hits

mai 2017

TODAYS OUTFIT

WHEN IN DOUBT, WEAR RED

Hei fininger! ❤ Bare innom for å poste dagens outfit jeg. Sitter på skolen å leser til eksamen, og begynner å innse hvor travelt jeg har det. Haha! Jeg har eksamen i Bedriftsøkonomi og Statistikk. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå, men får bare gjøre så godt jeg kan- og det er jo mer enn godt nok! :-) Anyways! Nå skal jeg lese videre, så her har dere dagens antrekk i mellomtiden. Vi snakkes mer senere i dag ❤

OUTFIT DETAILS

Bomber - Vero Moda
Mom jeans - Monki
T-skjorte - Gina Tricot
Veske - Chanel
Ballerinas - Zara

Q: Hva syns dere?

MINE FAVORITTRESTAURANTER!

"It upsets me when restaurants think they are too good for ketchup. No one is too good for ketchup. Ketchup is too good for you"

Jeg elsker å dra ut å spise, og hadde det vært opp til meg hadde jeg gjort det hver dag.. Haha! I løpet av mine snart 5 år i Trondheim har jeg funnet meg noen favoritter, og i dag tenkte jeg rett å slett å ha en liten restaurantguide. Så, om du er ny i byen, bare på besøk eller har lyst til å utvide horisonten litt, er det bare å følge med! Trondheim byr på MYE burger og pizza, men jeg har prøvd å legge inn litt alternativer til det også. Jeg har rett og slett gjort det enkelt, å gitt hver restaurant en score fra 1-10, der 10 er best. Og husk; smaken er som baken.. Hehe!

UNA PIZZERIA E BAR
Først ut er Una! Åh, min favorittpizza.. Jeg elsker denne plassen, og interiøret er dødskult. Una ligger på Solsiden, så beliggenheten og stemningen scorer full pott. Om det er noe jeg skal klage på her, og nå er jeg pirkete altså, er at du ikke får en servitør å forholde deg til, noe som blir litt uoversiktelig og kaotisk. Ellers er det ingenting å utsette på, og dette er nok en av mine favorittrestauranter.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽❾⑩

OLIVIA SOLSIDEN
Okei, på denne jukser jeg litt. Jeg har nemlig ikke besøkt Olivia som akkurat har kommet til Solsiden, bare den på Akerbrygge. Men, jeg regner med det er mye likt. Maten på Olivia er veldig god, men her velger jeg å sitere Ed Sheeran: "It upsets me when restaurants think they are too good for ketchup. No one is too good for Ketchup. Ketchup is too good for you." Haha! Skuffelsen var stor da jeg ikke fikk ketchup på pizzaen min, så nå går heller turen til Una..
Score: ❶❷❸❹❺⑥⑦⑧⑨⑩

FRIDA
Byens beste meksikanske mat! Åh, hit må dere dra om dere vil prøve noe litt annet. Ligger i Fjordgata, så beliggenheten er sånn helt ok. Koselige lokaler, men kanskje litt bråkete. Ellers er maten kjempegod og servitørene trivelige. Perfekt om du liker litt sterk mat :-D
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽⑨⑩

TULLA FISCHER
Den kvelden jeg og Jon ble kjærester var vi ute å spiste på Tulla Fischer. Stedet har med andre ord litt spesiell betydning for oss, og det er vel egentlig grunnen til at vi har vært der litt også. Men bortsett fra det har jeg ingen grunn til å dra tilbake.. Små porsjoner med mat, tull med bordbestillingen, sinte og uhøffelige ansatte er bare noe av alt vi har opplevd der. Maten scorer ikke så høyt heller, så vi tar nok ikke turen tilbake denne gangen. Pluss for koselige lokaler.
Score: ❶❷❸❹⑤⑥⑦⑧⑨⑩

INDIAN TANDOORI:
En ypperlig indisk restaurant plassert midt i Trondheim sentrum. Autentisk mat, og godt utvalgt av retter. Omgivelsene og personalet er også veldig trivelige, så hit drar jeg gjerne igjen. Selv har jeg smakt Tikka Masala og Butter Chicken, og det smakte kjempegodt! Akkurat passe sterkt også.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽⑨⑩

GRAFFI GRILL OG BAR
De fleste som bor i Trondheim har nok vært en del på Graffi. De ligger i midtbyen og på Solsiden, så plasseringen er tipptopp. Maten er veldig god, men kanskje litt overvurdert? Grillfest er alltid en vinner, tho! Alt i alt en helt grei plass, men ikke dit jeg drar oftest.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼⑧⑨⑩

DØGNVILL BURGER:
Døgnvill kom akkurat til Trondheim, men jeg har rukket å vært der tre ganger allerede. Haha, glad i burger much? Men neida, Døgvill har blitt en stor favoritt hos meg. Restauranten ligger midt på Trondheim Torg, har godt utvalg av både mat, drikke og tilbehør. Jeg tørr påstå at det er en av de bedre burgerne jeg har smakt, så det ble full pott for min del. Pluss for hyggelige ansatte, god atmosfære og rask matservering.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽❾⑩

SUSHI BAR
Byens beste sushi, uten tvil! Nå har de åpnet en avdeling på torget også, men der har jeg ikke vært enda. De har både buffet og vanlig meny, så det er jo et topp alternativ om man ønsker det! Veldig god atmosfære og hyggelig betjening, så anbefaler dere å ta turen hit.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽⑨⑩

SUPERHERO BURGER
Dette kommer nok som et sjokk for mange, men jeg syns SHB er skikkelig oppskrytt. Misforstå meg rett, burgeren er god den, men jeg syns liksom den mangler det lille ekstra. Har vært der to ganger, og fikk begge gangene overstekt/brent burger. Litt kjedelig siden alle sier den skal være så god! Mulig jeg har vært litt uheldig, men hver gang jeg har tenkt å gi de en ny sjangse er det stappfullt og ingen ledige plasser. Et lite minus der altså!
Score: ❶❷❸❹❺❻⑦⑧⑨⑩

SAN SEBASTIAN TAPAS OG VINBAR
Nok en favoritt hos meg. Her er det virkelig noe for alle, og maten er virkelig upåklagelig! Selv bestiller jeg nesten alltid den ferdigsatte menyen "Grillpanne", men man kan også egenkomponere og bestille småretter. De har forresten verdens beste patatas bravas, sikler bare av tanken.. Dessverre er det litt for pricy, så hit går vi bare ved spesielle anledninger. De ligger på Torget og Solsiden!
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽❾❿

Åh, jeg kunne nevnt restauranter i fleng., så her var det vanskelig å velge ut kun noen få. Om dere liker dette innlegget kan jeg kanskje lage flere? ❤
Q: Hva er din favoritt restaurant i Trondheim?

SENSUR PÅ SEMESTRETS FØRSTE EKSAMEN

UNDERVURDERER MEG SELV

God morgen dere! I dag har jeg sovet leeenge. Vi var ute å feiret at Jon har levert master i går, så ble litt seint før vi kom oss i seng. Jeg er ikke glad i å sove utpå i det hele tatt, da føler jeg at jeg mister så mye av dagen, så nå er jeg i full sving med både blogg og eksamenslesing. Apropos eksamen! I dag fikk vi sensur på Forbrukeratferden, og jeg fikk B! Veldig fornøyd, hadde sett for meg en C eller D.. Undervurderer meg selv, som alltid. Haha! Men veldig stas altså. Nå har jeg B i snitt, så får jeg bare krysse fingrene på at jeg klarer å holde det slik...

I dag har jeg ikke store planene. Været er litt så som så (det regner i alle fall ikke!) så vi tenker oss en tur på Solsiden i løpet av dagen. Ellers skal jeg lese til eksamen, innom Petit å fikse en knekt negl og selvfølgelig må jeg inn å se litt på Fretex i samme slengen. Vi blogges mer senere dere! Klem ❤ Xx.

DETTE BRUKER JEG PÅ LEPPENE

"ON A BAD DAY, THERE'S ALWAYS LIPSTICK"

Et av de mest spurte spørsmålene her inne er nok hva jeg bruker på leppene, og selv om jeg varierer veldig fargemessig, så har jeg i det siste holdt meg til et merke. Det er nok litt fordi vi går mot sommeren, for da syns jeg det er så godt å ha noe litt lettere på leppene. Min obsession for NYX Soft Matte Lip Cream startert for lenge siden, men i det siste har jeg stort sett ikke bruk annet enn disse fargene. Syns det er veldig fint å blande de litt mer rosa med de med bruntoner i, så blir de veldig nøytrale og fine!

Fra venstre: Copenhagen, Tokyo, Sydney, London, Zurich, Athens, Cannes, Abu Dhabi og Istanbul. Min største favoritt er nok Athens og Copenhagen, men jeg syns også det er veldig fint og blande Tokyo og London. Dere finner de fleste HER

Q: Hva er din favoritt?

UKE 21

Har dere hatt en fin uke? Det har i alle fall jeg! Denne uken har jeg mye spennende på planen. Jeg kan ikke si så mye enda, men jeg skal selvfølgelig oppdatere dere så raskt jeg kan! Ellers håper jeg solen kommer til Trondheim også, så kan vi feire Jon Håvard med en utepils i godt vær. Han har nemlig (endelig) levert masteroppgaven sin. Åh, jeg er så stolt, og nå gleder jeg meg til vi begge kan ta sommerferie med god samvittighet! Hihi. Uansett, her kommer en liten oppsummering på uken som gikk:

UKEN SOM GIKK 

AKKURAT NÅ: Har startet dagen med en liten powerwalk rundt Nidelven. Godt å komme litt skikkelig i gang før jeg skal sitte foran pc'n hele dagen. Eksamenstiden fortsetter, selv etter en gøy og innholdsrik helg som denne. Blæh!

UKENS HØYDEPUNKT: Det var selvfølgelig å få besøk av Nora i helgen! Åh, som vi koste oss. Håper det ikke blir lenge til vi får litt søstertid igjen, vi bor jo tross alt bare to timer unna hverandre.. Enn så lenge!

UKENS NEDTUR: Været i Trondheim! Okei, jeg vet jeg snakker mye om det; men tror det er vanlig i Trøndelag hvor været skifter så mye? Vertfall. Jeg blir gal av å se alle som koser seg i solsteiken i Oslo når det pøsregner her. Gi meg sol!!

UKENS CRAVING: Smoothie! Friskt og godt. Virkelig en perfekt start på dagen, eller som en boost når man trenger litt energi. Jeg spiser litt lite frukt/grønnsaker, så smoothie er en perfekt måte for meg å få i meg næringen jeg trenger. Hehe.

UKENS KJØP: Jeg har funnet så mange skatter på Fretex i det siste, så mitt nye vintage blomsterskjørt stikker av med seieren her. Er skikkelig fan av gjenbruk, så tar turen innom bruktbutikker og Tise stadig vekk; enten for å kjøpe klær, gi bort eller selge. Genialt, og man kan shoppe med god samvittighet!

UKENS FILM: Jada, jeg er litt sent ute, men nå har jeg endelig sett Skjønnheten & Udyret. Jeg, Nora og Jon så den på kino i helgen og herregud for en søt film! ELSKER Disney, å dette var jo virkelig a trip down memory lane!

UKENS OUTFIT: Finner du HER og HER

UKENS SERIE: Har bare sett Riverdale uken her, syns det er ganske bra! Veldig spennende high school drama. Anbefales!

UKENS FAVORITTPRODUKT: Tørrsjampoen fra Bed Head, Oh bee Hive. Dere som har fulgt meg lenge husker kanskje at det var en av de første produktanbefalingene jeg skrev? Vel, fremdeles en favoritt et halvannet år senere, hihi! Kommer nok en ny anbefaling på denne snart!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Det ble innlegget "Den perfekte sommerkjolen". Om du vil lese det finner du det HER.

NESTE UKES MÅL: Blogg, blogg, blogg.. Åh, jeg er så lei av alt her inne på bloggen er litt sånn halvveis. Snart ferdig med eksamenstiden, og da blir det fult fokus igjen, jeg lover! Da skal jeg komme med produktanbefalinger, beauty-tips, dagens antrekk og annet som det har blitt litt mindre av i det siste.

UKENS SANG: Ikke snakk til meg - Merone. Som hørt på Skam, så klart. Flere enn meg som digger den serien eller? Haha!

Håper dere alle har hatt en fin uke; og at denne blir bare enda bedre! Stor klem ❤ Xx

INSTAGRAM LATELY

FOLLOW FOR UPDATES, INSPO AND GIVEAWAYS

Hei fininger! Har dere husket å følge meg på instagram? Jeg poster flere ganger om dagen, så om du vil ha oppdateringer på nye innlegg, litt inspo, giveaways og annen morro finner dere meg @ingridbjugan! ❤ Syns det er veldig morro å følge andre bloggere, lesere og brukere med mye inspirasjon; så jeg følger tilbake.

Klem til dere ❤ Xx

DRITTVÆR

BILDEDRYSS

Da har jeg akkurat sagt farvel til Nora. Vi har hatt en kjempefin helg sammen, funnet på mye sprell, og ikke minst veldig morsomt å se på Nora konkurrere i turn. I dag var det hopp og skranke, og det gikk veldig bra. Så flink vettu!

Det er skikkelig drittvær ute (som alltid i Trondheim), så i dag føler jeg for å ha en skikkelig innedag. Dyna er hentet frem, så nå blir det film og kos på stua. Legger ved noen bilder fra en litt finere dag i går. Hihi.

Og husk; i dag er siste mulighet for å være med på konkurransen jeg har i samarbeid med Jane Kønig. Sjekk instagrammen min for mer info! (@ingridbjugan)

Ønsker dere alle en fin søndag videre! ❤

DAGENS ANTREKK

STOLT STORESØSTER 

Hei alle sammen! Beklager litt sein blogging, men i dag har vi brukt store deler av dagen i turnhallen. Nora har konkurrert, og hun gjorde det kjempebra på alle øvelsene! Stolt storesøster. �� Nå skal vi kose oss med taco og brettspill, men før det tenkte jeg å vise dere dagens outfit:

OUTFIT DETAILS

Culottbukse - H&M
Jakke - Monki
Sneakers - Pieces
Strikk - Vero Moda
Øreringer - H&M
Smykke - Jane Kønig
Veske - Louis Vuitton

BESØK FRA STEINKJER

GOOD TIMES

Hei dere! Bare innom å hilser på. Jeg har besøk av lillesøsteren min i helga, så ikke all verdens tid til å blogge. Nora kom tidligere i dag, så så langt har vi vært på litt shopping, spist litt is og bare kost oss, og i kveld skal vi på kino. Så koselig! ��

Håper alle har en kjempefin fredag så langt. God helg til dere ❤

VINTAGE SKIRT

SHOPPING MED GOD SAMVITTIGHET

Som dere sikkert vet er jeg veldig fan av gjenbruk. Jeg kjøper mye brukt, selger eller gir bort det jeg ikke har bruk for lengre og er stadig vekk innom Fretex og andre bruktbutikker. Man kan jo finne så mye fint! Og best av alt; plaggene er ofte unike, og du møter sjeldent på noen med det samme. Her om dagen fant jeg dette nydelige skjørtet på Fretex. Det er fra 70-tallet, og kostet rundt 80 kr. Hvor kult er ikke det? Rødt og blomstrete er jo et av sommerens største trender også, så det syns jeg var et kupp. Shopping med god samvittighet.

NEW NAILS BY PETIT

BURGUNDY NAILS

Elsker de nye neglene mine! De er som alltid lagt av Silje på Petit Skjønnhetssalong. Denne gangen gikk jeg for mørkere negler igjen, er liksom litt mer meg det. Hehe, vinglepetra skjønner dere. Sist gang ville jeg ha lysere siden sommeren nærmer seg, og nå ville jeg ha de litt mørkere. Jaja! Morsomt å variere litt da. Nå har de fått online timebestilling, så om du også vil bli neglefin kan du bestille time HER

DAGENS ANTREKK

GINGHAM OFF SHOULDER TOP

Okei da, bildene er fra i går; så det er ikke helt dagens antrekk.. But still! I går var det så fint vær, og jeg hadde håpet det skulle fortsette i dag også, men nå ser det ut til at det blir regn. Blæh! Alltid så ustabilt. Ellers er det ikke mye som skjer, men jeg skal straks av gårde for å fikse neglene mine hos Petit. Alltid et høydepunkt! Jeg aner som vanlig ikke hva jeg skal gå for når det kommer til farge, men det finner jeg nok ut når jeg kommer dit. �� Hihi! Uansett, her kommer dagens outfit. Toppen kjøpte jeg forresten på Fretex for 59 kr.

DETAILS

Topp - Mango (kjøpt på Fretex)
Bukse - H&M
Sneakers - Vero Moda
Veske - Mango
Solbriller - Ebay
Øreringer - Weekday
Klokke - Daniel Wellington

GIVEAWAY! LOVETAG

VINN SMYKKE MED LOVETAG FRA JANE KØNIG 

Hei fine lesere! I dag ville jeg vise dere det fine smykket jeg mottok fra Jane Kønig her om dagen. Åh, jeg elsker det så mye! Jeg har jo allerede LoveTags med J og I, så det passet perfekt med dette hjertet og kløveren i tillegg. Det er det som er så fint med smykkene fra Jane Kønig, at du kan kjøpe til nye tags når du føler for det. ❤ Nå er student-tiden i gang for fullt, og hva passer vel bedre enn å gi bort et smykke i gave til deg selv eller noen du er glad i? De har faktisk en hel studentkolleksjon som du kan finne HER. Jeg syns det er helt innafor å unne seg en liten studentgave nå når eksamenstiden går mot slutten!

Nå har jeg faktisk en giveaway gående, hvor du har muligheten til å vinne akkurat samme smykket selv. Fremgangsmåten finner du nedenfor. Wihu, morsomt å endelig kunne gi noe tilbake til de fine leserne mine ��

SLIK DELTAR DU I GIVEAWAYEN 

1. Følg @ingridbjugan på Instagram
2. Lik bildet og tagg to venner i kommentarfeltet.

Du kan selvfølgelig delta så mange ganger du vil (for å øke vinnersjangsen) men da må du tagge noen andre. Jeg trekker vinneren neste søndag, og jeg gleder meg til å se hvem av dere det blir ❤

Håper dere deltar! Stor klem fra meg ❤

DEN PERFEKTE SOMMERKJOLEN

Sponset

CHIARA  FORTHI 

De fleste som kjenner meg vet at jeg ikke er en typisk "kjole-jente", men for denne gjør jeg lett et unntak. Dette er virkelig den perfekte sommerkjolen, og jeg ser den for meg både til hverdags og fest. Et par sneakers og skinnjakke gjør den litt mer laidback, og med høye hæler til er du klar for fest på null komma niks! Den gir deg en skikkelig fin figur, og holder alt på plass. Hihi! Kjolen er fra Chiara Forthi, et av Bubblerooms merker, og du finner den HEROm du vil se alle kjolene fra Chiara Forthi kan du trykke deg inn HER.

Jeg har selvfølgelig Brassybra under, som former, løfter, og støtter brystene under kjoler hvor det kan være vanskelig med vanlig bh under!

Q: Hva syns dere om kjolen? ❤ Stor klem

UKE 20

UKEN SOM GIKK

I alt eksamensstresset har den faste spalten "Uken som gikk" blitt litt nedprioritert. Nå er det alt for lenge siden jeg har hatt en liten oppsummering, så nå følte jeg det var på høy tid! Herregud som tiden flyr, sommeren er rett rundt hjørnet og jeg er snart ferdig med eksamen. Heldigvis får jeg skviset inn litt hygge også, så uken har vært veldig fin til tross❤

AKKURAT NÅ: Har jeg bakt brownies. Jeg sitter egentlig å øver til eksamen (selvfølgelig) men gjør virkelig alt annet enn det jeg skal. Haha! Det frister mer å rydde leiligheten liksom, det sier litt..

UKENS HØYDEPUNKT: 17.mai! Selv om jeg syns nasjonaldagen har blitt litt trynefaktor og alt for mye alkohol (les hele innlegget mitt HER) syns jeg det er en skikkelig fin dag. I år var vi jo dødsheldige med været også, så koste oss skikkelig i sola. Jatakk til flere slike dager!

UKENS NEDTUR: No shocker dette, men å lese til eksamen er jo en eneste stor nedtur.. Gi meg motivasjon!!

UKENS FAVORITTPRODUKT: Brassybra! For en genial oppfinnelse, og uten tvil den beste tape-bhen på markedet. Løfter, former og støtter brystene under kjoler/topper hvor vanlig bh ikke funker. Om du vil lese mer kan du trykke deg inn HER.

UKENS CRAVING: Is! Så raskt solen kommer frem må jeg spise is, enten det er på pinne, softis, kuleis eller slush; jeg MÅ ha det. Haha!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: "Vi flytter fra Trondheim". Jon Håvard har fått seg jobb i Hamar, så etter sommeren flytter vi dit! Vi har kjøpt oss leilighet som står ferdig i juli/august, og gleder oss skikkelig. Les hele innlegget HER

UKENS SERIE: 13 Reasons Why og Riverdale! Dere har sikkert hørt om de allerede, så jeg orker ikke å gi et handlingsreferat, men disse må dere se. �� Spennende!

UKENS OUTFIT: Finner dere HER og HER

NESTE UKES MÅL: Lese, lese, lese.. Dere er sikkert kjempelei av ordet eksamen; men sånn er det når dagene ikke består av stort annet.

UKENS FILM: Jeg har egentlig ikke sett så mye film denne uken, da det har gått mest i serier, men her om dagen så vi About Time. For en søt film! Jada, jeg er seint ute, men om det er flere som ikke har sett den før nå, så anbefales den! Haha ��

Q: Hvordan har deres uke vært?

TRONDHEIM KUNSTMUSEUM

"ART ENABLES US TO FIND OURSELVS AND LOSE OURSELVES AT THE SAME TIME."

Heihei! Håper dere alle har en fin søndag! Her har dagen så langt gått til eksamenslesing, men vi tok oss en liten pause i stad og ruslet bort til Trondheim Kunstmuseum. Godt med et avbrekk og litt andre inntrykk. Denne gangen gikk turen til museumet som ligger i Bispegata, men de har en avdeling på Gråmølna også (som jeg skrev om HER). TKM har en god blanding av samtidig og eldre kunst, og jeg anbefaler alle å ta turen dit! Koselig å bare rusle rundt. Legger ved noen bilder fra dagen vår ❤

Always dressing to match the wall.. Haha!

Q: Hva har dere gjort i dag?

TODAYS OUTFIT

TODAYS OUTFIT

Herregud, for et vær det er i Trondheim om dagen! I dag har det vært godt over 20 grader og full sol. Når jeg kom på jobb i dag hadde jeg på meg strikkagenser, men innså raskt at det ble aalt for varmt. Da er det greit å jobbe i klesbutikk, for å si det sånn! Altså, se så kul denne tskjorten er! Love it �� Selvfølgelig fra Vero Moda. Resten av detaljene finner dere nedenfor:

DETAILS

Jeans - Pieces, Vero Moda
Jakke og sko - Zara
Topp - Vero Moda
Smykke - Jane Kønig (sponset)
Øredobber - Gina Tricot

Ha en fin lørdag videre! Klem ❤

TODAYS MAKEUP LOOK

SMINKEVIDEO, FLYTTING OG EKSAMENSTID

Hei fininger, og god helg til dere! ❤ Jeg er snart på vei ut døra for å dra på jobb. I dag har jeg stengevakt på Vero Moda, og håper på å se noen av dere der! Etter jobb skal jeg på en innflyttingsfest til en venninne, så det blir koselig. �� Ellers skjer det ikke så mye. Jeg har fremdeles eksamenstid, men tankene mine er virkelig en helt annen plass. Leilighet og flytting tar mye av tiden min, og jeg kjenner det skal bli godt å få alt unnagjort (selv om det er lenge til). Livet altså, haha!

Anyways.. Slik ser jeg ut i dag! Jeg får stadig vekk spørsmål om jeg kan lage sminkevideo, og selv om jeg har veldig lyst har jeg ikke helt tatt steget dit enda. Er det noe dere ønsker at jeg skal lage? I så fall, let me know, så skal jeg prøve å få ut fingeren ��

Q: Hva gjør dere i dag? ❤ Klem

HOLD PUPPENE PÅ PLASS

Sponset

BRASSYBRA

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og flere av dere skal sikkert i konfirmasjoner, bryllup, sommerfester og annen morro. Det betyr for de fleste kjole, og i dag tenkte jeg å tipse dere om den beste teip-bhen jeg har prøvd, nemlig Brassybra! Jeg har prøvd det meste, alt fra stroppeløse til klistrebher i silkon, som alle blir for små eller sitter dårlig.

Brassybra er faktisk norsk-designet, og er en brysttape som løfter, støtter og former brystene - samtidig som den er usynlig under klær. Kort forklart etterligner den huden din ved å puste/strekke seg likt. Den er med andre ord perfekt å bruke når en vanlig BH ikke funker, som for eksempel kjoler med dype utringninger og åpen rygg. De passer forresten for størrelser helt opp til DDDD, så her er det størrelser for ALLE! Bare se så stor forskjell det var før og etter jeg tok på meg Brassybra her:

Former, støtter og løfter brystene, og det aller beste; man merker ikke at den er på! Veldig behagelig med andre ord :-) Jeg skal i alle fall finne frem alle kjolene og toppene jeg ikke har kunnet brukt tidligere, og nå gleder jeg meg på sommer og lette klær. Ps: den kan bades med! Om du vil lese eller se mer, kan du trykke deg inn HER

Brassybra er et engangsprodukt (kan bare brukes en gang) men du får med 3 stk på kjøpet! ��
Finnes i både hudfarget og svart, og kan kjøpes HER

IKKE SÆRLIG NASJONALROMANTISK

VEL OVERSTÅTT

Hei dere! Hadde dere en fin 17.mai? Selv gjorde vi ikke så mye ut av det i år, men vi var en liten gjeng som møttes til frokost. Koste meg utrolig mye, og syns det aller viktigste er at man er sammen med folk man har det bra med. �� Jeg føler at 17.mai de siste årene har blitt skikkelig trynefaktor. Jeg syns det er veldig bra at folk feirer på nasjonaldagen, jeg er bare så lei av at denne dagen har blitt en kamp om å ha det flottest. Hele instagrammen min i går var preget av bilder av den dyreste champisen, flotte bunader og folk som henger på "de kuleste" plassene. 17.mai har jo bare blitt et eneste stort fyllekalas. Ikke særlig nasjonalromantisk.. Misforstå meg rett, jeg syns det er superkoselig at folk tar seg et par glass champagne, men å drikke seg dritings føler jeg passer bedre en annen dag. Dager som 17.mai kan kjennes ekstra tungt for de som føler seg ensomme eller alene, og jeg tror det er veldig mange som føler på presset.

Selv valgte jeg å ikke drikke i år, av den enkle grunn at jeg lett klarer å kose meg like mye (om ikke mer) uten alkohol. Som nevnt ovenfor gjorde vi ikke så mye ut av feiringen i år, og jeg tror faktisk det er en av de bedre 17.mai'ene jeg har hatt. Og ikke har jeg bunad heller, hehe. �� Vi koste oss i sola med grilling, sukkerspinn, og tog. Jeg fikk spist is og god mat, vært med folk jeg bryr meg om - og det er det viktigste for meg!

Håper i alle fall at alle hadde en fin dag, uansett hvordan man valgte å feire den ��

Q: Hva gjorde du på 17.mai?

NAIL INSPO

Sponset behandling

PETIT SKJØNNHETSSALONG 

Jeg fikser alltid neglene mine hos Petit Skjønnhetssalong, og nå har de endelig gjort det mulig å bestille time på nett! Ovenfor ser dere noen av mine tidligere negler. Fine, ikke sant? De gjør alt av negledesign, og er utrolig dyktig. Salongen tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler og vippe extensions, og nå har de begynt med bryn også! ❤
Dere finner online timelister HER ��

TODAYS OUTFIT

SURREALISTISK

Hei dere! Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger etter gårsdagens innlegg! Responsen var mye større enn jeg trodde, men SÅ morsomt at dere vil følge reisen min ned til Hamar! �� Ikke minst morsomt å høre at jeg har lesere derfra som vil møtes å bli kjent. Det er koselig det! ❤ I kveld har vi vært ute å feiret leilighetskjøpet med pizza på Una. Det er fremdeles litt surrealistisk at vi om noen månder skal forlate fine Trondheim, men vi gleder oss veldig mye! Anyways. Har fått knipset noen bilder av dagens antrekk, og detaljene finner dere nedenfor:

DETAILS

White slingbacks - New Look
Mom jeans - H&M
Bag - Vintage Chanel
T-shirt - Gina Tricot
Coat - H&M
Earrings - Vero Moda

Håper alle har en kjempefin tirsdag videre, og ikke minst at alle koser seg på 17.mai! Stor klem ��

VI FLYTTER FRA TRONDHEIM!

SKREKKBLANDET FRYD

Hei! Jeg har hintet litt om at det er mye som skjer om dagen, og det er nok flere som vet det allerede. Som overskriften tilsier, så flytter vi fra Trondheim etter sommeren. Jeg har visst det en liten stund, men har ikke ville sagt noe før leilighet og lignende var i boks. Jon Håvard er ferdig med masteren sin, og nå har han fått seg jobb. Jeg er så stolt, og støtter han fullt ut - så for meg var det ikke noen tvil om at jeg ville bli med! Vi flytter til Hamar, hvor Jon kommer fra, og gleder oss skikkelig. Vi har kjøpt leilighet på 70 kvm som står ferdig i juli/august, så dette blir utrolig spennende!

Det blir veldig rart å flytte, Trondheim har jo tross alt vært hjemmet vårt i snart 5 år. Litt skrekkblandet fryd er det, men jeg kjenner likevel at det blir godt med litt nytt! Jeg blir å jobbe som frisør, blogge og ellers fortsette som vanlig. Jeg kjenner jo egentlig bare Jon sine venner i Hamar, så det blir nok litt utfordrende å skulle bli kjent med nye mennesker, men jeg har skikkelig troen på at jeg skal få meg masse venner. Haha! Er jo bare en times tid inn til Oslo også, hvor jeg har masse kjentfolk. Ingen fare med andre ord!

Kattene blir selvfølgelig med, men jeg skal ærlig innrømme at jeg gruver meg til kjøreturen nedover. De er jo litt skeptiske av seg, og ikke så vant med bil, men jeg regner med det skal gå bra. Skal snakke med veterinær på forhånd også, men kanskje dere har noen tips for å gjøre bilturen mest mulig optimal?

Vi gleder oss i alle fall veldig, og dere skal selvfølgelig få være med på reisen! Syns det har vært så kjipt å ikke kunne si noe til dere, men nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg har hatt litt mye å tenke på i det siste, hehe. :-) Bilder av leiligheten skal dere få se senere, men akkurat nå er det langt fra ferdig..

BITCHN' BROWS

Produktene er sponset

BROWS ARE SISTERS, NOT TWINS

Hei fine lesere! Nå er det alt for lenge siden jeg har kommet med litt sminkeanbefalinger her inne, nærmere bestemt brynsprodukter. Jeg får veldig mange spørsmål om hva jeg bruker på brynene mine, og jeg har egentlig brukt de samme produktene i snart et halvannet år. Jeg har jo overhodet ingen fasit på hvordan bryn skal være, selv følger jeg bare min naturlige form- det syns jeg er finest! Her er i alle fall noen av mine favoritter om dagen:

BITCHN' BROWS BROW SHADOW:
Først ut er brynspudderet, som jeg elsker! Det er jo en trio, så her kan man lett designe sin egen farge (selv blander jeg den lyseste og mellomste). Jeg syns denne er kjempefin sammen med brynspenn (for et litt mer definert resultat), eller alene om man vil ha det litt mer naturlig. Super til å fylle inn! Kan kjøpes HER (Jeg bruker kosten HER til)

BITCHN' BROWS BROW PENCIL
Nok en favoritt for min del! Selv bruker jeg brynsblyanten i blonde foran, og fargen brown på resten av brynet for å få en naturlig fading- men alle fargene kan lett gjøres mørkere/lysere ved å ta lettere strøk. Perfekt til å ramme inn bryna og gjøre de litt mer definerte.
Kan kjøpes HER.

BITCHN' BROWS BROW FIX
Denne har jeg skrevet om mange ganger før, men det er enkelt og greit fordi den virkelig gjør jobben! Selv har jeg bryn som ligger litt alle veier, men med denne holder de seg på plass hele dagen. Jeg har prøvd det meste på markedet, og ingen holder bryna på plass like godt som denne.
Kan kjøpes HER.

Du kan kjøpe produktene hver for seg, men det aller beste (og rimeligste) er så klart å gå for ESSENTIAL BROW KIT, hvor du får alle produktene over. Det finner du her HER, og jeg har mitt i fargen blonde! Produktene er forresten veldig drøye i bruk også, de første jeg mottok hadde jeg i nesten et år. Jeg er i alle fall superfornøyd med produktene, og anbefaler de på det sterkeste! ❤

Q: Noen av dere som har testet BITCHN' BROWS? Hva syns dere? ❤

SOLSIDEN

AVKOBLING

Hei fininger! Har dere hatt en fin helg så langt? Her i gården har helgen gått med til jobb og eksamenslesning, men i går koblet jeg skikkelig av og tok en tur til Solsiden. Årets første utepils (les: cider) i solnedgangen var utrolig digg, og det var utrolig godt å ta en pause sammen med gode venner. I dag skulle jeg egentlig en dagstur til Hamar, men siden Jon klarte å bestille billetter i sitt eget navn endte det med at han måtte dra i stedet. Haha! Planene ble med andre ord litt forandret, og nå er jeg hjemmealene og Jon på vei til Hamar. Haha, at det går an! Jaja, koser meg jeg da ��

Nå skal jeg på skolen (på en søndag..) for å begynne å forbrede meg litt til neste eksamen. Aller helst vil jeg ligge å se film hele dagen, men deeet går jo ikke. Vi snakkes mer senere ❤ Klem!

LATE NIGHT SNACK

SUKKERSPINN

17.mai nærmer seg, og i den anledning har tivoliet kommet til byen. Jeg hater karuseller (de gir meg alltid migrene), men sukkerspinn sier jeg ikke nei takk til! Koselig å rusle seg en tur dit, selv om det var lite folk enda. Jeg har forresten ny jakke fra Monki. Har sett på den lenge, og jeg er så glad for at jeg endelig kjøpte den! Den er perfekt nå når været er litt varmere. ❤ Glemte minnekortet mitt hjemme, så da ble det mobilbilder i dag. Håper det går bra! Ellers har jeg jobbhelg, og på søndag reiser jeg en dagstur til Hamar for å ordne litt småting. Ikke så spennende med andre ord. �� Håper alle har en fin fredag i alle fall, så snakkes vi mer senere ��

God helg til dere! ❤ Klem

SOMMERENS KULESTE SKO

SLINGBACK LEATHER HIGH HEELED SHOES

Åh, jeg har lett etter slike heels i en evighet etter jeg så flere instagrammere med lignende sko fra By Malene Birger og Gestuz. Siden de to sistnevnte var utsolgte overalt (og litt over mitt budsjett, heh), så gikk jeg for en litt billigere variant fra New Look. ❤ Syns det er SÅ kult med v-formet åpning og spiss tå. Nye favoritter! De er dessverre utsolgt for øyeblikket, men jeg skal følge med og dele link om de kommer inn igjen!

White, leather slingback heels with V-cut poening, elastic side tabs on the strap, block heel and pointy toes. 

Q: Hva syns dere om denne trenden? ❤

"KOMMENTARER IKKE TILLAT"

DAGENS ANTREKK 

Hei dere! Jeg stusset litt over at det var så stille her inne, og det tok meg noen dager før jeg innså at jeg hadde satt på "kommentarer ikke tillat". Huff, er det mulig! Nå er det rettet på i alle fall, så nå er kommentarfeltet åpnet igjen! Så kan vi kommunisere litt enklere. ❤ Uansett. I dag har jeg fri fra jobb, og selv om jeg vet at jeg burde begynne å øve til eksamen har jeg rett og slett tatt dagen fri. Det trengtes! Jeg har rett og slett bare chillet i hele dag, sett på tv og ruslet meg en tur i det fine (og svært skiftene) været. Fikk knipset litt outfit bilder også, så her kommer dagens antrekk:

DETALJER

Genser - Gina Tricot
Veske - Mango
Jeans - Vero Moda
Solbriller - Gina Tricot
Sneakers - Vero Moda
Øredobber - Bubbleroom, HER
Fake fur - ukjent merke, kjøpt på Tise

Håper alle har en fin torsdag videre! Stor klem fra meg ❤

INLOVE

Sponset

NEW IN FROM BUBBLEROOM

Dere har jo helt sikkert fått med dere min obsession for ørerringer innen nå, men disse måtte jeg bare vise dere! De er fra Bubblerooms eget merke Chiara Forthi, og er på salg nå til 39 kr (!!) ❤ Altså, det er jo helt sykt, haha. Dere finner de HER!

Q: Hva syns dere?

NEW IN FROM ZARA

THE RED V-CUT BALLERINAS

Zara er nok en av mine favorittbutikker, og når jeg så disse var jeg solgt. Jeg har lenge lett etter v-formede ballerinas, og jeg syns disse er så fine! Og fargen da, ikke minst �� Nå håper jeg bare at det blir litt varmere her i Trondheim slik at jeg får brukt de. Akkurat nå er det iskaldt ute.. Velvel, man må kanskje lide for skjønnheten? Hihi!

Q: Hva syns dere?

2/4 NÅ ER JEG HALVVEIS!

ANER IKKE HVORDAN DET GIKK

Hei! Må bare beklage at det har vært stille her i noen dager, men i dag har jeg hatt min andre eksamen dette semestret! Det er jo bare en liten uke siden forrige, så dere kan tro jeg har stresset i noen dager nå.. I går satt jeg hele dagen å leste, så nå får jeg bare vente å se om hadde noe for seg! Jeg hadde forresten eksamen i Organisasjonsatferd og Ledelse, og jeg aner ikke hvordan det gikk. Altså, jeg følte at jeg fikk frem mange gode poenger og teorier, så da blir det spennende å se om sensor er enig med meg, hehe :-) Godt å være ferdig er det i alle fall, og nå gjenstår det bare to eksamener. Jeg er halvveis! For en glede det skal bli når eksamenstiden er over...

Anyways! I dag etter eksamen har jeg bare slappet av og samlet krefter. Jeg er så sliten av all puggingen, samtidig som at jeg har SÅ lyst til å blogge, dra ut å feire og gjøre morsomme ting. Vel, jeg får bare spare det til helgen, i kveld blir det film og potetgull. Haha! Livet altså...

Q: Noen av dere som har hatt eksamen i dag?

15 TING SOM IRRITERER MEG

IKKE ALLTID SÅ SØT OG SNILL

Hei dere! De fleste av dere er jo vant til at jeg alltid er positiv og glad, men i hverdagen er det enkelte ting jeg irriterer meg grønn over. Jeg er en liten hissigpropp, og i dag tenke jeg å vise dere denne siden av meg, hehe! Dette innlegget postet jeg for et siden, men siden jeg har så mange nye lesere tenkte likså greit å dele det igjen - med fem nye punkter �� Så, lets go! Her er kommer en liste med 15 ting som irriterer meg:

1. KATTEHÅR: Vi har jo to katter her hjemme, og nå mot sommeren røyter de mer enn aldri før. Jeg blir GAL! Spesielt når jeg sminker meg og det legger seg i foundationen. Kiler og klør som bare det.. Og for ikke å snakke om de svarte putene i sofaen, som blir hvite bare kattene går forbi. Vi støvsuger to gangen om dagen og fremdeles er det hår overalt... Jeg får alltid kommentarer når jeg går ut døra om at jeg har kattehår på klærne. No shit da, brukte en hel klesrull før jeg gikk ut døra.

2. KØ/FOLK SOM GÅR I BREDDEN: Altså, trenger jeg å forklare denne mer? Det er så utrolig irriterende å havne bak en gjeng på fem, som stopper, går sakte og sperrer deg bak når du har det travelt. Merker dere det ikke selv? Jeg vil forbi!

3. FOLK SOM IKKE HOLDER TIDEN/AVTALER: Åh, noe av det som irriterer meg mest! Å legge planer med noen som alltid avlyser, eller kommer en time forseint syns jeg er skikkelig kjipt! Har man en legit grunn så har jeg selvfølgelig full forståelse (det kan jo skje alle at man blir forsinket), men det blir noe helt annet når folk med "vilje" ikke respekterer tiden din. Dårlig gjort!

4. HØYLYTTE REKLAMER: Det er jo et kjent "salgstriks" at lyden blir høyere når reklamene kommer, og det i seg selv er jo irriterende nok. Men når det i tillegg lages masete reklamer ala Djuice, letgo og Sphock (!!) som spilles av i hver reklamepause i flere måneder får jeg virkelig nok. Blæh!

5. FALSKE KONKURRANSER: Hvordan er det mulig at folk fremdeles tror på disse falske konkurransene på facebook? Nei, "Mercedes Norge" med 5 likes lodder ikke ut en bil til to millioner. Dette er scam, og sidene stjeler personopplysningene dine.. "frivillig" ID tyveri = not so cool.

6. FJORTISSER PÅ KJØPESENTER: Argh, denne irriterer meg skikkelig. Fjortisser som henger på sentret, røyker og tøffer seg. I tillegg er de høylytte, all over the place og frekke. Hvor er foreldrene?! Kidsa på Trondheim Torg er helt ekstrem på dette!

7. FOLK SOM STIRRER/PEKER: Enough said! Ekstremt ubehagelig, enten det er på matbutikken eller bussen. Kom heller bort om det er noe du lurer på! Man stirrer eller peker ikke, dette er jo vanlig folkeskikk..

8. DÅRLIG KVALITET: Når man endelig finner drømmegenseren, tar den på seg også rakner den. Ja, jeg forstår at man får det man betaler for- men jeg forventer likevel at jeg skal kunne bruke den i litt mer enn to minutter, uansett pris... Som regel kan ikke butikkene reklamasjonsretten heller (som forøvrig er 2 år), så får man ikke ny vare eller pengene tilbake. Kjedelig!

9. DE SOM JOBBER I SERVICEBRANSJEN MEN ABSOLUTT IKKE BURDE GJORT DET: Haha, lang overskrift! Men Jeg finner det ekstremt irriterende når mennesker som jobber innen servicebransjen ikke klarer å være høflige, imøtekommende, løsningsorientert eller trivelige. Det er jobben deres, og dere får bokstavelig talt betalt for å være serviceinnstilte! Ofte skal det ikke mer enn et smil eller et takk til.

10. KROPPSFIKSERTE JENTER: Misforstå meg rett, dette syns jeg er mest trist, men jeg klarer ikke å ta personer som hele tiden klager på sin egen vekt seriøst. Spesielt når det er tilsynelatende tynne jenter som bare trenger bekreftelse/oppmerksomhet. Typ "ååh jeg har blitt såå feit" eller "du er såå tynn men jeg er såå diger". Dette syns jeg er svært ubehagelig og jeg aner aldri hva jeg skal si. Dere er alle flotte, men dere trenger da ikke å høre det fra andre hele tiden! Dette gjelder jo forsåvidt ikke bare kropp, men også når det kommer til skole, jobb og andre situasjoner hvor vedkommende trenger skryt.

11. DE SOM IKKE TAR HENSYN TIL ANDRE: På fly, bussen, køen, rulletrappen- u name it! De som på død og liv skal på bussen før andre har fått sjangsen til å gå av, eller de som står til høyre i rulletrappen slik at de som har det travelt ikke får gått forbi. Eller de som sitter bakerst i flyet men som SKAL av før de som sitter forran. Argh! Føler dette er common sense..

12. FOLK SOM SPILLER DUM: Altså! Altfor mange skryter over at de aldri har lest en bok før, at de ikke kan historie eller har sett en eneste dokumentar (for eksempel). Det er jo ikke noe å være stolt over! Å spille dum er aldri en god idé, og hadde det vært meg ville jeg mye heller fått oppmerksomhet fordi jeg er smart og kunnskapsrik og lignende.

13. RØYKERE: Oh man.. Du vet de som står rett utenfor døra på butikken, eller går midt på fortauet og røyken bare treffer deg rett i tryne når du kommer gående? Lukter forferdelig, og lukten setter seg i klærne og håret. Usj! Røykelukt gir meg brekninger og migrene - not even kidding...

14. USERIØSE SAMMARBEIDSPARTNERE: Åh, disse er det alt for mange av. For eksempel firmaer som sender meg mail og spør om jeg kan skrive om den nye shampooen deres, og at betalingen er at jeg får beholde flasken etter jeg har skrevet om den... Her er det viktig at bloggere vet hvilken verdi man har - ikke takk ja til å skrive om alt! Ellers irriterer jeg meg over sammarbeidspartnere som ikke holder det de lover, er dårlige til å svare på mail osv. Det finner jeg veldig useriøst!

15. DE SOM BARE TAR ET BILDE: Haha, denne må jeg le litt av.. Typisk blogger! Men altså forventer du at jeg skal se bra ut på et bilde?? Haha, det trengs minst 20. Neida.. Joda ��

Så! Det var altså min liste.. Ta den med en liten klype salt - den er veldig overdrevet, hehe. Nå er jeg nysgjerrig;
Q: Kjenner du deg igjen i noe? Og hva irriterer deg mest?

VÅRTEGN

TURIST I EGEN BY

I går var været i Trondheim litt gråere, men det stoppet oss ikke fra å gå en tur. Vi, altså jeg og Jon, elsker jo å være turist i egen by, så da gikk vi oss likså greit en runde rundt Nidelven og Bakklandet. Vi bor jo rett ved siden av elva, så det er jo ikke akkurat uutforsket område, men man legger liksom alltid merke til nytt og fint. ❤ Veldig koselig, også blir jeg så glad når jeg ser blomster begynner å titte frem. Skikkelig vårtegn!

Ellers håper jeg alle har en fin søndag i finværet ❤ jeg skal sitte på skolen, så litt misunnelig, hehe.. Kos dere! Klem

THE PERFECT NUDE NAILS

NEW NAILS PETIT NEGLER

Hver 3. uke fikser jeg neglene mine hos Silje på Petit negler, og jeg gleder meg like mye hver gang, det blir alltid SÅ bra! Denne gangen gikk vi for litt lysere negler, siden sommeren nærmer seg med stormskritt. De har jo alle mulige farger på salongen, så syns det er skikkelig vanskelig å velge hva jeg skal gå for, haha! Men med god hjelp fra Silje havnet jeg til slutt på denne freshe fargen, og jeg syns de ble veldig naturlige og fine. Elsker de! I tillegg går de til det meste, og det passer meg som bruker klær med forskjellige farger og mønstre. Jeg er fornøyd i alle fall, og anbefaler både Silje og Sandra på Petit på det sterkeste!

Om dere vil se mer finner dere de på: Facebook HER, Instagram HER �� Salongen tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler og vippe extensions. Ring eller send melding til 48504056 ved bestilling av time. ❤ De holder til på Møllenberg, så veldig sentralt!

Q: Hva syns dere? ��

DAGENS ANTREKK

SILVER JACKET AND SNAKE BOOTS

Hei, og goood lørdag til dere! ❤ Har dere en fin helg så langt? Her i gården har vi ingen planer for helgen, så vi startet likså greit dagen på skolen med litt eksamenslesing.. Kjedelig, I know! Nå har vi akkurat kommet inn døren hjemme, vii har vært ute å gått oss en tur for å få litt avveksling fra all lesingen. Det virker som dere liker når jeg poster outfits her inne, så nå har jeg fått Jon til å ta litt bilder igjen, hehe. Her kommer dagens antrekk:

OUTFIT DETAILS

Sølv bikerjakke - Zara
Tee - Jon sin
Jeans - Pieces, Vero Moda
Boots - Primark
Veske - Chanel
Øredobber - Glitter

Q: Hva syns du?

HEIA NORGE!

GLOSSYBOX- HEIA NORGE!

Det er alltid et høydepunkt å motta Glossybox. SÅ spent på hvilke produkter man får! Jeg repeterer nok meg selv litt nå, men til dere som er litt usikker på hva Glossybox går ut på forklarer jeg det enkelt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

Kan bestilles HER

SAMSØE & SAMSØE STORE OPENING

SAMSØE & SAMSØE TRONDHEIM GRAND OPENING

Som jeg nevnte her om dagen var jeg på event med Mildh Press og Samsøe & Samsøe i går, og det var utrolig morsomt å se hvor fin den nye butikken i Trondheim har blitt! Det var altså store opening, og masse folk, blandt annet Guri Heli og Tine Andrea. Det ble servert vin, fingermat og Mariann Rosa var DJ. God stemning med andre ord! Jon var daten min for kvelden forresten. Stakkars gutt.. Haha! Alt jeg drar han med på.. Jaja, tror han koste seg han også, hehe. ❤ Legger ved litt bilder fra kvelden:

Den nye butikken ligger i Thomas Angellsgate, og de har SÅ mye fint.. Anbefaler alle som bor i Trondheim å ta turen innom!

Klem❤

EARRINGS

MY FAVORITE STATEMENT EARRINGS

Hei dere! ❤ Har dere en fin fredag så langt? Det har i alle fall jeg. Selv startet jeg dagen med å dra på Ni Muser, hvor jeg har lest til eksamen. I stad fikk jeg selskap av to venninner av meg, Hanne og Solveig, og det var såå koselig å se de igjen. Anyways! I dag tenkte jeg å vise dere mine favoritt øredobber! I det siste har jeg fått skikkelig sansen for de som gjør litt mer utav seg. De fleste har jeg kjøpt til en billig penge på kjedebutikker eller salg, men kvaliteten er minst like god uansett .❤ Her er noen av mine favoritt statement øredobber:

Earrings from H&M, Gina Tricot, Weekdag and Glitter

Ønsker dere alle enn god helg! Stor klem

DAGENS ANTREKK

WILD AND FREE

Hei dere! Nå har vi akkurat kommet hjem fra åpningsfest på Samsøe & Samsøe, så tenkte å vise dere dagens outfit! Det var veldig koselig på event. Mingling, fingermat og vin er noen stikkord, og det var morsomt å se hvor mye fint de har fått inn. Anbefaler alle i Trondheim å ta turen innom den nye butikken i Thomas Angellsgate i alle fall, dere finner garantert noe dere liker! ❤ Uansett, her kommer dagens outfit, og detaljene finner dere som alltid nedenfor:

DETAILS

Kåpe - H&M
Boots - Zara
Tee - Nelly
Jeans - H&M
Veske - Chanel

❤Q: Hvordan har deres dag vært? ❤

1/4 EKSAMENER UNNAGJORT

DET ER SÅ TYPISK..

Hei fininger! ❤ Har dere en fin onsdag så langt? Her i Trondheim STRÅLER solen, så nå sitter jeg på verandaen å storkoser meg med grillmat og litt bloggjobbing. Dagen min startet med semesterets første eksamen, og jeg trooor egentlig at det gikk veldig bra! Alltid litt vanskelig å si, men jeg har en god følelse på denne altså .:-) Det var eksamen i forbrukeratferd, et fag jeg syns er kjempeinteressant, og ikke minst relevant, så da går det jo litt enklere! I morgen har jeg en del ærend på agendaen, før det blir event med Samsøe & Samsøe på kvelden. Skal du dit? Håper å se noen av dere der!

Ellers er jeg jo langt fra ferdig med eksamenstiden enda, og neste er faktisk allerede om en uke. Her går det slag i slag, så det er bare å henge med.. Jeg skjønner hvis dere blir lei av alt skolepratet her inne, men det er liksom det det går i om dagen. Kjedelig- I know! Gleder meg på sommerferie jeg. Forresten.. Hvor typisk er det ikke at finværet kommer når man må sitte inne å lese? Føler det er samma regla hvert år, haha! �� Uansett, nå skal jeg nyte finværet så mye jeg kan, før jeg skal begynne med organisasjonsatferd og ledelse.. Wish me luck!

Q: Noen av dere som har eksamenstid?

HURRY UP!

IDEAL OF SWEDEN - PINK MARBLE 

Her om dagen viste jeg dere mitt nye deksel Tropical Dots (se innlegget HER) og i dag tenkte jeg å vise dere det andre coveret jeg mottok! Altså, SE så nyydelig! Jeg gikk for Pink Marble og Tropical Dots, da de passet meg og personligheten min perfekt. I tillegg gir dekselene det lille ekstra til antrekket, bilder, interiør- you name it. De har i alle fall noe for en hver stil, så trykk deg gjerne inn HER for å finne det dekslet som passer perfekt til din personlighet og stil! Du kommer garantert til å finne noe som faller i smak ❤ Og forresten! Kvaliteten er utrolig god, så disse dekslene har man leeenge!

Og husk! Rabattkoden 'Ingrid' går ut om to dager, så her gjelder det å kjappe seg!! Den gir deg 20% på bestillingen ❤

Q: Hvilket deksel er din favoritt? �� du finner hele utvalget HER ��

DAGENS ANTREKK

TODAYS OUTFIT

Dette antrekke fikk dere jo en liten (stor) smakebit på i går, men tenkte å vise det i en egen post også. Fresht med litt farger når våren endelig har kommet! Genseren er forresten fra Bubbleroom, og en stor favoritt her i gården! Den perfekte basic-genseren som passer både til fest og hverdags. Jeg har den faktisk i både hvit og svart. Detaljene finner dere nedenfor ❤

DETAILS

Rosa skinnjakke - Zara
Mom jeans - Weekay
Solbriller - Ebay
Veske - Vintage Chanel
Boots - Zara
Øreringer - Weekday
Genser - Bubbleroom (HER)

Ellers håper jeg dere har en fin tirsdag så langt! Enn at vi er i mai allerede.. Tiden går så fort, og forhåpentligvis er jeg ferdig med eksamenene på et blunk. Jaja! Vi snakkes mer senere ❤ Stor klem

SUN CITY

THE PINK LEATHER JACKET

Denne rosa skinnjakken kjøpte jeg i fjorsommer (sammen med resten av Norge, hehe), men den har nesten ikke blitt brukt. Nå har endelig solen tittet frem, så da syns jeg det var på høy tid å ta den frem igjen! Jeg styler den med mom jeans og boots, men denne går jo egentlig til ALT! Har dere forresten lagt merke til at jeg så og si alltid går i slike jeans? Haha. Skinnyjeans har blitt byttet ut for lengst, da jeg syns disse gjør så mye mer for et antrekk! Uansett.. Nå babler jeg i vei her! Skulle egentlig bare vise dere bildene fra gåturen til meg og Jon i går. ❤ Som jeg nevnte i forrige innlegg syns jeg det er så koselig å ut å gå en tur når været endelig tillater det. Sol gjør så mye med humør og eksamenssinn! Her kommer i alle fall et lite bildedryss fra gårsdagen:

Nå skal jeg fortsette lesingen til eksamen! Håper alle har en superfin mandag videre, så snakkes vi mer siden ❤ Stor klem!

UKE 17

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: sitter jeg å leser for harde livet! Eksamen er på onsdag, og jeg må bare pugge, pugge og pugge.. Spennende å se hvordan det går, men utrolig hvor mye man lærer dagen før. Haha!

UKENS OPPTUR: At det er sol i Trondheim om dagen! Det gjør såå mye med humøret. Så koselig å ut å gå tur, spise ute og bare nyte livet (og eksamenstiden, haha).

UKENS NEDTUR: Utrolig mye å tenke på om dagen, i tillegg til eksamenstid. Vanskelig å fokusere på det som virkelig er viktig, og føler jeg må endre prioriteringene mine. Men dette går heldigvis over, og slik er det vel bare i perioder..

UKENS CRAVINGS: iiis! Så fort solen titter frem MÅ jeg spise is. Håper sommeren kommer tidlig i år!

UKENS FAVORITTPRODUKT: skrev jeg produktanbefaling om i går. Artdeco Long Lasting Liquid Liner er fantastisk god, og om du også har lett etter en helt svart liner som holder godt er denne perfekt! Kan kjøpes blant annet på Vita.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: "Slik fikk jeg tilbake nattesøvnen". Du kan lese hele innlegget HER!

UKENS OUTFIT: Finner dere HER og HER

NESTE UKES MÅL: Gjøre det bra på eksamen, så klart!

UKENS FILM: Åh, en gammel klassiker, men her om dagen gikk The Green Mile på tv. Veldig bra film, og om du mot all formodning ikke har sett den så er den absolutt verdt en titt! Jeg grein, som alltid, på slutten.

UKENS SERIE: Serie har blitt helt nedprioritert de siste ukene... Gleder meg til å bli ferdig med eksamen!

UKENS SANG: Det nye albumet til Kendrick Lamar går på repeat her i gården.. Love it!

UKENS PERSON: Må bare gi en liten shoutout til kjæresten min Jon her! Takk for at du holder ut med meg, selv om jeg alltid er hyper, nysgjerrig og alt for engasjert i diskusjoner (siden jeg alltid har rett). I love you!

Q: Hvordan har din uke vært?