hits

november 2016

GLOSSYBOX

Sponset

Christmas sparkle

Da var endelig den nyeste Glossyboxen kommet i posten, og det er like stas hver gang! Denne esken setter virkelig et glitrende preg på hverdagen, og jeg er strålende fornøyd med innholdet som alltid! ✨

Jeg repeterer nok meg selv litt nå, men til dere som er litt usikker på hva Glossybox går ut på forklarer jeg det enkelt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

LA THEORIE DES VOLCANS - Noir Eternae Youth Potion
En ansiktskrubb som inneholder vulkanstein og krystaller fra edelsteinen ametyst. Består av 90% naturlige ingredienser, er vegansk og gjør underverker på huden!

EMITÉ MAKEUP - Lip & Cheek Tint
Denne forsterker enkelt kinnene og leppenes naturlige nyanser, og er perfekt når du ønsker en usminket og naturlig look. Langvarig resultat, og rikt pigmentert!

BATISTE STYLIST - XXL Volum Spray
Tupering på flaske! Denne er fylt med keratin (for å styrke håret) samt Inca Inchi olje for å gi næring. Styler, gir volum og holder håret friskt.

DE BRUYÈRE BEAUTÉ - Jumbo Eye Pencil, Bubble 07
Skimrende øyenskyggepenn i khakigrå farge. Perfekt til jul og nyttår, og den kan brukes som både øyenskygge og eyeliner,

WELEDA - Cuticle Softener & Skin food
Et pleiende kit som består av neglepenn som former neglebånd, samt mykgjør med næringsrike oljer. Skin food pleier tørr hud i ansiktet, på leppene, neglebånd, hender og fltter, Elsket av kjendiser verden over!

Kan bestilles HER

Klem, Ingrid

Q&A

Svar på spørsmålsrunde

Da var det på tide å svare på spørsmålsrunden! Det får bli video en annen gang, når det eventuelt kommer inn litt flere spørsmål! Håper dere fikk svar på det dere lurte på ❤

HVILKE AV MORPHE PALETTENE LIKER DU BEST?
Jeg syns alle er veldig gode, men har uten tvil brukt 35F (fall into frost) mest. Fargene er så nydelige, elsker hele palettet! Når det er sagt er også 35OM, 35W og 35T kjempefine palett som er svært pigmenterte.

HVILKET HÅRPODUKT KAN DU IKKE LEVE UTEN?
Tørrsjampo! Vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten.. Lifesaver!

HVA SLAGS SERIE FØLGER DU MED PÅ NÅ?
Akkurat nå i eksamenstiden følger jeg bare med på Skam. Blir litt småforelsket i Isak og even, og syns det er så bra at det settes mer fokus på temaer som dette!

HVORDAN ER DET Å HA KATT?
Først og fremst er det jo veldig koselig. Jeg elsker kattene mine over alt på jord, og uten dem hadde jeg nok ikke hatt det like bra. Når det er sagt, så har man mindre frihet, og kan ikke reise like mye. Jeg er for eksempel aldri hjem på Steinkjer, fordi jeg ikke kan dra fra kattene i flere døgn. Kattene skal aktiviseres og lekes med døgnet rundt, ellers kan de faktisk bli deprimerte og innaktive. Det tar mye tid, og i tillegg er det viktig å nevne at det er dyrt. Mat, sand, vaksiner, ormkur og sterilisering/kastrering koster mye, men er så utrolig viktig! That being said; det er så utrolig verdt det ❤ Jeg ofrer gjerne reising, tid og penger for å være med Guri og Dora.

TRIVES DU PÅ SKOLEN?
Veldig! Jeg går bare årsstudie, så det er ikke like mange forelesninger som andre fag. Det syns jeg er litt både og, skulle gjerne hatt litt mer skole når jeg først studerer. Ellers syns jeg fagene er spennende og jeg har mange koselige klassekamerater :-)

HVILKE TING HAR DU ALLTID MED DEG NÅR DU GÅR UT DØREN HJEMME?
Når jeg drar hjemmefra har jeg alltid med med lipliner, leppestift, pengebok, nøkler, telefon, hårstrikk, hand sanitizer, pudder og pastiller.

HVA MUNTRER DEG OPP PÅ EN DÅRLIG DAG?
Kattene mine og Jon! Ingenting som er bedre å komme hjem til. Elsker de mer enn alt.

HVOR LENGE HAR DU OG KJÆRESTEN DIN VÆRT SAMMEN?
Vi ble sammen 22.mars i 2014, så nå har vi snart vært sammen i 2 år og 9 måneder. Tiden går fort i godt lag ❤

HVA ER FAVORITTRETTEN DIN?
Jeg er generelt veldig glad i mat, og tenker stort sett ikke på annet. Haha! Noen av mine favorittretter er; raclette, tapas (patatas bravas), pølse og potetstappe (ja, jeg er rar) og ikke minst hjemmelagd grønnsakssuppe. Food is lyfe��

Det var alt for denne gang! Hvis det er noe mer dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet.

Klem fra Ingrid

STUDIETEKNIKK

15. tips til eksamen!

Regner med det er flere der ute som har eksamensperiode? Selv har jeg eksamen i Makroøkonomi om en uke, og det er et fag jeg må lese ekstra nøye på. Det er mye pensum man skal igjennom, og derfor tenkte jeg å tipse dere om noen gode studieteknikker.

1. SETT DEG MÅL
Det er viktig å sette seg mål som er realistiske, målbare, og spesifikke. Da har du noe å strekke deg mot, samt at du får mer kontroll over hva du må gjøre for å få ønsket karakter. Det kan være både langsiktige mål (som du setter deg i starten av skoleåret) eller kortsiktige mål (for dagen).

2. LEGG VEKK TELEFONEN
Dette punktet sier seg vel selv, men legg fra deg telefonen og sett den på "ikke forstyrr"! Vi lurer ingen, lyser skjermen opp hjelper det lite at man er konsentrert. Anbefaler også å si opp Netflix - å begynne på en ny serie i eksamenstiden er ikke å anbefale! Hehe.

3. SPIS, DRIKK, TREN
Uten mat og drikke, fungerer helten ikke. Så enkelt er det! Du konsentrerer deg bedre med litt mat og drikke i kroppen, og mange små måltid er bedre enn få store. Det er også bra å trene, selv om timeplanen er tett. Trening reduserer stress, og har faktisk effekter som kan sammenlignes med antidepressiva!

4. PAUSER
Det er viktig å ta seg pauser. Man blir lett ukonsentrert og tung i hodet når man sitter i mange timer. Men,tar man pauser er det er viktig å være strukturert og holde tiden. Tar du ti minutter så hold deg til det! Du kan for eksmepel bruke pausen til å spise.

5. GÅ GJENNOM FORELESNINGER
Dette punktet er svært nyttig for min del. Å se gjennom gamle PowerPoints og forelesningsnotater frisker opp hukommelsen. Man finner man masse nyttig informasjon, og det gir enkelt en oversikt hva som er viktig å lese på. Ofte gir foreleser noen små hint om hva som kan komme på eksamen.

6. IKKE MULTITASK
Visste du at man mister 15 IQ poeng ved å multitaske? Fokuser på en ting om gangen, så slipper du å bli distrahert. Det er mer effektivt, og du får mye mer ut av lesingen.

7. SVARE PÅ TIDLIGERE EKSAMENER
Hvis du har tilgang på tidligere eksamener kan det være en god idé å svare på disse. Da får du et overordnet blikk på hvordan eksamen er lagt opp, og mulige temaer. Gjør disse oppgavene flere ganger- selv om det tar mye tid. Du lærer utrolig mye.

8. SKRIV FOR HÅND
Dette er jo selvfølgelig individuelt, men selv lærer jeg mye mer når jeg skriver for hånd. Da får jeg det virkelig stemplet inn. Tankekart og tegninger kan være lettere å huske!

9. LES SAMMEN
Å lese sammen kan være en god ide- så lenge man ikke sporer av. Spør og test hverandre i pensum, og se på hverandres notater. Kanskje andre har fått med noe viktig du ikke har tenkt på og omvendt. I tillegg får man ofte litt motivasjon av å være flere i samme båt.

10. LES HØYT
Det er utrolig hvor mye man lærer av å høre på seg selv. Du får virkelig repetert stoffet, både ved å lese og høre på deg selv.

11. YOUTUBE
Hvis jeg sliter med å forstå noe søker jeg opp temaet på YouTube. Ofte ligger det ut guider, foredrag og forklaringer som er veldig nyttige. Ofte er det enklere enn man tror, og en forklaring på en annen måte kan hjelpe deg over kneika!

12. IKKE SITT HJEMME
Sitter man hjemme finner man på alt annet tull- det kjenner jeg godt til selv, haha! Rydder, ser tv og gjør alt annet enn å lese.. Dra heller på lesesalen, biblioteket eller en rolig cafe- så slipper du distraksjoner. Om du jobber best med musikk på ørene så er det lurt å ta med seg et headset for å stenge ut annet støy!

13. MARKER
Marker viktige ord og uttrykk med markeringtusj. Da finner du enklere igjen det som er viktig, og får bedre oversikt over pensum.

14. PUGG
Legg fra deg notatene og pensum- og test deg selv! Svar på eksamensoppgaver uten hjelpemidler, og repeter hvis det er nødvendig. Du lærer mye bedre når prøver å huske uten boka.

15. SOV
Å ha bra døgnrytme og våkne til riktig tid hjelper på hukommelse, problemløsning og humør. Husk å sov godt før eksamensdagen- da presterer du mye bedre!

Det var mine eksamenstips. Det finnes utrolig mange studieteknikker der ute, så her handler det om å finne de metodene som passer best for deg!

Q: Hva er dine beste eksamenstips?

Klem, Ingrid

WISHLIST

Christmas nightwear

Er det noe jeg elsker så er det å slappe av i gode pysjamaser, tøfler og med deilige duftlys. I julen er det tradisjon og loffe rundt i koseklær, og i år bestilte jeg meg en pysj i sateng. Deilig! Over ser dere noen av favorittene jeg skal ta med meg hjem i jula. Og husk; det er Cyber Monday i noen timer til!

PRODUKTANBEFALING

Produktet er sponset

hairspray

Julebordsesongen nærmer seg, og tiden for luksuriøse krøller og flotte oppsett har kommet. Av den grunn tenkte jeg i dag å anbefale dere en hårspray som er perfekt til å holde håret på plass!

Denne hårsprayen fra REF har kjempegodt hold, men håret er fremdeles lett å jobbe med. Den gir masse volum, samtidig som den beskytter mot vann og vind! I tillegg er alle produktene fra REF cruelty free og 100% veganske. Disse kan man kjøpe med god samvittighet med andre ord! Selv bruker jeg denne til å legge ned småhår, låse krøllene eller holde hestehalen på plass.

Produktene fåes kjøpt hos blant annet Frisør Velde på Solsiden. Det er der jeg fikser håret mitt, og om du vil bli fin på håret til jul anbefaler jeg å bestille time der! Det kan du gjøre ved å ringe 735 24 268, og jeg går til Malin.

Q: Noen som har testet denne?

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit
The outfit

Jakke - Days Like This / Genser - Vero Moda / Bukse - Dr. Denim (HER)

The details

Klokke - Komono / Sko - Pieces / Veske - Vintage / Lue - Bik Bok

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

BURSDAGSHELG

The perfect weekend

Hei og god søndag kjære lesere! Har dere hatt en fin helg? Min har vært super, til tross for at den startet med eksamen på fredag. Den gikk jo veldig bra, og på kvelden var vi å feiret bursdag/eksamen. Tapasen på San Sebastian var dødsgod, som alltid, og vi spise oss så mette at vi måtte hjem å hvile litt før turen gikk videre på kino. Haha! Jeg har hatt lyst til å se "Fantastic Beasts and Where to Find Them" lenge, så Jon var så snill å tok meg med for å se den. Kjempebra film som levde opp til forventningene!

I går var jeg på jobb mesteparten av dagen før det var duket for Julebord med Vero Moda. Veldig morsom kveld med en fin gjeng og god julemat. Det ble ikke så sent for min del, så formen i dag er heldigvis topp :-)

Planen i dag er, som alle andre søndager, å gå seg en tur, dra på café og ellers bare slappe av. I morgen starter en ny uke med eksamenslesing, så min siste fridag skal virkelig nytes. Neste eksamen ut er i Makroøkonomi.. Hjelp!

Ønsker dere alle en fin søndag videre ��

Klem, Ingird

#22

​I don't know about you but I'm feeling 22!

Hei dere ❤ Bare innom å hilser på før turen går videre på julebord. I dag har jeg bursdag, og ble vekket med frokost og is på sengen. �� Så koselig! Jeg og Jon feiret jo litt i går, så i dag skal jeg på julebord med jobben. Tror det blir kjempegøy, så absolutt en fin bursdagfeiring det!�� I år blir jeg 22 år. Føler meg ikke særlig gammel, men litt rart å tenke på hvor raskt årene går. Syns ikke det er lenge siden jeg fylte 18 jeg, haha! Mye har i alle fall skjedd, og jeg føler jeg vokser som person for hvert år som går. Lærer mye om meg selv og andre på veien.

En liten funfact:
Jeg ønsker meg alltid bursdagsgave på forhånd, sa gaven fra Pappa, Jon og Mamma har jeg allerede fått! Haha �� Utålmodig sjel.. Gaver eller ei- stas med bursdag uansett!

Takk til verdens fineste kjæreste som har gjort morgenen min perfekt ❤ Ønsker dere alle en fin lørdag videre!

Klem, Ingrid

EKSAMEN/BURSDAGSFEIRING

Bursdagsgave til meg selv

Hei dere! Beklager at det har vært stille her noen dager, skole har tatt all tiden min. I dag er jeg ferdig med første eksamen, og det gikk kjempebra! Herlig følelse og godt å være ferdig :-) I morgen har jeg bursdag, men siden jeg jobber skal jeg og Jon feire i dag. Vi skal ute å spise tapas, drikke litt vin og kose oss. Gleder meg!

I dag fikk jeg forrresten pakke i posten, en liten bursdag/eksamens-gave til meg selv. Har siklet på brynsproduktene fra Benefit i en evighet, og de levde virkelig opp til forventningene. Nye favoritter!

Produktene kan kjøpes HER

Iiih, så se så fint design! ❤ Disse skal bli godt brukt fremover, hihi.

Q: Flere som har hatt eksamen i dag?

Klem, Ingrid

SPØRSMÅLSRUNDE

Spørsmålsrunde

Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmsålsrunde, så tenkte det var på tide! Ser jo at jeg får mange nye lesere her inne hver uke, så det er jo en fin måte for dere å bli litt bedre kjent med meg! Bare å spørre i vei, så får jeg se om jeg tørr å svare på video �� hihi.

Hva lurer dere på?

Klem, Ingrid

TODAYS LOOK

Todays makeup

Hei dere! Jeg burde vært på lesesalen for lenge siden, men i stedet sitter jeg her hjemme å spiser pizza til frokost.. Makan altså! Treig start på dagen med andre ord, men sånn er det jo noen ganger :-) I dag våknet jeg forresten til masse snø ute, og jeg har skikkelig julestemning.. Flere enn meg?

Uansett! Nå tenkte jeg å vise dere dagens makeup! Veldig enkelt, men det syns jeg er veldig greit når jeg uansett bare skal sitte å lese.. Produktliste finner dere nedenfor!

FACE:
L'oreal Infallible 24H (120 - base)
L.A Girl Pro Concealer (Porcelain - contour)
MAC Studio Fix Powder (NC25 - setting powder)
Maybellin Fit Me (115 - under eyes)
MAC Mineralize Skin Finish (Global Glow)
Makeup Revolution (High light palette)

EYES AND LIPS
Morphe Fall Into Frost (35F - HER)
L'oreal Super liner (perfect slim)
Lashes - Ebay
MAC lipliner (Boldly bare)
NYX Soft matte lip cream (Sydney HER & London HER)

BROWS
NYX micro brow pencil (ash brown - HER)
BITCHN' BROWS brow pencil (blonde HER)
ABH Dip Brow Pomade (Chocolate)
BITCHN' BROWS Brow Fix (Clear - HER)
NYX Wonder Pencil (nr 01 - HER)

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre ��

Klem, Ingrid

COFFEE O'CLOCK

Plutselig var det mandag og ny uke allerede.. Tiden går så raskt, og noen ganger er det godt med en liten pause fra hverdagen, eksamen og alt annet. Denne mandagen ble i alle fall noe enklere etter en tur på Café med Jon. Selv drikker jeg ikke kaffe, men kakao funker jo fjell det og, hihi.

Denne gangen gikk turen til Café To Tårn. Kjempekoselig plass med utsikt til Nidarosdomen ��

Nå skal jeg lese videre til eksamen.. Ønsker dere en fortsatt fin mandag ��

Klem, Ingrid

WEEK 47

Uken som gikk

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg på Ni Muser å leser på markedskommunikasjon. Liten bloggpause før lesingen fortsetter. Eksamen er allerede på fredag og jeg begynte først å lese skikkelig nå. Typisk meg! ��

UKENS OPPTUR:
Helg i seg selv er jo en egentlig en opptur, men humorgalla og Lars Vaular gjorde det enda bedre. Så morsomt!

UKENS NEDTUR
Eksamenstid.. Trenger jeg å utdype denne mer? Haha!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Posten om at jeg hadde fått rosa hår! Litt sjokk for noen, kanskje.. Kan leses HER ��

NESTE UKES MÅL
Neste uke er målet å bli ferdig med oppgaven vi har i markedsføringsledelse!

UKENS ANTREKK
Det må jo nesten bli antrekket fra i går! Du kan se mer HER ��

UKENS FILM
I går så jeg og Jon filmen "Million Dollar Baby". Utrolig bra, og for en uventet og trist slutt.. Gråt en tåre eller to da, altså. Filmen anbefales!

SERIE
Denne uken har jeg ikke sett noe særlig på serie, dessverre.. Skolebøkene har førstepri den kommende måneden, og jeg vet om jeg hadde begynt på en ny serie nå hadde det vært vanskelig å opprettholde. Haha!

UKENS CRAVING
Raclette! Åh, må lage det snart, har såå lyst på det. ��

UKENS KJØP
Må jo bli den rosa hårfargen fra Fudge Paintbox! Looove it. Kan kjøpes HER.

UKENS SANG
Lars Vaular - Ballerina ��

Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit

Syns fremdeles det er kjemperart å se meg selv med rosa hår, og fikk helt sjokk når jeg skulle gå igjennom disse bildene, haha! Bare sett det i speilet og på selfies, så litt uvant. Uansett! Her er dagens outfit. Helsvart som alltid, men syns det er så klassisk og fint, vertfall til dette håret ��

The outfit

Jeans - Only (HER) / Jakke - Gina Tricot (utsolgt) / Polo - Vero Moda (HER) / Sko - Zara

The details:

Lue og hansker - H&M / Name tag smykke - Jane Kønig (HER) / Veske - Vintage Chanel / Klokke - Komono (HER)

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

HUMORGALLA

The perfect weekend

Hei og goood søndag til dere! Har dere hatt en fin helg? Det har i alle fall jeg. Fredag var vi på humorgalla, og fy flate så morsomt. Lo så jeg grein, haha. Satt på fremste rad, så mildt sagt utsatt.. ble tatt opp på scenen og hele pakka, ble så flau at jeg ble nok like rosa i ansiktet som håret..�� Komikere som Atle Antonsen, Robert Stoltenberg, Bård Tufte Johansen og Thomas Giertsen var med på showet- og det var skikkelig morsomt!

I går var vi på konsert med Lars Vaular. Har hørt mye på han, så forventningene var høye. Stemningen på samfundet var helt sjuk, og Lars Vaular var helt rå live! En av de bedre konsertene jeg har vært på det siste året! Dessverre turte jeg ikke å ta med meg kameraet, så har ingen bilder..

I dag har vi bare tatt det med ro. Gått en tur, vært på café og nå lager Jon hjemmelaget pizza. Akkurat slik en søndag skal være med andre ord :-)

Q: Hva har dere gjort i helga?

Klem, Ingrid

OPPSKRIFT PÅ PASTEL ROSA HÅR

How to: pastel pink hair!

Først vil jeg bare si TUSEN TAKK for alle de fine tilbakemeldingene på håret mitt! ��Jeg var veldig usikker før jeg farget det, men nå er jeg veldig fornøyd, hihi. I dag tenkte jeg å vise dere fremgangsmåten- så om du har lyst på rosa hår selv er det bare å følge med:

Du trenger: 
  • Semi permanent rosa-farge (jeg kjøpte min HER)
  • Hvit balsam eller kur
  • pensel, hansker og en bolle til å blande i.
  • Plastikk til å ha over håret.

Fremgangsmpte: 

Vask gjennom håret som vanlig med sjampo og håndkletørk det. Bland ut fargen i balsam/kur til du får ønsket farge. En liten huskeregel er at fargen du ser er den du får (så lenge utgangspunktet er veldig blondt). Selv brukte jeg ca 1/5 rosafarge, resten hårkur. Jeg brukte Ultimate Repair Masque fra REF (fåes hos Frisør Velde). Ta plastikk over håret og la det virke i 5-30 minutter. Skyll ut til vannet er klart- og voila!

Om du ønsker skikkelig rosa hår er det bare å droppe balsam/kur. Enkelt ikke sant?

Fargen er som nevnt semi-permanent og vaskes ut etter litt! Om man ønsker å vedlikeholde fargen kan man enkelt blande inn litt farge i balsamen man bruker til hverdags.

Q: Noen av dere som har hatt rosa hår?

Klem, Ingrid

BEAUTY HACK

How to: fake lashes

Selv bruker jeg falske vipper hver dag (jeg har akkurat sluttet med vippeextentions) og tenkte av den grunn å dele et enkelt tips med dere! Jeg vet mange av dere syns de er vanskelig å påføre, selv påfører jeg faktisk vippene UNDER mine egne! Det høres kanskje ubehagelig ut, og jeg skal innrømme at jeg var skeptisk når jeg hørte om dette selv. Etter litt testing er jeg overbevist og skal uten tvil fortsette å gjøre det på denne måten fremover!

Selv klipper jeg vippene i to på midten, da blir de enda enklere å påføre. Tar på et tynt lag med lim, og påfører de som vanlig (bare under mine egne vipper). Vippene skal selvfølgelig ikke på våtlinja- men så nære så mulig :-) Resultatet blir kjempenaturlig og man slippper den stygge vippekanten. Spør dere meg er denne måten MYE enklere enn hvordan vi er vandt med å gjøre det.

Q: Noen som har prøvd denne teknikken?

Klem, Ingrid

SCHOOL

Eksamenstid

Hei dere! Håper dere har hatt en fin torsdag så langt :-) Ikke lenge igjen til helg nå!
I dag har jeg og Marte jobbet med markedsføringsledelse. Eksamen og innlevering nærmer seg, så veldig greit å få gjort litt. Vi satte oss på Ni Muser i dag, kjente det var godt å komme seg vekk fra skolen litt. Fått gjort mye i alle fall, så nå er det ikke så lenge til vi er ferdige med oppgaven! Wii ��

Resten av kvelden skal jeg sitte å lese til eksamen (sjokk), så her i gården skjer det ikke så mye spennende. I morgen skal vi på Humorgalla og lørdag skal vi på konsert med Lars Vaular. Litt å glede seg til er godt i alt skolekaos.

Litt mat underveis må til, og denne burgeren var dødsgoood!

Q: Flere som har eksamenstid?

Vi snakkes mer senere ❤

Klem, Ingrid

JULEGAVETIPS

The perfect gift for the man that have everything

Er det noe jeg syns er vanskelig, så er det å kjøpe julegave til mennene i familien. De har jo alt de trenger, men det er jo morsomt å skjemme de litt bort uansett. Er det noe jeg vet gutta syns det er kjedelig å bruke penger på, så er det voks og sjampo. Med andre ord; perfekt julegave!

I dag tenkte jeg å tipse dere om REF Hair and Body Shampoo, og Special 1 Molding Wax!
Sjampoen er fri for sulfat, og av 100% veganske ingredienser. Perfekt for daglig bruk, og den lukter fantastisk! Hårvoksen har medium hold, og er superenkel å style. I tillegg vaskes den enkelt ut av håret, og det er jo absolutt et pluss! Jon har i alle fall begynt å bruke disse nå, og vi er begge strålende fornøyd med det, haha! �� Perfekt julegave til både far, bror, venn eller kjæreste.

Produktene får du hos Frisør Velde på Solsiden, og der er det jo også mulig å få tatt juleklippen. Time kan bestilles på 73 52 42 68 ❤ Jeg går forresten til Malin for dere som spør :-)


Q: Hva kjøper dere i julegave til far/bror/kjæreste?

Klem, Ingrid 

SO THIS JUST HAPPEND.....

pink is the new blonde

Iiih, jeg har rosa hår! Haha.. Jeg har hatt lyst på rosa hår i evigheter og i går så bare gjorde jeg det. Det er en semi-permanent farge altså, den vil bli vasket ut etter hvert. �� Syns det ble skikkelig kult jeg, og fått masse komplimenter etterpå. Jeg gjorde det selv- så hvis det er ønskelig kan jeg lage en liten guide på hvordan man enkelt kan gjøre det hjemme?

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

WEEK 46

Uken som gikk

AKKURAT NÅ:
Nå sitter jeg på toget hjem til Trondheim. Gleder meg skikkelig til å se kattepusene igjen, men syns det er litt småtrist å dra fra Birna og Moffen også. Heldigvis ikke lenge igjen til jul, da kan jeg være hjemme litt lengre.

UKENS OPPTUR
Det var uten tvil å se lillesøsteren min, Nora, igjen :-)

UKENS NEDTUR
Å være hjemme alene store deler av helga. Jon har vært i Hamar, og kommer ikke hjem før sent i kveld. Savner kjæresten min ��

NESTE UKES MÅL
Sier dette hele tiden, men nå MÅ jeg lese til eksamen. Jeg jobber uten tvil best under press, og har nok ikke helt innsett hvor kort tid som er igjen.. ææh!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Det ble innlegget om den nye jakken min! Dere kan lese det HER.

UKENS ANTREKK
Finner dere HER.

UKENS FILM
Enste filmen jeg har sett denne uken; End of watch :-) Veldig bra film, og et stort pluss at Jake Gyllenhaal er med, haha!

UKENS SERIE
The Office! Alltid like morsomt og kleint..

UKENS CRAVING
Vafler med hjemmelaget jordbærsyltetøy. YUM! ��

UKENS KJØP
Mine nye sko! Adidas Gazelle ��

UKENS SANG
Alle har vel fått med seg Mannequin challenge? Black Beatles - Rae Sremmurd har gått på repeat hos meg denne uken!


Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

SLEEPING BEAUTY

So cute my heart is melting

SE så søte! ❤ To hjerteknusere, for sure. Birna og Moffen.
I dag har jeg virkelig bare slappet av hjemme. Elgsteik til middag, brettspill med Nora og nå blir det snart servert vafler her i gården. Koser oss skikkelig med andre ord! Deilig å være hjemme :-)

Dessverre venter en uke med jobb og skole, så i morgen tidlig vendes snuten mot Trondheim igjen. Skulle gjerne vært med sjarmtrollene lengre, men har heldigvis to søte små katter som venter når jeg kommer hjem. Haha, mildt sagt glad i dyr ❤

Birna❤

Q: Hva har dere brukt søndagen til? Håper dere har hatt en fin dag!

Klem fra Ingrid, Moffen & Birna

ALWAYS ON THE RUN

Sponsede produkter

Whats in my bag

Hei dere! I dag er jeg hjemme på Steinkjer. Tok toget i morges, og det var utrolig godt å komme hjem! ❤ Selv er jeg jo alltid på farten fra det ene til det andre, og derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg har med meg i veska når jeg er ute på tur. Dette er must haves for meg, som jeg virkelig ikke klarer meg uten!

First of all: Denne tørrsjampoen, dere!! Det er en av de beste jeg har prøvd (tro meg, jeg har testet mange). Den tar fjerner alt av fett hår, og i tillegg får man masse volum og tekstur. Perfekt når man er på farten og ikke har tid til vask. Jeg har fått min hos Frisør Velde! (For alle som spør: det er der jeg fikser håret mitt, anbefales virkelig ��)

BLAX hårstrikk, hand sanitizer, MAC Studio Fix, 'Soar' Lip liner og NYX Liguid suede i fargen 'Tea & cookies' har jeg alltid med i veska. Supert for å freshe opp sminken eller håret litt.

Lesestoff for toget/bussen og pengebok er også med! Pengeboken er fra By Malene Birger og Chanelvesken er vintage. I tillegg har jeg jo med kamera (selvfølgelig) , headset og Ipad ��

Q: Hva har du alltid med deg i veska?

Klem, Ingrid

FAKKELTOG MOT PELS

Hei, og god helg til dere! ❤ Dagen i dag har gått til jobb og når jeg var ferdig gikk turen rett videre til fakkeltog mot pels. Håper flere av dere stilte opp i dag, det er så viktig å vise engasjement! Vet dere at 4/5 mennesker i Norge er i mot pelsdyroppdrett? Det er ganske mange, og i mine øyne er det av den grunn helt utroligt at det ikke har blitt vedtatt å legge ned pelsdyrfarmene enda. Jeg er så lei av at folk forsvarer bruken av pels- det er ALDRI ok at et dyr lider for at du skal ha pelskrage på jakka di. Det finnes ikke noe som heter dyrevelferd i pelsoppdrett. Godt over 800.000 dyr bor i bur i Norge, og det er helt sjokkerende tall spør du meg. Selv har jeg aldri eid jakke eller lignende av ekte pels- og det håper jeg ikke dere har heller. Når det er sagt er det aldri for seint å gjøre en forskjell, det er bedre sent enn aldri! Kast pelsen.

«Det vil ikke finnes rettferdighet så lenge mennesket står med en kniv eller et gevær og dreper de skapninger som er svakere enn ham.»
Isaac Bashevis Singer

Jeg har grått noen tårer for dyrene i dag, og håper så inderlig at politikerne endelig innser.

GHD PLATINUM

Innlegget er sponset

The perfect styler from ghd!

Iih! Jeg har vært så heldig å få muligheten til å teste noen produkter fra GHD. Jeg har jo jobbet mye med GHD i salongen tidligere, så jeg visste jo at dette var fantastiske produkter- men blir noe helt annet når man bruker den på seg selv. Jeg har noe krusete hår, og sliter med at det blir statisk etter glatting. Dette slipper jeg helt når jeg bruker Ghd Platinum, som etterlater håret mykt og deilig. Platinum bevarer hårets sunnhet og reduserer risikoen for brudd i hårets struktur med over 50%. I tillegg er Ghd Platinum mer skånsom og bevarer hårets farge mye lengre enn andre stylere. Selv bruker jeg tangen til å glatte, style og forme- og den fungerer utmerket. Det er faktisk først nå at jeg innser hvor utrolig dårlig min forrige glattetang var, haha ��

White ghd platinum kan kjøpes HER!

Litt praktisk info:
Tangen blir varm på under 30 sekunder!
Kommer med varmeresistent beskyttelseshette som beskytter underlaget mot varme.
Tangen har avrundende kanter som gjør det enkelt å krølle/bølge.
Slår seg av hvis den ikke blir brukt på 30 minutter.
Patentert tri-zone teknologi gir konstant temperatur på 185°C. Det er optimalt for det perfekte resultat.

Også måå jeg jo bare si noen ord om viktigheten av å bruke varmebeskyttende. Bruker du ikke vamrebeskyttende blir håret ditt tørt og livløst, mister glansen og ikke minst vil hårfargen falme. Man bryter rett og slett ned strukturen på håret- og det er ikke bra! Regner med de fleste der ute har fått med seg viktigheten av dette, men greit å gjenta seg for de som ikke er helt sikker. �� Denne fra ghd beskytter mot føning, krølling og glatter, og er super til daglig styling :-) Merker ikke at den er i håret, og lukter FANTASTISK! �� Selv bruker jeg naturbørste for å minimere skaden på håret maksimalt.

Ghd Heat Protection Spray kan kjøpes HER, Oval Børste HER!

Q: Flere her som elsker ghd sine produkter?

Stor klem, Ingrid

OUTFITS LATELY

Outfits lately

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og derfor tenkte jeg å kjøre en liten throwback på noen av mine siste outfits. Høsten har vært så fin og varm, så skjørt og bare legger var med lenge. Nå er de byttet ut med varme kåper og skjerf, men det er da ikke så verst det heller :-)

Dere finner flere outfits under kategorien 'antrekk'!
Ønsker dere en fin torsdag videre ❤

Klem, Ingrid

I GOT 99 PROBLEMS, BUT SHOES AINT ONE

New in - Adidas Gazelle

I got a shoe obsession! Har ønsket meg disse lenge, så når jeg fant et helt ubrukt par på Tise var jeg rask til å kjøpe de. Har faktisk ikke så mange svarte sneakers, så disse blir helt perfekte fremover.

Adidas Gazelle kan kjøpes HER

Hva syns dere?

Klem, Ingrid

PRESIDENTVALG OG EKSAMEN

Snikk snakk

God kveld til dere! Håper dere har hatt en fin onsdag så langt. Selv kom jeg akkurat hjem fra jobb, så i dag har jeg ikke rukket på stort annet. Leste litt til eksamen i dag tidlig, og planen er å bruke resten av kvelden på det samme. Ikke så spennende med andre ord! ��

Anyways! Flere som fulgte med presidentvalget i natt? Altså, jeg har ikke ord jeg.. Fatter ikke hvordan det er mulig at så mange stemte på Donald Trump. Jeg vet Hilary Clinton ikke har helt rent mel i posen, but still! Blir helt fascinert av hele greia, og spent på hva som kommer til å skje med verden fremover..

Nå må jeg jobbe litt med makroøkonomi! Vi snakkes mer senere ❤

Klem, Ingrid

PRODUKTANBEFALING - REDKEN

Redken Extreme anti-snap

Denne har jeg testet ut i noen uker nå, og gledet meg skikkelig til å fortelle dere om den! Anti-snap er en leave-in kur som hindrer håret i å knekke/splitte seg. I tillegg er den varmebeskyttende og inneholder proteiner som styrker håret innenfra. Mitt hår er utrolig porøst, men når jeg bruker denne føles det så mykt og godt. Love it!

Kan kjøpes HER ��

Leave-in kuren påføres i håndkle-tørt hår der håret er mest skadet. Kuren skal ikke skylles ut og man styler håret som vanlig etterpå! Behandlingen er som nevnt varmebeskyttende også, så perfekt for de som glatter/føner håret mye. Den reduserer den skadelige friksjonen fra børsting og styling-tools. Håret blir styrket, og det er mindre sannsynlighet at det splittes, knekker eller bli tørt og skadet

Redken Extreme Anti-Snap kan kjøpes HER ��

Q: Noen som har testet denne? Hva syns dere?

Klem, Ingrid

OUTFIT

Todays outfit

Okei, jeg må innrømme at dette var jævlig (unnskyld) kaldt, og jeg må nok innse at skjørtet snart på legges på hylla for sesongen. Jeg har på meg strømpebukse med fleece, men det holder ikke når gradestokken viser -10 grader. Blæh! Uansett, slik så jeg ut på søndag! Jepp, litt forsinket i oppdateringen her i gården, men bedre sent enn aldri, eller hva?

The outfit

Fake fur - Gina Tricot / Høyhalset genser - Vero Moda / Skjørt - vintage

The details

Hansker og sko - H&M / Veske - Vintage Chanel / Øreringer - Weekday

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

NEW IN

All black aviator jacket

Finally! Jeg har letet etter en slik jakke i evigheter, så gleden var stor da jeg fant denne på Gina Tricot. Den er utsolgt på nett, men fremdeles mulig å finne i noen butikker ❤

Q: Hva syns dere? Flere som har gått til innkjøp av sånn jakke?

Klem, Ingrid

KLISS

Love of my life

I dag vil jeg skrive et lite innlegg til kjæresten min. Han er så utrolig snill med meg, og fortjener å høre det litt ekstra en gang i blant. Rundt Jon kan jeg alltid være meg selv, og han er uten tvil min aller beste venn. Han er en jeg kan le, tulle og tøyse med, men også en jeg kan snakke om viktige ting, og søke trøst hos.

Han setter alltid alle andre foran seg selv, og er snill og god mot alle i rundt seg. Jeg vet jeg er kravstor, og det er absolutt ingen lett sak å være kjæresten min- men han gjør alltid alt han kan for at jeg skal ha det bra, uansett hva det er.. jeg er så takknemmelig for alt han gjør for meg ❤ Rett og slett god tvers igjennom.

Jeg vet hvor hardt han jobber både med skole og jobb. Flink til det meste, og alltid ivrig etter å lære om nye ting. Det beundrer jeg skikkelig! Jeg vet det ikke kommer av seg selv, men det er så morsomt å se alt du får til. Jeg føler meg så utrolig heldig som har møtt Jon, og for alle de fine minnene vi allerede har sammen. Jeg er så utrolig lykkelig når jeg er rundt han, og har uten tvil funnet gutten jeg skal være med for resten av livet.

Oss og den lille familien vår for alltid. Love you ❤

SNAPCHAT LATELY

Snapchat lately

Lenge siden jeg har oppdatert denne kategorien, så da var det på tide med et lite innlegg igjen! En liten blanding av nytt og litt gamlere, men jeg glemmer alltid å lagre Mystory.. Uansett! Om dere vil følge meg å se hva jeg driver med om dagen er det bare å legge til @ingridbjugan på snapchat!

Klem, Ingrid

UKEN SOM GIKK

Uken som gikk

AKKURAT NÅ
Står middagen i ovnen, og jeg venter på at Jon skal komme hjem fra skolen. Det er iskaldt ute, så i kveld skal vi bare kose oss inne med god mat!

UKENS ANTREKK
Finner dere HER og HER ��

UKENS OPPTUR
Skikkelig overfladisk, men ukens opptur var uten tvil det nye Morphe-palettet mitt. Morphe 35F ��

NESTE UKES MÅL
Skrive ferdig markedsføringsledelse oppgaven! Vi er godt i gang, så det skal vi klare!

UKENS NEDTUR
Uten tvil å knuse objektivet mitt!! Ble så utrolig lei meg, men jeg er uten tvil verdens heldigste som har en kjæreste som kjøpte nytt til meg. at det går an!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Det ble innlegget "whats on my phone". Kan leses HER

UKENS FILM
Doktor Strange! Kjempebra film, og det er absolutt ingen nedtur at Benedict Cumberbatch har hovedrollen ��

UKENS SERIE
Denne uken har vi ikke fått sett noen serier, men til gjengjeld har vi sett mange filmer!

UKENS CRAVING
Brownies og is! Yummii

UKENS KJØP
Jeg elsker å kjøpe vintage klær, så da vi gikk forbi en loppis i går var vi raske til å gå innom. Jeg fant dødskule jeans fra Lee til 40kr! Litt av et kupp ��

UKENS SANG
Skei og Pt har gjort det igjen! Sangen 'etter dæ' er så fin! Anbefaler alle å høre den, og ikke minst å se de på The Stream hver fredag!

Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

SUNDAY FUNDAY

En bedre dag

God søndag til dere! Har dere hatt en fin dag så langt? Det har i alle fall jeg, kommet meg litt etter nedturen i går. Nytt kamera er bestilt, så da er det ikke lenge til bloggen er oppe å går igjen. Kjipt å bruke penger på siden jeg akkurat fått meg nytt, men det var billigere enn å kjøpe bare objektivet.. :-) I mellomtiden bruker jeg et annet objektiv. Det tar noe dårlige bilder, men fungerer jo kjempegreit i mellomtiden!

I dag har vi vært ute på tur (som hver søndag) og på cafe. Det er isende kaldt ute, skikkelig surt- så ble ikke lange turen før vi endte på Ni Muser med en kopp kakao hver. Koselig! På vei hjem gikk vi innom et loppemarked, hvor jeg fant meg en dødskul, vintage Lee bukse. Win!

Lite bildedryss fra dagen vår:

Ønsker dere en fin søndag videre!

Klem, Ingrid

MAKS UFLAKS

Knust objektiv og dårlig dag

Hei og god lørdagskveld til dere! ❤ Jeg skulle egentlig på fest med jobb i kveld, men formen er ikke helt på topp så da ble det en rolig kveld her hjemme i stedet. Viktig å lytte til kroppen! Ikke nok med det.. I dag klarte jeg å miste kameraet ned på bakken, og objektivet mitt gikk knuste. ALTSÅ :( Helt nytt var det også, og koster rundt 4000 kr. Skikkelig drittdag med andre ord. Heldigvis har Jon vært kjempesnill med meg, kjøpt kinamat og til å med bakt brownies. Hell i uhell da, i det minste.

I påvente av nytt objektiv, evt. nytt kamera (kommer an på hva som er billigst) så blir det litt dårligere bilder her inne i et par dager.. Håper det går bra for dere, skal gjøre det beste ut av det��❤
Huff, skikkelig sutring på meg nå, men fysøren, det må være lov. For en nedtur!

Uansett.. Ville bare ønske dere alle en fin lørdag! Hope it treats you better than me..

Klem, Ingrid

GLOSSYBOX

Sponset produkt

Dare to be bold this atumn!

Endelig kom denne måndens glossybox! Altså, se så kult design!! Det er faktisk en abbonent som har laget dette Glossybox-designet, og det syns jeg er litt ekstra kult!

Jeg har jo forklart flere ganger hva Glossybox er, men for dere som ikke er helt sikker på hva det går ut på forklarer jeg det raskt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

Denne månedens Glossybox består av:

UNANI - ILLUMINATING MILK CLEANSER
Cleanser som er basert på næringsrike og naturlige oljer som beskytter og renser huden. Etterlater den renere, sunnere og mykere!

TRIFLE COSMETICS - LIP PARFAIT BUTTERY LIP CREAM
Vegansk leppestift i fargen 'Nude Rose'. Kjempefin leppestift som inneholder mykgjørende ingredienser som vitamin E. Helt fri for parabener!

MINUS 417 - FOOT NOURISHING CREAM
Avslappende og fuktighetsgivende fotkrem som tar godt vare på føtterne dine i høst og vinter.

MERCI HANDY - HAND CLEANSING GEL
Hånddesinfeksjon som holder bakteriene unna! Kommer i kjempesøt forpakning og dufter godt. Perfekt å ha i vesken!

GLAM OF SWEDEN - MICELLAR EXTRA-GENTLE CLEANSING WIPES
Renseservietter som fjerner sminke og annet smuss på 1-2-3. Serviettene er fulle av oppfriskene micellarvann, og passer alle huddtyper.

L'OREAL MEN EXPERT - HYDRA ENERGETIC 3 DAY BEARD MOISTURISER
Siden det er "movember" så har de lagt med et ekstra produkt i pakken for å gi bort til en venn, kjæreste, far eller bror. Denne holder huden hydrert og skjegget mykt!

Q: Noen av dere som abbonerer på Glossybox?
Kan bestilles HER

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT + NEW HAIR

Sponset behandling

All black everything

For noen dager siden var jeg hos frisøren igjen, denne gangen for å sette i nye extentions og fikse litt på etterveksten! Jeg har ikke så mange, bare noen få foran for litt fylde. Jeg var som vanlig til Malin på Frisør Velde! Kjempeflink, og jeg blir alltid like fornøyd! De har forresten 20% på alle fargebehandlinger denne månden, så timene fylles raskt opp.
Dere kan ringe 735 24 268 for timebestilling.

Anyways! Her kommer dagens outfit :-) Jakken fra Bik Bok kjempegammel, og jeg fant den i kjelleren her om dagen. Bra moter kommer tilbake, slike jakker er jo så in fortiden! Love it

The outfit

Jakke - Bik Bok / Turtleneck - Vero Moda / Slengbukse - Only

The details

Smykke - Love Tags by Jane Kønig HER / Øreringer - Weekday / Veske - Vintage / Sko - Pieces

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

ARRIVAL

Sammarbeid med AOL

Movie time!

Som dere sikkert har skjønt elsker jeg og Jon å se gode filmer, og vi ser nok over gjennomsnittet mange filmer på kino! Om ikke lenge, nærmere bestemt 11.november, kommer filmen Arrival på kino over hele Norge. Filmen handler om Louise Banks som hentes inn av myndighetene etter utenomjordiske vesen har landet rundt om kring på jorden. Hun er språkekspert, og må prøve å forstå hva vesnene prøver å kommunisere, og om det er fredelig eller fiendtlig innstillt før tiden renner ut. Filmen, som allerede har hatt premiere i USA, har fått kjempegode kritikk, og skuespillere som Amy Adams, Jeremy Renner og Forest Whitaker er noen av mange kjente fjes som er å se.

Vi skal på kino i alle fall, og håper å se noen av dere der også!
Om du ønsker å lese mer om filmen kan du klikke deg inn HER

Q: Noen av dere som skal å se denne?

Klem, Ingrid

NEW IN - MORPHE 35F

Fall into frost

Jeg har jo allerede 35OM, 35T og 35W palettene fra Morphe, men jeg har lenge gått å ventet på at 35F skulle komme inn på lager. Jeg har sett beutybloggere over hele verden skrive om hvor fantastisk denne paletten er, så gleden var stor da jeg så Beautybay hadde den inne! Frakten tok ca. 10 dager- og det var virkelig verdt ventetiden. Jeg forstår godt hva all the fuzz is about, for å si det sånn! Litt vanskelig å få med hvor fine fargene er, men jeg har aldri opplevd et mer pigmentert palett.. Jeg er så fornøyd! ❤ Alle fargene har, som navnet tilsier, frost finish. De syv nederste er matte, og fungerer kjempegodt i for eksempel globalen.

Altså!! Se så pigmenterte. Her har jeg bare såvidt tatt på fargene..

Jeg kjøpte mitt HER.
Ser de er utsolgt for akkurat dette palettet nå, men de har mange andre fine- og de er mye billigere enn de du får kjøpt hos f.eks Coverbrands.

Q: Har dere prøvd Morphe sine paletter?

Klem, Ingrid

NEW LASHES

Sponset behandling.

Lets talk lashes!

Iiih! Endelig nye vipper! Alltid digg å fylle på, føler seg såå fresh etterpå- og man sparer masse tid på badet også. Ikke verst bare det! Denne gangen gikk jeg for litt mer lengde og fylde, og det ble dødsbra- som alltid! Tror jeg på det lengste har 13 mm, men lengde varierer jo veldig fra person til person. Jeg setter på vipper hos Deli's Eyelashes, og hun er superflink når det kommer til å finne riktig lengde og mengde for akkurat deg! Dere kan se litt av arbeidet hennes HER.

For bestilling av time kan dere ringe/sende melding til 48200235
Delaram er en superpopulær dame, så timelistene har allerede begynt å fylle seg opp mot jul! Her er det lurt å være raskt ute med andre ord! Perfekt om man vil bli litt ekstra fin til julebordsesongen.

Åh, føler meg så mye bedre når vippene på, både med og uten sminke.
Det koster forresten 900 kr for nytt sett, og 700 kr for påfyll. Not bad!

Delaram på Deli's Eyelashes anbefales virkelig i alle fall- makan til trivelig og flink dame skal man lete lenge etter! Hva syns dere?

Stor klem, Ingrid

MY PHONE

Whats on my phone

Etter jeg fikk meg Iphone 6s plus har jeg fått noen spørsmål om hvilke apper jeg har på telefonen! Derfor tenkte jeg å vise dere det i dag! Før hadde jeg bare 16gb, men denne gangen kjøpte jeg meg 32gb slik at jeg skulle få plass til litt mer!

Sosialt

Her ligger de appene jeg sjekker oftest! Slik som Facebook, Instagram, Nouw og Tise. Disse appene trenger vel ingen nærmere forklaring?

Finans

Inne på finans har jeg alt som har med penger å gjøre. Vipps, mobilbank, engangskode og mCASH er apper jeg bruker mye i hverdagen! Veldig lettvint :-)

Diverse

På diverse ligger det egentlig litt alt mulig rart. Ikke apper jeg nødvendigvis bruker så ofte, men de er greie å ha når behovet er der! Kahoot (vi har ofte quiz etter endt forelesning), mattilbud, Jodel, Yr osv.

Bilde og video

Redigeringsapper! Bruker disse sjelden, da jeg i utgangspunktet redigerer alle bildene mine i Lightroom på PCen. Uansett greie å ha, hvis man er på farten! Facetune, Boomerang/Layout, Youtube og Samsung Smart Camera (overfører bildene fra kamera til telefon).

Kjøp og salg

Her er det ikke så mange apper enda, men i alle fall alt som har med kjøp og salg og gjøre! Kundeklubber, finn og ikke minst ebay!På fremsiden har jeg Spotify, Snapchat og andre appet jeg liker å ha rask tilgang til. Det var egentlig alle appene mine- ikke så spennende med andre ord, men mye nyttig :-) Bare å spør hvis dere lurer på hva noen av appene er for!

Klem, Ingrid