hits

mai 2016

MAKEUP LOOK

Todays makeup

SKIN:
MAC PRO LONGWEAR FOUNDATION NC25
FRØYA COSMETICS LUMNIOUS PEN NR 1 HER
MAC STUDIO FIX POWDER NC25
MAC MINERALIZE SKIN FINISH GLOBAL GLOW
MAKEUP REVOLUTION HIGHLIGHT PALETTE

LIPS:
FRØYA COSMETICS STAY LIPLINER NR 1 HER
NYX LIQUID SUEDE TEA AND COOKIES

BROWS:
NYX MICRO BROW PENCIL CHOCOLATE
ABH BROW POMADE CHOCOLATE
NYX CONCEALER IN A JAR PORCELAIN
L'OREAL BROW STYLIST PLUMPER DARK BROWN

EYES:
MAKEUP MEKKA ULTIMATE FELT TIP EYELINER
ISADORA EYESHADOW QUARTET 96 COFFE & POETRY
L'OREAL TELESCOPIC MASCARA
DEPEND ALAYAH LASHES

BILDEDRYSS

Sommerferie

Hei flotte lesere! Tok meg likså greit en liten bloggferie i samme slengen, jeg! Her går dagene i ett, til tross for at jeg har ferie- men det liker jeg jo. Elsker når det er litt fart og mye som skjer rundt meg �� I Helga har jeg hatt besøk av en god venninne av meg, Sigrid. Vi har kost oss skikkelig i finværet, med både fyll og fanteri. Samlet en stor gjeng hjemme hos oss og vorset på takterrassen på lørdag, og ute å spiste og koste oss i sola på søndag. ��

Ellers har det ikke skjedd så mye annet en at jeg har spist drøyt mye pizza. Halla sommerkroppen 2016 liksom! Haha ��
Tror likså greit at jeg kjører på med et lite bildredryss fra de siste dagene jeg, så får dere se så fin start på sommerferien jeg har hatt! ☀

Hva har dere brukt helgen på? Flere med sommerferie? ��

DAYS LIKE THIS

Summer vacation

Herregud, for en dag da dere! ☀ Jeg har stått på jobb mesteparten av dagen, og det har mildt sagt gått i ett. Men det liker vi! Etter jobb møtte jeg Amanda og vi kjøpte med oss pizza og satte oss på takterrassen hjemme hos meg. Fantastisk utsikt, pizza, sol og Amanda er uten tvil verdens bete kombo, for fy flate så koselig ❤

Og vet dere hva eller? Nå har jeg SOMMERFERIE �� Såå deilig! Siden vi var i Paris i hele to uker i fjor, bestemte vi oss liksågreit for å ha en Norgessommer i år. Jeg har ingen planer, men det syns jeg bare er godt. Deilig å bare ta dagene som de kommer, sove utpå, (blogge) og nyte solen. Det er meldt finvær hele neste uke, woho!

Håper alle har hatt en like fin sommerdag(kveld) som meg �� Klem

TODAYS OUTFIT

Todays outfit - striped jumpsuit

Litt dårlig tid i dag, så her kommer noen bilder i farta, hehe. Bildene ble litt så som så, men ville bare vise dere denne kule jumpsuiten! Altså, hvor kul er ikke den? Elsker at den har vide legger og lommer. Uten tvil en ny sommerfavoritt! smile.png

Details

JUMPSUIT BIK BOK
LEATHER JACKET H&M
SHOES HER
BAG LIGNENDE HER
WATCH DANIEL WELLINGTON

4 FAVORITE HAIR PRODUCTS!

4 favorite hair products!

I dag tenkte jeg å anbefale dere fire fantastiske hårprodukter. Jeg tester nye produkter i forbindelse med jobb hver dag, og har funnet mine favoritter! Dette er produkter jeg bruker til hverdags, og som passer til de fleste hårtyper.

Clean Blonde Violet Shampoo

Denne har vel alle hørt om? Det er virkelig den BESTE lillasjampoen på markedet- og tro meg, jeg har testet mange. Denne nøytraliserer og fjerner gulskjær fra blondt hår, samtidig som den inneholder fuktighetsgivende Guarana. Denne er effektiv og svært pigmentert, og skulle man være så uheldig å la den være i litt for lenge (lillaskjær i håret) så er det heldigvis lett og vaske ut igjen! ��

Kan kjøpes HER!

Deep penetrating reconstructor for damaged hair

Visste dere at denne kuren har vunnet "Favorite hair repair or treatment" 15 år på rad? Det sier noe om hvor god den er! Denne er FANTASTISK for skadet hår. �� Den inneholder en kraftig blanding av aminosyrer som gjenoppbygger og styrker hårstrået. Denne hårkuren passer for alle hårtyper, teksturer og lengder som har blitt slitt, tørt og kjedelig på grunn av varmeverktøy, farge og bleiking. Jeg har skrevet om denne før, og du kan lese et mer utfoldende innlegg HER.

Kan kjøpes HER!

Oh bee Hive! Dry shampoo

Dette må være verdens beste tørrsjampo! Glem batiste- dette er tingen. Jeg snakker selvfølgelig om "Oh bee hive!" fra Bed Head Tigi. Denne lukter amaazing og ikke bare fungerer den som en tørrsjampo, den er også genial om man ønsker volum og tekstur i håret. Jeg bruker i alle fall min selv når håret er nyvasket, hehe �� For dere som ikke har brukt særlig med tørrsjampo før, så er det pudderteknologi som gir en mattende effekt på fett hår. Den er altså genial hvis man ikke har tid til å vaske håret. Etter påføring er det lurt å la den sitte litt før man rufser håret, slik at den får trekt til seg fettstoffene i håret.

Kan kjøpes HER!

Ten in one

Åh, denne er en lifesaver! Her får du bokstavelig talt alt i en flaske. Den gir fuktighet, er varmebeskyttende, bevarer farge, gir glans, er flokeløsende, fungerer som en leave in conditioner, gir pleie og fjerner frizz- bare for å nevne noe �� Denne burde alle jenter ha! Bruk den på håndkletørt hår før føning, eller i tørt hår før glatting/styling!
Denne kan kun kjøpes kun i godkjente salonger, og alt som selges av denne på nett er falsk.


Dette er altså mine favorittprodukter! Hvilke er deres? Har dere testet noen av disse?

Klem��

OUTFIT

Boyfriendshirt and bikerjacket

Formen er litt så som så enda, så når jeg skulle på butikken i stad slang jeg bare på meg dette. Jeg syns jo at det enkle ofte er det beste, og derfor føler jeg meg best i komfortable antrekk som dette. Elsker denne skjorten fra Zara! Nå skal jeg bruke de neste dagene på å bli ordentlig frisk (les: knaske pencilin og pinex forte) før det blir fullt kjør igjen på jobb fra onsdagen av smile.png Gleder meg til å komme i gang igjen- selv om det bare er for noen dager. På fredag tar jeg nemlig 3 ukers ferie!

Details

SHOES ADIDAS BY STAN SMITH
JEANS VERO MODA
SHIRT ZARA
BIKER JACKET H&M
BAG MICHAEL KORS
WATCH DANIEL WELLINGTON

ON MY WISHLIST RIGHT NOW!

Summer favorites

nly/gina


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Endelig nærmer sommeren seg- og jeg gleder meg mer enn noen sinne. I den anledning tenkte jeg å vise dere noen sommerfavoritter som står høyest på ønskelisten akkurat nå. Jeg elsker kombinasjonen av denim og nude, og da spesielt til sommerbrune legger! Summer 2016- I'm ready!

TODAYS MAKEUP

Todays makeup - pro longwear

Hei dere! Ville bare innom å si hei smile.png Slik ser jeg forresten ut i dag. Har invistert i ny fondation da min gamle ble tom, og denne gangen gikk valget på MAC Pro longwear. Vannfast og god dekkevne- det liker vi. Har ikke fått testet den så lenge enda, men liker den veldig godt så langt! Noen flere som har denne? Jeg har forresten min i fargen NC25, samme som Studio Fix pudderet som jeg bruker som setting powder. Avslutningsvis sprayer jeg MAC Prep+prime på en ren kost og går over hele ansiktet. Gjør at sminken sitter heele dagen ��

Jeg har forresten fremdeles j**** vondt i tanna, men penicillinen har begynt og funke, så nå er jeg på bedringens vei �� Blir sjukt rastløs av å bare være hjemme, men slik er det nå bare, og jeg må vel bare ta tiden til takke smile.png


Hva gjør dere i kveld?
Klem

7 PRODUCTS I ALWAYS REPURCHASE

7 products I always repurchase

Hei fine lesere! I dag tenkte jeg å kjøre en produktanbefaling litt utenom det vanlige. Jeg tester nye produkter hele tiden, men ender alltid tilbake til noen av mine gamle favoritter. I dag skal jeg tipse dere om produktene jeg alltid kjøper på nytt etter de har gått tom- og som jeg føler meg helt fortapt uten. So here we go!

Makeup Revolution - Highlight palette 

Først ut er highlight paletten fra Makeup Revolution! Jeg har testet det meste innen highlighter, men denne kan jeg med hånden på hjertet si at må være en av de beste. Du trenger nesten ingenting på kosten før du får en utrolig fin glød. Og best of all? Den koster kun 139 kr!
Kan kjøpes HER

Frøya Cosmetics - Luminous pen

Dette er en highlight pen som inneholder lysreflekterende partikler av et mineral som heter Mica. Jeg bruker produktet til å fremheve flatterende partier i ansiktet, slik som under øyne, neseryggen og i pannen. Den er utrolig lett og blende (jeg bruker beauty blender HER) og etterlater huden feilfri. Jeg har min i farge nr 1, og den kan kjøpes HER

Mac- Studio fix powder

Dette pudderet har jeg fortalt dere om maange ganger før. Et mildt kompaktpudder/foundation som gir silkemyk tekstur. Den er lett å påføre huden, den gir mye glød og hjelper på så du får en helhetelig hudtone. Den passer alle hudtoner og har goood dekkevne (sikkert derfor jeg liker den så godt, hehe��). Jeg bruker den som setting-powder (varer opptil 8 timer) eller i løpet av dagen for å fjerne oljete hud! Jeg har fargen NC20.

Frøya Cosmetics - Stay lipliner

FRØYA Cosmetics Stay Lipliner kommer i 3 farger (jeg har nr. 1) og er veldig godt pigmenterte. Man kan bruke den alene eller med leppestift/lipgloss over. Anvender man den på rene/tørre lepper sitter den faktisk hele dagen. Love it!! Stay lipliner kan kjøpes HER!

Pro whitening - tannbleking

ProWhitening består av en pakke tannblekingsstrips som man enkelt kan bruke hjemme. Stripsene skal sitte på i 30 minutter, og denne rutinen gjentar jeg i 2-6 uker for best mulig resultat. Man kan selv velge mellom 2, 4 og 6 ukers behandling :-) Prowhitening er fri for peroxider, og er derfor trygg for emaljen. Dette var veldig viktig for meg, da jeg er livredd for ising og andre ubehagelige skader på tenner eller tannkjøtt.
Dere finner tannblekingen HER! (bruk koden INGRID50 ved utsjekk i kassen for rabatt!)

MAC lipstick - Faux

Åh, dette er min absolutte favoritt-leppestift. Fantastisk fin, kald farge i Satin finish. Aner ikke hvor mange av denne jeg har brukt opp, men en ting er vertfall sikkert: jeg er avhengig! Bruker den sammen med Stay lipliner fra FRØYA eller med Soar fra MAC. Les mer om mine favoritt leppestifter fra MAC HER.

NYX - Micro brow pencil

Denne herligheten har jeg blitt helt avhengig av. Med sin presise og tynne spiss får jeg alltid det resultatet jeg ønsker, og det er lett å ramme eller fylle inn brynene. Veldig naturlig finish. Jeg har min i fargen ash brown! :-)

​Flere med samme favoritter som meg? ��

FILMTIPS

Favorite movies to watch when you're sick

Hei! Som nevnt tidligere ligger jeg hjemme med vond tann. Av den grunn får jeg sett mye på film, og derfor tenkte jeg å anbefale dere noen av mine favorittfilmer! Kom gjerne med noen anbefalinger dere også- jeg blir nok liggende her i noen dager til, hehe �� Jeg har forresten tidligere anbefalt mine favoritt thrillere HER.

I tilfeldig rekkefølge:

♥ THE GRAND BUDAPEST HOTEL ♥ GOOD WILL HUNTING ♥ A BEAUTIFUL MIND

♥ HACHIKO: A DOG'S STORY ♥ THE IMITATION GAME ♥ LIFE OF PI

♥ CRASH ♥ UNBROKEN ♥ THE THEORY OF EVERYTHING

♥ THE KINGS SPEECH ♥ THE PIANIST ♥ DEAD POETS SOCIETY

17.MAI

Gratulerer med dagen!

Hei alle sammen, og et litt forsinket hipp hipp hurra fra meg! Håper alle hadde en kjempefin dag i går, enten om du feiret for deg selv, med venner eller med familie �� Selv startet jeg dagen med champagne-frokost med en herlig gjeng, før turen gikk videre nedover til CAYA på Solsiden. Hadde en veldig fin dag, men det ble tidlig kveld på meg. Denne jenta har nemmelig fått tannpine! JIPPI.. Nå ligger jeg altså langflat på sofaen, på pencillin og pinex forte. Just my luck!

Fineste Amanda ❤

Men dagen var veldig fin da, til tross for tannen! Koste meg med god mat og drikke, herlige jenter og fine kjæresten min. Åh, må jeg innrømme at jeg er veldig misunnelig på alle med bunad, syns det er SÅ fint! Hva hadde dere på?

Og til dere som kommer til å spørre: jeg er 176 cm, men var den eneste med 12 cm hæler- derfor ser jeg så lang ut �� Hehe..

Håper alle hadde en kjempefin dag ��

OREO MADNESS

Theres always room for dessert

Det har vært så fint vær her de siste dagene og det er så diigg! Helt utrolig hva litt sol gjør med humøret☀
Jeg går ut i ferie i slutten av mai, og da håper jeg sommeren har kommet for godt! Ser skikkelig frem til sommeren nå, med sene kvelder på verandaen, utallige middager og utepils på Solsiden og grilling i parken. �� Her om dagen satte vi oss ute på Fridays i Nordre og spiste dessert- nærmere bestemt Oreo madness. Nam! ��

TAPAS

Tapas at San Sebastian

Et lite bildedryss fra da jeg og Jon var ute å spiste tapas på lørdag ❤ Solsiden, god mat, vin og sol med (verdens beste) kjæreste er virkelig en uslåelig kombo ��☀

BLOGGANBEFALING!

Blogganbefaling - Marie Vigebo

I dag tenkte jeg å gjøre min første blogganbefaling! Jeg leser blogg regelmessig, og leter hele tiden etter nye inspirasjonskilder. Når jeg begynte å blogge på Nouw oppdaget jeg flere gode bloggere- og en av de var Marie Vigebo! Makan til flott jente og blogg da, dere! Her snakker vi gode og varierte innlegg, og ikke minst kjempefine bilder med god kvalitet. Trenger jeg inspirasjon går jeg alltid innom bloggen eller instagramen til Marie. Ja, også har hun dødsfin stil, da! Anbefaler alle å sjekke ut denne jenta ��


INSTAGRAM: HER
BLOGG: HER

Nouw.com/marievi

JUNGELBOKEN

I dag har jeg tilbringt dagen sammen med Amanda og Ida. Vi har kost oss på Una og Cafe Løkka. Det var jo meldt sol i dag, men typisk nok dukket ikke den opp før jeg var på vei hjem.. ☀ Hadde det utrolig trivelig uansett da, selv om været ikke ble helt som vi tenkte. God mat og gode samtaler med venniner er jo så kos!
Deilig med fridag da dere

Etter en liten pause hjemme dro jeg å møtte Jon. Vi har endelig vært å sett Jungelboken! Jeg har gledet meg som en unge til å se den, og jeg må si den levde opp til forventningene. Tårer i øynene og konstant gåsehud er noen stikkord for filmen- og jeg anbefaler alle å se den! Iiih, barndomsminner!

Flere som har sett Jungelboken? Hva syns dere? ������

MAKE UP LOOK

Make up look 

Hei dere! Jeg lovte jo dere bilder av hvordan FRØYA Cosmetics sine produkter så ut på. Føler jeg har en litt dårlig dag i dag, men det får dere bare tåle, hehe �� Dere er kanskje vant til å se meg med litt dristigere sminke- men sånn her ser jeg da altså ut til hverdags. Liker det litt enklere!
����
LUMINOUS PEN (NR. 1) HER, STAY LIPLINER (NR. 1) HER, TINTED LIPSTICK (NR. 10) HER.

MY SECRET TO PERFECT MAKEUP

Inneholder sponsede produkter

Frøya cosmetics

Jeg får kjempeofte spørsmål om hvilken sminke jeg bruker. Jeg benytter meg som regel av forskjellige produkter fra dag til dag, men nå har jeg funnet et make up merke som jeg har falt pladask for.

FRØYA Cosmetics er faktisk en norskutviklet kosmetikkserie. Altså, hvor kult er ikke det? Jeg syns jo det er kjempeviktig å støtte opp norske gründere.

Jeg har jo tidligere skrevet om Luminous pen (HER), men kan jo gjenta meg selv litt for dere som ikke har fått det med dere. Dette er en highlight pen som inneholder lysreflekterende partikler av et mineral som heter Mica. Jeg bruker produktet til å fremheve flatterende partier i ansiktet, slik som under øyne, neseryggen og i pannen. Den er utrolig lett og blende (jeg bruker beauty blender HER) og etterlater huden feilfri. Jeg har min i farge nr 1, og den kan kjøpes HER

Uansett! I dag tenkte jeg å skrive litt om produktene deres for lepper. Jeg er jo (mildt sagt) avhengig av både lipliner og leppestift. Her snakker vi ille altså- jeg går nesten ikke ut av huset uten å ha noe på leppene. Av den grunn har jeg virkelig testet ut det meste, og tørr nesten å utnevne meg til en slags lipliner ekspert, haha! Jeg bruker jo de fleste farger, men havner som regel tilbake på fine, nude toner. Det går jo virkelig til alt, og også de fleste makeup-looker.

FRØYA cosmetics Stay Lipliner kommer i 3 farger (jeg har nr. 1) og er veldig godt pigmenterte. Man kan bruke den alene eller med leppestift/lipgloss over. Anvender man den på rene/tørre lepper sitter den faktisk hele dagen. Selv bruker jeg FRØYA cosmetics Tinted Lipcstic over. Denne består av 50% pigmenter og 50% fuktighet. Altså, ikke bare er den godt pigmentert- men den smører og pleier leppene i samme slengen. hvor perfekt er ikke det?! Den kommer i 11 ulike farger. Jeg har farge nummer 10, men har store planer om å skaffe meg flere. Disse to bruker jeg sammen så og si hver dag! Spesielt når jeg står på jobb og ikke har tid til å sjekke leppestiften- for denne vet jeg at holder seg bra gjennom hele dagen.��

����Stay lipliner kan kjøpes HER & Tinted lipstick HER.����

Makeup-look med disse favorittene kommer i løpet av dagen ��

TODAYS DETAILS - PERFECT JEANS

the perfect jeans

Heisann! Slik ser jeg ut i dag. Altså, ELSKER den nye buksen min fra Vero Moda. Perfekt high waist, dødskul ankelkutt, og den sitter som ett skudd. Den koster 650 kr, og er såå verdt det!

I dag har gått i ett på jobb. Føler ikke jeg snakker om annet jeg- men det er jo det jeg gjør om dagene.. �� Solen skinner i alle fall, og i morgen har jeg fri (helligdag), så da skal finværet nytes. Har liksom bare vært inne i dag, så i morgen står grilling på planen. Nå skal jeg og Jon bare slappe av med en god film og maasse godis. Er da lov på lillelørdag det? hehe.

Jeg har forresten endelig begynt å venne på meg det blonde håret, og nå er jeg såå fornøyd. Merker at dette er litt mer meg- hihi ����

Håper alle har en kjempefin dag i solen ☀ Klem

FINALLY MINE!

Nike huarache 

Etter jeg kjøpte meg Nike Huarache i svart og sølv har flere farger stått på ønskelisten. Når jeg endelig kom over et par i riktig størrelse bare måtte jeg ha de. Ikke bare er de gode å gå i, men de ser dødsbra ut også.
Jeg kjøpte mine på Urban til 1299,- (finnes også HER)

BACK TO BLONDE

Okei, jeg veeet mange av dere ville jeg skulle beholde håret slik som jeg hadde det.. Men så trengte jeg en skikkelig forandring, og guess what! Nå er jeg blond igjen! Det er kjemperart og veldig uvant, skvetter litt til når jeg ser meg i speilet- men tror nok jeg vender meg på det etterhvert �� Jeg må nok bleike det en gang til før det blir helt perfekt, men nå er jeg i allefall lyshåret igjen, og det gjør meg såå glad!

Kommer flere (og bedre) bilder etterhvert- men nå skal jeg ta meg av Dora (katten vår). Han har blitt kastrert i dag, og er litt fjern etter narkosen enda, stakkar. Vingler rundt og skjønner ingenting. ��

Hva syns dere? �� Håper ikke dere ble for skuffet nå, hehe!

DAYS LIKE THIS

Perfect sunday 

I dag har jeg hatt en kjempefin dag i finværet med Amanda. Vi har kost oss med god mat og drikke- og formen er på topp til tross for at vi var ute i går.
Kort oppsummert: Solsiden, pizza, is, sol, Bakklandet, gode samtaler og mye latter ☀��

Håper dere alle har en like fin søndag som oss! Klem ��