hits

juni 2016

BILDEDRYS // OUTFIT

Summerdays

Hei dere! Her kommer noen bilder fra de siste dagene ☀ Solen har tittet frem litt innimellom, og vi har kost oss med grilling, turer i parken og sene kvelder på verandaen. Håper dere har en fin kveld �� Klem

Bukse - 77th Flea HER
Cardigan - Make Way HER
Sko - Adidas
Tskjorte - Zara
Veske - Michael Kors

10 EBAY FAVORITTER

10 ebay favoritter

I dag tenkte jeg å vise dere mine beste, billigste og tryggeste ebaykjøp!
For et trygt kjøp kan det være lurt å følge disse tipsene:
1. Lag deg PayPal konto! Da blir det ikke trekt mer fra kontoen din enn det skal, og mottar du ikke varen får du pengene tilbake.
2. Handle kun fra Top-rated sellers! Jeg handler aldri med mindre de har minimum 97% positiv feedback.


Jeg elsker å handle småtterier på ebay, og her er mine absolutte favoritter:

L.A girl pro concealer

Denne er det nok mange som har hørt om. En av mine favorittconcealers for den nette sum av 46 kroner. Lett å blende ut og den dekker kjempegodt. Jeg har min i fargen GC969 (porcelain). Kan kjøpes HER!

OVAL makeup brushes

Disse ble jo raskt en 'hit' via instagram og facebook, og derfor måtte jeg jo bare teste! Veldig god kvalitet med myke børstehoder. Selv foretrekker jeg "vanlige" børster, men syns det er supert å kunne bytte på en gang i blandt, og oval-børstene er perfekte til contouring! Kan kjøpes HER for 83 kr!

Beautyblender/beautyblender mini

Disse syns jeg er minst like gode som orginalen, og ikke minst kan man lettere bytte de ut når de begynner å bli slitt. Jeg bruker alltid å bestille meg et stort parti, og jeg fikk mine på en uke! Orginal kan kjøpes HER, mini kan kjøpes HER! Koster fra kroner 30.

FALSE EYELASHES

Jeg er nok ikke eneste som bestiller meg vipper på ebay. Så billig, enkelt og ikke minst er kvaliteten god. Mange av vippene kommer jo fra kina, hvor det anses som fint å se ut som en dukke. Av den grunn ser jeg alltid etter vipper som ikke er for "tette" nederst, slik ser det mer naturlig ut! Mine favoritter kan kjøpes HER! 5 par for 10 kr.

LED LIGHT IPHONE cover

Dette deksel er AMAZING! Perfekt selfie lightning. Dette er jo vel og merke en kopi av kjente LuMee (Kim Kardashians favorittdeksel), men mitt funker minst like godt og er jo flere hundre kroner billigere. God alternativ med andre ord! Kan kjøpes HER og jeg har mitt i rose gold. ✨ 120 kr.

MAKEUP ORGANIZER

Disse er fantastiske for å organisere sminken og ha et ryddigere sminkebord. Selv begynner jeg å ha så mye sminke nå at jeg skal definitivt gå til innkjøp av flere! Mange forskjellige modeller kan kjøpes HER! Fra kroner 30.

Tangle teezer

Jeg elsker tangle teezer! Ikke bare er de skånsom for håret ditt, men de fjerner floker kjempelett. Jeg syns den er mye bedre med håndtak, for ekstra godt grep. Kan kjøpes HER! Koster rundt 20 kr.

Matte lipsticks

Disse leppestiftene fra Lime Crime har jeg ikke testet selv, men har blitt anbefalt de av mange som sier de har høy kvalitet til tross for prisen. Kan kjøpes HER. Pris fra kroner 31.

Flash tattoos

Flash tattoos til kun 6 kroner bestilte jeg meg her om dagen. Perfekt til sommerbrun hud og festivalsommer. Kan kjøpes HER!

Letter balloons

Perfekte til bursdag og fest! �� En pakke koster 6 kr, så det kan lønne seg å kjøpe for eksempel alder og ikke lange ord. Kan kjøpes HER

MAKEUP LOOK

MAC COSMETICS - maceup look

Hei! I går postet jeg et innlegg om mine absolutte MAC must haves (HER), og i dag tenkte jeg å vise de på! Dette er produkter jeg alltid kjøper på nytt når de går tom, og disse har jeg brukt over lengre tid!

FACE
MAC Pro longwear foundation (NC25)
MAC Studio fix powder plus foundation (NC25)
MAC Bronzing powder (Golden)
MAC Mineralize skinfinish (Global glow)
MAC prep+prime
MAKEUP REVOLUTION Highlight palette HER

BITCHN' BROWS:
Brow fix HER
Brow pencil blonde: HER, brown: HER
Brow shadow HER
The essential brow kit HER (With all the product over)

LIPS AND EYES
MAC lipliner (boldly bare)
FRØYA COSMETICS Tinted lipstick (nr 2) HER
BRONX COLORS Natural undercover eyeshadow palette HER

MAC MUST HAVES

MY MAC FAVORITES!

Hei fine! I dag tenkte jeg å vise dere mine absolutte favoritter fra MAC. Disse har jeg brukt lenge, og føler meg nesten litt lost uten.

LIPLINERS

Jeg sverger til liplinerne fra MAC. Misforstå meg rett, jeg bruker mange andre merker og farger også, men ender alltid tilbake til Soar og Boldly Bare. Disse klarer jeg meg ikke uten! ��

MINERALIZE SKIN FINISH

Denne highlighteren gir en kjempefin naturlig glød! Glir superlett på huden, og kan brukes til å fremheve de partiene man ønsker, eller gi hele ansiktet en glødende finish. Jeg har mitt i fargen Global Glow! ✨

PRO LONGWEAR

Jeg liker å variere når det kommer til foundation, men denne har perfekt dekkevne og sitter hele dagen. Jeg har min i fargen NC 25. Den har opptil 16 timers holdbarhet og er vannfast! Perfekt nå på sommeren når man svetter litt ekstra, hehe ��

PREP + PRIME

Denne er det ikke så lenge siden jeg begynte å bruke, men nå er jeg helt avhengig. Denne inneholder vitamniner og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk. Denne luter fantastisk! Jeg sprayer den over makeupen slik at den skal legge seg meg naturlig i huden. Dette er ikke en settingspray, men får huden til å stråle ��

LIPSTICKS

Jeg har jo fortalt om mine absolutte favoritter når det kommer til MAC lipsticks tidligere (HER). That being said, så faller jeg alltid tilbake til Velvet Teddy og Faux. Disse er helt fantastiske på, og passer perfekt til hverdags. Velvet Teddy har matte finish, og faux har satin finish. ��

BRONZING POWDER

Elsker MACs Bronzing powder. Bronzing powder legger jeg i et tretall fra tinningen, ned under kinnbeinet og under kjeven (ala contouring). Selv har jeg fargen Golden og jeg syns det er perfekt. Jeg vil ikke ha det for mørkt, men heller bygge opp fargen slik jeg ønsker den! Denne gir veldig naturlig og fint resultat ��

STUDIO FIX

Altså.. Hvor skal jeg begynne? Av alle er dette min absolutte favoritt! Perfekt til å sette sminken eller fjerne oljete hud utover dagen. Denne har i tillegg god dekkevne og etterlater huden glatt, feilfri og matt. Love it! Varer i opptil 8 timer. Jeg har min i fargen NC 25. ��

Q: Hva er dine MAC favoritter?

10 TING JEG IRRITERER MEG OVER

10 ting som irriterer meg

De fleste av dere er jo vant til at jeg alltid er positiv og glad, men i hverdagen er det enkelte ting jeg irriterer meg grønn over. Jeg er en liten hissigpropp, og i dag tenke jeg å vise dere denne siden av meg, hehe! ��

Lets go:

KATTEHÅR

Vi har jo to katter her hjemme, og nå på sommeren røyter de mer enn aldri før. Jeg blir GAL! Spesielt når jeg sminker meg og det legger seg i foundationen. Kiler som bare det.. Og for ikke å snakke om de svarte putene i sofaen, som blir hvite bare kattene går forbi. Vi støvsuger to gangen om dagen og fremdeles er det hår overalt.

KØ/ FOLK SOM GÅR I BREDDEN

Altså, trenger jeg å forklare denne mer? Det er så utrolig irriterende å havne bak en gjeng på fem, som stopper, går sakte og sperrer deg bak når du har det travelt.

HØYLYTTE REKLAMER

Det er jo et kjent "salgstriks" at lyden blir høyere når reklamene kommer, og det i seg selv er jo irriterende nok. Men når det i tillegg lages masete reklamer ala Djuice og Chess som spilles av i hver reklamepause i flere måneder får jeg virkelig nok. Blæh!

FALSKE KONKURRANSER

Hvordan er det mulig at folk fremdeles tror på disse falske konkurransene på facebook? Nei, "Mercedes Norge" med 5 likes lodder ikke ut en bil til to millioner. Dette er scam, og sidene stjeler personopplysningene dine.. "frivillig" ID tyveri = not so cool.

FJORTISSER PÅ SENTER

Argh, denne irriterer meg skikkelig. Fjortisser som henger på sentret, røyker og tøffer seg. I tillegg er de høylytte, all over the place og frekke. Hvor er foreldrene?!

FOLK SOM STIRRER

Enough said! Ekstremt ubehagelig, enten det er på matbutikken eller bussen. Kom heller bort om det er noe du lurer på! Man stirrer eller peker ikke, dette er jo vanlig folkeskikk..

DÅRLIG KVALITET PÅ KLÆR

Når man endelig finner drømmegenseren, tar den på seg også rakner den. Ja, jeg forstår at man får det man betaler for- men jeg forventer likevel at jeg skal kunne bruke den i litt mer enn to minutter, uansett pris..

DE SOM JOBBER I SERVICEBRANSJEN MEN som ABSOLUTT IKKE BURDE GJORT DET

Jeg finner det ekstremt irriterende når mennesker som jobber innen servicebransjen ikke klarer å være høfflige, imøtekommende, løsningsorientert eller trivelige. Det er jobben deres, og dere får bokstavelig talt betalt for å være serviceinnstilte!

KROPPSFIKSERTE JENTER

Misforstå meg rett, dette syns jeg er mest trist, men jeg klarer ikke å ta personer som hele tiden klager på sin egen vekt seriøst. Spesielt når det er tilsynelatende tynne jenter som bare trenger bekreftelse/oppmerksomhet. Typ "ååh jeg har blitt såå feit" eller "du er såå tynn men jeg er såå diger". Dette syns jeg er svært ubehagelig og jeg aner aldri hva jeg skal si. Dere er alle flotte, men dere trenger da ikke å høre det fra andre hele tiden!

DE SOM IKKE TAR HENSYN TIL ANDRE

På fly, bussen, køen, rulletrappen- u name it! De som på død og liv skal på bussen før andre har fått sjangsen til å gå av, eller de som står til høyre i rulletrappen slik at de som har det travelt ikke får gått forbi. Eller de som sitter bakerst i flyet men som SKAL av før de som sitter forran. Argh! Føler dette er common sense..


Thats it! Disse punktene står øverst på lista mi, men det er mye mer jeg irriterer meg over i løpet av en dag, hehe!
Q: Har dere noe å tilføye listen?
��

MUSEUM

Trondheim kunstmuseum

Hei! Som nevnt i forrige innlegg har jeg og Jon vært på Trondheim kunstmuseum i dag. Kult å oppleve litt kultur i hjembyen også! Jeg har jo fortalt dere tidligere at jeg elsker historie, kultur, monumenter og kunst- så dette passet med midt i blinken. �� Var en fin blanding av nytt og gammelt, men kan nok ikke akkurat måle seg med Louvre og Musée d'Orsay, hehe. Når vi var der var vi jo helt i hundre, kan nok ikke si helt det samme her, men anbefaler absolutt alle som bor i Trondheim å ta seg turen innom! ✨

Ellers har vi egentlig bare nytt fridagen. Spist litt is og kost oss på takterrassen, og nå skal vi straks ta fatt på de siste episodene av Game Of Thrones. Iiih! Må nok være beste serien jeg har sett noen gang, og håper virkelig at sesongavslutningen som kommer i natt lever opp til forventningene!
Noen av dere som følger med?

BILDEDRYSS

GOOD TIMES WITH MY SISTER 

Åh, så koselig vi har hatt det i helgen! �� Som sagt har vi hatt besøk av lillesøsteren min Nora, og vi har kost oss med shave ice, pizza, tur på festningen og mye mer. Nora drar hjem allerede i dag, men vi har i fått utnyttet tiden godt ✨ Jeg og Jon har ikke store planene i dag, bare gå oss en tur og kanskje en tur innom kunstmuseeum. Oppdaterer dere senere i dag!
​Kjører på med et lite bildedryss jeg, så får dere se så fint jeg, Nora og Jon har har hatt det:

Håper alle har hatt en fin helg ���� klem

WORK WORK WORK

WEEKEND & NEW JOB

Hei og god helg til dere ��
Håper alle har hatt en fin lørdag så langt. Selv har jeg startet dagen med rydding av leilighet, for i kveld får vi nemmelig storfint besøk av min kjære lillesøster! Planen er å bake litt, spise godis, se film og rett å slett bare kose oss. Jeg gleder meg!

Ellers er det ikke så mye som skjer gitt, sett bort i fra at jeg begynner i ny jobb til uka. Jeg begynner å jobbe hos Vero Moda i Nordre gate her i Trondheim. �� Trenger å gjøre noe litt annet i en periode, da frisøryrket er veldig tungt. Satser på mye inspirasjon fremover, og gleder meg veldig til å starte hos Vero Moda. Elsker klærne derfra, så passer meg jo perfekt ✨ Men fortvil ikke- det er fremdeles frisør jeg vil bli, så jeg kommer sterkere tilbake litt senere!

Gleder meg til å ta med dere på reisen videre ��
Q: Hvor jobber eller studerer du?

MAKEUP LOOK

Sponset behandlig

Hei flotte lesere. Må bare starte med å si tusen takk for alle de flotte kommentarene dere la igjen i går! Jeg gruet meg veldig til å poste innlegget, men det var jo helt uten grunn. Dere er gode! ��


volum lashes

I dag er derimot back to normal, og sminken er på igjen. Jeg nevnte jo for noen dager siden at jeg har fått fikset vippene mine hos Beauty Stop her i Trondheim, så nå er det vel på høy tid og vise dere resultatet.

Tidligere når jeg har hatt vippeextentions har jeg mistet mange de første dagene (det er jo naturlig) men denne gangen ei. Etter snart en uke sitter de fremdeles like bra, og det må jo bare være et godt tegn?!
Jeg har på det lengste 12mm, og er sjukt fornøyd. Jeg har halvert morgenrutinen, og nå er det ikke lengre like skummelt å gå sminkeløs! LOVE IT!

�� Sjekk gjerne ut facebooksiden hennes HER og instagram HER ��

SKIN (FRØYA COSMEzTICS)
Photo finish moisture foundation (nr 3) HER
Luminous pen (nr 1) HER
Translucent powder HER
All-around bronzer (nr 1) HER
Perfect highlighter HER

BROWS (BITCHN' BROWS)
Brow fix HER
Brow pencil blonde: HER, brown: HER
Brow shadow HER
The essential brow kit HER (With all the product over)

LIPS
MAC Boldly bare
FRØYA Tinted lipstick (nr 2&3) HER

EYES
Makeup mekka Felt tip eyeliner
Bronx Natural undercover palette HER
Volum lash extensions HER

Stor klem til dere

Ingrid

THE POWER OF MAKEUP

"Take her swimming on the first date"

Det er så mye snakk om "The power of make up" om dagen at jeg ville skrive litt om det selv. Dette er egentlig et innlegg jeg har gruet meg litt til å publisere, for dette er langt utenfor komfortsonen min. Det er ikke mange som får se meg uten sminke, men jeg ønsker å øke, ikke bare min, men også andres selvtillit. For man ser ikke perfekt, eller "on fleek" ut hele tiden. Selv føler jeg at jeg må sminke meg uansett hva jeg skal ut på. Om jeg bare skal en kjapp tur på butikken en søndag, føler jeg at jeg må leve opp til det bildet folk har av meg til vanlig. Når andre kommer fyllesyke i joggebukse vil jeg se mitt beste ut, for andre er så vant til at jeg alltid har sminken og håret på plass. Dette går utover psyken, og da er det viktig å ta tak.

Jeg er selv veldig påvirket av andre bloggere/instagrammere som lever et tilsynelatende perfekt liv. Selv om jeg vet at mye er iscenesatt, vil jeg se likedan ut. Jeg vil ha samme klær, utseende og ting, noe som ikke er bra. Jeg vil ikke være med å påvirke andre eller øke presset på at man skal leve opp til en standard for hva som er ansett som fint eller bra. Derfor er det viktig for meg å poste et bilde av hvordan jeg ser ut når jeg bare er meg.

Når det er sagt, elsker jeg å inspirere andre til og prøve noe nytt, finne nye løsninger eller teste sminke de ikke har turt før. Men husk alltid at sminke har ingen fasit. Smink deg som DU vil, enten om det er med mye eller lite. Selv om inntrykket kan gi deg et fikset bilde må jeg påpeke at det ikke er noe feil med å sminke seg. Jeg elsker at det finnes så mange kreative jenter og gutter der ute, men det er så viktig at man sminker seg for seg selv, og ingen andre! Dere er alle vakre både med og uten sminke


Og vet dere hva? I dag gikk jeg uten sminke på jobb for første gang på lenge, og det gikk fint�� 

KASTER INN HÅNDKLEET

ttyl

Hei. Ville bare titte innom og hilse på dere, jeg. �� Jeg har litt mye å tenke på, og legger derfor unna bloggen litt for i dag. Jeg prøver alltid å blogge uansett, men noen dager må også jeg kaste inn håndkleet. Håper det går greit, og lover jeg skal blogge bedre senere ��
Kvelden tilbringes med min kjære, og vi skal se film, spise godis og bare kose oss. Prøve å få tankene på litt andre ting. Ønsker dere alle en fin tirsdag, også snakkes vi mer i morgen. Klem!

NEW NAILS

Sponset behandling

beauty stop

Hei dere! I morgen er det tilbake på jobb, så i dag er siste feriedag. Det har jeg utnyttet til det fulle, og dagen har blitt brukt på meg-tid. Jeg har satt på nye negler, og i dag gikk jeg for denne fine rosafargen. LOVE IT!
Jeg går fast til Zelia på Beauty Stop her i Trondheim. Hun er utrolig dyktig, er nøye og lytter til dine ønsker. Har fått satt på volumvipper også, noe som passer meg perfekt nå mot sommeren! Ordner meg på null komma niks, og trenger ikke like mye sminke. Viser dere bilder av de litt senere!
�� Sjekk gjerne ut facebooksiden hennes HER og instagram HER ��

GOOD MORNING

Perfect mornings

God søndag, fine lesere! Håper alle ha hatt en fin morgen så langt. Selv har jeg endelig fått hjem kjæresten min igjen, og i dag har vi kost oss med skikkelig frokost. Pannekaker, hjemmelaget blåbærsyltetøy og bacon. Mmm! Et lite tips: vi kjøpte bare fryste blåbær (for å bruke i smoothie) moste de og tilsatte masse sukker- og vips så har man kjempegodt, hjemmelaget blåbærsyltetøy. Nam! ��
Jon kom hjem i går, og siden familien min er på besøk i byen dro vi ut å spiste på
Sabrura Sticks & Sushi. God mat og vin som anbefales på det sterkeste! I dag har vi ikke så mange planer, annet enn at vi skal på kino, slappe av og kanskje dra ut å spise en tur. Jeg er snart ferdig med ferien min, og da er det jo viktig å nyte de siste dagene!

klem Ingrid

HOME ALONE

Bla bla bla

Hei dere! Ville bare titte innom å si hei, jeg! Vet bloggingen min er litt så som så fortiden, men sånn er det når kameramannen min er på ferie.. �� I tillegg har kameraet mitt gått i stykker, så det vil ikke fokusere lengre. Noen tips til gode kamera som er lett å få med seg rundt om kring? 

Nå har jeg vært i byen å gjort noen ærend, og nå skal kvelden brukes på å rydde/vaske leilighet (blæh). Har sklidd ut litt med ryddinga når jeg er hjemmealene, men i morgen kommer Jon hjem, så da er det bare å sette i gang! Gleder meg til å få hjem kjæresten min! Han har vært borte i ti dager nå, og jeg tror aldri vi har gått så lenge uten å se hverandre før..

Smykker fra Glitter og H&M

Nå skal jeg hive meg rundt og få vasket litt her. Snakkes senere ��

SVAR PÅ SPØSMÅLSRUNDE!

Q & A

Hva liker du best å gjøre på en lørdagskveld?
Lørdagskvelder er litt enten eller for min del. Liker å ta meg noen (les: mange) glass vin med venner, men foretrekker ofte en rolig kveld med kjæresten. Viktig å variere litt også ��

Hva er best med Trondheim? (Skal flytte dit til høsten) hihi
Trondheim er uten tvil Norges beste studentby! Godt uteliv, fine turområder, koselige cafeer på bakklandet, Nidarosdomen og ikke minst solsiden stappfull med glade trøndere som drikker utepils. Spør du meg er det perfekt størrelse på byen, og ikke lengre avstander mellom ting enn at det fint går an å gå (i verste fall ta buss i ti minutter). Du kommer til å stortrives her, og det er utrolig lett å bli kjent med folk her ��

Har du et sminkeprodukt du ikke klarer deg uten?
Her måtte jeg tenke meg godt om, men tror jeg lander på lipliner.��Det er min absolutte must have, føler meg helt naken uten! ��

hvis du måtte valgt mellom å bare sminke bryn eller bare sminke øyne hva hadde du valgt? (haha mest random spørsmål ever, men kan være morsomt å vite)
Haha, elsker randome spørsmål! Håper jeg aldri må velge mellom de to i virkeligheten, men tror jeg går for øyne her! Litt mer avhengig av winged eyeliner enn brynsprodukter. Hehe ��

Hvilke bloggere får du mest inspirasjon fra?
Mange av bloggene jeg leser er inne på Nouw, og her henter jeg også inspo. Dere er alle så flotte Når det kommer til sminke og klær får jeg mye inspirasjon fra venninner/helt vanlige jenter på instagram �� Helt ærlig så er jeg ikke så alt for begeistret for blogger(e) som er alt for perfekte. Liker å se at folk er normale, if it makes any sense? Er så lei av alle disse polerte instagram/bloggene med hvitt interiør, chanelvesker, salater, fancy restauranter og uendelige filter. ��


Et land du har lyst til å besøke i nærmeste fremtid?
I fjor var vi i Paris i tolv dager, og året før var vi ti dager i Lisboa. Begge utrolige fine byer med storslått arkitektur. Jeg elsker å se flotte bygg, oppleve kulturlivet og lære om historien i byene jeg besøker. Neste år har jeg lyst til å dra til Istanbul for å oppleve moskeene, de tyrkiske badene, basarene og mye mer. Elsker å reise!

Hva liker du best med å blogge?
Alle mulighetene jeg får! Jeg elsker å anbefale dere produkter, skrive, ta bilder, lage sminkelooks, og ja, rett å slett være kreativ. Morsomt å ha en stemme og kunne være med å inspirere andre ��


Hvordan er highlighteren fra FRØYA i forhold til den fra Makeup Revolution?
Begge highlighterne er utrolig gode, men jeg bruker de i forskjellige settinger. FRØYA sin er perfekt for naturlig glød, og den bruker jeg på litt mer naturlige looks. Makeup Revolution er litt mer "dramatisk" og ser litt mer kunstig ut. Til gjengjeld får man dog helt syk highlight! Begge er store favoritter hos meg vertfall
��✨

Hvor er du i ditt ess, altså, hvor har du det aller best?
Haha, her har jeg lyst til å skrive i sofaen med potetgullskåla, men kanskje ikke helt det svaret du var ute etter. Neida. Jeg har det aller best når solen skinner og vi sitter en gjeng med gode venner på takterrasen. Når praten sitter løst, vi hører musikk, spiser god mat og drikker vin. Da har jeg det så utrolig bra og kan virkelig være meg selv. ��

Hvor finner du inspirasjon fra?
Dette svarte jeg jo litt på ovenfor, men jeg henter i hovedsak inspirasjon fra personene jeg omgås med. De påvirker meg på mange positive måter, både i klesfronten og når det kommer til andre ting ��

Hvordan redigerer du bildene dine?
Her inne på bloggen bruker jeg bare Nouw's egen redigeringsfunksjon :-) Øker lysstyrken og kontrasten. På instagram bruker jeg filteret Clarendon (på styrke 15) og også der redigerer jeg lysstyrke, kontrast osv.

Hvordan er nyx sin suede i konsistens og varighet?
Elsker NYX suede! Mye bedre en lingerie, de syns jeg blir aalt for matte (kaker seg nesten). Jeg kan gå mange timer med liquide suede før jeg må friske opp �� en av mine favoritter!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Klem ��

SPØRSMÅLRUNDE

Spørsmålsrunde!

Hei dere! Ville bare minne dere på at jeg har en spørsmålsrunde gående. Jeg tenkte jeg skulle svare i løpet av kvelden, så hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre NÅ!�� Gleder meg til å se på alle spørsmålene deres!

Klem ��

MAKEUP LOOK

BRONX colors

WWW.MISSPERFECT.NO
I samarbeid med Missperfect.no har jeg vært så heldig å få testet det nye makeup-merket Bronx Colors. Jeg har testet sminken i noen dager nå, og er virkelig fornøyd. Her snakker vi høy kvalitet for en rimelig penge! Min absolutte favoritt er den vannfaste foundationen. Sola har virkelig steikt de siste dagene, men den sitter like godt uansett om man svetter eller ei. Det liker vi! Har fått testet mye annet spennende også, blandt annet øyeskyggepaletten Natural Undercover. Denne elsker jeg! Superpigmentert, og fantastiske fine farger. Blitt brukt hver dag siden jeg fikk den- no kidding!

MAKEUP DETAILS

SKIN:
PRIMER - BRONX STUDIOLINE PORE MINIMIZER HER
FOUNDATION - BRONX WATERPROOF FOUNDATION HER
SETTING POWDER - FRØYA TRANSLUCENT POWDER HER
BLUSH - BRONX INTENSE BLUSHER HER
BRONZER - FRØYA ALL-AROUND BRONZER (NR 1) HER
HIGHLIGHTER - MAKEUP REVOLUTION HIGHLIGHT PALETTE

BROWS:
BITCHN' BROWS - BROW PENCIL BLONDE (IN FRONT) HER, BROW PENCIL BROWN HER
BITCHN' BROWS - BROW SHADOW TRIO HER
BITCHN' BROWS - BROW FIX HER

LIPS AND EYES:
LIP LINER - MAC BOLDLY BARE
LIPSTICK - BRONX MATTE LIP TINT HER
EYESHADOW - BRONX NATURAL UNDERCOVER PALETTE HER
GEL LINER - BRONX GEL LINER POT HER
MASCARA - BRONX X-ORBITANT HER
LASHES - DEPEND ALAYAH HER

✨Minner forresten om spørsmålsrunden jeg har gående HER! ✨

Sponsede produkter // ærlige meninger

BILDREDRYSS

BROR

Hei! Håper alle har en fin helg så langt �� Jeg har hatt besøk av mamma i helga, og vi har kost oss med god mat, film og godis. I dag ruslet vi en tur i byen i finværet (jeg holdt på fryse i hjel). Spiste burger til frokost på Bror. Sjukt digg! Nå sitter jeg på terrassen og slapper av før jeg skal dra og møte Amanda og Pia. Vin står på planen! �� Jon er hjemme på Hamar, så outfitbildene ble i speilet i dag. Hope you don't mind!

LETS TALK ABOUT BROWS

BITCHN' BROWS

Tenkte jeg skulle dele noen av mine absolutte must innen øyenbrynsminke med dere!

Er det en sminkerutine jeg anser som viktig, så er det brynene. Brynene er virkelig med på å definere ansiktet, og kan utgjøre så mye! Jeg skal innrømme selv at jeg ikke alltid har hatt fine bryn, for som alle andre har også jeg tegnet på litt for mye. Heldigvis har jeg kommet meg videre fra det, og innsett at naturlig som oftest er det beste! Jeg er IKKE en fan av såkalte "brows on fleek", det syns jeg blir alt for unaturlig. Nå skal det sies at jeg ikke har noe fasitsvar, da vil alle kler forskjellige ting, men jeg har funnet den metoden og kombinasjon av produkter som passer meg best!

Jeg har relativt fyldige bryn fra naturens side, og jeg farger/former de regelmessig. Derfor er det for min del viktigst å kunne forme brynene mine og fylle inn litt der det mangler. Det er lett å tegne på brynene, det vanskelige er å få det til å ikke se for påtegnet ut. Derfor er jeg utrolig glad for at jeg har blitt introdusert for BITCHN' BROWS. Aldri før har det vært enklere å få naturlige bryn.

Jeg starter med fylle inn med brynene med blyanten i fargen blond. Jeg liker at det er lysere foran, og går derfor over med blyanten i fargen brown i buen. Deretter fyller jeg inn med det lyseste brynspudderet i front, og som med blyanten, litt mørkere i buen. Dus ut med brynskosten, og unngå for mye produkt i starten av brynene, dette gjør at det blir mye mer naturlig! Avslutningsvis går jeg over med brynsgele. Denne holder virkelig hele dagen, uten tvil min favoritt!
Haha, innså akkurat hor vanskelig det er å forklare sminkerutinen skriftlig.. Kanskje jeg skal lage en video? Hva tenker dere?

BITCHN' BROWS:
Brow fix HER
Brow pencil blonde: HER, brown: HER
Brow shadow HER
The essential brow kit HER (With all the product over)

��

Hva er deres must haves innen brynssminke? Klem

Produktene er sponset.

SPØRSMÅLSRUNDE!

Spørsmålsrunde!

Mange nye lesere her om dagen, så da tenkte jeg rett å slett å kjøre på med en liten spørsmålsrunde.�� Her er det bare å spørre i vei altså- ingen spørsmål er dumme! Har dere kanskje noen ønskeinnlegg også?

Gleder meg til å høre fra dere! Klem

15 SKJØNNHETSTIPS

15 BEAUTY HACKS

1. Invister i gode børster! De legger grunnlaget for fin makeup.
2. Alltid legg concealer etter foundation. Da ser man enklere hvor det trengs, så slipper man at det blir for mye!
3.
Bruk concealer under øyenbrynene for å skape en highlightende effekt. Da får man også rammet de inn, fjernet søl og skeivheter.

4. Påfør foundation fra midten av ansiktet og blend ut- så slipper du harde kanter og markert skille!
5. Velg fokus. Velger du å ha mye øyesminke kan det være greit med mer nøytrale lepper. Less is more.
6
. Legg concealer i en trekant under øynene, og bruk "baking"-teknikken for flawless skin!

7. Legg countoring/bronzer under kinnbena for å oppnå riktig effekt.
8. Bruk en hvit eyeliner på våtkanten for å åpne blikket! Det gir en illusjon av større øyne.
9. Bruk komplementærfarger for å fremheve øyenfargen din! For eksempel blå øyne = organge/kobber.

10. Hovne øyne? Ha alltid en skje i fryseren, og legg den på de hovne øynene når nødvendig. Kulden roer ned hevelsen!
11. Bland litt fuktighetskrem sammen med foundation for lettere dekkevne. Perfekt nå på sommeren!
12. Syns du det er vanskelig å påføre falske vipper? Klipp de opp i 2-4 mindre deler, så blir de mye enklere å påføre!

13. Påfør foundation i bevegelser nedover. Da legger også ansiktshårene seg ned!
14. Syns du leppestiften er for glossy? Ta en stor pudderkost med translucentpowder og "tap" lett over leppene. Voila! Så har man matt leppestift som sitter lenge. Fargen er fremdeles like fin!
15. Tom for brynsgele? Ta en kost, spray på litt hårspray og kam brynene slik du ønsker de.

SNAPCHAT

Snapchat lately

Lenge siden jeg har oppdatert denne kategorien, så da var det på tide med et lite innlegg igjen! Her er det en blanding av både litt nytt og gammelt. Tenker hver gang jeg lager et slikt innlegg at jeg skal bli flinkere til å lagre Mystory, men lærer aldri. Skjerpings! Om dere vil følge meg, er det bare å legg meg til @ingridbjugan.

TODAYS MAKEUP

Todays makeup

Hei dere! Gjett hvem som er så uheldig å har fått smertefull visdomstann igjen? MEG! ��☝ Altså, er det mulig? Nå har jeg i alle fall bestilt meg time til trekking, så i morgen forsvinner den. Jeg går på pencilin igjen, men denne gangen har den ikke hatt noen effekt, så det er vel på tide og ta den. Pinex forte er min beste venn frem til da, så makeup looken i dag ble litt halvveis- men jeg har jo så lyst til å vise noe av den nye sminken min fra FRØYA Cosmetics så da får det bare være!

SKIN:
FRØYA - PHOTO FINISH MOISTURE FOUNDATION (NR 3) HER
FRØYA - LUMINOUS PEN (NR 1) HER
FRØYA - TRANSLUCENT POWDER HER
FRØYA - ALL-AROUND BRONZER (NR 1) HER
FRØYA - PERFECT HIGHLIGHTER HER

BROWS:
BITCHN' BROWS - BROW PENCIL BLONDE (IN FRONT) HER, BROW PENCIL BROWN HER
BITCHN' BROWS - BROW SHADOW TRIO HER
BITCHN' BROWS - BROW FIX HER

EYES AND LIPS:
FRØYA - TINTET LIPSTICK (NR 2&3) HER
FRØYA - STAY LIPLINER (NR 2) HER
MAKEUP MEKKA - FELT TIP EYELINER
MAKEUP REVOLUTION - 32 EYESHADOW PALETTE
LASHES - EBAY

Håper alle har en fin dag- og ønsk meg lykke til i morgen �� Jeg har litt tannlegeskrekk, så dette gruver jeg meg skikkelig til!! Men alt er vel bedre smertene jeg har nå.. 

NEW IN

New in - Frøya Cosmetics 

Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at FRØYA Cosmetics har blitt et av mine absolutte favorittmerker. Jeg elsker sminken derfra, og nå har endelig samlingen min blitt beriket med flere produkter. Designet er jo også helt fantastisk fint, og kostene deres er AMAZING! Gleder meg til å vise dere mange fine sminkelooks fremover.

Produktene finner dere HER

Klem Ingrid

Produktene er sponset

HJEM

Hei! Nå er jeg akkurat på vei ut døren, men ville bare innom å hilse på før jeg drar. I dag går turen hjemover, nærmere bestemt Steinkjer. Sikkert ikke så mange av dere som har hørt om plassen, men det er en by ca. to timer unna Trondheim. Kjenner det skal bli godt å se familie og venner igjen :-)
Håper alle har en fin dag! Klem❤️

PRODUKTANBEFALING!

SP LuxeOil - Produktanbefaling

Hei! Nå var det på tide med en liten produktanbefaling igjen. Jeg tester nye hårprodukter hele tiden og kommer over nye favoritter stadig vekk. disse har jeg så lyst til å dele med dere, og i dag skal fortelle dere litt om SP LuxeOil. Denne serien har jeg forelsket meg helt i, da både lukt, konsistens, pleie og design treffer meg helt!
Selv har jeg sjampo, kur, conditioner og olje fra samme serien. Disse skal jeg fortelle dere litt om nå. Kunne skrevet side opp og side ned om disse produktene, men har prøvd å korte det ned litt denne gangen, hehe! Litt enklere for dere å henge med smile.png

Keratin Protect shampoo

Denne sjampoen renser forsiktig bort overflødig olje/urenheter fra håret ditt, samtidig som den beskytter, reparerer og nærer håret. Den gir en naturlig glans, men tynger ikke. Jeg opplever håret mitt som smidig, silkemykt og glatt etter bruk. �� Denne sjampoen inneholder oljer fra argan, jojoba og mandel, og gir optimal beskyttelse med Keratin som pleier og forsterker håret! Lukter fantastisk godt også!

Visste dere at Keratin er hårets egne byggesteiner? 90% av hvert hårstrå består av keratiner. Keratin tilsettes fordi det er en veldig god ingrediens som forbedrer hårstrukturen innen fra og ut! smile.png

Keratin Restore Mask

Denne hårkuren er fantastisk og lukter dødsgodt! Perfekt for slitt, livløst og skadet hår da den effektivt jobber for å gjenoppbygge hårfibrene. Også denne inneholder en kombinasjon av argan-, jojoba- og mandeloljer som tilfører håret antioksidanter. Denne skal i håret før conditioner, og anvendes i håndkletørt hår i 5-10 minutter. Håret blir mykt, glatt og glansfult! Passer alle hårtyper, men gir mest effekt på slitt, skadet og/eller livløst hår. Denne har virkelig reddet meg nå i overgangen fra mørkt til blondt!

Keratin Conditioning Cream

Selv avslutter jeg alltid med balsam. Det er alltid viktig å huske at sjampoen åpner skjellaget og at balsamen lukker. Denne balsamen beskytter håret mot ytre påkjenninger, samtidig som den gir en myk og smidig finish. Den luksuriøse blandingen av oljer gir håret god beskyttelse og næring! Denne masserer jeg godt inn i vått hår, lar virke i 30 sekunder og skyller godt! Syns håret blir skikkelig mykt og deilig etter bruk ����

Reconstructive Elixir

Jeg elsker virkelig denne. Jeg vet mange er skeptisk når det kommer til oljer, og at mange er redde for fett/tungt hår- men denne oppleves som lett i håret om den brukes riktig. Selv bruker jeg alltid olje i vått hår, men kan av og til tilføre litt i tørt hår for å samle slitte tupper og lignende. Husk å tilføre denne i håret kun fra ørene og ned, eller områder der håret er ekstra skadet.

Dette er virkelig en totalt pleiende hårolje som tilfører skadet hår og spisser massevis av fuktighet og pleie. Selv opplevde jeg at håret føltes friskere allerede etter et par gangers bruk. Den beskytter hvert eneste hårstrå, samtidig som den pleier håret fra innsiden og ut. Løser opp floker og etterlater håret skikkelig glansfult! Denne trengs det bare noen dråper av før man får skikkelig effekt. Love it!

klem ingrid

NOK EN SOMMERDAG

The perfect summer day-

Føler ikke jeg gjør annet enn å skrive om været jeg, men fy flate så fint det er fortiden! Perfekt å ta sommerferie nå altså. I dag har jeg vært å gjort noen ærend, storhandlet med Jon, spist masse is og kost oss meg i sola ❤ As we speak sitter jeg på takterrassen hjemme hos oss og soler meg. Livet er herlig!

Også har jeg begynt å lese ny bok da! Den skal visstnok være veldig bra, og er på New York Times bestseller-liste. Jeg har bare rukket å lese tre kapittel- men so far, so good. Om du liker Fifty Shades of Grey kommer du til å elske denne ��

Nå står lasagne på menyen og den skal selvfølgelig spises på verandaen. Haha, slikker sol så lenge man kan vettu! ☀ Håper alle har en like fin sommerdag som meg, og nyter den til det fulle!
KLEM ��

35 FAVORITE LIPSTICKS

My favorite lipsticks!

I dag tenkte jeg å vise dere et utvalg av mine leppestifter! Jeg elsker å variere, men har noen favoritter som brukes mest. Disse har jeg satt ✨ ved. Alle leppestiftene har god dekkevne og er godt pigmenterte smile.png

Reds / burgundy 

I rekkefølge:
Isadora (05- Femme fetale), NYX (01- Amsterdam), NYX Liquid Suede (11✨ kitten heels), NYX Lingerie (12- Exotic), NYX Lingerie (02- Embellishment), NYX Liquid Suede (12 ✨ Vintage), NYX (20- Copenhagen), H&M Lipstick, Sephora (Truth or dare)

Brown / nudes

I rekkefølge:
H&M (In a nutshell), MAC (whirl) MAC (Velvet ✨ teddy), MAC (spiri), NYX (15 ✨ Athens), NYX Lingerie (04-Ruffle trim), NYX Lingerie (06- Push-Up)

Pink / natural

I Rekkefølge:
NYX Liquid suede (09 ✨ Tea & Cookies), NYX (13- Sydney), NYX (03- Tokyo) NYX (06 ✨ Istanbul), NYX Matte Lipstick (15- Whipped Caviar), NYX Matte Lipstick (09- Natural), MAC (Fanfare), MAC (Brave), MAC (Twig), MAC (Faux ✨ ), FRØYA (Nr ✨ 10), YSL (23), SEPHORA (09- Life in pink), KICKS (Doll house), Estée Lauder (01- Pink sand), Isadora Matte (07 ✨ Nude pink), Isadora (132, Pink pashmina), Maybelline (175- Pink punch)