hits

august 2016

HVERDAG

all day everyday

Hei dere! Nå er jeg egentlig på vei ut døren, jeg og Jon skal nemlig på førpremiere av den norske filmen Cave. En kompis av Jon har vært med å laget filmen, så vi gleder oss veldig til å se �� Ellers har jeg vært på skolen i dag, og hatt forelesning i markedskommunikasjon. Syns det er veldig spennende, så gleder meg så mye til resten av skoleåret! Har fått kjøpt alle bøkerne også nå, samt ny skolepc, så dette lover jo bare godt! Syns det er veldig godt å få litt rutiner igjen, de sklidde litt ut under fadderuka. Haha! Studentlivet, altså..

Men nå babler jeg i vei her, skulle jo i utgangspunktet bare skrive om Cave. Nå må jeg løpe ut døren, snakkes mer senere ❤

BROW FAVORITES

My favorite brow products

Hei fine dere! I dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter innenfor brynssminke. Dette har jeg jo vist dere flere ganger før, men jeg endrer sminkerutine fra dag til dag, og det dukker jo opp nye produkter hele tiden. Jeg har jo overhodet ingen fasit på hvordan bryn skal være, selv følger jeg bare min naturlige form- det syns jeg er finest! Her er i alle fall noen av mine favoritter om dagen:

ANASTASIA BEVERLY HILLS DIP BROW POMADE
Trenger kanskje ikke skrive så mye her, for de fleste av dere har sikkert allerede prøvd ut denne! Den er i alle fall en sikker vinner som er lett å påføre uten søl. Selv har jeg min i fargen Chocolate og Dark Brown, men liker i utgangspunktet førstnevnte best. Bruker disse til å fylle inn brynene.
Kan kjøpes HER.

NYX WONDER PENCIL NR.01
Denne har jeg hatt lenge, men først nå i det siste har jeg innsett hvor genial den er. Dette er en 3-i-1 blyant som kan brukes både til våtkant, concealer og lipliner. Jeg bruker den under brynet for å markere og highlight, samt på våtkanten for å åpne blikket. Love it!
Kan kjøpes HER.

BITCHN' BROWS BROW SHADOW:
Okei, denne elsker jeg!! Det er jo en trio, så her kan man lett designe sin egen farge. Jeg syns denne er kjempefin sammen med brynspenn, men kan lett brukes alene også. Gir utrolig naturlig og fyldig resultat.
Kan kjøpes HER. (Jeg bruker kosten HER til)

NYX CONCEALER JAR
Denne er superlett å bruke for rette opp feil eller urenheter. Denne bruker jeg under hele brynet for å få den formen jeg ønsker. Utrolig drøy i bruk, jeg har hatt min i evigheter!
Kan kjøpes HER.

BITCHN' BROWS BROW PENCIL
Nok en favoritt for min del! Selv bruker jeg brynsblyanten i blond foran, og fargen brown på resten av brynet for å få en naturlig fading- men alle fargene kan lett gjøres mørkere/lysere ved å ta lettere strøk.
Kan kjøpes HER.

BITCHN' BROWS BROW FIX
Denne har jeg skrevet om mange ganger før, men det er enkelt og greit fordi den virkelig gjør jobben! Selv har jeg bryn som ligger litt alle veier, men med denne holder de seg på plass hele dagen. Elsker den!
Kan kjøpes HER.

Q: Hva er deres favorittprodukter for bryn?

Klem, Ingrid

FILMTIPS

Filmtips- perfekt for sene høstkvelder

Nå syns jeg det var på høytid med litt filmtips igjen! Tidligere har jeg vist dere mine favoritt drama- og thrillerfilmer (dere finner de HER), men i dag tenkte jeg å tipse dere om gode filmer som er perfekt for sene høstkvelder! Her snakker vi en god blanding sjanger-messig, men aboslutt filmer som er verdt en titt!

♥ Veronica Mars ♥ My Sister's Keeper ♥ The Interview ♥

♥ Safe Haven ♥ The Other Woman ♥ We're the Millers ♥

♥ The Break-up ♥ Paper Towns ♥ The Wolf of Wall Street ♥

♥ Everest ♥ Crazy Stupid Love ♥ The vow ♥

♥ The Intern ♥ Silver Linings Playbook ♥ No Strings Attached ♥

♥ The Age of Adaline ♥ The Fault in our Stars ♥ This Is the End ♥

Q: Har dere sett noen av filmene før?

Klem, Ingrid

SUIT UP

The perfect white suit

Hei, og god søndag til dere �� Håper alle har hatt en fin helg, for det har i allefall jeg. På fredag var det duket for trønderfest, og i går gikk turen på blåtur. Utrolig morsomme kvelder, og en veldig fin avslutning på fadderuken. Utrolig rart at det er over nå, men kjenner jeg gleder meg til å komme tilbake i vanlige rutiner igjen. Nå kan jeg endelig blogge som normalt igjen, jippi!

Men, over til noe annet. I dag tenkte jeg nemlig å vise dere denne fine dressen jeg fikk tilsendt for litt siden. Faktisk likte jeg den så godt at jeg har den i svart også! Elsker at man kan pynte den opp eller ned, slik at man kan bruke den både til hverdags og fest.


Dressen er fra Bubbleroom/Make Way og kan kjøpes HER (jakke) og HER (bukse).
More details down below


Outfit details

Bukse - HER / Jakke - HER / Sko - NLY Shoes (utsolgt) / Choker - HER / T-shirt - Zara / Solbriller - HER / Klokke - Daniel Wellington

klem, Ingrid

Inneholder affiliatelenker

TOGAPARTY

Alternative toga costume

Som nevnt tidligere har jeg blitt syk. Lå i sengen i hele går, men når kvelden nærmet seg bestemte jeg meg for å prøve meg en tur utenfor døren. Gårsdagens tema var toga, og i mangel på bedre utkledning endte jeg med en gammel kjole. Vorset var veldig trivelig, men siden jeg er syk var jeg der bare i noen timer før jeg dro hjem igjen. Veldig glad for det i dag, for nå begynner jeg endelig å bli bedre. I dag skal vi ha trønderfest, og som den store trønderen jeg er, passer jo det perfekt �� Uansett! Før trønderbarten kommer på tenke jeg å vise dere gårsdagens "kostyme":

Kjole - H&M (lignende HER) / Smykke - Blue Billie (HER) / Hodepynt - H&M

Q: Hva syns dere? Noen av dere som har mange temakvelder i fadderuken?

Klem, Ingrid

KYLIE JENNER LIP KIT DUPES

The perfect dupes

Kylie Lip Kits har uten tvil tatt verden med storm med god grunn. Men dessverre er de ikke bare dyre, men også vanskelige å få tak i, da det er mange om beinet. Av den grunn tenkte jeg i dag å anbefale dere billige og gode alternativ til Kylie Jenner Lip Kit. Disse er enkle å få tak i, og kvaliteten er minst like god til tross for den billige prisen!

f.v: Candy K (Kylie Jenner), Faded (Lime Crime), Istanbul (NYX), Petal (Sleek), Beige Pink (bronx), Iced 160 (Max Factor), Stockolm (NYX).

Q: Noen som har prøvd Kylie Lipkits eller noen av de billigere versjonene?

Klem, Ingrid

NEW FAVORITES

Lime crime Velvetines

Elsker de nye matte leppestiftene mine fra Lime Crime. Utrolig fine farger, god konsistens og de sitter hele dagen! Selv har jeg fargene faded og cashmere, men jeg har utentvil planer om å bestille meg flere! På bildene har jeg på fargen faded.


Kan kjøpes HER (ebay)

Q: Noen fler som har prøvd Lime Crime?

SYK

Fadderuke

God morgen fine lesere! De siste dagene har jeg stresset noe vanvittig. Skole, jobb, flytting og fadderuke har stått på planen, og nå har jeg (selvfølgelig) blitt syk. Jeg burde jo egentlig skjønt det, kroppen min er virkelig ikke vant til å drikke så mye, eller at det skjer så mye rundt meg. Men, jeg storkoser meg til tross.
De siste dagene har bydd på bar til bar, BIS-leker og i går var det duket for temakveld. Jeg har tatt det litt med ro slik at jeg kan bli frisk, men så langt ingen hell. I kveld skal jeg jobbe, så da håper jeg at jeg blir frisk til i morgen, for da er det duket for rebus.

I går hadde vi forresten vår første forelesning i Markedsføringsledelse. Virker som et spennende fag, men mye å sette seg inn i enda. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til resten av skoleåret, for det lover veldig bra ��

Nå skal jeg spise frokost, se litt serier og etterhvert komme meg på jobb. Legger med litt bilder fra de siste dagene, også snakkes vi mer senere ❤

Fra BIS-lekene.

Bar til bar

Klem, Ingrid

HOW TO: FIX BROKEN POWDER

How to: FIKSE KNUST PUDDER!

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er utrolig uheldig av meg, og her om dagen fikk jeg det bevist igjen da  jeg klarte å miste ned mitt nye glow kit fra Anastasia Beverly Hills. Først ble jeg utrolig lei meg, men så kom jeg på at det er jo fullt mulig å fikse. Det er utrolig enkelt, og derfor tenkte jeg å vise dere hvordan dere gjør det i samme slengen! Alt du trenger er alkohol og papir, og dette kan du gjøre på alle type pudder.

1. KNUS
Jeg starter med å knuse pudderet slik at jeg enkelt kan presse det sammen igjen etterpå.

2. ALKOHOL
Når pudderet er knust tilsetter du deretter alkoholen. Her trengs det ikke mye i første omgang, men det er bare å føle seg litt frem.

3. PAPIR
Når alkoholen er tilført tar legger man papir over for å fjerne den overflødige alkoholen. Bruk en skje eller annet redskap til å klemme pudderet fast igjen.

4. VOILA!
La det stå til tørk i noen timer- og vipps så er pudderet så godt som nytt! På bildet er mitt fortsatt vått enda, men nå er det helt fint igjen ✨


Q: Flere som har knust pudder og brukt denne metoden til å fikse det?

Klem, Ingrid

SUN CITY

The perfect sunglasses

Endelig er solen og godværet tilbake i Trondheim, og i den anledning tenkte jeg å tipse dere om disse kule solbrillene. Elsker detaljen på toppen som gjør at de skiller seg litt ut. Selv har jeg mine i sølv, men syns de er så sykt kule at jeg vurderer å kjøpe de i gull også. Uten tvil en ny favoritt på nesa!
Brillene er fra 77th FLEA/bubbelroom.


GULL KAN KJØPES HER OG SØLV HER

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

THE LAST FEW DAYS

Fadderuke, fkytting og jobb

Hei dere! Jeg har ikke glemt dere altså, dagene er bare så sjukt hektiske nå under fadderuken, at jeg rekker bare ikke å blogge. Så langt har vi hatt sommerfest, Mexican fiesta og i dag er det duket for bar til bar! Sjukt morsomt er det, og jeg ser frem til resten av uken(e)!��
Ellers har vi kommet et stykke lengre i flyttingen, men vi har mye igjen også. Gleder meg skikkelig til å bli ferdig, slik at jeg kan leve litt som normalt igjen! Alt blir liksom litt på halv tolv, og jeg aaner ikke hvor jeg har ting. Nå er det i hovedsak bare sortering og kasting som står igjen, for vi har fått montert opp alle møbler (endelig!).. Hadde helt glemt hvor mye tid flytting tar..

Nå skal jeg sminke meg, for i dag begynner vi tidlig. Men først tenkte jeg å legge ved litt bilder fra de siste dagene. Jeg har ikke hatt med meg kameraet, men er utrolig flink på å snappe når jeg er på festligheter, hehe. Here we go:

Det var altså de siste dagene mine. Legg meg gjerne til på snapchat (ingridbjugan) om dere vil se alt sprell jeg finner på :-D ​I dag tar jeg med meg kameraet, og skal prøve å huske å ta litt flere bilder til bloggen.

 Ønsker dere alle en fin dag <3 klem

KAOS

Herregud for et kaos, dere! Her er vi fult i gang med flytting, skole og jobb- så har ikke hatt så mye tid til overs enda. Jeg hadde helt glemt hvor mye arbeid det er å flytte, så her har det blitt mange sene kvelder..

Anyways! I morgen starter fadderuka, og det tror jeg blir kjempebra! Ser frem til å bli kjent med resten av studentene�� Flere som har fadderuke?

Men, før fadderuken kan startes skal vi skru opp enda en flatpakke, pakke ut litt flere esker og sortere mye mer.. Snakkes senere fine dere!

Klem❤️

ABOUT LAST NIGHT

Happy birthday!

Herregud, for en kveld! Min fine venninne Karoline fylte 21 år for en stund siden, og i går var det duket for bursdagsfest. Hun vertet opp med tapas, sushi og masse gode kaker. Jeg hadde med meg kameraet, men typisk nok tok jeg bare 5 bilder.. Veldig morsom kveld var det vertfall, så mange fine og trivelige jenter!

Til tross for at det ble tidlig kveld for min del, har jeg vært skikkelig sliten i dag. Jeg blir sjeldent hangover, men i dag har hodet dunket som bare det.. blæh! �� Håper formen kommer seg til i morgen, da er det nemmelig overtakelse av ny leilighet OG immatrikulering på skolen. Wish me luck��

Snakkes i morgen, fine dere. Klem ��

FAVORITE BRUSH KIT

KUN I KVELD: 50% rabatt på mine favorittbørster!

Hei! Jeg har jo ved flere anledninger fortalt dere FRØYA Cosmetics og de fantastiske produktene deres, og i kveld fra 19-22 kjører de 50% på alle børster! Bare bruk rabattkoden BV50 når du bestiller. Selv har jeg brush kit (HER) og jeg elsker det! Aldri hatt bedre børster før, og i tillegg ser de jo fantastiske ut. Kommer i kjempefin veske også- love it ✨

DU FINNER SALGET HER! RABATTKODE BV50

BEACHY WAVES AND HALF BUN

How to: beachy waves 

Hei! Den siste tiden har jeg fått mange spørsmål på hvordan jeg fikser håret når jeg har rufsete "beachlook". Sannheten er at jeg egentlig bare har sluttet å føne håret for å unngå mer slitasje. Krøllene er altså naturlige, MEN jeg bruker produkter for å få den looken jeg ønsker- og disse tenkte jeg å fortelle dere om i dag ��

KMS California Sea Salt Spray:
Jeg starter med å tilføre saltvannsspray i vått hår, og denne fra KMS gjør det enkelt å få en rufsete "beachlook". Den kan brukes i både vått og tørt hår.

Lee Stafford Here Comes the Curls:
Denne bruker jeg for å fremheve krøllene mine. Den har en lett, fuktighetsgivende formula og funker veldig godt på lett til medium krøllet hår!

S Factor Silky Smooth:
Denne bruker jeg for å få litt mer glans, fuktighet og glatthet i håret. Selv om jeg liker en litt rufsete look syns jeg det er greit å ha muligheten til å gre fingrene gjennom håret. Denne gir beskyttelse mot miljø- og varmeskader samtidig som den gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret.

BIK BOK Hair Elastic:
Jeg har tidligere sverget til BLAX, men når jeg kom over disse som er identiske til en mye billigere penge ble de raskt en ny favoritt. Disse bruker jeg til halfbun, hestehale og alle andre oppsett. Love them!

Jeg bruker disse produktene i vått hår, "dytter" frem krøllene litt og lar det lufftørke. Mitt tips er forresten å unngå å ta for mye i håret mens det tørker, da slipper du at håret blir alt for frizzy!
Slik er altså min hårrutine. Enkelt og greit- men veldig tidsbesparende å slippe føning og glatting.

Klem, Ingrid

PRODUKTANBEFALING

Redken extreme

Hei fine lesere! Nå er det på høy tid med en produktanbefaling igjen. Dere som har fulgt meg siden starten husker kanskje at det var en ukentlig spalte før, men med tiden har det dessverre falt litt ut. Noe av det morsomste jeg vet i frisøryrket er jo produkter, og derfor syns jeg det er morsomt å dele litt av kunnskapen min med dere �� I dag har jeg tenkt å anbefale en fantastisk hårkur for slitt hår! Jeg snakker selvfølgelig om Redken extreme strength builder plus.

Jeg gikk jo fra brunt til blondt hår på ganske kort tid, noe som er svært skadelig for håret. Da er det kjempeviktig å kure og pleie håret, og mest optimalt er det om man varierer med fuktighet og protein.
Redken Extreme Strength Builder Plus er en dyptvirkende behandling for hår som er svært slitt og skadet, da det gjennoppbygger håret innenfra. Kuren inneholder et svært høyt nivå av ceramider (en type fettstoffer som bidrar til fuktighetsbalanse), proteiner og lipider som både styrker håret innenfra og gir håret masse pleie, styrke og glans. Sjamponer som vanlig, påfør kuren og la den virke i 5-15 minutter.

Denne kuren har gjort underverker for håret mitt, og nå begynner det endelig å få tilbake sin naturlige glans og styrke! Love it

KAN KJØPES HER

Q: Flere av dere som sverger til Redken Extreme?a

Klem, Ingrid

FLYTTEKAOS

Hei dere! Bare innom å sier hei jeg. �� I dag rekker jeg dessverre ikke å blogge, da kvelden brukes til å pakke. Nå er det under en uke(!) til vi flytter inn i ny leilighet, så vi har bestemt oss for å starte flytteprosessen i god tid! Vi skal jo bare en etasje ned, men mye som skal ordnes uansett.. �� Anyways! Vi snakkes mer i morgen ❤️

TODAYS MAKEUP

TODAYS MAKEUP LOOK

Hei og god mandag til dere! Ny uke, nye muligheter- er det ikke det man sier? I dag har jeg vært på jobb, så dagen har gått i ett. Just the way I like it! Nå har jeg funnet sofaen, og her har jeg planer om å bli resten av kvelden, hehe �� Anyways! Meningen med innlegget var jo å vise dere dagens makeup look. Jeg liker det litt enkelt når jeg skal på jobb. Alle detaljer finner dere nedenfor.
Forresten! Ler meg i hjel av Jon som ligger å chillern på sofaen bak meg. Haha ��

FACE:
MAC Studio fix foundation (NC30)
L.A GIRL Concealer (Porcelain)
MAC Srudio fix powder (NC25)
MAKEUP REVOLUTION Highlighter palette

LIPS
MAC Lipliner (Boldly Bare)
NYX Soft matte lipcream (Sydney)

BROWS
NYX Micro brow pencil (Ash brown)
ABH Dip brow pomade (Brunette)
NYX Concealer jar (fair)

EYES
NYX full throttle eyeshadow palette (Color riot)
MAKEUP MEKKA Ultimate felt tip liner
DEPEND Lashes (Alayah)

Håper alle har en fin kveld!

Klem, Ingrid

JEG BEGYNNER PÅ SKOLEN!

Markedsøkonomi

Nå er det ikke lenge igjen til skolestart- og vet dere hva? Jeg fikk plutselig skoleplass, og etter mye frem og tilbake takket jeg ja. Jeg begynner på BI, og skal gå et år på markedsøkonomi. Jeg plages litt med helsa- frisøryrket er tungt på kroppen (kjenner det spesielt i hoften jeg ble påkjørt i for noen år siden) og derfor har jeg bestemt meg for at jeg ønsker å ha litt mer utdanning falle tilbake på, dersom helsa sier stopp. Dette er utrolig skummelt, men jeg gleder meg veldig og har troen på at dette blir kjempebra! Ser frem til å bli kjent med nye mennesker og ikke minst til å lære meg mye nytt. ��

Anyways! I den anledning tenkte jeg å vise dere mine favoritt vesker til skolestart. Jeg elsker å handle meg skolesaker (haha) og vesker står øverst på listen. Mine favorittvesker er i svart, av den enkle grunn at det er mye slitasje på vesker som brukes så ofte til å frakte bøker, penner osv �� 

back to school


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

Q: Noen av dere som skal studere? Hvis ja, hva?

Klem, Ingrid

NEW NAILS

Summer nails

Åh, endelig har jeg fått fikset neglene mine igjen! De forrige begynte å bli sjukt lange siden negledamen min har hatt ferie, så det var virkelig på høy tid. Denne gangen gikk jeg for en litt kortere og mer naturlig variant, og syns det ble utrolig elegant og fint! Veldig fornøyd med andre ord ��
Jeg ordner som alltid neglene mine hos Zelia på Beauty Stop i Trondheim. Behandlingen er ikke sponset, så her er det kun ærlige meninger altså ❤

Jakke - Zara / Boyfriend jeans - Bik Bok / Sko - Adidas Superstar

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

weekend

the past few days..

Hei dere, og beklager for dårlig oppdatering de siste dagene! Helgen har så langt gått i ett, men det liker vi!
Familien har vært her i helga, så jeg har tilbringt mye tid med lillesøsteren min. I går var vi i pirbadet, på shopping, ute å spiste, besøkte tårnet på nidarosdomen og mye mer. Ikke så mye tid til å blogge med andre ord! I dag har jeg vært å fikset neglene mine, og ble fornøyd som alltid- men det kan jeg vise dere i et annet innlegg! �� Har hatt en kjempefin helg så langt i alle fall, og resten av fridagene mine skal jeg bare slappe av. På mandag er det tilbake på jobb, og da er det greit å være uthvilt!

Slenger likså greit med litt bilder fra de siste dagene jeg!

Søteste lillesøsteren min- som ikke er så liten lengre. Begynner på ungdomskolen nå, wææ ��

Q: Hva gjør dere i helgen?

Klem, Ingrid

GLOSSYBOX

​Sponset produkt​

GLOSSYBOX

Jeg elsker å motta pakker i posten, og det er ekstra morsomt når man mottar en overraskelse. I dag fikk jeg min første Glossybox, en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminkefavoritter! Kan bestilles HER ��

VELVET LIPPIE
Fra Absolute New York. En kremet lip cream i fargen Toasted.

48H ANTI-PERSPIRANT
Fra Sanex. 7 in 1 protection.

MAKEUP REMOVING BALM
Fra Elizabeth Mott. En balm som fjerner sminke.

AFTER-SUN LOTION
Fra De Bruyere. After-sun krem som roer ned, nærer og beskytter huden etter mye sol.

SMOKEY EYE PEN
Fra Rodial. Kohl liner.

Alt i alt en veldig fin sommerboks med mange spennende produkter. Alt dette for bare 179,- kroner i månden. Ser så frem til å teste alle, så langt er definitivt Velvet Lippie blitt en stor favoritt!

BESTILL GLOSSYBOX HER

Q: Flere som mottar glossybox?

MAKEUP LOOK

Orange and copper smokey eye

Jeg elsker å bruke rødtoner i sminken min, da det virkelig fremhever de blå øynene mine. I tillegg passet det perfekt til den nye blusen min som jeg fant på salg til 50 kroner på H&M. Jeg elsker når jeg finner slike skatter på salg �� Hihi!

Under finner dere alle detaljer når det kommer til sminken:

face

MAC Studio fix foundation (NC30)
L'OREAL True match concealer (fair)
FRØYA Translucent powder HER
FRØYA All-around bronzer HER
NYX Strobe of genius Illuminating palette HER

brows

BITCH'N BROWS
Brow fix
HER
Brow pencil blonde: HER, brown: HER
Brow shadow HER
The essential brow kit HER (With all the product over)

lips

MAC Lip pencil (Staunchly Stylish)
MAX FACTOR Lipfinity (160) HER

Eyes

NYX Full throttle eyeshadow palette (Color riot)
MAKEUP MEKKA Ultimate felt tip liner
DEPEND Lashes (Alayah)

Ønsker dere alle en fin kveld videre ❤

Klem, Ingrid

HOME SWEET HOME

Home sweet home

Hei dere! Som nevnt tidligere har jeg vært hjemme i helgen. På lørdagsmorgen kjørte vi til Verdal for å tilbringe dagen på Stiklestad. Regnet høljet ned, så turte nesten ikke å ta opp kameraet, men vi fikk i alle fall sett teaterstykkene Arvesølvet og Olav den heldige og lykkesverdet i tillegg til Spelet. Veldig fin dag til tross for været, men bloggingen ble det verre med. Vanskelig med outfits og annet fjas når man blir gjennomvåt bare av å titte ut vinduet. Håper det går bra- skal i gjengjeld være mye flinkere til å oppdatere dere resten av uka!