hits

oktober 2017

SPØR FRISØREN - SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 1

SAMSUNG CSC

Jakke - vintage / Tee - Divided / Jeans - Weekday / Hatt - Hallhuber

Da var det på tide å svare på noen spørsmål igjen! Denne gangen kom det inn overveldende mange, så jeg deler det rett og slett i to. Her kommer i alle fall part 1 av spørsmålene dere stilte! Håper dere får svar på det dere lurer på :-) Lets go:

Hei Ingrid:-) Kom over bloggen din ved en tilfeldighet og blitt fast leser. Spørsmål: Jeg har gått fra svart hår til lysebrunt. For å ikke ødelegge håret har jeg brukt nesten 2 år på hele prosessen. Jeg bruker kun frisørshampo og balsam og er flink til å kure håret. Har holdt lengden i en skulderbob, men nå har jeg lyst til å begynne å spare til litt lengre hår. Hvor ofte bør jeg klippe/stusse meg da? Ønsker deg en fin kveld. Heidi
Hei Heidi, og tusen takk for trivelig kommentar. Så gøy at du har blitt fast leser! :-) Hvor ofte du bør klippe deg varierer fra hår til hår. Her har både hvilken styling du bruker, samt om du ofte bruker varmeverktøy noe å si- men jeg bruker likevel å anbefale rundt hver 3. måned. Om tuppene dine har begynt å dele seg, eller har blitt hvite, er det i alle fall på tide med en stuss! Klem 

Hvordan kan man få håret til å vokse fortere? Hvilke produkter anbefaler du?​
Mitt beste tips for at håret skal vokse raskere er å spise sunt, kutte ut varmeverktøy, bruke riktig sjampo/balsam for ditt hår, samt klippe seg ofte nok. Kosthold har utrolig mye å si, så få i deg nok omega 3, og vitamin A og B for å holde hårkvaliteten oppe. P.s: Jern- og sinkmangel kan føre til håravfall, så få i deg nok av det også!SAMSUNG CSC Hvorfor bør man ikke vaske håret daglig?
Vasker man håret for ofte kan det føre til tørr hodebunn, noe som igjen fører til at talgkjertlene kompenserer for dette ved å produsere fett. Hodebunnen mister den naturlige pH-balansen, og syrekappen (som beskytter hodebunnen) blir tynn. For hyppig hårvask kan derfor føre til fett hår (ond sirkel), men også dette avhenger av hårtype. Har du typisk tynt og nordisk hår holder det med hver 3. dag, mens om du har tykt/krusete hår kan du gå lengere.. Uansett; om man skal trappe ned fra å vaske håret hver dag vil du nok oppleve noe fett hår de første dagene, men da er tørrsjampo redningen. :-D Husk også at håret ditt er mest mottagelig for slitasje når det er vått, så det er jo enda en grunn til å unngå å vaske det for ofte :-)

Hvordan unngår man fett hår?😩 Hvor ofte mener du man skal vaske håret?
Begge disse spørsmålene henger sammen med det ovenfor, men noen ekstra tips: ikke massere hodebunnen for mye (dette stimulerer talgproduksjon), ikke ha balsam, olje eller lignende produkter i hodebunnen, avslutt dusjen med kaldt vann og bruk produkter som tørrsjampo og pulver når håret blir for fett!

Hei, hva er dine meninger rundt produktet "Hair care" ? :)
Som jeg nevnte ovenfor har jeg troen på at et godt kosthold er nøkkelen for et sunt og friskt hår. Om du ikke får i deg vitaminene du trenger, er produkter som "Hair Care" et flott alternativ. Du vil nok ikke oppleve å få langt og tykt hår med en gang, men det kan absolutt være med på å få det i gang. Hair Care inneholder blant annet ølgjær, et vitamintilskudd som inneholder B-vitaminer, og det er jo veldig bra for både hud, hår og negler :-) SAMSUNG CSC

Det var svar på spørsmålene i første omgang, så kommer resten om ikke lenge. Og dere! Husk at det ikke er noe fasit på dette, har du spesifikke spørsmål anbefaler jeg alltid å ta det med din lokale frisør. De kan enklere svare på spørsmål da de ser hårtypen din og vet hvilke behandlinger du har gjort tidligere :-)

Lurer du på noe frisørrelatert? Spør i kommentarfeltet da vel!
Xx Ingrid

DISSE TO PRODUKTENE KLARER JEG MEG IKKE UTEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jeans - Weekday / Tee - Divided / Topp - Ganni / Smykker - Jane Kønig

Jeg elsker å prøve ny sminke, og de to siste tilskuddene i samlingen er fra Isadora. Innlegget er ikke sponset, men disse har blitt store favoritter hos meg, og da får jeg så lyst til å dele det med dere også! Uansett. Jeg har fått skikkelig sansen for disse produktene, og nå skal jeg fortelle dere hvorfor!

SAMSUNG CSC Jeg plages alltid med at øynene mine renner på vinteren. Så kjedelig, når man har eyeliner "on fleek" når man går ut døra, og to minutter senere er den rent bort. Know the feeling?! Vel, med Isadora Waterproof Glossy Eyeliner er det null problem. Den sitter så godt, at sminkefjerneren nesten ikke tar den. Hehe! Heller det, enn at den går av for raskt, spør du meg! Anbefales i alle fall.SAMSUNG CSCMin andre favoritt er Isadora Ultra Matt Liquid Lipstick. Ææh, for en fantastisk leppestift! Denne er litt tynnere i konsistensen enn andre liquid lipsticks, men det er nettopp det jeg elsker. Det gjør det mulig å legge flere lag, uten at den "kaker" seg. Med andre ord ikke noe problem å fylle på utover dagen. Fargen er også fantastisk, super til hverdags. Jeg har min i fargen 03, men skal uten tvil gå til innkjøp av flere! :-DSAMSUNG CSCHar du testet noen av disse? Hva syns du
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - SKIKKELIG BLÅMANDAG

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kjole og genser - Ganni / Boots - Bianco (Camilla Phil) / Veske - Chanel / Hatt - Hallhuber

Denne genseren har blitt en stor favoritt hos meg. Jeg elsker virkelig fargen, formen, ullet.. Ja, alt. Her har jeg stylet den over en wrap-kjole og til boots. En kul kontrast, spør du meg! Uansett. I dag har jeg hatt en skikkelig blåmandag.. Startert morgenen med hodepine (plages veldig med det rundt årstidsskifte), og har derfor sovet dårlig i natt. Det resulterte i alt for lang slumring, og at jeg nesten forsov meg til legetimen jeg hadde i dag tidlig. Legetimen gikk så som så, men det kan jeg fortelle dere mer om senere. Resten av dagen har jeg egentlig bare surret rundt, gått inni ting og bare vært helt fjern. haha! Kjenner det er mandag, for å si det sånn.. Nå er jeg omsider hjemme igjen, og resten av kvelden tilbringes på sofaen.. Det kjenner jeg er enda godt, hehe.

Ønsker dere alle en fortsatt fin mandag! 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DE PERFEKTE ØRERINGENE

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Chunky Hoops - Jane Kønig

Åh, disse øreringene har stått på ønskelisten lenge.. Jeg har kjøpt meg titalls andre, men ingen blir helt det samme- så da bestemte jeg meg liksågreit for å kjøpe Chunky Hoops fra Jane Kønig. De perfekte øreringene, spør du meg! 

Hva syns dere? 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HVOR HAR JEG VÆRT DE SISTE DAGENE?

SAMSUNG CSC

Genser - H&M / Smykke og øredobber - Jane Kønig /Kjole - Ganni

Hei, alle fine gode lesere! Jeg lever! Her ble det faktisk en (ufrivillig) bloggpause på 3 dager.. Det har rett og slett gått i ett, så da har bloggen blitt nedprioritert. Tror faktisk aldri jeg har hatt "fri" så lenge før, så kjenner det er godt å skrive til dere igjen! En liten recap av hva som har skjedd siden sist:SAMSUNG CSC

På torsdag lå jeg i sengen hele dagen. Jeg plages med migrene, og jeg kjente den smøyg seg på allerede på onsdagskveld- og da var det vel egentlig gjort. Torsdagen bestod med andre ord av migrene og kvalme, og da er det eneste som hjelper er å ligge i et helt mørkt rom, trøkke i seg paracet og ikke gjøre en dritt. Huff.. 

På fredag var jeg heldigvis bedre, og da gikk turen til Oslo! Opp klokken 5, og rett på toget i 6-tiden. Jeg skulle i et møte på Egmont sammen med resten av Side2-bloggerne, så det var veldig hyggelig! Side2, Side3 og blogg.no er kjøpt opp av Egmont, så møtet omhandlet det. Tror vi har en spennende tid i vente, og at dette blir veldig bra! Hyggelig å hilse på resten av bloggerne, og ikke minst trivelig å se fineste Monica igjen <3 

På lørdag var det fullt kjør på jobb, og etterpå dro jeg og Jon for å se filmen Snømannen. Den har jo vært mye omtalt, fått både gode og dårlige tilbakemeldinger- så følte jeg måtte se den selv. Syns den var okei, men ikke noe mer.. Føler den har skikkelig potensiale, men de griper over alt for mye av historien, noe som fører til at filmen blir noe rotete. Koselig var det uansett, jeg elsker å dra på kino!

SAMSUNG CSC

Og i dag.. har vi gjort alt og ingenting, hehe. Håper alle har en fin søndag, så snakkes vi mer senere.  
Xx Ingrid

 

TODAYS OUTFIT - MIX FEMININE OG LAIDBACK KLÆR

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hettegenser - H&M (Herreavdeling) / Sneakers - Vans / Skjørt - Ganni

Jeg elsker å mixe femineklær med litt mer laidback tilbehør. I dag ble det dette fine skjørtet sammen med hettegenser og Vans. Kult, ikke sant? Veldig enkelt, og noe man kan slenge på seg i farta. I dag har jeg egentlig ikke så mye på hjertet, føler jeg fikk en skikkelig utblåsning her i går (les innlegget HER). Noe frustrert og opprørt, men føler meg bedre i dag :-) 

Ønsker dere alle en fin onsdag, så snakkes vi mer siden!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NEI TIL PELS! VI GIR OSS ALDRI..

 

SAMSUNG CSCSiden jeg la ut bildene av den nye jakken min fra FWSS (HER), har jeg fått flere kommentarer på at jeg går i pels, til tross for at jeg i blogginnlegget presiserer opp til flere ganger at jakken er FALSK. Dette kjenner jeg at jeg blir veldig opprørt av, da pelsdyrnæringen er noe jeg tar sterk avstand fra. De fleste som leser bloggen min vet godt alt arbeidet jeg legger ned for å sette en stopper for pelsdyrnæringen, men jeg blir likevel lei meg av at et fåtall av dere kan tro noe slikt om meg. Senest for noen dager gikk jeg og Jon Håvard i fakkeltog for pels, så jeg kan love dere at jeg aldri kommer til å gå i et plagg laget av et dyrs lidelser.. Dette er 4. året jeg deltar, og jeg syns det er like trist hvert år. Denne gangen føltes det ekstra tungt, da jeg føler vi har tatt 3 steg tilbake med tanke på det nye statsbudsjettet... Vær så snill å meld dere inn i NOAH, hjelp oss å sett en stopper for denne galskapen. Håper jeg har fått oppklart hvor jeg står i forhold til dette nå.. Dette er en kamp jeg aldri kommer til å gi opp.

«Det vil ikke finnes rettferdighet så lenge mennesket står med en kniv eller et gevær og dreper de skapninger som er svakere enn ham.»
 Isaac Bashevis Singer

SAMSUNG CSC

Og dere.. vær så snill og les innleggene mine før dere hopper til anklagelser. Da blir alt så mye lettere.
Xx Ingrid

 

 

MITT SISTE TISE-FUNN!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Strikk - Ganni Julliard / Jeans - Weekday / Sko - Superga / Veske - Zara

Som jeg nevnte i innlegget HER, sparer jeg mye penger på å handle brukt- derfor tenkte jeg i dag å vise dere mitt siste Tise-funn! Jeg har jo to Ganni gensere fra før av (og de koster jo en del), så da jeg fant denne til nesten halv pris på Tise, måtte jeg bare kjøpe. Hehe! Fra før har jeg Ganni Faucher i orange og rosa, og nå har Ganni Julliard i rød fått plass i samlingen også. ( For dere som lurer på hvor jeg har fått tak i de to andre, så er de kjøpt på Høyer.) Elsker disse genserene, ikke bare god og varm, men også skikkelig stilfulle- både til jeans, skjørt og kjole. Love it!

Kjøper dere mye brukt?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DISSE SKOENE GÅR JEG FOR I VINTER

boots for fall

 

 
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER 
 
Når vi skulle ut her om dagen innså jeg at jeg eier ikke et eneste par vintersko.. Her går det kun i sneakers og høyhælte boots, og det går jo ikke an nå når kulden har kommet.. Bestemte meg raskt for at vintersko er noe jeg må gå til innkjøp av, men ante ikke hvilke. Googlet litt rundt, og innså at det er veldig lite inspirasjon der ute, så tenkte jeg skulle tipse dere om noen av de fine skoene jeg fant! Som dere ser går jeg for sorte sko i år selv, og syns det er veldig greit da det går til alt. Ikke bare bare å finne varme og gode sko som også ser skikkelig kule ut, men disse syns jeg var veldig stilige!
 
Hvilke vintersko har du?
Xx Ingrid

 

8 TIPS - SLIK FÅR DU RÅD TIL Å SHOPPE MER

SAMSUNG CSCEt ofte stilt spørsmål er hvordan jeg har råd til å kjøpe meg så mye klær. Det er vel ingen hemmelighet at jeg er glad i shopping, og nå tenkte jeg å dele noen tips til hvordan jeg har råd til det! Det er selvfølgelig ingen fasit på det, og jeg ønsker heller ikke å bidra til kjøpepress. Husk at klær kan brukes om igjen, restyles og ikke minst redesignes- så man trenger ikke alltid å kjøpe noe nytt! Her kommer i alle fall noen tips til hvordan jeg får det til å fungere.

Jakken på bildene er selvfølgelig falsk. Som dere vet er jeg pelsdyrmotstander så til de grader, og kommer aldri til å bruke pels. Bare så det er presisert. SAMSUNG CSC

1. DROPP ALKOHOL OG SNUS
Mange av venninnene mine bruker flere tusen i måneden på alkohol, snus og festing. Selv drikker jeg typ aldri, og deltar gjerne på fest uten. Dette har jo andre årsaker enn ønsket om å "spare penger", men det er jo en flott bonus. Snuse gjør jeg heller ikke, så da slipper jeg ukentlige utgifter på det. Alt handler om prioriteringer, og jeg bruker heller pengene mine på andre ting.

2. KVALITET FORAN KVANTITET
Jeg liker å mikse både dyrt og billig, men unngår småshopping på "billigbutikker". Det blir ofte mye dyrere i lengden, og kvaliteten er dårligere noe som gjør at klærne må byttes ut ofte.. Jeg har snart ikke telling på hvor mange hvite t-skjorter jeg har kjøpt fra H&M. Haha! En vask er nok, så er de ikke særlig fine lengre. 

SAMSUNG CSC

3. BASISGARDEROBEN
Basisgarderoben har MYE å si! Det er dyrt å invistere i drømmegarderoben, men har man basisplaggene blir alt mye enklere. Gå til innkjøp av hvite t-shirts og enkle jeans- så kan du heller kjøpe sko, vesker og jakker som gjør det lille ekstra. Selv er jeg stor fan av å mikse basics som tee's, sneakers og hettegensere med feminine plagg som skjørt og kjoler.

4. KVITT DEG MED DET GAMLE
Klær du ikke bruker mer eller har gått lei av kan andre få gleden av. Selg unna på Tise og Finn, så tjener du raskt noen kroner på det. Ikke bare bra for lommeboken, men også for miljøet! Selv selger jeg unna klær ofte, så kan jeg kjøpe meg noe nytt med litt bedre samvittighet..

SAMSUNG CSC5. KJØP BRUKT
Dette henger sammen med punkt 4., men kjøp brukt! Har du ikke råd til plagget du ønsker deg, kan du finne det billigere brukt. De fleste selger det i utmerket tilstand og man ser nesten ikke forskjell på nytt og "gammelt".. Jeg elsker å scrolle på Tise, man kan finne så mange fine og unike plagg. Ikke bare er det billigere, men man får noe ingen andre har OG det er bra for miljøet. Ja til gjenbruk!

6. SALG
Følg med på når det er salg! Både nettbutikker og kjøpesenter kjører store salg flere ganger i året, og her kan man gjøre skikkelige kupp! Her kan man spare vanvittig mye penger, så det lønner seg å ha is i magen og vente på at klær skal gå ned i pris..
SAMSUNG CSC

7. DROPP BILEN
Vi sparer veldig mye penger på at vi ikke har bil (enn så lenge..). Forstår at mange ikke klarer seg uten, men kollektivtrafikk er et godt alternativ for de som kan! Bil er en eneste stor utgift (bensin, bompenger, årsavgift- u name it), så å reise kollektivt er neimen ikke en dom idé. Bruk pengene på klær eller andre ting som interesserer deg i stedet!

8. FINN KOPIER
Selv elsker jeg å følge med på siste trend på catwalken, men det er jo som regel alt for dyrt til at man kan kjøpe seg selv. Heldigvis dropper kjeder som Zara og Mango flere kolleksjoner i året, som er inspirert av nettopp dette. Her kan man finne kule kopier til en mye billigere penge!SAMSUNG CSC

Så, det var noen av mine tips. Alt handler jo om prioriteringer, så hva man bruker pengene på er opp til hver enkelt- men dette er min hobby og det jeg ønsker å bruke penger på. Har du noen gode tips? Kom med de i kommentarfeltet da vel! :-D
Xx Ingrid

LET'S TALK NAILS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Som dere sikkert har sett har jeg tatt en liten pauser fra negler nå. Jeg har hatt gelenegler i snart to år uten pause, så følte det var på tide. Jeg vet dere liker negle-oppdateringene mine som inspirasjon, så derfor tenkte jeg å kjøre på med en liten throwback! Her er alle de fine neglene jeg har fått lagt hos Skjønnhetshuset.. Min favoritt er nok de sorte, følte de var SÅ meg! Iiih, nå gleder meg til å sette på igjen, hehe! Hvilke er din favoritt?

Om du vil bli like neglefin finner du facebooksiden + timebestilling til Skjønnhetshuset HER. Du kan også bestille time ved å ringe 90158056.
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SPALTE: SPØR FRISØREN - JEG SVARER

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCHei, og god søndag til dere! Da var det på tide å svare på noen av spørsmålene dere har stilt den siste uken. For dere som ikke har fått det med dere, så har jeg startet opp en ny spalte kalt "Spør frisøren". Her kan dere spørre om alt mellom himmel og jord (som har med hår å gjøre), så skal jeg svare dere så godt jeg kan.  Samler alle frisør-realterte spørmål i et eget innlegg <3 SAMSUNG CSCHvordan er det for folk med leddplager å skulle jobbe som frisør?
Frisøryrket er veldig tungt, og det tærer på skuldre og nakke. Plages man med dette er det nok noe vanskelig å jobbe som frisør, men det skal sies at det har blitt mye mer fokus på HMS og trening rettet mot akkurat det de siste årene. Vi har jo også stoler som kan heises opp og ned som gjør det hele mye lettere- men du må være forberedt på lange dager, mye ståing og hardt arbeid. Vil man dette nok og tar de forholdsreglene som trengs så tror jeg nok det går bra!  

 

Har du en god hårolje å anbefale?
Selv elsker jeg SP sin Luxe Oil. Jeg vet mange er skeptisk når det kommer til oljer, da flere har opplevd at de gir fett/tungt hår- men Luxe Oil oppleves som lett i håret når den brukes riktig. Selv bruker jeg alltid olje i vått hår, tilfører kun fra ørene ned og man trenger kun et par dråper før man får full effekt. Følger man disse enkle stegne føles håret fantastisk ut! Dette er en totalt pleiende hårolje som tilfører skadet hår og spisser massevis av fuktighet og pleie. Den beskytter hvert eneste hårstrå, samtidig som den pleier håret fra innsiden og ut. Løser opp floker og etterlater håret skikkelig glansfult! 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

Hvilke type extensions anbefaler du til slitt hår?
Det kommer helt an på hvilket resultat du ønsker! Tapeextentions sliter minst på håret, men må heises opp oftere. Du kan dog bruke håret om igjen, bare bytte ut tapen, og det er jo absolutt en fordel. Selv foretrekker jeg keratin da det føles mer naturlig og følger hårets vekstretning. Det sliter mer på håret, men er i gjengjeld enklere å sette det opp da du slipper store tapebiter. Føler også at det ser mer naturlig ut, men det er veldig induviduelt. Fordeler og ulemper med begge, så jeg anbefaler deg å prøve deg litt frem <3

Hvilken shampoo/balsam anbefaler du for normalt når med slitte tupper for at det skal bli mer shiny?
Har du typisk nordisk hår ville jeg gått for en shampoo og balsam med mye fuktighet. Kan anbefale Lanza sin Healing Moisture-serie som er fantastisk til akkurat det! Denne har jeg blitt veldig glad i, da den både pleier og gir fuktighet uten å tynge. Stor favoritt!

SAMSUNG CSC

Har dere flere spørmsål? Still de i kommentarfeltet!
Xx Ingrid

NEW IN - FAKE FUR FRA FWSS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Faux fur - F W S S 

Iiih, se på den nye faux furen min! Denne fant jeg på salg på Høyer her om dagen, og da var det ikke noe tvil om at den måtte bli med meg hjem. Jeg vurderte tidligere i år å kjøpe den på fullpris, men slo det litt fra meg da prisen var litt i høyeste laget. Nå er den i alle fall min, og jaggu "sparte" jeg et par hundrelapper også. Haha! Flere som tenker slik eller? Pelsen er SELVFØLGELIG falsk for de som måtte lure.

Hva syns dere? 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TUSEN, TUSEN TAKK.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCJeans - H&M / Sneakers - Adidas / Kåpe og tee - Ganni / Hatt - Hallhuber / Veske - Chanel

God lørdag fine dere! Først og fremst vil jeg si takk til alle som trykker seg innom bloggen og legger igjen fine kommentarer om dagen. Blir helt overveldet jeg! Det er dere som gir meg motivasjon til å drive med dette, så jeg er veldig takknemlig <3 Tusen, tusen takk til dere. Hihi! I dag har jeg jo som sagt fri, så morgenen her har startet passe treigt, hehe. Slumret lenge i dag (helt til klokken 9, for tenk!), og nå sitter jeg med morgenkåpen og bare slapper av. Jeg så jo egentlig for meg en helg helt uten planer, men det endrer seg fort gitt. Nå skal jeg snart få på meg maska (les: sminke) før turen går inn til byen og IKEA en tur. I kveld skal vi gå i fakkeltog, og etterpå skal jeg til en venninne her i Hamar. Det blir veldig koselig, og jeg gleder meg!

Nå skal jeg hive meg i rundt og komme i gang med dagen, så ønsker dere alle en super lørdag. Vi snakkes mer senere.
Xx Ingrid SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - ELSKER DENNE KOMBOEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sneakers - Vans Old Skool / Strikk og skjørt - Ganni / Veske - Chanel / Iphonedeksel - Ideal Of Sweden

Glemte helt å vise dere denne outfiten fra forrige helg! Her var håret litt blondere, hehe, men syns denne komboen med strikk og skjørt er så fin at jeg måtte vise det likevel. <3 Nå ligger jeg og Jon som to slakt på hver vår side av sofaen, mens vi spiser godteri og ser film. Vi har vært ute å spist pizza, så resten av kvelden skal vi bare slappe av. Fredagen sin det! Jeg har faktisk fri i helga, og i morgen skal jeg å gå i fakkeltog mot pels. Håper å se flere av dere der. Uansett, ønsker dere alle en fin helg, så snakkes vi mer siden!

Hva syns dere om antrekket? Skal dere gå i fakkeltog?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

LEPPESTIFTEN ALLE SPØR OM

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Isadora - Perfect Matte Lipstick (07, Nude Pink) HER

Jeg får stadig vekk spørsmål om hvilken leppestift jeg bruker, så tenkte jeg skulle tipse dere om denne fine saken fra Isadora! Den er i fargen 07 Nude Pink, og er "matt", men jeg vil si den er litt glossy til tross. Den perfekte nude i mine øyne, og perfekt leppestift til hverdags. Jeg kjøpte min på Vita, men regner med dere finner denne overalt <3 Bare et lite tips fra meg til dere!

Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JEG HAR FARGET HÅRET!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKjole - Ganni (HER)

Som jeg nevnte i forrige blogginnlegg dro jeg på jobb litt før i går for å få farget etterveksten min. Jeg endte faktisk med å gå litt mørkere igjen, da jeg syns håret mitt ble litt i lyseste laget nå når vinteren kommer. Vi la inn en mørk bunn, men beholdte mye av fargen min i lengdene- la bare en farge slik at vi fikk de enda litt kaldere. Det er litt uvant, men jeg er veldigveldig fornøyd!

Nå er jeg spent! Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

TODAYS OUTFIT - JEG ELSKER LEOPARDTRENDEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hatt - Hallhuber / Hoodie - Cubus / Jeans - H&M / Sko - Second Female / Kåpe - Ganni 

Bare innom å poster en liten outfit, jeg! Leopardmønster er uten tvil et av høstens it-mønster, og jeg har hvid meg på trenden for lengst. Denne kåpa fra Ganni er siste tilskuddet i samlingen, og jeg elsker den! Kåpen fikk jeg i tiiiidlig bursdagsgave fra Jon, og jeg er veldig fornøyd med det. Funfact: jeg får alltid gaver typ to måneder før bursdagen min, for jeg er superutålmodig/nysgjerrig og klarer ikke vente. Har bursdag 26.november... Stakkars Jon. Haha! Anyways.. I dag starter jeg i utgangspunktet klokken to på jobb, men er på vei dit allerede nå til tross. I dag skal nemlig etterveksten farges, og det blir veldig godt! Har gått alt for lenge, så begynte å bli på høy tid for å si det slik. Viser dere resultatet senere <3

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SLIK KRØLLER JEG HÅRET!

SAMSUNG CSC

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan jeg krøller håret, og hvilke redskap/produkter jeg bruker, så derfor tenkte jeg å lage et superenkelt innlegg om akkurat det i dag! Jeg bytter litt på mellom krølltang og glattetang, men i det siste har jeg fått sansen for sistnevnte. SAMSUNG CSC

Jeg bruker for tiden glattetangen Fast & Style (HER) fra Babyliss, som er superenkel å krølle med. I tillegg må jeg alltid benytte meg av varmebeskyttendende spray. Denne er fra Sexy hair, og er et must da varmen fra krøll-/glattetang er med på å bryte ned strukturen i håret..SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jeg krøller alltid krøllene vekk fra ansiktet, da dette åpner opp ansiktet og gir en fin naturlig look. Ikke ta for store passéer, da blir ikke varmen fordelt jevnt, og krøllen blir ujevn. Vent alltid til krøllene er helt avkjølt før du grer i dem!SAMSUNG CSC

Og ta-daaa! Slik får du hverdagslige krøller på 1, 2, 3.. 
Xx Ingrid

SØNDAG + LARSEN = SANT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Noe av det beste jeg vet er å sitte på café. Bare slappe av, høre alle stemmene som summer i bakgrunnen og få inspirasjon. Det er merkelig med det, at man skal få det av å sitte på en café- men det er liksom noe med stemningen og alle menneskene. Vi prøver å dra så ofte vi kan, og senne søndagen var intet unntak. Vi var som alltid på Larsen, hvor de har sittegrupper i vinduet. Det er ekstra kos, for da kan man sitte å se ut på alle som farter forbi. Jon kjøper seg kaffe, og jeg kakao- og der blir vi sittende. I tillegg kjøper vi alltid sjokoladekjeks, for den er så goood! Denne gangen prøvde vi oss på en liten snickerskake også, og det er bare en ting å si: NAM!

Det er kanskje ikke søndag i dag, men besøk som dette legger grunnlaget for en god uke, tenker nå jeg! :-) Forsatt god tirsdag til dere.
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

WRAP DRESS AND TSHIRT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Dress and tshirt - Ganni

Det er vel ingen hemmelighet at knytekjoler, også kjent som 'wrap dresses', er godt likt her i gården. Jeg går med det så raskt sjangsen byr seg, og nå som høsten har kommet tenkte jeg å vise dere en annen måte å style kjolen på. De fleste av dere har nok sett det før; men jeg kjører like gjerne på med t-shirt og jeans under kjole, i stedet for å style den alene. Syns det gjør så mye mer med antrekket, og ikke minst blir det mye varmere, hehe.

En kul detalj syns jeg! Hva tenker dere?
Xx IngridSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - JEG HAR KJØPT MEG STRIKKEGENSEREN ALLE SNAKKER OM

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSkjerf - Holzweiler / Strikk - Ganni / Jeans - H&M / Sko - Superga / Hatt - Hallhuber 

God mandag fininger! Ny uke, nye muligheter- eller hva? Jeg liker egentlig mandag veldig godt, spesielt når det er så fint ute om dagen. Høsten er nok min favorittårstid, og jeg digger at jeg endelig kan pakke meg inn i deilige strikkegensere og skjerf. Som dere sikkert ser har jeg kjøpt meg Ganni Faucher, som jeg har ønsket meg i en evighet. Jeg har jobbet hardt i det siste, så følte jeg fortjente den. Hehe! Lov til å unne seg litt innimellom, selv om prislappen er litt stivere.. :-) Ellers i dag er ikke planene store. Jeg jobber, og når vi kommer hjem skal vi ordne en del i leiligheten. Vi har endelig fått på plass garderobeskap i gangen, men det må til noen små justeringer før det blir helt bra. Viser dere når vi er ferdige! <3 

Ønsker dere alle en fin mandag videre, så snakkes vi mer siden!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

FAVE SNEAKERS AT THE MOMENT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sko - Vans / Jeans - H&M / Strikk - Ganni

Jeg elsker den kule kontrasten et par Old Skool Vans gir et ellers veldig enkelt antrekk. I tillegg er de perfekte til å rocke opp når outfiten blir "for" feminin. Disse er i alle fall mine favorittsko at the moment, og de blir nok hyppig brukt i outfits fremover. Love!

Hva syns dere?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JEG HAR TESTET ANASTASIA BEVERLY HILLS MOONCHILD! DETTE ER MIN DOM..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Genser - Ganni / ABH - Moonchild 

Hei, og god fredag til dere! Noen av dere har kanskje helg? Heldiggriser.. Selv skal jeg på jobb igjen i morgen, så har ikke helg rikitg enda. Men uansett! I dag tenkte jeg å vise dere min nye highlighter fra ABH (Anastasia Beverly Hills). Jeg har ønsket meg dette helt siden jeg så det i en makeup-video på youtube, og nå er det endelig mitt! Iih! Små gleder, dere.. Hehe! Det er selvfølgelig Moonchild jeg snakker om, en palett som består av seks metalliske pudderhighlightere som gir fantastisk glød og lysrefleksjon. Det kuleste er at man kan mikse alle fargene, og skape akkurat den fargen man ønsker. Jeg syns hightlighter er GØY, og føler meg så mye mer fresh når jeg har det på. Jeg hadde veldig høye forventninger til Moonchild, og jeg syns absolutt at paletten levde opp til disse. 

Du finner Moonchild HER.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SLIK ER FARGENE: 

BLUE ICE - Hvit diamant med isblå refleksjoner
PURPLE HORSESHOE - Gnistrende lavendel med blå refleksjoner
LUCKY CLOVER - firkløver med gylne innslag og diamantgule refleksjoner
STAR - Platina med sølvglinsende refleksjoner
PINK HEART - Hvit perle med rosa opalrefleksjon 
BLUE MOON - frostblå med sølvglinsende refleksjoner
 

Når jeg startet å blogge for noen år siden skrev jeg mye sminkeanbefalinger. Dere likte det veldig godt den gangen, så nå prøver jeg å være flinkere på det igjen. Liker dere mer makeuprealterte innlegg? Let me know, så skal jeg komme med sminketips og triks oftere!
​Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JEG HAR TESTET HUDPLEIE FRA E.L.F!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHar dere hørt om e.l.f. før? Når jeg var mindre elsket jeg å handle produkter fra nettbutikken deres, de var superbillige og man fikk masse for pengene. Husker jeg maste på mamma om å kjøpe, og når jeg endelig fikk ja til å bestille, var det på en betingelse: at jeg holdt meg under toll-grensa. Hehe! Nå, noen år senere, har de endelig lansert i Norge. Nå trenger jeg ikke bekymre meg for verken toll eller dyr frakt, så bedre blir det ikke.. De har utrolig mange gode produkter til en billig penge, så her kan man teste ut produkter i fleng uten at det svir i lommeboka. Jeg har kjøpt meg litt sminke, men gleden var også stor da jeg så de hadde hudpleie. Noen av dere så sikkert at jeg testet disse produktene på instagram her om dagen, men for dere som ikke følger meg der tenkte jeg å skrive noen ord her i stedet! 

SMOOTH SKIN IN 1.2.3..:

E.L.F. HYDRATING GEL MELT CLEANSER
Denne fjerner sminke og smuss, etterlater huden såå ren og fin- uten at man føler seg uttørket. Bruker denne hver kveld før jeg legger meg, og den inneholder blant annet vitamin C og arganolje. Dere finner den HER.

E.L.F. HYDRATING BUBBLE MASK
Okei, denne masken er GØY! Man smører den i ansiktet, og etter et par minutter kjenner man at det begynner og kille/danne seg hundrevis av små bobler. Den renser porene, fjerner smuss og gir huden en fantastisk glød. Dere som følger meg på Instagram så sikkert meg og Jon teste den her om dagen. Haha, vi holdt på å daue! Denne blir nok mye brukt av oss fremover. Dere finner den HER.

E.L.F. MOISTURIZING SLEEPING MASK
Denne masken bruker jeg hver kveld før jeg legger meg, da den skal være på over natten! Skikkelig genialt for oss som alltid har dårlig tid, da den bare vaskes av med varmt vann morgenen etter. Føler huden min blir veldig myk og god, og at denne masken gir et godt grunnlag for sminke. Genialt, med andre ord! Inneholder forresten både vitamin E, aloe og jojoba. Du finner den HER

Og forresten! Jeg så nå at de har 25% på all hudpleie på nettsiden sin, så da kan du handle med god samvittighet :-D 
Xx IngridSAMSUNG CSC

NY SPALTE - SPØR FRISØREN!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Bluse - Ganni

Hei dere! Jeg får daglig frisørrelaterte spørsmål, så nå tenkte jeg å kjøre i gang en ny spalte som jeg har valgt å kalle "Spør frisøren". Her kan dere spørre meg om hva som helst i den kategorien, alt fra farge, klipp, shampo, jobb og lærlingetid- you name it! Jeg skal prøve så godt jeg kan å svare på alt dere måtte lure på, og får jeg inn nok spørsmål skal jeg prøve å ha spalten en gang i uka.

Så, da er det bare å spørre i vei! Hva lurer dere på?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - SØVNLØS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kåpe - H&M  / Jeans - Weekday / Tee - Ganni / Sko - Zara / Bag - Chanel

I natt har jeg ikke fått sove. Ligger bare å tenker på alt og ingenting. Stresser over unødvendige ting, og tenker på alt jeg må få gjort i morgen..  Heldigvis starter jeg ikke på jobb før to i dag, så har fått sovet litt utpå, og det kjenner jeg var veldig godt. Jeg er utrolig stressa av meg, og våkner derfor alltid tidlig. Må få gjort mye. Blogge, rydde, styre og ordne. I dag tok jeg med meg dyna i sofaen, trosser tankene om at jeg må være produktiv. Det trengte jeg.. Så, av den grunn kommer det en glemt outfit som vi tok for et par uker siden. Orker ikke å ta bilder i dag, og disse syns jeg ble så fine. Skikkelig høst-vibes, og en veldig fin dag jeg hadde sammen med Jon. Slike ting gjør meg glad! 

Nå er det på tide å våkne, starte dagen og komme seg på jobb. Vi snakkes mer senere <3
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NEW IN - GANNI EMORY CREPE WRAP DRESS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kjole - Ganni (HER)

Åh, som jeg nevnte i et innlegg for noen dager siden har jeg kjøpt meg en ny drøm av en kjole, nemlig Ganni Emory Crepe Wrap dress.  Nå har den endelig kommet, og jeg elsker fargene å snittet på den! Gleder meg veldig til å vise dere denne i outfits fremover. Kan lykke kjøpes? Kanksje ikke- men det er neimen ikke langt unna.. Hehe! :-)

Fortsatt god onsdag til dere!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

JEG SVARER PÅ DET DERE HAR LURT PÅ!

SAMSUNG CSCHei fine lesere, og god morgen! Jeg jobber seinvakt i dag også, så da har jeg tid til å oppdatere dere en rask tur før jobb. I dag tenkte jeg å svare på noen spørsmål som har tikket inn i kommentarfeltet de siste ukene. Jeg svarer som regel på alle i kommentarfeltet, men kanskje noen av dere lurer på det samme? Da er det jo fint å ta det i et eget innlegg også! Så here we go :-)

1. Kjempefin leilighet dere har! Hvor er spisestuestolene fra?
- Spisestuestolene våre er fra Jysk! Veldig gode å sitte i. Dere finner de HER.

2. Hvor på Hamar befinner Madonna frisørene seg? Er du på cc, maxi eller sentrum? Leter etter en ny frisør 😁😁
- Madonna Frisørene har frisør salong på CC Mart'n, CC Stadion (kun dropin), samt to salonger på CC Gjøvik (hvorav en av de er dropin-salong).

3.  Kjempefine gensere og herlige farger. Jeg la forresten merke til at du har lagt ut treningssett som du har fått sponset av tights.no på Tise merket "ubrukt" og "kun brukt til å ta bilder med" og også t-skjorten fra Na-kd med "future equals female". Spørsmålet mitt er hvorfor du selger treningstøy som du sa du var kjempefornøyd med og skulle bruke masse for bare et par måneder siden? Og om du ikke bruker klær flere ganger? Mener det ikke vondt, for jeg liker bloggen din veldig godt, men stusser litt over disse tingene. God kveld videre! Klem <3
- Hei! Det er som jeg skrev på Tise, at klærne ikke blir brukt så mye som jeg håpet, til tross for at jeg elsker passform osv. Det har ikke noe med kvaliteten eller utseende å gjøre (som jeg elsket!) men at jeg ikke har fått trent så mye som jeg hadde planer om.. Da er det bedre at noen andre får mer nytte av det, enn at det blir liggende i skapet. Når det kommer til klær byttes det ut hyppig her i gården, men jeg bruker ofte klær flere ganger før de blir solgt. Jeg shopper mye, og har ikke plass, så når jeg er "lei" selger jeg det videre og kjøper noe nytt i stedet. Når det er sagt så er jeg fremdeles kjempefornøyd med klærne, og står ved alt jeg har skrevet tidligere!  Håper det var oppklarende <3

SAMSUNG CSC

4. For en amaaaazing kjole!! og må bare påpeke at øyenskyggen din (sminken din generelt) er helt nydelig!! Kan jeg spørre hvilket palett du bruker? Er det palettet fra Nyx som du skrev om for et par innlegg siden? Ha en fin dag videre, flotte deg!!
- Flere som har spurt om dette, og i det siste har jeg har brukt NYX palettet Perfect Filter som jeg skrev om HER. Det er så utrolig fine farger, perfekt nå på høsten <3 

5Jeg helbleket håret mitt i 2015 til veldig kald, platinablond og var kjempefornøyd. Brukt masse lillashampo og kurer for å opprettholde og farget etterveksten hjemme, som funket bra for meg. Men i de siste månedene så syns jeg at håret mitt fra litt over skuldrene og ned ikke er like bleket som vanlig og har et annet fargeskjær i seg. Vil du anbefale at neste gang jeg tar etterveksten så drar jeg blekingen ut til tuppene, eller hva anbefaler du at jeg gjør slik at tuppene blir like lyse som røttene?
- Hei! Jeg skjønner hva du mener- opplever det ofte slik selv. Nå er det veeeldig vanskelig for meg å si hva du burde gjør da jeg ikke vet hvordan kvaliteten på håret ditt er, og hvilke behandlinger du har gjort tidligere.. men jeg ville kanskje fått tatt en skikkelig rens hos frisøren for å få ut tidligere farge som har samlet seg opp. flere lag med farge/lillasjampo blir fort litt grumsete, i tillegg er forurensning, klor, sol og masse annet med på å påvirke fargen over tid.. Ville lagt et kaldt skyll over etterpå for å jevne fargen. Om ikke det hjelper må du vurdere å bleike lengdende på nytt, men dette er noe du må se an i forhold til hårkvaliteten din. Mitt tips er uansett å høre med frisøren din, så finner dere ut av det sammen! 

 

SAMSUNG CSC6. Hei! Takk for et veldig lærerikt innlegg! Du snakker mye om sjampo, men hvordan er det med balsam!? Bruker du det? Og hva slags type balsam bruker du i så fall? Er det innafor å bruke balsam for "normalt hår", eller bør man bruke balsam for "farget hår"?
- Hei, så bra du likte innlegget <3 når jeg bruker fudge clean blonde bruker jeg tilhørende balsam. Dette av den grunn at de lilla pigmentene er så store at en vanlig balsam klarer ikke å lukke de inn i sjellaget. Ellers er jeg veldig glad i K-pak condtioner for farget hår, da den også er med på å beskytte fargen, samt pleie håret. Du kan selvfølgelig bruke balsam for normalt hår, men et farget hår vil ikke da få den "beskyttelsen" den trenger og fargen kan bli vasket ut tidligere.. Her må man nesten bare prøve seg litt frem! Resten av innlegget kan leses HER.

7. Kjempefin er du:) har du den ash brown brynspennen på deg på dette bildet? jeg kjøpte dessverre feil her om dagen, kjøpte den espresso fargen og den ble skikkelig rødbrun:( men den ashbrown er en kald farge, men den er vel ikke alt for lys?:) Ha en kjemppefin kveld videre :)
- Tusen takk <3 Ja, det stemm, jeg brucker NYX Micro brow pen i ash brown! Espresso er varm i tonen, veldig rødbrun som du selv skriver.. Har prøvd den jeg også, men endte raskt tilbake til ash brown! Ash brown har typ samme "dybde" som espresso, bare myyye kaldere :-D Prøv den i stedet, så blir du nok mye mer fornøyd! Klem <3SAMSUNG CSCDet var noen av spørsmålene dere har spurt meg om i det siste! Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å svare dere så godt jeg kan! Ønsker alle en fin tirsdag videre!
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - VILLE IKKE GÅTT I DET SELV

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Pants - By Malene Birger / Tee - Ganni / Leather jacket - Hallhuber / Bag - Chanel / Sneakers - Nelly

Når jeg spurte Jon om han likte buksene mine fikk jeg til svar "joda, men ville ikke gått med de selv". Haha! Kanskje ikke for alle, men jeg digger de. Buksene kjøpte jeg faktisk på et bakgårdssalg av Darja Barannik, så da er det jo litt ekstra stas! I dag starter jeg ikke før klokken to på jobb, så har prøvd å få gjort unna masse blogg-ting før den tid. Det er virkelig vanskelig å kombinere blogg og fulltidsjobb, men jeg syns det er så gøy- så da prøver jeg alt jeg kan for å få det til å gå. Da må man benytte til alle timene av døgnet man ikke er på jobb til å blogg, hehe. Slik ble det i dag også, men jeg koser meg når jeg holder på, så er det jo veldig greit :-)

Ønsker dere alle en fin mandag videre! Og forresten! Hva syns dere om buksene mine? Hehe..
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKEN SOM GIKK - JADA, JEG ER HÅPLØS

Da var det på tide med en liten oppsummering på uken som har gått! Jeg jobber for det meste om dagene, så det skjer ikke så mye- men gøy å ha et lite tilbakeblikk likevel.. Slik var min uke:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg å blogger, naturligvis.. hehe! Har flydd litt hit og dit i dag, men været har vært så nydelig så har bare kost oss ute. Høsten har virkelig kommet for fullt, og jeg elsker det! I dag var vi å spiste på La Perla her i Hamar, og kom hjem for ikke så lenge siden. God mat og god stemning siden det er hockeykamp i dag!

UKENS OPPTUR: 
Føler jeg snakker så mye om været, men altså!! Strålende sol og nydelige høstfarger gjør virkelig noe på humøret. Bare jeg som føler det slik? Lyst til å være ute hele tiden, gå lange turer og bare nyte livet. Skulle ønske høsten varte evig, vil ikke ha vinter helt enda... Dere som har høstferie er heldige!!

UKENS NEDTUR:
Kaylee, katten vår, klarte å rømme ut vinduet på onsdag. Hun er alt for liten til å være ute enda (har ikke fått særlig stedssans), og jeg ble superstressa. Heldigvis var hun ikke langt unna, så etter mye lokking og rasling med favorittleken fikk vi henne inn. Fra nå av er vinduet lukket. Alltid. Haha!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS CRAVING: 
Okei, forrige uke hadde jeg cravings på Candy King godteri, som er skikkelig vanskelig å finne... Men vet dere hva eller!! Ved ren tilfeldighet var vi innom Rema 1000 på Olrud på fredag, og jammen hadde de det der! Ble så sjukt glad, atte hjelp.. Haha. Min favoritt er Jordbær Bonbon (disse), så denne gangen kjøpte jeg en hel pose med kun de. Jada, jeg er håpløs.

UKENS KJØP: 
Jeg har kjøpt meg Emory Crepe Wrap Dress fra Ganni, og jeg gleder meg så sykt til den kommer! Det er en "kolleksjon" som selges ekslusivt på Ganni.com og i Gannibutikker. Dere finner den HER. Jepp, jeg har Ganni-dilla.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT:
BlondMe fra Schwarzkoph! Blitt veldig glad i produktene, og om du vil lese produktanbefalingen jeg gjorde kan du trykke deg inn HER.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 
"Noen detaljer fra leiligheten vår", som jeg publiserte tidligere i dag! Gøy at dere likte innlegget.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Så, det var uken min! Det har ikke skjedd så mye spennende, men syns det er koselig med en liten oppsummering likevel. Liker dere slike innlegg?
Xx Ingrid

NOEN DETALJER FRA LEILIGHETEN VÅR!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei fininger, og god søndag! I går tok jeg en liten fridag, kjente det var godt med litt helg, hehe. Men i dag er det fullt kjør igjen, så da tenkte jeg å vise dere noen detaljer fra leiligheten vår! Vi har mye igjen enda, men det begynner endelig å ta litt form. Når alt er på plass skal jeg prøve å få filmet en liten leilighets-tour, om det høres bra ut? Enn så lenge legger jeg ved noen bilder av detaljer rundt om i leiligheten. Det er vel ingen tvil om at jeg liker kombinasjonen svart/hvitt, hehe.

Hva syns dere?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - THE SOCK BOOT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sock boots - Zara / Jeans - H&M / Strikk - H&M / Bag - Zara / Smykke - Jane Kønig

Hei, og god helg til dere! I helga har jeg faktisk fri, men ingen planer. Litt rart, siden vi alltid har noe på agendaen, men også veldig godt. Eller, i kveld skal vi faktisk til søsteren til Jon, Aase, så litt planer har vi jo. Vi skal bare spise litt mat, spille spill og kose oss. Veldig chill, med andre ord! Fredager er hellig for meg, da må jeg se gullrekka på tv, spise masse godteri og bare ligge i sofaen hele kvelden. Haha! Flere som er slik eller? Orker aldri å gjøre noe på fredagskvelder.. Men uansett! Dette er dagens outfit. Skoene så dere jo i forrige innlegg, men syns de ble så fine til ripped jeans og rød strikk. I love it!

Ønsker dere alle en fin fredag videre, enten om dere tilbringer den på sofaen som meg, eller ute på livet, hehe!
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SOME DETAILS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Flower boots - Zara 

Noen detaljer fra dagens outfit! Flere bilder kommer senere i dag, men ville bare vise dere en liten sneak peak. Disse skoene kjøpte jeg tidligere i år, men har ikke fått brukt de så mye enda. Syns, da de er dødskule! Typ favorittsko at the moment, hehe!

Snakkes mer senere!
Xx IngridSAMSUNG CSC

DU TRENGER IKKE PAKKE BORT SOMMERKJOLENE HELT ENDA..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

F.v:  Zara / Ganni / Ganni (HER) / Envii (HER) /  Ganni (HER) / Envii / Mango / Ganni / Envii / Days like this (HER) / Ganni

Kjoler, kjoler, kjoler.. Min store guilty pleasure! I høst vil jeg style de med store strikkegensere, strømpebukser og varme jakker- for hvem vil vel pakke bort kjolene når det blir kaldere ute? Ikke jeg i alle fall! Jeg har planer om å bruke disse en god stund enda, og i dag tenkte jeg å vise dere mine favorittkjoler for høsten. Noen har dere sett før, andre skal jeg somle meg til å ta bilde av etter hvert.. En ting er i alle fall sikkert- jeg er glad i kjoler med mønster, hehe.. Dette er noen av kjolene dere kommer til å se meg i denne høsten!

Bruker dere mye kjoler? 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DISSE VIPPENE MÅ DU HA!

Reklame

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Remsevipper - Purelash nr 11 (Ines), Skjønnhetshuset 

Åh, her om dagen var jeg som alltid hos skjønneste Marthe (Skjønnhetshuset) for å fikse neglene, og hun hadde akkurat fått en eske med Purelash remsevipper. Jeg er så heldig å få teste et par, og dere veeet sikkert hvor avhengig jeg er av falske vipper, hehe. Bruker faktisk remser hver dag, og føler meg helt naken uten. Jeg gikk for nummer 11, en litt dramatisk, men naturlig, look- og jeg digger de! Kvaliteten er utrolig god, og man kan bruke de opp til 25 ganger. De koster forresten kun 129 kr, og det er neimen ikke værst for et vippepar man kan bruke i nesten en måned! Kommer et innlegg hvor jeg viser de på også, men tenkte bare å tipse dere om at Skjønnhetshuset har fått de inn i. Jeg er glad i å variere, men dette blir nok mitt go-to vippemerke fremover. Elsker det!

Bruker du remsevipper? Hvilket merke er din favoritt?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

 

TODAYS OUTFIT - FAUX FUR

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Lue - H&M/ Jakke - Gina Tricot (gammel) / Jeans - H&M / Boots - H&M / Veske - Chanel

Høsten er her for fullt, og jeg elsker det! Alle de fine fargene, den deilige luften.. Så friskt og godt ute! På kvelden kommer det endel nedbør her, og da er det ekstra godt å sitte inne under pleddet mens man hører regnet pisker på ruta mens man ser en god film eller blogger. Fordelen med at det blir litt kaldere ute er jo at man kan dra fram alle de deilige høstjakkene sine, slik som denne jeg har på i dag. Fuskepels, så klart, men så varm og god likevel! 

Hva syns dere? 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JEG HAR TESTET EN HÅRSERIE SPESIELT LAGET FOR BLONDT HÅR

Da var det på tide med en liten produktanbefaling igjen! Siden så mange likte innlegget om hvordan jeg får en kald blondfarge (HER), tenkte jeg å kjøre på med et lite oppfølgingsinnlegg. Dette er altså en produktanbefaling for blondiner, men fortvil ikke- det kommer en anbefaling for brunetter også. Siden jeg jobber i frisørsalong får jeg testet mye. Noen produkter faller i smak, andre ikke. Disse innleggene er med andre ord ikke sponset, kun ærlige meninger som jeg skriver da interessen fra dere er høy.  Denne gangen har jeg testet BlondeMe serien fra Schwarzkoph, og tenkte derfor å fortelle dere litt om den!SAMSUNG CSC

TONE ENHANCING BONDING SHAMPOO
Jeg testet sjampoen for cool blondes, altså kalde blondiner, men den finnes også for de med varm hårfarge. Denne inneholder et snev av lilla pigmenter, men skal ikke brukes for å korrigere hårfargen, bare vedlikeholde den etter frisørbesøk. Selv opplever jeg fargen min mye renere etter bruk av produktene, da den "renser" ut urenheter og gule toner. Siden den ikke inneholder så sterke lillapigmenter er den en perfekt hverdagsshampo. Jeg har brukt den ved hver hårvask de siste ukene.

ONE ENHANCING BONDING MASK
Kuren bruker jeg en gang i uken, og den etterlater håret SILKEMYKT, noe som skal godt gjøres på dette overbehandlede håret her, hehe. Den har også et snev av lilla pigmenter, som er perfekt da det vedlikeholder fargen man har jobbet hardt for å oppnå. Skal virke i 5-10 minutter, og etterpå har den fjernet floker, pleiet og gitt skikkelig glans. Love it!

KERATIN RESTORE BONDING CONDITION
Jeg avslutter alltid med conditioner, da den lukker skjellaget. Denne opplever jeg at gjør jobben uten å tynge, noe som er viktig for meg. Jeg har conditioner for "all blondes" , som er upigmentert. 

SAMSUNG CSC

Jeg er faktisk SÅ fornøyd med disse produktene. Hadde hørt mye bra på forhånd, men siden jeg tester så mye forskjellig er jeg alltid litt skeptisk til tross. Denne klarte derimot å overbevise meg, og har derfor blitt en favoritt her. Det er uansett alltid viktig for meg å påpeke at det som passer mitt hår, ikke nødvendigvis passer ditt. Her må man bare prøve seg litt frem, eventuelt spør om det er noe du lurer på! <3 
 

Xx Ingrid

STAMGJESTER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hoodie - Cubus / Skjørt - Ganni / Smykke - Jane Kønig

Som jeg nevnte i forrige innlegg ruslet vi oss en tur på café på søndag. Da gikk turen til Larsen (som alltid), hehe. Føler vi er blitt skikkelig stamgjester der, men det er jo så trivelig der at vi alltid drar tilbake. Denne gangen fikk vi vindusplass også, og gud så koselig! Bare sitte å titte på bilene og menneskene utenfor.. Får en slags indre ro. Har planer om å sitte der mye fremover, og kanskje jeg skal driste meg til å ta med macen å sitte der å blogge også? Føler jeg får så mye inspirasjon når jeg sitter alle andre plasser enn hjemme, så tenker det kan være fint for å få litt variasjon. 

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre, så snakkes vi mer senere i dag! Da kommer det en produktanbefaling, så bare å følge med!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

UKEN SOM GIKK - FIRST WORLD PROBLEMS...

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCÅh, nå er det alt for lenge siden jeg har oppdatert dere med spalten 'uken som gikk', så nå følte jeg det var på høy tid! Dagene flyr jo av gårde, og jeg føler ikke jeg rekker på noe, så da er det godt å sette seg ned litt, puste godt ut og ta et lite tilbakeblikk på uken som gikk- og plutselig ser man at man fikk gjort mer enn man hadde trodd likevel..

UKENS OPPTUR:
Forrige mandag var jeg på kurs i Oslo, og det syns jeg var veldig gøy! Jeg lærte mye og ble kjent med en gjeng flotte damer. Etter kurset gikk turen innom Side2, og deretter på litt shopping. En fin dag, i en fin by <3

UKENS NEDTUR:
Jeg har alt for mye å gjøre om dagen, noe som fører til at.. jeg ikke gjør noe i det hele tatt. Haha! Flere som er slik eller? Blir så overveldet av alt jeg har å gjøre at jeg føler jeg må ta meg et "pust i bakken", og brått ender opp med å ikke få gjort noe av det jeg skal. En annen nedtur er at det begynner å bli så mørkt ute på kveldene, slik at jeg ikke rekker å ta bilder når jeg kommer hjem fra jobb. Er veldig spent på hvordan bloggingen blir når vinteren kommer for fullt, men man må vel bare gjøre det beste ut av det..

UKENS TO-DO:
Jeg hadde et mål for uken, nemlig å flytte kontoret fra det ene soverommet til det andre. Og jaggu fikk jeg det gjort! Resultatet ble også veldig bra <3

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS OUTFIT:
Denne uken har jeg faktsik bare postet en outfit, men den finner du i alle fall HER.

UKENS KJØP:
Jeg har kjøpt meg Ganni Montrose skjørt og topp i blått, og jeg elsker det! Kult at man kan bruke det hver for seg, men også sammen slik at det blir en kjole. Er vel ingen hemmelighet at jeg elsker Ganni heller da, men sånn er det når de designer dødsfine kolleksjoner gang på gang! hihi..

UKENS CRAVING:
Candy King smågodt! Men hvor får jeg kjøpt det? Jeg leter overalt, men etter Rema1000 gikk over til Nidar er det jo ikke å finne. Det er helt KRISE! Vet noen hvilke butikker som fører det? Haha, first world problems eller? 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Denne ukens mest leste innlegg ble kan du lese HER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hvordan har deres uke vært?
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - FLOWER POWER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hettegenser - Cubus / Skjørt - Ganni / Sneakers - Adidas / Veske - Chanel

Hei dere! <3 Tenkte jeg skulle titte innom å si hei, samt vise gårsdagens outfit! I går suste vi rundt å gjorde alt og ingenting hele dagen, men vi fikk tatt oss en liten runde i sentrum også. Der ble det en tur på café, samt en liten outfit-shoot! Like etter disse bildene ble tatt begynte det å regne, så litt upraktisk med skjørt kan man si.. men man må vel lide litt for skjønnheten, er det ikke det man sier? 

Ønsker dere alle en fin mandag! 
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HØSTGENSERE PÅ BUDSJETT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

F.v: Orange strikk - (HER) / Lilla strikk - Mango / Rød strikk - (HER) / Gul strikk - H&M / Rosa strikk - (HER) / Grønn strikk - (HER)

Altså, se på alle de fine fargene! Høsten er for meg store deilige strikkegensere, og disse fargerike skattene har fått bli med meg hjem så langt. Jeg aner ikke hva som har skjedd, for på denne tiden for et år siden gikk jeg sjeldent i farger. Da var det svart og hvitt som gjaldt, og jeg hadde ikke i min villeste fantasi forestilt meg at jeg noen år senere skulle gå i alle regnbuens farger. Vel, mye har forandret seg, og nå er fargerike klær en selvfølge i hverdagen- og jeg elsker det!

Hva syns dere? Bruker dere mye farger?
Xx Ingrid