New in

NEW IN - GANNI EMORY CREPE WRAP DRESS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kjole - Ganni (HER)

Åh, som jeg nevnte i et innlegg for noen dager siden har jeg kjøpt meg en ny drøm av en kjole, nemlig Ganni Emory Crepe Wrap dress.  Nå har den endelig kommet, og jeg elsker fargene å snittet på den! Gleder meg veldig til å vise dere denne i outfits fremover. Kan lykke kjøpes? Kanksje ikke- men det er neimen ikke langt unna.. Hehe! :-)

Fortsatt god onsdag til dere!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

OSLOTUR, KURS, OG JOBB.. DETTE HAR SKJEDD DE SISTE DAGENE

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Shoes - Gestuz

Hei fine lesere! Håper alle har en fin tirsdag. I går var det stille fra meg her inne, da jeg var på farten hele dagen. Var oppe i 5-tiden for å ta toget til Oslo på fargekurs med Schwarzkopf, noe som var veldig lærerikt. Syns det er så gøy å være på kurs, lærer SÅ mye. Etterspå gikk turen videre innom Nettavisen for et lite møte med Side2. Alltid like koselig å dra innom, er så glad for at jeg har begynt å blogge for de. 

Resten av dagen ruslet jeg rundt i Oslo sammen med Hedda (søsteren min). Vi shoppet litt, spiste is og koste oss :-) Skoene ovenfor var en av flere godbiter som fikk bli med meg hjem igår. Siklet på disse leeenge, og nå er de endelig mine. Nuvel! Ellers har jeg vært på jobb, klippet meg pannelugg (viser dere bilder senere) og ommøblert hjemme.

Haha, for et kaos! Mye som rekker å skje på et døgn.. 
Xx Ingrid

 

NEW IN FROM ADIDAS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sko - Adidas, Høyer / Jeans - Weekday

Glemte helt å vise dere de nye skoene mine! Disse fant jeg på 70% på Høyer, så da var det ingen tvil om at de skulle bli med meg hjem. Utrolig gode på foten, og ikke minst sykt kule! Jeg elsker å bruke sneakers til kjole, og jeg har allerede sett for meg flere antrekk med disse, hihi!

Hva syns dere?
Xx Ingrid

hits