hits

desember 2017

JUL I VINTERLAND

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKåpe - Ganni / Jeans - Karve / Boots - Dr Martens / Veske - Chanel

I går før jeg tok flyet til Trondheim var vi innom Oslo. Været var litt så som så, men vi måtte dit for å bytte en julegave jeg kjøpte til Jon på Høyer. Dårlig vær til tross, så var det utrolig koselig å gå innom 'Jul i Vinterland'. Åh, det luktet brente mandler og belgisk vaffel overalt, og jeg kom utrolig nok, til tross for mangel på snø i hovedstaden, i litt julestemning igjen. Anbefales å ta turen dit om man er innom Oslo før julen er over.

Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DEN RUTETE BLAZEREN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCBlazer - Vero Moda / Tee - H&M / Jeans - Vintage Lee / Hatt - Zara / Smykker - Jane Kønig

God morgen fra Steinkjer! Her har vi akkurat våknet, og skal snart til å spise frokost. I dag har vi ikke store planene, skal bare nyte å være hjemme. Slappe av, spise god mat, ut på ski en tur og ellers bare være med familien. Deilig med jul! Uansett, ville bare vise dere denne kule blazeren. Jeg begynner å ha et paaaar slike, haha, men syns denne var så kul fordi den var i mer bruntoner. Jeg styler alltid blazeren med jeans, og bruker som regel en enkel white tee og mye smykker til. Liker å style den litt mer avslappet, så den ikke skal bli for pyntet eller formell.  Hva syns dere om blazer-trenden?

Ønsker dere alle en fortsatt fin julefeiring!
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - HJEM TIL JUL

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jakke - Zara / Jeans - Weekday / Sko - H&M / Solbriller - Ebay / Veske - Zara 

Hei dere! Plutselig hadde det gått noen dager, og nå befinner jeg meg faktisk i Trøndelag! Endelig hjem til jul på meg også. Siden jeg har vært på reisefot i dag har jeg ikke fått tatt noen bilder; derfor blir det en outfit fra noen uker siden. Digger forresten skoene, gir antrekket det lille ekstra..

Uansett! Nå skal vi spise taco (godt med et lite avbrekk fra julematen), så snakkes vi mer i morgen! Skal prøve å ta masse bilder til dere mens jeg er her hjemme.
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JEG HAR TESTET L´ORÉAL TOTAL COVER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCINFALLIBLE TOTAL COVER
Nå var det på tide med en liten foundation-test igjen, og denne gangen var det L´Oréal Infallible Total Cover sin tur. Så vidt jeg vet har denne nettopp blitt lansert (?), og jeg fant den kun på nettet- ikke i fysisk butikk. Bare sånn til info! Uansett. Denne foundationen lover å ha total dekkevne, fra hårfestet til brystet, om man skal ikke trenge å påføre den flere ganger. Den inneholder fuktighetsgivende gel, og skal gi en langvarig følelse av friskhet. Inneholder svært konsentrerte kamuflasje pigmenter, men skal likevel føles lett på huden.

Holder den det den lover? Jeg har testet, og her er min dom!

SAMSUNG CSC

+
Den har veldig god dekkevne, og konsistensen er veldig lett. Holder  relativt godt gjennom dagen, men jeg har dessverre ikke noe annet positivt å si... Eller jo! Den er veldig billig, og det er jo bra. Koster vel ikke mer enn 100 kr på nett.

-
Dårlig fargeutvalg! Åh, dette har jeg sagt før, men fargeutvalget er veldig viktig for meg. Så vidt jeg ser finnes denne i 11 nyanser på utenlandske nettsider, men på norske nettbutikker finner jeg bare 5-6. Hvordan så få nyanser skal matche uendelige hudtoner skjønner ikke jeg... Nedtur! Som jeg nevnte ovenfor er det god dekkevne og konsistensen er lett, men når jeg prøver å bygge denne opp føler jeg den legger seg veldig kakete, og at fargen blir mørkere. Jeg bruker for eksempel litt ekstra foundation rundt munnen, da jeg har ekstra mange fregner der, men denne etterlot meg med en foundation-bart. Haha, ikke bra!SAMSUNG CSCMIN DOM
Vel, surprise, surprise.. Denne foundationen falt IKKE i smak hos meg. Fargeutvalg har mye å si, men det som virkelig var make or break for min del var fargebarten jeg fikk da jeg skulle bygge opp dekkevnen. KRISE! Ikke meningen å være negativ, men det er SÅ viktig for meg å være ærlig når jeg tester sminke, og denne levde ikke opp til mine forventninger.. Det er dog viktig å huske at sminke er veldig subjektivt, og at denne kan likevel passe deg og dine ønsker. Derfor er det veldig positivt at den kun koster 100 kr- da skader det jo ikke å teste :-D

Har du testet denne? Hva syns du?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - 1.JULEDAG

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKjole - Ganni / Boots - Mango / Øreringer - Jane Kønig

Hei, fine dere! Har dere en fin jul så langt? Det håper jeg! Selv hadde vi en kjempefin julekveld i går, med god mat, godt selskap og alt for fine pakker. Jeg er utrolig takknemlig- vi er heldige her i Norge.. Uansett. As we speak sitter vi faktisk å spiser pizza, for vi skal på fest om ikke lenge; og da er det viktig med litt mat i magen. Tenkte å vise dere antrekket mitt, er så glad i denne kjolen! Fikk den av pappa og Berit i bursdagsgave, og den er virkelig blitt en stor favoritt hos meg. Fra Ganni, selvfølgelig. Haha! 

Ønsker dere alle en fortsatt fin 1.juledag! 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

KVELDEN FØR KVELDEN

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei, og god jul til alle mine fine lesere! Herregud, jeg fatter ikke at det er lillejulaften allerede.. Gud så fort tiden har gått i desember! I dag har vi fått unna litt ærend før butikkene stenger i jula, altså handlet mat, levert julegaver til familie som bor i nærheten, og handlet noen julegaver. Nå har jeg skikkelig julestemning, og gleder meg til både i kveld og i morgen. Uansett! Jeg ville bare innom å ønske dere alle en riktig god jul og si tusen takk til alle som har sendt meg fine meldinger de siste dagene.. Sykt kjedelig at julegavene våre er blitt borte, men livet går videre og vi skal nyte julen til tross! Stor klem fra meg til dere, så høres vi mer senere i julen <3

Xx IngridSAMSUNG CSC

ALLE JULEGAVENE ER BORTE.... TAKK POSTEN!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCTAKK TIL POSTEN SOM KLARTE Å MISTE ALLE JULEGAVENE MINE

Altså.. Hvor skal jeg begynne.. I år har jeg vært SÅ flink. Var ferdig med alle julegavene typ 7.desember, lagt mye penger og tanke i hver gave- og gledet meg skikkelig til å gi de til familien min. I år feirer jeg julen i Hamar med familien til Jon, så pakkene måtte sendes til Trøndelag.. Og her starter selvfølgelig styret! Posten har jo informert om at fristen for å sende pakker som skulle komme frem til jul var 16.desember, og derfor tenkte jeg det var lurt å være ute i god tid. Jeg dro på posten på formiddagen 11.desember, i god tro om at pakkene skulle være fremme før julen; men så feil kunne jeg ta. I dag fant jeg ut at pakkene, som jeg pakket i én stor pappeske, er sporløst forsvunnet; og posten aner ikke hvor de er... ARGH! altså, er det mulig? Hvordan kan man miste en diger pappeske på nesten 5 kg? Jeg hadde forstått det om det var et brev, men ikke en diger pakke. Jeg sendte heldigvis med Norgespakke, og da har man forsikring, men det er likevel sykt kjipt. Det er nok et par skuffede småsøsken som ikke får pakken sin på julekvelden.. Selv må jeg punge ut for flere tusen for nye gaver, da jeg ikke får igjen på forsikringen før på nyåret. Jeg bare skjønner ikke hvordan Posten har fått til å miste pakken jeg sendte; og i tillegg ikke har gitt meg beskjed. Det var jeg selv som fant det ut, da jeg stusset på at pakken jeg sendte for 10 dager siden ikke hadde kommet frem. Derfor ringte jeg Posten, som fortalte meg at pakken aldri hadde kommet frem til terminalen engang. ALTSÅ!? Fra postkontoret til terminal burde jo virkelig ikke være noe problem.. *FRUSTRERT*. Skikkelig kjipt er det, men ikke så mye å gjøre med. Noen av dere hadde erfaring med at posten roter bort pakker? Hvor lang tid tok det før dere fikk igjen på forsikringen? Let me know..

Takk til posten, takk for meg; og GOD JUL :)

DEN PERFEKTE JULEVESKEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCPARTYVESKEN

Åh, enn at det er bare fire dager igjen til julaften! Det kan jeg ikke fatte og begripe, tiden har gått SÅ raskt. I år skal jeg faktisk feire sammen med Jon og familien hans, og det blir veldig koselig. :-) Blir nok å savne familien min (det gjør jeg jo allerede), men jeg vet at vi skal hjem i mellomjulen, så da går det bra. Uansett! Med julen følger det jo en hel del festligheter, både i form av julebord, selskap og fest. Derfor har jeg gjennom desember prøvd å vise dere mine festfavoritter. Neste mann ut i rekka er nok en av mine favoritter; nemlig DENNE fine vesken fra Mango. Altså, har dere sett noe så nydelig? Ser for meg denne til den lille sorte, et par pumps og statement øredobber. Dødskult! Kostet ikke all verden heller, så bedre blir det ikke.. 

Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - BUKSE TIL 40 KR

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCJakke - Hallhuber (HER) / Genser - H&M / Jeans - Vintage Lee / Hatt - Zara / Sko - H&M (Lignende HER)

Disse sokkebootsene er så kule!! Irriterer meg at jeg ikke får brukt de så mye nå (pga hoften), men til denne outfiten måtte de bare på. Fresher opp et ellers kjedelig antrekk på null komma niks. Disse er fra H&M, men de ble utsolgt med en gang. Jeg fant et lignende par da, så om noen der er interesserte finner dere linken over her. ❤️ Buksen jeg har på meg, fra Lee, fant jeg på et loppemarked til 40 kr, og det er seriøst favorittbuksa mi. Den er litt liten til meg, så om noen der ute vet om en lignende bukse, så let me know! Haha..

Uansett! Nå skal jeg gjøre unna litt bloggjobb, så snakkes vi mer siden. Ønsker dere en fin dag videre!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DRESS PÅ JULEBORD?

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDress - H&M / Tee - Zara / Smykker - Jane Kønig

Er det noe jeg digger, så er det kule dresser- gjerne i spreke farger eller mønster. Denne fra H&M er det siste tilskuddet i samlingen, og jeg tror denne blir like kul til hverdags som fest. På bildene har jeg stylet den med en litt mer laidback t-skjorte, men denne er også fin med en litt mer pyntet topp under. Vet mange der ute gruer seg for å gå i kjole på julebord/festligheter i jula, men spør du meg kan du lett bytte ut kjolen og gå for en fresh dress i stedet. En fin topp og et par pumps under, og du er klar for kvelden.  Jeg digger det!

Noen av dere som skal gå i dress på julebordet i år?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

WALK-IN CLOSET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Garderobeløsning - PAX, IKEA / Bokhylle til sko - Billy, IKEA 

Etter jeg viste et liten videosnutt av skapet mitt på Instagram fikk jeg utrolig mange meldinger om jeg kunne vise dere vårt walk-in closet.. og klart jeg kan! Vi har to soverom i leiligheten, og det ene rommet brukes altså til klær. Rommet er ikke så altfor stort (og belysningen er for dårlig enda; dette skal vi ordne etter hvert), så noe vanskelig å ta bilder; men jeg har gjort mitt beste, og håper det går greit. Kommer forresten et eget innlegg om kjolene mine, så de blir ikke med her 🌝 Håper dere liker innlegget!

P.s... Jeg tror jeg er avhengig av sko...
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - YELLOW FAKE FUR

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Faux fur - Nelly / Genser - Gina Tricot / Bukse - H&M / Boots og hatt - Zara / Veske - Chanel

First thing first: dette er IKKE meg nå. Haha! Jeg ligger i sengen, og er rett og slett ikke helt i form. Hofta ekke helt med meg, og nå brygger jeg på en forkjølelse i tillegg. Rett før jul.. Argh, typisk! Men, jeg skal ikke deppe.. Prøver å få ordnet litt her hjemme, blogge for dere og styre på til tross, så da skal det jo gå bra! Holder senga uansett, så er jeg sikker på at det ikke blir verre. :-)  Anyways! Grunnen til at jeg blogger til dere i dag er jo egentlig for å vise dere gårsdagens outfit. Det er iskaldt i Hamar om dagen (som jeg nevnte i går), så dette antrekket ble altfor kaldt; men jeg hadde heldigvis en varm bil jeg kunne hoppe inn i rett etterpå. Haha, hva gjør man ikke for bloggen, si...  Elsker denne jakken, og det er vel lett å se at jeg er hekta på gult om dagen. Så fresht!

Uansett. Nå skal jeg lage meg en varm kopp kakao, så snakkes vi mer senere!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

BITENDE KALDT - DEN PERFEKTE STRIKKEGENSEREN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCGenser - Days Like This / Jeans - Lee (vintage) / Smykker - Jane Kønig

Det er bitende kaldt i Hamar om dagen (mildt sagt), og snøen har lagt seg for lengst. Jeg elsker denne årstiden, men fryser hele tiden.. Derfor var jeg ikke i tvil da jeg kom over denne fine strikkegenseren.. Den MÅTTE bli med meg hjem. Haha! Jeg elsker å pakke meg inn i strikk, og denne syns jeg var dødskul i tillegg. Jeg er den typen som heller kler meg varmt enn stilig, men med denne slår man jo to fluer i en smekk. Perfekt!

Hvordan er temperaturen der dere bor? Og har dere snø?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

VÅRT NYE SOVEROM

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC- GREEN MARBLE - 

God lørdagsmorgen, kjære lesere! I natt har jeg sovet godt dere.... I går var vi nemlig endelig ferdig med soverommet vårt, og jeg er SÅ fornøyd! Vi har malt veggen (eller, Jon har malt veggen, og jeg har hjulpet til), vi har hengt opp hylle, kjøpt nytt nattbord og ny lampe. Det mangler fremdeles en matte på guvlet og noen bilder på veggen; men det er bestilt og kommer snart. Vi har malt veggen med Jotun Lady i Green Marbe, og jeg syns den passet så godt til gulvet vårt.  Det tar litt tid, men hjemmet vårt begynner endelig å ta litt form, få litt mer personlig preg.. Jeg syns det ble så fint! Hva syns dere?

Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

GLITTERSOKKER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC- FAVORITE ACCESSORY -

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette; men jeg har blitt hekta på glittersokker! Haha.. En av mine favoritt-trender i år er uten tvil disse freshe sokkene som gjør ethvert kjedelig antrekk gøy. Jeg har lagt min elsk på disse fire fra Becksöndergaard, og man skal nok ikke se bort i fra at jeg kjøper meg flere også! Disse koster 110 kr pakken, litt stiv pris, men kvaliteten og designet er upåklagelig! Ser for meg de blir dødskule til både dressen og kjolen i jula... Wii ✨ 

Hva syns dere om denne trenden?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

ET LITE TIPS - YOUTUBE

Aimee Song at Dior

🖤 ET LITE TIPS 🖤
Flere der ute som er obsessed med Youtube? Altså, jeg ser Youtube døgnet rundt; når jeg sminker meg, når jeg spiser, når jeg trener.. U name it! Jeg ser alt fra vlogs til make-up videoer, men i det siste har jeg fått meg en ny favoritt innen motevloggere. Flere av dere har sikkert sett mye fra henne før, og jeg snakker selvfølgelig om Aimee Song, aka Song of style. Hun har verdens kuleste stil, og jeg får så sykt mye inspirasjon av vloggene hennes. Sjukt kul stil, altså. Anbefaler dere å sjekke henne ut! Bare et lite tips, hihi 🖤
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - CAMOJAKKE PÅ BUDSJETT

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESJakke - TwinTip (HER) / Jeans - Weekday / Sko og hatt - Zara / Veske - Chanel 

God morgen, dere! Jeg våknet akkurat, ble sein kveld i går. Jon har malt soverommet (og jeg hjalp til etter beste evne med tanke på hoften), så vi ble holdene på til langt på natt. Vi har gått for en lignende farge jeg har brukt i innlegget her, nemlig Green Marble fra Jotun Lady. Ser for meg det blir en veldig fin kontrast til den hvite sengen vår. Gleder meg til å vise dere i alle fall, tror det blir veldig bra! Ellers skjer det ikke så mye om dagen. Jeg er ferdig med alle julegavene til jul, og det føles godt.. Kjøpt en del gaver til meg selv også (som alltid haha 😂), blant annet jakken jeg har på meg på bildene. En rimelig alternativ for oss som har siklet på Stand kåpene og ikke har råd. Hihi!

Ønsker dere alle en fin dag videre, så snakkes vi mer senere.
Xx IngridSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

NEW IN - DEN PERFEKTE KJOLEN I JULA

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC🖤 SECOND HAND 🖤
Hei fininger! Fotografen min (altså Jon 😂) er bortreist, så bildene i dette innlegget blir litt så som så.. Håper dere tåler det! Uansett. I dag tenkte jeg å vise dere mitt siste Tise-kjøp. Som dere vet er jeg stor fan av å handle second hand, ikke bare fordi man får noe man ønsker seg til en billigere penge, men også fordi det er så bra for miljøet. Denne drømmen av en kjole har jeg altså kjøpt på Tise, og den er fra Ganni. Nypris på denne var vel rundt 4-5000, og jeg fikk den til en 1/4 av prisen. Wow! Kjolen er perfekt nå til jul, og jeg gleder meg til å sprade rundt i denne på alle festlighetene vi skal på. Lover også å få tatt et bedre bilde av den da. Love it! ❤️

Kjøper dere mye brukt?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - LEOPARD SKIRT

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESGenser - H&M / Skjørt - Ganni / Sko - Selected Femme / Veske - Chanel / Smykker - Jane Kønig

Hei alle sammen, og god mandag til dere! Håper alle har en fin start på uken så langt. Selv ligger jeg hjemme og er småsyk, krysser fingrer og tær for at jeg ikke blir syk nå. Det er det siste jeg trenger.. Huff! I dag har vi ikke store planene, bare ordne litt småting i leiligheten og rydde; men det kjenner jeg er mer enn nok. Haha, for en blåmandag! Uansett, tenkte å vise dere gårsdagens outfit. Helt ærlig: dette var iskaldt. Gradestokken viste 12 minus, og det er jaggu ikke rart jeg er småsyk i dag. Herregud, man må lide for skjønnheten- men makan altså. Dumskap, kaller man dette.. 😂

Ønsker dere alle en superfin uke!
Xx Ingrid

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

MINE FAVORITTHATTER

SAMSUNG CAMERA PICTURES🖤 MY FAVORITE HATS - AND WHERE TO GET THEM 🖤
Jeg elsker å gå med hatt, og man ser meg sjeldent uten. Føler det gjør så mye med et antrekk, og ikke minst kan man skjule en bad hair day. Haha, en hatt kan virkelig være en lifesaver innimellom! Jeg får stadig spørsmål om hvor hattene min er i fra, så i dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter og hvor dere får kjøpt de!SAMSUNG CAMERA PICTURES🖤 THE CHECKERED HAT 🖤
Jeg elsker dette mønstret, så når jeg så denne hatten fra Zara bare måtte jeg ha den. Perfekt til å gi antrekket det lille ekstra. Gir meg litt Emil i Lønneberget vibes, men det er jo bare kult. Haha! Dere finner den HER.SAMSUNG CAMERA PICTURES

🖤 THE EVERYDAY HAT 🖤
Så til den mest brukte; den helsorte. Enkel og grei- men perfekt til hverdags. Denne går til alt, og blir hyppig brukt av meg! Du finner den HERSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

🖤 THE BABY PINK HAT 🖤
Sist ut er denne lekre, rosa/rød hatten fra Mango! Den er litt stor på størrelsen (les: jeg har lite hode), men jeg syns ikke det gjør noe. Dette er mitt siste tilskudd til samlingen, og jeg gleder meg til å sprite opp antrekk med denne! Du finner den HER.

Det var alle mine favoritthatter. Jeg har en haug til, men disse blir hyppigst brukt av meg. Håper dere likte innlegget! 
Xx Ingrid

WHAT'S ON MY PHONE

🖤 WHAT'S ON MY PHONE 🖤
Jeg fikk spørsmål i kommentarfeltet her om dagen om jeg kunne vise hva jeg har på telefonen min, og det er det jo klart jeg kan! Jeg har ikke så mange spennende apper, de fleste har jeg av praktiske årsaker, men det kan jo være morsomt for dere å få et lite innblikk likevel! Jeg har forresten Iphone 6s plus med 16gb, så ikke så mye plass å gå på. Neste gang kjøper jeg meg telefon med mer lagringsplass for å si det sånn, haha.. Uansett! Her kommer et lite innblikk i hva jeg har på telefonen min!

🖤 FORSIDEN 🖤

På forsiden har jeg bare alle Iphone-appene som er med når du kjøper telefonen. Mest brukt her er nok alarm, notater, Google Maps og kalkulator. Ikke så spennende med andre ord!

🖤 SIDE 2 🖤
På neste side har jeg appene jeg bruker litt oftere! Her har jeg delt de inn etter kategoriene 'Sosialt', 'Finans', 'Kollektivtrafikk', 'Kjøp og Salg" og 'Diverse'. Nederst på skjermen har jeg meldinger, telefon, Instagram og Safari. Rett og slett mapper jeg bruker ofte! 🖤 SOSIALT 🖤
Den første mappen kaller jeg 'Sosialt', og her er alt av sosiale medier (untatt Instagram, som jeg har nederst på skjermen). Tipper jeg ikke trenger å forklare appene her så nøye, de fleste der ute vet nok hva Facebook, Spotify, Gmail og Snapchat er, hehe. Jodel har jeg, men det brukes aldri da jeg ikke er helt fan av "konseptet". I tillegg har jeg forresten NRKRadio appen, og den er jeg helt avhengig av. Har alltid på radio når jeg sminker meg eller jobber med bloggen, og da går det for det meste i P3 Morgen eller Radioresepsjonen. 🖤 FINANS 🖤
I neste mappe, 'Finans', finner man nettbank, vipps og Digipost. Sistnevnte er en digital postkasse, så slipper du all brevpost som kommer unødvendig i postkassen. Bra for miljøet, og veldig lettvint/tidsbesparende!🖤 KOLLEKTIVTRAFIKK 🖤
Navnet sier vel sitt, men i denne mappen har jeg alt som hører til kollektivtrafikk, som for eksempel Nsb og Hedmark Trafikk. I tillegg har jeg laget meg en snarvei til sanntiden på bussen her i Hamar, for den er aaaalltid forsinket. Haha!🖤 KJØP OG SALG 🖤
Det er vel ingen hemmelighet at jeg er glad i nettshopping, hehe! I denne mappen har jeg alt som gjør shoppingen på mine favorittbutikker, H&M, Zara og Mango, litt enklere. Jeg shopper mye, men er også fan av å kvitte meg med klær som ikke blir brukt; og da er Tise en livredder. Her selger (og kjøper) jeg klær titt og ofte. Anbefales!🖤 DIVERSE 🖤
Den siste mappen er egentlig en samling av litt forskjellig. Her har jeg blant annet Facetune og Lightroom (redigeringsapper), Snug (en instagram forhåndsviser), PicStitch (for å lage "collage") og Samsung (for å overføre bilder fra kameraet). Google Disk bruker jeg for å ta backup av bilder. Jeg er også sjukt glad i å game, så Gardenscapes og Homescapes blir hyppig brukt. Haha!

 

Det var altså telefonen min! Som sagt, ikke så spennende, men veldig praktisk.. Håper dere likte innlegget.
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - DU SYNES GODT I DENNE

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES♥ TODAYS OUTFIT - MIN FAVORITTJAKKE ATM ♥
Kåpe og genser - Ganni / Jeans - Cubus / Sko - Nelly / Hatt - Zara / Veske - Chanel / Smykker - Jane Kønig

Hei, og god fredag fine lesere! Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg endelig fått tatt litt outfit-bilder til dere! Jeg vet dere har savnet litt fler oppdateringer i den duren, så jeg skal sørge for at det kommer mer uken som kommer. Forresten! Hva syns dere om den nye kåpen min? Den er gul, haha jeg vet det; men elsker den. Jeg fikk den i gave av Jon faktisk (ønsket meg den leenge), og den er SÅ meg. Man synes i alle fall i den, for den er jo knallgul; men det er det jeg liker så godt. Jeg elsker jakker som skiller seg ut, spesielt nå på vinteren når vi ikke får vist klærne vi har under. 

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET I DET SISTE

SAMSUNG CAMERA PICTURES♥ EN LITEN OPPDATERING ♥

Hei dere! Jeg vet bloggingen min har vært svært sporadisk i det siste, og i dag tenkte jeg å si noen ord om hvorfor. Som dere vet er jeg sykmeldt på grunn av hoften min, og det har rett og slett gått utover motivasjonen min veldig. Jeg går for det meste hjemme, og slikt blir det lite blogginspirasjon av. I tillegg har jeg såpass vondt, at det er tungvint å få tatt outfitbilder, å bloggen min (som omhandler mote) fungerer dårlig uten.  Men jeg prøver da, så i dag har vi vært ute å tatt noen bilder til dere. Jeg syns jo det er så gøy å blogge, så jeg blir så nedenfor når jeg ikke får det til som jeg vil. Jeg prøver jo å ikke la hoften ta over livet mitt helt, men det er vanskelig å ikke la seg påvirke av det. Jeg har for det meste lyst til å ligge i sengen, men det går jo ikke. Det hele går litt til hodet på meg, men jeg håper dere vet at jeg prøver mitt beste, for denne bloggen (og dere lesere) betyr så mye for meg!

Xx IngridSAMSUNG CAMERA PICTURES

JEG HAR TESTET NYX TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION - ER DET EN HYPE?

SAMSUNG CSCSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CSC

- NYX TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION -

Jeg er stor fan av NYX og syns de har mye bra sminke til en god penge. De fleste leppestiftene mine er derfra, og flere av mine favoritt-øyeskygger stammer også fra samme merke. De fleste av dere har sikkert sett make-up guruer verden over bruke NYX Total Control Drop Foundation, og jaggu måtte jeg prøve den jeg også. Er det en hype, verdt pengene eller burde man styre unna? Jeg har testet den, og her er min dom!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CSC - DETTE LIKER JEG -
Jeg liker veldig godt fargeutvalget! Det er alltid et stor pluss, for jeg hater å kjøpe foundation som har dårlig utvalg når det kommer til både dybde og undertone. Da styrer jeg heller unna.. Den er også veldig enkel å fordele, gir et jevnt resultat og sitter bra gjennom dagen. Pipetten er også et pluss, men ikke et must for min del.

- DETTE LIKER JEG IKKE -
Jeg syns foundation er for tynn, og derfor blir det for lite dekkevne. Den kan bygges opp, men jeg føler man må bruke unødvendig mye produkt for å få den dekken man (vertfall jeg) trenger. Dog veldig naturlig, så super for dem som ønsker enn lett foundation. Som jeg nevnte i stad liker jeg tanken bak pipetten, men siden foundationen er så tynn føler jeg det bare blir gris og den renner overalt.  Jeg syns også den er litt dyr (ja, faktisk!!), da flasken kun inneholder 13 ml og koster 219kr. NYX er jo i utgangspunktet et "drugstore brand", og jeg syns derfor ikke prisen matcher innholdet. SAMSUNG CSCSAMSUNG CAMERA PICTURES- MIN DOM -
Så.. Når det er sagt, syns jeg ikke NYX Total Control Drop Foundation er verdt penga. Det er en helt greit foundation, men passer ikke meg og mine behov. Sminke er jo veldig individuelt, og noen foretrekker jo for eksempel mindre dekk og de vil nok like denne bedre enn meg. For meg er den for dyr i forhold til innhold, og jeg føler det blir mye søl siden den er så tynn i konsistensen.. I tillegg må man bruke mye tid og produkt for å bygge opp dekkevnen, og det er et minus for min del. Jeg blir i alle fall ikke å bruke den igjen, da jeg har andre foundation jeg liker bedre.. 

Har du prøvd den? Fortell meg hva du syns i kommentarfeltet! 
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

MINE BESTE TIPS TIL CLOSET DETOX

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Innimellom får jeg skikkelig behov for å rydde i klesskapet. Bli kvitt det gamle som aldri blir brukt, sortere etter farge og type, omrokkere litt og bare gjøre ting lettere. I dag er en sånn dag så nå er jeg godt i gang med rydding av klesrommet (eller walk in closet, om du vil). Jeg elsker å rydde i skapet, eller, misforstå meg rett; selve ryddingen er ikke særlig morsom, men det er så digg når skapet er oversiktlig og sortert! Jeg hater å ha det uoversiktlig i garderoben, for da er det så lett at man ikke får brukt alle klærne sine. Om man sorterer og kvitter seg med det man aldri bruker er det så mye enklere å se hvilke klær man har. Dette gir meg så mye mer inspirasjon til å sette sammen antrekk.. Uansett! For en stund tilbake postet jeg et innlegg med mine beste tips til "closet detox", og siden jeg har fått så mange nye lesere tenkte jeg det var perfekt å dele det igjen. Har du noen gode tips? Skriv de i kommentarfeltet da vel 😀

Her kommer 6 tips som gjør det litt enklere å ha et ryddig klesskap:

SAMSUNG CSC1. PLAGGENE DU ALDRI BRUKER
Jeg syns alltid det er skikkelig vanskelig å kvitte seg med klær. Plutselig får man jo bruk for genseren man ikke har brukt på 2 år! Neppe.. Et lite tips er å snu alle hengerne i skapet. Hver gang du bruker et plagg snur du hengeren tilbake. Etter 6 måneder (hvor lenge bestemmer du selv) ser du hvilke klær du har brukt. Alle hengerne som ikke er snudd innen tiden har gått kan du gi bort eller selge til noen andre!

2. DOBLE PLASSEN I GARDEROBESKAPET
Dette tipset funker SÅ godt, og er supert for de som har lite plass i klesskapet. Bytt ut trehengerne med tynne stålhengere i stedet! De tar mye mindre plass, og plutselig har du doblet plassen!

3. TA BILDE MED KLÆRNE PÅ
Denne har dere sikkert hørt før; men det funker! Prøv klærne og ta bilde med de på! Føler du deg vel? Er plagget flatterende? og ikke minst; passer det? Det er mye lettere å se på bilder, og man blir raskt litt mer kritisk..

SAMSUNG CSCMin lille hjelper. Haha! Kaylee elsker å leke i skapet mitt. Ikke like gøy for klærne mine tho...

4. RYDD MED NAVNGITTE ESKER
For en litt enklere sortering kan du bruke seks bokser/poser som du navngir følgende: Doner/selg, behold, usikker, sy-om, off-season og kast. Da blir sorteringen en lek, og det blir mye enklere å holde oversikt over hva du skal beholde og ikke! Ikke minst er det godt å flytte shortser, singletter og andre sommerklær til boden..

5. ARRANGER BYTTEKVELD
Det er lett å gå lei av klær man bruker mye, så hva passer vel bedre enn å bytte litt på? Arranger byttekvelder med venninner, og bli kvitt klærne du har gått lei av! One man's trash is another man's gold, vet du.. Haha! Slike kvelder er morsomme, jeg lover! Også får man nye tilskudd til skapet uten å betale en krone. Og om du angrer; så er det jo bare å bytte tilbake.. Litt enklere enn om man kaster plagget.

6. KJØP/SELG BRUKT
Klær du ikke bruker mer eller har gått lei av kan andre få gleden av. Selg unna på Tise og Finn, så tjener du raskt noen kroner på det. Ikke bare bra for lommeboken, men også for miljøet! Selv selger jeg unna klær ofte, så kan jeg kjøpe meg noe nytt med litt bedre samvittighet.. Ja til gjenbruk!

SAMSUNG CSC

Håper dere likte tipsene, og om du har noen gode tips så må dere ikke glemme å dele tipsene med meg, hihi! 
Xx Ingrid

SLIK HAR JEG PYNTET JULETREET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Juletre - Clas Ohlson / Julekuler - Kremmerhuset, Søstrene Grene og Mestergrønn / Lys - Clas Ohlson

Iih, jeg ELSKER julen, så her har den vært hus i en uke allerede. Dette blir vår første jul i den nye leiligheten, og det er også første gang vi har plass til juletre! Wihu! Der vi bodde før hadde vi ikke så mye plass å boltre oss på, så derfor er det skikkelig gøy å endelig kunne pynte til jul. Vi har gått for kunstig tre av den enkle grunn at kattene syns det er litt for spennende med ekte, og mest trolig hadde klatret i det før vi i det hele tatt hadde blitt pyntet. Men for all del, jeg syns kunstig er tipp topp jeg altså, og dette bruke jeg ikke mer enn 450 kr på.. Skikkelig kupp spør du meg :-) Kjøpte det på Clas Ohlson, og lysene er også derfra. Julepynten har jeg kjøpt litt her og der, men mesteparten er fra Kremmerhuset, Søstrene Grene og Mester Grønn. De har vanvittig mange fine julekuler, og jeg hadde lett kjøpt en haug til om jeg hadde plass. Som dere sikkert ser har jeg gått for gull og hvitt, rett og slett fordi resten av huset har interiør i samme stil/farge. Jeg er stråålende fornøyd i alle fall, og syns det er så koselig her hjemme nå! 

Flere som har begynt pyntingen til jul?
Xx Ingrid
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

WORLD CUP PÅ LILLEHAMMER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHei. For en helg, dere! Jeg er ikke helt i form om dagen (på grunn av hoften) men endte med å ta turen til Lillehammer på lørdag likevel. Der var det verdenscup på ski (for dere som ikke vet det, så drev jeg aktivt med langrenn før), så veldig morsomt å se gamle kjente og kose seg på skirenn igjen. Jeg savner skimiljøet masse, alle er så hyggelige, dedikerte og målrettet- men når det er sagt er jeg også glad for at jeg la opp, for fy så lei jeg var av å trene. Haha.. Uansett! For en helg vi har hatt! Været var fantastisk, stemningen var til å ta og føle på, og nordmennene er gode på ski som alltid. Det var så gøy, og Lillehammer leverer som alltid! I tillegg hadde broren min Henrik tatt seg turen fra Oslo, så det var ekstra koselig. Nå blir jeg liggende på sofaen i et par dager, for denne jenta hakke lytta til kroppen for å si det sånn, og nå har hoften låst seg helt, men det er så verdt det, haha.... Men nok prat, legger heller med et lite bildedryss fra helgen vår jeg! SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JULEGAVETIPS - MIN FAVORITT HIGHLIGHTER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHei, og good fredag til dere! Herregud, enn at det er 1.desember allerede! Tiden går så fort.. Jeg er i alle fall i skikkelig julestemning om dagen, så jeg tenkte rett og slett å komme med et nytt julegavetips til dere! Så ut som at det forrige innlegget med tips ble godt likt (du finner det HER), så da blir jeg nok å lage flere slike innlegg. I dag skal jeg tipse dere om Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sugar, og Blush Kit Radiant! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker ABH, og men disse to produktene har jeg blitt så glad i at jeg må bare dele de med dere. SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCABH Glow Kit Sugar:
Verdens fineste highlightere!! Jeg har jo en haug glow kits fra Anastasia fra før, men denne ble jeg SÅ positivt overrasket over. Kitet består av 4 metalliske highlightere som gir fantastisk glød. Fargene er som følger: 

Marshmallow: hvitt gull
Gumdrop: duokrom rosalilla
Buttersvhotch: Honninggull
Starburst: Isrosa

Selv bruker jeg Anastasia sin A23 børste (den er fantastisk til å påføre highlight, føler det blir mye mer intenst), men man kan også bruke en vanlig fan-brush. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCABH Blush Kit Radiant: 
Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; bruk blush, jenter!! Jeg føler ansiktet blir så flatt uten, og disse er kjempefine og nøytrale. Perfekt for en frisk look som ikke blir for mye. Jeg er helt avhengig, og går ingenplass uten litt blush i kinnene. Det lille ekstra, kan du si :-) Fargene er som følger:

Spoiled: kjølig rosa med gullglans
Coastline: silkemyk korallfarget fersken
Breeze: silkemyk rose
Terrace: silkemyk høyrød fersken. 

Fargene er nydelig, og perfekt på nordisk hud. Fargene er diskré, og ser så naturlige ut! De har også et kit som heter Gradient som er perfekt på mørkere hud; den anbefales for de med litt mer farge.

SAMSUNG CSCPerfekt julegave til mor, søster, venninne- you name it! Du finner produktene HER <3 Og forresten! De er også fine på øyelokkene- jeg har brukt Blush Kit som øyenskygge i dag. Love it!