hits

august 2017

FAVORITTKLOKKEN MIN!

Lars Wivallius black - HER / Kjole - Ganni

Jeg er faktisk en av de få menneskene som fremdeles sjekker klokken på arma i stedet for mobilen. Nå har jeg fått favorittklokken min fra Lars Wivallius med svart reim også, så i dag tenkte jeg å vise dere den! Denne er såå fin, og jeg bruker den seriøst hele tiden.

Nå får du forresten 20% på alle klokkene med koden 'ingrid', så her er det bare å slå til altså, hehe! Du finner hele utvalget HER.
Xx Ingrid

ET LITE TIPS!

Hver gang vi er i Oslo må vi innom Tullins Café. Her snakker vi god (dog enkel) mat og store posjoner til en rimelig penge. Det slår liksom aldri feil! Hehe. Denne helgen var intet unntak. Hele gjengen var skrubbsultne etter en runde shopping, så da gikk turen til Tullins. Alle gikk for burger (spennende....) og den smakte, som alltid, fantastisk! Anbefaler dere å ta turen om for enkel, men god mat!

Xx Ingrid

EIGHT HOUR CREAM

Reklame

Eight Hour Cream Skin Protectant - HER / Eight Hour Cream Daily Moisturizer - HER

Hei dere! I samarbeid med NordigFeel tenkte jeg å tipse dere om to fantastiske kremer fra Elizabeth Arden. Intensive Daily Moisturizer har SPF 15 og beskytter i tillegg huden mot ekstremt vær og klimaendringer. Perfekt på denne årstiden med andre ord :-D Selv bruker jeg den daglig, og jeg merker at huden blir myk og fuktig. Skin Protectant (en mildere utgave av den orginale Eight Hour Cream) er en universalkrem som har utallige bruksområder, den kan brukes på alt fra sprukne lepper, solbrenthet og skrubbsår. Begge fantastiske produkter som jeg har blitt veldig glad i! Dere finner hele utvalget til NordicFeel HER. De har superrask levering og kjempegod kundeservice, så jeg kommer til å shoppe mye der fremover, haha!

Og du! Nå får du 20% på all hudpleie ved bruk av koden LYX. Kjøpet må være over 499,-
Xx Ingrid


DET ER IKKE HELT MEG...

I helgen snakket jeg, Henrik og Jon litt om det å bruke bloggen til å skrive "provoserende" innlegg. Jeg vet det er mange bloggere som tyr til dette for å generere klikk, men det har liksom aldri vært helt meg.. Det er jo noen som spør om hvorfor jeg ikke bruker stemmen min til å skrive om viktigere ting enn sminke, mote og hår. Tro meg, jeg har mange sterke meninger; og jeg bruker mye av fritiden min på å informere og opplyse andre. Men bloggen min, det er mitt lille fristed. En plass folk kan komme å lese (nesten) utelukkende om min overfladiske hobby. Et sted du skal kunne gå for å finne inspirasjon og tips, uten å ha dårlig samvittighet. Sminke og klær er terapi for mange, inkludert meg selv, og det var derfor jeg startet bloggen min. Mange får nok sjokk når de møter meg, for jeg er langt fra så overfladisk i virkeligheten. Faktisk er jeg det stikk motsatte. Ja, jeg er opptatt av hvordan jeg ser ut- men samtidig ikke. Jeg er faktisk mye mer opptatt av å fremstå som opplyst, smart og målbevist. Når det er sagt, skal jeg prøve å skrive mer variert- men dere ser nok ikke meg skrive for å sjokkere med det første....

EN LITT RAR TREND

Kjole - Gina Tricot / Jeans - Weekday / Sko - Mango / Tee - H&M / Veske - Chanel

Bukse og wrap-kjole. En trend jeg har et litt hat-elsk forhold til. Syns det er utrolig kult på andre, men kanskje ikke like kult på meg selv? Haha, sånn er det alltid når det kommer nye trender, tar litt tid før man tar de til seg. Syns uansett dette antrekket ble ganske kult, selv om Jon syns det var liiiitt spesielt med bukse innenfor kjolen. Hehe, sånn er det. Kan ikke forstå seg på alt ��

Hva syns dere om trenden?
Xx Ingrid

EN FIN DAG I OSLO

Hei! I dag har vi vært på farten hele dagen. Startet som sagt på Tise pop-up marked, før turen gikk til Darja Barannik, Janka Pollani ogTone Damli sitt bakgårdssalg. Fant meg en superkul bukse fra By Malene Birger, så gleder meg til å vise dere den! Etter litt shopping plukket vi opp Henrik og Hedda (søsknene mine) og dro for å spise en matbit på Villa Paradiso. Nydelig mat og god stemning! Ellers har vi kost oss i Sofienbergsparken, gått i litt vintagebutikker og drukket kaffe på Frogner. Alt i alt en kjempefin dag, gud som jeg har kost meg! Glad jeg bor så nærme Oslo nå, så enkelt å hoppe på toget. Blir nok noen turer hit fremover. Hihi!

Håper dere har hatt en fin dag også!
Xx Ingrid

IKKE NOE Å SKRYTE AV....

Skjørt - Ganni / Tee - Nelly / Sneakers - Adidas / Øredobber - Vero Moda

God morgen, lesere! Nå har vi akkurat kommet på hotellrommet etter å spist frokost her. Hotellfrokosten var ikke akkurat noe å skryte over, men vi fikk da spist noe.. Kjedelig, gledet meg veldig på god frokost. Nå skal vi bare slappe av litt, før turen går til Schous Plass og Tise pop-up marked. Håper på å finne noen skatter, men er koselig å bare titte også. Solen skinner jo også, så har troen på at det blir en fin dag! Skal noen av dere dit?

Vi snakkes mer siden, ønsker dere en fin søndag enn så lenge.
Xx Ingrid

JEG BLE SÅ FORNØYD

Reklame

Hei fininger! Jeg er i Oslo, og titter bare innom for å vise dere de nye vippene mine! Jeg må bare si det; jeg ble SÅ fornøyd denne gangen. Altså, jeg blir alltid fornøyd, men denne gangen ble de liksom heeelt on point. Haha, skjønner dere? Jeg har som alltid fikset de hos flinkeste Marthe på Skjønnhetshuset i Brumunddal. Makan til flink og trivelig dame! Anbefales på det sterkeste :-) Timebestilling finner dere HER.

Vi ligger forresten på Scandig Solli, fint og sentralt hotell. Nå er vi bare innom for å bytte om, før turen går videre i bursdagsfest til Hanne Stine. Vi gleder oss skikkelig, blir gøy å teste ut utelivet i Oslo :-) Ønsker dere alle en fin lørdag videre, så snakkes vi mer siden!

Xx Ingrid

HELLO GANNI LOVE

Tilden Mesh Skirt - Ganni / Høyer

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har en greie for både Ganni og leopardmønster. Dette har jeg siklet på lenge, og endelig er det mitt! Gleder meg til å vise dere skjørtet i en outfit snart.

Ønsker dere alle en god helg!
Xx Ingrid

OUTFIT

Kimono - Zara / Tee - Gina Tricot / Veske - Mango / Sneakers - Nelly / Jeans - Monki / Klokke - Dyberg Kern

Hei fininger! Takk for alle de fine tilbakemeldingene på innlegget i går. Så godt å vite at dere har forståelse for at jeg har blogget litt dårligere. Nå tenkte jeg å vise dere dagens outfit! Elsker denne kimonoen, og syns rødt er SÅ kult. Lovelovelove it! Ellers håper jeg dere alle har hatt en fin torsdag. Nå nærmer det seg helg! Vi skal inn til Oslo i helgen. Bursdag, Tise-loppis, hotell og kos står på planen, og jeg gleder meg. Skal selvfølgelig oppdatere dere underveis. HihI!

Xx Ingrid


KJÆRE LESERE..

Skjorte - H&M / Jeans - Monki / Smykke - Jane Kønig

... Beklager at jeg ikke klarer å oppdatere dere like ofte fortiden, og at innholdet ikke blir så spennende. Jeg jobber døgnet rundt, og hverdagen blir liksom litt deretter. Jeg gjør ikke stort annet, og har derfor mindre å blogge om. Jeg har dog SÅ lyst, så det er ikke motivasjonen det går på! Jeg vil så gjerne, men det er ikke alltid energien er der. Jeg tror det vil gå seg til litt etter hvert, når jeg har kommet meg mer inn i den nye jobben, men enn så lenge må jeg ta det litt steg for steg. Jeg kommer fremdeles til å oppdatere dere så ofte jeg kan, men jeg må nok trappe ned litt nå i første omgang. Håper dere vil besøke bloggen min til tross! Jeg setter skikkelig pris på hver og en av dere som trykker dere inn, det er dere som gir meg motivasjon til å drive denne bloggen. Og det blir bedre, jeg lover!


P.s Takk for alle de fine kommentarene på innlegget jeg var sminkeløs. Det betyr utrolig mye for meg!
Xx Ingrid

JEG HAR BLITT MER KOMFORTABEL

Kjole - Ganni / Sandaler - H&M

I går var en sånn søndag hvor jeg ikke fikk gjort noe, gikk uten sminke og bare slappet av. Egentlig litt digg, selv om det betydde at bloggen sto stille.. Unnskyld! Det er så rart å tenke på at jeg for noen år siden, ja egentlig bare månder, viste jeg meg aldri uten sminke. Nå går jeg titt og stadig sminkefri, og føler meg egentlig ganske fresh uten. Jeg syns det er flott å få fokus på det å gå mer naturlig, samtidig som jeg hedrer de som går med mye sminke også. Jeg kan gå uten en dag, og så full glam dagen etter. Hehe, her er det liksom ingen mellomting. Men om du føler deg bedre med mer sminke, så for all del! Jeg syns det er synd at vi skal sette mennesker i bås, og fortelle de hvordan de skal se ut. Do you, gjør det du er mest komfortabel med. In the end så er det viktigste at du har det bra med deg selv- med eller uten sminke!

Xx Ingrid

A HINT OF SUMMER

Reklame

F.v: A hintof summer / Sun Face Cream / Aftersun Shimmer Sorbet

I dag tenkte jeg å fortelle dere om et helt fantastisk produkt vi har tatt inn hos Madonna Frisørene! Vi er faktisk de eneste i Hamar som fører merket- og det syns jeg er litt kult! Jeg snakker selvfølgelig om Rudolph Care! Mange av dere har sikkert lest om produktene i Costume og andre store magasiner, men tenkte jeg skulle skrive noen ord likevel.

Denne fantastiske hudpleieserien er svanemerket og økologisk, og har høyt fokus på å redusere bruken av kjemiske stoffer. 'A Hint of Summer' er selvbruningsdråper man enkelt anvender i dagkremen sin for å forlenge brunfargen. Bærekraftig luksus som gir skikkelig sommerglød! Perfekt å mikse med 'Sun Face Cream' som beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Aftersun Shimmer Sorbet' er perfekt etter en lang dag i solen, da den virker lindrende på huden. Etterlater seg en delikat, glitrende glød som gjør at du stråler litt ekstra! Denne elsker jeg å bruke på skuldrene og kragebeina, da den inneholder kjempefint glitter. Love it!

Som nevnt så fører vi disse produktene hos Madonna frisørene, så kom gjerne innom oss for å høre mer om produktene, eller bare spør meg i kommentarfeltet!


Xx Ingrid

NEW IN!

Skjorte - H&M

God lørdag fine dere! Har dere en fin dag så langt? Selv har jeg styrt på her hjemme siden i dag tidlig. Jeg er hjemme alene, for Jon har blitt hyret inn som fotograf i et bryllup i helgen. Flink! Selv skal jeg om ikke så lenge på Kick-off med Storhamar Hockey! Madonna Frisørene er sponsor, så i kveld skal jeg dit for å representere de. Det blir gøy, så det gleder jeg meg til!

Ellers så tenkte jeg å vise dere den nye skjorten min. Ah, jeg syns den er SÅ kul. Denne er fra H&M, jeg handler mye der. Finner liksom alltid noe kult, samtidig som det er billig. Denne tror jeg kostet 399, og det er jo ikke så ille i det hele tatt. Ny favoritt er det i alle fall!

Xx Ingrid

A LONG LOST OUTFIT

Kjole - Vero Moda / Sko - Puma Basket / Veske - Zara (skjerf H&M) / Smykke - Jane Kønig

Denne outfiten glemte jeg helt å poste! Det er en måneder siden bildene ble tatt, men det har da vel ikke så mye å si! Denne kjolen er uten tvil en av mine favoritter. Jeg syns den er så fin at jeg faktisk har den i både sort og blå. Meg i et nøtteskall; liker jeg noe MÅ jeg ha den i alle farger. Hihi!

Ønsker dere alle GOD HELG! Jeg setter veldig pris på at dere klikker dere inn her hver dag. Stor klem!
#nouwoutfit

SAVING ORDINARY HUMANS FROM THEMSELVES

Når jeg startet denne bloggen i 2015 hadde jeg et stort ønske om å dele erfaringene mine innenfor frisøryrket. Både når det kom til klipp, farge og også produktene jeg testet. Nå er jeg jo som dere vet tilbake i jobb igjen, og derfor har jeg lyst til å oppdatere dere oftere med produktanbefalinger! I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om Evo, en utrolig kul serie jeg har fått sansen for i det siste!

Evo er et australsk merke, og produktene deres er sufalt, paraben og dea, tea og proylene glycol frie. Avansert; men veldig bra! Produktene er lukseriøse, men med en skikkelig kul urbansk tvist. De har fokus på at produktene inneholder de viktige og nødvendige ingrediensene, men ikke alt annet oppskrytt tull. Jeg syns det er så bra!! Designet er forresten også my cup of tea; rent og fint og passer likegodt på utstilling som nedi produktskuffa. Bare se på de vittige sitatene på produktene. Jeg digger det!!

Produktene finner du hos blant annet Madonna Frisørene. Kom gjerne innom eller spør om dere lurer på noe!

ET LITE TIPS

Jeg bruker alltid beautyblender til å påføre foundation og blende ut concealer. Her om dagen kom jeg over denne fra Blivakker til kun 40 kr, og overraskende nok var den utrolig god! Nå har jeg hamstret en haug, og tenkte jeg skulle tipse dere om den i samme slengen! Min nye favoritt i alle fall, så denne har blitt flittig brukt allerede.

Du finner den HER!
P.s Innlegget er ikke sponset, bare jeg som ville tipse dere om tilbudet! Klem

TI TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Ti ting du ikke visste om meg del 1 (HER) og del 2 (HER)

1. Jeg er en godtemons uten like, og må alltid ha noe godt på kvelden. Om vi ikke har noe raider jeg skapene helt til jeg finner noe å spise. I Trondheim bodde vi likeved butikken, så da endte det ofte med at vi måtte dra dit sent på kvelden.

2. Når jeg blir skikkelig skikkelig sint gråter jeg. Ikke fordi jeg blir lei meg, men fordi jeg blir SÅ frustrert.

3. Jeg er skikkelig sta av meg, og nekter å innse at jeg tar feil.. Gir mer med andre ord aldri når jeg har diskusjoner med folk, noe som ofte fører til dårlig stemning.. Haha, Jon kan bekrefte- han orker nesten ikke å diskutere med meg lengre..

4. Jeg synger alltid for full hals når vi kjører bil eller er hjemme, selv om jeg verken har sangstemme eller kan teksten. God stemning!

5. Sist gang nevnte jeg at jeg er kveldstrøtt, og denne henger litt sammen med det punktet. Jeg våkner alltid tidlig, og hater å sove bort dagen. Har på alarm og er oppe tidlig også i helger og fridager. Digg!

6. Jeg er alltid ute i GOD tid. Jeg er veldig punktlig av meg, og syns ikke noe om folk som alltid kommer for sent. Viktig å respektere tiden til andre og komme tidsnok- men jeg har selvfølgelig full forståelse om det er noe du ikke kan for selv.

7. Jeg er en skikkelig frossenpinn, og fryser som regel når andre syns det er varmt.

8. Jeg liker ikke alkohol, og drikker det svært sjeldent. Kan selvfølgelig nyte et kaldt glass vin en sjelden gang, men ikke ofte du ser meg på fylla.

9. Jeg er flink til å krisemaksimere. Haha! Ser alltid for meg det verst tenkelige- men det er fordi jeg har erfaring med at ting kan gå skikkelig dårlig.

10. Jeg er superstresset av meg, og for noen år siden stresset jeg så mye i en periode at jeg pådro meg rift i spiserøret og magesekken. De på sykehuset sa de aldri hadde sett noen så unge stresse på seg det. Wops!


Noe du ikke visste fra før?

JEG ER IKKE I TVIL OM AT DET VAR DET RETTE VALGET

På søndag var det kjempefint vær her i Hamar, så jeg og Jon brukte dagen på litt sightseeing. Som jeg nevnte i går var vi blant annet på Jessnes for å spise vafflel og is i solen. Åh, gi meg flere slike dager! Koser meg veldig her i Hamar, spesielt i selskapet til Jon. Jeg er i alle fall ikke i tvil om at det var det rette valget å flytte hit. Jeg savner selvfølgelig Trondheim, venner og familie veldig mye- men det er heldigvis ikke lange veien hjem om savnet blir for stort.

P.s. Jon trives best bak kamera, og det er alltid en skikkelig struggle å få ta bilde av han. Haha, han syns det er skikkelig kleint, men disse ble veldig fine da! Fin mann på en fin dag.

GULT ER KULT

Riviera Stripes - Ricmond Finch (HER) / Negler - Skjønnhetshuset

Dere har vel skjønt innen nå at jeg er glad i gul, hehe. Dette dekslet er en av mine absolutte favoritter, og fargen er så flott! Mobildeksel er for meg et tilbehør som fresher opp et hvert antrekk. Dette fra Richmond Finch har i alle fall blitt en stor favoritt hos meg, og blir flittig brukt. Fargen gjør meg så glad, og jeg tørr påstå at gult er favorittfargen min! Hehe ��

Hva syns du? Og ikke minst; hva er din favorittfarge?
Klem!

UKEN SOM GIKK - UKE 32

Nå er det altfor lenge siden jeg har hatt spalten 'uken som gikk', og nå som sommerferien er over tenkte jeg det var fint å starte på igjen! Ukene består for det meste av jobb, men det skjer også mye spennende om dagen. Her kommer en liten oppsummering av uke 32!

UKENS HØYDEPUNKT: Frihelg! Hehe, utrolig godt med fri i helgen, og siden vi hadde bil fikk vi gjort så mye. Været var også deilig, så vi tok turen til blant annet Domkirkeodden, Jessnes og Koigen. Fint!

UKENS NEDTUR: At hverdagen kom så brått på. Jatakk til mer ferie! Haha..

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 'Slik går det med vår nye katt'. Du kan lese hele innlegget HER.

UKENS FILM: Dunkirk! Utrolig bra film, så tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg om den. Lenge siden jeg har hatt en filmanbefaling her inne nå.. Hva syns dere?

UKENS OUTFIT: Finner du HER!

NESTE UKES MÅL: Er å blogge bedre! Gud, det er så vanskelig å sette seg ned med bloggen etter en lang dag på jobb- men jeg har likevel SÅ lyst. Jeg må rett og slett bli flinkere til å prioritere, og det er neste ukes mål.

UKENS CRAVING: Is, is og mer is! Jeg har spesielt dilla på Sandwich om dagen. NAM!

UKENS KJØP: Det nye Björn Borg undertøyet mitt. Jeg har det i svart også, men bare måtte ha et sett til da det er så utrolig behagelig å ha på. Love it! Du kan se flere bilder HER


Det var litt om min uke! Hvordan har din vært?

VI MÅTTE BARE STOPPE

Jeans - Monki / Sko - Zara / Topp - Gina Tricot / Veske - Mango / Smykke - Jane Kønig

God mandag! Håpe alle har en fin dag så langt. Selv skal jeg straks på jobb, men ville bare vise dere gårsdagens antrekk først! Vi kjørte oss en tur i Hamar og kom over denne kule veggen, og da var det jo ikke noen tvil om at vi måtte stoppe for å ta noen bilder. Haha, Blogg-lyfe, ass.. Syns bildene ble kule tho, hva syns dere?

Ønsker dere alle en fin mandag, så snakkes vi mer senere ❤ Klem!
#nouwoutfit

BLACK&YELLOW

Klokke - Dyrberg Kern / Armbånd - Frost HER / Sko - H&M

God morgen kjære lesere! I dag tenkte jeg å starte dagen med å vise dere de nye neglene. Altså, disse er SÅ meg; føler de bare skriker Ingrid, haha. Jeg gikk for matte svarte denne gangen, og jeg er så fornøyd. Må se på neglene mine hele tiden, for jeg synd de er såå kule, hehe. Jeg fikset de hos Marthe på Skjønnhetshuset. Hele gjengen som jobber der er så utrolig flinke og profesjonelle, så jeg anbefaler dere absolutt å sjekke de ut om dere ønsker negler, vipper, spraytan osv. De utfører en rekke behandlinger, så om dere vil se mer av arbeidet de gjør kan dere sjekke ut facebooksiden deres HER.

Timebestilling finner dere HER.
Hva syns dere?

TODAYS OUTFIT + MY NEW HAIR!

Shoes - H&M * Jeans - Weekday * Shirt - Lindex * Bag - Chanel * Jewellery - Jane Kønig, Frost and Dyberg/kern.

Hei fininger! Har dere en fin lørdag? Her har vi fartet rundt i hele dag. Startet dagen min hos Skjønnhetshuset, hvor jeg fikk fikset neglene mine. De ble dødskule, så de viser jeg dere i et eget innlegg! Nå tenkte jeg, som lovt, å vise dere det nye håret mitt. Jeg skulle egentlig spare litt til, for så å lage bayalage, men jeg syns det er så kult med helblondt; så da ble det heller det. Hehe, litt ubesluttsom.. Jeg har også klippet det en del. Jeg liker det, føler det er skikkelig meg!

Hva syns dere?
#nouwoutfit

JEG GLEMTE HELT AV..

Gule sko - H&M / Veske - Chanel / Jeans - Weekday / Skjorte - Lindex

.. Å vise dere de nye skoene mine! Jeg er hekta på gult, så når jeg fant disse på salg på H&M måtte de bare bli mine. Tror ikke jeg betale mer enn 200 kr, så det var et kupp! Skikkelig kule til å freshe opp ett ellers kjedelig antrekk. Looove it!

Ønsker dere alle en fin lørdag videre! Kommer outfit av skoene og det "nye" håret mitt senere. Klem! ��

SLIK SER DEN UT PÅ!

Så ut som at mange av dere likte Anastasia Beverly Hills Blush Trio- så i kveld tenkte jeg å vise dere de på! På bildene har jeg rett og slett mikset alle sammen, hehe. Det som er så fint med den, man kan enkelt fikse en farge som er perfekt for deg! Her har jeg forresten også brukt den som øyenskygge. Fint, ikke sant? :-D Må bare påpeke, bildene ble tatt for noen dager siden, for som jeg nevnte har jeg endelig farget etterveksten. Viser dere bilder av det i morgen!

Klem ❤

TRAVLE DAGER

Kjole - Ganni / smykker - sif jakobs

Hei fininger ❤ står alt bare bra til med dere? Her går det i ett med jobb, derav så sein blogging... I dag ble det litt ekstra lang dag, for jeg har endelig fått farget etterveksten! Wihu! skal vise dere resultatet i et innlegg litt senere, men nå ville jeg først å fremst bare hilse på dere! Får såå dårlig samvittighet når jeg ikke får oppdatert dere like hyppig; men i helgen har jeg fri, så da skal jeg blogge masse! Hehe :-) ellers skjer det ikke så mye. Vi styrer fremdeles på med katt, leilighet og jobb.. hverdagen kom så brått! Hvor ble det av all tiden, liksom..

Vi snakkes mer senere. Klem til dere!

BLUSH TRIO FRA ABH

Reklame

Blush Trio - Anastasia Beverly Hills (HER)

Jeg bruker alltid blush til hverdags, da jeg føler ansiktet mitt blir så flatt uten. Man ser så mye friskere og mer opplagt ut med en gang! Nå har Anastasia Beverly Hills kommet med Blush Trio i uendelig mange nydelige farger, og selv falt jeg på fargen Peachy Love. Jeg syns ferskenfarger er utrolig fint til nordisk hud, men her er det noe til alle hudtoner og ønsker. Fargene kan også mikses sammen for å få det resultatet du ønsker. De gir en veldig naturlig glød, og kan også brukes som øyenskygger. Blush Trio falt i god smak og ble raskt en favoritt hos meg, så håper flere av dere liker den!

Bruker du blush? I såfall- hvilken er din favoritt?
Klem, Ingrid

GIVEAWAY!!

Dere har sikkert fått med dere at jeg elsker Brassybra, og nå er jeg fått muligheten til å gi bort en pakke til to av dere! For dere som ikke helt vet hva det er skal jeg forklare det kort først: Brassybra er en teip-bh som er perfekt å bruke under kjoler og topper hvor normale bher ikke fungerer. Brassybra er faktisk norsk-designet, og er en brysttape som løfter, støtter og former brystene - samtidig som den er usynlig under klær. Den etterligner huden din ved å puste/strekke seg likt, så den er med andre ord perfekt å bruke under kjoler med dype utringninger og åpen rygg. De passer for størrelser helt opp til DDDD, så her er det størrelser for ALLE! Bades med kan den også, så bedre blir det ikke.

I dag har jeg gleden av å holde en liten GIVEAWAY for dere! Wihu. Jeg trekker to vinnere som får med seg en pakke Brassybra hver. Alt du trenger å gjøre er:

1. Følg @ingridbjugan på instagram
2. Tagg to venner i kommentarfeltet på mitt siste bilde.

Du kan delta så mange ganger du vil for ekstra stor sjangse til å vinne, men du må tagge noen nye.
Vinnerene trekkes på søndag. Lykke til!

SLIK GÅR DET MED VÅR NYE KATT

Som dere vet har vi fått oss nytt familiemedlem, og i dag tenkte jeg å fortelle dere litt hvordan det går! Vi har hatt henne i snart ti dager, og herregud for en skjønn skapning! Hun er full av energi, men også veldig kosen. En skikkelig godklump med andre ord, som sover sammen med meg på puta mi gjennom hele natten. Kos! Ellers ble det en liten overgang for henne når hun kom, hun var nok litt stresset stakkars; da hun har vært litt dårlig i magen. Nå har hun fått skånefôr og Zoolac, så det har heldigvis gått seg til! Slike ting må man ta på alvor når hun er en liten kattunge enda, da er det jo så viktig at de får i seg næringen de trenger! Heldigvis går det bedre nå, og hun ble jo trygg med en gang!

Når det kommer til Dora merker vi at han ikke er like hyper som Kaylee, hehe. Han vil gjerne sove på dagtid, og det syns ikke hun er så veldig morsomt. Han blir med andre ord litt grumpy, men han er likevel bare snill og god med sin nye lillesøster. Dora er derimot litt småsint på meg og Jon fordi vi har tatt med en sånn rar skapning hjem (han har aldri hilst på andre katter enn Guri), og han skulle vel helst hatt all oppmerksomheten selv. Haha! På kveldene leker og herjer de derimot i ett sett, så de kommer godt overens. Vi har alle blitt skikkelig glad i Kaylee allerede, og vet at hun passer veldig godt inn i familien vår. Ser ut til at hun stortrives også; og det er jo det aller viktigste ❤

EN LITT ANNERLEDES OUTFIT

Tights - HER / Sportstopp - HER / Sko - HER / Hoodie - HER

Iiiih! We Are Fit har kommet med ny kolleksjon hos tights.no, og jeg har vært så heldig å motta denne freshe tightsen og sports-toppen. Jeg har testet mye når det kommer til treningstøy, og dette settet er virkelig et av de bedre. Sportstoppen er perfekt for oss som trenger litt ekstra støtte da den holder alt på plass. Selv syns jeg fargen var helt perfekt, morsomt å ha noe annet enn svart også �� Disse blir med andre ord flittig brukt fremover!

Dere finner hele den nye kolleksjonen HER

NEW IN - BJÖRN BORG

Reklame

Hvit: Bh - HER / Truse - HER / Svart: Bh - HER / Truse - HER

Som lovt så kommer det i dag en post med ett av mine siste innkjøp fra Tights.no! Jeg bestilte meg veldig mye fint, så tenkte å dele det opp i flere innlegg. Dette undertøyssettet fra Björn Borg har jeg også i svart, og jeg likte det SÅ godt at jeg likså greit kjøpte det i hvitt også, hihi! Ikke bare ser det bra ut, men det er ekstremt behagelig også, og det er veldig viktig for meg. Love it! ❤

HVOR SYKT ER IKKE DET?

Hei dere! Jeg har akkurat slått meg ned i sofaen etter en lang dag på jobb. Det går fremdeles veldig bra, men kjenner jeg gleder meg til å ha kunder. Så langt har jeg for det meste sittet i resepsjonen, solgt produkter og hatt kurs. Spennende det også, så klart, men gleder meg på enda flere utfordringer! I kveld skal vi kose oss her hjemme, lenge siden vi har hatt en skikkelig lørdagskveld sammen; med taco, film og godis. Det blir skikkelig godt! Bestilte meg forresten en stor pakke fra Tights.no i går, og når jeg våknet i dag tidlig lå den på trappa. Altså! Hvor sykt er ikke det? Hjemlevering på under et døgn på en LØRDAG! Wihu, gleder meg til å vise dere alt det fine jeg har bestilt meg denne gangen. ❤ Kommer et eget innlegg på det i morgen!

Uansett.. Ville egentlig bare innom å si HEI, jeg! �� Bloggingen min har ikke vært helt på topp i det siste, sliter litt med å finne en fin balanse mellom blogg og jobb; men jeg lover at det skal bli bedre. Dette blogginnlegget ble litt all over the place, men sånn er det bare noen ganger. Mye på hjertet, hehe!

Ønsker dere alle en fiiin helg videre, dere er best! Klem❤

NEW IN - FLOWER POWER

Sko - Zara / Veske - Mango

Hei dere, og god morgen! I dag starter jeg ikke på jobb før klokken to, så tenkte jeg skulle vise dere mitt nyeste skokjøp. Jeg har skikkelig skodilla (som dere sikkert har skjønt, haha), så når jeg så disse måtte jeg bare ha de. De er fra Zara, og kostet bare 250 kroner. For et kupp! Gleder meg til å bruke disse masse ❤

Ellers håper jeg dere alle har en fin fredag! I kveld skal vi feire Aase, søsteren til Jon, som har bursdag i dag. Hipp hipp hurra! Det blir stas :-) Vi snakkes senere, klem!

FINESTE BRUNFARGEN FÅR DU HER

Reklame

Kjole - Vero Moda / Smykke - Jane Kønig

På mandag var jeg å frisket opp brunfargen igjen. Jeg går som dere vet til Skjønnhetshuset her i Brumunddal, og de er så flinke! Denne gangen gikk vi for en litt dypere brunfarge, og det ble skikkelig bra! Naturlig og fint. Spraytan tar bare rundt 15 minutter, og varer i 5-10 dager; så det er et utrolig godt alternativ om man ikke blir så brun på egenhånd. Også slipper man overdreven soling, som ikke er bra for huden i det hele tatt. Bedre blir det altså ikke. Perfekt om man skal på noe spesielt, eller om man bare vil føle seg litt ekstra fresh i hverdagen.

Nå håper jeg bare at solen titter frem litt til før høsten kommer for fullt , slik at jeg kan sprade i bikini, skjørt og kjoler med brune bein og skuldre. Yes please! Om du også vil føle deg litt ekstra fresh, kan du bestille time HER

SLIK GIKK MIN FØRSTE DAG..

Skjorte - Lindex / Jeans - H&M / Smykker - Jane Kønig og Gina Tricot

Hei, fineste leserne! Beklager sen oppdatering, men i dag har jeg hatt første dag på jobb! Eller, jeg har jo allerede jobbet en del som sosiale medier ansvarlig, men i dag var jeg altså på jobb i salongen som frisør. Det har gått veldig bra, og det er godt å være i gang igjen! Alle var kjempetrivelige, og jeg gleder meg til å jobbe videre der :-)

Ellers driver jeg bare å flytter.. Altså, dere skulle sett kaoset som er her! Vet ikke hvor jeg skal begynne, haha. Og internett har jeg heller ikke sett noe til enda, så dere kan tro jeg begynner å bli gal. Men sånn er det bare, og jeg må vel bare smøre meg med tålmodighet. Men som dere sikkert skjønner blir det litt dårligere blogging av den grunn. Det syns jeg jo selvfølgelig er kjempekjipt, men vi får bare krysse fingrene for at det ordner seg snart ❤

Nå sitter jeg med ansiktsmaske, spiser potetgull og ser på dokumtentaren 'The keepers' (anbefales!). Vi snakkes senere fininger!

VI HAR FÅTT ET NYTT FAMILIEMEDLEM

Si hei til vår nye pus! Skjønneste Kaylee, som vi allerede har blitt veldig glad i. Dora ser ut som en diger bamse i forhold, haha!

Som dere vet mistet vi katten vår, Guri, for en liten stund tilbake. Jeg har vært og er helt knust, og det har jeg ikke vært alene om. Dora (den andre katten vår) har virkelig savnet vennen og mammaen sin, og har kjedet seg veldig uten henne. Vi har vært mye frem og tilbake, og jeg har tenkt mye på når det er innafor å skaffe seg ny katt. De siste ukene har jeg merket veldig på Dora at han har behov for en lekekamerat, så etter mange samtaler med Dyrebeskyttelsen Hedmark, fant vi en katt som passet oss og vårt behov perfekt. Nå har vi fått oss et nytt familiemedlem- en søt liten jente med navnet Kaylee. Hun ble funnet ute sammen med søsteren sin når hun var veldig liten, men hun er helt frisk og rask nå. En skikkelig leken pus, som durer bare man tar borti henne. Hun ble trygg her hjemme med en gang, koser og leker som bare det; og Dora synes det var skikkelig stas med en ny venn. De kommer med andre ord godt overens, og jeg har troen på at de kommer til å bli bestevenner. Hihi!

Noen syns kanskje det er litt tidlig, men for meg var det viktigste at Dora har det bra- så jeg vet at det var det rette valget på sikt. Dere kan lese innlegget "Hvor tidlig er for tidlig?" HER.

DENNE ER EN LIFE SAVER!

Reklame

Åh, er det noe som virkelig har tått på de siste dagene, så er det flytting; og det tror jeg henderne mine sier seg enige i. Flatpakker, pappesker, løfting og utpakking har gjort at fingrene mine har blitt skikkelig flisete og fæle. Men, Marthe på Skjønnhetshuset har virkelig vært en reddende engel, ikke bare med neglene, men også fordi hun tipset meg om denne neglebåndsoljen fra LCN som er perfekt for såre fingrer/negler! Den heter Care Pen Tea-Tree Oil. Altså, den har vært min life saver de siste dagene, og jaggu har fingrene blitt helt bra igjen også. Et skikkelig mirakelprodukt dette altså, hehe!

Du finner den hos Skjønnhetshuset i Brumunddal.