hits

Mote

MINE FAVORITTHATTER

SAMSUNG CAMERA PICTURES🖤 MY FAVORITE HATS - AND WHERE TO GET THEM 🖤
Jeg elsker å gå med hatt, og man ser meg sjeldent uten. Føler det gjør så mye med et antrekk, og ikke minst kan man skjule en bad hair day. Haha, en hatt kan virkelig være en lifesaver innimellom! Jeg får stadig spørsmål om hvor hattene min er i fra, så i dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter og hvor dere får kjøpt de!SAMSUNG CAMERA PICTURES🖤 THE CHECKERED HAT 🖤
Jeg elsker dette mønstret, så når jeg så denne hatten fra Zara bare måtte jeg ha den. Perfekt til å gi antrekket det lille ekstra. Gir meg litt Emil i Lønneberget vibes, men det er jo bare kult. Haha! Dere finner den HER.SAMSUNG CAMERA PICTURES

🖤 THE EVERYDAY HAT 🖤
Så til den mest brukte; den helsorte. Enkel og grei- men perfekt til hverdags. Denne går til alt, og blir hyppig brukt av meg! Du finner den HERSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

🖤 THE BABY PINK HAT 🖤
Sist ut er denne lekre, rosa/rød hatten fra Mango! Den er litt stor på størrelsen (les: jeg har lite hode), men jeg syns ikke det gjør noe. Dette er mitt siste tilskudd til samlingen, og jeg gleder meg til å sprite opp antrekk med denne! Du finner den HER.

Det var alle mine favoritthatter. Jeg har en haug til, men disse blir hyppigst brukt av meg. Håper dere likte innlegget! 
Xx Ingrid

JEG BOR I DENNE KOSEDRESSEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Genser - HER / Bukse - HER

Hei, og god mandag til dere! Helgen fløy forbi som alltid, og da var det på tide å ta fatt på en ny uke igjen.. Jeg starter ikke på jobb før fire i dag, så da bor jeg i denne kosedressen frem til da... Haha! Som Jon nevnte i spørsmålsrunden i går (HER), så hopper jeg alltid i joggisen når jeg kommer hjem fra jobb og lignende. Finnes det egentlig noe bedre? I think not... Denne fra Zara er i alle fall dødsgod og ikke minst veldig fin, så ville bare tipse dere om den 🖤

Ønsker dere en fin start på uken, så snakkes vi mer senere!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

THESE BOOTS THO

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

Røde boots - H&M / Jeans - Weekday

Jeg har helt glemt å vise dere disse bootsene! har hatt de en stund, men har ikke fått brukt de før nå..  Kommer et antrekk med de senere i dag.. og jeg må bare si: these boots tho! Haha :-D Syns de gir en kul kontrast til et ellers kjedelig antrekk, piffer opp det meste. Disse til ripped jeans er dødskult. Love it!

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DISSE SKOENE GÅR JEG FOR I VINTER

boots for fall

 

 
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER 
 
Når vi skulle ut her om dagen innså jeg at jeg eier ikke et eneste par vintersko.. Her går det kun i sneakers og høyhælte boots, og det går jo ikke an nå når kulden har kommet.. Bestemte meg raskt for at vintersko er noe jeg må gå til innkjøp av, men ante ikke hvilke. Googlet litt rundt, og innså at det er veldig lite inspirasjon der ute, så tenkte jeg skulle tipse dere om noen av de fine skoene jeg fant! Som dere ser går jeg for sorte sko i år selv, og syns det er veldig greit da det går til alt. Ikke bare bare å finne varme og gode sko som også ser skikkelig kule ut, men disse syns jeg var veldig stilige!
 
Hvilke vintersko har du?
Xx Ingrid

 

8 TIPS - SLIK FÅR DU RÅD TIL Å SHOPPE MER

SAMSUNG CSCEt ofte stilt spørsmål er hvordan jeg har råd til å kjøpe meg så mye klær. Det er vel ingen hemmelighet at jeg er glad i shopping, og nå tenkte jeg å dele noen tips til hvordan jeg har råd til det! Det er selvfølgelig ingen fasit på det, og jeg ønsker heller ikke å bidra til kjøpepress. Husk at klær kan brukes om igjen, restyles og ikke minst redesignes- så man trenger ikke alltid å kjøpe noe nytt! Her kommer i alle fall noen tips til hvordan jeg får det til å fungere.

Jakken på bildene er selvfølgelig falsk. Som dere vet er jeg pelsdyrmotstander så til de grader, og kommer aldri til å bruke pels. Bare så det er presisert. SAMSUNG CSC

1. DROPP ALKOHOL OG SNUS
Mange av venninnene mine bruker flere tusen i måneden på alkohol, snus og festing. Selv drikker jeg typ aldri, og deltar gjerne på fest uten. Dette har jo andre årsaker enn ønsket om å "spare penger", men det er jo en flott bonus. Snuse gjør jeg heller ikke, så da slipper jeg ukentlige utgifter på det. Alt handler om prioriteringer, og jeg bruker heller pengene mine på andre ting.

2. KVALITET FORAN KVANTITET
Jeg liker å mikse både dyrt og billig, men unngår småshopping på "billigbutikker". Det blir ofte mye dyrere i lengden, og kvaliteten er dårligere noe som gjør at klærne må byttes ut ofte.. Jeg har snart ikke telling på hvor mange hvite t-skjorter jeg har kjøpt fra H&M. Haha! En vask er nok, så er de ikke særlig fine lengre. 

SAMSUNG CSC

3. BASISGARDEROBEN
Basisgarderoben har MYE å si! Det er dyrt å invistere i drømmegarderoben, men har man basisplaggene blir alt mye enklere. Gå til innkjøp av hvite t-shirts og enkle jeans- så kan du heller kjøpe sko, vesker og jakker som gjør det lille ekstra. Selv er jeg stor fan av å mikse basics som tee's, sneakers og hettegensere med feminine plagg som skjørt og kjoler.

4. KVITT DEG MED DET GAMLE
Klær du ikke bruker mer eller har gått lei av kan andre få gleden av. Selg unna på Tise og Finn, så tjener du raskt noen kroner på det. Ikke bare bra for lommeboken, men også for miljøet! Selv selger jeg unna klær ofte, så kan jeg kjøpe meg noe nytt med litt bedre samvittighet..

SAMSUNG CSC5. KJØP BRUKT
Dette henger sammen med punkt 4., men kjøp brukt! Har du ikke råd til plagget du ønsker deg, kan du finne det billigere brukt. De fleste selger det i utmerket tilstand og man ser nesten ikke forskjell på nytt og "gammelt".. Jeg elsker å scrolle på Tise, man kan finne så mange fine og unike plagg. Ikke bare er det billigere, men man får noe ingen andre har OG det er bra for miljøet. Ja til gjenbruk!

6. SALG
Følg med på når det er salg! Både nettbutikker og kjøpesenter kjører store salg flere ganger i året, og her kan man gjøre skikkelige kupp! Her kan man spare vanvittig mye penger, så det lønner seg å ha is i magen og vente på at klær skal gå ned i pris..
SAMSUNG CSC

7. DROPP BILEN
Vi sparer veldig mye penger på at vi ikke har bil (enn så lenge..). Forstår at mange ikke klarer seg uten, men kollektivtrafikk er et godt alternativ for de som kan! Bil er en eneste stor utgift (bensin, bompenger, årsavgift- u name it), så å reise kollektivt er neimen ikke en dom idé. Bruk pengene på klær eller andre ting som interesserer deg i stedet!

8. FINN KOPIER
Selv elsker jeg å følge med på siste trend på catwalken, men det er jo som regel alt for dyrt til at man kan kjøpe seg selv. Heldigvis dropper kjeder som Zara og Mango flere kolleksjoner i året, som er inspirert av nettopp dette. Her kan man finne kule kopier til en mye billigere penge!SAMSUNG CSC

Så, det var noen av mine tips. Alt handler jo om prioriteringer, så hva man bruker pengene på er opp til hver enkelt- men dette er min hobby og det jeg ønsker å bruke penger på. Har du noen gode tips? Kom med de i kommentarfeltet da vel! :-D
Xx Ingrid

FAVE SNEAKERS AT THE MOMENT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sko - Vans / Jeans - H&M / Strikk - Ganni

Jeg elsker den kule kontrasten et par Old Skool Vans gir et ellers veldig enkelt antrekk. I tillegg er de perfekte til å rocke opp når outfiten blir "for" feminin. Disse er i alle fall mine favorittsko at the moment, og de blir nok hyppig brukt i outfits fremover. Love!

Hva syns dere?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SOME DETAILS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Flower boots - Zara 

Noen detaljer fra dagens outfit! Flere bilder kommer senere i dag, men ville bare vise dere en liten sneak peak. Disse skoene kjøpte jeg tidligere i år, men har ikke fått brukt de så mye enda. Syns, da de er dødskule! Typ favorittsko at the moment, hehe!

Snakkes mer senere!
Xx IngridSAMSUNG CSC

DU TRENGER IKKE PAKKE BORT SOMMERKJOLENE HELT ENDA..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

F.v:  Zara / Ganni / Ganni (HER) / Envii (HER) /  Ganni (HER) / Envii / Mango / Ganni / Envii / Days like this (HER) / Ganni

Kjoler, kjoler, kjoler.. Min store guilty pleasure! I høst vil jeg style de med store strikkegensere, strømpebukser og varme jakker- for hvem vil vel pakke bort kjolene når det blir kaldere ute? Ikke jeg i alle fall! Jeg har planer om å bruke disse en god stund enda, og i dag tenkte jeg å vise dere mine favorittkjoler for høsten. Noen har dere sett før, andre skal jeg somle meg til å ta bilde av etter hvert.. En ting er i alle fall sikkert- jeg er glad i kjoler med mønster, hehe.. Dette er noen av kjolene dere kommer til å se meg i denne høsten!

Bruker dere mye kjoler? 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HØSTGENSERE PÅ BUDSJETT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

F.v: Orange strikk - (HER) / Lilla strikk - Mango / Rød strikk - (HER) / Gul strikk - H&M / Rosa strikk - (HER) / Grønn strikk - (HER)

Altså, se på alle de fine fargene! Høsten er for meg store deilige strikkegensere, og disse fargerike skattene har fått bli med meg hjem så langt. Jeg aner ikke hva som har skjedd, for på denne tiden for et år siden gikk jeg sjeldent i farger. Da var det svart og hvitt som gjaldt, og jeg hadde ikke i min villeste fantasi forestilt meg at jeg noen år senere skulle gå i alle regnbuens farger. Vel, mye har forandret seg, og nå er fargerike klær en selvfølge i hverdagen- og jeg elsker det!

Hva syns dere? Bruker dere mye farger?
Xx Ingrid

MY FAVORITE ACCESSORY

Reklame

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Bluse - Gina Tricot / Deksel - Ideal Of Sweden HER

På lørdag var jeg på event Ideal Of Sweden, og var så heldig å få med meg et par deksel fra den nye kolleksjonen. Altså, SE så fint da! Dette dekslet passet meg og personligheten min perfekt, i tillegg gir dekselet det lille ekstra til antrekket, bilder, interiør- you name it. De har i alle fall noe for en hver stil, så trykk deg gjerne inn HER for å finne det dekslet som passer perekt for deg! Du kommer garantert til å finne noe som faller i smak ❤ Mobildeksel er virkelig mitt favoritt-tilbehør! 

Og forresten! Nå får du 25% på alle deksler med koden FALLNO25. Wii!
Xx Ingrid