hits

New in

NEW IN! SKOEN SOM ALDRI GÅR AV MOTEN

DEN PERFEKTE SNEAKER

Åh, disse har stått på ønskelisten en stund, og endelig er de mine. Modellen heter Nike Cortez, og er en klassiker som ble lansert rett før OL i 72. Hvor kult er ikke det? Jeg digger pieces som holder seg i motebildet i alle år, og aldri går av trenden. Syns disse er like kule til skjørt (SLIK stylet jeg de under Oslo Runway) som til jeans. Nå håper jeg bare snøen kan smelte, slik at disse kan bli hyppig brukt fremover!

Hva syns dere?
Xx Ingrid

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

DISSE SKOENE GÅR JEG FOR I VINTER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCBoots - Nude of Scandinavia

For en stund tilbake viste jeg dere hvilke sko jeg ønsket meg i vinter (HER), men jeg glemte helt å vise dere et av parene jeg har bestilt meg! Noen så kanskje avstemningen jeg hadde på Instagram? Jeg klarte nemlig ikke helt å bestemme meg for om skoene var kule eller rare, men flertallet av dere stemte for førstnevnte, og jeg er faktisk helt enig. Måtte bare bruke de litt først! Litt store på foten (det føler jeg alle vintersko er), men ellers veldig stilige. De er varme, og har såle av gummi for ekstra godt grep, så du slipper å skli på isen i disse. Love it!

Hva syns dere? Kule eller rare? Gleder meg til å høre!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HJEMMESTRIKKET BØLGEGENSER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jeg vet mange reagerte når jeg fortalte at jeg har tre Ganni-gensere. Det er jo vanvittig mye penger, og jeg vet det virker fjernt for mange. Derfor tenkte jeg i dag å vise dere det siste tilskuddet i samlingen; nemlig denne hjemmestrikka finingen! Hehe :-D Ikke en fjerde Ganni-genser altså, men jaggu er den like fin. Det er mamma som har strikket den til meg, og jeg har blitt skikkelig glad i den. Ikke bare varm, myk og god- men også utrolig stilig, både til hverdags og litt mer pyntede anledninger. Et godt alternativ om man ikke har råd til den originale <3 

Hva syns du?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DE PERFEKTE ØRERINGENE

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Chunky Hoops - Jane Kønig

Åh, disse øreringene har stått på ønskelisten lenge.. Jeg har kjøpt meg titalls andre, men ingen blir helt det samme- så da bestemte jeg meg liksågreit for å kjøpe Chunky Hoops fra Jane Kønig. De perfekte øreringene, spør du meg! 

Hva syns dere? 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

MITT SISTE TISE-FUNN!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Strikk - Ganni Julliard / Jeans - Weekday / Sko - Superga / Veske - Zara

Som jeg nevnte i innlegget HER, sparer jeg mye penger på å handle brukt- derfor tenkte jeg i dag å vise dere mitt siste Tise-funn! Jeg har jo to Ganni gensere fra før av (og de koster jo en del), så da jeg fant denne til nesten halv pris på Tise, måtte jeg bare kjøpe. Hehe! Fra før har jeg Ganni Faucher i orange og rosa, og nå har Ganni Julliard i rød fått plass i samlingen også. ( For dere som lurer på hvor jeg har fått tak i de to andre, så er de kjøpt på Høyer.) Elsker disse genserene, ikke bare god og varm, men også skikkelig stilfulle- både til jeans, skjørt og kjole. Love it!

Kjøper dere mye brukt?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NEW IN - FAKE FUR FRA FWSS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Faux fur - F W S S 

Iiih, se på den nye faux furen min! Denne fant jeg på salg på Høyer her om dagen, og da var det ikke noe tvil om at den måtte bli med meg hjem. Jeg vurderte tidligere i år å kjøpe den på fullpris, men slo det litt fra meg da prisen var litt i høyeste laget. Nå er den i alle fall min, og jaggu "sparte" jeg et par hundrelapper også. Haha! Flere som tenker slik eller? Pelsen er SELVFØLGELIG falsk for de som måtte lure.

Hva syns dere? 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NEW IN - GANNI EMORY CREPE WRAP DRESS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kjole - Ganni (HER)

Åh, som jeg nevnte i et innlegg for noen dager siden har jeg kjøpt meg en ny drøm av en kjole, nemlig Ganni Emory Crepe Wrap dress.  Nå har den endelig kommet, og jeg elsker fargene å snittet på den! Gleder meg veldig til å vise dere denne i outfits fremover. Kan lykke kjøpes? Kanksje ikke- men det er neimen ikke langt unna.. Hehe! :-)

Fortsatt god onsdag til dere!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

OSLOTUR, KURS, OG JOBB.. DETTE HAR SKJEDD DE SISTE DAGENE

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Shoes - Gestuz

Hei fine lesere! Håper alle har en fin tirsdag. I går var det stille fra meg her inne, da jeg var på farten hele dagen. Var oppe i 5-tiden for å ta toget til Oslo på fargekurs med Schwarzkopf, noe som var veldig lærerikt. Syns det er så gøy å være på kurs, lærer SÅ mye. Etterspå gikk turen videre innom Nettavisen for et lite møte med Side2. Alltid like koselig å dra innom, er så glad for at jeg har begynt å blogge for de. 

Resten av dagen ruslet jeg rundt i Oslo sammen med Hedda (søsteren min). Vi shoppet litt, spiste is og koste oss :-) Skoene ovenfor var en av flere godbiter som fikk bli med meg hjem igår. Siklet på disse leeenge, og nå er de endelig mine. Nuvel! Ellers har jeg vært på jobb, klippet meg pannelugg (viser dere bilder senere) og ommøblert hjemme.

Haha, for et kaos! Mye som rekker å skje på et døgn.. 
Xx Ingrid

 

NEW IN FROM ADIDAS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sko - Adidas, Høyer / Jeans - Weekday

Glemte helt å vise dere de nye skoene mine! Disse fant jeg på 70% på Høyer, så da var det ingen tvil om at de skulle bli med meg hjem. Utrolig gode på foten, og ikke minst sykt kule! Jeg elsker å bruke sneakers til kjole, og jeg har allerede sett for meg flere antrekk med disse, hihi!

Hva syns dere?
Xx Ingrid