hits

juli 2016

NEW IN - LEATHER JACKET

i couldn't decide which color to get, so I got both

​Altså, hvor fine er ikke disse skinnjakkene? Jeg hadde i utgangspunktet bestemt meg for rosa, siden alle har den gule, men når jeg fikk den på klarte jeg ikke å bestemme meg. Jakkene ser kanskje like ut, men de forskjellige fargene gjør at de får helt forskjellige uttrykk. Love it!

LEATER JACKETS FROM ZARA, 559,-

40 SPØRSMÅL

Hei dere! Ser det er mange nye følgere på bloggen om dagen, så da tenkte jeg rett og slett å kjøre på med 40 spørsmål og svar- en litt morsommere måte for dere å bli bedre kjent med meg ��

40 spørsmål:

1. TRE ORD OM MEG:

Utadvendt, snill og utålmodig.

2. DET FØRSTE JEG GJØR OM MORGENEN:
Jeg sjekker alltid sosiale medier for å våkne litt, men sett bort fra det er jeg ikke glad i å slumre. Jeg er en morgenfugl, og spretter opp så raskt alarmen ringer ��

3. NÅR JEG HØRER PÅ RADIO BLIR JEG:
Lei av all reklamen. Svipper konstant for å prøve å finne en sang jeg kan synge med for full hals til! Hører kun på radio når jeg sitter i bil. Ikke så ofte, med andre ord.

4. JEG GLEDER MEG TIL:
Å hjem i helgen! Lenge siden sist nå, så det skal bli skikkelig koselig.

5. KLESSKAPET MITT ER FULLT AV:
Alt for mye klær. Og likevel har jeg aldri noe å ha på meg!

6. NÅR JEG SKAL PYNTE MEG:
Begynner jeg gjerne tidlig på dagen. Jeg elsker å ha god tid på å sminke meg og finne antrekk. Til tross for dette får jeg det alltid travelt i det vi skal dra..

7. JEG BRENNER FOR:
Dyrevelferd. Det er min hjertesak ❤

8. EN LITEN HEMMELIGHET OM MEG:
Jeg er en åpen bok, tenker jeg på noe så sier jeg det. Ingen hemmeligheter her i gården med andre ord. Haha!

9. JEG FØLER MEG BEST:
Når jeg er ute å catcher pokemons. Neida. Joda. (Neida?)

10. I KAFFEBAREN BESTILLER JEG:
Ikke kaffe, i alle fall. Frappe eller kakao!

11. I BAREN BESTILLER JEG:
Jeg er generelt ikke glad i smaken av alkohol, så ber alltid om en søt og god drink. �� Ender alltid med at jeg får en sur eller bitter en i stedet, og det liker jeg ikke. Blæh!

12. I VENNEGJENGEN ER JEG:
Den fornuftige, med mye meninger og godt humør.

13. I FAMILIEN ER JEG:
Den som tar mye plass, snakker mye. Veldig glad i familien min.

14. JEG KAN IKKE LEVE UTEN:
Kattene mine, kjæresten og familien.

15. BARN ER:
Noe jeg ikke er klar for enda.

16. OM NATTA:
Sovner jeg på et blunk. Sover hardt, og er nesten umulig å vekke. Plages med søvnparalyse, noe av det jævligste jeg vet.

17. I VESKA HAR JEG:
Sjukt mye undøvendig. Men har alltid med meg bankkort, iphone, nøkler, kamera, pastiller/tyggis, pudder og leppestift/lipliner.

18. TRENING ER:
Noe jeg var mye flinkere på når jeg drev aktivt med langrenn. Nå er jeg ikke så flink lengre, har så sjeldent tid til overs.

19. POLITIKK ER:
Mye å sette seg inn i.

20. KJÆRLIGHET ER:
Det vakreste som finnes.

21. I HØST SKAL JEG UNNE MEG:
En reise. Jeg og Jon utsatte sommerferien i år, så håper på å få reist litt mer nå til høsten!

22. PÅ KJØKKENET ER JEG:
Den som får maten servert. Jon er dødsflink til å lage mat, så der har jeg nok blitt litt bortskjemt.

23. JEG ER DÅRLIGST TIL:
Å slappe av- det må alltid skje noe rundt meg.

24. JEG ER FLINKEST TIL:
Å følge drømmene mine og gjøre det som er best for meg. Det syns jeg er viktig. Også er jeg flink til å ta vare på de jeg er glad i.

25. JEG ELSKER:
Kjæresten min.

26. VED SENGEKANTEN HAR JEG:
Her i gården har vi ikke noe sengekant, da vi sover i køyeseng. Hehe. Vi bor i en knøttliten leilighet, så vi ble inspirert til å skape plassbesparende løsninger. Under sengen har jeg sminkerom og klesskap.

27. HVA JEG VIL MED LIVET MITT:
For meg er det viktig å gjøre noe jeg liker, ha friheten til å gjøre det jeg ønsker, være kreativ og kunnskapsrik. og ikke minst være omringet av mennesker som betyr mye for meg.

28. JEG BEUNDRER:
Mamma: Sterkere dame skal man lete lenge etter.
Jon: den mest omtenksomme og tvers gjennom snille personen jeg kjenner.

29. DET BESTE JEG VET:
Mat. Jeg elsker mat, og for meg er det viktig å spise godt. Haha.

30. UVANE ELLER IKKE UVANE:
Jeg har sluttet å bite negler, så akkurat nå har jeg ingen!

31. FOBIER:
Jeg er livredd duer og måser.

32. JEG TROR PÅ:
Karma.

33. DU VISSTE KANSKJE IKKE AT JEG:
Har kjempemange fregner! Ikke mange som ser det

34. PÅ KVELDEN ER JEG:
Den som sovner før 23.. ��

35. SOM VENN ER JEG:
Snill, støttende, forståelsesfull og omsorgsfull.

36. NÅR JEG HAR FRI:
Prøver jeg å finne på alt mulig for å ikke ha fri. Det MÅ skje noe rundt meg til alle døgnets tider, kjeder meg veldig lett..

37. NÅR JEG JOBBER:
Er jeg dedikert, litt vimsete og ukonsentrert, men veldig konkurranseinnstilt. Vil være best i det jeg driver med!

38. DET ER LOV Å LYVE HVIS:
Aldri lov til å lyve spør du meg! Selv klarer jeg ikke å holde a straight face, og blir alltid avslørt.

39. OM FEM ÅR ER JEG:
27 år. Det er rart å tenke på.

40: OM 10 år er jeg:
32 år. Forhåpentligvis har jeg alt på stell når det kommer til utdanning, jobb, hus og hjem innen den tid. Hjelp!

GOING HOME

Rainy days

Hei og god torsdag til dere! Dagen min har blitt brukt til rydding av leilighet og en rask tur i byen for å gjøre noen ærend. Vi reiser hjem til Steinkjer/Verdal på lørdag, og da syns jeg det er veldig greit at leiligheten ser bra ut. Mye bedre å komme hjem da! Vi skal hjem for å se Spelet om Heilag Olav. Jeg har sett det mange ganger før, og har faktisk vært med 3 ganger som statist og 2 år som sminkør selv. Utrolig mektig teateropplevelse som jeg anbefaler alle å se. I år er det faktisk Trond Espen Seim som spiller kongen, så det blir spennende å se! �� Det er jo et utendørs-teater, så i dag måtte jeg i byen å kjøpe meg regnjakke. Det er jo (typsik nok!) meldt regn og dårlig vær, så da må jeg nesten være beredt. Håper virkelig værmeldingen endrer seg til lørdag! ☔➡☀

Nå står pizzaen i ovnen, og resten av kvelden skal vi bare slappe av. Lov med et lite pust i bakken når man har vært flink å ryddet hele dagen. Ønsker dere en fin dag videre ��

Klem, Ingrid 

NEW IN

NEW IN- THE PERFECT SNEAKERS

Det er jo ikke noen hemmelighet at jeg elsker sneakers. Jeg velger lett det foran høye hæler både til hverdags og fest, og jeg liker hvor raskt et par sneakers gjør ett ellers stivpyntet antrekk laid-back og kult. I det siste har jeg gått til innkjøp av flere nye, og de tenkte jeg å vise dere i dag!

PUMA BASKET

Digger at disse har litt retro preg over seg. Uten tvil en ny favoritt, og et godt alternativ til mine slitte Adidas Stan Smith.

VANS OLD SCHOOL

Disse har stått på ønskelista LENGE, men de har bare aldri blitt prioritert. Endelig er de mine, og de er så sjukt kule! Passer til alt og piffer opp et antrekk på null komma niks.

Adidas zx flux adv

Mer behagelige sko skal man lete lenge etter! sykt tøyelige og sitter derfor som et skudd på foten. Også ser de dødsbra ut da, så bedre enn det blir det ikke. 


Det var mine tre nyeste tilskudd i sneakerfamilien. Jeg eier SYKT mye sko, og tenkte kanskje å kjøre på med et innlegg der jeg viser alle sneakersene mine? Hva tenker dere om det? ��

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

The green dress

Det er så varmt om dagen at jeg makter ikke annet enn å gå i lette kjoler og shorts.��Har klaget lenge på at været er så dårlig her i byen, og når finværet kommer og gradestokken nærmer seg 30 grader klager jeg på at det er for varmt igjen. Haha! Aldri fornøyd �� Deilig er det i alle fall og endelig få litt sol på kroppen og få luftet alle sommerklærne som har blitt liggende i skapet i hele sommer ��☀

Outfit details finner dere nedenfor.

outfit details

KJOLE - MONKI
SKO - H&M (lignende HER)
VESKE - HALLHUBER
SOLBRILLER - EBAY
KLOKKE - DANIEL WELLINGTON
SMYKKE - VERO MODA

Klem, Ingrid

THROWBACK

Et helt halvt år

Jeg har blogget litt av og på lenge, men nå er det faktisk et halvt år siden jeg begynte å blogge for fullt her på Nouw. Tiden har gått utrolig fort, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd med at jeg byttet fra Blogg.no til Nouw. Veldig mye har skjedd på dette halvåret, både på bloggen og privaten, og i den anledning tenkte jeg rett og slett å kjøre på med en liten throwback. Morsomt å se hvor mye ting har forandret seg, men den største forskjellen er nok hårfargen. SÅ rart å se seg selv som brunette..

Januar

Jeg begynte å blogge for Nouw helt i slutten av Januar. I starten var det litt sporadisk, og jeg skrev blant annet et innlegg med 43 spørsmål (HER) for at dere skulle bli litt bedre kjent med meg, la ut bilde av de nye Huarache-skoene mine og blogget mye med iPhonebilder. Redigerte også bildene mine mye, noe jeg har sluttet med for lengst. Nå er det bare kontrast og lys som redigeres- og takk gud for det!

Februar

Jeg var sjukt flink til å blogge i februar, og blogget opptil flere innlegg om dagen. Skrev blant annet om dagen min minutt for minutt (HER), kjøpte meg ny veske (HER), skrev innlegget "ti ting du ikke visste om meg" (HER), skrev om sminkerutinen min (HER) som har forandret seg mye, og hadde fast spalte med uken som gikk HER. Sistnevnte burde jeg kanskje begynne med igjen! Alt i alt en veldig fin måned i alle fall.

Mars

Kjøpte meg mange paletter fra Makeup Revolution (HER) og flere av disse er store favoritter enda. Andre innlegg som todays outfit (HER og HER) og uka som gikk (HER) ble lagt ut flittig. Skrev også om 2 års jubileum (HER), hvordan jeg krøller håret (HER), ti ting du ikke visste om meg (HER) og et innlegg om hva jeg har i vesken (HER) ��

April

April og endelig påske! Jeg begynte å jobbe hos Oi Hår & Velvære, og spurte dere om hjelp til å velge hårfarge (HER). Flesteparten sa jeg burde forbli brunette- men sta som jeg er gjorde jeg det motsatte ��. Blogget om NYX Lingerie (HER), makeup look (HER), Produktanbefaling av K-pak serien (HER), Brow tutorial (HER), og den negative omtalen man får som blogger (HER).

Mai

I mai ble jeg jo omsider blond igjen, hehe. Blogget om at jeg hadde besøk av min gode venninne Sigrid (HER), gikk til innkjøp av enda et par Nike Huarches (HER), viste dere dagens antrekk (HER), spiste tapas på San Sebastian (HER) og la ut bilder av makeup look (HER). Alt i alt var mai en veldig fin måned med mye sol, eventer og sosiale sammenkomster. Love it!

Juni

Juni var jo nå nettopp, så her trenger jeg kanskje ikke gå så i detalj. Jeg viste dere i allefall min nye cardigan fra Bubbleroom (HER), skrev om mine ti ebay favoritter (HER), viste makeup look (HER), og skrev om 10 ting som irriterer meg (HER). Morsomt å se at det var flere som irriterte seg over det samme, hehe.

Juli

Vi nærmer oss utrolig nok august. Juli har gått SÅ raskt, skjønner ikke hvor dagene blir av.. Jeg har jobbet mye, og bloggingen har blitt litt deretter. Jeg har i alle fall fått vist dere dagens outfit HER, den perfekte ballkjolen HER, catchet sykt mye pokemons (HER), makeup look (HER) og fikset neglene mine på Beauty Stop her i Trondheim HER.

Nå gleder jeg meg veldig til hva august har å by på. Jeg skal gjøre noe HELT nytt, men det skal jeg fortelle dere mer om siden. Spennende tider i vente i alle fall, og jeg ser skikkelig frem til nye utfordringer.
Det er så morsomt å se hvor mye man forandrer seg på et halvt år. Ikke bare utseendemessig, men også som person. Lurer på hvordan livet mitt er om et halvt år til...


Om dere vil se flere gamle innlegg er det bare å trykke på ARCHIVE-knappen lengre opp, så finner dere alt!
Q: Har dere forandret dere mye på et halvt år?

Klem, Ingrid

LØRDAG

Cheers!

Hei og god lørdag til dere. Titter bare innom for å si hei, vi skal straks ut døra og på vors! I dag har vi bare tatt livet med ro, altså sovet lenge, sen frokost og middag på Solsiden. Ruslet en tur nedover bakklandet og koste oss med en is også. Lørdagen sin det ��

KJOLE - VERO MODA
VESKE - MICHAEL KORS
JAKKE - BIKBOK
SKO - STOCKHOLD DESIGN GROUP

Ønsker dere en fin helg ��

2 år og 4 måneder

Kjærestetid og makeup look

God fredag fininger. Endelig helg da, dere! Ikke bare helg, men i dag er det også 2 år og fire måneder siden jeg og Jon ble kjærester. Ikke noe rund-dag altså, men jeg syns det er viktig å gjøre litt stas på hverandre på slike dager uansett. I kveld skal vi gå oss en tur, spise noe godt og på kino. En koselig fredag og fin start på helgen med andre ord! Sikkert ikke så mange som vet det, men jeg og Jon møttes faktisk via Tinder. Haha! Det er så rart å tenke på.. Noe godt kom det ut av den appen, i alle fall ��

Under kommer dagens look, alle detaljer finner dere nedenfor. Kjolen min er fra Vero Moda ��

FACE
FOUNDATION -L'OREAL INFALLIBLE (120)
CONCEALER - L'OREAL TRUE CONCEALER (IVORY)
POWDER - MAC STUDIO FIX (NC25)
BRONZER - MAC MINERALIZE SKIN FINISH (GLOBAL GLOW)
HIGHLIGHT - MAKEUP REVOLUTION HIGHLIGHT PALETTE

BROWS
BROW PENCIL - NYX (ESPRESSO) HER
DIP BROW POMADE - ABH (CHOCOLATE)
CONCEALER - NYX CONCEALER JAR (PORCELAIN)
HER

LIPS
LIQUID LIPSTICK - NYX LINGERIE (RUFFLE TRIM)
LIPLINER - MAC (BOLDLY BARE)

EYES
EYESHADOWS - BRONX COLORS HER
EYE LINER - MAKEUP MEKKA ULTIMATE FELT TIP LINER

Ønsker dere alle en fin helg!

Klem, Ingrid

SUN CITY

VG-LISTA

Hei fine lesere! I dag har det gått i ett.. Jeg har vært på jobb (kjempetravelt i dag- så morsomt!) og ettterpå gikk turen på VG-lista. Kult at det skjer litt i byen, og gøy med så mange mennesker på torget. Etterpå dro vi (jeg, Jon, Malin og noen kollegaer av henne) på Solsiden for å drikke noen pils. Det er så typisk trøndere å komme ut av hiet sitt så raskt solen titter frem. Treffer på folk man aldri ser resten av året så fort gradestokken bikker 20. Koselig er det da, og alltid god stemning på Solsiden ☀

På veien hjem gikk vi en liten omvei for å ta litt bilder (les: for å spille pokemon seff) så slenger likså greit med et lite bildedryss jeg. Fine Trondheim��

Outfit details

TOPP - BUBBLEROOM HER
BUKSE - VERO MODA
CHOKER - BIKBOK
SKO - STOCKHOLM DESIGN GROUP

Ønsker dere alle en fin dag,

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

The white dress

Endelig kom varmen til Trondheim! Og ikke nok med det, men jeg har hatt fri i dag også, så kunne jo ikke passet meg bedre! Startet dagen med lunsj (frokost) på Solsiden med Malin, og senere har jeg og Jon spilt Pokemon GO. JA, jeg er hekta! Haha ��

Beklager mysingen, men vanskelig å få til fine bilder med sola i øynene. Her kommer i alle fall dagens outfit. ELSKER den nye kjolen min fra Bubbleroom �� Details finner dere nedenfor.

Outfit details

´Kjole - Bubbleroom HER
Sandal med snøring - DinSko
Choker - BikBok

THE PERFECT DRESS

The perfect dress

For en stund tilbake mottok jeg denne fantastiske ballkjolen (link!) i posten. Sommeren er jo høytid for bryllup, sommerfester og andre eventer hvor det er perfekt med en kjole som dette. Sofia Moore tilbyr skreddersydde ballkjoler til alle anledninger. De har utallige farger, snitt og stoffer tilpasset din kroppsform og mål. De har forresten gratis frakt, og kjolen er klar og levert innen 15 dager. I tillegg tilbyr de perfekt passform-garanti. Hvor fantastisk er ikke det?

Jeg elsker i alle fall min nye champagefargede ballkjole, og gleder meg til en anledning hvor jeg får brukt den. Den er fin, og den får meg til å føle meg bra også. Og det er jo det viktigste!


Nå har jeg fått ordnet en rabattkode til dere også, som gir 15% på et kjøp!
Bare å bruke koden "ingridbjugan" og gled dere på å motta kjolen i posten

Klem, Ingrid

Kjolen er sponset

10 BOMKJØP!

 MAKEUP I WON'T REUSE

Jeg viser dere jo alltid mine favorittprodukter, men i dag tenkte jeg å heller ha et innlegg med produktene som ikke kom videre ned i sminkemappen. Jeg tester jo utrolig mye sminke hele tiden, og ofte kommer man over produkter man bare ikke liker. Disse produktene er det jo godt mulig at andre liker kjempegodt, men de passer ikke meg. Mange bomkjøp blir det altså, og her er noen av mine:

BAHAMA MAMA

Dette vet jeg er en kjær favoritt for mange, men for meg- not so much. Jeg kjøpte denne etter å ha lest utallige bloggere som roste den opp i skyene. Personlig syns jeg denne er så kald og grålig i fargen at man raskt ser litt skitten ut, i tillegg er den alt for mørk. Jeg forstår at man kan bruke mindre produkt for at den skal være "lysere", men det er ikke et konsept jeg liker eller synes funker. Jeg kan til nød bruke den til contouring av nesen, men da føler jeg at jeg må sitte å blende i en halvtime for å få et naturlig resultat.
Når det er sagt elsker jeg theBalm sine resterende produkter, og da spesielt Mary Lou-manizer ✨

THE FALSIES PUSH UP DRAMA

Nå har jeg jo vippeextentions, så mye maskara går det ikke her i gården. Men før den tid var jeg jo naturligvis veldig avhengig, men heller ikke særlig kresen. Jeg har testet det meste, og for meg er det viktig at maskaraen ikke klumper seg, "skiller" vippene, gir volum og lengde. Her syns jeg ikke The Falsies Push-Up Drama gjorde jobben. For meg er kosten alt for stor, det kommer for mye produkt og det klumper seg raskt. Not good! Mulig denne funker for noen, men ikke meg. ��

MAC LIPLINER - DERVISH

Dere vet jo at jeg elsker liplinerne fra MAC. De er så utrolig lette å påføre, og fargene fantastiske og godt pigmenterte. Jeg har aldri vært misfornøyd med et kjøp fra MAC, bortsett fra denne. Altså, fargen er fin- hvis du får frem noen. Haha! Denne er så dårlig pigmentert, at den er helt ubrukelig for min del. Uansett hvor hardt jeg tegner så får jeg ikke frem noe. Jeg har hatt den i snart et år, og kanskje brukt den to ganger- og det sier vel sitt! ��

L.A Girl PRO CONCEAL

Misforstå meg rett, jeg ELSKER L.A Girl, bare ikke til bruk i contouring. Jeg bruker jo concealeren i fargen porcelain under øynene, på neseryggen og i pannen, og det funker kjempebra. Men så så jeg Anniken Jørgensen (Annijor) hadde den i en mørkere farge som hun altså brukte til contouring. Det så kjempebra ut, så da måtte jeg selvfølgelig teste jeg også. Det så ikke like bra ut, haha! Siden har den blitt liggende ubrukt i skapet. Alt er ikke for alle, si.

DREAM WONDER NUDE

Vet ikke helt hva det var med denne, men den falt i alle fall ikke i smak. Syns den dekker for lite og er for matt, samtidig som fargen ble feil. Tror den er fin på de som liker litt mindre dekkevne, men ikke på meg. Den har utrolig god konsistens tho, men det hjelper lite når finishen ikke blir bra.

E.L.F BAKED BLUSH OG  TRANSLUCENT MATTIFYING POWDER

Baked blush er faktisk veldig fin, men dessverre er den utrolig dårlig pigmentert. Mye produkt etterlater lite farge, og det samme gjelder Translucent powder. Heldigvis er E.L.F utrolig billig, så det er jo ikke akkurat noe krise når man gjør bomkjøp. That being said, så syns jeg sjelden at produktene derfra er særlig gode, så har sluttet å handle der.

NYX LIP PRIMER

Litt vanskelig å si om det er produktet eller det at jeg foretrekker leppestift uten primer, men denne funket altså ikke på meg. Jeg syns egentlig bare at leppestiften ble mer skjoldete på enn uten primeren. Jeg kjøpte den i utgangspunktet for å bruke under NYX Lingerie (som er supermatt) for å unngå at den kaker seg. I stedet ble resultatet det motsatte, nemlig at den kaket seg mer. Not good!

YSL  ROUGE PUR COUTURE, 23

Dette er i utgangspunktet en kjempefin leppestift, men jeg sverger til matt finish- noe denne absolutt ikke har. Alt for glossy for min del, også sitter den dårlig og må retouches hele tiden. Smaker vondt og fargen ble jeg ikke fortrolig med. Misforstå meg rett, korallfargen er DØDSFIN, bare ikke på meg. Synd!

KICKS ILLUMINTATOR

Denne er fin når du er uten sminke, men med ansiktet fult av foundation- not so much. Føler underlaget forsvinner der jeg legger den, og at den ikke glir naturlig inn i huden.Dette var altså noen av mine sminke-bomkjøp! Jeg vet at mange av produktene er favoritter hos andre, men det er jo så individuelt- akkurat som alt annet sminkerelatert. Det finnes ingen fasit på rett og galt, og alle liker forskjellige produkter. Slik er det bare! ✨

Klem, Ingrid

MAKEUP LOOK

Going out

I kveld skal jeg ut, og derfor er ansiktsminken litt mer overdreven enn vanlig. Akkurat sånn jeg liker det, hehe. Ja, også har jeg forresten endelig fått testet NYX sin Strobe of Genius. Et utrolig fint highlight palett, men jeg kunne ønske det var litt mer pigmentert. Detaljene på de forskjellige produktene finner dere i alle fall nedenfor.

Ønsker dere alle en fin kveld, enten dere er hjemme, eller ute.
Klem��

FACE
FOUNDATION -L'OREAL INFALLIBLE (120)
CONCEALER - L'OREAL TRUE CONCEALER (IVORY)
POWDER - MAC STUDIO FIX (NC25)
BRONZER - MAC MINERALIZE SKIN FINISH (GLOBAL GLOW)
HIGHLIGHT - NYX STROBE OF GENIUS HER

BROWS
BROW PENCIL - NYX (ESPRESSO) HER
DIP BROW POMADE - ABH (CHOCOLATE)
CONCEALER - NYX CONCEALER JAR (PORCELAIN) HER

LIPS
SOFT MATTE LIP CREAM - NYX (ATHENS) HER
LIPLINER - MAC (BOLDLY BARE)

EYES
EYESHADOWS - BRONX COLORS HER
EYE LINER - MAKEUP MEKKA ULTIMATE FELT TIP LINER

POKEMON GO

SORRY FOR THE LATE NIGHT BLOGGING, BEEN BUSY CATCHING POKEMONS

Okei, de fleste av dere har vel fått med seg Pokemon Go? Sett bort i fra jobb er det i alle fall det jeg har bedrevet tiden min med i det site. Fyflate så morsomt! Haha �� En god ting bringer det nå med seg, man får nemmelig gått MYE, og i kveld var det så fint ute. Hadde heldigvis med kameraet, så fikk knipset litt bilder til dere.

OUTFIT DETAILS

GENSER - MAKE WAY HER
BUKSE - VERO MODA
SKO - OLD SCHOOL VANS
JAKKE - MAKE WAY HER
VESKE - HALLHUBER

Alt i alt en veldig fin fredag! Nå skal jeg snart legge meg, for her i gården er det ikke helg riktig enda. Noen timer på jobb gjenstår før jeg kan slappe av. Dere finner med på Vero Moda i Nordre, så bare å stikke innom å hilse på!

Klem

SUSHI & TARZAN

SABRURA

Hei dere! Jeg er egentlig på vei ut døren, men titter bare innom for å si hei! Jeg skal på Solsiden/Sabrura og spise sushi sammen med Malin, før vi så tar turen for å se Tarzan. Gleder meg!
Kameraet er med, så skal få knipset noen bilder til dere. Snakkes senere �� klem

NEW NAILS

PINK ALMOND NAILS

Hei dere! Beklager at det kun blir sene oppdateringer fortiden, men slik blir det bare når jeg jobber. Håper det går bra! Skal prøve å forhåndsskrive litt innlegg fremover, så kommer det oppdateringer litt oftere ��

Anyways! For litt siden var jeg og fikset neglene mine. Jeg har jo fortalt tidligere at jeg går til Zelia på Beauty Stop her i Trondheim, og jeg blir alltid fornøyd! Det ble jeg nå også, og denne gangen gikk jeg for almond i lys rosa. Love it! Dere finner facebooksiden hennes med priser og informasjon HER ��

Og forresten! I dag fikk jeg en stor pakke med klær fra Bubbleroom. SÅ mye fint, gode materialer og alt i riktig størrelse. Wihu! Gleder meg til å vise dere ✨

Ha en fin kveld da dere, så snakkes vi senere ��

DATE NIGHT

CAFE LØKKA

Hei og god helg til dere! Endelig fredag, eller hva? Jeg har riktig nok ikke helt helg enda, skal jobbe i morgen også. Men, that being said, så hindret ikke det oss i å dra på date i kveld! Sola har endelig tittet frem i Trondheim, så da tok vi oss likså greit en tur til Cafe Løkka. Der er det alltid god stemning, og maten er digg også! Nå har vi (les: Jon) bakt brownies så nå skal vi virkelig kose oss.

Ønsker dere alle en riktig fin fredagskveld og god helg ❤ Klem

OUTFIT

Late night walk

I kveld var solen endelig fremme, så da bestemte vi oss for å gå en tur, kjøpe oss is og ta litt antrekksbilder. Trondheim er så fint på slike dager, og jeg trives litt ekstra godt her da.

Jakke, kimono, singlet og bukse - Vero moda // Sko - Stan Smith // Veske - Hallhuber

Såå glad i is hu da ��

MAKEUP LOOK

TODAYS MAKEUP LOOK

Hei fine lesere. Nå er jeg akkurat hjemme fra nok en dag på jobb. Jeg trives veldig godt, og jentene jeg jobber med er kjempetrivelige- så da går dagen raskt!
As we speak lager Jon middag til meg (lucky girl) og resten av kvelden skal som vanlig tilbringes i sofaen. Spennende liv dette her, haha!

I dag tenkte jeg bare å vise dere hvordan jeg ser ut! Sminken linker jeg til under. Kjolen min er forresten fra Bubbleroom, og jeg elsker den! (Kan kjøpes HER). Nå håper jeg bare at solen titter frem straks slik at jeg får brukt den litt mer. Det regner som bare det fortiden, men det er jo ikke uvanlig her i Trøndelag.. ☔☁

CHIARA FORTHI Aruba dress HER

FACE:
MAC Pro Longwear (NC25)
MAC Studio Fix (NC25)
FRØYA Cosmetics Perfect Highlighter HER
MAC Mineralize Skkinfinish (Global Glow)

BITCHN' BROWS:
Brow fix HER
Brow pencil blonde: HER, brown: HER
Brow shadow HER
The essential brow kit HER (With all the product over)

LIPS AND EYES
FRØYA COSMETICS Stay Lipliner (nr 2) HER
FRØYA COSMETICS Tinted lipstick (nr 2) HER
BRONX COLORS Natural undercover eyeshadow palette HER
MAKEUP MEKKA Ultimate Felt tip Liner

Håper alle har en ellers fin onsdagskveld ❤ STOR klem fra meg

ALL DAY EVERYDAY

SAN SEBASTIAN

Hei dere. Nå har jeg akkurat kommet inn døren. Har vært på jobb, og ute å spist på San Sebastian. Foreldrene til Jon passerte forbi Trondheim på vei hjem fra Lofoten, så da møttes vi for en matbit! :-) Veldig trivelig å se de. Spiste som alltid grillpanne, my favorite, og det smakte digg as always! Anbefales✨

Forresten! Vi har bestemt oss for å ta over leiligheten i samme bygget, så vi blir å flytte inn der 15.august. Spennende! Gleder meg til å innrede, og ikke minst til å vise dere! Har troen på at det blir bra, til tross for at det blir litt trist å flytte fra plassen vi bor nå. ��


Her om dagen mottok jeg en stor pakke fra Bubbleroom, med såå fantastisk mye fint. Har jo vist dere noe i et innlegg tidligere (HER), men gleder meg til å vise dere alt senere!

Top HERE Bra HERE

Dette ble virkelig et innlegg om alt og ingenting, haha! �� Beklager det!
Nå skal jeg finne sofaen, se Peaky Blinders (sykt bra serie), også snakkes vi mer siden �� Klem

MOVING

New apartment 

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin mandag. Min har gått i jobbing, og for ikke lenge siden kom vi hjem fra visning. Vi trives jo veldig godt der vi leier nå, men leiligheten skal dessverre selges- og derfor må vi finne oss noe nytt. �� Mest trolig forblir vi i samme bygg, bare i en annen etasje, men det gjenstår litt før vi vet for sikkert. Syns det er litt trist å flytte, for vi har virkelig hatt to flotte år her. Men, sånn er det bare, så får vi bare håpe at vi får det like fint i den nye leiligheten :-)

SERIETIPS

Perfect tv series for a rainy day

Før i dag strålte solen, men typisk nok begynte det å regne igjen i stad. Her i trøndelag varierer været veldig, så selv om man i det ene sekundet nyter solen ute, er det ikke lenge før man sitter inne under pleddet og ser på TV. ☔ Slik ble det altså i dag, og derfor tenkte jeg å anbefale dere mine favoritt TV-serier. Her er det en god blanding av action, komedie og drama ⚠

Dere kan forresten se mine tidligere filmtips HER

♥ Game of Thrones ♥ How to get away with Murder Shameless

♥ Devious Maids New Girl Orange Is The New Black

Luther Narcos Sons of Anarchy

♥ Prison Break ♥ Jessica Jones ♥ Wet Hot American Summer (first day of camp) ♥

♥ The People v. O.J Simpson ♥ Californication ♥ Sherlock

♥ Peaky Blinders ♥ Vikings ♥ Parks and Recreation


Q: Har dere noen gode serier å føye til listen? ��

HELLO

WORK WORK WORK

Hei dere! Ville bare innom å si hei. ��Nå er jeg straks på vei ut døra i retning jobb. I dag jobber jeg på Vero Moda, skal ha min første stengevakt. Det blir spennende :-)
Vi snakkes i kveld, nå må jeg løpe! Ønsker dere en fin dag så lenge
�� Klem