hits

september 2017

TODAYS OUTFIT - LOVE DOG

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Faux fur - Lindex / Tee - Ganni / Jeans - Pieces / Boots - Nelly / Bag - Zara

Goood lørdag fininger! Endelig helg, eller hva? Jeg har bare fri en dag, men godt er det likevel.. I dag fikk jeg Jon til å ta noen bilder av antrekket mitt før jobb, så tenkte å vise dere det. Litt trøtt i trynet, men det får bare være, hehe! Elsker denne jakken forresten. Jeg kjøpte meg i utgangspunktet en annen faux fur i leopardmønster (som jeg viste dere her for noen uker siden), men når jeg kom over denne måtte jeg bare ha den! Perfeksjon..

I kveld har jeg ingen planer. Jon er ute på eventyr, men jeg var så sliten etter jobb at jeg bare ble hjemme. Godteriskålen er full, og jeg har satt på en god film som ruller i bakgrunnen. Lørdagen sin det! 

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

IKKE HELT DEN SAMME FREDAGSKOSEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Bluse - Ganni / Jeans - Monki

God kveld, alle sammen! Her i gården ble det litt sein oppdatering i dag. Jeg har vært på jobb, og resten av kvelden har blitt brukt på IKEA.. Fredagen sin det! Hehe.. Vi har jo verken nett eller TV her hjemme enda, så da blir det liksom ikke helt det samme med fredagskosen. Derfor farter vi rundt og gjør litt ærend i stedet, og det er jo neimen ikke så verst det heller! Jeg jobber i morgen også, men er hjemme alene hele kvelden, så loverloverlover at jeg skal få oppdatert dere da.. Planen er å jobbe med bloggen hele helgen, så har jeg masse spennende innhold å dele med dere til uken! Jeg ønsker dere en god helg enn så lenge, så snakkes vi mer i morgen.

Og forresten! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingen på den nye luggen min. Dere er SÅ gode!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

PROSJEKT LEILIGHET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Pult - Skeidar / Blomsterpotter i gull - IKEA / Gullkurver - Lagerhaus / Lysestaker - Kähler

Som jeg nevnte tidligere har vi ommøblert litt her hjemme, og i den anledning tenkte jeg å vise dere hvordan kontoret vår har blitt. Altså, det er mye som gjenstår enda, men det nærmer seg sakte men sikkert her nå. For dere som er nye lesere her inne, så har vi nettopp flyttet inn i en splitter ny leilighet som sto ferdig i midten av juli! Det tar litt tid å få ordnet alt her hjemme siden vi begge jobber fulltid, men det blir.. Jeg har så mange ideer, har lyst til å male, henge opp litt bilder osv, men kontoret begynner i alle fall å ta form, å slik ser det ut enn så lenge.

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

LET'S TALK BANGS - HØSTEN STORE TREND

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Høyhalset genser - Ganni / Smykke - Jane Kønig / Jeans - Weekday

Okey, so this just happend.. Haha! Et av høstens store trender er uten tvil pannelugg. Ikke en tung en, men en superlett, lang "gardin-lugg". Det florerer bilder av it-jenter med lugg i sosiale medier- så til slutt måtte jeg nesten prøve selv også. Hehe, sånn er det å være frisør, da må man teste ut alt av hårtrender! Jeg syns det ble skikkelig kult, men jeg er veldig spent på å høre hva dere mener..

Hva syns dere? Lugg; hot or not?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

ET LITE TIPS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Strikk - Mango / Jeans - Weekday / Smykke - Jane Kønig / Klokke - DyrbergKern

Jeg har lenge ønsket meg Ganni Julliard Mohair Pullover, aka verdens fineste strikk, men jeg akkurat nå er den litt utenfor budsjettet mitt..  Derfor var gleden stor når jeg kom over denne "kopien" fra Mango. Ikke helt lik, men med litt Ganni-vibber, akkurat sånn jeg liker det! Ble raskt en favoritt her i alle fall, og absolutt et kupp da den ikke kostet mer enn 400 kroner.. 

Hva syns dere?
Xx Ingrid

OSLOTUR, KURS, OG JOBB.. DETTE HAR SKJEDD DE SISTE DAGENE

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Shoes - Gestuz

Hei fine lesere! Håper alle har en fin tirsdag. I går var det stille fra meg her inne, da jeg var på farten hele dagen. Var oppe i 5-tiden for å ta toget til Oslo på fargekurs med Schwarzkopf, noe som var veldig lærerikt. Syns det er så gøy å være på kurs, lærer SÅ mye. Etterspå gikk turen videre innom Nettavisen for et lite møte med Side2. Alltid like koselig å dra innom, er så glad for at jeg har begynt å blogge for de. 

Resten av dagen ruslet jeg rundt i Oslo sammen med Hedda (søsteren min). Vi shoppet litt, spiste is og koste oss :-) Skoene ovenfor var en av flere godbiter som fikk bli med meg hjem igår. Siklet på disse leeenge, og nå er de endelig mine. Nuvel! Ellers har jeg vært på jobb, klippet meg pannelugg (viser dere bilder senere) og ommøblert hjemme.

Haha, for et kaos! Mye som rekker å skje på et døgn.. 
Xx Ingrid

 

NEW IN - ROUGH STUDIOS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Veske - Rough Studios / Mules - H&M / Hatt - Hallhuber / Klokke - Lars Wivallius

Jeg har helt glemt å vise dere min nye veske fra Rough Studios! Har sett på veskene lenge, syns de er veldig kule og skiller seg ut fra det som finnes på markedet fra før. Selv gikk jeg for denne i grått, slik at jeg kan bruke den til alt jeg har av klær. En hverdagsveske, med andre ord.

Hva syns dere?
Xx Ingrid

EN FORMIDDAG I LILLEHAMMER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKjole - Ganni / Skinnjakke - Hallhuber / Sneakers - Adidas / Veske - Chanel

Formen er ikke helt på topp enda, men gud så lei jeg er av å ligge i sengen.. Derfor tok vi oss en tur til Lillehammer i dag, hvor vi bare ruslet litt rundt og satte oss ned på en utrolig koselig bakgårdscafé. Jeg er potte tett i nesen, så verken smaker eller lukter så mye, men når det er sagt var nok dette en av de beste kakaoene jeg har smakt. Nam! Ligger i en bakgård i gågaten i Lillehammer. Husker ikke helt hva den heter, men bare se etter det røde hjerteskiltet, så finner dere den nok <3 Nå skal jeg bare slappe av og samle krefter resten av kvelden. I morgen går nemlig turen til Oslo på kurs og diverse møter. Gøy! Oppdaterer dere mer senere.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Håper alle har en fin søndagskveld!
Xx Ingrid

EN PLASS Å SKRIVE NED TANKER OG IDEER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCAlmanakk - HER / klokke - Dyrberg Kern / Diverse - Lagerhaus 

For noen uker siden dukket disse fine opp i postkassen! Jeg har så mye på agendaen om dagen, og har oppdaget at jeg er helt avhengig av å skrive det ned et sted for å ikke glemme alt jeg har av planer. Disse laget jeg selv på personligalmanakk.com, og jeg syns de ble skikkelig fine! Solsikker er en stor favoritt her i huset, så det måtte jo nesten bare bli fremsiden, hehe! Jeg bestilte meg en planlegger og en notatbok for å skrible ned bloggideer og tanker i. 

Hva syns dere? Jeg ble veldig fornøyd, hehe! 
Xx Ingrid

 

5 HVERDAGSFRISYRER FOR DEG MED KORTERE HÅR

Her om dagen fikk jeg spørsmål i kommentarfeltet om jeg kunne skrive et innlegg med tips til ulike frisyrer når man har den lengden jeg har. Og klart jeg kan! Jeg gjør ikke noe hokus pokus med håret mitt, men syns uansett det er gøy å variere. Jeg får det alltid travelt på morgenen, så dette er rett å slett frisyrer du kan fikse i farten! Kimonoen min er forresten fra Ganni. 

SAMSUNG CSC

1. THE BUN
En av mine store favoritter. Jeg elsker å ha håret i en lav bun, syns det er kult; men også veldig behagelig. Perfekt om man ikke har tid til å vaske håret!

SAMSUNG CSC

2. BEACH WAVES
Har man like kort hår som meg er det dødskult med lette voluminøse krøller. For å oppna disse unngår jeg å krølle nederste del, og børster ikke i de etterpå. I stedet drar jeg fingrene gjennom å sprayer godt med en teksturspray. Kult, ikke sant?!

SAMSUNG CSC

3. STRAIGHT
Usikker på om dette kan kalles en frisyre, hehe, men syns jeg måtte ta den med likevel. Noen ganger er det kult å bare ha det rett også! Her har man jo flere alternativer, helt straight ala Kim Kardashian, eller med litt mer volum lik Laura Jade Stone. Selv foretrekker jeg sistnevnte!

SAMSUNG CSC

4. THE HALF BUN
Åh, dette er min favoritt! Jeg syns det er utrolig godt å få bort håret fra ansiktet, og derfor blir denne frisyren mye brukt. I tillegg er den jo veldig kul og avslappet også, så den er perfekt til hverdags!

SAMSUNG CSC

5. SWOSH
Om man ønsker å ha håret glatt, men med en twist- er det utrolig kult å svinge den nederste delen av håret inn mot ansiktet. Syns det gir en kul vri til frisyren!

 

Skillen din er også med å påvirke frisyren. Varier mellom midtskill og sideskill!
Har du noen gode tips til hvordan man kan ha håret når det er kortere? Skriv det i kommentarfeltet!

Xx Ingrid

KAN IKKE TRO TIDEN HAR GÅTT SÅ FORT

Herregud, i dag er det 3,5 år siden jeg og Jon ble kjærester. Tiden har gått så fort! Eller, misforstå meg rett. På en måte føles det som vi har vært sammen for alltid, kan nesten ikke huske en tid uten Jon; men samtidig føles det også ut som vi møttes i går. Hehe! Jeg har fortalt hvordan vi møttes før, men siden jeg har mange nye lesere her inne, tenkte jeg å fortelle den igjen. Vi møttes faktisk på tinder.. Haha! Noe godt kom det ut av den appen, i alle fall. Faktisk gikk det nesten 6 månder fra vi matchet før vi snakket med hverandre, men deretter gikk det ganske fort. Vi avtalte å møtes, og kun to korte uker senere gjorde vi det offisielt på facebook. Gikk litt fort i svingene kanskje, but when you know you know! 😍 Nå, 3,5 år siden er jeg SÅ glad for at jeg sveipet til høyre og at jeg turte å møte han. Herregud, så rart å tenke på! Tror vi begge visste at det kom til å bli oss første gangen vi møttes. Alt føltes så naturlig!

Vi har opplevd utrolig mye sammen. Vi har vært på mange fine reiser, flyttet til en helt ny by sammen, og opplevd selve livet- både oppturer og nedturer. Jeg er utrolig glad for at jeg får dele det med Jon, for bedre kjæreste skal man lete lenge etter. Han er så omtenksom, snill og god, og faktisk litt morsom til tider også (selv om jeg ikke vil si det til han- da blir han fort høy på pæra. haha!)  Okei, nok kliss. Hehe.. I dag skulle jeg gjerne vært ute å feiret jubileum, men jeg ligger med influensa enda. Får se om vi får stelt i sammen noe god mat her hjemme i stedet, er jo koselig så lenge man er sammen. Uansett! Ønsker dere alle en fin dag.  

Størst av alt er kjærligheten!
Xx Ingrid

OUTFIT - THE FUTURE EQUALS FEMALE

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Skjørt - Ganni / Tee - NAKD / Sko - H&M / Klokke - Mockberg / Veske - Zara

Hei dere. Jeg er fremdeles syk, derfor har det blitt litt dårlig oppdatering de siste dagene.. Heldigvis har jeg noen upubliserte antrekk liggende, så tenkte jeg skulle vise dere ett av disse i dag (jeg ser med andre ord IKKE slik ut i dag, haha)! Dette skjørtet fra Ganni har blitt en stor favoritt hos meg. Det gjør så mye med et antrekk, og jeg syns det blir så kult når man bryter det opp med litt kule farger og sko! Det er kaldt ute, og alle de fine fargene høsten har å by på begynner å dukke opp. Dette skjørtet er perfekt på denne årstiden, men t-skjorten må nok byttes ut med en varmere genser om ikke lenge. Akk ja, jeg tviholder på sommeren litt til..

Nå skal jeg straks av gårde til legen.. frykter at jeg har fått bihulebetennelse eller influensa, men krysser fingrene for at det bare er snakk om en forkjølelse. Oppdateres mer senere!
Xx Ingrid

 

KAKAO FOR SÅR HALS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei dere! Jeg er fremdeles syk, så tenkte jeg skulle dele noen bilder fra helga med dere! Som jeg nevte i går var vi på hockeykamp på søndag, og før vi dro dit stakk vi innom Larsen en tur. Utrolig koselig café, med deilig bakevarer og kakao. Formen var ikke helt på topp, så det var godt med litt varm drikke for den såre halsen. Stedet anbefales i alle fall, om noen av dere skal til Hamar! Nå ligger jeg i sofaen godt pakket inn i dyna- og her blir jeg nok liggende resten av dagen. Ser film og spiser paracet til frokost. Haha! Huff, håper jeg blir frisk snart...

Ønsker dere alle en fin dag, så snakkes vi mer senere! 
Xx Ingrid

 

OUTFIT - THE PERFECT DRESS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Skinnjakke - Hallhuber HER (sponset) / Kjole - Envii / Sneakers - Adidas / Klokke - Mockberg (sponset)

Hei igjen, fine lesere! Jeg ligger fremdeles paddeflat i sengen, så disse bildene er ikke fra i dag, haha! Jeg hater å være syk, så selv om jeg sa til meg selv at jeg skulle ha bloggfri i dag, så kommer det et innlegg likevel. Vel, denne outfiten hadde jeg på når jeg var på event med Ideal Of Sweden forrige helg. Glemte helt å poste den, men det passet jo egentlig bra siden jeg mildt sagt ikke er fotogen i dag.. Syns denne kjolen fra Envii er SÅ fin, og hvor kul ble den ikke stylet ned med skinnjakke og sneakers? Ah, love it!

Hva syns dere?
Xx Ingrid

HOCKEYFEBER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei fininger! Det er en syk Ingrid som blogger i dag. Har brygget på en forkjølelse en stund, og i natt slo den til for fullt. Blæh! Jeg er vel ikke den eneste som IKKE har tid til å bli syk nå? Så mye som skjer fremover, så det var skikkelig typisk. Får håpe det er en kortvarig greie.. Uansett, i går var vi på hockeykamp. Jeg har jo flyttet til Hamar, så får prøve å integrere meg så godt jeg kan, haha! Her i byen er det hockeyfeber så til de grader, så det var morsomt å få med seg kampen (selv om formen ikke var helt på topp). Storhamar vant 4-1, så det var veldig gøy! 

Nå skal jeg pakke meg inn under dyna, dytte i meg masse paracet og bare sove.. Så snakkes vi mer siden!
Xx Ingrid

SLIK FÅR DU EN FIN OG KALD BLONDFARGE

SAMSUNG CSCHei! Jeg får daglig spørsmål om hvordan jeg har oppnådd hårfargen jeg har. Det er ikke noe hokus pokus, men det ligger mye tid og tålmodighet bak, og i dag tenkte jeg å fortelle dere hvilke steg jeg har vært i gjennom for å få denne fargen! Dette innlegget har jeg skrevet tidligere, men siden så mange spør tenkte jeg å repetere meg selv litt, hehe! Som frisør har jeg testet ut mye, og derfor vet jeg hva som funker for meg! Lengre ned i innlegget skriver jeg litt om hvordan man enkelt kan vedlikeholde den :-)

Okei, før vi begynner er det viktig å nevne at det som passer mitt hår- ikke nødvendigvis passer ditt.
Her spiller tidligere behandlinger og hårkvalitet en stor rolle, så jeg anbefaler alle å spørre en frisør om råd! Det er gratis, og de har mulighet til å se på håret ditt og anbefale farge som er skreddersydd til ditt hår.

SAMSUNG CSC

- FOR Å BLI BLOND - 

Uansett! Jeg har jo alltid vært veldig lys i håret, dog noe varmere. For et par år siden bestemte jeg meg for å farge bunnen mørk, og da var det gjort. Jeg hadde alt fra helbrunt hår, til ombre og balayage i over et år, så når jeg ønsket å bli lys igjen var det mye farge som lå under. En stor prosess med andre ord! 

Tuppene mine var allerede blonde, så av den grunn la vi kun striper (tett i tett) i bunnen. Jeg lot håret hvile, og gjentok prosessen etter en uke. I mellom tiden kuret jeg håret mye, unngikk glattetang og føning og kammet ikke håret når det var vått (hårstråene er mer mottakelige for slitasje når håret er vått). Når håret hadde hvilt seg nok helbleket jeg etterveksten med lav vannprosent. Jeg hadde endelig blitt blond igjen, men håret var relativt gult enda. Jeg ventet en måneds tid igjen, og helbleket håret enda en gang- denne gangen med laveste vannprosent (no lift). Deretter la jeg et skyll over for å få det så kaldt som mulig (en farge som tas i vasken, når håret er vått. Vannet tar da plass i skjellaget og fargen blir mer semi-permanent). Da brukte jeg Wella Illumina i fargen 10/89. En fantastisk fin farge som gjør håret kaldt, men ikke for grått! Den trenger ikke å virke mer enn 5-10 minutter, og håret får et nydelig gråskjær. 

Jeg hadde en lang bob i utgangspunktet, men etter alle behandlingene måtte jeg klippe det til en kortere bob i stedet. Å bleke håret så hardt sliter ekstremt mye, og det er kjempeviktig å la det hvile og ikke minst å klippe det regelmessig. Dette kommer ikke på en behandling, og man må sette av både tid og penger!

SAMSUNG CSC

Når fargen endelig er oppnådd trenger jeg ikke gjøre særlig annet enn å vedlikeholde den. Jeg tar etterveksten ca. hver 6. uke. Da bruker jeg som sagt Wella Illumina i fargen 10/89 som et skylll i hele håret, men lar den virke noe lengre i etterveksten. I mellomtiden bruker jeg Fudge Clean Blonde (HER) rundt hver 3. gang jeg vasker håret. Det er virkelig den BESTE lillasjampoen på markedet- og tro meg, jeg har testet mange. Denne nøytraliserer og fjerner gulskjær fra blondt hår, samtidig som den inneholder fuktighetsgivende Guarana. Denne er effektiv og svært pigmentert, og skulle man være så uheldig å la den være i litt for lenge (lillaskjær i håret) så er det heldigvis lett og vaske ut igjen! Håret mitt er såpass blondt og porøst at jeg lar den kun virke i 2-3 minutter for å oppnå ønsket resultat. 

Ellers kurer jeg håret to ganger i uka, og varierer mellom fuktighet og protein. Håret trenger begge deler, men klarer ikke å holde på fuktigheten uten proteiner, så de to henger litt sammen. To av mine favorittkurer er Fudge Dynamite (HER) og Joico K-Pak deep Penetraiting Reconstructor (HER),

Jeg bruker også fargebevarende sjampoo av den enkle grunn at en sjampo som ikke er egnet på farget hår, stripper håret for all farge. Du vasker bokstavelig talt investeringen din rett ned i sluket. Jeg kjenner utrolig mange (både kunder og venner) som bruker tusenvis av kroner på å få den perfekte hårfargen, for så å bruke billig sjampo når de vasker håret.. Det finnes mange gode fargebevarende sjampoer og noen av mine favoritter er Joico K-pak Color Therapy (HER) og Tigi Catwalk Fashionista Violet shampoo (HER). Sjampoen fra Joico K-Pak er fargebeskyttende og gjenoppbyggende for håret! Den er med på å doble (!!) levetiden på fargen din, som samtidig også beskytter mot fremtidig skade. Sistnevnte inneholder et snev av lilla pigmenter, som gjør at fargen holder enda lengre, samtidig som den inneholder perleektrakt og rismelk.

SAMSUNG CSC

Mye informasjon her nå, denne frisøren har MYE på hjertet, hehe! Men da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på! Skulle det være noe mer så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare etter beste evne :-)

I WENT SHORTER

ReklameSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Negler - Skjønnhetshuset / Genser - Gina Tricot

Da var det på tide med litt neglesnakk igjen! Jeg har som alltid vært å fikset neglene mine hos flinke Marthe på Skjønnhetshuset. Denne gangen gikk jeg mye kortere enn jeg har hatt tidligere, men det var egentlig veldig godt! Uvant er det, men syns det var veldig fint til tross. Nå blir det mye enklere å skrive på pc, bruke hendene på jobb og ikke minst trykke på telefonen. Hehe! Altså, jeg var jo godt vant med de lange, så jeg hadde ikke noe problem med å bruke de sånn egentlig, men nå når jeg har de kortere kjenner jeg jo såklart hvor mye bedre det er! Uansett. Denne gangen gikk jeg for en veldig lys og naturlig rosa (stor kontrast til de knallrøde jeg hadde sist), og jeg syns det ble sååå fint! Også med litt bling da, så blir det liksom litt mer med de likevel.

Om du vil bli like neglefin som meg, kan du bestille time på Skjønnhetshuset HER! Anbefales på det sterkeste.
Xx Ingrid

MIN FAVORITTJAKKE I HØST

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jakke - H&M / Jeans - Vero Moda / Tee - Zara / Sneakers - Adidas

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og digg er det. Vi er litt usikre på hva vi skal finne på i kveld, men akkurat nå står det mellom kino og vors, så får vi bare se hvor vi ender opp i løpet av kvelden. Uansett! Fikk Jon til å knipse noen bilder når jeg kom hjem i sted, da jeg tenkte å vise dere den nye jakken min! Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker leopardmønster, hehe. Syns det er så edgy og kult, og siste tilskudd i samlingen er denne kule faux furen fra H&M. Skikkelig varm, myk og god- perfekt nå til høsten! 

Hva syns dere?
Xx Ingrid

7 TIPS FOR DEG SOM HAR FLYTTET TIL NY BY

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC- SYV TIPS NÅR MAN HAR FLYTTET TIL NY BY -

Som dere vet har jeg akkurat flyttet til ny by sammen med kjæresten min, og i den anledning tenkte jeg å komme med noen tips for å bli "bedre kjent". Vi skal begge jobbe, så vi har ingen fadderuke eller andre morsomme aktiviteter for å bli kjent med nye mennesker, så her må man ta initiativ selv. Det kan være skummelt å vanskelig, men her er mine 7 tips for deg for har flyttet til ny by!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC1. YES MAN
Er det noe jeg har merket, så er det at man må bli et ja-menneske. Skal man bli kjent, både med byen og nye mennesker, må man si ja til alle eventer og arrangement man blir invitert på. 

2. UTFORSK BYEN
Ikke ta bussen direkte dit du skal! Gå heller av et par stopp for tidlig, og gå resten av veien dit du skal. Du kan også dra inn til sentrum og bare gå deg en tur, uten mål og mening, hehe. Man må tulle seg bort litt, gå noen omveier og suse litt rundt for å bli godt kjent. Jeg har gjort det samme selv!

3. SKAFF DEG EN HOBBY
Okei, vi nordmenn er veldig dårlige til å oppsøke folk vi ikke kjenner. Men er du helt ny i en ukjent by MÅ du bare! Skaff deg en hobby eller spesiell interesse- så har du en super mulighet til å oppsøke like mennesker som deg uten å gå for langt ut av komfortsonen! Treningssenter, kurs og forskjellige idrettslag er en fin arena for å få nye venner!SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

4. HENG DEG PÅ
Om du skal jobbe, studere, eller bo i kollektiv - heng deg på! Ikke vær redd for å være masende eller trenge deg på, hiv deg med om medstudentene dine eller noen du bor/jobber med skal på fest eller andre sosiale tilstelninger. 

5. FRIVILLIG
Frivillig arbeid er et kjempegodt alternativ om man er ny i byen. Selv meldte jeg meg frivillig på flere festivaler når jeg flyttet til Trondheim, og jeg ble kjent med masse nye mennesker. 

6. ALENE
Ikke vær redd for å oppsøke plasser alene, dra på kino, café eller restaurant. Det er utrolig befriende, men man kan også komme i kontakt med mennesker på slike steder. Det krever naturligvis at du går ut av komfortsonen og snakker med "fremmede"- men hvorfor skal det være så skummelt? De fleste du møter på syns bare det er trivelig å bli kjent med nye mennesker!

7. VÆR TÅLMODIG
Det tar tid å opprette et stort sosialt nettverk, så vær tålmodig! Ikke gi opp om du ikke har fått deg en stor vennegjeng med det første, for det skjer etter hvert. Og husk at det er alltid noen i samme båt som deg, så ikke vær redd for å oppsøke andre/gå ut av komfortsonen. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Håper dere likte innlegget, og at noen av tipsene kan hjelpe andre som har flyttet til ny by! Har du noen gode tips? Skriv de i kommentarfeltet!
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - BALLOON ARMS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Skjorte - Zara / Jeans - Vero Moda / Sko - Nelly / Smykke - Jane Kønig og Sif Jakobs

Hei fininger! Beklager sen oppdatering, men jeg har jobbet sent i dag, og siden har det gått i ett. Jeg har dog rukket å ta antrekksbilder mellom slagene, så ville vise dere de før jeg tar kveld! Jeg jobber sent i morgen også, men kjenner det skal bli godt med en god natts søvn nå!

Ellers ville jeg bare ønske dere en fin torsdagskveld videre!
Xx Ingrid

MY FAVORITE ACCESSORY

Reklame

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Bluse - Gina Tricot / Deksel - Ideal Of Sweden HER

På lørdag var jeg på event Ideal Of Sweden, og var så heldig å få med meg et par deksel fra den nye kolleksjonen. Altså, SE så fint da! Dette dekslet passet meg og personligheten min perfekt, i tillegg gir dekselet det lille ekstra til antrekket, bilder, interiør- you name it. De har i alle fall noe for en hver stil, så trykk deg gjerne inn HER for å finne det dekslet som passer perekt for deg! Du kommer garantert til å finne noe som faller i smak ❤ Mobildeksel er virkelig mitt favoritt-tilbehør! 

Og forresten! Nå får du 25% på alle deksler med koden FALLNO25. Wii!
Xx Ingrid

 

MITT SISTE LOPPIS FUNN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Topp - Ganni / Jeans - Weekday / Smykke - Jane Kønig / Klokke - Mockberg 

På søndag tok vi turen inn til Hamar, da det til min store glede var loppemarked i sentrum. Som dere sikkert vet er jeg veldig fan av gjenbruk. Jeg kjøper mye brukt, selger eller gir bort det jeg ikke har bruk for lengre og er stadig vekk innom Fretex og andre bruktbutikker. Man kan jo finne så mye fint! Og best av alt; det er bra for miljøet. Denne toppen fra Ganni fant jeg på et stativ til kun 150 kr. Altså! Ganni er jo mitt favorittmerke, så dette var jo virkelig et kupp! Jeg elsker å ha et skap med en blanding av nytt og gammelt, hvor klærne har en historie <3

Noen av dere som handler brukt?
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - THE SKIRT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Genser og skjørt - H&M / Sneakers - Adidas / Veske - Chanel

Hei dere! Har dere en fin tirsdag? Selv har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, så tok likså greit noen bilder av antrekket mitt i samme slengen. Det er så skiftende vær her, så sekunder etter disse bildene ble tatt høljet det ned.. Nå sitter vi inne,og skal snart til å spise taco og se film. Litt helg i hverdagen, er vel lov? Hehe..

Ønsker dere alle en fin dag videre!
Xx Ingrid

HØSTSMINKE PÅ BUDSJETT

SAMSUNG CSC
Høsten nærmer seg med stormskritt, og i den anledning tenkte jeg å tipse dere om sminke på budsjett! På høsten kan man gå for litt mer sminke, og varme farger som rust, burgunder og rød passer perfekt. Her kommer noen av mine høst-favoritter fra NYX!

SAMSUNG CSC

Dette palettet er nok min store favoritt. Fargene er SÅ fine, og passer utrolig godt nå på høsten. Jeg bruker den oransje i globalen, da den er perfekt å blende ut/ bruke som overgangsfarge. Kjempefin! SAMSUNG CSC
LID Lingerie og Cosmic Metals er også kjempefine. Lingerie er perfekt til hverdags, da den er litt mer nøytral og matt. Cosmic Metals er perfekt for å gi looken litt mer glød. Den kan man forresten bruke som highlighter også. Dødsfin! Et lite tips: dekk øyelokket med concealer før du påfører Cosmic Metals. Da får du frem glitteret mye bedre! Jeg bruker Dark Circle Concealer fra NYX.
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Liquid Suede fra NYX har vært en favoritt lenge, og nå har jeg snart alle fargene. De er semi-matte, og sitter så og si hele dagen. Fargene passer ypperlig nå på høsten!

På brynene bruker jeg Micro Brow Pen. Det er den beste brynspennen jeg har prøvd (og jeg har testet maange), da den tegner så naturlig og presist. Et lite tips for å få bryn "on fleek": bruk concealer under brynene for å rydde opp- det gir et mye finere resultat! Jeg bruker NYX Wonder Pencil!SAMSUNG CSC

Jeg tipper flere av dere Contour Palettet til NYX- det er jo kjent for å være bra! Jeg syns det er et fint alternativ til for eksempel Anastasia Beverly Hills sitt, da fargene og kvaliteten er minst like god. I tillegg bruker jeg Matte Bronzer som gir en nydelig glød. Perfekt for å få en litt mer "bronzed" look.SAMSUNG CSC

Har dere testet noen av disse produktene fra NYX?
P.s Innlegget er hverken sponset eller betalt, så dette er produkter jeg har kjøpt selv!

Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - HALLHUBER

I samarbeid med Hallhuber

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

Jakke - Hallhuber (HER) / Tee - H&M / Bukse - Hallhuber (HER) / Hatt - Hallhuber / Boots - Zara / Veske - Chanel

Okei, hvor kul ble ikke denne looken? Digget kontrasten med det røde, og har forelsket meg helt i denne kåpen og buksen fra Hallhuber. De har sendt meg så sykt mye kule klær, og dette er bare noen av mange favoritter. Gleder meg til å vise dere resten også! Hallhuber har butikker på blant annet Steen & Strøm i Oslo, samt Nordre gt. og Solsiden i Trondheim. I tillegg har de nettbutikk, så ingen grunn til å deppe om det ikke er butikk i nærheten av der du bor. Dere finner hele utvalget til Hallhuber HER!

Hva synes dere?
Xx Ingrid

DET NYESTE TILSKUDDET I GANNI-SAMLINGEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kjole - Ganni / Smykke - Jane Kønig / Klokke - Mockberg

Åh, jeg elsker Ganni sine kjoler, og når vi var i Oslo i går var jeg så heldig å få denne i jubileums-gave fra Jon Håvard. Iih! Syns Ganni har SÅ mye fint, og nå gleder meg til å bruke denne masse fremover. Ser den for meg med ullgenser over, eller bare alene med en skinnjakke. Like fin til sneakers som pumps. I'm in love <3

Hva syns dere?
Xx Ingrid

BLI BEDRE KJENT MED MEG!

SAMSUNG CSC

Nå som jeg har begynt å blogge for side2, tenkte jeg det kunne vært gøy å kjøre noen spørsmål slik at dere blir bedre kjent med meg! Syns slike innlegg er morsomme og både lage samt lese, så håper det faller i smak hos dere også!

1. Hva har du på deg akkurat nå? T-skjorte og mom jeans. Min favorittkombo!

2. Hva får deg til å brekke deg? Matrester. Usj. Syns det er ekstra ekkelt hvis det er våte matrester i vasken, da får jeg Jon til å ta oppvasken. Haha, skikkelig pysete der altså..

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Alle brudd er kjipe spør du meg, men jeg har ikke opplevd et 'fryktelig brudd' i den forstand. Heldigvis!

4. Hvor høy er du, og hvor mye veier du? Vekten min ANER jeg ikke, men er rundt 176 cm høy!

5. Hva var det siste du spiste? Vi kjørte innom McDonalds Drive Trough på vei hjem fra jobb.... Nam!

6. Hva gjør du i dusjen? Dusjer?

7. Er det noen du savner? Søsknene mine. 

8. Hvilken jente ville du ha vært for en dag? Tror det hadde vært kult å være katten min Kaylee. Hun er superhyper døgnet rundt, hadde gjort mye for den energien!

9. Favoritt tv-show? The Office! Herregud, like morsomt hver gang.

10. Favoritt artist? Kendrick Lamar.

11. Har du piercing? Nei, men jeg tok hull i navlen på meg selv når jeg var typ 14. Det varte ikke lenge; mamma så den i løpet av noen timer og da var det rett på badet å fjerne den. Takk gud for det..

12. Hva er din favorittsang? M83 - Midnight city

13. Hva sover du i? Truse.

14. Stjernetegn? Jeg er født 26.november, så jeg er skytten!

SAMSUNG CSC

 

15. Hva ser du etter i en livspartner? En livspartner må respektere meg, ha humor, være pålitelig, omtenksom og snill.

16. For å få deg sinna må man? Bruke pels, ikke ønske dyrs beste..

17. Hvem er det du liker minst? Hm... 

18. Hvilke farger liker du best? Om sort ikke telles som en farge må jeg nok si rød! Fresht.

19. Hva drikker du helst når du er ute på byen? Jeg drikker egentlig veldig sjeldent og lite, men om jeg er ute på byen kjøper jeg meg ett glass vin eller en iskald cider. 

20. Hva gjør du når du er lei deg? Ringer Jon. Verdens beste kjæreste, som trøster meg og er der for meg når jeg har det vanskelig.

21. Har du noen tattoos? Nope!

22. Du orker ikke? Å rydde i klærne mine..

23. Har du noen gang vært så full at du har glemt alt? Nei, heldigvis ikke! Men jeg har vært skikkelig full, det har jeg. Å være overstadig beruset tror jeg er en av de verste følelsene jeg vet, så det er ikke ofte dere ser meg drita på byen. For å si det sånn..

24. Turn on ved gutter? At de er høflige og sprer godt humør. Det er turn on for meg!

 

 

25. Turn off? Cocky gutter med alt for god selvtillit. Meh.

26. Har du noen gang operert deg? Opererte når jeg fikk en glassbit i akillesen og ble påkjørt av bil, men har aldri vært gjennom en kosmetisk operasjon! 

27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Jeg gråter fremdeles mye når jeg tenker på katten vår Guri, som vi mistet for noen måneder siden. Det er noe av det værste jeg har vært med på, og jeg savner henne så utrolig mye. 

28. Hvem kunne du tenke deg å gitt en klem? Kongen. 

29. Når sa du at du var glad i noen sist? Nå nettopp, til Jon Håvard.

30. Hvilken bok var den siste du leste? Tusen Strålende Soler.

31. Har du noen gang sett på porno? Ja.

32. Hvilket tv-show så du sist? Dr. Phil (ofc). Min guilty pleasure!

33. Hvem snakket du med sist? Kattene. JA, jeg er crazy cat lady :)

34. Hva står det i den siste sms du fikk? "Sitter ved elefanten"

SAMSUNG CSC

 

35. Hvilket sted kunne du tenke deg å fyttet til? Nå har vi jo akkurat flyttet fra Trondheim til Hamar, og trives godt- men jeg har veldig lyst til å prøve å bo i Oslo!

36. Hvem hjalp du sist? Hundene i Kina. Eller, hjalp og hjalp. Jeg skrev under på underskriftskampanjen og donerte penger. Føler meg litt hjelpesløs, men alle monner drar! 

37. Hvorfor? Fordi det knuser hjerte mitt når dyr ikke har det bra.

38. For å sjarmere deg må man? Være høflig og omtenksom. Det setter jeg høyt!

39. Beste danselåt? Jeg danser aldri....

40. Når ble du sist sinna? Jeg er en liten hissigpropp, så ikke mange timene siden jeg var småsint. Haha..

41. Hva er favoritt godteriet ditt? Stjernemix fra Haribo og Stratos Milky! Åh, nå fikk jeg lyst på.. 

42. Gir du penger til tiggere? Nei, men jeg kjøper gjerne sorgenfri eller =OSLO.

43. Snorker du? Håper ikke det..

44. Har du god selvtillit? Både og! Noen dager føler jeg meg bra, andre dager ikke. Det er vel slik for de fleste..

45. Når hadde du latterkrampe sist? Vi har begynt å se Friends igjen (for N'te gang) og jeg ler så jeg griner gang på gang..

SAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - LEOPARD KÅPE

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kåpe - H&M / Jeans - Weekday / Tee - H&M / Boots - Zara / Veske - Chanel

Jeg har fått så mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt leopardkåpen min. Den er fra fjordårets kolleksjon hos H&M, og den er minst like aktuell i år. Hadde aldri trodd jeg skulle kle meg i dyremønster (da jeg syns det var superharry før), men det er utrolig hvor fort man tilpasser seg når trender kommer. Haha! Dette er i alle fall min favorittkåpe i høst!

Hva syns du om leopard-trenden?
Xx Ingrid

NEW IN FROM ADIDAS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sko - Adidas, Høyer / Jeans - Weekday

Glemte helt å vise dere de nye skoene mine! Disse fant jeg på 70% på Høyer, så da var det ingen tvil om at de skulle bli med meg hjem. Utrolig gode på foten, og ikke minst sykt kule! Jeg elsker å bruke sneakers til kjole, og jeg har allerede sett for meg flere antrekk med disse, hihi!

Hva syns dere?
Xx Ingrid

DERFOR MÅ DU VAKSINERE OG ID-MERKE KATTEN DIN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

I dag har vi vært med Dora til dyrlegen. Han har fått vaksine og chip, så nå kan han endelig ferdes ute. Dora har vært innekatt siden vi bodde i blokk i Trondheim, men nå har vi endelig hage og kan slippe han ut. Det gikk i alle fall bra, og Dora var frisk og rask ellers. Det gjør meg glad, har vært skikkelig paranoid for at Dora skal bli dårlig også (etter vi mistet katten vår Guri til akutt sykdom for noen måneder siden). Heldigvis var alt tipp topp, og jeg kan puste lettet ut :-)  Dora er allerede kastrert, men tenkte likevel å si noen ord om hvor viktig det er å kastrere/chippe kattene sine! Dette har jeg skrevet om tidligere, men det er SÅ viktig så gjentar meg selv litt. I Norge finnes det alt for mange hjemløse katter. De har det ikke særlig godt, og aller verst er det på vinterstid. De sulter, får mange sykdommer og kan dø av kulde. I Norge har vi ikke villkatter, kun hjemløse katter som tidligere har vært noen kjæledyr. Vi kan, ved å kastrere, hjelpe til med å med å senke antallet😊

Visste du at en kjønnsmoden katt som går fritt ute, kan få i gjennomsnitt 12 kattunger i løpet av et år? Og at året etter kan disse fjorten kattene produsere 84 kattunger? I løpet av 10 år vil denne ene ukastrerte katten være årsaken til over 89 millioner katter! Dette er veldig satt på spissen, men man forstår raskt hvor viktig det er. Det finnes ikke nok mennesker til å ta vare på alle kattene.

I tilleg er det jo også mange helsefremmende årsaker til å kastrere. Kastrerte katter er mindre i kontakt med andre katter, og derfor er de mindre utsatt for sykdommer. Den blir roligere, sloss mindre og holder seg mer hjemme. Viktigst av alt: å kastrere katten reduserer risikoen for jursvulster og livmorsbetennelse ❤ JA, det er dyrt å kastrere katter, men det er her hele poenget mitt kommer frem. Dette er noe man må tenke over FØR man går i anskaffelse av kjæledyr. Nå høres jeg veldig streng ut altså, men jeg syns det er så viktig! 😊 Det er også veldig lurt å ID-merke katten sin, slik at den har en mulighet til å komme hjem dersom den går seg bort, blir påkjørt eller stjålet. Det gjør også arbeidet til dyrebeskyttelsen så mye enklere <3

 

Har du katt? Er den kastrert?
Xx Ingrid

 

DENNE FOUNDATIONEN MÅ DU TESTE!

Reklame

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Foundation - Clinique Redness Solutions HER 

Hei dere! I dag tenkte jeg å komme med litt sminketips igjen. Jeg tester jo utrolig mye i løpet av en uke, og syns det er så morsomt å dele med dere når jeg kommer over noe jeg virkelig liker! Har tipset dere om foundations fra Clinique tidligere, og syns de er veldig gode. Denne heter Redness Solutions, og den er oljefri og reduserer/korrigerer rødhet. Veldig naturlig, men samtidig god dekkevne! Den inneholder antioksidanter og har SPF15 som både styrker huden, samt beskytter mot soleksponering og andre miljøpåvirkninger. Jeg testet den på jobb her om dagen, og når jeg kom jeg 8 timer senere satt den fremdeles like fint. DET er bra det! Denne er fra NordicFeel, og nå får du 20% på et kjøp om man handler for over 499,- når du bruker koden "LYX". 

Good foundations make me happy! Har du testet denne?
Xx Ingrid

DETTE SAVNER JEG..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Er det noe jeg savner fra Trondheim så er det å ha caféer og restauranter i umiddelbar nærhet. Her i Hamar må det liksom planlegges litt mer når man skal ut en tur, men når det er sagt så er det ekstra koselig når man først drar! Her om dagen tok vi turen på Larsen, en kjempekoselig café i Strandgata. Der ble vi sittende i  sola noen timer, bare se på folk og snakke om livet. Ja takk til flere slike dager!
 

Xx Ingrid

VERDENS FINESTE SKO?

ReklameSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sko - Hallhuber HER  (sponset) / Veske - Chanel / Klokke - Dyrberg Kern (sponset)

Okei, I'm in love!! Disse skoene fra Hallhuber er så utrolig fine, og jeg elsker perledetaljene på hælen. Jeg elsker sko med det lille ekstra, og med disse var det virkelig love at first sight! Ikke bare er skoene fine å se på, men også veldig behagelige på foten. Spør du meg blir disse like kule til jeans som kjole, og så de blir nok flittig brukt fremover. Takk til Hallhuber!

Hallhuber har butikker i blandt annet Trondheim og Oslo, og skoene fåes kjøpt der! Hva syns dere?
Xx Ingrid

JEG HAR BLITT SIDE2 BLOGGER!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jakke - H&M / Jeans - Weekday / Boots - Zara / Bag Chanel

Nyheten er ute, å som noen av dere har sett har jeg byttet bloggplattform! Jeg har tidligere blogget for Nouw, men etter to år på siden deres ønsket jeg å prøve noe nytt, og nå har jeg signert kontrakt med Nettavisen/Side2. Jeg har tenkt hardt og mye, men jeg tror dette er det beste for meg og bloggen min. Det er  selvfølgelig veldig skummelt å forlate det gamle og trygge- men jeg følte samtidig at det var på høy tid å gå litt ut av komfortsonen og prøve noe nytt. Bloggingen kommer selvfølgelig til å fortsette som før, så her er det ingen grunn til bekymring, hehe. :-) Jeg har troen på at dette blir veldig bra, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Håper dere vil følge meg på veien videre!
Xx Ingrid

HER FIKSER JEG NEGLENE MINE

Reklame

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Negler - Skjønnhetshuset / Jakke - Hallhuber

Se så freshe negler jeg har, da! Dere har sikkert skjønt at jeg digger rødt innen nå, hehe, så denne gangen gikk jeg for fargen også på neglene. Jeg fikser neglene mine hos Skjønnhetshuset i Brumunddal, og jeg blir alltid like fornøyd! De gjør det meste innen skjønnhet (alt fra spraytan og vippebøy, til Green Peel og brynsstyling), og er utrolig dyktige i faget sitt. Anbefales på det sterkeste!

Dere finner timebestilling HER!
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Topp (kjole) - Vero Moda / Jeans - Weekday / Sneakers - Stan Smith, Adidas / Veske - Chanel / Smykker - Sif Jakobs

Hei fine lesere! As we speak er jeg på vei ut døra til jobb, men tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk først! Toppen jeg har på meg er egentlig en kjole, men siden det er litt kjølig i luften syns jeg den var like fin i jeans. I dag starter jeg sent på jobb, så har brukt formiddagen til å jobbe med bloggen. Skikkelig godfølelse å få unna alt på agendaen før klokka har slått to. Det blir ikke blåmandag med mindre man gjør det til det selv. Enig?

Uansett, nå må jeg faktisk løpe ut døra.. Ønsker dere alle en fin mandag!
Xx Ingrid

SWEATER WEATHER

Genser og jeans - H&M / Smykker - Sif Jakobs Jewellery

Jeg gleder meg faktisk til det blir litt kaldere ute, slik at jeg kan pakke meg inn i gode ullgensere og skjerf. Denne genseren er det nyeste tilskuddet i samlingen min, og den har blitt flittig brukt allerede. Altså, denne fargen da dere! Syns den er så fresh og fin! Genseren er fra H&M og kostet ikke mer enn et par hundre kroner. Ny favoritt hos meg i alle fall!

Nå skal vi i bursdag, så vi snakkes mer senere. Ønsker dere alle en god helg!
Xx Ingrid

PRODUKTANBEFALING

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCEight Hour Cream Skin Protectant - HER /  Eight Hour Cream Daily Moisturizer - HER

Hei dere! I samarbeid med NordicFeel tenkte jeg å tipse dere om to fantastiske kremer fra Elizabeth Arden. Intensive Daily Moisturizer har SPF 15 og beskytter i tillegg huden mot ekstremt vær og klimaendringer. Perfekt på denne årstiden med andre ord :-D Selv bruker jeg den daglig, og jeg merker at huden blir myk og fuktig. Skin Protectant (en mildere utgave av den orginale Eight Hour Cream) er en universalkrem som har utallige bruksområder, den kan brukes på alt fra sprukne lepper, solbrenthet og skrubbsår. Begge fantastiske produkter som jeg har blitt veldig glad i! Dere finner hele utvalget til NordicFeel HER. De har superrask levering og kjempegod kundeservice, så jeg kommer til å shoppe mye der fremover, haha!

Og du! Nå får du 20% på all hudpleie ved bruk av koden LYX. Kjøpet må være over 499,-
Xx Ingrid