hits

mars 2016

FIRST DAY

I dag har jeg faktisk hatt fri. I morgen begynner jeg nemlig i ny jobb, så dagen i dag har jeg brukt på å forbrede meg litt. �� Mye å sette seg inn, men gud som jeg gleder meg! Jeg begynner på OI hår og velvære på Tiller. Det blir litt uvant å pendle, men det kommer jeg vel raskt inn i. Tar jo tross alt bare 15 minutter med bussen, og det tåler jeg �� Da har jeg jo litt tid på å våkne på morgenen også!

Anyways! Nå babler jeg i vei her. Innlegget her skulle egentlig ikke handle om ny jobb i hele tatt, haha..
Jeg tenkte faktisk å spørre hva dere ønsker å lese om? Eller lurer dere kanskje på noe? Fyr løs, så skal jeg prøve å lage innlegg etter deres ønsker �� Trenger litt inspirasjon!

Jeg og Dora (crazy cat lady who?) ønsker alle en fin kveld, så oppdaterer jeg dere etter jobb i morgen �� Iiih!

NEW IN: MAKEUP REVOLUTION

Makeup Revolution Lonon

Hei og god formiddag til dere ��
Her om dagen nevnte jeg jo at jeg hadde bestilt meg masse sminke, som jeg nå tenkte å vise dere. Jeg kjøpte meg totalt 5 paletter. Highlight, Cover and conceal, Bronze, Ultra contour og Flawless ultra eyeshadows.

Palettene kommer i kjempefin og simpel innpakking, og alle har kjempestort speil! Veldig snedig om man er ute og for eksempel reiser. Ja, også er de kjempebillige da! Koster fra 139 kroner og oppover �� Jeg har fått testet flere i dag, men tenkte å skrive et innlegg om hver og en slik at det blir mer oversiktlig. Hva tenker dere om det? :-)

Jeg bestilte mine fra Coverbrands, og de kom etter 1,5 dag! Utrolig rask levering og kjempegod service ��
Flere av dere som har testet Makeup Revolution?

Klem ��

UKA SOM GIKK

Uken som gikk

UKENS OPPTUR: Det må nok være laang påskeferie! Det var etterlengtet altså :-)

UKENS NEDTUR: Dårlig vær.. Haha, jeg snakker ikke om annet jeg.. Men altså, påske uten sol = ��...

UKENS BILDE: Det må bli dette bilde av praktfulle Nidarosdomen!

UKENS CRAVING: Fanta og Solo! Mmh, favorittbrus, uansett om det er påske eller ikke. ��

UKENS SANG: Lush Life - Alex Adair Remix. Har den konstant på hjernen, selv om jeg ble lei orginalsangen for lenge siden..��

NESTE UKES MÅL: Jeg har ligget litt på latsiden når det kommer til bloggen i påsken, så neste ukes mål er å komme back on track! Kan ikke ha ferie for alltid veit du..

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Innlegget om hvordan jeg krøller håret. Kan leses HER ��

UKENS ANTREKK: Ble ikke så mange antrekk forrige uke, men dette komfortable antrekket ble raskt en favoritt hos meg. Se flere bilder HER.

UKENS FILM: Har vært MYE på kino i det siste, senest i går var vi å så Batman VS Superman (skuffende..), men her må jeg nok si Grimsby. Hysterisk morsom altså!!

UKENS KJØP: Bestilte meg masse sminke fra Coverbrands og Makestyle her om dagen- så selv om det ikke har kommet enda må det blir ukens kjøp. Gleder meg til å vise dere, såå mye fint! ��


Håper alle har hatt en fin uke❤ Klem

TURIST I EGEN BY

Finally sunshine!

Endelig kom påskeværet til Trondheim også! Jeg har jo sutret sånn over været, så når solen endelig kom bars det rett ut på påskequiz rund Nidelven. Vi storkoste oss hvertfall, og endte til slutt opp på solsiden hvor vi koste oss med litt snacks før vi ruslet hjemmover. Slike dager skulle jeg gjerne hatt flere av altså. Når det er knallblå himmell, sol og 12 grader er det greit å være litt turist i egen by :-)

Dagen i dag bruker jeg på å komme litt i gang igjen. I morgen er det jo tilbake til hverdagen for min del. Det er godt med fri- men gud så godt det skal bli å komme tilbake i vanlige rutiner igjen. Jeg er faktisk lei godteri (!!) og lange dager på soffaen. Hvem skulle trodd, haha! ��

Håper alle har hatt en kjempefin påske ��

BILDEDRYSS FRA ÅRE

Bildedryss

Vi storkoser oss her i Åre. Været er ikke så bra, men vi har fått gjort det beste ut av det smile.png Vi har ruslet i litt interiørbutikker og vært på cafe. Fin dag med herlig gjeng smile.png

Håper alle har en kjempefin dag ��

SVERIGE!

Touchdown Åre!

Nå er vi vel fremme i leiligheten i Åre. Her har vi fått servert nydelig middag, vin og god dessert. Koser oss skikkelig! Veldig godt å se alle sammen igjen, spesielt lillesøsteren min Nora �� Nå skal vi nyte kvelden for fullt, så vi snakkes mer i morgen smile.png Da skal jeg vise dere litt bedre hvordan det ser ut her og den søte hunden Moffen��

TODAYS MAKEUP

Makeup look

Jeg har fått skikkelig sansen for øyenskyggene fra H&M. De er veldig pigmenterte og finnes i mange fine farger. Også er det så greit å kunne kjøpe en og en, for da kan man mikse og matche litt som man selv vil :-) Jeg syns det er så fint med orange og kopperfarger sammen, og bestemte meg derfor for å gjøre en look med de fargene! 

***​

​BASE:
SEPHORA 10 HR WEAR PERFECT FOUNDATION (23, NATURAL BEIGE), L'OREAL TRUE MATCH CONCEALER (1, IVORY, UNDER EYES)
POWDER:
MAC STUDIO FIX (NC25) + MAYBELLINE FIT ME (120, UNDER EYES)
BRONZER:
H&M WAY TO GLOW BRONZING POWDER (DESSERT SUNRISE) + MAC BRONZING POWDER (GOLDEN)

***

***

EYES:
H&M HIGH IMPACT EYE COLOR (RUSSET ROSE + ORANGE ORCHRE), L'OREAL SUPERLINER AND TELESCOPIC MASCARA
EYEBROWS:
ANASTASIA BEVERLY HILLS DIP BROW POMADE (CHOCLATE) + NYX ABOVE AND BEYONDE FULL COVERAGE CONCEALER (PORCELAINE)
HIGHLIGHTER:
JAN THOMAS STUDIO COSMETICS HIGHLIGHT ME + H&M GLOW-TO-GO HIGHLIGHTERSTICK (CHAMPAGNE PEARL)
LEPPER:
MAC VELVET TEDDY + NICE 'N' SPICEY

***

Middagsdate

Dinner date

Hei!
I går gikk turen til Tyholttårnet. Jon hadde aldri vært der, og det er jo obligatorisk med en tur opp i tårnet når man bor i Trondheim.��Følte meg som 10 år igjen, men koste meg veldig! Vi har jo vært uheldig med påskeværet så langt i Trondheim, så utsikten var jo litt så som så, men vi så hele byen likevel ��
Både jeg og Jon har høydeskrekk, så vi ble nesten helt svimmel av å spise middag så høyt oppe. Derfor byttet vi ut vinen med Fanta, og heiv i oss maten før vi kom oss ned på bakken igjen ��

Etter middagen dro vi å kino for å se Grimsby. Herregud for en film altså. Sykt teit, men så morsom da! Lenge siden jeg har ledd så mye. Denne bør dere se ��

Dagen i dag brukes på å vaske leilighet. Vi reiser hjem en liten tur i morgen, før vi drar videre til Åre på påskeferie. Liker jeg at alt er i orden her hjemme før vi reiser bort. :-)

Håper alle har en fin onsdag videre �� Og god påske til dere!


Anniversary

2 year anniversary

I dag har jeg og kjæresten min vært sammen i 2 år! Jeg føler meg som verdens heldigste som får tilbringe hver dag med denne kjekke mannen, og ser frem til mange år til ❤

Dagen i dag skal vi bruke på å feire. Først skal vi ut å spise, drikke vin og kose oss, før turen går videre på kino. Vi elsker å dra på kino, så passer oss veldig godt, hihi ��

Blogges senere i kveld! ❤
Klem

MY HAIR ROUTINE

Min hårrutine - krøller!

Flere av dere har spurt om jeg kunne lage et innlegg om min hårrutine og hvordan jeg krøller håret. Jeg tør ikke å lage video, haha, så her kommer det derfor step by step bilder! Hope you enjoy :-)


I dusjen vasker jeg forresten håret med Oatmeal and honey fra Catwalk by Tigi. Jeg har tidligere skrevet en produktanbefaling på denne serien som du finner HER. Oatmeal and honey tweens HER

STEP 1, VÅTT HÅR:
Jeg starter med å spraye Ten In One fra Gorgeous i hele håret når det er vått. Denne har virkelig alt i seg, blandt annet gjør den håret enklere å kamme gjennom, gir glans, fjerner frizz og gir mye fuktighet! Les mer om den HER.

Deretter bruker jeg Root Boost spray fra Catwalk by Tigi. Denne gir utrolig mye volum og hold som varer hele dagen! Passer godt på alle hårtyper, og er perfekt til også nordisk fint hår. Sprayes i seksjoner i røttene og masseres inn. Kan kjøpes HER.

STEP 2, VÅTT HÅR:
Lengdene mine trenger mye fuktighet og pleie. Jeg bruker Elyssia Keratin Reconstructor og Shine Serum (Begge fra Gorgeous). Disse fungerer godt sammen, så derfor blander jeg disse og påfører de i lengdene. Deretter føner jeg håret med rundbørste!

STEP 3:
Nå er håret ferdig fønet og klart for å bli krøllet. Husk varmebeskyttende ��
Jeg bruker Volum Curl Wand fra Gorgeous. Den er litt større og gir derfor utrolig fine krøller. Nå er jo håret mitt nyvasket, men et lite tips er å krølle håret på dag to, da sitter krøllene mye bedre!
Starter foran og deler ikke opp håret. Grunnen til dette er at jeg ikke ønsker for mye krøller, men en mer casual look. Krøller håret i små passeer. Husk å ikke dra i krøllene før de har kjølt seg ned helt!

STEP 4:
Så krøller jeg resten av håret. Som sagt ønsker jeg en litt mer casual look, og derfor gjør det ikke noe om man utelater noen passeer med hår. Dette understreker bare looken jeg ønsker. Når jeg er ferdig med å krølle håret, lar jeg det kjøle seg ned før jeg drar fingrene gjennom det.

Og voila! Slik krøller jeg håret mitt :-)

Finished!

En utrolig enkel metode på krøller med casual look. Perfekt på dårlige hårdager eller om man vil pynte seg litt ekstra :-)

Hva syns dere? �� 

FOOD

Morning bliss

Hei! Skulle til å si god morgen, men innså brått at klokken snart er blitt 4.. �� Her i huset har vi hatt en treig morgen, og det kjente jeg at jeg hadde godt av. Ble ikke så lang tur ute i går, men koste oss skikkelig likevel. I dag er planen bare å slappe av og samle krefter til en ny uke. Jeg har jo påskeferie- men har litt på agendaen likevel!

I morges lagde vi oss skikkelig god frokost. Skjærte opp frukt, lagde mango-smoothie og toast. Jeg elsker toast stekt i stekepanne, det er så mye bedre enn i ovn og toastjern. Anbefales virkelig! ��
Og når vi først er inne på temaet mat, så var jeg på besøk hos venninnen min Hanne her om dagen. Hun introduserte meg til tacosuppe, og fy søren altså! Har dere smakt tacosuppe eller? Noe så godt! Skal lage det til middag i dag tenkte jeg. Matvrak no. 1 �� (Oppskriften finner dere HER)

Regner som bare det her i Trondheim.
Blæh!! Hvor blir det av påskeværet?��

Håper i alle fall at dere har en fin søndag �� Nyt den, enten det er i solen eller inne i ly for regnet! ��

GOING OUT

Going out

Hei alle! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra fotballkamp. Rosenborg vant 1-0, men jeg må si det var en litt kjedelig kamp. Ikke så mye spenning akkurat. Også ble jeg så utrolig kald, lærer virkelig aldri.�� Note to self: lugger og superundertøy er et must på Lerkendal. Brr!
Nå har jeg i alle fall kommet i varmen og fått
byttet om. Ikveld går turen ut! Gleder meg til vin og kos med venner! Vi blogges mer senere, men her har dere hvertfall kveldens antrekk:

Hva bruker dere lørdagskvelden på?

TODAYS OUTFIT

Todays outfit

CAPS: HER
SKJERF: H&M (lignende HER)
KJOLE: HER.
SKO: STAN SMITH HER.
JAKKE: H&M (lignende HER)

Hei dere, og good helg! ��
Håper dere har hatt en fortreffelig fredag så langt. Jeg har vært på jobb noen timer i dag, men nå har jeg offisielt påskeferie. Woho �� Håper bare på at påskeværet kommer snart, for i Trondheim snør og regner det as we speak. Usj.. I morgen skal jeg å se RBK-Strømsgodset og håper virkelig solen titter frem innen da!
Resten av kvelden skal bruke på å rydde leiligheten. Fredagskvelden sin det! Mye som skjer fortiden, så greit å få tankene på litt andre ting :-)

Ønsker dere en fin kveld videre ��

6 DRESSES ON MY WISH LIST

nelly.com


1. HER 2.HER 3.HER 4. HER 5.HER 6.HER

Det er ikke noe tvil om hva som er favorittfargene mine, haha! disse kjolene står i alle fall øverst på ønskelista akkurat nå! Gleder meg til sommeren nå- tenk dere disse kjolene til sommerbrun hud! ��

Så forresten at flere av kjolene var på salg nå- så her er det bare å slå til :-)

Klem

HESTEHALE

High ponytail

I dag har jeg lekt meg litt med clip on-extentions! Jeg har jo, som dere sikkert har sett, bob- og elsker det. Problemet er bare når man skal sette det opp, for da står hestehalen nemmelig rett ut.. Ikke så optimalt, med andre ord. Derfor fant jeg frem noen gamle extentions jeg hadde og laget meg en liten hestehale av de. Perfekt når man har dårlig hårdag. Står litt ut her og der, men det er jo bare litt av sjarmen, haha! 

Hva syns dere?

PANCAKE BREAKKIE

Breakfast 

Hver gang jeg er hjemme får jeg med meg syltettøy tilbake til Trondheim, og sist gang var intet unntak. Da var det bestemors hjemmelagde blåbærsyltettøy som ble med i kofferten hjem, og her om dagen fikk vi endelig spist det. Jeg hater syltetøy (eller skal jeg si gele?) kjøpt på butikken, så derfor passer det meg bra at familien min er noen skikkelige bærplukkere, haha! ���� Selv kan jeg ikke skryte på meg at jeg er så flink til å plukke blåbær- men i år skal jeg dra med meg Jon til skogs for å plukke slik at vi har syltettøy i fryseren året rundt.

​Anyways! Slik så frokosten vår ut i dag. Så utrolig godt med pannekaker med bacon. Deilig med skikkelig frokost også. Det er jo tross alt dagens viktigste måltid, hihi! 

ville egentlig bare innom å si hei ❤️. Ønskervdere en fin torsdag videre! Snaart helg nå��

WHATS ON MY PHONE!

Deksel fra Marc Jacobs. (Lignende HER)

Whats on my phone

Får ofte spørsmål om hvilke apper jeg har på telefonen min, så tenkte jeg skulle lage et innlegg for dere!
Jeg har Iphone 5S 16GB. Har alltid fullt minne, så anbefaler ingen å kjøpe seg telefon med så lite MB, haha..

Her har dere "hjem-skjermene" mine. Jeg liker ikke når det blir for mye rot, og sorterer derfor alt i mapper. Nederst har jeg appene jeg liker å ha umiddelbar nærhet til.

Social:
Alt av sosiale medier i en mappe! Her trenger jeg vel ikke å forklare nærmere. Her finner dere meg forresten på sosiale medier:
Instagram: @Ingridbjugan
VSCO: V
sco.com/ingridbjugan
Tumblr: Ingridbh.tumblr.com
Twitter: Twitter.com/Ingridbh1

Økonomi: Haha, vet ikke hvorfor denne mappen heter det.. Men her har jeg vertfall alt av mobilbank, engangskode, mobilbillett for buss, vipps osv. Her ligger alt det kjedelige- men nødvendige!

Tidsfordriv:
Spotify og netflix trenger jeg vel ikke å forklare hva er, hehe!
Faceswap live: seriøst tidenes morsomste app. Ligger vel i navnet, men en app hvor man swapper ansikt. Mye bedre kvalitet enn filtret på snapchat!
Cardcast: Alle som har Chromecast burde skaffe seg dette spillet. Samme som cards against humanity, bare på TVn!
KIMOJI: herregud, aner ikke hvorfor jeg har denne en gang. Kims emoji app. Sykt tacky egentlig, men moro, da..
Candy Crush Jelly/Soda: beste tidsfordrivet ever. Mye bedre enn den orginale Candy Crushen.

Fotografi:
Whitagram: Hvit ramme for instagrambilder. Denne appen bruker jeg egentlig ikke lengre, etter instagram gjorde det mulig med større bilder. Men greit å ha, da!
Facetune: Redigeringsapp. Fin til å gjøre små forandringer med, men jeg bruker den i hovedsak for filter. S-Curve og Sunset is the shit!
Layout/boomerang: til å lage collage på insta/gifs på insta. Brukes sjeldent
Google Drive: Elsker drive. Har backup av nesten alle bildene mine der inne.
Afterlight: Redigeringsapp. Buker den aldri..

So there you go! Det var telefonen min :-) Hvilke apper er du avhengig av? Jeg trenger tips! ��

HVORFOR DET?

Hvorfor det?

Heisann! Ville bare innom å si hei! Vi er på vei ut døren, for i kveld skal vi på "Hvorfor det?" med Trond Viggo Torgersen og Steinar Sagen. Showet er på Samfundet, og jeg gleder meg veldig mye! Tror det blir sykt morsomt.
Sminken er litt så som så i dag, har hatt en travel dag på jobb. Det for bare være, for nå må jeg løpe ut døra. Blogges senere! ❤

JEG HAR TESTET SHADE ADJUSTING DROPS

Lightening Shade adjustin drops

Jeg har lenge ønsket å teste The Body Shops Shade adjustin drops. Jeg sliter ofte med å finne en foundation som er lys nok, uten at den blir for rosa. Regner med det er flere dere ute som er på konstant leting etter foundation som passer til sin hudtone, uten at den blir for lys eller mørk. Shade adjusting drops fungerer ganske enkelt, man tilsetter lyse pigmenter for å gjøre foundation lysere, eller mørke pigmenter for å gjøre foundationen mørkere.

På bildet under ser dere før og etter bruk av Shade adjusting drops. Samme foundation, bare mye lysere!

Likes

Jeg syns dette produktet er genialt! Jeg har nå testet den på flere foundations og det fungerer like godt på alle. Jeg liker ekstra godt at den ikke endrer foundationens naturlige konsistens og finish. Foundationen var like matt og hadde lik dekkevne selv etter å tilført dråpene. Fungerte også perfekt å bruke den sammen med concealer for å lysne den litt ekstra til bruk som foreksempel higlight under øyne.

Dislikes

Selv syns jeg det er dumt at den inneholder rosa pigmenter. Dette er for å eliminere guletoner, noe som ikke er ønskelig for min del. Hadde foretrukket om den kun hadde hvite pigmenter!
På nettsiden sier de at man kun trenger en dråpe for å gjøre foundations en fargenøyanse lysere. Selv måtte jeg bruke MANGE dråper før jeg så forskjell.
Applikatoren fungerte heller ikke som den skulle (en slags pumpe) men det utgjorde ikke så mye, da man fremdeles får ut mer en nok produkt!

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dette kjøpet, og syns virkelig produktet gjør jobben sin! Passer godt på alle foundations, og concealer. Nå får jeg endelig brukt alle bomkjøpene jeg har gjort når det kommer til foundation ��
Kjøpt på The Body Shop for 249,-

Noen som har testet dette produktet før? Hva syns dere? ​

UKA SOM GIKK

Uken som har gått

UKENS OPPTUR: At det nærmer seg påske! Jeg er SÅ klar for ferie og hjemtur. Gleder meg til å se familien min igjen snart.. Har ikke vær hjemme siden jul..��

UKENS NEDTUR: At det ikke er påske enda, haha! Har en lang uke foran meg..

UKENS BILDE: Disse av meg og Dora. Fine pusekatten min ��

UKENS CRAVING: Potetgull. Jeg klarer ikke å stoppe......

UKENS SANG: Alt fra Kristian Kristensen. Han er SÅ flink! anbefaler dere å sjekke han ut på spotify.

NESTE UKES MÅL: Spare penger. Jeg har brukt litt for mye i det siste. �� Bra alle butikkene er stengt i påska, haha!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Innlegget om at jeg har fått meg ny jobb :-) kan leses HER

UKENS ANTREKK: Det må bli dette antrekket. Så komfortabelt og kult. Dere kan se alle bildene og detaljer HER!

UKENS FILM: Uten tvil Deadpool! Hysterisk morsom film om en superhelt (med en tvist). Anbefaler alle å se den, går på kino nå! Og forresten så er Ryan Reynolds hovedrollen, ikke noe minus det heller, akkurat..

UKENS KJØP: The Regal Wardrobe Palette fra BareMinerals, og Shade Adjustin Drops fra Body Shop! Sistnevnte kommer det et eget innlegg på. �� Likerlikerliker!

FLASH- MAKEUP LOOK

Todays makeup look

Eyes, bronze and highlight: The Regal Wardrobe Palette, BareMinerals. Eyeshadow "Romp", "Regal" and "Flash", Blush "The summer fling" and highlight "The Brilliant sunset".
Face: L'oreal Infallibe (120), MAC Studio Fix compact powder (NC25)
L'oreal True Match the concealer (ivory) and BareMinerals as baking powder (fairly light).
Brows: Anastasia Beverly Hills Dip brow pomade (choclate) and Brow wiz (dark Brown)
Lips: MAC Soar and Brave

NEW IN

The Regal Wardrobe Palette

Her om dagen kom jeg over The regal Wardrobe palette fra BareMinerals. Det består av åtte øyenskygger, to blush, en bronzer og en highlighter. Jeg likte spesielt godt at paletten bestod av fire varme toner og fire kalde. I tillegg er den lett og klappe med seg og ha i vesken. Perfekt når man er på farten, og den kommer også med et lite speil!

eyes

Jeg opplever øyenskyggene svært pigmenterte, og her holder det med bare et liten berøring med kosten før man har mer enn nok produkt.Perfekt! Skyggene er nøytrale, passer perfekt til hverdagsbruk og er lette og blende. Favorittfargene mine må være "Cognag" og "Romp"- hver for seg, vel og merke :-)

face

Selv syns jeg bronzeren, "The Skinny Dip", kunne vært litt mørkere- men fargen er i utgangspunktet veldig fint. Denne passer veldig godt på lys nordisk hud.
Jeg syns derimot blushene, "The Summer Fling" og "The Love Letter" er perfekte. Jeg liker ikke markerte kinn- men syns det er veldig fint med et lite hint av farge. Highlighteren "The Brilliant Sunset" har en kjempefin rosa/champagne farge, og er utrolig fin for en lett, hverdags higlighter.

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet- og denne kommer til å bli brukt flittig fremover. Her får man veldig mye for pengene.

Flere som har testet The Regal Wardrobe?
Senere i kveld kommer det en makeup look hvor jeg har brukt denne paletten! Stay tuned ��

OUTFIT

Endelig lørdag!

Hei og god helg dere! �� Jeg er på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. I dag er det 'toilldag' i byen, noe som betyr mye folk og supersalg. Ser for meg det blir skikkelig trykk på jobb, og det er jo alltid kult. Skulle så klart gjerne vært i byen å sett på de syke tilbudene sjæl, men shitau, da sparer jeg de kronene (pluss at jeg slipper å faile helt når det kommer til shoppestoppet mitt, haha!)

| Bukse Bik Bok (HER) | Jakke H&M (lignende HER) | Sko Adidas superstar (HER) | Genser Carlings | Veske Adidas/Urban | Solbriller (lignende HER) |

Jeg pynter meg sjeldent, og liker å kle meg komfertabelt- noe dere sikkert ser! ��Passer meg egentlig veldig godt, for da slipper jeg å bekymre meg om jeg søler hårfarge på jobb. Dere aner ikke hvor mange genere og bukser jeg har måtte kaste fordi jeg har sølt farge på de.. Kjedelig, men heldigvis ingen krise :-)

I kveld skal jeg og Jon på kino. Vi skal se Deadpool. Har hørt den skal være ganske bra, så jeg gleder meg!
Ønsker dere en fin lørdag videre, også lover jeg å blogge litt bedre i morgen.


NEW IN

New in

Hei! Nå er jeg endelig kommet hjem etter en lang dag �� Jeg har tilbringt meste av dagen på jobb, men det er så utrolig fint vær ute fortiden, solen skinner skikkelig og jeg får så påskestemning.. Nå er det ikke lenge igjen til ferie �� Klarte ikke sitte inne hele dagen, så gikk meg en tur i byen. Jeg fant meg denne kule capsen på Weekday, og jeg elsker den! Grønn er jo favorittfargen min, så denne passet meg godt, hihi ����

Etter jobb i dag dro jeg og ei venninne av meg, Malin, på IKEA. En liten funfact: jeg elsker IKEA. Kunne vært der flere ganger i uka jeg. Finner meg alltid noe å bruke penger på, haha! best place on earth<3
I dag spiste vi middag i cafeen, før vi gikk litt rundt. Jeg skulle handle noen pærer og en lampe for å ha på makeup rommet mitt. Viktig meg godt lys når man sminker seg veitdu! Gleder meg til å vise dere når jeg er ferdig ��

Nå skal resten av kvelden brukes på soffaen. Jeg er hjemmealene og benytter tiden til litt egenpleie. Ansiktsmaske, en lang dusj og en god runde meg hårkur står på planen. Snakkes senere! ❤

NY JOBB!

Jeg har fått meg ny jobb!

Hei alle sammen!

Wihu! Som dere sikkert forstår på overskriften, har jeg fått meg ny jobb ���� Jeg starter i ny salong 1.april, og gleder meg veldig mye. Hvor jeg begynner skal jeg fortelle dere senere, men salongen ligger like ved City Syd her i Trondheim.

Jeg ser frem til nye utfordringer og impulser, og ikke minst til å bli kjent med flotte mennesker. Jeg har lenge vært i tenkeboksen, og føler at dette er veldig rett for meg! Det har ikke vært et lett valg, siden jeg trives så godt på frisørsalongen jeg er nå- men jeg har følt at jeg stagnerer litt, og derfor har jeg valgt å flytte på meg :-)

Gleder meg mye, og tror dette kommer til å bli veldig bra! ��

Så glad er jeg nå ��

Jeg har en utfordrende tid i vente, da den nye salongen bruker andre produkter og farger. Det blir nok litt å sette seg inn i- men det skal nok gå greit! :-) Tenker kanskje å ha en ny spalte som går ut på at jeg tester nye produkter. Det kan jo være nyttig for både deg og meg. Hva tror dere?

Velkommen!

Jeg vil i alle fall ønske både nye og gamle kunder hjertelig velkommen når den tid kommer �� Frem til 1.april er jeg fremdeles å finne på min nåværende frisørsalong.

TODAYS

Todays look

Hei! Ville bare innom og si hei! �� Slik ser jeg ut i dag! I dag startet jeg sent på jobb, så fikk brukt morgenen på å ordne meg litt ekstra. Elsker fuskepelsen, men dessverre litt for kald til å bruke ute enda- så i dag ble den bare til pynt. Nå gleder jeg meg til sommer!

Anyways! Ville bare ønske dere en fin onsdag ❤

Makeup 

Foundation - L'oreal Infallible (120)
Pudder - MAC Studio Fix (NC25) and MAC bronzing powder (golden)
Brows - Anastasia Beverly hills Dip brow pomade (chocolate)
Highlighter - MAC Mineralize Skinfinish (Lightscapade)
Lips: MAC Soar and Brave

Q&A

Svar på spørsmålsrunde!

Her kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde! Har også tatt med noen spørsmål fra kommentarfeltet i det siste. Still meg gjerne mer spørsmål om det er noe dere lurer på!

Hvor i Trondheim bor du - er det egen leilighet? ��
Jeg bor på noe som kalles Kalvskinnet. Det er et veldig stille og rolig område, til tross for at det ligger i umiddelbar nærhet til sentrum :-) Vi bor i en leilighet på 35 kvm sammen med to katter. Vi har ikke all verdens plass å boltre oss på- men trives veldig godt likevel! Vi leier her, men planen er å kjøpe hus/leilighet etterhvert!
Bruker du noen renseprodukter for huden? du ser smashing ut!
Tusen takk! :-) Her må jeg dessverre skuffe- jeg er utrolig dårlig på å rense huden. Jeg fjerner sminke med depend våtservietter, og smører meg med med fuktighetskrem. Haha! Vet det er litt fyfy, skal virkelig bli flinkere. Men når man aldri har slitt med uren hud glemmer man det litt... Jeg bruker alltid å si at jeg fregner i stedet for kviser.

Hvilke hårtrender liker du best for 2016?
Jeg liker fremdeles balayagetrenden veldig godt! Jeg syns også lob (long bob) og bronde (brunette/blonde) er utrolig kult. Ellers er jeg veldig lei av farger som blå og grønn (ala Kylie Jenner), superlangt hår og half bun/man bun.

Hvilke steder (restauranter, barer, underholdning og feks frisør) er dine favoritter i Trondheim? ��
Siden jeg er fattig student (</3) er jeg ikke ute å spiser så alt for ofte. Men, når det er sagt elsker jeg å spise ute. Resturanter som Sushi Bar (Solsiden), Una Pizzeria, Frati, San Sebastian, Szechuan og Indian Tandoori har utrolig god mat og er en favoritt hos meg :-)

Når det kommer til kulturliv her i Trondheim prøver jeg å være flinkere til å få med meg hva som skjer rundt om kring.. Mitt tips er å abbonere på Studentersamfundet på facebook, så får man varsel hver gang de legger ut et nytt arrangement. Jeg syns vertfall det skjer utrolig mye kult der, og prøver å være med på så mye som mulig! Ellers er jeg veldig glad i å gå på kino... Er på kino sikkert en gang i uken, minst! Herregud, tror jeg har et problem..

Hva er favoritt leppestiften din? ☺️
Favorittleppestiften min må være Velvet Teddy og Brave fra MAC! Elsker matte farger med bruntoner. Dere kan lese mer om leppestiftene mine HER!

Hva gjør kjæresten din til daglig?
Kjæresten min studerer :-) Han har skrevet bachelor, men begynte rett på master etterpå. Flink! :-) I tillegg jobber han litt på siden. Veldig stolt over alt han klarer. Heia Jon!

Stilig outfit �� hvor har du kjøpt capsen, var ingen likt til den? :/
Capsen min er fra Volcom, og er kjøpt på Boardshop :-)

Hvilke sneakers synes du er de fineste?:)
Haha, dette må ha vært det vanskeligste spørsmålet av alle.. Jeg elsker alle sneakersene mine, men mine absolutte favoritter må være Nike Huarache, Adidas Superstar og Stan Smith. De går virkelig til alt.

Hvilket kamera bruker du?
Kameraet jeg bruker heter Samsung NX 300, og jeg syns det tar veldig fine bilder :-)

Så sjukt fint jakke! Er den stor i størrelsen?
Jeg syns den er helt normal i Størrelsen! Jeg kjøpte min i M for jeg liker den litt oversized.

Det var alle spørsmålene! Håper dere fikk svar på det dere lurte på :-) 

CAFE LARSEN

Cafe Larsen

Nå er jeg omsider kommet meg hjem. Togturen gikk fint, sett bort i fra at jeg mildt sagt ble frustrert over nettet. Også tar det jo så lang tid! �� Men, men. Dagen i dag har jeg  brukt sammen med Jon. Han skal være i hjemme i noen dager til, så vi har egentlig bare kost oss i hverandres selskap i dag. �� Vi tok turen på Cafe Larsen her i Hamar. Det må seriøst være en av de kuleste cafeene jeg har vært på, alt var så gjennomført. Også interiørbutikk inne i cafeen, så dere kan tro jeg koste meg! Skulle ønske det var flere slike cafeer her i Trondheim.

Okei, dette må jo bare være tidenes kuleste vegg?! Digget den.

Det var så utrolig mye fint interiør der inne, men jeg har sykt nok inngått shoppestopp-avtale (!!) så måtte motså fristelsen. Uansett- etterpå dro vi videre for å ta litt antrekksbilder. Men som nevnt tidligere hadde ikke jeg akkurat pakket for været, så det ble en kort affære! �� Denne frøkna ble kald og liiitt utålmodig, hihi.

Hva har dere brukt mandagen deres på? :-)

Klem

SNAPCHAT LATELY

Snapchat lately

Hei! Jeg sitter på toget hjem til Trondheim igjen. Tenkte jeg skulle blogge masse til dere, men nettet er seriøst drittreigt.. Er det mulig!! Fuck nsb. Neida. Joda :)

Jeg skal oppdatere dere bedre når jeg kommer hjem, etter jeg har kost ihjel pusekattene. Savner de så, og kjenner det skal bli så godt å komme hjem til de. 2 bad tiden går dritsakte. Angrer på at jeg ikke tok fly i stedet :-)

Anyways! Dette har jeg drevet med på snapchat de siste dagene :-) Jeg elsker filterfunksjonen, og sender seriøst 1000 snap hver dag. Til alles store fortvilelse #spam

Hvis dere vil se mer hva jeg driver med kan dere adde meg på snapchat, @ingridbjugan ��


Denne posten har jeg brukt to timer på. Lol, dødsfornøyd. Orker ikke se over en gang. Snakkes i kveld :-)

TODAYS OUTFIT

FAUX FUR

Jeg elsker denne jakken. Utrolig nok fant jeg den på salg på Gina Tricot for snart et år siden, og jeg tror ikke jeg måtte ut med mer enn en hundre lapp. Godt kjøp spør du meg! Jon synes derimot at den bikker over til harry, haha! Tror ikke gutter skjønner seg helt på jentemote..

Hva syns dere?

| Jakke fra Gina Tricot | Bukse Vero Moda HER | Sko Adidas by Stan Smith HER | Veske Adidas/Urban | Genser Vero Moda | Klokke Casio HER | Caps

Minner forresten på spørsmålsrunden jeg har gående HER �� Svar kommer i løpet av morgendagen.

SUNDAY IS FUN DAY

SUNDAY BLISS

Hei og god søndag til dere! Vi har vært på farten i hele dag. Startet dagen med en god frokost her hjemme, før vi tok turen inn til byen. Jeg har så dårlig retningssans her i Hamar, så skjønner ikke hvor noe ligger i forhold til hverandre, så Jon tok meg med på en liten sightseeing. �� Det er mye snø i Hamar, til motsetning av Trondheim hvor våren begynte å komme for fult. Jeg syns det er så fint med snø, men jeg var jo så dum å pakket med meg klær og sko for helt annet vær.. Brr ��

Anyways! Vi endte opp på Basarene, hvor vi spiste lunsj. Utrolig god mat og kjempegod stemning. Og for noen lokaler! Råkul plass. Etter vi hadde slukt i oss pizzaen dro vi å tok litt antrekksbilder, gleder meg til å vise dere i kveld smile.png

Nå skal vi videre i bursdag. Vi skal feire Jon litt på etterskudd, sammen med familien. Det blir veldig koselig, og jeg ser frem til og spise suksessterte (eller gulkake, som jeg liker å kalle det). Favorittkaken til både meg og Jon, hihi ❤

Antrekksbilder kommer i kveld- nå skal jeg spise kake! ����
Håper alle har en fin søndag videre, så snakkes vi mer senere i kveld. Klem!

BILDEDRYSS FRA OSLO

Hei dere! Jeg har hatt en kjempefin dag i Oslo. Vi har bare sust rundt om kring, vært på café og bare kost oss. Her kommer et lite bildredryss fra dagen vår ❤

| Jakke fra Junkyard HER | Bukse Bik Bok | Sko H&M | Veske Adidas/Urban | Genser Vero Moda | Klokke Casio

WHATS IN MY BAG!

Siden jeg er ute å reiser nå, tenkte jeg i samme slengen å kjøre på med "What's in my bag!"
Vesken jeg bruker oftest er fra Malene Birger (HER). Den har den perfekte størrelsen, så jeg får drasset med meg både Ipad, kamera og alt annet nødvendig.

Jeg går til og fra jobb, og er helt avhengig av å ha med meg headset. Mitt er fra Marshall (HER), og jeg er kjempefornøyd! Veldig god lyd.

ProWhitening har jeg jo fortalt dere om tidligere (les hele innlegget HER). Disse er jeg så glad for at jeg fikk testet, for makan til god tannbleking skal man lete lenge etter! Også er de jo ekstremt lettvinte å ta med seg overalt. Dere finner tannblekingen fra ProWhitening HER! Dere får 50 kr rabatt om dere benytter dere av koden "INGRID50" ��

Ipaden er min trofaste følgesvenn, og denne er med meg overalt. Jeg blogger, spiller, noterer og surfer på den. Dekslet mitt har jeg kjøpt på BogartCosmo i Trondheim.

Nøkler, solbriller og telefon/pengebok er også med! Pengeboken er også et mobildeksel, og dere finner et lignende HER

Leppestift og lipliner må jeg alltid ha med meg. Jeg er mildt sagt avhengig. Hehe! Også et mattende pudder. Jeg bruker MAC Studio Fix, i tilfelle sminket skulle falme eller bli oljete utover dagen.

I tillegg har jeg med meg briller og avtalebok. Avtaleboken har jeg kjøpt på ARK, jeg liker at den er helt enkel slik at jeg enklere får med meg det jeg skal huske. Bruker den til å skrive opp avtaler (naturligvis) og diverse ting jeg ellers må huske på!Så, dette her drasser jeg med meg hver eneste dag!
smile.png Er det noe spesielt dere absolutt må ha med dere i vesken?

TOUCHDOWN HAMAR

Hei dere!
Ville bare starte med å si tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen her inne. Det gir meg masse inspirasjon, og dere gir meg lyst til å oppdatere bloggen oftere ��❤️

I helgen går turen "hjem" til Hamar. Vi skal besøke foreldrene til Jon. �� Blir godt med langhelg, og jeg kjenner jeg gleder meg til å komme meg litt bort. Dagene blir litt ensidige her hjemme, så godt å bryte opp litt i faste mønster.

| Sko og skinnjakke H&M (lignende sko kan kjøpes HER) | Caps Volcom | Bukse Never Denim | Genser Gina Tricot | Klokke Casio (kan kjøpes HER) | Flanellskjorte Forever 21 | Veske Malene Birger (kan kjøpes HER)
Jeg liker å reise komfortabelt, derfor ble antrekket litt enklere i dag!


I morgen skal vi en tur til Oslo. Broren min, Henrik, bor der- og jeg gleder meg så mye til å treffe han! Blir altfor sjeldent når man bor langt fra hverandre ��
Ellers er planen bare å slappe av, nyte livet, rusle i butikker og gå på café. Kameraet er pakket med, så skal få oppdatert dere masse :-)

Snøkaos på Gardemoen førte til at flyet først ble utsatt 45 minutter på Værnes, før vi måtte fly noen ekstra runder før vi kunne lande i Oslo. Nå er vi i allefall vel fremme i Hamar etter mange forsinkelser ��

Ønsker dere alle en god fredagskveld, også snakkes vi mer i morgen

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Siden jeg fikk så god respons på forrige innlegg, tenkte jeg å kjøre på med enda en "ti ting du ikke visste om meg" �� måtte tenke hardt denne gangen, but her we go!

  • Jeg har ikke førerkortet.. I en alder av snart 22 år. Ingen planer om å ta det med det første heller!

  • Jeg er livredd duer. Haha! Aner ikke hvorfor engang. Går skikkelig omvei hver gang jeg ser en due.

  • Jeg brenner meg hele tiden.. Får ikke lov til å ta ut mat av stekeovnen lengre :(

  • Jeg er en skikkelig rotkopp. Dette er jeg sikker på at samboeren min sier seg enig i �� klær overaalt..

  • Jeg har extentions! Ikke særlig mange, bare noen forran for å gi litt mer volum og tykkelse!
  • Jeg har gått et år på lærerhøgskolen! Fant raskt ut at det ikke var noe for meg, så da begynte jeg på norsk frisørskole i stedet. Utrolig glad for at jeg tok det valget, selv om det ikke var så lett.

  • Jeg har to halvsøstre, en helbror og en stebror. Litt mine, dine og våre- men kunne ikke tenkt meg noe annet. Utrolig glad i familien min!

  • Okei, dette er sykt random.. men seriøst alle sokkene mine har hull under foten, haha! godt brukt.. Jon klager på dette hele tiden, men jeg orker aldri å bruke penger på nye sokker </3
  • Jeg er utrolig kveldstrøtt, og klarer sjeldent å holde meg våken etter tolv. Noe som ofte resulterer i at jeg sovner på sofaen.

  • Til tross for at jeg sover lett, sliter jeg med noe som heter søvnparalyse (også kalt hypnagogia). Dette er utrolig ubehagelig, og er en tilstand hvor kroppen midlertidig lammes i det jeg våkner eller sovner. Enklere forklart vil det si at jeg er lysvåken i hodet, men klarer ikke røre på kroppen uansett hvor mye jeg prøver. Veldig skremmende, men heldigvis ufarlig..

Noen som kjenner seg igjen i noe? �� Minner forresten om spørsmålsrunden jeg har gående HER.

PROWHITENING

Inneholder affiliatelenker

UKENS PRODUKTANBEFALING - PROWHITENING

Hei dere! Her kommer denne ukens produktanbefaling. Nå har jeg har lyst til å fortelle dere hvordan jeg holder tennene mine fine og hvite. Etter mange år med tannregulering og stress, er det viktig for meg å ha et hvitt smil, som kan opprettholdes på lettest mulig måte. Når jeg fikk høre om tannblekingen til ProWhitening og hvor trygt og lettvint det var å bruke, var jeg solgt. Dette måtte jeg bare teste!

ProWhitening består av en pakke tannblekingsstrips som man enkelt kan bruke hjemme. Stripsene skal sitte på i 30 minutter, og denne rutinen gjentar jeg i 2-6 uker for best mulig resultat. Man kan selv velge mellom 2, 4 og 6 ukers behandling :-) Selv har jeg 2 ukersbehandlingen, men jeg ser kjempestore forandringer allerede!
Prowhitening er fri for peroxider, og er derfor trygg for emaljen. Dette var veldig viktig for meg, da jeg er livredd for ising og andre ubehagelige skader på tenner eller tannkjøtt.

Tannblekingen kommer i fin innpakning, og er også kjempelett og ha med seg i veska, eller på reise. Selv skal jeg til Oslo i helgen, og da tar jeg med meg tannbleking for 3 dager. Genialt!
De har forresten også 100% fornøydgaranti. Altså, om du ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake! Jeg ser vel og merke ikke for meg at noen skulle ha bruk for å benytte seg av dette, hehe ��

Jeg er i allefall stolt ProWhitening ambassadør, og anbefaler denne til alle som vil ha en effektiv, rimelig og trygg tannbleking!

Nå har jeg vært så heldig å kunne gi dere tannblekingen til en litt ekstra gunstig pris ved bruk rabattkoden "INGRID50".

Dere finner tannblekingen HER!

❤❤❤

BURSDAG

Hipp Hurra! I dag har min kjæreste, samboer og bestevenn bursdag. ❤️ Vi startet dagen med sang, ballonger, gaver og muffins på senga. Dagen i dag tilbringes på jobb og skole, men i kveld må vi ut å feire. Bowling og slush (!!) står på planen, også får vi se hvor kvelden fører oss videre :-) jeg er for dere som lurer dødsgod i bowling ☺️

Dora synes verfall det var spennende med ballonger! ��

Jeg innså forresten mens jeg prøvde å blåse opp ballongene at lungekapasiteten min absolutt ikker er noe å skryte av �� jeg brukte en halvtime på en (!!) ballong... Er det mulig.. ��

Dere må ønske Jon gratulerer med dagen �� Ønsker dere alle en fin onsdagskveld videre ❤️

TODAYS OUTFIT

I dag var det rolig på frisørsalongen, så da fikk jeg gå hjem litt tidligere enn vanlig. Det var godt å bare rusle litt rundt i byen, se dagslys og treffe på kjentfolk. Jeg gjorde noen ærend, Jon har bursdag i morgen, så måtte handle inn litt småting. Kvelden i kveld har jeg brukt på å bake bursdagskake! ��

Her er i allefall ettermiddagens antrekk ��

| Sko Nike Huarache | Kåpe Zara | Bukse Dr. Denim | Genser Gina Tricot | Skinnhansker H&M | Veske Michael Kors |

Veldig enkelt antrekk på meg i dag, men det enkle er ofte det beste spør du meg! �� Hva syns dere?
Ønsker dere en fin tirsdagskveld videre �� Minner forresten om at jeg har en spørsmålsrunde gående HER.

NEW IN FROM JUNKYARD

THE PERFECT BOMBER JACKET

Jeg og samboeren min har snart vært sammen i 2 år, og i den anledning fikk jeg denne fine bomberjakken i gave. Jeg er så heldig �� Den har en perfekt grønnfarge, og er dødskul når armene brettes opp. Nå skal det sies at jeg allerede har 3 bomberjakker- men jeg har lenge ønsket meg en i grønn.

Dere finner den HER.
Jeg har min i M, men jeg liker den litt oversized.