hits

april 2017

ARTDECO

PRODUKTANBEFALING - EYELINER

Nå var det på tide med en produktanbefaling igjen! Denne gangen skal jeg fortelle dere om min favoritt eyeliner, og jeg tror det er første gang jeg har anbefaler eyeliner på bloggen. Viktige kriterier for meg er at eyelineren er skikkelig svart, holder seg på plass (at den ikke renner), og at den er enkel å jobbe med! Jeg har lett lenge, men føler alle blir grå og forsvinner når jeg får litt tårer i øynene, så gleden var stor da jeg endelig fant en som funket!

Min nye favoritt er Artdeco Long Lasting Liquid Liner (01). Den er veldig lett å jobbe med, og winged eyeliner blir en lek med denne! I tillegg holder den seg fint på plass og er skikkelig skikkelig svart. Wihu! Bedre blir det ikke. Jeg kjøpte min på Vita, og akkurat nå var det 30% på alt fra Artdeco, men om jeg ikke husker feil va orginalprisen 180 kr. Ikke så verst med andre ord, og absolutt verd det for en eyeliner som funker! Ta turen på Vita, eller sjekk den ut HER

Q: Har du testet den? Evt. hva er din favoritt eyeliner?

SOLNEDGANG

SUNSET

Åh, det er så fint i Trondheim om dagen! Solen skinner, og våren har kommet for fullt. I går gikk jeg og Jon en tur på kvelden for å ta bilder av solnedgangen. Vi bor rett ved Skansen og båthavnen, og det er så fint der! Bildene taler vel for seg selv, men vi hadde en veldig fin kveld ❤

DAGENS ANTREKK

PINK VELVET BAG

Hei alle sammen! Har dere en fin lørdag så langt? Det har i alle fall jeg! Ble en sen morgen her i dag, da jeg i går bestemte meg, litt impuls, for å bli med ut. Sjukt morsomt, men fornuftig som jeg er ble det tidlig kveld.. Hadde tenkt meg opp i rett tid i dag for å lese til eksamen, men det var liiitt for digg å ligge å strekke seg i senga. Haha! Kom oss på skolen til slutt da, og fikk tatt litt antrekksbilder på veien, så her kommer dagens outfit! Detaljene finner dere nedenfor ��

DETAILS

Faux fur - Ukjent merke
Jeans - Weekday
Bag - Gina Tricot
Boots - Zara
Top - Vero Moda
Watch - Daniel Wellington

TROPICAL DOTS

IDEAL OF SWEDEN

For en stund tilbake mottok jeg to freshe mobildeksler fra Ideal of Sweden, og i dag tenkte jeg å vise dere et av de. Altså, SE så fint da! Jeg gikk for Tropical Dots, da det passet meg og personligheten min perfekt. I tillegg gir dekselet det lille ekstra til antrekket, bilder, interiør- you name it. De har i alle fall noe for en hver stil, så trykk deg gjerne inn HER for å finne det dekslet som passer perfekt til din personlighet og stil! Du kommer garantert til å finne noe som faller i smak ❤ Og forresten! Kvaliteten er utrolig god, så disse dekslene har man leeenge!

Psst..! Nå får dere 20% på bestillingen med koden “ingrid". Den er gyldig i en uke, så nå er det bare å slå til!

Q: Hvilket deksel er din favoritt? �� du finner hele utvalget HER ��

BILDEDRYSS

4 ÅRSTIDER PÅ EN TIME

Hei fine lesere! ❤ Som jeg nevnte i går gikk jeg og Jon en tur på kvelden. Det var så godt å komme seg ut litt, og traseen langs Nidelven er jo så fin! Fikk knipset litt bilder som jeg tenkte å dele med dere. Været i Trondheim er ustabilt som fy om dagen, så i løpet av turen opplevde vi både sol, haggel, regn og vind. Haha, Norge altså! Fint var det i alle fall uansett, og her kommer noen bilder fra turen vår:

Kåpe - Bubbleroom (på salg HER!)

Nå skal jeg sminke meg og straks ta turen på jobb.. Vi snakkes mer senere ❤

TODAYS OUTFIT

SNAKE BOOTS

Hei, og god onsdagskveld til dere! Litt sein oppdatering, men her har det gått i ett hele dagen. Startet dagen med å sitte modell for Petit-jentene som hadde kurs med BITCHN' BROWS. Så flinke jenter, anbefaler dere å dra dit om dere vil fikse litt på bryna! Rett etterpå gikk turen på skolen, hvor det var siste forelesning før eksamen.. wææ! Greit å få litt repetisjon vertfall, men kjenner den begynner å nærme seg skremmende mye.. Etter skolen ble formen litt dårlig, så da var det bare rett hjem å legge seg litt neppå. Kom oss en tur ut på kvelden da, og litt frisk luft var godt! Gikk oss en tur langs Nidelven, fikk tatt litt bilder og spist en is. Koselig! Her kommer i alle fall dagens outfit, detaljene finner dere nedenfor ❤

DETAILS

Kåpe - Bubbleroom (på salg HER!)
Jeans - H&M
Hoodie - Vero Moda
Snake boots - Primark (lignende HER)
Veske - Vintage Chanel
Øreringer - H&M

Håper dere alle har en fin onsdag videre, her skal PC og mobilen legges bort for kvelden �� Klem!

NOK ER NOK

JEG TAR MOBIL OG BLOGGFRI

Er det noe jeg har merket etter jeg begynte å blogge, så er det at mobilbruken har økt betraktelig. Jeg sitter mye mer på telefonen enn før, og kan lett sitte å scrolle på Nouw og Instagram i timesvis i stedet for å gjøre noe produktivt. Det syns jeg ikke er bra, for jeg vil heller være tilstede i øyeblikkene i rundt meg, enn sitte med nesen nede i mobiltelefonen. Nå har jeg bestemt meg for å ta helt pc og mobilfri hver kveld etter klokken ti, og på dagtid skal bruken kuttes ned veldig. Fortvil ikke, bloggingen fortsetter som normalt, men på denne måten kan jeg enklere ta fri når jeg har fri. Det tar mye energi å være på nett 24/7, og jeg merker allerede at jeg har mer tid til andre ting. Vet egentlig ikke helt hvorfor jeg forteller dette, men kanskje det er en form for oppfordring. Hiv deg med du også da vel, det føles befriende ❤

STATEMENT EARRINGS

RED STATEMENT EARRINGS

Disse kule øredobbene fant jeg på salg til 50 kr hos H&M. Perfekte til en basic tee og ripped jeans, eller for en mer pyntet look med kjole og hæler. Jeg digger de, og disse skal bli mye brukt fremover. Gleder meg til å vise de i outfits!

Ellers håper jeg alle har en fin tirsdag så langt! Her går det i eksamenslesing (sjokk), og jeg blir nok sittende mesteparten av kvelden.. Nå skal hodet tilbake i skolebøkerne, så vi snakkes mer senere ❤ Klem!

SLIK FIKK JEG TILBAKE NATTESØVNEN

EVE SLEEP

Husker dere at jeg fortalte om dårlig nattesøvn og lite overskudd for litt siden? Jeg har egentlig et veldig godt sovehjerte, men i en periode sleit jeg med å sove, og våknet stadig vekk med både hodepine og vond nakke. Nå har det endelig gitt seg, og nå skal jeg fortelle dere hvorfor!

For en måneds tid siden fikk jeg et tilbud fra Eve om å teste deres madrasser og puter. Med tanke på at jeg over lengre tid hadde slitt med søvn passet det meg perfekt, og jeg takket derfor ja. Det angrer jeg ikke på, for å si det slik! Bedre madrass og pute skal man lete lenge etter. Den er hardere (dog mer spretten) enn madrassen jeg hadde før, men jeg kjenner at det gjorde seg veldig godt for ryggen sin del. Hodepine og nakke-/ryggvondt har jeg ikke hatt siden. Eve er i utganspunktet basert i London, men har operert i Europa (Frankrike, Tyskland osv.). Nå har de endelig utvidet seg og kommer til skandinavia også. Jippi!

"Every great day starts the night before."

Selv gikk jeg for madrass som var 160x200cm, og det var uten tvil stort nok for meg og Jon. Før hadde vi en alt for myk madrass med springer, men springene fordeler ikke trykket jevnt, noe som resulterer i nakkevondt og lignende. I tillegg mister de faktisk 16% av støtten det første året. Eve er en skummadrass som har mye sprett og fordeler trykket jevnt, noe som resulterer i en utrolig støttende og komfortabel overflate. Jeg og Jon har i alle fall sovet godt siden vi fikk madrassen i hus. Putene er forresten også helt fantastiske, og former seg etter hodet. De er gir bedre sirkulasjon og muskeljustering, så om du sliter med hodepine og nakkevondt som meg er disse perfekte!

Om ikke lenge kjører jeg en giveaway på disse fantastiske putene, så følg med på instagram @ingridbjugan ��❤ De har akkurat lansert norsk nettside, så ta gjerne en titt HER!

DAGENS ANTREKK

ALL BLACK

Hei! Innom å poster dagens antrekk, jeg. I dag gikk jeg for helsort, føler meg ikke så kreativ i klesveien når jeg kun sitter å leser. Var innom jobb en tur i stad, men siden det var rolig kunne jeg gå litt før. Det var egentlig ganske greit; så får jeg lest litt mer til eksamen. Fått noen spørsmål om hvorfor jeg sitter på NTNU å leser når jeg går på BI, og det er rett og slett fordi jeg er med Jon Håvard på skolen. �� Skolen hans ligger bare 100 meter fra leiligheten vår, så veldig greit å sitte der! I tillegg er skolen splitter ny, så jeg klager ikke, hehe. Resten av dagen har vi ikke store planene, sett bort fra at vi skal ut i kveld for å ta oss et glass øl/vin. Jeg liker lørdager hvor vi ikke har noe på agendaen, så det ser ut til å bli en fin dag. �� Uansett! Her kommer dagens antrekk:

ANTREKKS DETALJER

Jakke - Jenny Skavlan, Vero Moda
Genser - Make Way (HER)
Jeans - 77ThFLEA (HER)
Sneakers - Adidas Gazelle
Belte - Zara

Q: Hva gjør dere i dag?

Å DISPONERE TID..

EKSAMENSTID

Hei fra skolebenken! Jeg har fri fra jobb i dag, så nå sitter jeg og Jon å jobber med eksamen/master. Blæh! Null motivasjon her i gården, men MÅ bare pine meg gjennom det. Er egentlig så mye annet jeg vil bruke tiden min på (for eksempel å blogge), men det meste må nedprioriteres. Syns det er veldig vanskelig å disponere tiden min, slik at jeg får tid til alt, og da blir det fort vanskelig å kombinere blogg, skole og jobb.. Dessverre er det bloggingen som blir nedprioritert først, og derfor er det litt stillere enn vanlig her inne. Men sånn er det bare, så håper jeg dere holder ut med meg til tross. ❤ Jeg har i alt fire eksamener, to nå i mai, og to i juni. Tiden går SÅ fort, og nå gleder jeg meg veldig til sommerferie. Etter sommeren skjer det noe utrolig spennende, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om det når den tid kommer. Ikke så hemmelig, men bare mye som skal på plass først. Anyways... Nå babler jeg i vei her, haha. Skulle egentlig bare innom å si gi litt lyd fra meg. Nå fortsetter lesingen, så snakkes vi mer senere! Stor klem til dere ❤

UKE 15

Litt forsinket, men her kommer en liten oppsummering av uken som gikk! Det har jo vært påske, og mye koselig har skjedd. Her kommer en liten oppsummering av min påske, uke 15:

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: sitter jeg og Jon med hver vår data i soffaen og gomler i oss smågodt. En film surrer i bakgrunnen, men planen er etter hvert å jobbe videre med eksamen og master.. Sånn går no dagan!

UKENS OPPTUR: Påskeferie såklart! Jeg jobbet jo litt, så ble både litt bypåske og en tur til Åre. Vi var utrolig heldige med været, så bedre kunne ikke påsken bli. Så koselig å se igjen familie igjen også!

UKENS NEDTUR: At påsken måtte ta slutt, og at eksamen nærmer seg skummelt mye.. Det blir nok litt skippertak i år også, hehe!

UKENS FAVORITTPRODUKT: Det er alltid et høydepunkt å motta Glossybox. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden! Kan bestilles HER

UKENS OUTFIT: Finner dere HER, HER og HER.

UKENS CRAVING: Godteri! Jeg er en skikkelig godtemons, og i påska har jeg spist MYE smågodt. Nam!

NESTE UKES MÅL: jeg tok meg en liten påskeferie på bloggen også, så neste ukes mål er å holde det gående her inne, og samtidig få lest nok til eksamen. Umulig oppgave sa du? I know..

UKENS FILM: Animasjonsfilmen Sing! Herregud så skjønn. Anbefales ��

UKENS SERIE: Prison Break. Endelig ny sesong! Denne har jeg gledet meg på lenge, og so far so good! Veldig spennende ��

Q: hvordan har din uke vært?

PRODUKTANBEFALING

WET LOOK GEL

Hei, og god onsdag til dere! Har dere en fin dag? Selv har jeg fri i dag, men har brukt mesteparten av dagen på eksamenslesing. Nå skal jeg straks bortover til Døgnvill for å spise burger med en gjeng, det blir et digg avbrekk på en ellers kjedelig dag! Døgnvill har åpnet ved Trondheim Torg, og jeg har allerede rukket å besøkt de en gang tidligere. Hehe! Utrolig god burger var det i alle fall, så valget var lett i dag..

Uansett! I dag tenkte jeg å gi dere en liten produktanbefaling igjen. Alle har sikkert sett wet-look trenden som herjer fortiden, med håret kammet stramt bakover. Produktet jeg skal fortelle dere om i dag er faktisk en wet look gel fra Catwalk by Tigi, og den er perfekt til å gjenskape trenden. Denne har skikkelig godt hold, og gir akkurat den looken man ønsker. Den holder håret på plass, gir mye glans, og får håret til å se vått ut. Fåes kjøpt i utvalgte frisørsalonger eller HER ❤ Legger ved litt inspirasjon til wet-looks. Hva er din favoritt?

Q: Har du prøvd Tigi Session Series Wet Look Gel?

BACK HOME

TILBAKE TIL HVERDAGEN

Hei dere! Da var vi vel hjemme i Trondheim igjen. Vi har hatt noen kjempefine dager i Åre, men det er jo alltid godt å komme hjem igjen. Nå venter hverdagen oss, og selv om jeg elsker å ha ferie, blir det godt å komme inn i rutiner igjen. Vel, vi har fremdeles kvelden igjen, så ikveld skal vi slappe av, se film og spise opp det siste påskegodteriet. Hihi! Legger med noen bilder fra de siste dagene våre i Åre. ❤ SÅ fint!

Ha en fortsatt fin mandagskveld! Klem

DAGENS ANTREKK

SOLNEDGANG

Hei fra Åre! Vi koser oss fortsatt, og i kveld var vi ute på en liten kjøretur. Vi fikk tatt noen bilder på turen, så her kommer dagens outfit! Det skal sies at jeg for det meste har gått i koseklær mens vi har vært her, men godt å ordne seg litt når man skal ut døra også, hehe. Bildene er tatt i solnedgangen fra Copperhill, like ovenfor leiligheten vår. Så fint! Synd vi ikke er her lenge nok til at vi rekker å stå på ski, men sånn er det når man har jobbpåske. Vi koser oss likevel. Uansett, antrekksdetaljer finner dere lengre ned.

THE OUTFIT

Faux fur - Ukjent merke
Jeans - H&M
Bag - Hallhuber
Sunglasses - Gina Tricot
Shoes - Zara

Håper alle nyter de siste påskedagene til det fulle, så snakkes vi mer senere. ❤ Klem!

DERFOR HAR DET VÆRT STILLE HER INNE..

PÅSKEFERIE

Hei! Beklager at det har vært litt stille her inne, men jeg har rett og slett tatt meg en liten påskeferie! Nå er jeg og Jon i Åre med familien, og vi storkoser oss. Her er det mye snø og sol, så skikkelig påskestemning. Vi har akkurat inntatt en stor frokost, gått tur med hundene og ellers bare tatt livet med ro. Resten skal snart ut på ski, men jeg og Jon blir igjen i leiligheten for å lese til eksamen/skrive master. Sånn er livet! Ellers har det ikke skjedd så mye spennende, hehe. Jeg jobbet på lørdag, så jeg dro direkte til Åre etterpå. Vi blir her til i morgen, og så er det tilbake til hverdagen igjen.. Sukk! Må vel snart bare innse at eksamenstiden er her, og da blir jeg nok litt mindre aktiv her inne. Heldigvis er det bare snakk om et par måneder, så ting kommer raskt tilbake til normalen! Nå sporer jeg litt av her, men sånn er det når man konstant tenker på skole, hehe. Ville egentlig bare innom å hilse på, vise at jeg lever. Nå skal jeg fortsette eksamenslesingen, så snakkes vi mer senere! ❤

Søteste Moffen og Birna ��

Q: Hva gjør dere i påsken?

PERFEKTE NEGLER TIL VÅREN

PETIT NEGLER

Okei, HVOR fine er ikke disse neglene? Jeg elsker de! Denne gangen gikk vi for nude negler med gull detaljer. Jeg syns gullmønsteret er dødskult, og gir neglene det lille ekstra! Litt kortere denne gang, men det gjorde ingenting spør du meg. Som alltid var jeg til Silje på Petit. Jeg blir SÅ fornøyd hver gang, så jeg nekter å gå noen annen plass! Og husk at listene fyller seg opp raskt, så om du vil bli neglefin til mai er det lurt å booke time allerde nå. ��

Om dere vil se mer finner dere de på: Facebook HER, Instagram HER �� Salongen tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler og vippe extensions. Ring eller send melding til 48504056 ved bestilling av time. ❤

GLOSSYBOX

THE KNIT BOX

Det er alltid et høydepunkt å motta Glossybox. Alltid like spent på hvilke produkter man får! Jeg repeterer nok meg selv litt nå, men til dere som er litt usikker på hva Glossybox går ut på forklarer jeg det enkelt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

Kan bestilles HER

DAGENS OUTFIT

BOW TIE SNEAKERS

Hei, og god påske til alle dere! �� Her i gården blir det bypåske frem til lørdag, før vi drar til Åre noen dager. Der har familien leilighet, og jeg gleder meg til å se alle! I dag har vi vært en tur på Simens Isbar, hvor vi koset oss med is og belgisk vaffel. Nam! Anbefaler alle å ta turen dit, så koselig. Nå venter vi på mat, før vi i kveld skal videre på vors med en vennegjeng. Det gleder vi oss til! :-) Anyways. Her kommer dagen antrekk! Dere finner detaljer lengre ned;

OUTFIT DETAILS

Sløyfe sneakers - Zara
Jeans - H&M
Veske - Mango
Faux fur - Zara
Collage genser - H&M
Ringer - Gina Tricot

Q: Hva syns dere? ��

SEKS PRODUKTER JEG IKKE KAN LEVE UTEN

PRODUCTS I ALWAYS REPURCHASE

I et hav av produktanbefalinger og god sminke, syns jeg selv det er morsomt å høre om produkter folk alltid kjøper på nytt. Selv om all sminke jeg anbefaler her inne er produkter jeg bruker mye av, skal jeg i dag fortelle dere om de seks produktene jeg ikke kan leve uten. Går jeg tom, MÅ jeg kjøpe meg nytt av disse, haha! Her er mine seks favorittprodukter:

L'Oréal Infallible 24H
Min absolutte favorittfoundation gjennom snart 5 år! Uansett hvor mange foundations jeg tester, MÅ jeg bare ha denne. L'oreal Infallible er så god, og prisen er heller ikke noe å klage på. Kjempegod dekkevne, og den holder seg matt gjennom hele dagen. Den etterlater huden jevn og fin. Fargen er også perfekt, så bedre blir det ikke (jeg har min i 120 Vanilla). Kan kjøpes HER

NYX Micro Brow Pencil
Jeg har testet det meste innen bryn, men denne syltynne brynsblyanten er uten tvil den beste jeg har prøvd. Selv har jeg fargen Ash Brown, og den passer meg perfekt. NYX Micro Brow Pencil er super til å fylle inn, markere og perfeksjonere brynene med. Kan kjøpes HER

The Balm Hot mama
Jeg er helt avhengig av blush i kinnene, ellers føler jeg ansiktet mitt ser livløst ut. Denne fargen er SÅ fin, akkurat passe peachy/rosa, og legger seg så naturlig på huden. Den kan faktisk brukes som øyenskygge og highlighter også, så dette er et veldig allsidig produkt! Kommer med speil også. Kan kjøpes HER

Morphe 35F
Jeg har både 35F, 35OM, 35T og 35W palettene fra Morphe, og alle har blitt store favoritter hos meg. Fall Into Frost har likevel blitt min go to palett, da fargene er helt fantastiske. Jeg forstår godt hva all the fuzz is about, for å si det sånn! Selv har jeg aldri opplevd et mer pigmentert palett.. Jeg er så fornøyd! ❤ Alle fargene har, som navnet tilsier, frost finish. De syv nederste er matte, og fungerer kjempegodt i for eksempel globalen. HER

The Balm Mary-Lou Manizer
Dere har sikkert fått med dere at jeg elsker highligheter, og nå har jeg fått meg en ny favoritt! Har hatt lyst til å teste The Balm Mary-lou Manizer lenge, da jeg har lest så mye bra om den. Gleden var stor da den levde opp til forventningene og mer enn det. Fargen er fantastisk fin, og den blender seg lett i huden. Kan kjøpes HER

MAC Prep + Prime
Jeg avslutter alltid sminken med en dusj i ansiktet av MAC Prep + Prime. Den får sminken til å trekke inn i huden så det ser mer naturlig ut og ikke som en maske. Den inneholder massevis av vitaminer og mineraler og er perfekt for å kvikke opp ansiktet litt! Min er snart tom, men jeg har hatt den lenge. Drøy i bruk med andre ord! Kan kjøpes HER

Q; Hva er dine favorittprodukt? ��

IKKE SÅ SKUMMELT SOM JEG FRYKTET

FILMANBEFALING

Da var det på høy tid med en ny filmanbefaling! Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg sett 3 gode filmer denne uka, så da tenkte jeg like greit å anbefale alle. Litt forskjellig sjangermessig, men alle er veldig bra på hver sin måte! Jeg fryktet at både Split og Get Out skulle være veldig skumle, men synes ikke det var ille i det hele tatt.

SPLIT: Tre unge jenter blir kidnappet og holdt fanget av en sinnsforvirret mann med 23 ulike personligheter. Mens jentene forsøker å finne en vei ut, innser de at noen av personlighetene til fangevokteren Kevin er mer truende enn andre. Men det de ikke vet er at Kevin har en 24. personlighet som han forsøker å undertrykke - den verste av dem alle.

HIDDEN FIGURES: Tre briljante kvinner som jobbet i NASA, og som var hjernene bak en av de største bragder i historien: oppskytingen av romfartøyet som fikk astronaut John Glenn som første amerikaner i bane rundt jorden. Det var en fantastisk prestasjon som fikk tilbake nasjonens tillit, snudde "the Space Race" mot Sovjetunionen, og sjokkerte en hel verden. Den visjonære trioen trosset alle kjønns- og rasefordommer og inspirerte generasjoner til å drømme stort.

GET OUT: Årets store grøssersuksess, "Get out", har tatt kritikere og kinopublikum med storm i USA. Den unge fotografen Chris Washington inviteres hjem til kjærestens familie for en langweekend på landet. Han er bekymret for at de ikke vil like ham fordi han er afroamerikansk, men kjæresten, Rose, beroliger ham med at han har ingenting å frykte. Vel framme får han snart bange anelser. Innbyggerne i nærområdet er i overkant interesserte i få vite alt om ham, og alle tjenerne på godset oppfører seg som passive, smilende zombier. Er det bare noe Chris innbiller seg, eller foregår det noe skremmende under den rolige, småborgerlige fasaden.

Q: Har du sett noen av filmene?

VIDEOBLOGG: SLIK FÅR JEG HVITE TENNER MED PROWHITENING

PROWHITENING

Jeg hadde regulering i over to år, og derfor er det SÅ viktig for meg å ha et hvitt smil, som kan opprettholdes på lettest mulig måte. ProWhitening består av en pakke tannblekingsstrips som man enkelt kan bruke hjemme. Stripsene skal sitte på i 30 minutter, og denne rutinen gjentar jeg i 2-6 uker for best mulig resultat. Selv har jeg 2 ukersbehandlingen, men jeg ser kjempestore forandringer allerede! Prowhitening er fri for peroxider, og er derfor trygg for emaljen. Dette var veldig viktig for meg, da jeg er livredd for ising og andre ubehagelige skader på tenner eller tannkjøtt. De har også 100% fornøydgaranti. Altså, om du ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake! Jeg ser vel og merke ikke for meg at noen skulle ha bruk for å benytte seg av dette, hihi! �� Om du har lyst til å teste kan du få en gratis prøve HER!

Jeg har faktisk laget en liten film som viser hvor enkelt det gjøres:

Nå får dere 50 kroner avslag ved å benytte dere av koden "INGRID50". Dere finner tannblekingen HER! ��

UKE 14

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: Spiser jeg lunsj før jeg skal på jobb i kveld. Blir ikke særlig påskeferie på meg i år, men syns det er helt greit. En liten tur til Åre med familien blir det da, og det gleder jeg meg på!

UKENS OPPTUR: Å få igjen på skatten! Haha.. Like stresset hvert år jeg, men gikk bra denne gangen også.

UKENS NEDTUR: Jeg syns det er like vanskelig hver uke å skulle finne noe negativt, men denne uken tror jeg faktisk ikke det har vært noen nedturer. Alt i alt en veldig fin uke!

UKENS CRAVING: Åh, smågodt og slush står høyt oppepå lista. Jatakk!

UKENS FAVORITTPRODUKT: Fudge Dynamite Treatment! Skrev produktanbefaling på den i går. Den er kjempegod på tørt og kjemikalieskadet hår, da den motvirker slitte tupper og gir håret næring og styrke. Du kan lese mer HER.

UKENS HØYDEPUNKT: Mye som skjer om dagen, men det kan jeg ikke fortelle dere om før litt senere. Gleder meg! ��

UKENS MEST LESTE INNLEGG: "Jeg har testet Silicon Beauty Blender". Du kan lese mer HER

UKENS SERIE: Denne uken har jeg bare sett film, så serier har det blitt lite av..

UKENS FILM: Har sett så mange filmer denne uken, så jeg klarte ikke helt å velge. Ukens film ble derfor: Hidden Figures, Get out og Split! Veldig ulike sjanger messig, men alle var utrolig bra!

NESTE UKES MÅL: Lese til eksamen.. OMG.

UKENS ANTREKK: Ukens antrekk finner dere HER og HER

Q: Hvordan har din uke vært?

DAGENS ANTREKK

PUNK LOVE AND SILVER BOOTS

Hei, fine dere! Har dere en fin søndag så langt? Jeg og Jon har hatt skikkelig vårrengjøring her hjemme i dag. Kattene røyter helt ekstremt på denne årstiden, så var på høy tid kan du si. Nå er det i alle fall skinnende rent her hjemme, og godt er det! Etter vaskingen gikk vi oss en liten tur. Må jo nesten nytte med når det er oppholds i Trondheim. Har så vårstemning om dagen, så i dag ble antrekket litt lettere. Deilig! �� I kveld er jeg hjemme alene, så nå skal jeg kose meg med taco og film. Ønsker dere alle en super søndag videre! Antrekkdetaljene finner dere nedenfor:

OUTFIT DETAILS

Silver boots - Zara (lignende HER)
Jeans - Vero Moda
Bag - Chanel
Top - Gina Tricot
Bomber jacket - Zara

Q: Hva syns dere?

DYNAMITE

PRODUKTANBEFALING

Hei og god søndag til dere! ❤ I dag tenkte jeg å starte dagen med en liten produktanbefaling. En stund siden sist nå, så det er vel på tide! Denne gangen skal jeg tipse dere om Fudge Dynamite Treatment, en intens hårkur for "torturert hår". Dette var faktisk det første produktet jeg kjøpte meg da jeg begynte som frisørlærling, og det har vært en stor favoritt siden!

Fudge Dynamite er perfekt for deg som ikke bruker all verdens tid i dusjen, da den bare skal være i håret i 5 minutter. Den er kjempegod på tørt og kjemikalieskadet hår, da den motvirker slitte tupper og gir håret næring og styrke. Den gir også mye fuktighet, uten at den tynger håret! Bygger opp håret innenfra, og inneholder UVA/UVB-filter som beskytter håret, og det føles mykt og glatt ut helt til neste hårvask. Fantastisk, ikke sant? �� I tillegg er den veldig prisvennelig, så passer perfekt til deg som er student eller ikke ønsker å bruke så alt for mye penger på hårprodukter.
Du finner produktet HER

Q: Har du testet Dynamite Treatment før?

FIN LØRDAG

DINNER AND DESSERTS

Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg og Jon Håvard på café i dag. Vi tok turen på Jordbærpikene på Trondheim torg, hvor jeg spiste lunsj og Jon tok dessert. Vi hadde egentlig akkurat spist, men matmons som jeg er, hadde jeg lyst på mat igjen. Haha! Det ble nachos på meg, og godt var det! Liker godt å sitte på cafe; bare titte på folk som går forbi, skravle og ta livet med ro. Nå har vi nettopp kommet hjem fra kino. Filmen var veldig bra, og ikke skummel i det hele tatt. Kommer en filmanbefaling igjen snart. ❤ Nå skal vi rusle en tur på McDonalds (det er jo tross alt lørdag!), så vi snakkes mer senere. Klem!

Q: Hvordan har din helg vært så langt?❤

DAGENS ANTREKK

REGNVÆR

Det er skikkelig drittvær i Trondheim om dagen, og i dag var intet unntak. Regner her hele tiden, så dagens antrekkbilder ble tatt i litt hui og hast før vi sprang inn under tak igjen. Ikke lett å være blogger, si! I dag har jeg fri (!), så vi har vært en tur på jordbærpikene og i kveld skal vi på kino. Vi skal se grøsseren "Get Out". Håper ikke den er for skummel, jeg er nemlig veldig lettskremt av meg.. �� Vi får se hvordan det går.. Uansett, her kommer dagens antrekk!

OUTFIT DETAILS

Sko - Zara (HER)
Jakke - Jenny Skavlan, VM
Jeans - Weekday
Veske - Mango
Topp - Vero Moda

Håper alle har en fin helg videre! Stor klem ❤

MUSIC IS MY TIME MACHINE

FAVORITE MUSIC RIGHT NOW

Jeg er veldig av og på når det kommer til musikk. I noen perioder hører jeg nesten ikke på musikk i det hele tatt, mens andre ganger, som nå, hører jeg på noe hele tiden. I dag tenkte jeg å vise dere mine favorittsanger at the moment! Motiverende musikk på øret hjelper på det meste, både trening, blogging og andre hverdagslige gjøremål. Disse sangene får meg i ekstra godt humør om dagen:

Symphony - Clean Bandit, Zara Larsson
Passionfruit - Drake
Humble- Kendrick Lamar
Håper du har plass - Cezinando
Sign of the Times - Harry Styles
Mask off - Future
Slide - Calvin Harris, Frank Ocean, Migos
Swalla - Jason Derulo, Nicki Minaj

Som dere sikkert ser hører jeg på mye variert sjangermessig, men det blir mest rap/hiphop til vanlig. Om du vil høre mer finner dere spillelisten min HER (rap) og HER (litt mer listepop). Kom forresten gjerne med tips til ny og bra musikk! Det sier jeg ikke neitakk til. Hehe �� Uansett! Ønsker dere alle en fin fredag videre - med eller uten musikk!

JEG HAR TESTET SILICONE BEAUTY BLENDER

IS THE SILICONE BEAUTY BLENDER JUST A HYPE?

De fleste har sikkert fått med seg vinterens store makeup-trend, nemlig beauty blender i silikon. Jeg har vært skeptisk lenge, men måtte nesten teste for å gjøre meg opp en mening. Er det bare en hype? Nå har jeg prøvd den et par ganger, og her er min dom! Junda Make up sponge kan forresten kjøpes på Cubus, og koster rundt 70 kr.

FORDELER ��
Absorberer ikke foundationen
Lett å vaske ren
Behagelig å bruke

ULEMPER ��
Vanskelig å fordele
Blir liggende som en maske


Så, hva syns jeg egentlig? Selv er jeg veldig vant til å bruke den orginale beautyblenderen, og jeg kommer nok til å fortsette med det. Jeg syns rett og slett at sminken ble liggende som en maske når jeg brukte Beauty Blender av silikon, da mangelen på fukt gjør at den ikke "trekker inn". Jeg syns derimot at det er genialt at den er så lett å vaske, så denne er nok en vinner når man er ute på tur og ikke ønsker å skitne til toalettmappen osv. Den gir også ekstremt god dekk, så perfekt for deg som liker det! På bildene ser dere resultatet. Hva syns dere? Alt i alt et godt alternativ, men jeg er ikke helt overbevist enda...

Q: Har du testet Beauty Blender i Silikon? Hva syns du?

Klem, Ingrid

GOD MORGEN

SUN CITY

God morgen! I dag stråler solen her i Trondheim, og typisk nok skal jeg straks på jobb. Haha! Slår aldri feil det der... I dag skal jeg faktisk jobbe på City Lade, så det blir spennende! :-) Jeg har forhåndsskrevet et innlegg som kommer i løpet av kvelden da, så helt stille blir det ikke her inne! ❤ Nå sitter jeg å spiser vaffel og jobber litt med bloggen, men må dra om ikke så lenge, så her er det bare å være effektiv. Vi snakkes mer senere! Klem

Ønsker dere alle en fin onsdag videre ❤

Klem, Ingrid

NÅ KAN JEG PUSTE LETTET UT

LATE MORNINGS

Hei dere! Håper alle har en fin dag så langt. Selv har jeg sovet lenge i dag, og nå sitter jeg å spiser sen frokost. Jeg har fri i dag, men planen er å jobbe litt med skole, ordne litt her hjemme og blogge. Så får vi se hvor bra det går.. Haha! Men, over til overskriften. Jeg har stresset i det som føles ut som en evighet for at jeg skulle få skattesmell, så var greit nervøs når jeg gikk inn for å sjekke i går. Det var jo stor pågang også, så tok sin tid før jeg fikk logget inn. Heldigvis kan jeg puste lettet ut, da jeg har betalt for mye skatt i stedet. Ingen skattesmell med andre ord. Fjoh! Hvordan gikk det med dere?

Klem, Ingrid

MINE FAVORITTVESKER

LIFE'S TOO SHORT TO WEAR BORING BAGS

Vesker gjør så mye med et antrekk, og det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker å kjøpe meg nye. Nå som jeg har shoppestopp, får jeg brukt veskene jeg allerede har mye mer, og i dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter. Jeg har en god blanding av både dyre og billige vesker- for meg er det viktigste at vesken er anvendelig og fin.

Bakerst: Veske fra Mango med fisker på. Kuleste vesken jeg eier, skikkelig statement! Ved siden av veske fra By Malene Birger (HER). Denne vesken er virkelig a bloggers dream, da du har plass til kamera og annet nødvendig. I tillegg er kvaliteten god, og den går til alt. En skikkelig klassiker, og uten tvil den vesken jeg bruker mest!

I midten: Mango og vintage chanel. Dessverre røk stroppen på vesken fra Mango, så ikke all verdens kvalitet.. Men fin, det er den! Chanel-vesken har derimot veldig god kvalitet, og har vært med i mange år. Love it!

I front: Vintage Louise Vuitton Chantilly. Elsker denne! Så fin, og plass til mye mer enn det ser ut til. Den er fra 80-tallet, og jeg liker tanken på all historien som ligger bak. ❤ Skinnet blir også veldig fint med tiden, så spør du meg er vintage best.

Tøyveske med frynser fra Zara. Enkel men utrolig kul, spriter opp de fleste antrekk! Denne har faktisk blitt en stor favoritt hos meg, så den blir mye brukt!

UKE 13

UKEN SOM GIKK

Nok en uke forbi! Åh, tiden går så fort.. Heldigvis har jeg fått masse ut av dagene, og blant annet skviset inn tre dager i Oslo og Hamar. Koselig! Om du vil vite mer om uken jeg har hatt er det bare å lese videre ❤

AKKURAT NÅ: har jeg vært i et møte, samt gjort noen ærend. Nå sitter jeg på værandaen, spiser lunsj og jobber med bloggen. Fin dag!

UKENS OPPTUR: Oslotur og Nouw-event. For en gjeng jeg blogger sammen med! Flottere jenter skal man lete lenge etter. En liten oppsummering: Vi startet kvelden på Louise på Akerbrygge med drinker og mingel. Vi fikk også en lite foredrag om Nouw, noe som var veldig spennende! Jentene fra ledelsen er SÅ flinke, og det er godt å vite at man har de i ryggen om det skulle være noe. Etterhvert ruslet vi til Albert Bistro, hvor fikk vi servert nydelig fingermat, vin og dessert. Nam! ❤ Det meste har blitt skrevet før, men jeg er i alle fall veldig glad for at jeg tok turen nedover til Oslo!

UKENS NEDTUR: her måtte jeg faktisk tenke litt, for jeg har hatt en veldig fin uke. Nedturen må nok bli å dra fra kattene når vi reiser- selv om det bare er snakk om noen dager. De er heldigvis i gode hender, og det er ekstra godt å komme hjem når jeg ser de ��

UKENS HØYDEPUNKT: å bli kjent med masse nye, flotte mennesker. Så berikende!

UKENS FILM: Mystic River. Sett den før, men når den gikk på tv her om dagen måtte vi se den en gang til. "Et mord maner frem minner fra fortiden for tre barndomsvenner som har drevet fra hverandre. Når den enes datter blir drept, kan ingen forestille seg at traumene fra gamle dager kan knyttes til forbrytelsen. Sammenhengen blir tydeligere, og enda en tragedie truer."

UKENS SERIE: jeg har (endelig( begynt å se Stranger Things! Ikke sett så mye enda, men virker veldig spennende!

UKENS ANTREKK: ukens antrekk finner dere HER og HER

UKENS CRAVING: ukens craving er pizza! Åh, helst fra Una, Frati eller Olivia. Favoritter ��

UKENS FAVORITTPRODUKT: L'Oréal Paris True Match Concealer concealer! Denne bruker jeg til å highlighte under øynene, i pannen og på neseryggen. Lett og fin, samtidig som den dekker godt. Selv har jeg den lyseste fargen, Porcelain, og syns den er perfekt til å lysne opp med. Love it! Dere finner den HER (nå er den på 20%)

UKENS MEST LESTE INNLEGG: det ble innlegget "Dårlig timing". Om du vil lese det finner du det HER.

NESTE UKES MÅL: begynne å lese på eksamen.. Den nærmer seg med stormskritt, og jeg har såvidt åpnet bøkene.. Hjelp!

Q: Hvordan har din uke vært?

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

TODAYS OUTFIT

To minutter etter disse bildene ble tatt, røyk hempen på vesken. Huff! Typisk at sånt skjer meg, denne er jo ikke særlig gammel heller. Jaja, rakk i det minste å ta noen bilder først, så her kommer dagens outfit! Detaljene finner dere nedenfor ❤

THE OUTFIT

Faux fur - Zara / Coated jeans - Vero Moda / Top - H&M

THE DETAILS

Shoes - Dna, Iconic / Bag - Mango / Watch - Daniel Wellington

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

SØNDAG

WAFFLES FOR BREAKFAST

Hei dere! Håper alle har en fin dag så langt. Søndag er uten tvil min favorittdag, da både jeg og Jon har fri og kan gjøre hva vi vil. I dag sov vi lenge, spiste en sein (og god) frokost, og har nå vært ute på tur. Vi skal straks ut døra på trening, så her er vi produktive! Deilig. �� Syns det er godt med en dag der vi ikke stresser, bare tar det med ro og tar ting som de kommer.

Til frokost (more like lunch..) lagde vi oss vaffler, deilig smoothie og frukt. Bedre blir det ikke! Bladene var jeg så heldig å få i goodiebag på Nouw-eventet. Elsker denne utgaven av ELLE, så mye inspirasjon!

FACEBOOK

GO FOLLOW

Hei dere! Håper dere har en fin helg så langt. Selv har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, så nå sitter jeg godt plantet i sofaen. Jeg er faktisk ikke så ofte ute på byen, så lørdagene mine består som regel av en rolig kveld med god mat og film. Akkurat sånn jeg liker det! I dag er intet unntak, så nå har vi akkurat kost oss med pizza. Nam!

Uansett! Egentlig ville jeg fortelle dere at jeg har opprettet en facebook-side for bloggen min. Om du har lyst til å få med deg når jeg oppdaterer og annen morro kan du like siden min HER

Ønsker dere alle en fin lørdag videre. ❤ Klem!

OUTFIT

OUTFIT - GINGHAM TROUSERS

Litt på etterskudd, men her kommer noen bilder av antrekket mitt fra torsdag! Disse buksene har blitt en stor favoritt hos meg, da de raskt spriter opp et ellers kjedelig antrekk. Love it! Bildene er tatt i Hamar, hvor det snøen hadde lagt seg igjen. I Trondheim er det, overraskende nok, litt mer vår. Snart kan vi gå i litt lettere klær, og det gleder jeg meg veldig til! ❤ Uansett. Nedenfor finner dere outfitdetails.

THE DETAILS

Nude boots - Zara / Bag - Vintage Chanel / Earrings - Weekday

THE OUTFIT

Faux fur - Monki / Trousers - Zara / Top - Gina Tricot