hits

april 2016

TONIGHTS MAKE UP LOOK

Innlegget inneholder sponsede produkter

Make up look whit frøya

SKIN:
FOUNDATION - L'OREAL INFALLIBLE 24H (120)
LOUMINOUS PEN (HIGHLIGHTING CONCEALER) - FRØYA (NR 1) HER
FINNISHING POWDER - NYX (BANANA)
BRONZING POWDER - MAC (GOLDEN)
HIGHLIGHTER - MAKE UP REVOLUTION

EYES:
EYESHADOW - NYX FULL THROTTLE (EXPLICIT)
LASHES - DEPEND

EYEBROWS:
MICRO BROW PEN - NYX (ASH BROWN)
DIP BROW POMADE - ABH (CHOCOLATE)

LIPS:
LIPLINER - MAC (SOAR)
MATTE LIPSTICK - NYX (NATURAL)

​Jeg har fått meg en ny sminkefavoritt! Jeg elsker jo (og er avhengig av) å bruke concealer i ansiktet. Da jeg fikk muligheten til å teste denne, takket jeg lett ja. Altså, bare se på den da! Designet er dødslekkert- og det er innholdet også. Det er en highlight pen som inneholder lysreflekterende partikler av et mineral som heter Mica. Jeg bruker produktet til å fremheve flatterende partier i ansiktet, slik som under øyne, neseryggen og i pannen. ​Den er utrolig lett og blende (jeg bruker beauty blender HER) og etterlater huden feilfri. Jeg har min i farge nr 1, og den kan kjøpes HER 

NEGLEFIN

Nails on fleek

Jeg biter negler som bare det, og det eneste som stopper meg fra å bite er faktisk gelenegler. Da passet det perfekt at en kollega av meg på jobb er utdannet negledesigner. Som sagt biter jeg negler- så når Maria skulle fikse neglene mine i går fikk hun litt av en oppgave. Men hun forstod veldig godt hva jeg ønsket- for som frisør kan jeg ikke ha lange, spisse negler. Derfor gikk vi for en litt rundere versjon, og avsluttet med shellac.
Jeg er i alle fall strålende fornøyd og blir ikke å bite på en good stund, hehe
�� Utrolig hvor mye freshere man følet seg når neglene er stelt ✌��️

Ring Oi Hår & Velvære 72 88 00 40 for konsultasjon ����

OUTFIT

Heisann. Har dere savnet meg? �� Jeg lever jeg altså, har bare gått litt i ett i det siste. På lørdag var vi en gjeng hjemme hos oss, før turen gikk ute på byen. Har vært så mye ute i det siste, noe som er veldig ulikt meg, men så mye som skjer for tiden så da blir det litt sånn �� Hadde det sykt gøy vertfall!

Her kommer lørdagens antrekk:

Like etter disse bildene ble tatt skjedde det funniest thing ever: buksa mi SPJÆRA.. Haha, er det mulig?! Tar hintet nå liksom..��
Toppen min er forresten fra Gina Tricot.

Hva har dere gjort de siste dagene? ��

FILMTIPS

12 movies for a perfect night alone 

Hei! I kveld har jeg leiligheten for meg selv. Jeg elsker å være alene hjemme. Misforstå meg rett, jeg er svært sosial av meg, men det er virkelig godt å bare være med seg selv en kveld.
Det snør (!) i Trondheim i dag, så derfor holder jeg meg inne. Telysene er tent, dynen er hentet og jeg er klar for å kose meg med en god film på sofaen. I den anledning tenkte jeg å tipse dere om noen av mine favorittfilmer. Jeg elsker thrillere, så her kommmer 12 favoritter i tilfeldig rekkefølge:

Black swan Law abiding citizen The silence of the lambs

Gone girl Shutter Island Seven

The machinist The prestige Nightcrawler

Hodejegerne Prisoners The sixth sense

En god blanding med nytt og gammelt, hehe. Håper dere ikke har sett alle- og kom gjerne med filmtips dere også �� Hva er favorittfilmen deres?

NEED YOUR HELP!!

Okei, overskriften var kanskje noe dramatisk- men nå trenger jeg faktisk veldig deres hjelp.
Jeg begynner å bli utrolig lei hårfargen min. Har jo hatt den i et år nå (ja, det er lenge til frisør å være) så kjenner det klør i fingrene etter en forandring. Før jeg begynte å jobbe som frisør hadde jeg langt blondt hår, og var fast bestemt på at jeg aldri skulle ha det mørkere. Men, i jobben jeg har må man jo prøve ut det meste. Jeg startet litt smått med mørkt i bunnen før det hele håret ble mørkere og mørkere. Nå har jeg en balayageombre, og trives jo forsåvidt med det.

"he liked her with long hair so she cut it short."

Jeg leker litt med tanken på å bli blond igjen. Kanskje ikke så platina som før, men litt mer naturlig blond. Det er jo det jeg er vant til i utgangspunktet, og nå går vi jo mot sommer og lysere tider. Det føles litt mer som meg, og jeg er kanskje litt mer komfortabel med det blonde håret.

Klarer ikke å bestemme meg, så nå trenger jeg deres hjelp!!
Hvilken farge syns du skal jeg gå for?

PRODUKTKURS

Turn heads

Hei!��

Har akkurat kommer hjem fra jobb. I dag har jeg hatt seinvakt, så jobbet til åtte.
Dagen i dag startet med et raskt produktkurs i Joico (og litt KMS). Jeg syns jo hårprodukter er ufattelig spennende, så da var det veldig stas å få en ordentlig gjennomgang. Utrolig lærerikt- og nå gleder jeg meg kjempemasse til å komme med litt flere produktanbefalinger fremover :-) Joico har en veldig god produktlinje, både når det kommer til styling og pleie. Og det liker vi!

Så da lurer jeg litt på- hvilke produktkategorier vil dere ha tester/produktanbefalinger av? Olje, tørrsjampo, kurer, voks, skum eller hårspray? Kom gjerne med ønsker! ❤

SLITEN

Hei dere!
Vet jeg har vært litt dårlig til å skrive her inne i det siste. Har følt litt for mye på det at jeg "må" blogge i stedet for at jeg "vil", og da funker det dårlig for min del. Av den grunn tok jeg meg litt fri i går- og godt var det! Bloggen skal jo være gøy, et fristed, men noen ganger føles det mer som en jobb enn en hobby. Det er jo så klart litt hva man gjør det til selv- men jeg prøver å ikke ha så høye krav til meg selv. :-)
​ Men nok om det..

De siste dagene har gått mye i jobb. Jeg stortrives i den nye jobben min, og lærer så mye at jeg er helt utslitt på kvelden. �� I dag har jeg hatt min første permanent (eller strukturomforming som det så fint heter), og det var veldig krevende. Det er jo egentlig helt utrolig at jeg ikke har prøvd det før nå- men sjansen har liksom aldri dukket opp. Det ble i alle fall veldig bra, og kunden var strålene fornøyd til tross for mange timer i frisørstolen.En ting er vertfall sikkert- i frisøryrket er man aldri ferdig utlært, og det er akkurat det jeg liker så godt med jobben min. ��

Resten av kvelden skal jeg bruke på sofaen med god samvittighet. Det regner ute, og nå har jeg tent fult av stearinlys, og tatt med meg dyna i sofaen. Beste jeg vet! Ønsker dere alle en fin onsdagskveld ❤

NYX LINGERIE

Finally got my hands on these babies

"A weightless liquid lipstick with a lush; matte finish"

1. exotic
2. ruffle trim 
3. push-up
4. embellishment 

UKEN SOM HAR GÅTT

Uken som har gått

UKENS OPPTUR: Å bli plukket ut som ukens blogg! Utrolig stas, og kjempemoro med litt ekstra trafikk her inne :-D

UKENS NEDTUR: Regninger. Kjempemange utgifter denne månenden- but thats life!

UKENS BILDE: Dette av meg og Amanda fra lørdagskvelden!

UKENS SANG: One Dance - Drake ��

UKENS CRAVING: Smoothie ������

UKENS PERSON: Kjæresten min! Han er virkelig fantastisk, og jeg får aldri sagt det nok :-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Innlegget jeg skrev om reaksjonene rundt det å være blogger. Kan leses HER

UKENS ANTREKK: Elsker den nye snekker-kjolen min fra Vero Moda, og derfor endte jeg opp på dette antrekket:

UKENS FILM: Grand hotel med Atle Antonsen. Norsk film som anbefales på det sterkeste :-)

UKENS KJØP: Denne jakken! Liker den så godt at jeg vurderer å kjøpe den i beige også! Kan kjøpes HER ��

BRUNCH

brunchig

Hei dere :-)

Har dere hatt en fin helg? Det har i alle fall jeg! Som nevnt tidligere var jeg og Amanda ute en tur i går. Hadde det kjempegøy, skikkelig jentekveld. Var innom tre forskjellige utesteder, men traff på overraskende lite kjentfolk i går. Hadde det morsomt uansett da �� Overnattet hos Amanda i natt, og planen i dag var å gå en tur på Ladestien. Meeen, vi ombestemte oss og endte opp på Solsiden i stedet. Dro på Una hvor vi spiste digg pizza og is til dessert. Koos

Håper alle har en fin søndagskveld! Klem❤️

TONIGHTS MAKEUP LOOK

makeup look

SKIN
L'OREAL INFALLIBLE 24 H (120)
MAC STUDIO FIX POWDER (NC25)
L'OREAL TRUE MATCH CONCEALER (IVORY)
MAC BRONZING POWDER/MAKEUP REVOLUTION BRONZE PALETTE

BROWS
ANASTASIA BEVERLY HILLS DIP BROW POMADE (CHOCOLATE)
CONCEALER JAR (FAIR)
ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW GEL

EYES
MAKEUP REVOLUTION 32 EYESHADOW PALETTE (FLAWLESSE)
L'OREAL SUPER LINER BLACK 'N' SCULPT
L'OREAL MILLION LASHES MASCARA
LASHES DEPEND ALAYAH

LIPS
MAC SOAR LIPLINER
NYX SOFT MATTE LIP CREAM (06 ISTANBUL)
HIGHLIGHTER MAKEUP REVOLUTION

TODAYS OUTFIT

Todays outfit - faux fur

FAUX FUR H&M (LOOK ALIKE HERE)
WATCH DANIEL WELLINGTON
TOP NEW LOOK
SHOES NEW BALANCE HERE
PANTS GINA TRICOT

Ble så inspirert av min egen rosa ønskeliste (HER) at jeg likså greit gikk for all pink i dag! Haha ��
Kjenner at det nærmer seg vår ute nå, så mye varmere! Syns det er mye enklere å finne antrekk når det er mildere ute! Flere som er enig?


I kveld skal jeg og Amanda ut på byen. Gleder meg på en skikkelig jentekveld! ��
Håper alle har en fin lørdag så langt, så snakkes vi mer senere i kveld! Klem

PRODUKTANBEFALING

Color therapy!

Da var det på tide med en liten produktanbefaling igjen! Som dere sikkert har fått med dere har jeg jo startet i ny jobb. Ny jobb betyr jo også nye produkter, og mye å sette seg inn i. Av den grunn har jeg planer om å teste mye fremover, og først ut er K-PAK serien fra JOICO- nærmere bestemt "Color therapy".

Om du har fargebehandlet, slitt og mye behandlet hår er dette serien for deg!

Shampoo- to preserve color & repair damage 

Jeg kjenner utrolig mange (både kunder og venner) som bruker tusenvis av kroner på å få den perfekte hårfargen, for så å bruke billig sjampo når de vasker håret. Jeg spør meg ofte hva som da er vitsen- men tenker for meg selv at det er uvitenhet. Det er nemlig slik at en sjampo som ikke er egnet på farget hår, stripper håret for all farge. Du vasker bokstavelig talt investeringen din rett ned i sluket.

Sjampoen fra JOICO, K-PAK, er fargebeskyttende og gjenoppbyggende for håret. Den hjelper til med å bevare fargen samtidig som den gir håret masse glans og styrke! Den er med på å doble (!!) levetiden på fargen din, som samtidig også beskytter mot fremtidig skade.

Denne sjampoen passer for alle hårfarger- men er nok ekstra god for hår som har vært "utfor" litt ekstra. (farget flere ganger, striper og lysnet mer enn to toner). Den inneholder blant annet Afrikansk Mankettiolje og Arganolje som reparer, forsegler og beskytter håret.

Kan kjøpes HER!

conditioner 

Også balsamen er fargebeskyttende og gjenopprettende, men i tillegg tilfører denne også fuktighet og gjør håret sunt og sterkt! Altså, gir fuktighet og reparerer håret på en og sammentid- hvor flott er ikke det?
Ja, også gir den mye glans, og lukker skjellaget godt slik at fargen sitter lenge.

Sjamponer som vanlig, og la balsamen sitte i ca. ett minutt før du skyller for perfekt resultat. Inneholder masse fancy-smancy ingredienser, blandt annet Quadrabond Peptide Complex (whaat) som gjør at håret repareres fra insiden og ut. Inneholder også keratin, et protein som er en del av hårets byggesteiner, som lukker inn fuktigheten i håret. Antioksidanter beskytter håret mot ytrepåvirkninger.

Kan kjøpes HER!

Deep-penetrating reconstructor for damaged hair

Visste dere at denne kuren har vunnet "Favorite hair repair or treatment" 15 år på rad? Det sier noe om hvor god den er!

Denne er FANTASTISK for skadet hår. Den inneholder en kraftig blanding av aminosyrer som gjenoppbygger og styrker hårstrået. Denne hårkuren passer for alle hårtyper, teksturer og lengder som har blitt slitt, tørt og kjedelig på grunn av varmeverktøy, farge og bleiking.

K-PAK Deep penetrationg reconstructor påføres i håndkletørt hår (da tar ikke vannet så mye plass i skjellaget). La den trekke inn i gode fem minutter før man skyller ut. Man kan også ha den i lengre for ekstra pleie. Husk at man bruker hårkur FØR balsam! Balsamen lukker skjellaget, og gjør det vanskeligere for hårkuren og trenge inn. Og den lukter forresten fantastisk godt! Dette er min nye favorittkur uten tvil!

K-PAK Reconstructor inneholder faktisk større mengde Quadramine Complex enn de andre produktene i serien, og det resulterer også i en merkbar forskjell i tekstur, utseende, glans og styrke i håret umiddelbart.

Kan kjøpes HER!

Hehe, mye info til dere sikkert, og litt vanskelig å forstå seg på alle disse ingrediensene. Det er jo bra å være litt bevisst på hva de inneholder- men jeg opplever i allefall en merkbar forksjell på håret mitt nå, og det er vel det aller viktigste. Anbefales på det sterkeste!TODAYS OUTFIT

black and white

BAG ADIDAS, URBAN
SHIRT VERO MODA
BIKER H&M
TIGHTS CUBUS
SHOES H&M

Bare så vidt jeg rakk dagslyset i dag, så bildene ble litt så som så- men man ser da antrekket i det minste :-)
I kveld har vi vært på eksklusiv visning av den nye norske filmen "Grand hotel". Atle Antonsen var innom å sa noen ord før filmen, veldig morsomt! Anbefaler alle å dra å se den- veldig bra film, også er det jo viktig å støtte opp norsk filmindustri ��

Nå har jeg faktisk tatt helg jeg også. Har fri i morgen og helt til tirsdag. Veldig deilig, og det skal utnyttes maksimalt. Ønsker dere alle en fin helg ��

SNAPCHAT LATELY

Snapchat lately

Jeg er kjempedårlig til å lagre mystoryene mine, så disse var de jeg fant, hehe! En blanding av litt nytt og gammelt- men følg meg gjerne for helt nye oppdateringer! ��
Jeg heter @ingridbjugan på snapchat! ��

BROW TUTORIAL!

8 super -easy steps to perfekt brows!

Hei! Vet mange sliter med å legge brynsminke. Riktig for og farge er det ikke lett å finne, og derfor tenkte jeg å vise dere en kjempe enkel måte å gjøre det på! Dette er ikke noe jeg gjør daglig, men om jeg skal være ekstra nøye er denne metoden perfekt! Og raskt går det også :-)

PART 1:
1. Første bildet er meg helt uten sminke og nyfargede bryn. Ikke så mye form og tykkelse!
2. Jeg starter med å legge teip rundt brynet (som vist på bildet). Jeg benytter meg av sportsteip- men her velger man fritt selv. :-) Legger den så langt inn til brynet som mulig i den formen jeg ønsker.
3. Deretter fyller jeg inn brynet mellom teipen. Jeg bruker her dipbrow pomade. Unngår å legge farge fremst, da vil det se mer naturlig ut.
4. Fjerner så teipen.

PART 2:
5. Når teipen fjernes er brynet noe kantete, og jeg går derfor inn med en skråbørste å myker opp linjene/legger inn litt dipbrow pomade der det mangler.
6.-8. Jeg har fått den formen jeg liker, men avslutningsvis legger jeg en fast concealer under brynet for å rette opp søl. Concealeren vil også gi en highlightende effekt! Koster så over brynene med en brynskost og legger avslutningsvis en brow gel!

Og voila! Så enkelt kan det altså gjøres :-) Ikke noe hokus pokus, og det tar ikke mange minuttene!

Slik ble sluttresultatet. Hva syns dere? Enkelt, ikke sant? No more bad brow days (haha) for me! Altså, dere kan tro Jon så rart på meg når han kom inn på soverommet og jeg satt der med teip rundt brynet. Haha, så komisk!

Og ja, jeg har kjempemasse fregner for dere som lurer. Hihi ��

Produktliste, bryn: 

ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW POMADE (CHOCOLATE) HER
NYX CONCEALER JAR (FAIR) HER
ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW GEL HER

GREEN

Hei alle flotte blogglesere! Wow, for en respons på gårsdagens innlegg! "Godt" å se at flere er enige med meg, men det er jo også veldig synd. Det er jo ikke slik det skal være i det hele tatt! Håper vi alle kan utgjøre en forandring etter hvert, så stå på jenter!

Anyways! I dag har jeg vært på jobb (as always) men dagen har gått veldig raskt. Mye å gjøre nå mot sommeren, og jeg elsker det! �� Etter jobb gikk turen på IKEA. Tror jeg har nevnt det før, men altså jeg elsker den plassen. Haha! Motsatt av alle andre egentlig. Trengte oss en ny matte til stuen og litt grønne planter (kattene har spist opp de gamle..) så da fikk jeg dradd med meg dit. Syns det er så kult med grønne planter- og velger lett det i stedet for blomster. Anyone else? ����

BLOGGER = NEGATIVT ?

Når jeg forteller folk at jeg blogger blir jeg ofte møtt med rare blikk og fordommer. Føler alltid at jeg må forsvare meg, forklare hvorfor jeg blogger og hva jeg skriver om. På grunn av dette har jeg valgt å ha en blogg som kun fokuserer på mote og skjønnhet. Jeg er rett og slett litt redd for hvilke kommentarer som kan tikke inn om jeg skriver om et tema mange bryr seg om. Jeg får ofte spørsmål om jeg ikke kan åpne meg litt mer her inne, skrive litt meninger og ha en stemme. Jeg har mange sterke meninger, men av erfaring vet jeg at folk som er uenige ofte også blir usaklige, og derfor holder jeg meg mer objektiv.

Jeg blir alltid overrasket når mennesker rundt meg ser ned på bloggere. Jeg forstår bare ikke helt hvorfor. Det er jo en hobby (eller jobb), på lik linje med alle andre hobbyer. Jeg liker å være kreativ, ta bilder, skrive, gi tips og inspirasjon. Hva er så galt med det? Føler at "blogger" ofte blir brukt som et negativt ladet ord.

(kjører på med en liten stereotypisk blogg-pose, heh)


Vet egentlig ikke ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget. Jeg er bare så forbaska lei av alle som er så negative der ute. Kan vi ikke bare være snillere med hverandre, og respektere hverandre uansett yrke eller hobby? Jeg ønsker å gjøre det mer akseptert å blogge, få slutt på at alle stereotyper bloggere og bryte ned alle fordommer. Dette er min hobby, og jeg er faktisk stolt av det �� No more excuses!
Nå skal det jo sies at jeg syns folk er snillere her inn på Nouw. Det er ikke så ofte jeg ser stygge kommentarer. Det har kanskje noe med at du må logge deg inn for å kommentere her inne- det skremmer vel bort litt nettroll. Lurer litt på hvilke erfaringer andre bloggere der ute har?


Avslutningsvis vil jeg spørre hvilke tema dere egentlig vil lese mer av? Kanskje jeg skal tørre å prøve? Det verste som kan skje er jo at jeg feiler ;-)

TODAYS OUTFIT

Today I'm wearing this

BAG BY MALENE BIRGER HERE
KJOLE VERO MODA
POLO GINA TRICOT
KLOKKE DANIEL WELLINGTON
SHOES NEW BALANCE HERE

Altså, denne snekkerkjolen da dere!! Så casual chic, jeg er obsessed �� Var livredd for å søle farge på den på jobb i dag, men det gikk heldigvis bra. Genseren min derimot- full av blåsjampo.. Så det ikke før jeg gikk gjennom dagens bilder, så hvem vet hvor lenge jeg har gått med blå underarm. Sånn er det å være frisør, alle klærne blir sølt på å går i stykker.. Noen frisører der ute som kjenner seg igjen?

I kveld tenkte jeg og Jon og ha skikkelig spillkveld. Hva vi skal spille gjenstår å se, men frykter vi ender opp med monopol.. Vet ikke helt hvordan det er hjemme hos andre (?), men her ender det alltid opp i krig når vi spiller det. Livet da, dere. Livet..

Ønsker dere alle en fin kveld i alle fall! Og tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen, jeg setter utrolig pris på dere!

NEW IN

Fresh out the box

Ææh! Helt nye sko, fresh out the box. Jeg har jo en obsession med sneakers, og når jeg så disse måtte jeg ha de.
❤️ Kjærlighet ved første blikk ❤️
De er veldig behagelige på foten, og normale i størrelsen. De kan forresten kjøpes HER!

Kommer outfit med de på senere i dag! ������

UKENS BLOGG

35 spørsmål

Siden jeg er ukens blogg tenkte jeg å kjøre på med litt spørsmål og svar. Slik kan dere kan bli litt bedre kjent med meg, bare på en litt annen måte! Bare å still meg spørsmål i kommentarfeltet om dere lurer på noe ��

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
Skrev ned noen eventer i kalenderen min her om dagen!

2. Hva bestiller du på kafé?
Siden jeg ikke drikker kaffe blir det som regel kakao eller Solo. ELSKER Solo.

3. Hvilke nettsider besøker du daglig?
Nouw.com, VG og Dagbladet, blogg.no og seher.no. Sistnevnte er litt guilty pleasure, haha!

4. Hva har du alltid i vesken?
Lip liner og leppestift. Avhengig! Har faktisk skrevet et eget innlegg om hva jeg har i vesken min som kan leses HER :-)

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Samboeren min Jon. Alltid betryggende å snakke med han om det er noe.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Rosa såklart!

7. Kan du bytte olje på bilen?
Nope. Aldri kjørt bil før heller, så ser ikke helt poenget..

8. Hva har du hatt av kjæledyr?
Hund, katt og kanin. Jeg har vokst opp med Samojed (som vi har nå også) samt katter både hjemme hos mamma og pappa. Nå har jeg og samboeren min to hvite katter som heter Dora og Guri.

9. Har du noen piercinger?
Kun hull i ørene :-)

10. Er det viktig å feire bursdager?
Ja! Eller, må ikke ha stort selskap, men morsomt å gjøre noe ekstra ut av dagen! Elsker å feire bursdager til både venner og familie.

11. Hva gjør deg lei deg?
Mye, men engasjerer meg veldig mye når det kommer til dyrevelferd. Blir veldig lei meg når jeg ser dyr bli urettferdig behandlet.

12. Hva gjør deg glad?
Kattene mine! Haha.. tror jeg er litt forelsket jeg
��

13. Hva er drømmejobben din?
Stortrives som frisør, og akkurat nå er det også drømmejobben min. I fremtiden drømmer jeg om å kombinere det med sminke og styling også.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
Abonnerer på Bolig PLUSS. Egentlig bare fordi jeg er for lat til å si det opp..

15. Hva var det siste du kjøpte?
Hvis man ser bort fra shots på byen på lørdag, så var jeg på storshopping hos min flinke venninne Amanda på Vero Moda City Syd. Hun fant frem plagg, satt sammen antrekk og ga meg veldig god veiledning. Endte opp med 5 plagg, dødsfornøyd
��

16. Liker du kinesisk mat?
ELSKER kinamat. Kunne levd på det, tror jeg.

17. Når var du i kirken sist?
I går, om det teller å titte innenfor. Ikke på gudstjeneste da, det tror jeg ikke jeg har vært siden konfirmasjonen min.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?
Jon gjør masse for meg hver eneste dag. Beste!

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Altfor mange ganger. Blant annet når jeg kuttet akillesen og når jeg ble påkjørt av bil. Ulykkesfugl nr 1.

20. Kan du rulle med tungen?
Ja!
�� Kan du?

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Fra jeg våkner til jeg er ut av døren går det ca 1 time, men det skal sies at jeg rekker aldri å spise frokost, uansett hvor god tid jeg har. Står jeg opp 20 minutter tidligere ender det bare med at jeg bruker 20 minutter lengre på å sminke meg. Jadda sminkeguri heihei
����

22. Banner du ofte?
JA. jeg er jo fra Nord-Trøndelag, så det er jo en selvfølge, haha!

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
1 uke, tror jeg..?

24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Rompa mi. Skulle ønske den var større. Må vel bare komme i gang å trene, blæh!

25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge?
Folk kan til tider være litt dømmende når det kommer til bloggere, og jeg føler ofte at jeg må forsvare meg når det kommer frem i sosiale sammenhenger. Også tar det mye tid da! Veldig mange som tror at blogging er easy-peasy, men det er mye jobbing bak alle innlegg.. All respekt til de som jobber med blogg på heltid. I feel ya!

26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
Her er jeg veldig dårlig, så aner ikke. Prøver å bli flinkere, er jo kjempeviktig å drikke mye vann!

27. Når legger du deg om kvelden?
Er veldig kveldstrøtt, så sjelden jeg holder meg våken til senere enn tolv. Sovner ofte på sofaen i ellevetiden, for å si det slik..

28. Det mest romantiske du har gjort?
Kveldscruise på Seinen i Paris. SÅ fint og utrolig romantisk.


29. Et sitat du liker?
Er ikke så glad i sitater jeg gitt..

30. Føler deg ung eller gammel for alderen?
Både og. Noen ganger føler jeg meg veldig voksen, siden jeg har fast jobb, 100% stilling, samboer, kjæledyr, samt mange andre ansvar. Men, føler meg dog ikke voksen, og skulle gjerne vært "ung" litt lengre..

31. Potetgull eller smågodt?
Ja takk begge deler!

32. Den perfekte vertinnegaven er?
Mat
�������� Neida. Joda.

33. Siste filmen du så?
Batman v Superman.

34. Norge på sitt beste?
Byafjellet i Steinkjer på en solskinnsdag er utrolig vakkert, både på sommeren og vinteren
��

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?
Jeg elsker å reise, og skulle ønske jeg hadde mer tid og penger til det. Drømmen er å spare opp penger, ta et friår og bare reise- men tviler på at det noen gang kommer til å skje.. Det er lov til å drømme!

PAUSE

Going out!

Hei dere :-) Tok meg like så greit et par dager med bloggpause, jeg! De siste dagene har egentlig gått for det meste i jobb, og da strekker ikke tiden helt til. Godt var det, men nå e jeg back!
I går kveld var jeg i bursdag til fineste Amanda, og vi hadde det SÅ gøy! Alt for mange shots og flere timer på dansegulvet er stikkordene for i går. Kjenner det i dag, for å si det sånn! Slik så jeg ut i går, vertfall:

TOP H&M
WATCH DANIEL WELLINGTON
WIDE DRESS PANTS VERO MODA

I dag er det kjempefint vær i Trondheim, så nå skal jeg sminke meg og komme meg ut i solen. Beste kuren for hangover det ☀ Håper alle har en kjempefin dag!


Hva brukte dere lørdagskvelden på? ��

NEW IN

New in - MAC spirit

Endelig oppgradert MAC leppestift samlingen min. Denne gangen falt valget på Spirit. Den har satin finish (semi-matte), og har brunundertoner, samtidig som den er litt rosa. Litt mørkere enn Velvet teddy, og litt mindre rosa enn Twig. Perfekt mellomting for hverdagsbruk. Love it already!

Jeg bruker forresten lip lineren Soar til de fleste MAC leppestiftene mine- den går virkelig til alt :-)

PRODUKTANBEFALING

Label.m Brunette Dry Shampoo

Hei! Dagens produktanbefaling er for alle brunetter der ute. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve Label.m sin tørrsjampo for brunetter, og ble kjempeglad da jeg så de hadde den på min nye arbeidsplass.

Jeg har virkelig testet alt av tørrsjampo, og anser meg selv som (selvutnevnt) ekspert. Jeg har jo tidligere skrevet om "Oh bee hive!" fra Bed Head og jeg syns fremdeles den er dødsgod- men denne har virkelig en helt annen effekt. Den har nemlig en dyp og fin brunfarge- så den er perfekt når etterveksten kommer snikende. I tillegg fungerer den jo (naturligvis) som en vanlig tørrsjamo. Den gir matt tekstur, fjerner overflødig olje fra hodebunnen og gir nytt liv til håret in between washes! Perfekt, ikke sant?

Selv har jeg ikke farget etterveksten på snart 2 mnd- men som dere ser på bildet vises det ikke. Åh, eelsker den!
Den inneholder naturlige aktive ingredienser og essensielle oljer. Ja, også inneholder den heller ikke natriumklorid, sulfat eller parabener. Kan det bli bedre? I think not!

Kan kjøpes HER.


HOME

Finally home

Hei dere! Jeg har hatt seinvakt, så ikke lenge siden jeg kom hjem �� Nå har jeg akkurat spist middag og satt meg ned i sofaen. Dagene mine går i ett, derfor rekker jeg dessverre ikke å oppdatere dere så ofte..

Det går veldig bra i ny jobb- i dag fikk jeg testet flere produkter og farger. Virker kjempebra det her altså. Det er bare så utrolig mye å sette seg inn i.. Lærer noe nytt hver dag, så det er veldig bra �� Jeg har i alle fall kommet over flere produkter som jeg elsker- så allerede i morgen kommer første produktanbefaling!

Det å starte i ny jobb tar virkelig på- så nå skal jeg legge meg jeg, haha! Tidlig kveld på meg :-)
Håper alle har en kjempefin kveld, så snakkes vi mer i morgen ��

DRESS LIKE ME

jaja.


COAT HERE | SHIRT HERE | BOOTS HERE | BELT HERE | JEANS | CAPS HERE | WATCH HERE | BAG HERE


black and pink


JEANS HERE | JACKET HERE | SHOES HERE | BAG HERE | TOP HERE | KEYRING HERE | WATCH HERE


thigh


THIGH HIGH BOOTS HERE | BAG HERE | DRESS HERE | BELT HERE | COAT HERE | EAR RINGS HERE | WATCH HERE


biker


LONG TEE HERE | SHOES HERE | CAPS HERE | BIKER JACKET HERE | BAG HERE | JEANS HERE


fake fur


JEANS HERE | BAG HERE | JACKET HERE | SHOES HERE | CAP HERE

Dette innlegget tok mildt sagt en evighet- men håper dere liker det :-) Tror alle linkene stemmer, men gi meg gjerne en heads up om dere skulle finne noe feil.

Klem��

THIS HIGHLIGHTER THO

Highlighting powder palette

Jeg har testet det meste innen highlighter, men denne kan jeg med hånden på hjertet si at må være en av de beste. Du trenger nesten ingenting på kosten før du får en utrolig fin glød, og jeg elsker den!! På bildene har jeg brukt highlighter nummer tre på paletten. De andre er også veldig fine, men gir litt mindre glød- noe syns er veldig fint på dager hvor jeg bruker litt mer naturlig sminke. Denne paletten har vertfall blitt en del av sminkerutinen min. Og best of all? Den koster kun 139 kr!
Kan kjøpes HER

TUSEN TAKK

Finally friday!

Hei og god fredagskveld til dere :-) Vil bare starte med å si tusen takk ti alle som ønsket meg lykke til i ny jobb i dag. Dere er så snille og gode! ��

Det var mildt sagt en nervøs jente som satte seg på bussen i retning Tiller i dag tidlig. Jeg tok bussen i god tid, slik at jeg var sikker på at jeg ikke kom forseint, hehe.. Godt var det, så slapp jeg i alle fall å stresse! Dagen har vel og merke gått kjempebra, og jeg har blitt tatt godt i mot av alle :-) Det er så klart veldig mye inntrykk å ta innover seg, men dette tror jeg kommer til å bli veldig bra! Gleder meg til fortsettelsen.

Når jeg kom hjem i dag stelte jeg og Jon sammen raclette til middag. Det er favorittmaten min, så det var perfekt fredagskos i dag :-) Var utrolig godt altså, dere som ikke har smakt det før måå bare prøve det :-) Nå har vi truffet soffaen begge to, vi er så slitne at her blir vi nok liggende resten av kvelden. Idol, godis og brus neste! Livet<3

Antrekksbilder kommer forresten i løpet av kvelden, så stay tuned! lol

Good helg til dere �� klem