hits

september 2016

NB! SPØRSMÅLSRUNDE

Hei, fine lesere! Vet jeg har blogget dårlig de siste dagene- men når motivasjonen ikke helt er der blir det litt sånn. Vil heller skrive gode innlegg til dere, enn å legge ut noe bare for å ha blogget. Kommer heller sterkere tilbake �� Det lover jeg!


Uansett. I mellomtiden tenkte jeg å minne dere på spørsmålsrunden jeg har gående HER! Spør meg om alt mulig, så svarer jeg i løpet av de nærmeste dagene ��

STOR klem, og takk for at dere titter innom her til tross for litt dårlig oppdatering ❤

NEW IN

New in: patches

For ikke så lenge siden la jeg ut en DIY på strykemerker (kan leses HER) og i dag tenkte jeg å tipse dere om noen billige alternativer til disse. I første omgang kjøpte jeg patches på Panduro og Monki, men det blir raskt dyrt når man skal ha noen pakker. Derfor bestilte jeg meg likså greit et helt lass på ebay i stedet - til en mye billigere penge. I går dumpet noen av de ned i postkassen, men jeg venter fremdeles noen til.

ebay

HER / HER / HER / HER

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens som gikk

AKKURAT NÅ
Har jeg akkurat kommet hjem fra Biblioteket. Har jobbet litt med makro i dag, og har for lengst funnet ut at jeg ikke kan sitte hjemme. Der er det alt for mange distraksjoner (les: katter), så da tok jeg heller turen til lesesalen i dag.

UKENS OPPTUR
Ukens opptur er nok alle de fine kommentarer dere legger igjen. Etter jeg begynte å blogge hos Nouw for snart et år siden har det bare tikket inn fine kommentarer- og det setter jeg utrolig pris på!

UKENS ANTREKK
Ukens antrekk må bli dette, siden det var det eneste jeg postet, hehe :-)

UKENS NEDTUR
at jeg var hjemme alene i helgen. Eller, det er godt å ha leiligheten for seg selv også- men jeg hater å sove alene!

UKENS SERIE
HBO serien The Jinx! Her-re-gud. Jeg får fremdeles frysninger når jeg tenker på den siste episoden. MÅ SEES!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Det ble innlegget om de nye skoene mine. Kan leses HER ��

UKENS KJØP
Jeg prøver så godt jeg kan å spare penger, så denne uken har det ikke blitt noen store kjøp. Mitt nye choker scarf har derimot blitt en stor favoritt, så jeg ender nok på de!

UKENS FILM
Her om dagen så jeg og jon Kongens Nei på kino, og den anbefales på det sterkeste :-)

UKENS MAT/CRAVING
Pizza med bernaise. NAM ��

UKENS SANG
Ingen spesiell sang, men anbefaler dere å sjekke ut spillelisten min. Har lagt til mye kult den siste tiden. Dere finner den HER.

UKENS THROWBACK
En liten throwback til et av de første antrekk-innlegget eg skrev på Nouw. dere finner det HER, eller ved å se i arkivet. Morsomt å se tilbake ��

Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

CHOKERS

The black velvet choker

Jeg elsker trenden med choker, og har selv gått til innkjøp av mange forskjellige størrelser og farger. De piffer lett opp et ellers kjedelig antrekk. De finnes jo utallige forskjellige versjoner, men ovenfor ser dere noen av mine favoritter!

Selv går jeg som regel for den klassiske velvet chokeren, men i det siste har jeg blant annet fått øynene opp for choker scarf! Dette fra Gina Tricot kommer egentlig med en "diamant-spenne" foran, men den fjernet jeg enkelt. Liker det enkle litt bedre! ��

details: 

Velvet choker scarf - HERE / Wrap knot choker - HERE / Black thin velvet choker - HERE / Pink velvet choker - HERE / Thick black velvet choker - HERE / Suede wrap knot choker - Bik Bok

Q: Hva syns dere om choker-trenden?

Klem, Ingrid

EYELASHES

My favorite fake lashes!

Før hadde jeg vippeextentions, og selv om jeg elsket det, syns jeg det er utrolig godt å fjerne vippene om kvelden. Derfor gikk jeg etterhvert over til løsvipper. Selv bruker jeg falske vipper hver dag, og av den grunn er det viktig for meg at det ser naturlig ut. Disse løsvippene fra Depend ble raskt en favoritt, akkurat på grunn av det. Ikke bare ser de naturlig ut, men billige er de også! Selv bruker jeg disse opp til flere uker før jeg kaster de, og jeg syns de holder seg utrolig godt. Bare vasker de og fjerner limrestene, så er de gode som nye! Disse vippene er en blanding mellom brun og svart, og derfor blir de ikke så harde mot øyet. Perfekt til hverdags, men med et strøk mascara passer de også til fest. Vippene kan kjøpes HER.

Selv bruker jeg DUO vippelim, og syns det funker godt! Jeg brukte en periode House of Lashes sitt lim, men det følte jeg at aldri tørket og var veldig klissete. DUO sitt lim er transparangt og tørker raskt. Selv kjøper jeg mitt på MAC sine butikker, men vippelimet kan også kjøpes HER.

Ikke sponset - bare veldig, veldig gode produkter!
Q: Hvilke vipper er dine favoritter?

Klem, Ingrid

Q&A

Spørsmålsrunde!

Hei og good lørdag til dere! Håper dere har hatt en fin start på helgen så langt. �� Selv har jeg tilbrakt de to siste dagene på jobb, så det er først nå jeg kan ta skikkelig helg, og det kjenner jeg blir godt.

Anyways! I dag tenkte jeg å kjøre på med en liten spørsmålsrunde. Det er en stund siden sist, og jeg ser jo at det er mange nye lesere hver dag, så tenkte det kunne vært en fin måte for dere å bli litt bedre kjent med meg. Spør meg om hva som helst- jeg svarer på det meste!

Ser frem til å lese spørsmålene deres!

Klem, Ingrid

COOLEST CATS EVER

Pizza- og kattekos

Hei dere! Hadde egentlig tenkt å ta litt bloggfri i dag, men så fikk jeg litt dårlig samvittghet- så her er jeg! Dagen i dag har gått slag i slag, og ikveld har vi hatt besøk av mamma. Vi har lagd oss pizza og sett Mr. and Mrs. Smith (Brangelina��). Vi har hatt en veldig koselig kveld andre ord!

I morgen jobber jeg, og på kvelden skal jeg og Jon ut å feire, vi har nemlig vært sammen i 2,5 år i dag! Lucky girl! På tiden vi har vært sammen har vi opplevd utrolig mye sammen, blandt annet to fantastiske ferieturer til Portugal og Paris, to supre leiligheter, fine hytteturer og ikke minst fikk vi for to år siden to fantastiske kattepuser.

Over til noe helt annet! Her om dagen begynte vi å se serien The Jinx. Om dere likte Making a Murderer kommer dere til å elske denne! Resten av kvelden skal vi se ferdig serien, og kose masse på disse dødskule pusekattene. Dedikerer likså greit hele innlegget til de jeg �� Haha! Crazy cat lady over here... ��


Vi snakkes mer senere!

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit - denim skirt

Sommeren er tilbake i Trondheim, så i dag ble det skjørt og bare legger. Kompenserte litt med en litt tykkere genser fra Make Way (HER) så slapp jeg å fryse! Så rart når solen plutselig titter frem igjen, for bare noen dager siden gikk jeg i ullgenser og langbukse. Det er faktisk veldig typisk trøndelag, her har vi jo fire årstider på en og samme dag..
☀☔��⛄
Anyways! Dette skjørtet kjøpte jeg forresten på Jenny Skavlans nye app "Tise". Jeg har alltid kjøpt og solgt brukte klær, så dette konseptet passet meg perfekt. Vi har jo alle så mye fine klær som andre kan ha stor glede av! Også er det jo bra for miljøet- og det liker vi! ��

The details:

Hodebånd brukt som belte - H&M (lignende HER) / Bucket bag - H&M (lignende HER)

The outfit

Skjørt - Tise / Genser - Bubbleroom (HER) / Sko - Puma Basket (B&W HER)

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

NEW IN

Rubber sole sneaker

Disse sykt kule puma-inspirerte skoene har jeg hatt en stund, men av en eller annen grunn har jeg helt glemt å vise de til dere. Jeg kjøpte meg først et par, men da de kom innså jeg at de var veldig små i størrelsen., Heldigvis gikk det superraskt å bytte de i en størrelse større. Disse går virkelig til alt, og de har blitt et av mine favoritt par!

Skoene kan kjøpes HER!

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

SCHOOL

ZzZz...

Hei dere! Ville egentlig bare innom å si hei, jeg! Har vært på forelesning i dag, og nå sitter jeg å jobber litt med makroøkonomi. River meg litt i håret med andre ord, men lærer forhåpentligvis noe til slutt. I dag er egentlig planen å bare jobbe med skole, og as we speak har jeg akkurat varmet opp gårsdagens taco. Middag til lunsj må være noe av det beste jeg vet, og forhåpentligvis klarer jeg å konsentrere meg litt ekstra med noe godt i magen, hehe :-)
Merker at dette tipper over til å bli et helt meningsløst innlegg- men må jo være noen av de en gang i blandt og. Uansett! Nå skal jeg lese videre �� Snakkes senere, flotte lesere!

Klem, Ingrid

OOTD

Todays outfit
The details

Belte - Vero Moda (HER) / Bucket bag - H&M (HER) / Øreringer - Weekday / Klokke - Daniel Wellington

The outfit

Sko - Adidas by Stan Smith (HER) / Genser - Zara (HER) / Skjørt - H&M (lignende HER)

UKEN SOM GIKK

Uken som gikk

UKENS OPPTUR:
Ukens opptur må nok være intervjuet med Trd.by! Gøy å kunne nå ut til litt flere.

UKENS NEDTUR:
Skikkelig first world problem ass, men her om dagen skulle vi spise pizza også var vi tom for ketchup. Haha! Dere tror sikkert jeg er helt gal, men jeg er seriøst helt avhengig av ketchup.
Herregud.. Takknemlig for at jeg ikke har større nedturer enn dette.

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Outfiten min fra forrige tirsdag. Dere kan lese innlegget HER

UKENS FILM:
Har sett lite film denne uka, med vi så filmen om The Notorious B.I.G igjen her om dagen, samt en dokumentar om Tupac.

UKENS MAT/CRAVING
Brødskive med hjemmelaget jordbærsyltetøy. My favorite!

UKENS KJØP:
De nye bodyene mine fra Bubbleroom! Den stripete bodyen kan kjøpes HER. Body med broderi kan kjøpes HER

NESTE UKES MÅL:
Denne uken har jeg fokusert så mye på bloggen at skole har kommet i andre rekke. Slik skal det jo absolutt ikke være, så denne ukens mål er å få lest mye!

UKENS THROWBACK:
Jeg har forandret meg skikkelig mye de siste årene, så tenkte rett å slett å slenge med noen bilder fra fjortisstiden min.. Haha! Enough said.

UKENS HAPPENING:
På lørdag var jeg og jon på vors/byen sammen med en herlig gjeng! Storkoste meg hele kvelden.

UKENS SERIE:
Har faktisk ikke sett særlig på serie denne uken heller, har rett å slett ikke hatt tid.

UKENS SANG:
Karpe Diem - Gunerius!

Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

TRD.BY

"Dette er motebloggernes favoritter i høst"

Jeg har snakket med trd.by om hva jeg mener er høstens største trender. Stas! 
​Gå gjerne inn å les intervjuet HER ��

NYX OMBRE LIP DUO

NYX OMBRE LIP DUO

For en stund siden dumpet disse fine leppestiftene ned i postkassen min. Det er et slags lipkit, med 2-i-1, for å lage ombre lips. Godt utførte ombre lips er utrolig fint, og er også med på å gi en illusjon av større lepper. Nå har jeg fått testet produktet, og tenkte å fortelle om fordeler og ulemper. Jeg har forresten mine i fargene "Cinnamon & Spice", "Rags & Riches" og "Freckles & Speckles".

Kan kjøpes HER

PROS

Alle fargene er nydelige, og oppleves som fløyelsmyke. Veldig lett å påføre, og gir en superfint glossy resultat. Syns den sitter ganske lenge til at den ikke er en matt leppestift.

CONS

Jeg er generelt ikke så fan av liplinerne til NYX. De smuldrer lett, gnis utover og knekker. Dessverre gjelder dette denne også, så det trekker litt ned. Utrolig kjedelig da leppestift fargen er DØDSFIN! Liplineren er også litt vel mørk, så man må blende lenge for å få en naturlig dusning av ombrelipen.

Nedenfor ser dere swatches av fargene. Liplineren først, så leppestiften.
F.v: "Freckles & Speckles", "Rags & Riches" og "Cinnamon & Spice"

Min absolutte favoritt er nr. 1! ��

Alt i alt et veldig godt produkt, i fine farger. Dessverre trekker liplineren litt ned. ​Kan kjøpes HER

Q: Noen av dere som har testet NYX Ombre Lip Duo?

KLEM, INGRID

OUTFIT

chiffon skirt and leather jacket

Elsker virkelig trenden med plisserte skjørt. Skjørtet i seg selv er jo veldig feminint, så jeg liker å røffe det opp litt med litt mer maskuline detaljer som sneakers og skinnjakke. For meg er det så viktig at antrekket er behagelig og laidback- og bedre enn dette blir det ikke! ��

The details

Shoes - Puma Basket / Bucket bag - H&M / Watch - Casio / Earrings - Weekday

The outfit

Leather jacket - H&M / Skirt - Vero Moda (HERE) / Top - HERE

Q: Hva syns dere om trenden med slike skjørt?

Klem, Ingrid

NEW IN - BUBBLEROOM

KEY ITEM

Selv er jeg ikke storfan av å ha på meg kjole når jeg skal ut på farten. Den må dras ned hele tiden, og jeg føler trusa vises med en gang jeg bøyer meg. Litt for mye stress med andre ord. Av den grunn bruker jeg alltid jeans eller dressbukse når jeg er ute, og da syns jeg det er ekstra fint med body til. Her om dagen dukket disse fine bodyene opp i postkassen min, og jeg elsker de. Den ene litt mer laidback, den andre med det lille ekstra. Begge har uten tvil blitt nye favoritter i klesskapet!

Den stripete bodyen kan kjøpes HER. Body med broderi kan kjøpes HER

sponset innlegg- ærlige meninger

Bakklandet

Ut på tur..

Skikkelig fint i Trondheim om dagen, så i går bestemte vi oss for å gå oss en tur nedover bakklandet. Jeg sa jo her om dagen at jeg har lyst til å bli flinkere til å ut å gå tur, så nå er vi i gang!
Vi kjøpte oss is, tok litt bilder og koste oss skikkelig. Slenger likså greit med et lite bildedryss, jeg!

Kjekke kjæresten min!

En liten sneakpeak på outfiten min! Flere bilder og detaljer kommer i morgen. ��

Resten av kvelden skal jeg sitte med en skoleoppgave. Vår første innlevering er nå på fredag, så vi har jobbet jevnt over hele uken. Kun siste finish nå, så blir det godt å levere inn! Vi snakkes mer i morgen <3

Klem, Ingrid

FALL FAVORITES

favorite accessories

God morgen! I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine absolutt favoritter innen tilbehør. Nå kan man jo endelig begynne å kle seg i lag på lag, varme farger og støvletter- og jeg elsker det!

Lipsticks from MAC in colors Cherish, Whirl and Spirit (HERE). Lipliner from MAC in color Spice. Lingerie from H&M. Knit from Zara. Watch from Daniel Wellington

Liquid suede from NYX in colors soft spoken, kitten heels and vintage (HERE). Hat from H&M.Thigh high boots from Nelly (HERE).

Klem, Ingrid

OOTD

Todays outfit

Hei dere! Her kommer dagens outfit. Jeg lovte jeg skulle bli bedre på å forevige antrekkene jeg har på meg, så da må jeg nesten holde det :-) Elsker den nye genseren min fra Bik Bok forresten, så varm og god. Elsker den høye halsen, de store armene og ikke minst fargen!

The outfit

SKJØRT - BIK BOK (LIGNENDE HER) / GENSER - BIK BOK / SKO - ADIDAS (LIGNENDE HER)

The details

VESKE - MICHAEL KORS / KLOKKE - DANIEL WELLINGTON / ØRERINGER - WEEKDAY

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

FAVORITE EYESHADOWS

Favorite eyeshadows for fall

Jeg elsker burgunder, orange og bruntoner til høsten. De fremhever mine blå øyne, men er også svært flatterende når man har brune. Full Throttle øyenskyggene fra NYX er godt pigmenterte, drysser ikke og er lett å blende inn. Disse har vært en favoritt hos meg lenge og fargeutvalgene er så fine!

Selv har jeg i fargene Color Riot og Explicit, men det finnes mange flere alternativ. Kan kjøpes HER eller i blandt annet H&M- og Cubusbutikker.

UKEN SOM GIKK

UKEN SOM GIKK

UKENS OPPTUR:
Lover at jeg skal slutte å snakke om det snart, men ukens opptur var jo selvfølgelig å få gladnyheten fra Lånekassen!
UKENS NEDTUR:
Det har alt i alt vært en veldig fin uke, så den eneste nedturen for min del må være at jeg var fyllesyk i går. Jeg har ingenting å klage på, med andre ord :-)
UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Innlegget om hvordan jeg farger håret mitt! Du kan lese det HER

UKENS FILM:
Har faktisk ikke sett så mye film denne uken, så det må bli filmen vi så i går- Sully. Fortalte jo litt om den tidligere i dag, men den handlet altså om Chesley Sullenberg som suksessfult nødlandet i Hudson elven in 2009. Veldig bra film!
UKENS MAT/CRAVING:
Pølse med brød. Haha! Jeg syns det er sjukt godt og har hatt lyst på det lenge.
UKENS KJØP:
Den nye jakken min fra Bubbleroom. Elsker den og gleder meg så til det blir litt kaldere ute slik at jeg får tatt den i bruk. Kan kjøpes
HER.

NESTE UKES MÅL:
Komme meg litt mer ut å gå. Jeg elsker å gå turer, men har vært litt for flink til å velge sofaen fremfor naturen i det siste. Skjerpings!
UKENS PERSON:
Det må bli Jon Håvard! Støtter meg gjennom både oppturer og nedturer, og er så utrolig snill mot meg. Love you!
UKENS THROWBACK:
Forrige uke kjørte jeg en liten throwback til Portugal for to år siden, så denne ukens throwback blir til når vi var i Paris i fjor! 12 fantastiske dager, hvor vi så og opplevde mye.

UKENS HAPPENING:
Ikke akkurat en happening, men det var utrolig koselig å dra ut for å spise tapas med Jon på fredag!
UKENS SERIE:
Don't trust the bitch in apartment 23! Sett den for andre gang nå og den var like morsom denne gang! Synd det ikke kommer flere sesonger..
UKENS KLAPP PÅ SKULDRA:
Jobbet godt med skole denne uken, så det gir jeg meg selv et lite klapp på skulderen for!

Q: Hvordan har deres uke vært?

NEW WEEK

Good morning!

Good morgen fine lesere! Endelig mandag og ny uke. Nå sitter jeg å spiser frokost, og planen for resten av dagen er å jobbe med blogg og skole. Mye å catche opp etter en superhektisk uke, så da må man sette av litt ekstra tid. Jeg har hatt en kjempefin helg forresten, og på fredag fikk jeg en veldig god nyhet. Mange skjønner nok hva det er, men etter mye om og men har det i alle fall gått i orden med studiestøtte. Jeg har vært utrolig stresset og nedfor, så når det endelig gikk i orden ble jeg så utrolig glad. Nå kan jeg endelig studere det jeg vil, og jeg gleder meg så mye til det året her!

Mye skolesnakk fortiden, men er jo det som opptar tiden min mest. På lørdag var jeg altså på skolen sammen med gruppen min i Markedsføringsledelse. Jeg syns vi passer godt sammen, alle kommer med gode ideer og jobber godt! Det er viktig :-) På kvelden dro jeg på vors til Marte (som jeg er på gruppe med), og det var alt i alt en kjempemorsom kveld! Herlig jente med supertrivelige roomies. Det liker vi!

I går var jeg derimot noe redusert, hehe.. Jeg lå på sofaen så og si hele dagen, spist bare mat og samlet krefter. Jeg er ikke vant til å dra ut lengre, så det blir alltid sjokk på kroppen. Haha! Kom osss omsider ut en tur på kvelden da, og da dro vi på kino og spiste enda mer godteri. Vi så filmen Sully, som handler om Chesley Sullenberg som suksessfult nødlandet i Hudson elven in 2009. En utrolig historie, og en film som er absolutt verdt å se!


Ønsker dere alle en fin mandag i alle fall, også oppdateres vi senere i dag!

Klem, Ingrid

HVERDAGSPRAT

Thank god it's friday!

Hei og god fredag til dere!
Dagen min startet grytidlig i morges, jeg hadde nemlig time til røntgen og MR. Altså, jeg har tatt opptil flere MR av hoften min før (som jeg ble påkjørt i for flere år siden), men jeg hadde helt glemt hvor klaustrofobisk den maskinen er.. 20 lange minutter med andre ord. Det gikk i alle fall greit, så nå er jeg spent på om de finner ut hva som plager meg :-) Etter MR dro jeg skolen for å ha Makroøkonomi. Syns det virker som et litt vanskelig fag, men det er jo bare å sette av litt ekstra tid på lesing så skal det jo forhåpentligvis gå bra!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en deilig tapasmiddag på San Sebastian. Jeg fikk en veldig god nyhet i dag, så da måtte vi ut å feire. Forteller dere hva litt senere, må bare være helt sikker på at alt går i orden først! Planen for resten av kvelden er å se tv og spise masse godteri (as always) siden det er helg! Det blir dog tidlig kveld på denne jenta- jeg skal nemlig på skolen i morgen. Det er helt sykt til meg å være, men har noen oppgaver vi må jobbe med så da er det jo bare å stå på, hehe! ��

Ønsker dere alle en fin helg!

Klem, Ingrid

MAKE IT HAPPEN

Sponset video

REMEMBER WHATS IMPORTANT iN LIFE

Som jeg fortalte dere på fredag, har jeg fått en veldig god nyhet. Etter utrolig mye frem og tilbake, har det endelig gått i orden med støtte til utdanning. Jeg har stresset kjempemye for at dette skal gå, så når jeg fikk nyheten ble jeg kjempeglad! Nå kan jeg endelig gjøre det jeg har drømt om, og i slike situasjoner innser man hvor viktig det er å spare for de tingene som virkelig betyr noe.

Re:member har for tiden en kampanje om hvor viktig akkurat dette er. Det er mange unge der ute som vurderer kredittkort eller forbrukslån, og da er det lurt å ikke låne til hva som helst- men til noe spesielt, som betyr noe for deg. For eksempel å realisere en drøm man har hatt lenge, en reise, eller som for min del en utdanning man ønsker å ta. Følg drømmene dine, ikke lån til hva som helst og lev livet!

Hva man anser som verdt å låne penger til varierer jo fra person til person, og det er jo ikke noe rett eller galt. Det er bare viktig å huske på at alt skal tilbakebetales en vakker dag- og da er det ekstra godt å sitte igjen med minner eller kunnskap. For meg står utdanning, reise, kjøp av leilighet og det å starte noe eget høyt høyt på lista. Re:member hjelper deg i alle fall å realisere både små og store drømmer, og du kan bruke det til akkurat det du ønsker!

GLOSSYBOX

Sponset produkt

Beauty kick

Et av de store høydepunktene hver måned er å få den nyeste Glossyboxen. Det er alltid så spennende å se hvilke produkter og merker man får, og ikke minst å teste noe nytt. Jeg har fortalt dere om Glossybox før, men for de som er litt usikker på hva det går ut på, tenkte jeg å forklare det raskt en gang til. Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER
��

CAMERA CLOSE UP
Denne løsningen består av maske, fuktighetsgivende krem og primer som jevner ut hudtonen og gir en kjempefin glød! I love it! By Thisworks

BROW DUO PENCIL
Øyenbrynspenn som markerer og gir form/fylde til brynene. Nydelig kald bruntone på denne, samtidig som den er veldig pigmentert! By Model Launcher Cosmetics

ONE SMOOTH OPERATOR
En lett eksfolierende og rensende skrubbekrem. Denne trekker ut urenheter fra huden, slik at huden etterlates frisk og myk. By Formula 10.0.6.

LIPSTICK, SUGAR DADY
Vegans leppestift i helt fantastisk fin nyanse. Veldig god konsistens på denne, og den sitter lenge! Jeg er jo obsessed av leppestifter, så denne blir lett en ny favoritt! By Medusa's Make-up.

ØYENSKYGGE REFILL, GROUND STATE
Også denne øyenskyggen er 100% vegans og cruelty-free. Kjempefin farge, og den oppleves som lett å påføre! By Nabla Cosmetics

Det var altså denne månedens Glossybox! Kjempegode produkter alle sammen, men syns det er litt ekstra kult at de har med veganske produkter �� Viktig å sette mer fokus på akkurat det- så sånt liker vi!

Kan bestilles HER ��

Q: Hva syns dere om månedens Glossybox? Noen av dere som abonnerer?

OPPSKRIFT

TACOSUPPE

Hei dere! Jeg har jo fortalt dere om min favorittsuppe før, og i dag tenkte jeg å dele oppskriften! Det er selvfølgelig tacosuppe jeg snakker om, og selv om den lages helt fra bunnen av er den veldig enkel å få til!

DU TRENGER:

400 g kjøttdeig
300 g hakkede tomater
2 kyllingbuljonger
1 løk
1 ts chilipulver
Creme fraiche
Revet ost
Tortilla chips


FREMGANGSMÅTE

1. Start med å finhakke en løk, og surr den i en gryte med smør til den blir gylden.
2. Hell boksen med de hakkede tomatene i gryten med løken og tilsett ca. 1 ts chilipulver. La det i koke i 2-4 minutter og mos blandingen med en blender.
3. I en annen gryte koker du opp 1 liter vann med to hønsebuljong-terninger. Hell tomatblandingen i gryten, rør godt om å la den koke i 10 minutter.
4. I mellomtiden steker du kjøttdeigen i en egen panne. Når suppen er ferdigkokt heller du over kjøttdeigen.
5. Suppen serveres med revet ost, knuste nachochips og cremefraiche. Man kan også tilsette mais om ønskelig!

Et lite tips: Har du ikke chilipulver går det an å kjøpe en boks hakkede tomater med chili på butikken.

Suppen er beregnet for ca. 4 personer og smaker fantastisk! Vi er jo bare to her hjemme, så vi varmer likså greit opp restene i morgen også. MUMS!

Q: Noen av dere som har smakt tacosuppe før?

BABY POWDER AS SETTINGPOWDER?

BABYPOWDER I STEDET FOR SETTINGPOWDER?!

Sikkert mange av dere som har fått meg seg trenden hvor man bytter ut translucent powder/setting powder med baby powder? Jeg er jo en stor fan av baking, så når jeg så dette måtte jeg bare teste ut!

Jeg legger først concealer i en trekant under øynene, så på neseryggen, filtrum (gropen over leppen) og kjevepartiet. Når det er gjort "baker" jeg. For dere som ikke vet hva baking er så er det enkelt forklart at man legger et generøst lag pudder på de stedene du har lagt concealer. Pudderet skal ligge løst på huden i om lag ti minutter før det børstes av. For å enklest mulig påføre pudderet fukter jeg beauty blenderen og trykker den på huden.

For meg er det viktig at resultatet ser jevn ut, samtidig det holder seg matt hele dagen.

Slik ser jeg altså ut etter pudderet er påført. Her har jeg bare på hudsminke, hehe. Mens jeg venter på at bakingen skal "sette" seg, påfører jeg sminke på øyne og bryn.

Deretter koster jeg av pudderet, og påfører den resterende sminken. Slik ble sluttresultatet:

Nå har jeg hatt på meg sminken i over 10 timer, og den ser fremdeles like jevn og matt ut. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk i starten, men spør du meg er dette et kjempegodt alternativ til setting powder! Det koster bare rundt 30 kr også, hvor flott er ikke det?

Q: Noen av dere som har testet denne trenden? Hva syns dere?��

HOW TO: HAIR COLOR

HOW TO GET MY HAIR COLOR


Hei! Jeg får daglig spørsmål om hvordan jeg har oppnådd hårfargen jeg har. Det er ikke noe hokus pokus, men det ligger mye tid og tålmodighet bak, og i dag tenkte jeg å fortelle dere hvilke steg jeg har vært i gjennom for å få denne fargen! Lengre ned i innlegget skriver jeg litt om hvordan man enkelt kan vedlikeholde den :-)

Det er dog viktig å huske at det som passer mitt hår- ikke nødvendigvis passer ditt.
Her spiller tidligere behandlinger og hårkvalitet en stor rolle, så jeg anbefaler alle å spørre en frisør om råd! Det er gratis, og de har mulighet til å se på håret ditt og anbefale farge som er skreddersydd til ditt hår.

FOR Å BLI BLOND:

Uansett! Jeg har jo alltid vært veldig lys i håret, dog noe varmere. For et halvannet år siden bestemte jeg meg for å farge bunnen mørk, og da var det gjort. Jeg hadde alt fra helbrunt hår, til ombre og balayage i over et år, så når jeg ønsket å bli lys igjen var det mye farge som lå under. En stor prosess med andre ord!

Tuppene mine var allerede blonde, så av den grunn la vi kun striper (tett i tett) i bunnen. Jeg lot håret hvile, og gjentok prosessen etter en uke. I mellom tiden kuret jeg håret mye, unngikk glattetang og føning og kammet ikke håret når det var vått (hårstråene er mer mottakelige for slitasje når håret er vått). Når håret hadde hvilt seg nok helbleket jeg etterveksten med lav vannprosent. Jeg hadde endelig blitt blond igjen, men håret var relativt gult enda. Jeg ventet en måneds tid igjen, og helbleket håret enda en gang- denne gangen med laveste vannprosent (no lift). Deretter la jeg et skyll over for å få det så kaldt som mulig (en farge som tas i vasken, når håret er vått. Vannet tar da plass i skjellaget og fargen blir mer semi-permanent). Da brukte jeg Wella Illumina i fargen 10/89. En fantastisk fin farge som gjør håret kaldt, men ikke for grått! Den trenger ikke å virke mer enn 5-10 minutter, og håret får et nydelig gråskjær.

Jeg hadde en lang bob i utgangspunktet, men etter alle behandlingene måtte jeg klippe det til en kortere bob i stedet. Å bleke håret så hardt sliter ekstremt mye, og det er kjempeviktig å la det hvile og ikke minst å klippe det regelmessig. Dette kommer ikke på en behandling, og man må sette av både tid og penger!

FOR Å VEDLIKEHOLDE FARGEN:

Når fargen endelig er oppnådd trenger jeg ikke gjøre særlig annet enn å vedlikeholde den. Jeg tar etterveksten ca. hver 6. uke. Da bruker jeg som sagt Wella Illumina i fargen 10/89 som et skylll i hele håret, men lar den virke noe lengre i etterveksten. I mellomtiden bruker jeg Fudge Clean Blonde (HER) rundt hver 3. gang jeg vasker håret. Det er virkelig den BESTE lillasjampoen på markedet- og tro meg, jeg har testet mange. Denne nøytraliserer og fjerner gulskjær fra blondt hår, samtidig som den inneholder fuktighetsgivende Guarana. Denne er effektiv og svært pigmentert, og skulle man være så uheldig å la den være i litt for lenge (lillaskjær i håret) så er det heldigvis lett og vaske ut igjen! Håret mitt er såpass blondt og porøst at jeg lar den kun virke i 2-3 minutter for å oppnå ønsket resultat.

Ellers kurer jeg håret to ganger i uka, og varierer mellom fuktighet og protein. Håret trenger begge deler, men klarer ikke å holde på fuktigheten uten proteiner, så de to henger litt sammen. To av mine favorittkurer er Fudge Dynamite (HER) og Joico K-Pak deep Penetraiting Reconstructor (HER),

Jeg bruker også fargebevarende sjampoo av den enkle grunn at en sjampo som ikke er egnet på farget hår, stripper håret for all farge. Du vasker bokstavelig talt investeringen din rett ned i sluket. Jeg kjenner utrolig mange (både kunder og venner) som bruker tusenvis av kroner på å få den perfekte hårfargen, for så å bruke billig sjampo når de vasker håret.. Det finnes mange gode fargebevarende sjampoer og noen av mine favoritter er Joico K-pak Color Therapy (HER) og Tigi Catwalk Fashionista Violet shampoo (HER). Sjampoen fra Joico K-Pak er fargebeskyttende og gjenoppbyggende for håret! Den er med på å doble (!!) levetiden på fargen din, som samtidig også beskytter mot fremtidig skade. Sistnevnte inneholder et snev av lilla pigmenter, som gjør at fargen holder enda lengre, samtidig som den inneholder perleektrakt og rismelk.

Mye informasjon her nå, denne frisøren har MYE på hjertet, hehe! Men da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på! Skulle det være noe mer så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare etter beste evne :-)

DIY: PATCHES

DIY: GI GAMLE KLÆR NYTT LIV MED STRYKEMERKER!

Jeg er vel ikke den eneste som har masse klær hengende i skapet som aldri blir brukt? Alt fra kjedelige skjorter til slitte t-skjorter kan lett få nytt liv med strykemerker. I dag tenkte jeg å vise dere en enkel fremgangsmåte til å få ny og supertrendy skjorte. Lets go!

DU TRENGER: 
  1. Patches! Mine er fra Monki og koster 60 kr pr stk.
  2. Strykejern.
  3. Valgfritt plagg
FREMGANGSMÅTE:

1. Finn ut hvilke merker du vil bruke, og legg de på plagget på ønsket sted.
Hvor mange du vil ha og hvor velger du selv. Her kan man være kreativ!

2. Fukt en klut og legg over merkene.
Still inn strykejernet på bomull/medium til høy varme.

3. Stryk merkene med den fuktige kluten over i et minutt.
Vreng plagget og gjenta på baksiden (uten kluten).

4. La plagget kjøle ned, og voila! så har du fått et helt nytt og dødskult plagg! Superenkelt, ikke sant?

Q: Hva syns dere? Noen av dere som har testet ut patches før?

NEW IN

NEW IN: THE PERFECT COAT

Jeg har en sjuk obsession når det kommer til jakker, og da spesielt kåper. Jeg eier allerede mange, men har vært på konstant leting etter den perfekte- og da jeg så denne fra Make Way var jeg solgt! Elsker at den er oversized, og ikke minst at den kan knytes i midjen. I tillegg er den helfôret, så den blir perfekt når det kalde været kicker inn. Ser for meg denne blir såå fin sammen med lår-høye støvletter. Jeg har min i xxs/xs, og den er normal i størrelsen!

Kan kjøpes HER.

affilatelenke

Q: Hvordan ser din favorittkåpe ut?

UKA SOM GIKK

UKEN SOM GIKK 

UKENS OPPTUR:
Ny PC og nytt kamera! Endelig går bloggingen litt lettere, og med det kommer det jo masse motivasjon også! Tror dette blir en kjempebra blogghøst, så det er bare å komme med ønskeinnlegg.
UKENS NEDTUR:
Uten tvil alt styret med lånekassen. De har jo vært veldig hjelpsomme, men det hjelper jo meg lite om jeg ikke får støtte til å ta utdanning. Vet det er lite de kan gjøre, men jeg gir ikke håpet opp helt enda :-)
UKENS SANG:
Litt guilty pleasure, men Side to Side med Ariana Grande og Nicki Minaj!

UKENS FILM:
The Impossible! Utrolig sterk film som handler om Tsunamien i 2004. Verd en titt!
UKENS MAT/CRAVING:
Grillpanne på San Sebastian.. Noe av det beste vet, men synd det er så dyrt ��
UKENS OUTFIT:
Denne går vel egentlig ikke under uken som gikk, men siden jeg ikke hadde noen outfitposts (jeg må bli flinkere på det) så slenger jeg med dagens :-)

NESTE UKES MÅL:
Gjøre masse skolearbeid. Selv om jeg er usikker på hvordan det blir fremover er det viktig for meg å lære så mye som mulig. Kan aldri få nok kunnskap!
UKENS PERSON:
Not really a person, men katten min Guri. Vi fikk henne som omplasseringskatt for 1,5 år siden. Hun var utrolig redd, og vi har jobbet mye med å få henne trygg på omgivelsene. Hun har alltid vært tyrgg på meg, men fremmede og menn er hun fremdeles litt usikre på (grunnet tidligere erfaringer). Denne uken har hun derimot vist STOR forbedring, har vært utrolig sosial både med meg og Jon og koser som bare det. Hun trives med andre ord veldig mye i den nye leiligheten. Det varmer mammahjertet ❤
UKENS THROWBACK:
Går tilbake til Portugal sommeren 2014. Første ferien til meg og Jon sammen, og vi hadde det SÅ fint. kunne lett ha reist tilbake til samme sted igjen. OG! Savner å ha så langt hår.. ��

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Det var innlegget om mine brynsfavoritter. Kan leses HER
UKENS KJØP:
NYX soft matte lip cream i fargen Stockholm. Nå eier jeg snart alle fargene som finnes, og dette er uten tvil en ny favoritt. Perfekt balanse mellom brunt og rosa. Love it! ��
UKENS BILDE:
Dette av meg og Jon! So cute tho��

UKENS HAPPENING:
Humornieu på fredag!
UKENS SERIE:
Jeg begynte helt random på Veronica Mars igjen her om dagen, og nå har jeg sett ferdig alt på bare en liten uke. Jeg elsket serien når jeg var mindre, og syns fremdeles den var spennende noen år etter. Gøy!
UKENS KLAPP PÅ SKULDRA:
Jeg har kjøpt meg lite mat ute, og heller vært flink til å spise det vi har her hjemme! Haha. Penger spart
�� Også har vi fått ordnet mye i leiligheten, så nå er det bare boden som gjenstår før vi er helt flyttet inn. Jippi!

Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit

Hei! Heldigvis er været i Trondheim på vår side litt til, slik at jeg får brukt det nye skjørtet mitt fra Zara. Har lett etter et lignende skjørt i evigheter, og ble så glad da jeg endelig fant et til rimelig pris! Skjørtet i seg selv er veldig søtt og feminint, så jeg liker å rocke det litt opp med en skinnjakke og sneakers.

THE DETAILS

BAG - BIK BOK (HERE) / SHOES - ADIDAS SUPERSTARS (HERE) / EARINGS - WEEKDAY

THE OUTFIT

SKIRT - ZARA (HERE) / TOP - NLY trend (HERE) / LEATHER JACKET - H&M (LOOK ALIKE HERE)

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

AUTUMN

FAVORITE TIME OF YEAR

Jeg er vel ikke den eneste som elsker høsten? Endelig kan man pakke seg inn i gode skjerf, ponchoer og kåper. Og for ikke å snakke om alle de fine fargene! Selv elsker jeg toner av brunt, grått, burgunder og beige. Her er i alle fall noen av mine høstfavoritter!

AUTUMN

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9.HER 10. HER

MORGENSTUND

The perfect sunday morning

 Hei og god søndag dere! Håper dere har hatt en superfin helg. �� I går tok jeg meg bloggfri for å fokusere litt mer på meg selv. Som sagt hadde jeg ikke så bra fredag, så trengte en dag å komme meg litt på.
For noen er det nok ikke en big deal (ble påpekt at det finnes større problemer der ute)- men spør du meg har alle lov til å ha dårlige dager, uansett grunn. Jeg vet det finnes mange der ute som har det mye verre en meg, men det betyr ikke at jeg ikke kan være lei meg av den grunn. Man skal i alle fall ikke ha dårlig samvittighet for at man har en litt dårlig dag. :-)


Uansett! Jeg har hatt en veldig fin helg til tross. Humornieu var kjempemorsomt, og jeg er så glad for at Jon tok meg med. Godt å le litt! �� I går gjorde vi så og si ingenting, sett bort fra en liten tur i byen. Ellers koste vi oss bare med god mat, film og godter. Perfekt lørdag spør du meg!

I dag bakte jeg boller til frokost. Boller med hjemmelaget jordbæresyltetøy må være noe av det beste jeg vet, så det passet perfekt i dag! Legger med oppskirften til verdens beste boller lengre ned.

OPPSKRIFT
1 liter melk
250 g melis
300 g smør
100 g gjær
2 kg hvetemel

FREMGANGSMÅTE
Kok opp melk, melis og smør. Kjøl deretter ned blandingen til den er fingervarm (37°C), og bland den sammen med gjæren. Rør så inn hvetemel. Rull ut bollene og la de etterheve i ca. 1 time. Stekes på 250°C i 7-8 minutter.

Klem, Ingrid

KJIP DAG

Thank god it's friday..

Hei! Har dere hatt en fin fredag så langt? ❤ Dagen min har vært litt så som så, ikke alle dager er like gode. I dag har alt gått galt, og jeg er dessverre usikker på hvordan studiesituasjonen min blir fremover. Siden jeg har "permisjon" i lærlingetiden får jeg mest trolig ikke studiestøtte for å studere noe annet i mellomtiden. Utrolig kjip nyhet å få, og i dag har jeg nok tatt litt ekstra tungt på det. Jeg gir ikke opp helt enda, så jeg krysser fingrene for at det ordner seg! Jeg trives jo veldig godt på BI, så jeg prøver så godt jeg kan å finne en løsning på det. Men, til tross for at dagen har vært sjukt kjip, håper jeg det snur straks. Om ikke så lenge får vi besøk av et vennepar. Vi skal spise middag sammen, før turen går på Samfundet. Der skal vi på show med Humornieu- og det tror jeg blir veldig morsomt! I alle fall en fin slutt på dagen, og det er jo i det minste bedre enn ingenting.


Uansett! I går var vi jo som sagt på IKEA for å kjøpe noen nye hyller til leiligheten, og i dag tenkte jeg å vise dere hvordan det ble!

Ønsker dere alle en god helg i alle fall, så snakkes vi mer senere ❤

SCHOOL

Good morning

Hei og god morgen til dere! ❤
Jeg har litt skolearbeid å catche opp i dag, så jeg har vært våken en god stund allerede. Jeg er egentlig et skikkelig morgenmenneske som liker å sti opp i rett tid, men etter fadderuken har jeg blidt vandt til å sove litt lengre. I dag var det med andre ord godt å komme seg opp litt tidligere. I dag har jeg fri, så eneste planen er å styre på litt her hjemme, og en tur til IKEA. Det er jo enda litt som mangler i leiligheten, så tenkte å få unna litt slikt i dag. Planen er å kjøpe en lampe til stuen, litt planter og noen hyller til kjøkkenet- men kjenner jeg meg selv rett blir det vel mye annet også. �� Og forresten! Hvor fin er ikke den nye pcn min? Iih! Nå har jeg både nytt kamera og pc, så nå er det nok en god blogghøst i vente!

Dora holder meg som alltid med selskap. Får han ikke oppmerksomhet på 2 minutter, legger han seg på pcn og mjauer så høyt han bare klarer. Bortskjemt? I think so...

Blitt endel hverdagsinnlegg i det siste, men jeg syns det er litt greit også- jeg driver jo med mye mer enn bare sminke, klær og hår, hehe. Hva syns dere?
Men, nå skal jeg lage meg frokost, lese litt mer og rydde her hjemme Oppdaterer dere mer i kveld!

Klem, Ingrid