hits

oktober 2016

UKEN SOM GIKK

Uken som var....
AKKURAT NÅ
Akkurat nå har jeg vært å fikset vippene mine- og ble fornøyd som alltid! Jeg går til Delaram, og hun anbefales på det sterkeste! Dere kan se mer av arbeidet hennes HER ��

UKENS OPPTUR
Å dra på date med Jon! Alltid like koselig!

UKENS ANTREKK
Finner dere HER, HER og HER!

NESTE UKES MÅL
Jobbe masse med skole! Eksamen nærmer seg med stormskritt. HJELP!

UKENS HAPPENING
Jenny Skavlan Green Attitude by Vero Moda lanseringen! Så stas å være en del av Vero Moda teamet!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Outfitposten min, som du kan lese HER

UKENS SERIE
Haha, SKIKKELIG guilty pleasure - men Rob and Chyna! For et merkelig (men søtt) par!

UKENS FILM
War dogs som vi så på kino i går! Litt sent ute, men fy flate så bra film! Morsom

UKENS MAT/CRAVING
Capri Sonne.. Jeg har levd på disse etter vi var i Sverige for noen uker siden.. Snart tomt ��

UKENS KJØP
Min nye veske, som dere sikkert har sett på outfit-postene mine. Greit fornøyd jente!

UKENS SANG
Målløs med Skei og Pt! Sykt morsomt å følge med på The Stream når disse gutta gjør det så bra! De er forresten fra Steinkjer, samme sted som meg :-)

Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

OUTFIT

Outfit of the day

Hei, og good mandag til dere! Hvordan har deres start på uken vært? Selv har jeg jobbet litt med bloggen, og nå skal jeg snart dra å fikse vippene mine! Deilig start på uken, med andre ord! En siste dag med avslapping før det blir fullt fokus på eksamen fremover. Blæh! Gruver meg skikkelig kjenner jeg, men må vel bare komme meg gjennom det..

Anyways! Her ser dere gårsdagens antrekk :-) Dere fikk jo en liten smugtitt i gårsdagens innlegg også, men nedenfor finner dere i alle fall alle detaljene!

The outfit

Kåpe - Bubbleroom (HER) / kjole - Bik Bok

The details

Shoes - Camilla Phil by Bianco / Love tag - Jane Kønig HER / Caps - Vero Moda

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

NI MUSER

Sunday stroll

For en fin søndag, dere! Endelig har vi oppholds i Trondheim, jeg begynte å bli greit lei av storm og regn. Som nevnt i forrige innlegg gikk turen på cafe. Etter en fin gåtur rundt Nidelven endte vi på kunst-cafeen Ni Muser. Som alltid! Koselig var det i alle fall :-) Nå skal vi lage middag, før turen går på kino i kveld! Søndagen sin det ��

Q: Hva gjør dere i dag?

Klem, Ingrid

TODAYS

Todays makeup

God morgen dere! Håper alle hadde en fin lørdagskveld igår- enten dere var ute på Halloween eller ikke :-) Selv var jeg på jobb i hele går. Jeg skulle i utgangspunktet videre på vors rett etter jobb, men det ble litt endring i planene så da dro vi en gjeng på bowling i stedet! Skikkelig morro, men sliten som jeg var etter en lang dag på jobb, ble det tidlig kveld. Digg i dag i alle fall ��

Anyways! I dag har både jeg og Jon fri, så nå skal vi ut å gå oss en tur :-) Cafe på Bakklandet, gåtur langs Nidelven og ellers bare ta det med ro hele dagen.

Slik ser jeg ut i dag:

FACE
L'OREAL INFALLIBLE 24H - 120
L'OREAL TRUE MATCH CONCEALER - IVORY
MAC STUDIO FIX POWDER- NC25
MAC MINERALIZE SKIN FINISH - GLOBAL GLOW

BROWS
BROW PENCIL BLONDE: HER, BROWN: HER
BROW SHADOW HER
BROW FIX HER
NYX CONCEALER JAR - PORCELAIN

EYES AND LIPS
MORPHE EYESHADOW PALETTE - 35OM
MAKE UP MEKKA ULTIMATE FELT TIP LINER - BLACK
LASHES - EBAY
NYX MATTE LIP CREAM - CANNES
NYX LIP LINER - NATURAL

Ønsker dere alle en fin søndag!

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Culottes, sneakers and hoodie

Elsker å mikse det feminine med det litt røffe og maskuline. Culotter har blitt en stor favoritt hos meg i år, spesielt sammen med den trendy hettegenseren. Med skinnjakken over får man en perfekt balanse av disse to, og dette antrekke skriker meg. Love it!

the outfit

Leather jacket - H&M (lignende HER) / Hoodie - NLY trend (HER) / Culottes - H&M Trend

The details

Shoes - Pieces (available 28.10 at Vero Moda) / Love tag - Jane Kønig (HER) / Øreringer - Weekday / Klokke - Casio

Q: Hva synes dere?

Klem, Ingrid

OKTOBERFEST

Oktoberbest

Hei dere! Jeg er bare innom å sier hei, for nå er vi nemlig på vei på årets oktoberfest! Kostymene er på å vi gleder oss til resten av kvelden �� Haha, denne kjolen ass... dauvver!

Q: Noen av dere som skal eller har vært på oktoberfest?

Anyways! Nå må jeg løpe :-) Vi snakkes mer senere!

Klem, Ingrid

NEW IN - PINK SNEAKERS

The perfect shoes

Haha, føler jeg viser dere nye sko hele tiden- men disse måtte jeg bare ha.. Se så fine da!
Disse er tilgjengelige i Vero Moda butikker fra fredag 28.oktober, og her er det bare å være raskt ut, for disse flyr ut av butikken. Ikke så rart da, når de er såå fine!

Sko fra Pieces - kr 999,-

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

PRODUKTANBEFALING

Catwalk by Tigi - Session Salt Spray

Jeg er nok en av mange som alltid har fønet håret tørt. I den siste tiden, hvor håret mitt har vært slitt, har jeg prøvd å unngå det så mye som mulig. Dessverre har jeg et litt livløst hår når det ikke fønes- og derfor ble jeg dødsglad da jeg testet Tigi sin saltvannspray. Den gir utrolig fint tekstur og volum til håret, og i mitt tilfelle får det også frem krøllene mine! Og det liker vi ��

Jeg syns mange saltvannssprayer blir litt klissete i håret- men ikke denne. Den bekjemper fuktighet, definerer frisyren og gir masse volum. I tillegg gir den hold, tekstur og volum, og er utrolig enkel å påføre! Hold den rundt 20 cm unna håret og spray i vei! Vil du ha mere hold gjentar du bare :-)

Dette er uten tvil mitt go-to produkt om dagen, og du kan kjøpe det HER.

Q: Har du prøvd Tigi's saltvannspray før?

Klem, ingrid

KNIT SEASON

knits


Er det noe jeg elsker å gå i er det strikkegensere. De går til alt og kan slenges på seg anytime. Ikke minst er de varme og gode, og de passer perfekt på denne tiden av året. I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittstrikk!

1. HER / 2. HER / 3.HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

Q: Hva er deres favorittstrikk i år?

DATE NIGHT

Lenge leve kjærligheten 

Selv om jeg og Jon har vært sammen en stund syns jeg det er kjempeviktig å sette av tid til hverandre. Vi bor sammen og er rundt hverandre hele tiden, men jeg setter utrolig pris på de kveldene hvor vi kan kose oss litt ekstra. I går feiret vi jubileum, og tok likså greit feiringen på Frati. Utrolig god mat og stemning. ❤ Lenge leve kjærligheten!

Kjekke kjæresten min!

Klem, Ingrid

NEW IN - JENNY SKAVLAN

Jenny Skavlan - Green Attitude by Vero Moda

Elsker den nye kjolen min, snittet på denne er så utrolig flatterende. Tidløst design og ikke minst bærekraftige matrialer �� Kom innom Vero Moda klokken 19 i dag for pre-shopping av kolleksjonen. Love it!

Håper jeg ser dere der!

Klem, Ingrid

MØT JENNY SKAVLAN I TRONDHEIM 25.OKT!

JENNY SKAVLAN PRE-LAUNCH 25.OKT 

Folkens!! Herregud, Jenny Skavlan har designet en bærekraftig kolleksjon for Green Attitude by Vero Moda. �� Klærne er tidløse, har et feminint og ekslusivt uttrykk. Har lyst på ALT, og tror dere kommer til å elske klærne! Kolleksjonen lanseres i utgangspunktet 28.oktober, men for dere som bor i Trondheim så er det pre-launch i morgen, 25.oktober! Eventet begynner klokken 19, og de 50 første får goodie-bag. Men ikke nok med det! Jenny Skavlan kommer personlig og viser frem kolleksjonen for dere- så dette vil dere ikke gå glipp av altså! Ta med deg ei venninne eller to og kom å hils på! Dere finner eventet på facebook HER.

Her ser dere forresten noen av mine favoritter! Kåpen har skjulte knapper og sømmer, og lommene foran gir kåpen det lille ekstra! Spør du meg er denne et must-have i skapet. 

Kåpen består forresten av resirkulert ullblanding, buksen av 100% resirkulert polyester, og skjorten av organisk bomull. Hvor kult er ikke det? Hele denne kolleksjonen kan man handle med god samvittighet!��

Om dere har lyst kan dere lese litt mer om kolleksjonen HER.

KLEM, INGRID

​Sammarbeid med Vero Moda

FALL

Favorite time of the year

Dere begynner å ha hørt det noen ganger, men jeg elsker denne årstiden. I går ruslet vi oss en tur i byen, var på Starbucks og drakk kakao, og rett og slett bare storkoste oss. Det er så mange fine farger ute nå, så å gå tur på denne tiden er jo rett og slett fantastisk. Nå har dere jo allerede sett dagens outfit fra i går, men tenkte likevel å slenge med et bilde dryss fra den fine turen vår!

Superstar for her: HER. Superstar for him: HER.

Ønsker dere alle en fin dag i høstværet! ����

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Sponset behandling

Faux fur and mom jeans

Merker skikkelig godt at høsten har kommet til Trondheim nå. Surt og kaldt- men det syns jeg egentlig er på høy tid. Endelig kan jeg pakke meg inn i fake fur, store skjerf og varme kåper. Friskt og godt!

Her ser dere forresten bedre hvordan håret ble! Vi la inn en noe mørkere bunnfarge denne gangen, slik at den blender seg bedre med etterveksten min (som blir litt mørkere på denne årstiden). På den måten slipper jeg å stripe den så ofte, og håret holder seg mye friskere. Jeg elsker å være kald blond, og er så fornøyd med fargen vi endte med! Var som sagt til Malin som holder til på Velde frisør på Solsiden, dere kan ringe 73 52 42 68 for å bestille time!

The outfit
The details

Q: Hva syns dere?������

Klem Ingrid

TACO FRIDAY

Thank god its fridays!

God kveld, kjære lesere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Har bare jobbet et par timer med klargjøring til toilldagen som er i morgen. Anbefaler alle å ta turen innom Vero Moda- der er det masse bra tilbud �� Ellers er jeg sykt fornøyd med håret mitt, anbefaler alle å ta turen til Malin på Velde Frisør (på solsiden). Ikke bare er hun kjempeflink, men billig er det også. Supre studentpriser blandt annet! Dere kan bestille time på 73524268! Selv gjorde jeg ikke så drastiske forandringer. Klippet et par centimeter, la noen striper, og et fint skyll. Fargen ble dødsfin, så gleder meg til å vise dere bedre bilder i morgen!

Flinke Malin!

Nå står taco og The Stream på på menyen. Bare å lade opp til morgendagen, da blir det full fart på jobb! Vi snakkes mer senere,

Klem, Ingrid

FRISØREN

Hei fra frisørstolen! Nå var det på høy tid å fikse opp i manken, så da var det veldig greit at Malin, som jeg gikk frisørskolen med, jobber som frisør igjen! Ingen drastiske endringer, men digg å få tatt ettervekst, frisket opp i fargen og klippet litt ����‍♀️���� Viser dere etterpå ��

MAKEUP ADDICT

Some of my lipsticks

Jeg har vist dere alle leppestiftene mine før, men de siste dagene har jeg organisert sminken min litt så da tenkte jeg å vise dere litt bedre bilder :-D Samlingen vokser og gror, og jeg elsker det! �� Beklager litt dårlig bildekvalitet- dessverre er ikke sminkelyset på badet helt optimalt enda. Det blir!

Favorittene mine fra NYX, MAC og FRØYA. Lipliners fra MAC og NYX (NYXs nye former på lipliners er kjempebra, og de er superbillige. Anbefales!)

Litt diverse merker!

Klem, Ingrid

LASH EXTENTIONS

Perfect lash extentions by Deli's Eyelashes

Jeg fortalte dere jo at jeg på mandag var å fikset vipper. For snart 1,5 år siden begynte jeg å gå til Delaram og etter et lite opphold er jeg nå tilbake. Makan til flink dame skal man lete lenge etter, så gleder meg til å ordne vippene mine der fremover! Under ser dere resultatet �� Denne gangen gikk jeg for et litt mer naturlig resultat og jeg er kjempefornøyd! Tror jeg på det lengste har 13mm.

Facebook siden til Deli's Eyelashes finner dere HER ��

Litt vanskelig å få frem på bilder, men ble såå bra!
Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

NEW IN

All white adidas superstars

Nyeste tilskuddet i skosamlingen er disse superstarsa fra Adidas. Jeg har de i svart og hvit også, men har lenge ønsket meg de i helhvit- så dere kan tro jeg ble glad da jeg fant disse på halv pris (!!) på DNA. Det var som om skjebnen førte oss sammen, haha! Love at first sight��❤

Gleder meg til å sprade rundt i disse! Skoene kan kjøpes HER
Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

BLONDEME

Keratin restore blonde mask

På tide med en ny produktanbefaling! I dag tenkte jeg å vise dere en kjempegod kur som jeg begynte å teste for noen uker siden, så hvis du er blond som meg- you're in luck! Jeg har egentlig lite erfaring med Schwarzkopf, men når jeg leste alle de positive tilbakemeldingene på denne måtte jeg bare prøve den jeg også! Denne finnes også på vanlig 200 ml krukke, men jeg kjøpte likså greit flaske på 750 ml- så fikk jeg mer produkt for pengene.

Blondeme er en veldig intensiv hårkur, som jobber med å styrke elastisiteten til håret, samt gjenopprette den interne strukturen. Den reparerer og styrker hårfibrene med keratin. I tilegg tilfører den masse glans og fuktighet- så håret både ser og føles helt fantastisk ut etterpå!

Men ikke nok med det! I tillegg bevares den blonde fargen ved bruk av Blondeme, og den holder nyansen optimal og unngår misfarging. Perfekt spør du meg.

sist men ikke minst lukter den fantastisk godt! Jeg merker stor forkjell på håret etter jeg begynte å bruke denne. Jeg anvender den 1-2 ganger i uken og har den i håret rundt 10-15 minutter!

Blondeme Keratin Restore Blonde mask kan kjøpes HER
You can thank me later ��

Klem, Ingrid

MONDAY FEELING

Sushi and lashes

Hei dere! Lenge siden sist nå, tok meg likså greit noen dager fri :-) Dagene går litt i et så da blir bloggen litt nedprioritert. I dag har jeg vært på skolen, sendt litt pakker (selger masse klær på Tise- sjekk det gjerne ut), og satt på vippe extentions! Nå sitter jeg å gafler i meg sushi, før jeg skal dra og gjøre noen ærend igjen. Ingen pauser her, med andre ord!

Nå må jeg løpe! Vi snakkes senere ❤

Klem, Ingrid

MOBILBLOGG

Cutest dog ever

Hei dere! Jeg er bare innom å hilser på, vi har nemlig akkurat kommet til Åre. Ville bare vise dere familiens nye valp! �� Nå har vi to samojeder, Moffen og Birna! Verdens fineste hunderase spør du meg. Uansett! Nå skal jeg kose med hundene, vi snakkes senere ❤️

Klem, Ingrid

TODAYS

Todays makeup

Hei dere! I dag har jeg hatt stengevakt på jobb, så da blir det litt sein blogging på meg :-) Nå er det så lenge siden jeg har hatt et 'todays makeup' innlegg, så tenkte likså greit å kjøre på med det i dag! Elsker de nye palettene mine fra Morphe, så skal få vist mange fine høstlooks med de fremover ����

FACE:
Foundation - L'oreal Infallible 24H (120)
Under eye Concealer - L.A girl pro concealer (Porcalain)
Settingpowder - MAC Studio fix (NC25)
Under eye setting powder - Baby powder
Bronzer - MAC Mineralize Skin finish (global glow)
Highlighter - Makeup Revolution Beyond Radiance (HER)

BROWS:
Eyebrow pen - NYX Micro brow pencil (ash brown) HER
Concealer - NYX concealer jar (porcelain) HER
Eyebrow gel - The browgal (glossybox)

EYES AND LIPS:
Eyeshadow - Morphe 35OM palette (HER)
Eyeliner - Makeup Mekka Ulitmate felt tip liner
Lips - NYX Soft matte lip cream (02 stockholm) (HER)
Lipliner - MAC (Boldly bare)

​Prøv å se bort fra litt elektrisk hår da, haha!

Stor klem, Ingrid

INTERIOR

Inspiration

Å kombinere det maskuline, som lær og stål, med feminin dus rosa, grønne planter og furu gir perfekt kontrast i mine øyne. Jeg liker med andre ord minimalistisk interiør, og dette er noen av stikkordene jeg har i bakhodet når jeg innreder her hjemme. Jeg finner mye inspirasjon i magasiner og på nett, og i dag tenkte jeg å dele litt med dere!

Pictures from Pintrest

Q: Hvordan liker du å innrede hjemme?

Klem, Ingrid

NEW IN

New iphone 6s plus

Jeg har hatt Iphone 5s i snart to og et halvt år, og når jeg knuste den for noen uker siden innså jeg at det var på tide med ny telefon. Ikke bare var den blitt utrolig treig, men batteriet hadde også sett bedre dager. Gleden var med andre ord stor når min nye telefon dumpet ned i postkassen! Jeg gikk for en 6s plus, og er såå fornøyd. Jenta her trenger ikke Iphone 7, med andre ord. Uansett! Den er sykt stor i forhold til hva jeg er vant med, men syns egentlig det er greit med tanke på bloggen og så videre. Nå kan jeg oppdatere dere litt enklere også :-)

Digg er det i alle fall, og nå skal dere ikke se bort i fra at det kommer litt hyppigere oppdateringer :-D

klem, Ingrid

HVITE SNEAKERS PÅ 1 - 2 - 3

White sneakers 

Jeg er nok ikke den eneste som har skitnet til hvite sneakers. De fleste tåler ikke en runde i vaskemaskinen, så da er det fint å finne andre alternativer til å få rene sko. Av den grunn tenkte jeg å vise dere en enkel måte å få sneakersene hvite igjen, uten å måtte ty til å kjøpe nye sko! Dette klarte også å skjule oppskrapninger av skinnet på skoene- så dette er perfekt for oss som går inn i alt!

Sneaker cleaner

STEG 1:
Spray skoene og la det virke i 3 minutter.

STEG 2:
Våt kosten i en bolle med vann, og skrubb skoene. Sprayen skummer.

STEG 3:
Tørk av de med en ren klut

STEG 4:
Lufttørk skoene

Whitener

STEG 1:
Før man bruker whitener er det viktig å bruke Sneaker Cleaner.

STEG 2:
Rist flasken godt, og press svampen på skoen. Den hvite fargen spres så jevnt utover skoen! Gjenta hvis nødvendig og press svampen litt ekstra der det trengs!

Og voilla! Nye sko på 1 - 2 -3 ��
Produktene får du kjøpt hos bla Urban for en billig penge!

Klem ingrid

UKEN SOM GIKK

Uken som gikk

AKKURAT NÅ
Har jeg akkurat laget meg smoothie og spist en litt sen frokost. Nå er planen å blogge litt før turen går på jobb klokken 3!
UKENS OPPTUR
Hyttetur! Selv om jeg ikke var der så lenge storkoste jeg meg!
UKENS ANTREKK
Eneste antrekket jeg har postet denne uken! Kåpen finner dere HER

UKENS NEDTUR
Jeg har hatt lite overskudd og vært veldig sliten, men kjente det var godt å koble ut litt i helga. Nå er formen mye bedre og jeg er såå klar for ny uke!
UKENS SERIE
For lenge siden begynte jeg å se Bates Motel, men sluttet plutselig etter sesong 1. Nå har jeg begynt igjen, og syns serien er såå spennende!
UKENS MEST LESTE INNLEGG
Innlegget om de nye øyeskyggepalettene mine! Kan leses HER

UKENS FILM
Har ikke sett så mye film i det siste, men for en stund siden så jeg og noen venninner Bridget Jones på kino. Ikke en knallbra film- men søt var den :-)
UKENS MAT/CRAVING
Smoothie! Så lettvint, enkelt, sunt og godt!
��

UKENS KJØP
Ikke akkurat et kjøp- men jeg syns det er skikkelig stas hver gang det dukker opp en ny Glossybox i postkassen. Morsomt å se hva man får, og flere av produktene har allerede blitt favoritter hos meg. Kan bestilles
HER
UKENS SANG
Nicki Minaj - Truffle Butter ft. Drake, Lil Wayne.

Klem, Ingrid

HYTTEKOS

Bildedryss fra hyttetur

Da var vi vel hjemme igjen, og herregud for en fin tur vi har hatt! Skulle gjerne vært der noen dager til, men hverdagen venter dessverre.. Vi har kost oss foran bålet, spist god mat og ikke minst spilt mange runder kort og yatzy. Akkurat slik en hyttetur skal være med andre ord! �� De fine bildene fra kvelden er det forresten Jon som har tatt. Så flink!

haha, skikkelig i farta..

Kjekke kjæresten min!

Fine Balder!

Klem, Ingrid

PRODUKTANBEFALING

Diamond dreams

Da var det på tide med en liten produktanbefaling igjen! Lenge siden sist nå, var det på tide :-) De siste anbefalingene mine har for det meste gått på hårprodukter som passer godt på veldig slitt hår. I dag tenkte jeg å ta for meg en shampo og balsam som passer fint til alle hårtyper, nemlig S-Factor Diamons Dreams! Denne serien brukte vi mye i frisørsalongen jeg jobbet i, og både jeg og kundene elsket den ��

S-factor Diamond Dreams er en serie som gir fuktighet, glans og pleie. Etter å ha brukt disse føles håret silkemykt ut, og man får fantastisk fin glans. Shampoen og balsamen inneholder kasjmir-ull, diamantstøv, knuste perler og champagne ekstrakt som gir håret rikelig med pleie og antioksidamter.

Den beskytter farget hår, og gjør så fargen ikke blekner! I tillegg er den med på å UV-beskytte håret mot ytre påvirkninger (som forurensning, kulde, vind osv) og den reduserer frizz! Håret mitt føles i alle fall kjempegodt ut etter å brukt denne i noen uker, så denne anbefaler jeg virkelig! Den finnes i små flasker også, men selv liker jeg å kjøpe Tweens som er 750ml! Genialt, og mye for pengene.
Kan kjøpes HER ��

Q: Har du prøvd noe fra S-factor serien?

Klem, Ingrid

HYTTETUR

Going away for the weekend..

Hei dere! Bare innom å sier hei jeg, nå er jeg på vei ut døra for å dra på hytta. Jon kjørte i går, så jeg kommer litt etter- hadde planer i går kveld, så da passet det fint slik! Det er foreldrene til Jon sin hytte, og kjenner det skal bli supergodt å komme dit og bare koble helt av. Lenge siden jeg har sett svigers også, så det blir koselig! Nå har jeg en firetimers tur foran meg, så har pakket med meg både niste og sjokoladekjeks, samt en god bok jeg kan kose meg med på toget :-) Syns egentlig det er godt å sitte på toget jeg, hihi!
Har forresten forhåndsskrevet noen innlegg til dere, så blir litt liv her inne!

Nå må jeg løpe for å rekke toget, vi snakkes mer senere.
Ønsker dere alle en kjempefin helg!

Klem, Ingrid

NEW IN - LUCKIEST GIRL IN THE WORLD

Morphe eyeshadow palette

Okei, jeg må ha verdens beste kjæreste! Disse palettene har jeg ønsket meg i det som føles som en evighet, og dere kan tro jeg ble glad da Jon kjøpte disse i tidlig bursdagsgave. Disse har jeg ventet lenge på at skulle komme inn på lager, og endelig er de mine! Føler meg som verdens heldigste jente akkurat nå, og gleder meg såå til å leke meg med disse fremover! ��

Morpe 35om Colour Matte Nature Glow Palette - kan kjøpes HER
Dette er min absolutte favoritt! Disse fargene er nydelige, godt pigmenterte og perfekte nå i høst. Dette palettet finnes også i shimmer, men jeg syns matte er mye enklere og jobbe med. Dette ventet jeg på i det som føltes ut som en evighet, og når det kom inn måtte vi slå til med en gang. Det ble utsolgt igjen raskt, men ventes inn igjen 11.oktober. Her er det altså bare å følge med! ��

Morphe 35T Colour Taupe Palette - kan kjøpes HER
35T palettet består av nydelige brune, lilla og gullnyanser. Både matte og skimrende øyenskygger som er perfekte til hverdags! Så enkelt å jobbe med, duse og fine farger. Love it!

Morpe 35W Warm Eyeshadow Palette - kan kjøpes HER
Dette palettet inneholder kjempefine varme farger som passer perfekt til soting av øyne. Kan brukes både til hverdags og fest. Perfekt om man ønsker litt ekstra fokus på øynene. Superfint!

Psst..! Med koden 'CBZA16' får dere nå 20% på et helt kjøp ��
Q: Noen av dere som har Morphe sine paletter?

Klem, Ingrid

WINTER IS COMING

Vinteren nærmer oss med stormskritt, og i den anledningen tenkte jeg å kjøre på med en liten jakkeguide! Nedenfor ser dere noen av mine favoritter som du garantert holder varmen i!THE COAT
Klassiker!

coats


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER


THE PARKA
Stay warm.

parka


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER


THE FAUX FUR
Chabby chic

fake fur

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER


THE ACCESORIES
Always on point!

accesories


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7.HER / 8. HER / 9. HER

Q: Hvilken jakke skal du bruke i vinter?

Klem, Ingrid

INTERIOR

Apartment details

Som dere sikkert har fått med dere flyttet jeg og Jon inn i ny leilighet for snart to måneder siden. Vi flyttet bare en etasje ned, men leilighetene er uansett veldig forskjellige. Den nye leiligheten har blandt annet en stor peis på stua, som gjør det noe vanskeligere og innrede. Uansett! I dag tenkte jeg bare å vise dere litt detaljer, også kjører jeg på med en full "house tour" senere!

Slik ser altså litt av leiligheten vår ut! Jeg elsker kombinasjonen med svart, hvitt tre. Og grønne planter da! De har jeg mange av, hihi ��
Q: Hva syns dere?

GLOSSYBOX

sponset

The burgundy box

- En luksuriøs eske for å møte høsten i stil -

Et av de store høydepunktene hver måned er å få den nyeste Glossyboxen. Det er alltid så spennende å se hvilke produkter og merker man får, og ikke minst å teste noe nytt. Jeg har fortalt dere om Glossybox før, men for de som er litt usikker på hva det går ut på, tenkte jeg å forklare det raskt en gang til. Glossybox er rett og slett enoverraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

UNIVERSAL BEAUTY - SECRET FLUSH
En kjempefin blush i kremet konsistens som også kan brukes på leppene! Gir veldig fin glød og kan enkelt jevnes ut med fingrene! ��

THE BROWGAL - EYEBROW GEL
Øyenbrynsgel som enkelt former brynene! Beskytter brynsminken og gjør at brynene holder seg fine og på plass hele dagen! I tillegg er den vannfast ��

L'ORÉAL PARIS - PURE CLAY PURIFY MASK
Leiremaske som inneholden eucalyptus og ren leire! Denne renser huden i dybden og gir en skikkelig polering på kun ti minutter! Skylles av med lunket vann og etterlater huden kjempemyk! ��

CALVIN KLEIN - DEEP EUPHORIA
En helt ny lansering! Sensuell og fresh duft som utstråler sofistikert og eventyrlig personlighet. Lukter friske noter av cascalone, musk og svart rose.
��

AFFEKT COSMETICS - COLOR ATTACK FOILED EYESHADOW
Denne øyenskyggen er helt fantastisk! Fløyelsmyk konsistens, godt pigmentert og sitter hele dagen. Inneholder faktisk kaolin (en leire oprinnelig fra Kina) som blandt annet motvirker rynker!
��

Glossybox kan bestilles HER

Q: Noen av dere som har testet Glossybox? Hva syns dere om månedens boks?

Klem, Ingrid

NUDES

Favorite matte lip cream

Det er vel ingen hemmelighet at jeg (mildt sagt) er obsessed med leppeprodukter. Jeg eier utrolig mange liplinere, leppestifter og liquid lipsticks at jeg har mistet tellingen. Det er likevel noen favoritter jeg alltid ender tilbake til i hverdagen- nemlig NYX Soft Matte Lip Cream. I dette innlegget tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter, i nøytrale farger som passer perfekt til hverdags!

Details

Fra venstre:
04 London, 19 Cannes, 03 Tokyo, 15 Athens, 13 Sydney, 02 Stockholm, 14 Zurich, 06 Istanbul

Selv er Stockholm og Athens mine desidert største favoritter. De er forresten også veldig fine å blande sammen med Sydney/Tokyo for en lettere look! Til disse fargene bruker jeg liplineren Boldly Bare og Spice fra MAC, som matcher fargene perfekt. Love it! ��

Q: Har du prøvd noen av disse før? Hvilke er dine favoritter?

Klem, Ingrid

SERIETIPS

Stemningsfulle serier for høsten

Høsten har kommet for fult, og det kalde været har kommet for å bli. Spør du meg er noe av det koseligste med denne årstiden å kose seg under et varmt pledd med kakao og popcorn mens man ser på stemningsfulle serier. Under ser du noen av mine favoritter!

Narcos / The Jinx / The Night Manager

Skam / The Night Of / Orphan Black

Scream Queens / Bates Motel / Unge Lovende

Nobel / 11.22.63 / American Horror Story

Q: Hvilke serier ser du på i høst?

Klem, Ingrid

INNHOLDSRIK DAG

Strike

Hei! Sein blogging på meg i dag, men her har det virkelig gått i ett. Startet dagen med å se på lillesøsteren min delta i regional turnkonkurranse. Så utrolig flink, skjønner ikke at det går an å være så spretten, bøyelig og tøyelig jeg. Haha! Morsomt å se alle de talentfulle jentene og guttene i alle fall! :-)

Mens i ventet på premieutdeling gikk vi oss en tur på Ni Muser for å se på vintage/redesign salget de hadde. Mye kult, men ble ingen skatter med hjem denne gangen. Deretter gikk turen på Starbucks hvor vi koste oss med litt deilig frappe, og så på bowling. Vi rakk knappe to runder før vi måtte løpe for å rekke sermonien. Etter premieutdelingen dro jeg, Nora, pappa og Jon på Egon for å spise pizza. Med andre ord har det vært en innholdsrik dag- men vi har kost oss veldig alle mann :-)

Outfit details

Jakke - Make Way (HER) / Hoodie - H&M (Lignende HER) / Bukse - Vero Moda (Pieces) / Sko - Adidas superstars (HER) / Caps - Vero Moda

Resten av kvelden skal vi bare slappe av. Har i utgangspunktet fri i morgen, men planen er å dra på skolen å sitte med en innlevering jeg har til fredag. Woho! Vi snakkes mer i morgen dere :-)

Klem, Ingrid

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

Questions & answers

Hvordan vil du beskrive klesstilen din?
Enkel! Jeg er ikke glad i alt for mye dill dall, og syns det enkle ofte er det beste. Har skapet fult av enkle nøkkelplagg og piffer det opp med trend.
Hva tenker du mest på når du skal ta bilder?
Lys, bakgrunn og fokus! Jeg liker lyse, klare bilder!
Hva ønsker du deg mest akkurat nå? ��
En ferie.. Jeg og Jon var bare hjemme i sommer, så kjenner jeg har lyst til å oppleve litt nå!

Har du alltid blogget på nouw?
I starten prøvde jeg meg litt på blogg.no, men da var det veldig av og på. Helt siden jeg begynte å blogge fast har jeg vært på Nouw! Trives godt her, jeg :-)
Hvilken serie liker du?
Liker mange serier, men akkurat nå har vi sett ferdig "The Jinx". Det er en sykt bra dokumentar. Siste episode ga meg frysninger og jeg tenker på den enda.
Hvor ser du deg selv om 10 år?
Aner ikke! Drømmer selvfølgelig om hus, drømmejobb og alle slike ting- men for meg er det ingen mal på hvordan fremtiden skal bli. Jeg jobber hardt for å nå målene jeg har satt meg, men det dukker opp nye hele tiden. Hehe :-) Eneste jeg vet er at jeg om ti år fremdeles er sammen med Jon og kattene våre.

Hva er ditt absolutt beste minne?
De fantastiske ferieturene jeg og Jon har vært på! Vi har opplevd mye fint sammen, og de minnene kommer til å være med meg for alltid!
Hva er den diggeste snacksen?
French Fries! Eeelsker French Fries.
Favorittprodukt akkurat nå?
Ender alltid tilbake til favoritt foundationen min L'oreal Infallible 24H, så den er nok en favoritt akkurat nå.

I hvilket annet land enn Norge kunne du tenke deg å bo i?
Portugal, nærmere bestemt Sintra/Lisboa. Fineste plassen jeg har besøkt!
Hva liker du best ved deg selv?
Slike spørsmål er alltid så vanskelige! Utseendemessig liker jeg øynene mine, og når det kommer til personlighet anser jeg meg selv som inkluderende. Og det liker jeg :-)
Hva liker du minst ved det selv?
Nesen min. Men det er egentlig teit, for slike ting syns jeg ikke man skal fokusere på. Ellers er jeg veldig stresset av meg, og biter negler. Liker ikke!
Hva er der flaueste du har opplevd?
Jeg har opplevd utrolig mye flaut, men når jeg prøver å kommer på noe nå, er jeg helt blank. Haha. Sier fra om det dukker opp noe senere!

Klem, Ingrid

BANKETT & KARRIEREDAG

The statement bomber jacket 

Hei og good morgen! Håper dere har hatt en fin start på helgen så langt, det har i alle fall jeg :-) Jon har vært nestleder i arrangeringen av Teknologistudentenes Karrieredag og den gikk av stabelen i går. Derfor tilbragte jeg mesteparten av dagen der. Kjempebra oppmøte, og så morsomt å se alt arbeidet de har fått til på et år! ​På kvelden var det bankett, med toretters middag, vin og underholdning av Cess. Lo så jeg grein, makan til dame altså! Morsom kveld, og jeg må si jeg var skikkelig stolt når Jon var opp på scenen. Stolt kjæreste!

Uansett! Det ble en tidlig kveld i går, i dag skal jeg nemlig på jobb. For dere som ikke vet det jobber jeg på Vero Moda. Vi har så utrolig mange fine høstnyheter i butikk nå, blant annet bomberjakken jeg har på meg på bildene! Masse inspirasjon å hente i butikk, med andre ord ❤

I kveld kommer svarene på spørsmålsrunden forresten, så siste sjanse til å spørre nå!��

Q: Hva syns dere om bomberjakken?

Klem, Ingrid