hits

desember 2016

OOTD / NEW YEAR

Todays outfit

Hei dere! Da var 2016 snart over, og jeg syns dette året har gått så fort.. Til tross for dette har det rukket å skje veldig mye. Uansett så er det tid for en ny start, og jeg ser veldig frem til 2017. Tror det kommende året bringer med seg mye bra, jeg!

I dag har jeg jobbet noen timer på Vero Moda, og i kveld skal vi ut å spise. Skikkelig uvant å ikke lage maten selv i år, men siden jeg jobbet fant vi ut at det var likså greit. Senere i kveld går turen til noen venner av meg og Jon for å feire det nye året. Selv er jeg nok hjemme i rett tid, syns det er så kjedelig å dra fra kattene når jeg vet det kommer til å fyres opp raketter i området. Heldigvis er bygget vi bor i ganske lydtett og jeg vet at flere og flere dropper rakettene med hensyn til dyrene. Derfor tror og håper jeg det skal gå veldig greit med Guri og Dora i kveld! ❤ Ønsker både to- og firbente et godt nytt år! ����

The outfit

Faux fur - Gina Tricot / Coated jeans - Vero Moda / Genser - Gina Tricot

The details

Caps - Vero Moda / Sko - Pieces / Veske - Vintage Chanel / Hanser - Bikbok

Ønsker dere alle et godt nytt år ❤

Klem, Ingrid

2016

Oppsummering

2016 nærmer seg slutten, og selv om jeg tenkte å ta en ordentlig årskavalkade på nyåret, syns jeg det passet seg med en liten oppsummering nå! Spørsmålene fant jeg på en annen blogg; men syns slike innlegg er så morsomme, så da lånte jeg de likså greit. Hihi :-)

GJORDE DU NOE I 2016 SOM DU ALDRI HAR GJORT FØR?
Nei, ikke egentlig.. Eller, jeg begynte jo på BI, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre.

HAR DU GJENNOMGÅTT NOEN STORE FORANDRINGER?
Rosa hår! Haha. Kanskje ikke stor forandring for mange, men måtte mote meg opp skikkelig før jeg gjorde det- så for meg var det det!

HAR NOE GJORT DEG SKIKKELIG GLAD?
Mye! Jon og kattene gjør meg glad hver eneste dag. Beste som finnes! I tillegg har jeg jo dere flotte lesere som legger igjen kommentarer og gode ord; det gjør meg i alle fall glad!

HAR NOE GJORT DEG TRIST?
Ja. 2016 har bestått av mange opp og nedturer. Trenger vel ikke å gå så dypt inn i det, men det har vært en del sykdom og lignende i familien som har gjort meg veldig trist.

HVA SKULLE DU ØNSKE DU GJORDE MER AV?
Skulle virkelig ønske jeg trente mer! Haha.. Typisk nyttårsforsett, ikke sant? Ikke fordi jeg ønsker å slanke meg, eller noe slik- men fordi det har så utrolig mange helsefremmede effekter, som blandt annet overskudd. Det sier man vel ikke nei takk til!

HVA HAR VÆRT DITT FAVORITTPROGRAM?
Skam og The Office! Love it ��

HAR DU GJORT EN VANSKELIG AVGJØRELSE?
Det har vært flere vanskelige avgjørelser, men den største var nok å ta permisjon fra frisøryrket for å studere på BI. Heldigvis er det bare et årsstudie, så back in action fra sommeren av!

HVA HAR DU BRUKT MEST PENGER PÅ?
Vesker. �� Men verdt det, spør du meg! En skikkelig investering.

HAR DU VÆRT FORELSKET?
Åh, jeg har aldri vært så forelsket før jeg. Blir bare mer og mer glad i Jon for hver dag som går.

HVA VAR DET BESTE KJØPET?
Som nevnt ovenfor har jeg brukt mest penger på vesker; så da må nok disse være det beste kjøpet også! hihi.

HVILKEN DATO FRA 2016 KOMMER DU ALLTID TIL Å HUSKE?
den 22. mars! Da hadde jeg å Jon vært sammen i 2 år ❤ Nå nærmer vi oss snart 3 år.. Tiden flyr!

FIKK DU NOE DU ØNSKET DEG I 2016?
Jeg har fått flere ting jeg ønsker meg i 2016, blandt annet kamera, ringlight, morphe paletter, Chanel vesken og Pimms bag! Så takknemlig!

HVA GJORDE DU PÅ BURSDAGEN DIN I 2016?
Bursdagen min feiret jeg en dag i forveien sammen med Jon, så på selve dagen var jeg på jobb og feiret med julebord på kvelden! Kjempefin bursdag!

HVA ER DU MEST STOLT OVER?
Bloggen! Jeg har lagt ned så mye arbeid i den, og den har vokst veldig det siste året.
Har store planer for den i 2017!

HVILKE LAND BESØKTE DU?
I sommer jobbet jeg og Jon, så ingen av oss fikk mulighet til å reise noe særlig.. Derfor er det lengste vi dro til Sverige, haha. Neste år håper jeg vi kan reise mer, for det er vi så glad i!

HVA ER DITT HØYESTE ØNSKE AKKURAT NÅ?
Mitt aller høyeste ønske er at det skal bli slutt på pelsdyroppdrett, egentlig i hele verden, men spesielt i Norge. Vi vet så mye bedre i 2016, og syns det er utrolig at vi ikke har kommet lengre.

HVA SKULLE DU ØNSKE DU GJORDE MINDRE AV?
Sitter vel litt for mye på telefonen, og skulle ønske jeg la den fra meg litt mer. I tillegg har jeg stresset en del, men det hører vel litt til det å ha eksamenstid og lignende..

HVA VAR DINE BESTE OPPLEVELSER I 2016?
Alle konsertene, kinoturene, og festene med mine kjære og nære ❤

Klem, Ingrid

NEW YEARS EVE

Nå er det ikke mange dagene igjen til nyttårsaften, og derfor tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittkjoler til en skikkelig festlig anledning! Spør du meg er en kjole med paljetter og glitter perfekt for å ringe inn det nye året med!

sdfsdf

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

I januar er det nyttårsball for blant annet BI, og da syns jeg det er så fin med en skikkelig ballkjole. De er så elegante og lekre, og her er noen av kjolene som står på min ønskeliste:

EFSF

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

WINTER WONDERLAND

Alene hjemme

Da var Jon dratt til Hamar, og jeg er hjemme alene i noen dager. Jeg skal bare jobbe i mellomjulen, så tiden går nok raskt frem til vi møtes igjen uansett! I går nøt vi litt etterlengtet kjærestetid med tur i finværet og kino på kvelden. Koselig ❤

Er så fint på Bakklandet når snøen endelig har kommet ⛄ Alle cafeer var stengt, men fikk heldigvis kjøpt oss en kakao på Narvesen for å holde varmen!

I dag har jeg, som nevnt, jobbet hele dagen. Derfor skal jeg bare bruke kvelden på å se film og slappe av. Digg! Ønsker dere alle en fin kveld videre ❤

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit

I går var det full storm i Trondheim, så jeg hadde ikke forventet å våkne opp til snø. Men det gjorde vi altså, og vips var julestemningen tilbake. Så i dag har vi vært ute på tur i perfekt vintervær, kost oss med kakao og vært litt turister i egen by. Det er deilig å rusle rundt i Trondheim når det er så lite folk, og butikkene er stengt.

Her er i alle fall dagens antrekk:

The outfit

Jakke - Gina Tricot / Genser - Make Way (HER) / Skinnbukse - Nelly (lignende HER)

The details

Lue - hjemmestrikket / Veske - Vintage Chanel / Hansker - H&M / Sko - Adidas Superstar (HER)

HOME SWEET HOME

Home sweet home

Da var vi hjemme igjen etter noen fine juledager hjemme i Steinkjer. Skulle gjerne vært hjemme mye lengre, men jeg jobber i mellomjula så da ble det slik i år! �� Fikk forresten masse fine, og ikke minst nyttige, julegaver. Vi ønsket oss blandt annet ullpledd og puter til sofaen, og det fikk vi. �� Vi har spist nydelig mat, og ikke minst dalte snøen ned på juleaften, noe som gjorde kvelden litt ekstra koselig ⛄

Håper alle hadde en kjempefin julekveld, og koser seg minst like mye i romjula!
Og forresten! Hvor kul er ikke den nye skjorten min fra Bik Bok? Love it ❤

GOD JUL!

Merry christmas

God jul alle sammen! Her i gården har vi tradisjon tro spist en stor julefrokost og sett Tre Nøtter til Askepott. Nå står Reisen til Julestjernen på i bakgrunnen, og Nora har allerede klemt å lurkikket på alle pakkene. Haha! I kveld blir vi 11 stk, da hele familien er samlet, så åpningen av pakker kommer til å ta en evighet.. Men det er jo bare kos! Her i gården spiser vi forresten ribbe og elg, og jeg gleder meg så på julemiddag ��

Håper dere alle har en kjempefin julekveld ❤

Stor klem, Ingrid

CHRISTMAS BOX

Sponset

The pink diamond box

Først å fremst vil jeg starte med å si riktig god jul til dere alle! ❤
Gleden var stor da jeg sjekket postkassen i går og så jeg hadde fått den nyeste glossyboksen! Vanligvis kommer den i starten av hver måned, så passet perfekt at den kom nå rett før jul! En liten julegave til seg selv. ❤ Glossybox er enkelt forklart en boks du mottar en gang i måneden. Den inneholder ulike skjønnhetsprodukter hver gang- og er derfor perfekt til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter til kun 179kr i måneden!

Kan bestilles HER

Q: Hva syns dere om månedens boks?

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit
The outfit

Fake fur - Modstrøm / Coated jeans - Vero Moda / Genser - Zara

The details

Sko - Adidas Gazelle / Veske - Vintage Chanel / Lue og hansker - BikBok

CHRISTMAS

Endelig juleferie..

..Nesten, i alle fall! Idag har jeg hatt min siste eksamen, og første semester på BI er fullført! Nå gjenstår det bare en dag på jobb, så har jeg juleferie jeg også! Den skal jeg feire på Steinkjer sammen med familien, og for første gang skal kjæresten min feire sammen med oss. Det gleder jeg meg veldig til, blir fint å skape nye minner og tradisjoner sammen ❤

For å feire at jeg endelig er ferdig med 5/5 eksamener skal jeg gjøre noe så sykt som å sove. Haha! Ingen stor feiring med andre ord; bare velfortjent avslapping. Studentlivet, altså..

Q: Flere som akkurat har blitt ferdig med eksamen?

Klem, Ingrid

FRISØR VELDE

Sponset behandling

Pink hair for christmas

Jeg har hatt en grusom ettervekst i det som føles som en evighet nå, så gleden var stor da favorittfrisøren min Malin hadde tid til å fikse opp litt. Jeg bleket etterveksten og frisket opp det rosa, så digg. Nå føler jeg meg klar til julefeiring jeg også!❤

Malin har fremdeles noen timer ledig før jul, og du kan bestille time på 73 52 42 68 ❤ De har forresten utvidede åpningstider nå i julen, 09-21- passer godt om det er flere som meg som sitter med eksamenlesing på dagtid, hihi ��

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

FRØYA COSMETICS

Sponset
5 favorite lipsticks from Frøya

Disse leppestiftene tipset jeg dere om for en evighet siden, men de er så gode at jeg tenkte likså å fortelle om de igjen! De har kremete konsistens og gir masse fuktighet, samtidig som de er matte. De holder lenge og fargene er så fine ❤ skikkelig pigmenterte og uten tvil mine favoritter! Selv har jeg fargene 1, 2, 4, 7 og 11!

Kan kjøpes HER

Q: Flere som har testet Frøya Cosmetics?

Klem, Ingrid

NEW IN

New in from Zara

Denne genseren så jeg på en jente når vi var ute å spiste på fredag, og jeg bare måtte ha den! Så fin ❤ Enkel, samtidig som den har det lille ekstra! Genseren er fra Zara og kostet 189,-

Q: Hva syns dere? ❤

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit

Hei og god lørdag til dere. ❤
Jeg har frihelg, og i dag har vi kost oss skikkelig med en tur til byen. Vi har ruslet litt i butikker, vært på café og julemarked. Dessverre er ikke været så bra, så det ble ikke lange turen. Det regner, så snøen som kom for en uke siden har allerede begynt å smelte vekk.. Julestemningen som kom for noen dager siden er altså ikke like sterk lenger, men jeg håper enda på at det kommer mase snø til julaften ⛄ Uansett vær; dette antrekket holdt meg varm i dag:

The outfit

Jakke - H&M / Bukse - Vero Moda / Polo - Gina Tricot / Hansker - BikBok

The details

Sko - Bianco by Camilla Phil / Caps - Vero Moda / Veske - Vintage, Chanel / Smykke - Jane Kønig

Klem, Ingrid

FILMANBEFALING!

Hacksaw Ridge

Som dere sikkert har fått med dere er jeg og Jon særs glad i å gå på kino. Jeg elsker å se skikkelige gode filmer som får deg til å tenke litt etterpå. Filmen jeg skal anbefale i dag kom på kino for ikke lenge siden og er basert på en ekte historie, noe som i mine øyne gjør filmen enda bedre! Denne gikk vi å gledet oss på lenge, og det var uten tvil verdt ventetiden.

Filmen heter Hacksaw Ridge og handler om Desmond T. Doss som nektet å bære våpen og drepe andre under andre verdenskrig. Han ble den første i amerikansk historie til å motta "Medal of Honor" uten å ha avfyrt et eneste skudd. Han reddet utallige medsoldater på den japanske øya Okinawa, uten å i det hele tatt røre et våpen. Filmen er regissert av Mel Gibson, og Desmond Doss spilles av Andrew Garfield.

Denne filmen levde virkelig opp til forventningene, og historien er helt utrolig. Nå elsker jo jeg krigsfilmer- men denne tørr jeg å påstå at alle kommer til å elske. Denne MÅ sees. Går på kino nå!

Q: Noen av dere som har sett Hacksaw Ridge? Hva syns dere?

Klem, Ingrid

TONIGHTS LOOK

Celebration

Hei! Jeg er bare innom for å si god natt :-) Som nevnt tidligere har jeg og jentene vært ute å feiret levert eksamen i kveld. Vi spiste nydelig tapas på San Sebastian, og kose oss masse! Nå skal jeg og Jon se en film før vi finner sengen. Slik så i alle fall jeg ut i kveld ❤

Klem, Ingrid

LEVERT

Finally done! For now..

Hei og good morgen! ❤
Da har jeg levert hjemmeeksamen, og for en følelse, dere! Nå har jeg bare en eksamen igjen før jeg tar juleferie, og det skal bli så deilig! Siste eksamen har jeg 22.desember, så sen jul på meg altså..

Dagen i dag kjenner jeg blir litt småtreig. Burde egentlig begynne å lese til neste eksamen, men føler jeg fortjener en dag fri også. Så langt har jeg spist godteri til frokost, sovet til 11 og bare sett på tv. Haha! One of those days... I kveld skal jeg og jentene derimot ut å feire med god mat og vin på San Sebastian- så litt fart blir det! Gleder meg skikkelig, blir godt å få tankene på noe annet i noen timer, hihi ��

Q: Flere som snart er ferdige med eksamen?

Klem, Ingrid

ET PUST I BAKKEN

It's beginning to look alot like christmas

Forhåndsskrevet innlegg:
Trondheim er så nydelig på denne tiden av året. Snøen har lagt seg og minusgradene har kommet, og jeg håper det holder seg slik frem til jul. As we speak sitter jeg å jobber med hjemmeeksamen, så vi snakkes mer når jeg er ferdig. I mellomtiden legger jeg ved noen bilder fra når jeg og Jon var ut på tur i går ❤

Julemarkedet på Trondheim Torg gir skikkelig julestemning. Anbefaler alle å ta turen innom for en fin førjulsopplevelse ��

Nydelige Bakklandet. ❤

Klem, Ingrid

HJEMMEEKSAMEN

work, work, work..

Hei og god tirsdag til dere! Her i huset har det vært en treig morgen, jeg lå i senga helt til klokken ti, og nå står Dr.Phil på i bakgrunnen samtidig som jeg forbereder meg til hjemmeeksamen. Den får vi utlevert i morgen tidlig, og jeg må innrømme at jeg er veldig spent. Det er litt begrenset hvor mye man får forberedt seg når alle hjelpemidler er tillatt, men selv ser jeg gjennom tidligere forelesningsnotater slik at jeg får en liten oversikt i alle fall! Som dere sikkert skjønner blir det litt stille her inne i noen dager igjen, men nå er jeg snart ferdig! Juleferie har aldri vært bedre, haha..

Om ikke lenge går turen på jobb, og vi har langåpent denne uka, så dere finner meg på Vero Moda frem til klokken 20:00! Kom innom å hils på da vel ��

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre i alle fall, så snakkes vi mer senere ��

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit
The outfit

Jakke - Vintage / Polo - Gina Tricot / Mom jeans - H&M / Lue og hansker- BikBok

The details

Sko - Pieces / Veske - By Malene Birger Pimms bag / Smykke - Jane Kønig / Øreringer - Weekday

EBAY FAVORITES

EBAY 
Top ten favorites

Hei skjønne dere, og god mandag! Endelig ny uke, og enda litt nærmere juleferie. Her i Trondheim har endelig snøen og minusgradene kommet etter flere uker med regn- så nå begynner julestemningen og komme til meg også! Uansett, over til noe helt annet. I dag tenkte jeg å vise dere mine topp ti Ebay-favoritter. Jeg elsker å handle på ebay, og finner masse kult hele tiden som jeg gjerne vil dere med dere. Så let's go!

1. FALSE LASHES

Disse vippene har blitt en stor favoritt hos meg! Jeg syns mange de man kjøper på ebay har for tykt bånd, er for lange og alt for unaturlige. Disse derimot er alt det motsatte, og perfekte til hverdagsbruk. Kan kjøpes HER, og koster rundt 30 kr for en 3pk.

2. FEATHER BAG

Denne lekre skuldervesken er et godt alternativ til den orginale man kunne kjøpe på Zara. Den ble utsolgt på kort tid, så hvorfor ikke kjøpe denne i stedet? Kan kjøpes HER, og koster rundt 115 kr.

3. MARBLE IPHONE CASE

Selv er jeg helt avhengig av å ha deksel på Iphonen min siden jeg mister den hele tiden. Disse dekslene beskytter samtidig som de ser dødslekre ut! Kan kjøpes HER, og koster rundt 25 kr.

4. FAKE NOSE RING

Disse har jeg ikke prøvd selv, men ser at instagrammere over hele verden bruker de. Kult! Kan kjøpes HER, og koster rundt 10 kr.

5. MORE ISSUES THAN VOUGE

Dødskule genser i mange forskjellige farger! Kan kjøpes HER, og koster rundt 250 kr.

6. LACE BRA

Disse bhene er supersexy, og selv har jeg sluttet helt å gå med spile-bh da de i tillegg er skikkelig behagelige. Kan kjøpes HER, og koster rundt 60 kr.

7. SUNGLASSES

Åh, disse solbrillene er så fine! Finnes i svart og rosa. Kan kjøpes HER og koster rundt 15 kr.

8.  PATCHES

Disse har jeg vist dere før, men disse er altså geniale for å sprite opp en gammel eller kjedelig skjorte osv. Kan kjøpes HER/HER/HER og koster rundt 35 kr.

9. HAIR STRAIGHTENER BRUSH

Denne har jeg så lyst til å teste selv, virker genialt. Kan kjøpes HER til rundt 400 kr.

10. DIPBROW POMADE

Et billig alternativ til ABH Dipbrow Pomade. Kan kjøpes HER, og koster rundt 10 kr.

Klem, Ingrid

REF INTENSE HYDRATE

Produktanbefaling 

I dag tenkte jeg å tipse dere om Intense Hydrate Shampoo and Conditioner! Disse fantastiske produktene gir masse fuktighet, beskytter og styrker håret. Består av botaniske ekstrakter og antioksidant som trenger inn i håret og gir langvarig fuktighet. I tillegg er de sulfatfri, fulle av vitaminer og 100% vegansk! Disse kan du handle med god samvittighet, med andre ord.��

Frisør Velde har tilbud på disse ut hele desember, så nå får du to for 298 kr! Perfekt julegave til mor, søster eller venninne. Bare et lite tips��

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit

Hei og god helg til dere! Endelig fredag, og nå er jeg omsider ferdig med Makroøkonomi eksamen. Jeg aner ikke hvordan det gikk, så det blir spennende å høre når karakteren kommer i januar! Godt å være ferdig er det i alle fall, og nå har jeg bare to eksamener igjen! I helgen skal jeg jobbe, ut med noen jenter fra skolen og ellers bare ta livet med ro �� Det skal bli godt, for i det siste har mesteparten av tiden gått til lesing. Kjedelig!

The outfit

Fake fur - Monki / Coated jeans - Vero Moda / Polo - Gina Tricot

The details

Veske - Pimms bag By Malene Birger / Caps - Vero Moda / Sko - Bianco By Camilla Phil / Hansker - H&M

Ønsker dere alle en fin fredag videre ��

Klem, Ingrid

NEW IN - PIMMS

Pimms bag, By Malene Birger

Denne vesken har jeg ønsket meg lenge, og nå er den endelig min! Jeg trengte en liten, men romslig, veske med plass til kameraet og alt det andre essensielle. Jeg elsker det klassiske mønstret, og har allerede Grinolas, pengebok og deksel. Nå føles samlingen komplett, og denne kommer til å bli flittig brukt! Happy girl!

Jeg kjøpte min på Miinto.no (HER). Da blir den sendt direkte fra By Malene Birger Oslo, og vesken kom på under et døgn! Kjempegod kundeservice ��

Jeg har min i sort/cream, men den finnes også i flere lekre farger. Gulldetaljene gir vesken det lille ekstra.

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

NEW IN

Makeup organizer 

Eksamenstid tar opp mye tid, og derfor er det litt stille her inne nå. Jeg leser mye, men må bare innse at jeg styrer på med mye annet også. Alt er jo så mye mer spennende enn Makroøkonomi, haha! I går kveld for eksempel, satte jeg meg ned å sorterte all sminken min, og det gjør jeg ikke med mindre jeg kjeder meg skikkelig altså.. Men når det er sagt så fikk jeg en supersnedig makeup-organizer i posten her om dagen, noe som gjorde det hele litt morsommere!

Sikkert mange av dere som har denne fra før, men for meg var dette en stor nyhet. Jeg har jo en hel skuffeseksjon full med sminke som jeg bruker en evighet på å finne frem i- så den er virkelig perfekt for å ha det man bruker litt oftere i. Den har rom til alt fra små brynspomader og leppestifter, til store paletter og foundations. Her er det plass til det meste med andre ord!

Jeg kjøpte min på Blivakker, men den er dessverre utsolgt akkurat nå. Kommer nok inn igjen snart!

Q: Noen av dere som har den? Hva syns dere?

PRODUKTANBEFALING

My favorite makeup

Det er vel ingen hemmelighet at jeg syns sminke er morsomt. Jeg kan kose meg i flere timer på badet, utforske nye merker, teknikker og farger. Selv om jeg tester utrolig mye nytt og spennende, har også jeg noen favoritter jeg alltid havner tilbake til. Noen av disse har jeg fortalt dere om før, andre er nye!

L'OREAL INFALLIBLE 24H
Denne foundationen har vært min faste følgesvenn i snart 3 år. Jeg har testet litt andre underveis (blandt annet MAC) men ender alltid tilbake til denne! Perfekt dekkevne og farge, og den sitter hele dagen. Uten denne hadde ikke sminken blitt like flawless. Selv bruker jeg fargen Vanilla (120), som er den lyseste.
Kan kjøpes HER

L.A GIRL PRO.CONCEAL
En av mine favoritt concealere. Dekker godt, er lett og blende ut og koster under 50 kroner på Ebay. Denne bruker jeg å hamstre siden det tar litt tid å sende. Denne har jeg i fargen Porcelain, og syns den passer veldig godt til foundationen min!
Kan kjøpes HER

NYX LIQUID SUEDE
Elsker fargen på denne (Tea & Cookies)! Akkurat passe rosa og perfekt til hverdags. Personlig foretrekker jeg Liquid Suede foran NYX Lingere da den er litt mer soft på leppene. Fremdeles matt og sitter hele dagen!
Kan kjøpes HER

MAC STUDIO FIX POWDER
Dette pudderet har jeg skrevet om en million ganger før, men det er rett og slett så bra at det må nevnes. Selv bruker jeg dette som setting powder, men det har så høy dekkevne at det kan uten tvil brukes alene også. Selv har jeg fargen NC25!
Kan kjøpes HER

MAC PREP+PRIME
Jeg avslutter alltid sminken med en dusj i ansiktet av MAC Prep + Prime. Den får sminken til å trekke inn i huden så det ser mer naturlig ut og ikke som en maske. Den inneholder massevis av vitaminer og mineraler og er perfekt for å kvikke opp ansiktet litt! Min er snart tom, men jeg har hatt den lenge. Drøy i bruk med andre ord!
Kan kjøpes HER

3D EYELASHES
Disse viste jeg dere jo på fredag, og det så ut som dere likte de like godt som meg! Disse fikk jeg i postkassen for ikke så lenge siden, og de har allerede blitt favoritter hos meg. Selv bruker jeg de opp til flere ganger før jeg kaster de. Bare fjerner litt lim, vasker de i varmt vann og koster gjennom de. Genialt!
Kan kjøpes HER

BENEFIT KA-BROW!
Denne brynspomaden er superenkel å bruke. Perfekt om man ønsker brows on fleek eller et mer naturlig resultat. Utrolig fine og naturlige farger som du enkelt kan forme og definere med. Kommer med tilpasset brynsbørste.
Kan kjøpes HER

BENEFIT GOOF PROOF BROW PENCIL
Love this one! Denne bruker jeg til å ramme inn brynene, og har selv gått for en litt lysere farge (02 light) slik at resultatet ikke skal bli for hardt til ansiktet.
Kan kjøpes HER

READY SET BROW
Denne bryns gelen holder brynene på plass hele dagen! Den har ingen farge, men gjør det enkelt å forme og style brynene. Denne har gummi-børste, noe jeg aldri hadde prøvd før, men syns det fungerer utmerket!
kan kjøpes HER

MORPHE BRUSHES 35F - FALL INTO FROST
Dere har helt sikker fått med dere at jeg elsker dette pallettet, men det er såå fint! Jeg forstår godt hva all the fuzz is about, for å si det sånn! Litt vanskelig å få med hvor fine fargene er, men jeg har aldri opplevd et mer pigmentert palett.. Jeg er så fornøyd! ❤ Alle fargene har, som navnet tilsier, frost finish. De syv nederste er matte, og fungerer kjempegodt i for eksempel globalen.
Kan kjøpes HER

MAC MINERALIZE SKIN FINISH
Denne bronzeren gløder, mildt sagt. Et veldig lukseriøst pudder, som har en skimrende finish. Det glir lett på huden og selv bruker jeg det i hele ansiktet for å få litt ekstra glød! Jeg har fargen Global Glow.
Kan kjøpes HER

Dette er altså mine absolutte sminkefavoritter som brukes til hverdag! Har du testet noe av disse før?
Q: Hva er din favorittsminke?

Klem, Ingrid

RAINY DAYS

Sunday feeling

Hei og god søndag til dere! I går ble det (ufrivillig) bloggfri. Det regner i ett sett i Trondheim, og av den grunn er det mørkt døgnet rundt. Ikke særlig optimalt for en blogger med andre ord, sliter litt med å få tatt bilder om dagen. Det går seg vel til, men vurderer å investere i ringlight. Da blir det enklere å oppdatere dere, selv når været er dårlig og det er mørkt ut.. Noen av dere som har erfaring med det, og kanskje har tips til noen bra? Holla at me!

Sett bort i fra jobb i går har jeg ikke gjort noen ting i helga. Haha! Dette været gjør at jeg bare har lyst til å ligge hjemme under dyna å se film.. Men det kan jeg jo ikke, siden jeg har eksamen i Makroøkonomi på fredag.�� Dagen i dag blir derfor brukt på å lese. Blæ!

Får helt vondt inni meg av å poste så kornete og mørke bilder, men det var altså det beste jeg fikk til i dag.. Uansett! Nå babler jeg i vei. Ville bare ønske dere en fin søndag, så snakkes vi mer senere ��

Klem, Ingrid

NEW FAVORITE LASHES

False lashes from ebay

Uten falske vipper føler jeg meg veldig naken. Jeg bruker vippene mine flere ganger før jeg kaster de, men til tross for dette er det jo veldig dyrt å kjøpe nye. Jeg har bestilt meg billige på ebay før, men på de fleste er båndet alt for tykt, vippene for voldsomme og i generelt dårlig kvalitet. Derfor var gleden stor da jeg fant et par som levde opp til mine krav og forventninger!

Disse vippene har blitt nye favoritter hos meg i alle fall. Naturlige og akkurat passe lengde. Det tok ca. ti dager fra jeg bestilte til de lå i postkassen min! De kan kjøpes HER til rundt 30 kroner ��

Q: Hva er dine favorittvipper?

Klem, Ingrid

MÅNEDEN SOM GIKK

November

MÅNEDENS HØYDEPUNKT
November har bydd på mange fine øyeblikk, så her klarte jeg ikke å velge. For å nevne noe: Lars Vaular, Humorgalla, bursdag og julebord!

MÅNEDENS NEDTUR
Eksamen! Åh, som jeg gleder meg til å bli ferdig.. Dessverre går det i ett sett frem til desember. Bare å forberede seg!

MÅNEDENS MAT-OPPLEVELSE
Altså, tapasen på San Sebastian er og forblir en favoritt, og Jon var så snill at han tok meg med dit på bursdagen min. God mat og godt selskap gjorde mat-opplevelsen utrolig bra!

MÅNEDENS SANG
Siden jeg bestilte billetter til Drake i starten av måneden har det nyeste albumet gått på repeat. Gleder meg så!

MÅNEDENS SHOPPING
Månedens shopping har vært en litt for stor post i november (hehe), og noen av mine favoritter er Benefit produktene (les mer HER) og den svarte jakken fra Gina Tricot (les mer HER)

MÅNEDENS BEAUTY-PRODUKT:
Jeg ELSKER Morphe 35F og bruker det hver eneste gang jeg sminker meg. Haha! Har jo 35OM, 35W og 35T som også er fantastiske skygger. Love them!

MÅNEDENS PLAGG
Jeg er egentlig ikke så glad i kjoler, men i november har jeg blitt mer og mer komfortabel i det!

MÅNEDENS TV-SERIE
SKAM!! Elsker Skam og Isak.

MÅNEDENS FILM
Jeg og Jon var å så Fantastic Beasts and Where to Find Them. Syns den var veldig bra!

MÅNEDENS 5 MEST LESTE INNLEGG
Fakkeltog mot pels, New shoes, Outfits lately, Ghd Platinum og This just happend er innleggene som ble mest lest i november!

MÅNEDENS PERSON
Månedens person må bli Jon! Han stelte så godt med meg på bursdagen min, og det setter jeg stor pris på��

MÅNEDENS ANTREKK
kan du se bedre bilder av HER, HER, HER og HER

MÅNEDENS TANKE
Jeg har brukt mye tid på å tenke på pelsoppdrett, og det at stortinget ikke har vedtatt og legge ned pelsfarmene. Jeg blir så trist og sint på samme tid, og skjønner ikke hvorfor folk kjøper (blant annet) jakker med pels på kragen! Dyr har blitt pint og torturert fordi mennesker er forfengelige, og det skjønner jeg ikke hvordan folk kan leve med. Jeg hadde aldri klart å gå med et dyrs pels på meg, og håper flere får samme tankegang snart. Dere kan lese mer om tankene mine når det kommer til dette temaet HER. Det finnes ikke noe som heter dyrevelferd i pelsdyroppdrett!

MÅNEDENS ØNSKE
Været har vært forferdelig i november, med storm, snø og regn om hverandre. Derfor har jeg ønsket meg et stort, varmt skjerf for å holde varmen i!

MÅNEDENS CRAVINGS
Ribbe! Etter jeg spiste det på julebord i helgen har jeg hatt så lyst på det at jeg fikk Jon til å stelle i stand julemiddag på mandag også! Haha!

MÅNEDENS DRIKKE
Julebrus vel! Jeg nekter å vente til 1.desember, må nyte den så lenge som mulig. Foretrekker selvfølgelig julebrus på flaske, og den skal være brun (og fra Dahls, som dere ser nedenfor)

NESTE MÅNED SER JEG FRAM TIL
Juleferie!