hits

Nails

DISSE ER SÅ MEG...

Reklame // behandlingen er sponsetSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NYE NEGLER - SKJØNNHETSHUSET
Okei.. Kan vi ta et lite øyeblikk for å beundre disse neglene? Haha! Jeg ELSKER de.. Jeg har fikset de hos Marthe på Skjønnhetshuset, og hun er så flink. Får alltid neglene slik som jeg vil ha de, og denne gangen var intet unntak. Siden mine hadde vokst seg såpass lange beholdt vi bare lengden jeg hadde fra før og tok et påfyll. Denne gangen gikk vi for sorte matte negler, og det er skikkelig meg! I tillegg er formen er også helt perfekt, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd..

Vil du også bli neglefin? Eller kanskje prøve ut en annen behandling? Hos Skjønnhetshuset gjør de så og si alt, her får du alt fra negler, spraytan og brynsforming til vippeextentions, vippebøy og green peel . Dere finner siden til Skjønnhetshuset på facebook HER, og timebestilling HER! Anbefales på det sterkeste ❤️

Xx IngridSAMSUNG CSCDETAILS:
Nails - Skjønnhetshuset
Deksel - Ideal of Sweden
Sko - Nelly.com
Jeans - WeekdaySAMSUNG CSCSAMSUNG CSCFØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER
 

NYE NEGLER - FØLER MEG ENDELIG HEL IGJEN!

Behandlingen er sponset // reklame

SKJØNNHETSHUSET

Ææh, endelig er jeg hel igjen! Som dere vet tok jeg en liten pause fra negler i en stund, men nå har jeg endelig fått fikset de igjen. Altså, dere aner ikke hvor etterlengtet dette var. Jeg er neglebiter, og uten gelenegler klarer jeg ikke å la fingrene være; og de har derfor vært redningen min. Jeg fikser de som vanlig hos Skjønnhetshuset i Brumunddal, og jeg er SÅ fornøyd. Det er flinkeste Marthe som har ordnet de, og det blir alltid bra! Vi har gått for litt kortere denne gangen, men det er kun fordi mine egne var så korte nå, og for at det ikke skal bli for stor overgang er det greit å starte litt smått. Når det er sagt, elsker jeg de! Føler meg så fin med nye negler, og nå slipper jeg å gjemme hendene mine i sosiale settinger. For ja, når man biter negler, så ønsker man ikke noe oppmerksomhet på fingrene sine.. Nå derimot, skal jeg vise de frem til alle, haha! Har noen småsår enda da, men de forsvinner raskt nå som hendene mine har fått så god behandling 🖤 Så naturlige å fine..

Uansett, nok prat! Vil du bli like neglefin? Bestill deg en time du også da vel! Jeg lover deg, du kommer ikke til å angre.. Hehe 😀 Dere finner siden til Skjønnhetshuset på facebook HER, og timebestilling HER! De gjør så og si alt, her får du alt fra negler, spraytan og brynsforming til vippeextentions og vippebøy. 

Xx Ingrid

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

LET'S TALK NAILS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Som dere sikkert har sett har jeg tatt en liten pauser fra negler nå. Jeg har hatt gelenegler i snart to år uten pause, så følte det var på tide. Jeg vet dere liker negle-oppdateringene mine som inspirasjon, så derfor tenkte jeg å kjøre på med en liten throwback! Her er alle de fine neglene jeg har fått lagt hos Skjønnhetshuset.. Min favoritt er nok de sorte, følte de var SÅ meg! Iiih, nå gleder meg til å sette på igjen, hehe! Hvilke er din favoritt?

Om du vil bli like neglefin finner du facebooksiden + timebestilling til Skjønnhetshuset HER. Du kan også bestille time ved å ringe 90158056.
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC