hits

mars 2017

FOR EN KVELD!

NOUW-EVENT

Hei dere ❤ Da var vi endelig hjemme igjen! Togturen gikk faktisk overraskende fort, og nå er jeg endelig hjemme til godt internett igjen. Som lovt kommer det litt bilder fra gårsdagens Nouw-event nå! Jeg sa det i forrige innlegg også, men herremin så koselig det var å hilse på alle!

@tessb, @karolinesmadal og @elinskoglund ❤ For noen jenter!

Vi startet kvelden på Louise på Akerbrygge med drinker og mingel. Vi fikk også en lite foredrag om Nouw, noe som var veldig spennende! Jentene fra ledelsen er SÅ flinke, og det er godt å vite at man har de i ryggen om det skulle være noe. Etterhvert ruslet vi til Albert Bistro. Der fikk vi servert nydelig fingermat, vin og dessert. Nam! Anbefaler alle å ta turen innom der for god stemning og god mat. De har forresten noe som heter Bloggers Corner også- perfekt for å sitte å jobbe ❤ Det meste har blitt skrevet før, men jeg er i alle fall veldig glad for at jeg tok turen nedover til Oslo!

@ninasandbech og @Ingerliselille ❤ Koselig selskap under middagen!

Takk for en fin kveld, jenter! Jeg gleder meg allerede til neste gang :-) Bildene er forresten tatt av Annie Hyrefeldt!

GOING HOME

OLIVIA

Hei! Nå sitter jeg og Jon på toget tilbake til Trondheim. En kort tur til Oslo og Hamar denne gang, men uten tvil verdt turen. Hadde det så bra på Nouw-event i går! Veldig koselig å hilse på alle bloggerne. Følte jeg kjente noen av de fra før, siden vi har blogget på samme portal i evigheter, men godt å endelig få hilset på skikkelig! Før eventet møtte jeg lillesøsteren og storebroren min som bor i Oslo. Vi spiste en god middag på Olivia, og catchet opp. Blir lenge mellom hver gang vi møtes siden vi bor så langt unna, men ekstra koselig når vi først sees.

Tenkte å laste opp noen bilder fra eventet, men siden nettet her er (mildt sagt) elendig, får det bli senere i kveld! I mellomtiden får dere bli fristet av den gode lunsjen vi spiste i går. Nam! ��

Ønsker dere alle en fin fredag videre, så snakkes vi mer i kveld! ❤

FIRST STOP: HAMAR

Hei fra Hamar! Nå er vi hjemme hos foreldrene til Jon før turen går videre til Oslo i morgen. Koselig å innom for å hilse på! Jon dro for noen dager siden, så jeg tok toget alene i dag. Litt småkjedelig, men heldigvis hadde jeg lastet ned et par filmer før jeg dro, så tiden gikk fort. �� Formen er forresten litt bedre, men mulig det bare er fordi jeg har knasket paracet. Haha! Uansett. Nå har vi spist en god middag og skal bare slappe av resten av kvelden. Ville bare innom å hilse på, så snakkes vi mer i morgen. Da er det Nouw-event som står på planen. Hvem skal dit? ❤

DÅRLIG TIMING

JUST MY LUCK

Herregud, er det mulig! Jeg må ha tidenes uflaks, for nå har jeg blitt syk IGJEN! Immunforsvaret mitt er virkelig på bånn, og nå har jeg altså fått influensa. Skikkelig typisk at jeg skulle få det nå rett før jeg drar til Oslo, men jeg nekter å la det stoppe meg. Får bare knaske Paracet og håpe på at formen forbedrer seg til i morgen. Dette har jeg ikke tid til! Haha ��

Disse bildene er, som dere sikkert skjønner, ikke tatt i dag. Nå ligger jeg i senga med null sminke og pysjen på, men det må da være lov til å drømme.. Nå skal jeg prøve å sove litt, så satser jeg på at formen er litt bedre når jeg våkner ❤

Q: Flere der ute som har blitt syk? ��

DETTE MÅ DU IKKE GÅ GLIPP AV!

DONT MISS OUT!

Hei fininger. ❤ I dag har jeg noe veldig spennende å fortelle dere! 26.april har Petit Skjønnhetssalong ladies night. Dette vil dere virkelig ikke gå glipp av! Det kommer makeupartist fra Bitchn' Brows (mitt favorittmerke når det kommer til bryn) som styler bryn. I tillegg får alle som kommer goodiebag med verdi opptil 700 kr, og det blir lett servering av mat og drikke! Gøy, ikke sant? Om du har lyst til å delta må du ta turen innom Petit som ligger i Nonnegata 16 og få "billett" til eventet. Jeg gleder meg i alle fall kjempemye, å håper jeg ser noe av dere der!

Jeg fikser neglene mine til Silje på Petit Skjønnhetssalong. Hun forstår akkurat hvordan jeg vil ha de, og jeg blir alltid fornøyd.Om dere vil se mer finner dere de på: Facebook HER, Instagram HER �� Salongen tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler og vippe extensions. Ring eller send melding til 48504056 ved bestilling av time!

UKE 12

Uken som gikk

Nok en uke har flydd forbi. Selv om det skremmer meg at tiden går så fort, gleder jeg meg over tanken på at våren nærmer seg med stormskritt. Været ute er trist og grått, men etter flere uker med dårlig form nekter jeg å la det påvirke humøret mitt. Livet smiler og alt er så bra fortiden! ❤ Her kommer en oppsummering på uken som gikk!

AKKURAT NÅ: Rydder jeg kåken, sorterer klær og pakker! Godt å få litt orden igjen, samt gi bort litt klær til Fretex. Har så mye klær som bare ligger å tar opp plass.

UKENS HØYDEPUNKT: 3 år med Jon Håvard! Herregud, jeg kan nesten ikke tro det.. På en rar måte kjennes det ut som vi har kjent hverandre hele livet, samtidig som det føles ut som vi møttes i går. Tiden flyr i godt lag! ❤

UKENS OPPTUR: Alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på min første videoblogg og det nye håret mitt. Dere er gode!

UKENS CRAVING: Potetbåter med havsalt og aioli. Mums!

UKENS FILM: Nocturnal Animals .Eieren av et kunstgalleri (Amy Adams) blir hjemsøkt av eksmannens (Jake Gyllenhaal) roman. Hun tolker boken som en trussel og en symbolsk fortelling om hevn. Avslutningen på filmen irriterer meg, men syns den var veldig bra til tross. Anbefales om du liker thrillere!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Innlegget om at jeg og Jon møttes på Tinder. Du kan lese det HER ��

NESTE UKES MÅL: Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg bestemt meg for å ha shoppestopp. Jeg har null selvkontroll, men jeg er fullt bestemt på å få det til! Neste ukes mål er å se muligheten i gamle plagg, og sette sammen antrekk av klær jeg ikke har brukt på lenge! ��

UKENS ANTREKK: Ble postet i går. om du vil se flere bilder finner du det HER! ��

UKENS SERIE: White Collar. Jepp, snuppa er litt seint ute, men nå har jeg begynt på sesong 1! Så et par episoder for et par år siden, men ble ikke mer enn det. Nå har jeg gitt det en ny sjangse, og syns det er ganske bra :-) Kanskje ikke så mange som vet, men jeg ser alltid på serie mens jeg sminker meg, og denne serien er perfekt å ha i bakgrunnen.

UKENS NEDTUR: Useriøse sammarbeidspartnere.

UKENS FAVORITTPRODUKT: âme pure CIT face roller PREMIUM. Huden føles så myk og god, og jeg ser allerede resultat på linjer og porer. Dermaroller er en klinisk dokumentert behandling, og passer for deg som vil fjerne aknearr, linjer, rynker, porer, pigmentflekker og hudormer (bare for å nevne noe). ❤ Selv sliter jeg ikke med dårlig hud, men har blant annet en sinnarynke og et arr i brynet som jeg ønsker å bli kvitt. Med andre ord så passer denne til alle! Kan kjøpes HER!

DETTE GÅR IKKE MER..

Dårlig utvikling..

Jeg har alltid vært veldig interessert i mote, og er ikke treig med å gå til innkjøp av de siste trendene. Etter jeg begynte å blogge har jeg shoppet mer enn aldri før. Nå føler jeg dette har utviklet seg i en dårlig retning, og det vil jeg så gjerne gjøre noe med. Jeg har innsett at klær ofte bare blir brukt en gang før jeg blir lei. Så fort jeg har tatt bilde med klærne til bloggen blir de lagt bakerst i skapet. Hvor sjukt er ikke det? Kjempefine klær som blir liggende ubrukt.. Det er verken bra for miljøet eller lommeboken, så nå har jeg bestemt meg for å kjøre på med shoppestopp. Hvis jeg skal kjøpe noe nytt, skal det være brukt (vintage), og jeg må selge eller gi bort noe selv først. Et godt kompromiss spør du meg!

Klimagassutslippene fra det totale klesforbruket i Norge tilsvarer omtrent 800.000 biler, så det er viktig at vi som forbrukere tar ansvar. Vi har fått et samfunn preget av bruk og kast, og noe må gjøres. Jeg er langt i fra flink selv, men husk at alle monner drar! Derfor er det så flott at man kan handle vintage, ofte er jo klærne fine som nye, og alle har ikke det samme. Brukt er tingen, og et godt alternativ om man ikke ønsker å kutte ned helt! Nå skal jeg sortere klesskapet mitt slik at jeg får en oversikt over hva jeg har. Da er det enklere å få brukt klærne man glemmer, og finner jeg noe jeg ikke har brukt på evigheter selger jeg det på Tise (eller gir det til Fretex). Dere må gjerne følge meg der, så kommer det nok noen godbiter fremover ❤

So.. Who's with me?

Klem, Ingrid

FIN START PÅ DAGEN

Ni muser

God morgen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Kort dag i dag, da jeg bare trengtes i et par timer, men syns det er en fin dag å starte dagen på! Kommer litt i gang, og nå har jeg resten av dagen å være produktiv på. Digg! Siden jeg reiser til Oslo på onsdag tenkte jeg å rydde leiligheten og starte litt smått med pakkingen. Jeg hater å reise bort hvis det er mye rot her hjemme, så i dag skal det shines! Da blir det ekstra godt å komme hjem igjen på lørdag. ❤ Reiser til Oslo i forbindelse med Nouw-event, og kjenner jeg gleder meg skikkelig! Skal bli så trivelig å hilse på resten av bloggerne her inne.

Legger ved noen bilder fra cafe-besøket vårt i går, og ønsker dere alle en fin mandag videre!

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

White leopard

Hei fine lesere, og god søndag til dere! Vi har vært på farten siden dag tidlig, så her har tiden bare flydd forbi. Litt sein blogging i dag, men sånn blir det noen ganger. Vi har vært på cafe, på besøk til ett vennepar og ellers bare styret på her hjemme. Nå har vi akkurat spist middag (pent folk spiser sent��) og skal kose oss med film resten av kvelden. Akkurat slik en søndag skal være, med andre ord!

The outfit

Leopard fuskepels - Gina Tricot / Coated jeans - Vero Moda / Bluse - Gina Tricot

The details

Sneakers - Puma Basket, DIY lisser / Veske - Chanel, vintage / Øreringer - Weekday / Negler - Petit

Q: Hva syns dere? ❤

Klem, Ingrid

VIDEOBLOGG: SLIK ORDNER JEG HÅRET MITT

Hair routine

Hei dere! Etter jeg klipte meg har jeg fått mange spørsmål om hvordan jeg ordner meg på håret og får så mye volum, så her kommer en liten videoblogg! Den laget jeg i hui og hast i går, så kvaliteten er litt så som så- men det får dere bare tåle, haha! �� Fremdeles litt ny på dette, men det blir bare bedre! Når håret mitt er vått sprayer jeg det med saltvannsspray, for å få litt mer hold. Selv foretrekker jeg å lufftørke det; da får jeg mer volum og det er bedre for håret ❤

Produktene jeg bruker i filmen: Ghd Heat Protecter, Lee Stafford Dry Shampoo, GOT2B Volumizing Styling Powder. Krølltangen min er fra Gorgeous London, og er den største versjonen. Som dere ser krøller jeg ikke så mye, mest for å få litt fall og tekstur! Bare å spørre om det er noe mer dere lurer på��

Klem, Ingrid

FLOWER POWER

Endelig helg!

Hei og god fredag fine lesere! ❤ First of all må jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene den siste tiden. Dere er SÅ gode, og gir meg masse motivasjon til å fortsette videre. I dag har jeg vært på jobb i noen timer, men ellers har jeg ikke gjort noenting. Haha! I dag skjønner jeg ikke hvor tiden har tatt veien, men sånn er det vel bare noen ganger. Uansett. slik ser jeg ut i dag! Jeg er i skikkelig vårstemning, så i dag måtte blomstertoppen frem. Håper alle har en fin fredagskveld, så snakkes vi mer siden!

Ønsker dere alle en god helg ❤

Klem, Ingrid

DIY: PUMA BASKET HEART

Do it yourself: Silk shoelaces

Jeg har hatt lyst på Puma Basket Heart i det som føles som en evighet, så når jeg kommer dette tipset på Pinterest måtte jeg bare teste det! Jeg kjøpte silkebånd (3 m) og sikkerhetsnåler på en garnbutikk, og det ble rundt 70 kr. Litt billigere enn nye sko for å si det slik! Nedenfor ser dere før og etter. Skikkelig stor forskjell spør du meg!

Du trenger:
Sneakers, selvfølgelig! Hvilke bestemmer du selv.
Silkebånd. Selv har jeg ca 3 meter, altså 1,5 meter på hver sko.
Sikkerhetsnåler

Plasser en sikkerhetsnål i hver ende av silkebåndet. Dette gjør du for at det skal være enklere å få de gjennom hullene på skoene. Pass på at silkebåndet er like langt på sidene, og at det ligger rett og ikke krøller seg. Da ser det bedre ut! Selv trådde jeg inn båndet i annenhvert hull i starten, da det blir veldig trangt, men på slutten tar jeg det tettere. Og voila! Nye sko på null komma niks ❤

Q: Hva syns dere?❤

Klem, Ingrid

THESE NAILS GIVE ME LIFE

New nails by Petit Skjønnhetssalong

Herregud, se så freshe negler jeg har! Denne gangen gikk jeg for sesongens it-farge; rød. ❤ Ble det ikke kult? Det syns i alle fall jeg! Det er kanskje grått og kjedelig ute, men neglene lyser opp uansett. hehe! Jeg fikser neglene mine til Silje på Petit Skjønnhetssalong. Hun forstår akkurat hvordan jeg vil ha de, og jeg blir alltid fornøyd. Petit har salong på Møllenberg (Nonnegata 16), så de ligger veldig sentralt til! Prisene er veldig studentvennelige ��

Om dere vil se mer finner dere de på: Facebook HER, Instagram HER �� Salongen tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler og vippe extensions. Ring eller send melding til 48504056 ved bestilling av time. ❤

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

MIN FØRSTE VIDEOBLOGG: FRESH HUD MED ÂME PURE CIT FACE ROLLER

Âme pure - face roller platinum

Hei!
Da var det på tide med en ny produktanbefaling, og denne gangen tenkte jeg å fortelle dere om âme pure CIT Face Roller PLATINUM. Selv har jeg testet denne i snart en måned, og jeg elsker den! Huden føles så myk og god, og jeg ser allerede resultat på linjer og porer. Dermaroller er en klinisk dokumentert behandling, og passer for deg som vil fjerne aknearr, linjer, rynker, porer, pigmentflekker og hudormer (bare for å nevne noe). ❤ Selv sliter jeg ikke med dårlig hud, men har blant annet en sinnarynke og et arr i brynet som jeg ønsker å bli kvitt. Med andre ord så passer denne til alle!

Så, hva er CIT behandling?
Kollagen er et naturlig protein som utgjør den største delen av kroppens strukturelle oppbygning. âme pure™ CIT Roller produserer kollagen ved å simulere en skade. Ved å prikke mikroskopiske hull i hudens overflate lures huden til å tro den har fått en liten skade og det produseres gro-substanser i form av kollagentype III og elastinfibre i stedet for arrvev. Kollagenproduksjon i huden din øker hele 10 ganger etter kun en behandling. Nytt vev dannes av kollagen og elastinfibre hvor nedsunkne akne arr, linjer/rynker, cellulitter og strekkmerker blir jevnet ut.

Jeg starter med å fjerne all sminke og rense husen med lett ansiktsrens. Deretter steriliser jeg rolleren og ansiktet. Så ruller jeg 5 ganger (1 gang telles som frem og tilbake) i en retning før jeg bytter. Til slutt smører jeg inn huden med Collagen Therapy ❤ Huden tar opp produkt 10.000 ganger bedre enn hvis man ikke hadde brukt CIT roller. Det er ganske sykt!
Behandlingstiden er på ca 5 minutter, og jeg gjør det annenhver dagen i en uke, så en uke med pause. Det er viktig å ta pause mellom behandlingene, slik at huden leges! Jeg gjør det på kvelden før jeg legger meg, da jeg blir litt smårød i huden. Det er helt borte på morgenen, og huden føles som ny! ��

Nå har de kampanje på hele pakken til 999,- I pakken får man med:

  • âme pure® CIT Face Roller
  • Collagen Therapy Gel PLATINUM 30ml
  • 1 stk âme pure® Sanitizer Spray

Og i tillegg er âme pure® Collagen Therapy Gel dermatologisk testet og uparfymert. Om du har lyst til å teste eller lese mer kan du trykke deg inn HER!

Klem, Ingrid

VI MØTTES PÅ TINDER!

3 year anniversary

22.mars for 3 år siden ble jeg kjæreste med denne kjekke mannen! Tiden går såå fort når man har det bra, og på tre år har vi rukket å oppleve så mye sammen. Sikkert ikke så mange som vet det, men vi møttes faktisk på tinder.. Haha! Noe godt kom det ut av den appen, i alle fall. Faktisk gikk det nesten 6 månder fra vi matchet før vi snakket med hverandre, men deretter gikk det ganske fort. Vi avtalte å møtes, og kun to korte uker senere gjorde vi det offisielt på facebook. Gikk litt fort i svingene kanskje, but when you know you know! ��Nå, tre år siden er jeg SÅ glad for at jeg sveipet til høyre og at jeg turte å møte han. Tror vi begge visste at det kom til å bli oss første gangen vi møttes. Alt føltes så naturlig..
Men nok om det! I dag skal vi egentlig bare nyte hverandres selskap, ut å spise og så på kino. Bare kos med andre ord. Vi snakkes mer i morgen. ❤ Størst av alt er kjærligheten!

Klem, Ingrid

HVORDAN ER DET Å VÆRE FRISØRLÆRLING OG HVORFOR TOK JEG PAUSE?

Hairdresser

Dette innlegget skrev jeg for snart to år siden, men siden jeg stadig vekk får spørsmål angående det å være frisørlæring tenkte jeg å poste det på nytt igjen! Som dere sikkert vet har jeg permisjon for å studere akkurat nå, men til sommeren begynner jeg på som frisør igjen. Mange lurer på hvorfor jeg tok meg et års pause, og det er rett og slett fordi jeg hadde lyst til å utvide utdanningen min enda mer. Jeg ønsker hele tiden å lære nye ting og utvikle meg, og markedsføring er noe man har bruk for i de fleste yrker (spesielt frisør!). I tillegg er det veldig tungt på kroppen, så av helsemessige årsaker bestemte jeg meg for å gjøre noe annet i en periode.

Selv gikk jeg idrettslinja på videregående og studerte et år på høgskole, men fant etterhvert ut at det er frisør jeg ville bli. Løsningen ble privatskole for min del. På privatskolen er utdanningsløpet på kun et halvt år, så det er med andre ord veldig intenst. På dette halvåret hadde vi like mange fag som de som går videregående har over to år. Her måtte man ha tunga rett i munnen, og virkelig være motivert for å henge med. Jeg prøvde å ha deltidsjobb ved siden av studiene, men jeg måtte sette det på vent, da det var så mye å gjøre både på skolen og hjemme til en hver tid. Jeg husker at før jeg begynte på frisørskolen så trodde jeg at frisørfaget skulle være så "enkelt". Der tok jeg virkelig feil! Man lærer alt fra kjemi, hvordan hårsekken er oppbygd, fargeteori, anatomi, økonomi og historie til alle de ulike grunnklippene. Man lærer mye på et halvår, både i skolesammenheng og om seg selv. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å gå privatskole, men jeg skal ikke skjule at det var krevende. Det kommer jo selvfølgelig helt an på hvilke mål man setter seg i forhold til karakterer og lignende, men for min del var kun det beste godt nok. Jeg kom meg iallefall gjennom det med gode karakterer, men nå er det jo sånn at selve læringen begynner ikke før man starter lærlingtiden. Å skaffe seg lærlingplass er krevende da det er mange om beinet. Mange må være fleksible og flytte på seg, eller pendle opp til flere timer for å komme seg på jobb. Ved å vise seg frem ute i praksis øker man sjansene for skaffe seg en god lærlingplass. Når man går privatskole på 6 måneder, har man forresten lengre lærlingetid enn de på videregående har. Dette fordi studietiden skal være like lang uansett hvordan studiested man går.

Frisøryrket er mye vanskeligere enn jeg hadde trodd, og det er nye utfordringer hele tiden. Hver kunde ønsker noe forskjellig, og det er det som gjør at denne jobben har så mye variasjon! Det er så givende å ha kunder som blir kjempefornøyde, og det er veldig flott å se noen stråle etter et frisørbesøk. Heldigvis har de fleste kundene mine vært fornøyde, men en del av jobben er faktisk at ikke alle blir det. Det er ikke alltid håret blir så blondt som man ønsker, eller kanskje den pastelrosa fargen ble litt for sterk. Alle hår reagerer ulikt på farge, noe kunder ofte ikke forstår. Dette er jo selvfølgelig den vanskelige delen av jobben, man vil jo så gjerne at alle skal få akkurat det resultatet de ønsker. Veldig mange har oppfatningen av at vi frisører kan gjøre underverker, at man kan komme med svart hår og bli platina på et frisørbesøk, eller at man på magisk vis skal forbedre et dårlig utgangspunkt til å bli helt fantastisk. I starten er dette vanskelig, men man lærer å takle kritikk, og heldigvis er det ikke mange som blir misfornøyde! Alle gjør feil, men heldigvis er de ikke verre enn at man får fikset det.

Man treffer hele tiden nye typer mennesker, og man lærer seg og snakke med alle. Man må i dette yrket være imøtekommende og virkelig forstå de behovene som kundene har. Jeg husker enda første kunden jeg hadde. Jeg tror ikke vi sa et ord under hele klippen, hehe. Jeg var nervøs og alt for konsentrert til at jeg klarte å lire ut av meg noe som helst- men nå flyter heldigvis samtalene når jeg har kunder.

Jeg får veeldig ofte spørsmål om hva vi gjør når det er rolig på salongen og det er lite kunder. Beklager å skuffe dere, men så fort det er rolig, kommer grønnsåpa og vaskeklutene frem. Lite spennende gitt. Da er det shining av salongen, vasking av speil og produkthyller, koste hår eller andre kjedelige ting. Neida, frisørsalonger har ikke vaskehjelp som kommer hver kveld, her er det vi som står for ryddinga! Og for ikke å snakke om lønna. Den er i iallfall ikke noe å skryte av, men jeg trøster meg selv med at jeg faktisk får betalt for å være under utdanning. Også har jeg heldigvis stipend og lån som alle andre studenter.

Det flotteste med dette yrket: her er man aldri ferdig utlært. Det kommer hele tiden nye trender, teknikker, klipper og farger som man må lære seg, og spør du meg er dette utrolig kult å tenke på! Mye kursing, seminarer, hårmesser og mer kan man også se frem til :-) Jeg kunne virkelig skrevet flere sider om jobben og utdanningen min, men kort fortalt er jeg utrolig glad for at jeg valgte nettopp dette yrket. Det er krevende, men man lærer mye både om faget og seg selv- og har det morsomt i prosessen. Nå gleder jeg meg til å komme tilbake til jobb, og er spent på veien videre!

Q: Noe mer dere lurer på? Spør i vei, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan ��

Klem, Ingrid

NEW HAIR

Beauty Hair - Olav Tryggvasons gt. 

Ser dere noe nytt? �� Håret mitt var tørt og livløst, så i går når jeg klipte meg bestemte jeg meg for å gå for en litt kortere bob. Egentlig sparer jeg til langt hår, men jeg takler ikke å ha den mellomlengden, så da ble det kort i stedet. Haha, ltt utålmodig? Jeg elsker det nye håret mitt iallefall! Syns det ble veldig kult og edgy, så passer personligheten min godt. Vi la også inn noen ekstra striper og et kaldt skyll på håret, og fargen ble akkurat som jeg håpet på; kald, men ikke grå. Brukte Olaplex også, det gjør underverker på håret.

Denne gangen ordnet jeg håret på Beauty Hair som ligger i Olav Tryggvasons gate. De har akkurat åpnet, og har åpningstilbud med 50% på all klipp denne uken! De har åpent 10-18, og gjør alt av behandling til rimelige priser. Selv ordnet jeg meg til Malin og Thea, to veldig flinke jenter som anbefales på det sterkeste! For timebestilling ring 98094757 ❤ Prislisten finner dere nedenfor!

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrdi

UKE 11

Uken som gikk..

Nok en uke er forbi, og april nærmer seg med stormskritt. Denne uken har vært preget av litt dårlig form, men har vært veldig fin til tross for det. Nå ser jeg frem til en ny uke med masse motivasjon og inspirasjon! Nedenfor kommer det en oppsummering av min uke 11:

AKKURAT NÅ
Har jeg akkurat sminket meg og skal straks til frisøren. I dag står det litt klipping på planen. Selv om jeg sparer til langt hår må det klippes for å bli lengre (��).

UKENS HØYDEPUNKT
Sol, påskestemning og årets første utepils på Solsiden i går var nok ukens høydepunkt. Kjenner kroppen trenger litt sol, så nå håper jeg været holder seg slik fremover! Stemmer for flere turer langs Nidelven i strålende vær ❤

UKENS NEDTUR
Å bli syk natt til lørdag.. Isj! Fredeles usikker på om det var noe jeg spiste eller omgangssjuken, men forferdelig er det uansett! Heldigvis gikk det over relativt fort.

UKENS CRAVINGS
French Fries! Verdens beste potetgull.. Her i huset går det såpass unna at jeg og Jon må kjøpe hver vår pose. Haha, nekter å dele!!

UKENS KJØP
Sjukt glad for at jeg gikk til innkjøp av Ten in One spray fra Gorgeous igjen. Har vært tom i snart et halvt år (!!) og hadde helt glemt for mye jeg elsket den. Du kan lese en produktanbefaling HER

NESTE UKES MÅL
Holde leiligheten ryddig! Vi sorterte, kastet, ryddet og vasket skikkelig forrige uke, og jeg vil holde det slik. Kun jeg som får mye mer motivasjon og inspirasjon når det er ryddig rundt meg?

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT
Nå har jeg testet Âme Pure Lash & Brows Enhancer over en lengre periode, og jeg kan med hånden på hjerte si at det funker! Jeg skrev en lang produktanbefaling her om dagen, så om du vil lese mer finner du innlegget HER

UKENS SERIE
Herregud, nå har jeg skrevet Suits her to uker på rad, og selv om det frister å skrive det denne gangen også skal jeg faktisk fortelle dere om en av mine quilty pleasures... Jeg ser nemlig på Kirurigiske Katastrofer som går på Tv2 Livsstil. Har ingen planer om å operere noe selv, men blir SÅ fascinert.

UKENS FILM
Denne uken har vi kun sett en film, The Killer Inside Me. Veldig rar, så den i utgangspunktet kun fordi den gikk på tvn.

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Foundation guiden jeg la ut forrige tirsdag. Får stadig vekk spørsmål om hvilken foundation jeg bruker, så om du også er nysgjerrig finner du innlegget HER

Q: Hvordan har din uke vært?

Klem, Ingrid

TKM GRÅMØLNA

Trondheim kunstmuseum

I går besøkte vi Trondheim Kunstmuseum avdeling Gråmølna. For dere som bor i Trondheim ligger det ved Sabrura på Solsiden, og for studenter er det halvpris å gå inn. Utstillingen er ikke så stor, men veldig fin og rusle rundt å se på. Trondheim kunstmuseum er et museum for samtidig og eldre kunst. Et veldig lyst, fint og moderne museum, som dere sikkert ser på bildene. Om dere også interesserer dere for kunst anbefaler jeg dere å ta turen innom! Perfekt søndagsaktivitet. ��

Q: Har du besøkt TKM Gråmølna?

Klem, Ingrid

BOKANBEFALING

Read this if you want to take great photographs

I dag tenkte jeg å gi dere en bokanbefaling! Eller, faktisk er det tre bøker, men man behøver ikke alle. "Read This If You Want To Take Great Photographs" er en serie med lettleste bøker om fotografi i ulike settinger. De er gode til å forklare uten at man behøver å lese flere hundre sider. Den originale boken gir deg et overordnet innblikk av fotografering ved å introdusere ulike teknikker og komposisjoner som er enkle å prøve ut på egenhånd. De andre går i dybden av å skape gode bilder av personer eller steder.

Jeg har selv erfart hvor viktig det er med gode bilder på en blogg, da man merker det fort på statistikken om det er lagt litt ekstra arbeid i bildene (som er det mest tidkrevende, iallefall for min egen del). Anbefaler alle som interesserer seg for fotografering/blogg å ta en titt på disse bøkene, her finner du så mange gode tips! Du finner alle tre HER

Klem, Ingrid

KVALM

Påskestemning

Hei! I går tok jeg en ufrivillig bloggpause, da jeg lå med spysyken i hele natten. Har vært veldig kvalm og slapp, men formen har heldigvis kommet seg nok til at vi kom oss ut i finværet i dag. Kjenner jeg er så klar for vår og sommer nå, men senest for noen dager siden snødde det i ett sett, så vinteren slipper nok ikke taket helt enda. Det var fantastisk fint ute iallefall, får skikkelig påskestemning når solen skinner og det er så mye snø. Herlig! Vi ruslet langs Nidelven, opp til Festningen og ned til Solsiden, hvor vi først besøkte Trondheim Kunstmuseum, før turen gikk videre for burger på Bror. �� Legger med et lite bildedryss fra gåturen vår!

Q: Hva har du gjort i dag?☀

Klem, Ingrid

SUIT LIFE

Todays outfit

Good fredag fine lesere. ❤ Nå er det endelig helg! Eller, jeg skal på jobb i morgen, men fredag er uansett favorittdagen min i uka. Nå står det enchiladas i ovnen, så i kveld skal vi kose oss skikkelig. Har kjøpt inn masse godis, potetgull og brus, så denne kvelden må jo bare bli bra! Haha.. Ellers i dag har jeg ikke gjort særlig, jeg er enda litt slapp. Det pissregner ute også, og det hjelper ikke på formen akkurat. Menmen! Ekstra digg og være inne i kveld vertfall. ��

DRESSJAKKE - GINA TRICOT
RIPPED JEANS - H&M
BOOTS - NELLY
EARRINGS - WEEKDAY
WATCH - KOMONO
NECKLACE - JANE KØNIG

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

TEN IN ONE

Georgeous - produktanbefaling

Dere som har lest bloggen min husker kanskje den første produktanbefalingen jeg hadde her inne? Det var i alle fall Ten in One sprayen fra Gorgeous, og nå syns jeg det var på tide at de nye leserne mine fikk høre om denne også!

Gorgeous London er en linje med fantastiske hårprodukter som blant annet føres hos H2 (hvor jeg jobbet før). Dette produktet er bokstavelig talt ten in one. Hvis jeg skulle valgt et produkt av alle jeg har i hylla, hadde det blitt det, av den enkle grunn at det gir fuktighet, er varmebeskyttende, er flokeløsende, bevarer farge, gir glans, fungerer som leave in conditioner, gir pleie og fjerner frizz- bare for å nevne noe liksom. Haha! Her får man alt i ett, til den nette sum av 249,-

Q: Noen av dere som har testet denne?

Klem, Ingrid

INSTAGRAM LATELY

Instagram lately..

Her er noen av mine siste poster på Instagram! Om du vil kan du følge meg @ingridbjugan ❤ Og forresten! Til alle som spør; neglene mine legger jeg hos Petit negler. Love them!!

Klem, Ingrid

FLUFFY

New in from Zara

Hvor fin er ikke denne genseren fra Zara? Så fluffy og god! Har siklet etter denne lenge, så når den endelig kom til Zara Trondheim (liiitt senere enn resten av landet), måtte jeg bare kjøpe den. Love it! Som dere kanskje ser på bildene er jeg skikkelig sliten om dagen. Null overskudd og trøtt hele tiden. Prøver å ikke la det gå utover bloggen, så skal ikke klage, men ville bare at dere skulle vite hvorfor jeg ikke oppdaterer like hyppig for tiden. ❤ Det blir bedre, det lover jeg!

Anyways.. Nå skal jeg få i meg litt mat før turen går på jobb! Snakkes mer i kveld.. Om jeg ikke sovner, da ��

Klem, Ingrid

FRÄMLINGAR ÖVERALLT

Trondheim kunsthall / Todays outfit

I går besøkte vi Trondheim Kunsthall. Der er det gratis inngang for alle på tirsdager. En litt merkelig og liten utstilling som var der nå, i form av videomontasjer, men kult å se likevell. For ikke å snakke om denne instavennlige gangen. Haha! Outfitdetails finner dere nedenfor ❤

Outfit details

Kåpe - Bubbleroom (HER)
Collage genser - H&M
Jeans - Zara (HER)
Sko - Puma, Basket
Veske - Vintage, Chanel
Øreringer - Weekday

Klem, Ingrid

ABOUT TIME!

Hei dere! Innom å hilser på før jeg drar til frisøren! Etterveksten min begynte å bli helt krise, så blir godt å stripe det litt nå. Tenkte ikke å ta så mange denne gangen, lyst på en litt mer naturlig look! Etter frisørbesøktet går turen rett på jobb hvor jeg har stengevakt. Her går det i ett med andre ord. �� Uansett! Nå må jeg løpe. Viser dere resultsatet senere ❤

Klem, ingrid

SLIK FÅR JEG LANGE VIPPER OG FYLDIGE BRYN

Sponset

Âme Pure - Lash and brow enhancer

Jeg har alltid hatt lange vipper, men etter flere år med vippeextentions og løsvipper har også mine vipper blitt korte og tynne. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve vippe- og brynserum, men har vært usikker på om det funket. Nå har jeg testet Âme Pure Lash & Brows Enhancer over en lengre periode, og her er mine tanker og erfaringer rundt produktet!

First of all: For meg er det veldig viktig at det ikke svir når jeg påfører produktet, da jeg har ganske sensitive øyne. Heldigvis merket jeg ingenting, da det inneholder 100% naturlige ingredienser. Serumet har gjennom flere tester vist minimalt med hud-irritasjon og allergiske reaksjoner, sammenlignet med andre Vippeserum på markedet. Så da vet dere det! Når det kommer til påføring er det som å ta på seg eyeliner langs vippene, og på brynet påfører du bare der du ønsker. Jeg bruker det hver kveld før jeg legger meg, og man ser resultater raskt!

Så for alle skeptikerne der ute (inkludert meg selv): det funker! Vippene og brynene mine har blitt fyldigere og lengre. Og ikke nok med det; jeg har jo naturlig ganske blonde vipper/bryn, men nå vokser de faktisk ut mørkere. Jeg ser det spesielt godt på brynene, der partiene som før var tynne har blitt fyldigere. Jippi! Jeg anbefaler serumet på det sterkeste, og om du vil lese mer eller teste det ut selv, kan du klikke deg inn HER

Litt fakta helt til slutt:

  • Serumet har hele 8 aktive ingredienser, normalt har andre bare 1- 2 aktive.
  • Du kan se gode resultater innen 4 uker.
  • Serumet er 100% naturlig
  • Studier viser at serumet får vipper og bryn til å vokse 214% raskere på kun 4 uker.
  • Vippeserumet har vunnet 2 anerkjente priser
  • Studier viser også serumet gir minimalt med hudreaksjoner/ allergiske reaksjoner i forhold til andre vippeserum som selges på markedet. Dette er et stort problem med andre vippeserum.

Amepure.com har Trygg E-handel sertifisering, som sikrer deg som kunde at dette er en Norsk, trygg og seriøs aktør innen Netthandel.

Q: Noen av dere som har testet?

Klem, Ingrid

FOUNDATION GUIDE

6 favorite foundations:

Et av de mest spurte spørsmålene her inne er nok hvilken foundation jeg bruker. Jeg er veldig kresen, men har funnet meg et par som lever opp til mine forventninger. Noen av kriteriene er at de har god dekkevne, holder utover dagen og ikke kaker seg. Litt storkrevende, men for min del er det kjempeviktig at det ikke ser ut som en maske, og at den legger seg naturlig til tross for den høye dekkevnen. Her er noen av mine favoritt foundationer!

LUXE LIQUIDE FOUNDATION
Denne har jeg skrevet om noen ganger nå, men etter jeg mottok den ble den raskt en ny favoritt. Den hart fått strålende tilbakemeldinger på nettet, og det skjønner jeg godt!. For dere som ikke har hørt om den, så er det enkelt forklart en flytende foundation som inneholder diamantpulver, har SPF 18 og gir masse fuktighet. På grunn av all fuktigheten vil jeg si den passer best til normal/tørr hud. Den har lett til middels dekkevne, men det kan bygges opp mer dekk om man ønsker det. Love it!
Kan kjøpes HER

L'OREAL INFALLIBLE 24H
Min absolutte favorittfoundation gjennom snart 5 år! Uansett hvor mange foundations jeg tester, MÅ jeg bare ha denne. L'oreal Infallible er så god, og prisen er heller ikke noe å klage på. Kjempegod dekkevne, og den holder seg matt gjennom hele dagen. Den etterlater huden jevn og fin. Fargen er også perfekt, så bedre blir det ikke!
Kan kjøpes HER

L'OREAL TRUE MATCH
Denne vet jeg det er maaange som elsker! Kjempegod foundation med litt lettere dekkevne. Legger seg veldig naturlig, og smelter nærmest inn i huden. Denne passer til alle hudtyper, både tørr og oljete, og lar huden puste. Den inneholder vitamin E og glycerol som mykgjør huden.
Kan kjøpes HER

MAC STUDIO FIX FLUID
MAC Studio fix fluid er ganske lik L'oreal Infallible i konsistensen og dekkevnen. Fordelen med MAC er at de har et enormt utvalg når det kommer til farge og undertoner, så her er det mye enklere å finne sin perfekte match! På meg holder hele dagen, og har en matt og fin finish. I tillegg har den SPF 15, noe som er utrolig bra. Det er jo så viktig å beskytte huden mot soleksponering. Inneholder spesialbehandlede, mikroniserte pigmenter og mykt pudder for en superglatt og feilfri finish. Absorberer og fordeler oljen. Høres ikke det bra ut? I think so!
Kan kjøpes HER

BRONX COLORS WATERPROOF FOUNDATION
Også denne har kjempegod dekkevne. Fordelen her er at den er vannfast! Ja, du leste riktig. Denne kan man gå i regnet med uten å bekymre seg for sminken. Til tross for dette er den faktisk veldig naturlig på huden, og blender utrolig godt.
Kan kjøpes HER

FRØYA COSMETICS PHOTO FINISH MOISTURE FOUNDATION
Fuktighetsgivende foundation med god dekkevne og "innebygd" primer! Denne inneholder bland annet sheabutter for optimal fuktighet til huden, i tillegg til Vitamin E som mykgjør huden. Såå god å bruke på vintertørr hud. Også denne har SPF 15.
Kan kjøpes HER

Q: Har du prøvd noen av disse? Hva er din favoritt foundation?

Klem, Ingrid

APARTMENT DETAILS

It's all in the details

Jeg har ikke vist dere så mange bilder av leiligheten til meg og Jon Håvard før, så i dag har jeg fått tatt litt bilder! Som alltid går jeg mest for svart og hvitt, men sammen med grønne planter syns jeg det er en veldig fin kombo! ��

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

UKE 9 OG 10

Forrige uke var hektisk, så den faste spalten "uken som gikk" utgikk. Av den grunn tar jeg likså greit en oppsummering for uke 9 og 10 i samme slengen!

Uken som gikk

AKKURAT NÅ
Har jeg spist vaffel til frokost, gjort noen ærend på Trondheim Torg, og jobbet med bloggen! Godt å være tilbake til hverdagen igjen, forrige uke var det mye stress.

UKENS OPPTUR
Disse to ukene oppsummert så stikker oslotur og Drake konsert av med seieren som ukens opptur! Vi hadde det så fint!

UKENS NEDTUR
Som nevnt ovenfor har det vært mye stress i det siste, og det har gått utover blogg og skole. Heldigvis er det bare slik i en periode, og nå er ting tilbake til normalt igjen.

UKENS CRAVINGS
Som alltid: Haribo Stjernemix. SÅ godt!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Ukens mest leste innlegg ble 'Todays outfit'. Du finner det HER!

UKENS FILM
Logan, den nyeste Wolverinefilmen. En litt dypere X-men film, skikkelig bra! Forstår godt at denne har 8,6 på Imdb ��

UKENS SERIE
Suits! Jeg begynte på serien for flere år siden, men rakk aldri å se mer enn sesong 1. Nå har jeg snart sett alt, og syns den er veldig bra!

UKENS KJØP
De nye lakkskoene mine er en stor favoritt. Samt den nye vesken min fra Mango ��

UKENS FAVORITTPRODUKT
Verdens fineste blush/øyenskygge/highlighter, Hot Mama, Fra The Balm. Føler selv at et ansikt uten blush ser helt flatt ut, så denne er jeg helt avhengig av! Du finner den HER

UKENS ANTREKK
Finner du HER og HER

NESTE UKES MÅL
Spise sunnere! Med mye på timeplanen har jeg så lett for å nedprioritere sunn mat, og tar lettvinte løsninger og fastfood i stedet. Det gjør meg såå slapp.. Skjerpings!

UKENS HØYDEPUNKT
Selv om oslotur og Drake var et høydepunkt i seg selv, må jeg nesten trekke frem turen vår til Astrup Fearnley museet. Koste oss veldig der!

Q: Hvordan har din uke vært? ❤

Klem, Ingrid

FAUX FUR

Toilldag

Hei dere! Beklager litt dårlig blogging i det siste, jeg har jobbet hver dag denne uken, og da har ikke tiden strukket helt til. I dag har det vært "toilldag" i Trondheim, aka crazy salg i hele midtbyen. Masse folk og god stemning- det liker vi! Nå er jeg endelig hjemme igjen, og nå var det skikkelig godt å legge seg i sofaen. Her har jeg planer om å ligge resten av kvelden, for å si det sånn. �� Uansett. Ville egentlig bare innom å hilse på! Håper alle har en kjempefin lørdag, så snakkes vi mer i morgen! ❤

Klem, Ingrid

CHOKER

Diamond choker

Hei og god helg til dere!
I dag tenkte jeg å tipse dere om denne kjempefine chokeren. De er utsolgt overalt, og ikke minst veldig dyre, så når jeg kom over disse til 8 kr på Ebay måtte jeg bare kjøpe. De kom på litt over en uke, og kvaliteten er upåklagelig! Såå fin. ❤✨

Diamond Choker kan kjøpes HER, denim kåpe utsolgt (lignende HER)

Q: Hva syns dere?

SOMETHING'S FISHY

new in - the perfect bag

Noen av dere har kanskje lagt merke til denne lekkerbisken på skulderen min på noen av bildene jeg postet i helga. Dette er nok min nye favorittveske, så følte den fortjente et eget innlegg! Hihi ❤ Den er forresten fra Mango, og kostet 499,-

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

NEW NAILS

Petit negler

Hei dere ❤

Nå har jeg vært å fikset neglene mine hos Petit igjen! Jeg dro dit fast bestemt på hvilken farge jeg skulle gå for, men da jeg kom dit endret jeg helt mening. Haha! Sånn er det når de har helt sykt mange fine farger å velge mellom! But that being said; I love it! Silje fikk de akkurat slik jeg ville ha de, og jeg ble kjempefornøyd som alltid. Petit holder til i splitter nytt lokale på Møllenberg, nærmere bestemt Nonnegata 16. ��

Om dere vil se mer finner dere de på:
Facebook HER
Instagram
HER

Salongen tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler og vippe extensions. Ring eller send melding til 48504056 ved bestilling av time. ❤

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

GLOSSYBOX

Fall in love with your life

Det er alltid et høydepunkt å motta Glossybox. Alltid like spent på hvilke produkter man får! Denne månden likte jeg Glossyboxen kjempegodt, og vippetangen har allerede blitt fast inventar i sminkepungen. Jeg har faktisk ikke testet vippetang siden ungdomskolen, så så greit å få muligheten til å oppdage nye favoritter gjennom boksen! Hårmasken "Hello Hair" har jeg hørt ekstremt mye bra om, så gleder meg til å teste!

Jeg repeterer nok meg selv litt nå, men til dere som er litt usikker på hva Glossybox går ut på forklarer jeg det enkelt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

Q: Hva syns du om månedens Glossybox?

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Ice, ice baby

Hei! Disse bildene tok vi på Operataket i går, men siden vi brukte hele dagen på å reise hjem, poster jeg de i dag i stedet! Det har vært iskaldt i Oslo hele helgen, så når solen endelig tittet frem benyttet jeg sjangsen til å bruke denne kule sølvjakken. Angret raskt, da det var iskald vind. Skikkelig surt! Vind og mysing til tross; her kommer "dagens" outfit!

The outfit

Sølvjakke - Zara / Hettegenser - H&M / Turtleneck - Vero Moda / Bukse - H&M

The details

Caps - Vero Moda / Boots - Zara / Belte - H&M / Veske - Vintage / Ringer - Gina Tricot og Glitter

Q: Hva syns dere? ��

Klem, Ingrid

GOOD MORNING

Hotel breakfast 

Noe av det beste jeg vet er hotellfrokost, og jeg skal innrømme at det er litt nedtur å komme hjem til tørre brødskiver og dårlig utvalg. I mellomtiden drømmer jeg meg tilbake til frokosten på hotellet vi lå på i helgen. Siste dagen misset vi frokosten fordi de hadde gitt oss feil tidspunkt i ukeddagene, og det var tidenes nedtur. Haha! Food is lyfe. Heldigvis rettet de opp og ga oss gratis frokost på en av cafeene i bygget. Dagen reddet!

Håper alle har en fin dag ❤

Klem, Ingrid

ASTRUP FEARNELY & DRAKE

Drizzy Drake

Hei! Da var vi vel hjemme i Trondheim igjen, etter en kjempefin helg i Oslo. First off må jeg bare si WOW, for en konsert i går! Drake leverte varene, og stemningen var til å ta og føle på. Det var 18.000 på konserten, og jeg tror samtlige hadde det helt topp. Litt uvant å ha sitteplasser, men det var veldig godt å ha muligheten til å sette seg. I tillegg bodde vi på hotell rett på siden av Telenor Arena, så vi både vorset og nachet på hotellrommet. Greit å slippe køen inn til byen..

Uansett! Tidligere på dagen besøkte jeg og Jon Astrup Fearnley museet. Mye kult! Slenger med noen bilder fra dagen vår ❤

Håper alle har hatt en fin mandag! ❤

Klem, Ingrid

STRESS

Oslo bound

Hei fra Oslo! Nå er vi endelig tilbake på hotellet etter en lang dag på farten. Vi har stresset som bare det, da vi skulle rekke på alt mulig før klokken ble for mye. Fikk slappet av skikkelig når vi satte oss ned på Tullins Cafe. Der er det god stemning og mat, til kjempebillige priser. Anbefales! Vi har hatt en kjempefin dag til tross for mye stress iallefall, og nå gleder vi oss til morgendagen! Legger med noen bilder fra dagen vår ��

Klem, Ingrid

SOON

UT PÅ TUR

Hei fra Værnes! Nå blogger jeg fra mobilen, siden vi straks skal boarde flyet. Om ikke lenge er vi i Oslo! Kjenner det skal bli så godt å komme seg litt bort. Søndag er det Drake som står på planen, men frem til det skal vi bare kose oss med shopping, museum, god mat og hotelliv. Oppdateres mer senere ❤

TI TIPS TIL Å PAKKE SMART

Always on the run

I morgen reiser jeg til Oslo, og selv om det ikke er lange turen, prøver jeg å pakke fornuftig. I den anledning tenkte jeg å gi dere ti tips til å pakke smart. Jeg er en mester til å pakke med meg ALTFOR mye, men følger jeg tipsene under klarer jeg å beherske meg å kun ta med meg det jeg absolutt trenger. Here we go:

1. PLANLEGG ANTREKK
Ja, det er mye arbeid, men man slipper også å drasse med seg mer enn hva man får brukt! Skal du være borte i tre dager kan du gjøre klart fire antrekk, så har du flere alternativer om det er ønskelig.

2. SKRIV LISTE I GOD TID
Selv er jeg en mester på å glemme tannbørste, fuktighetskrem og andre ting jeg MÅ ha med. Skriver jeg liste slipper jeg å glemme det helt essensielle. Bare kryss av når du har pakket det i kofferten, så er du sikret!

3. EKSTRA SKIFT
Skulle du være uheldig å miste kofferten er det lurt å ha med et ekstra skift i håndbagasjen.

4. FORDEL LIKT
Dette hører litt sammen med punktet over, men om man reiser to sammen er det lurt å fordele klær og utstyr likt mellom koffertene. På denne måten er man sikret at man har klær dersom kofferten forsvinner.

5. RULL KLÆRNE
Du sparer mye plass ved å rulle klærene! I tillegg er det lurt å utnytte all plass; legg for eksempel sokker i skoene.

6. GODE SKO
Pakk med et par gode sko som du kan gå mye i! Shopping, sightseeing og konserter blir lett uutholdelig om man har vonde sko..

7. EKSTRA PLASS
Om du har planer om å shoppe er det lurt å ha ekstra plass i bagasjen, så slipper du en ubehagelig overraskelse når kofferten skal veies på hjemveien. Overvekt kan fort bli dyrt.. Et ekstra tips her er å ta med deg produkter du ikke har noe mot å sette igjen når du skal hjem (halvtomme sjampoflasker, kremer osv.)

8. FLYTENDE VÆSKE
Husk at grensen for flytende veske er 100 ml. Mengden bestemmes av størrelsen på beholderen, ikke hvor mye væske det er i den. En nesten tom flaske vil dermed bli vurdert etter hva den kan inneholde - ikke hva den faktisk inneholder.Viktig å huske, så slipper man å kaste favoritt kremen eller parfymen.

9. POSER
Legg alt av sko, sjampo, kremer og oljer i forskjellige poser. Lite som er mer kjedelig enn å åpne kofferten til at noe har eksplodert over alle klærene dine!

10. HEADSET
Husk headset! Da går reisen så mye raskere, og man kan enkelt koble ut om du er uheldig å få en skrikende baby eller skravlebøtte på siden av deg.

Q: Hva er ditt beste pakketips?

Klem, Ingrid

HVORDAN JEG HOLDER NEGLENE MINE FINE

Neglene er sponset.

Cnd SolarOil

I dag har jeg hatt verdens søteste hjelper til å ta bloggbilder, nemlig katten min Dora. Haha! Han syns det er så spennende når jeg styrer på rundt han, og prøvde å ta negleoljen hele tiden.. �� Uansett! Nå tenkte jeg å gi dere et lite tips til hvordan man kan holde neglene fine gjennom vinteren. Jeg har jo gelenegler, men for meg er det viktig at naturneglen holder seg sterk og fleksibel under.

Bruker man SolarOil daglig unngår man at neglene blir sprø og tørre, i tillegg til at de blir motstansdyktige mot flising og sprekking! SolarOil tilfører huden masse fuktighet, som gjør neglebåndene myke og unngår at huden på fingrene sprekker. Perfekt nå i vinterhalvåret. Selv har jeg bare en liten tester, så den man kjøper er jo mye større. Merker uansett at den er utrolig drøy i bruk, så denne har man lenge. Kan kjøpes hos blant annet Petit!

Neglene min er det Silje på Petit Skjønnhetssalong som har lagt! ELSKER fargen og formen. Salongen tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler og vippe extensions. Ring eller send melding til 48504056 ved bestilling av time. ❤Anbefaler både Silje og Sandra, SÅ flinke begge to.

Om dere vil se mer finner dere de på Facebook HER , Instagram HER

Klem, Ingrid

WHATS IN MY BAG

På reisefot

Om noen dager drar jeg til Oslo, og i den anledning tenkte jeg å vise dere hva jeg har med meg i veska! Det er veldig lenge siden sist, og selv om det ikke er store forskjellene er det jo morsomt å ta en liten oppdatering. Detaljene finner dere lengre ned ❤

The practicalities

2017 KALENDER
Kalenderen er med slik at jeg lett kan finne ut om jeg har avtaler, innleveringer på skolen, jobb eller frisør-/negletime. Veldig lurt, så slipper man å dobbelbooke, eller glemme avtaler. Det er viktig for meg, hater når folk kommer for sent eller ikke møter opp!

PENGEBOK
Pengeboken min er fra By Malene Birger, og kommer med en "innebygd" nøkkelring. Så fin, og absolutt et pluss at den står i stil til vesken min, hihi!

PIMMS BAG
Elsker denne vesken! En liten, men romslig, veske med plass til kameraet og alt det andre essensielle. A bloggers dream! Haha.. Modellen heter Pimms Bag, og den er fra By Malene Birger!

The electronics

SAMSUNG NX300
Kameraet er alltid med, slik at jeg får tatt bilder når jeg er på farten. Selv har jeg NX300 og NX3000, med objektivene 16-50mm og 20-50mm. Veldig fornøyd med disse kameraene :-)

IPAD MINI 4
Ipaden brukte jeg mye mer før jeg kjøpe meg Iphone 6s plus, men den er veldig grei å ha med seg på reise. Da slipper jeg å drasse med meg den store pcen min, og får lett blogget når jeg ønsker det selv! Selv har jeg Ipad Mini 4, i gull!

IPHONE 6S PLUS
En av mine beste kjøp noensinne! ELSKER å ha stor telefon, syns alt blir mye lettere (sett bort fra å ha den i lomma da, det er jo helt umulig.. Haha). Før hadde jeg Iphone 5s, så det var stor overgang for min del. Merker det veldig godt på kamerakvaliteten også!

I tillegg har jeg med meg headset! Avhengig av å høre musikk når jeg er på farten.

The beauty products

PROWHITENING
Denne tannblekingen skrev jeg om i går (kan leses HER). Den er kjempelett og ha med seg i veska, eller på reise. Når jeg drar til Oslo i helgen tar jeg bare med meg 4 pakker i kofferten. Tar ikke noe plass, så er skikkelig lettvint! Bruker de som regel mens jeg sminker meg eller blogger. Merker ikke at man har de i!

MAC STUDIO FIX POWDER
Dette pudderet har jeg skrevet om en million ganger, haha! My go to powder. Har det med meg overalt, gjør det så lett å fikse opp sminken når den blir oljete eller flekkete. I tillegg har det veldig god dekkevne. Jeg har mitt pudder i fargen NC25, og fargen passer meg perfekt!

MAC FIX+
Huden trenger fuktighet gjennom dagen, så når jeg begynner å føle meg litt gusten sprayer jeg enkelt litt fix+ i hele ansiktet. Den inneholder vitaminer og mineraler, samt beroligende ingredienser som agurk og grønn te. I tillegg lukter den skikkelig friskt og godt!

I tillegg har jeg alltid med meg lipliner og liquid lipstick, men hvilke farger og merker varierer fra dag til dag!

Q: Hva må du alltid ha med deg i vesken?

Klem, Ingrid