hits

februar 2017

PROWHITENING

Sponset

A smile is the most beautiful thing a girl can wear

Nå er det snart et år siden jeg skrev om hvordan jeg holder tennene mine hvite- så her kommer en liten oppdatering! Jeg hadde regulering i over to år, og derfor er det SÅ viktig for meg å ha et hvitt smil, som kan opprettholdes på lettest mulig måte. ProWhitening består av en pakke tannblekingsstrips som man enkelt kan bruke hjemme. Stripsene skal sitte på i 30 minutter, og denne rutinen gjentar jeg i 2-6 uker for best mulig resultat. Selv har jeg 2 ukersbehandlingen, men jeg ser kjempestore forandringer allerede! Prowhitening er fri for peroxider, og er derfor trygg for emaljen. Dette var veldig viktig for meg, da jeg er livredd for ising og andre ubehagelige skader på tenner eller tannkjøtt.

Tannblekingen kommer i fin innpakning, og er også kjempelett og ha med seg i veska, eller på reise. Nå til helgen skal jeg jo til Oslo på Drake-konsert, så da tar jeg bare med meg 4 pakker i kofferten. Tar ikke noe plass, så er skikkelig lettvint!
De har forresten også 100% fornøydgaranti. Altså, om du ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake! Jeg ser vel og merke ikke for meg at noen skulle ha bruk for å benytte seg av dette, hihi! ��

Nå har jeg vært så heldig å kunne gi dere tannblekingen til en litt ekstra gunstig pris ved bruk rabattkoden "INGRID50". Dere finner tannblekingen HER! ❤ Om du er usikker kan du bestille en gratis vareprøve HER.

Klem, Ingrid

RABATTKODE!

Hurry up!

Hei! Nå er det ikke mange dagene igjen, så tenkte å minne dere på at dere med koden "Makeupmaniablogg2" gir 10% på et helt kjøp på Makeupmania.no frem til 01.mars! Selv har jeg fått testet flere produkter, og jeg har de på meg på bildene i innlegget. Her kommer en liten produktanbefaling! ❤

MARY-LOU MANIZER
Dere har sikkert fått med dere at jeg elsker highligheter, og nå har jeg fått meg en ny favoritt! Har hatt lyst til å teste The Balm Mary-lou Manizer lenge, da jeg har lest så mye bra om den. Gleden var stor da den levde opp til forventningene og mer enn det. Fargen er fantastisk fin, og den blender seg lett i huden. Kan kjøpes HER.

LUXE LIQUID FOUNDATION
Sikkert mange av dere som har hørt om GloMinerals Luxe Liquid Foundation, den har jo tross alt fått strålende tilbakemeldinger på nettet. For dere som ikke har hørt om den, så er det enkelt forklart en flytende foundation som inneholder diamantpulver, har SPF 18 og gir masse fuktighet. På grunn av all fuktigheten vil jeg si den passer best til normal/tørr hud. Den har lett til middels dekkevne, men det kan lett bygges opp mer dekk. Kan kjøpes HER

HOT MAMA
Jeg er helt avhengig av blush i kinnene, ellers føler jeg ansiktet mitt ser livløst ut. Denne fargen er SÅ fin, akkurat passe peachy/rosa, og legger seg så naturlig på huden. Den kan faktisk brukes som øyenskygge og highlighter også, så dette er et veldig allsidig produkt! Kommer med speil også. Kan kjøpes HER

HD FELT TIP LINER
Jeg bruker alltid eyeliner, uansett makeup look, og er derfor ganske avhengig av å ha en som blir skikkelig svart. Denne fra Beauty UK er utrolig god og gjør det så lett å få det til nøyaktig. Den har intens farge, vannfast formula og tørker raskt. Denne sitter! Kan kjøpes HER

Jeg er så fornøyd med servicen fra Makeupmania.no! Godt utvalg, rimelige priser og rask levering rett på døra ❤
Koden er gyldig frem til 01.mars, så her er det bare å kjappe seg!

UKE 8

Uken som gikk

AKKURAT NÅ
Har jeg spist lunsj og skal snart til å dra på jobb! Har stenging på Vero Moda i kveld ��

UKENS HØYDEPUNKT
Lemaitre på fredag! SÅ gøy, og konserten var like bra som sist. Vorset var også veldig gøy, så alt i alt en kjempefin kveld! Takk til Junkyard for billetter ❤

UKENS FILM
Denne uken har jeg faktisk ikke sett en eneste film.. Thats a first! Sett mange episoder av Suits i stedet

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Innlegget om at jeg har blitt blond igjen! Du kan lese det og se bildene HER

UKENS SERIE
Jeg har begynt å se Suits igjen, flere år siden jeg så sesong 1 nå. Skikkelig bra serie, og om du ikke har sett den anbefaler jeg den på det sterkeste!

NESTE UKES MÅL
Spare penger frem til jeg skal til Oslo! Da skal det shoppes, å frem til det er det fullt stopp, hehe ��

UKENS CRAVING
Potetgull, uansett type. Jeg er avhengig...

UKENS ANTREKK
Finner du HER og HER!

UKENS KJØP
Kjøpe meg nye sko her om dagen. De er dødsvonde å gå i, men SÅ fine. Haha!

UKENS FAVORITTPRODUKT
Highlighteren fra Mary-lou Manizer! Har skrevet en produktanbefaling HER, og den kan kjøpes HER. Koden "Makeupmaniablogg2" gir 10% på et helt kjøp frem til 01.mars!

Q: Hvordan har din uke vært?

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Bootcut jeans & faux fur

Hei ❤
Håper dere alle har hatt en fin helg! Det har iallefall jeg, men i dag er jeg sliten! tredagers er ikke helt tingen for meg, men gud så gøy det er! I dag har jeg med andre ord bare tatt det med ro, sett bort fra en liten gåtur, og det er planen for resten av kvelden også. Akkurat slik en søndag skal være! Til tross for lite aktivitet i dag har jeg fått tatt noen bilder, så her kommer dagens outfit!

The outfit

Faux fur - Gina Tricot (old) / Bootcut jeans - H&M / Knit - Vero Moda

The details

Belt - Zara / Boots - H&M / Bag - Vintage Chanel / Earrings - Weekday

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

HIGHLIGHTER

Sponset

Mary-Lou Manizer

Dere har sikkert fått med dere at jeg elsker highligheter, og nå har jeg fått meg en ny favoritt! Jeg har brukt ABH Glow Kit i en evighet, men har hatt lyst til å teste The Balm Mary-lou Manizer lenge! Har jo lest så mye om denne før, så gleden var stor da den levde opp til forventningene og mer enn det. Fargen er fantastisk fin, og den blender seg lett i huden.

Jeg fikk min fra Makeupmania.no, og er så fornøyd med servicen! Frakten gikk raskt, og jeg fikk den levert på døra (!!).
Kan kjøpes HER. ✨ Koden "Makeupmaniablogg2" gir 10% på et helt kjøp frem til 01.mars!

Q: Har du testet Mary-lou Manizer?

Klem, Ingrid

TODAYS MAKEUP

Burgundy smokey eyes

Hei og good helg til dere! ❤ Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, og nå skal jeg straks videre i bursdsag. En rolig tre-dagers på meg. Det skjer ikke ofte! Haha. Men morsomt er det iallefall. Konserten i går var forresten kjempebra, og vi hadde det så gøy! Uansett. Her er dagens makeup look. Jeg har blitt hekta på smokey eyes med burgunder og rosatoner, syns det er så fint. I tillegg fremhever fargene blå øyer. Love it!

Foundation - GloMinerals, Luxe Liquid Foundation (HER). Highlighter - Mary-Lou Manizer (HER)

Klem, Ingrid

LEMAITRE

Cut to black

Hei dere! Beklager sen oppdatering i dag, men har ikke hatt tid før nå. Først vil jeg bare si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på den nye hårfargen! Nå skal vi snart av gårde på vors før turen går videre på Lemaitre-konsert. Jeg var så heldig å vant to billetter av Junkyard, så dette blir bra! Var på konsert med de i 2015 også, og det var utrolig god stemning, så regner med det blir minst like bra i kveld. �� Uansett! Ønsker dere alle en kjempefin fredagskveld, så snakkes vi mer siden ❤

Klem, Ingrid

NEW HAIR COLOR

Strawberry blonde

Hei fine lesere! Ser dere noe nytt? ❤
Vel, det flotte med rosa er at det ikke sitter særlig godt, så etter et par vask er fargen nesten borte. Med andre ord: I'm back to blonde! Endelig kan jeg gå i hvilke klær og farger jeg vil, uten at det blir helt kræsj med håret. Haha! Små gleder.. Jeg er iallefall veldig fornøyd, og skulle jeg ombestemme meg er det jo fort gjort å farge det tilbake til rosa.

Q: Så, hva syns dere?

Klem, Ingrid

NEW NAILS

Sponset

Burgundy nails

Hei!
Som jeg nevnte i går, har jeg vært å fikset neglene mine hos Petit! Denne gangen ante jeg ikke hva jeg skulle gå for, men etter mye spekulering og god hjelp fra Silje, gikk jeg for negler i burgunder. And I love it! Silje fikk de akkurat slik jeg ville ha de, og jeg ble kjempefornøyd som alltid. Petit holder til i splitter nytt lokale på Møllenberg, nærmere bestemt Nonnegata 16. Veldig sentralt med andre ord! ��

Om dere vil se mer finner dere de på:
Facebook HER
Instagram
HER

Salongen tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler og vippe extensions. Ring eller send melding til 48504056 ved bestilling av time. ❤ Anbefaler både Silje og Sandra, SÅ flinke begge to.

Klokke fra Komono.

Q: Hva syns du?

Klem, Ingrid

BACK TO BLONDE?

I need your help!

Jeg vet dere elsker det rosa håret, og tro meg; det gjør jeg og! Men, jeg skal innrømme at jeg begynner å bli litt lei, mest fordi jeg ikke kan gå i alt jeg vil av klær. Alt kræsjer med hårfargen, og av den grunn går jeg for det meste i sort og hvitt. Jeg liker å være kreativ i klesveien, så det er litt kjedelig! Når det er sagt, følger jeg at det rosa håret er SÅ meg, så nå trenger jeg hjelp av dere! Back to blonde, eller forbli rosa?

Klem, Ingrid

BUSY

Running around town

Hei fine dere! ❤

I dag har det gått i ett siden jeg forlot leiligheten. Var helt sikker på at jeg hadde negletime klokken ett, men på vei dit oppdaget jeg at det ikke var før to.. God tid til å rusle i butikker med andre ord. Etter negletimen (ble forresten kjempefornøyd som alltid, viser dere mer i morgen) gikk turen videre til midtbyen. Jeg har lett etter et par høyhælte boots i en evighet, men jeg finner aldri noen som ser ut som jeg ønsker.. Løp fra butikk til butikk, but no luck.. Vil ha block heel, spiss tå og relativt høyt skaft. Noen som har sett slike? I'm desperate! �� Haha. Anyways! Nå er jeg endelig hjemme igjen, og resten av kvelden skal brukes på skole og arbeidskrav som straks skal inn. Spennende liv.. (not).

Q: Hvordan har din vært? ❤

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Faux fur

Hei, og god morgen! Bare titter innom for å hilse på, for nå skal jeg straks avgårde på negletime. �� Har ikke peiling på hva jeg skal gå for denne gang, men satser på at jeg finner det ut når jeg kommer dit! Anyways, her er dagens outfit:

The outfit

Faux fur - Gina Tricot / Jeans - H&M / Knit - Vero Moda

The details

Sko - Bianco by Camilla Pihl / Belte - Zara / Veske - H&M / Øreringer - Gina Tricot

UKE 7

Uken som gikk

AKKURAT NÅ
Nå har jeg akkurat sminket meg, og skal straks av gårde for å sende en pakke på posten! Har fri i dag, så bobber litt med bloggen, koser med kattene og ser Dr.Phil. Fin dag!

UKENS OPPTUR
Valentines day! Årets koseligste dag ❤ Lenge leve kjærligheten!

UKENS NEDTUR
Skikkelig slapp etter 14 dager med sykdom og dårlig kosthold.. Lite overskudd er det værste, og det har gått utover både skole og jobb. Blæ!

NESTE UKES MÅL
Komme i gang med hverdagen igjen! Skole, jobb og blogg får fullt fokus fremover.

UKENS CRAVING
Jeg har NULL matlyst om dagen, ingenting frister.. Sikkert en sammenheng med at jeg mistet smaken når jeg ble syk (tett i nesen), så satser på at matlysten kommer tilbake snart ❤

UKENS SERIE
Jeg er liiiitt seint ut, men jeg har endelig begynt på siste sesong av Orange is the new Black! Love it ��

UKENS FILM
Åh, umulig å velge, men har skrev et innlegg i går over mine favorittfilmer atm, som du kan lese HER!

UKENS PERSON
My valentine, Jon ❤

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Ukens mest leste innlegg ble "Svar på spørsmål". Du finner det HER!

UKENS KJØP
Det nye beltet mitt fra Zara.

UKENS FAVORITTPRODUKT
ELSKER min nye foundation fra GloMinerals! Du kan lese hele produktanbefalingen HER

UKENS OUTFIT
Ukens outfit finner du HER.

Q: Hvordan har din uke vært?

Klem, Ingrid

ACCESSORIES

Favorite accesories at the moment

Less is NOT more. Details is everything, og selv elsker jeg detaljer i gull.

Belte - Zara / Veske - Vintage (Chanel) / Øreringer - H&M / Smykke - Jane Kønig / Ringer - Pieces, Glitter og Gina Tricot / Klokke - Daniel Wellington

PASTEL P!NK

Pastel pink inspo

Mange av dere som stiller spørsmål angående rosafargen min og som vurderer å farge håret i samme farge. For dere som er usikker, så kommer det litt inspirasjon her. ❤ Just go for it!

KINOANBEFALING

"A truly incredible piece of cinema"

Hei, og god søndag til dere! ❤ Her regner det og er full storm, rett og slett skikkelig innevær. Derfor tenkte jeg å gi dere noen gode filmanbefalinger, for hva passer vel bedre enn en kinodate i dette ruskværet? Jeg har sett så mye bra på kino i det siste, januar og februar er jo sesong for gode filmer (Oscar og Golden Globe). Her kommer noen av mine favoritter:

MANCHESTER BY THE SEA:
Manchester by the Sea er et av årets største Oscar-favoritter. Den har allerede fått fem Golden Globe-nominasjoner, blant annet for Casey Afflecks innsats i hovedrollen. Filmen handler om Joe Chandler som mister broren sin, og må dra til hjembyen Manchester, hvor han får vite at han (mot sin vilje) har blitt oppnevnt som verge for brorens tenåringssønn. I tillegg til dette må han også ta et oppgjør med sin egen fortid, og den forferdelig hendelsen som rammet han og hans tildigere kone. En utrolig god film. Så ekte og rørende. Vanskelig å ikke gråte når man ser denne!

LA LA LAND
Vi var på førpremieren av denne på valentinesday, og for en film! Den er litt utenom det vanlige, siden det er en "musical", men historien er så fin. I tillegg er det Ryan Goslin og Emma Stone som har hovedrollene, ingen nedtur det heller akkurat! Filmen handler om Mia og Sebastion som bor i L.A. De begge har store drømmer; hun vil bli skuespiller, han vil eie sin egen jazzbar. Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss med inn i ekstasen fra lykken vi jakter på og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over. Filmen ble årets store vinner under Golden Globes, hvor den vant 7 priser; beste regi, beste manus, beste spillefilm, beste kvinnelige skuespiller, beste mannlige skuespiller, beste orginalmusikk og beste orginalsang. Wow!

LION
Denne filmen var jeg og Malin å så i går. Jeg har hatt lyst til å se den lenge, men den har alltid blitt valgt bort til fordel for andre filmer.. That being said: dette er nok en av de fineste (og tristeste) filmene jeg noen ganger har sett. Tror ikke det var et øye tørt i kinosalen når filmen var slutt. En helt utrolig historie, basert på selvbiografien til Saroo Brierley, "A long way home". Filmen handler om fem år gamle Saroo, som forsvinner fra storebroren sin i Calcutta, India. Han overlever mot alle odds, og blir til slutt adoptert av et par i Australia. 25 år senere vender han tilbake til India for å finne familien sin.
Denne MÅ dere se!

MOONLIGHT
Denne filmen er nominert til hele 8 Oscars, og det skjønner jeg godt. En grensesprenge film, som følger en ung svart manns liv fra barndom til voksen alder, i et tøft strøk i Miami. Filmen handler om hans kamp om å finne sin plass i verden, og er en tidløs historie om historie om menneskelig kontakt og om de øyeblikk, mennesker og krefter som former våre liv og gjør oss til den vi er. Veldig sterk film, som må sees,


Q: Har du sett noen av filmene?

Klem, Ingrid

LUXE LIQUID FOUNDATION

Sponset

Makeupmania.no

Hei dere, og god fredag! Nå er det ikke mange timene igjen før helg. ❤ Selv tenkte jeg å kickstarte helgen med en liten foundation-anbefaling. Sikkert mange av dere som har hørt om GloMinerals Luxe Liquid Foundation, den har jo tross alt fått strålende tilbakemeldinger på nettet. For dere som ikke har hørt om den, så er det enkelt forklart en flytende foundation som inneholder diamantpulver, har SPF 18 og gir masse fuktighet. På grunn av all fuktigheten vil jeg si den passer best til normal/tørr hud. Den har lett til middels dekkevne, men det kan lett bygges opp mer dekk.

Jeg mottok denne nettopp, så har fått testet den et par dager, og jeg har bare en ting å si så langt; WOW! Denne gir helt fantastisk glød, og ser så naturlig ut! De ultrafine mineralene gir fuktighet, som gjør at foundationen holder seg "on fleek" hele dagen. Jeg har fått min fra Makeupmania.no, og er så fornøyd med servicen! Bestilte den på mandag, og ikke mange dagene senere fikk jeg den levert på døra (!!).

Kan kjøpes HER, og jeg har min i fargen Porcelain.
psst... Jeg har en rabattkode til dere! Koden "Makeupmaniablogg2" gir 10% på et helt kjøp frem til 01.mars!

DRAKE

Nedtelling

Litt usikker på om jeg har nevnt det før, men om et par uker skal jeg og Jon Håvard til Oslo på konsert! Jeg kjøpte konsertbilletter til Drake, hotell og flytur i julegave til min kjære, og nå er turen rett rundt hjørnet. Gleder meg! Husker jeg syns det var SÅ lenge til når jeg bestilte turen, men tiden går jo såå raskt. Vi skal ligge på et hotell rett ved Telenor Arena, så det blir nok perfekt. Vors og nach på hotellrommet vårt! Haha, neida.. (joda). Konserten er søndag 05.mars, men vi drar nedover til Oslo fredag 03. Masse tid til shopping, museum og god mat med andre ord!

Noen av dere som skal dit?

Klem, Ingrid

SMINKETIPS

How to stop foundation rubbing off your nose

Hei! I dag tenkte jeg å komme med et lite sminketips. Regner med det er flere der ute som sliter med at foundation sklir av i T-sonen og spesielt på nesen? Huden blir raskt oljete, og sminken holder seg ikke på plass uansett hvor mye man pudrer. Til slutt ender man opp med "kakete" nese.. Blæ! Høres det kjent ut? Det skjer i alle fall stadig vekk her i gården, og det er lite som er så kjedelig som å ha flawless hudsminke i det ene øyeblikket, og rød nese i det neste. Uansett. Her om dagen kom jeg over et lite tips på Youtube som jeg tenkte å dele med dere! ❤

*

STEG 1:
Sørg for at huden har nok fuktighet. Påfør som vanlig primer i hele ansiktet, unntatt nesen/T-sonen.

STEG 2:
I stedet for vanlig primer på nesen, bruk øyenskyggeprimer! Den er tykkere, og får foundationen til å sitte. Spray over settingspray.

STEG 3:
Påfør foundation i hele ansiktet unntatt nesen. Nesen tar du helt til slutt, men bruk kun "restene" fra kosten. Blir det for mye foundation er det større mulighet for at sminken kaker seg.

STEG 4:
Sett sminken med pudder og settingspray, og voila! Nesen holder seg fin hele dagen ❤

*

Jeg er kjempedårlig til å forklare, så håper det made sense! Jeg har i alle fall testet ut teknikken i noen dager nå, og syns det funker kjempegodt. Å Bruke øyenskyggeprimer gjør virkelig susen, så jeg anbefaler dere å teste det ut! Selv bruker jeg DENNE (i fargen soft ochre) som primer, og den fungerer kjempegodt. Spør meg gjerne om det er noe jeg forklarer dårlig!

Klem, Ingrid

LEOPARD

leopard print is the new black

Dere har sikkert fått med dere at jeg elsker leopardmønster, og dette er siste tilskuddet i samlingen! Jeg kjøpte den på Tise for en liten stund siden etter å ha lett etter en slik i evigheter. Et kupp, rett å slett!

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

BACK AT IT..

Etterskjelv

Huff, er det mulig? Jeg rakk å være frisk i to dager før feberen kom tilbake.. I natt har jeg sovet nada, og formen er skikkelig crap. Håper det bare er snakk om et lite "etterskjelv", og at jeg blir frisk igjen på null komma niks.. Skal prøve å ikke la det komme i veien for bloggingen i dagene fremover! Uansett. I dag har jeg jobbet litt med skole, fått unna to arbeidskrav og jobbet litt med innlegg for dagene fremover. Hverdagen tar ikke pause ved sykdom her i huset!

I kveld er jeg hjemme alene, så planen er å sortere klesskapet og selge unna enda mer klær! Som dere sikkert har sett kvitter jeg meg med massevis på Tise, så anbefaler dere å sjekke det ut. Har inngått et lite kompromiss (med meg selv, og samboeren), at hvis jeg kjøper noe nytt, må jeg kvitte meg med noe gammelt! Bra for klesskapet, pengboken, samvittigheten og ikke minst miljøet!

Anyways! Nå står middagen klar, så vi snakkes mer senere ❤

Klem, Ingrid

PRODUKTANBEFALING

ghd heat protection

Hei dere! Da var det på tide med en ny produktanbefaling, og denne gangen skal jeg fortelle dere om varmebeskyttende fra ghd! Regner med de fleste av dere vet hvor viktig det er å bruke varmebeskyttende, men sier noen ord om det likevel. Bruker du ikke vamrebeskyttende blir håret ditt tørt og livløst, mister glansen og ikke minst vil hårfargen falme. Man bryter rett og slett ned strukturen på håret- og det er ikke bra!

Denne fra ghd beskytter mot føning, krølling og glatting, og er super til daglig styling :-) Merker ikke at den er i håret, og lukter FANTASTISK! �� Den beste jeg har prøvd, iallefall ❤

Ghd Heat Protection Spray kan kjøpes HER!

DONUTS

Donut worry, be happy!

Nå koser vi oss greit her ❤ Valentine må nok være en av mine favorittdager- SÅ mye kjærlighet! Om ikke lenge går turen på kino, hvor vi skal på førpremieren til La La Land. Har gledet meg til å se filmen i evigheter, så håper den lever opp til forventningene! Men aller først skal vi kose oss med deilige donuts og sjokoladehjerter. Mmm! Snakkes mer siden ❤

Klem, Ingrid

VALENTINE OUTFIT

Happy valentines day!

Hei og happy valentines day til dere! Håper du har en fin dag, enten du er singel, gift, samboer eller har kjæreste. Husk at denne dagen er ikke bare for å feire kjærligheten med den man er sammen med, men også venner og familie! ❤
Selv skal jeg og Jon på Kino sammen, og ellers bare spise god mat og kose oss! Det viktigste er at man er sammen. Uansett. Her kommer dagens outfit!

The outfit

Jakke med broderier - Zara / Mom jeans - Vero Moda (Pieces) / Genser - Bubbleroom

The details

Sko - Bianco by Camilla Pihl / Belte - H&M / Clutch - Day Birget et Mikkelsen / Ringer - Glitter og Gina Tricot

Kos dere i dag!

Klem, Ingrid

SVAR PÅ SPM

Nyx Liquid Suede - Vintage

Hei dere! Beklager litt sen blogging i dag, men jeg har vært på jobb! Egentlig ville jeg bare innom å si hei, men siden det er en del som har sendt meg spørsmål angående gårsdagens leppestift, tenkte jeg å svare på det i samme slengen ❤

Den er fra NYX, og er i serien Liquid Suede. Fargen heter Vintage, og er nok den beste mørke fargen jeg har testet! Denne legger seg fint og holder hele dagen, uten at den "skolder" og legger seg i linjene. SÅ fin! Kan kjøpes blandt annet HER

Q: Noen av dere som har testet denne?

Klem, Ingrid

NEW IN

decorative shelf

Som jeg fortalte i går så har vi kjøpt oss ny hylle! Den var utrolig upraktisk å montere opp, men det ble veldig bra når vi endelig fikk den opp! Hyllen vi hadde fra før har vært med meg gjennom 4 leiligheter, så det var virkelig på tide med ny.. Den er forresten fra Søstrene Grene, og kostet rundt 500 kr. Ikke så verst! �� Skål og oppbevaringsboks er fra Design Letters og klokken (som er full av talg..) + lampen fra Ikea!

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Plaid jacket

Hei dere, og god søndag! Nå begynner jeg endelig å føle meg frisk, så i dag har jeg og Jon vært ute på en liten tur. Det er iskaldt i Trondheim om dagen, så lange turen ble det ikke- men godt å komme seg ut en tur likevel! Jeg kledde meg (som alltid) i litt for lite klær, så vi bestemte oss for å sette oss på en café i stedet. Koselig! Nå har vi akkurat kommet hjem, og planen i kveld er å lage hjemmelaget pizza og spille brettspill. En fin søndag, med andre ord.

Uansett! Her er dagens outfit:

The outfit

Jakke - H&M / Høyhalset genser - Vero Moda / Dressbukse - H&M / Strømpebukse - Ebay

The details

Ringer - Glitter, Pieces og Gina Tricot / Veske - Vintage / Øreringer - Weekday / Sko - Puma Basket

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

GJENBRUK

Vintage shopping

Hei fra sengen! Føler ikke jeg skriver om annet enn forkjølelse jeg, men sånn er det når dagene ikke går til stort annet. I dag har vi i alle fall vært utenfor dør, nærmere bestemt på Fretex. Det har seg nemlig slik at vindusutstillingen ble lagt ut for salg, og jeg har sikla etter en kjempekul vintage Levis 501 som var i vinduet lenge. Men den var dessverre allerede røsket vekk innen vi kom dit, så det ble en liten bomtur. Det var uansett koselig å rusle rundt å se litt, jeg elsker vintage shopping og er konstant på jakt etter nye skatter! Gjenbruk er virkelig tingen, og jeg håper at flere og flere får øynene opp for det. Ellers tok vi turen innom Søstrene Grene for å handle en hylle, og brukt store deler av kvelden på å montere den.. Haha! Bra ble det til slutt i alle fall, viser dere resultatet siden ❤

Mildt sagt sjokk på kroppen å gjøre så "mye" etter å ligget inne en hel uke, men kjente jeg trengte friskluft- så godt var det! Nå er planen å bare slappe av resten av kvelden, samle krefter til neste uke, og forhåpentligvis bli helt frisk! Ikke lenge igjen nå tror jeg, og da skal bloggingen endelig komme tilbake til normalen! ��

Ønsker dere alle sammen en fin lørdagskveld!

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Heartache and camouflage 

Hei dere! Kom meg ut en tur i dag, til tross for litt dårlig form. Deilig å sminke seg og ha litt rutiner, men merker at jeg ikke er helt frisk enda.. Nå er jeg helt utmattet, men jeg hadde jo så lyst til å vise dere den nye jakken min! Tok jo noen bilder i går, men ville vise den i en outfit også. Hope you like it!

The outfit

Whatever jakke - Zara / Jeans - Bik Bok / Heartache genser - H&M

The details

Lue - H&M / Veske - Vintage Chanel / Ringer - Pieces og Gina Tricot / Smykke - Jane Kønig / Øreringer - Weekday

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

NEW IN

No bad days

Good morning! Formen begynner å komme seg, men jeg er ikke helt frisk enda.. Dere er sikkert lei av å høre meg sutre, men jeg lover å komme tilbake til normalen snart! Uansett. For en god stund siden dumpet denne lekkerbisken ned i postkassen min, men jeg har ikke fått tatt bilder av den før nå. Den er fra Zara, og neglene mine er det Silje på Petit som har lagt ❤ Love it!

Dere finner den HER.

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

KAN BARE GÅ EN VEI..

Feber, vond hals og søvnparalyse

God morgen, fininger! Jeg har ikke sovet noe i natt på grunn av feber, vond hals og søvnparalyse, og derfor har jeg sovet helt til nå.. Formen har så langt bare forverret seg, men nå tenker jeg at det kan vel bare gå en vei? Satser på å bli i bedre form snart, men enn så lenge holder jeg senga. Ser serier, spiser is og suppe (funker kjempegodt til å lindre halsen). Med andre ord er det lite spennende som skjer i livet mitt om dagen, men jeg ville innom å si hei likevel!

Snakkes mer når formen har kommet seg ❤

Klem, Ingrid

UKE 5

Uken som gikk

Jeg har blitt syk, så litt forsinket, men her kommer innlegget om uken som gikk!

AKKURAT NÅ:
Har jeg jobbet med to arbeidskrav, selv om formen er helt på bånn. knasker paracet og ibux om en ann, men hverdagen settes dessverre ikke på pause av den grunn..

UKENS OPPTUR
Fått ryddet skikkelig i klesskapet, og solgt unna en hel haug med klære på Tise! Godt med en detox, i tillegg til at man enklere ser mulighetene med de klærene man har!

UKENS NEDTUR
Å bli forkjølet.. Har holdt meg frisk så lenge, at jeg begynte å ha troen på at jeg skulle komme meg gjennom vinteren uten å bli syk.. Den gang ei.

UKENS SERIE
Åh, fordelen med at man er syk er jo at man kan se haugevis av episoder uten å ha dårlig samvittighet. Jeg har begynt på The O.C igjen, favorittserien min når jeg var mindre. Likebra ti år senere! Love it.

UKENS FILM
Film har måtte vike unna for serier denne uken, men til uken har vi bestilt billetter til La La Land, og jeg gleder meg SÅ til å se den! Nominert til blant annet 14 Oscars.

UKENS OUTFIT
Finner dere HER

UKENS SELVPLEIE
Nye negler, og jeg elsker de! Denne gangen gikk jeg for svarte ballerinas. Fikser de som alltid på Petit!

NESTE UKES MÅL
Å bli frisk! Haha, telles det? Får seriøst mancold x 100....

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Ukens mest leste innlegg ble "Trondheims guide". Dere finner det HER

UKENS CRAVING
Haribo Stjernemix. Nam!

Q: Hvordan har din uke vært?

Klem, Ingrid

FEELS LIKE I'M DYING

Oldie but goldie 

Hei dere! Husker dere at jeg skrev i går at jeg var veldig klar for en ny uke med masse energi og motivasjon? Well.. I was wrong! Jenta her våkna opp i kjempedårlig form, og nå tror jeg jammen meg at jeg har blitt forkjølet. Farsken å! Jeg har ikke vært skikkelig syk på evigheter, og trodde jeg skulle slippe unna.. Men, siden alle vennene mine har vært forkjølet var det vel bare snakk om tid før jeg ble smittet jeg også. Man har vel aldri tid til å være syk, men nå passet det veldig dårlig! Så mye med skole, jobb og blogg fremover- så nå har jeg stappet i meg Paracet, Ibux og CuraMed. Satser på at jeg på bli frisk på null komma niks!

Bildene er gamle- men samme pysjen som jeg har planer om å bo i til jeg blir frisk ��

Håper dere er friske og raske, og hvis ikke; god bedring til dere ❤

Klem, Ingrid

FOTOFRI SØNDAG

Just one of those days

Hei fininger! Håper alle har en fin søndag :-) Selv er jeg utrolig sliten om dagen, og det merkes kanskje på bloggingen også. I dag følte jeg for en fotofri søndag, altså ingen selfies eller antrekksbilder i dag. Det trengs, og godt er det! Skulle egentlig ut å gå en i finværet tidligere i dag, men kroppen min skriker etter senga, så her har jeg blitt liggende mesteparten av dagen. Just one of those days... Vi snakkes mer i morgen! Da er det ny uke, og jeg satser på masse energi og motivasjon �� I mellomtiden legger jeg ved bilder fra en litt bedre dag ��

Klem, Ingrid

JEG HAR TESTET L'OREAL COLORISTA

Rose blonde

Når jeg så L'oreal Colorista på butikken MÅTTE jeg bare teste! Fargen så helt nydelig ut, og det virket nesten to good to be true. Nå har jeg fått testet den, og her kommer en liste over hva jeg syns var bra og dårlig!


LIKES

 • Fin farge
 • Enkel bruksanvisning
 • Perfekt om du ikke tørr gå all the way

DISLIKES

 • Utrolig sterk lukt.
 • Svært svak farge.
 • Lite farge i en pakke (jeg har lob og burde hatt to pakker)


Det første som slo meg når jeg prøvde denne var at det luktet veldig sterkt amonniakk. Tidligere rosafarger jeg har brukt inneholder ikke det, og blandes ut med conditioner, ikke vannstoff. Colorista sliter altså mer på håret. Jeg har jo lyserosa hår fra før av, men jeg oppdaget raskt at man må være helt platina for at denne skal ha noen effekt. Er du mellomblond vil denne mest trolig ikke ha noen virkning at all, og det syns jeg var veldig dårlig. Den passer derimot veldig godt dersom du er platinablond, og ikke tørr å gå all the way! Den gir et lite hint av rosa og blir derfor ikke så voldsomt, mer jordbærblondt. Selv måtte jeg farge håret på nytt etter denne, da den ikke vistes.

Jeg ville nok ikke kjøpt denne igjen, men tror den kan være kjempefin til noen med et annet behov enn meg. Jeg holder meg til Fudge Paintbox og Revlon Nutri Color enn så lenge!

Q: Noen andre som har testet denne? Hva er din erfaring?

Klem, Ingrid

PIZZA OG BOWLING

Pizza og bowling

Hei, og god fredagskveld til dere. ❤ Endelig helg! Eller, nesten for min del. I morgen skal jeg på jobb, men det er bare snakk om 4,5 time, så det går nok unna! I dag har jeg for det meste vært på farten, og startet dagen med å fikse neglene mine på Petit (SÅ fornøyd) før turen gikk videre på Solsiden. Der traff jeg tilfeldigvis på Roy, en god kompis av meg, og vi ble sittende å drikke kaffe (kakao for min del) i en god stund. Veldig koselig! Nå har vi akkurat kommet hjem fra bowlingen, hvor vi spilte et par runder med noen venner. Første runde gikk greit, men måtte kaste inn håndkleet på runde to da det rett og slett ble for vanskelig med så lange negler. Haha! Noe komisk... Nå har vi bestilt med oss pizza, og sitter med hver vår pc på fanget. Planen er å bare slappe av resten av kvelden, og det skal nytes :-) Elsker forresten de nye lesebrillene mine! Skikkelig 70s. Bruker +1.5 i styrke, og fant disse til rundt 100 kr på H&M. Love it!

Q: Hvordan har deres fredag vært?

Klem, Ingrid

NEW NAILS

nails as black as my soul

Altså, hvor kule er ikke disse neglene? LOVE IT! Denne gangen jeg jeg for svarte, som en liten kontrast til de lyse jeg har hatt tidligere. Fikset de som alltid på Petit Skjønnhetssalong, og denne gangen var jeg til superflinke Silje. Så koselig jente, tiden bare fløy forbi! Jeg er iallefall superfornøyd som alltid, og denne gangen var jeg på de nye, fine lokalene på Møllenberg. Anbefaler alle å ta turen innom Petit Skjønnhetssalong, de legger negler, vipper og mer.

Dere finner de på Facebook HER og Instagram HER.

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

SNAPCHAT

Snapchat lately

Good morgen! I dag kickstarter jeg dagen med en liten throwback, aka snapchat lately. Legg meg gjerne til om du vil følge med på hva jeg driver med om dagen! ��: Ingridbjugan

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Louis Vuitton and suede

Hei og god torsdag til dere! Håper alle har hatt en fin dag så langt :-) Selv har jeg brukt mesteparten av dagen på skole, og nå skal jeg straks lage middag. Asiatisk står på menyen i dag, med hjemmelagde vårruller. Nam! Tenkte å prøve å lage en oppskrift for dere, er utrolig enkelt. �� Anyways! Her kommer dagens outfit:

The outfit

Jakke - Ukjent merke (kjøpt på Tise) / Kjole - Pieces / Caps - Vero Moda

The details

Sko - Pieces / Veske - Vintage Louis Vuitton / Klokke - Daniel Wellington / Nails - Petit Skjønnhetssalong

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

GLOSSYBOX

The marble box

Da var endelig den nyeste Glossyboxen kommet i posten. Jeg har mottatt glossybox siden august nå, og det er fremdeles like stas! Elsker designet denne gangen, kan faktisk bruke den som interiør i leiligheten også ��

Jeg repeterer nok meg selv litt nå, men til dere som er litt usikker på hva Glossybox går ut på forklarer jeg det enkelt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

Denne boksen inneholder:
 • OOLUTION, Eye Love
 • SPA TO YOU, Face brush
 • GLAM OF SWEDEN, Matte Nail Polish (nude)
 • HOT MAKEUP, Mono duo Cracked baked Eyeshadow
 • PALMOLIVE GOURMET, Gourmet Mint og Coconut Shower Cream
 • BONUSPRODUKT: SOFTLAN, tøymykner, Bringebær

Kan bestilles HER

Klem, Ingrid

TRONDHEIM GUIDE

Her om dagen fikk jeg spørsmål om jeg ikke kunne lage en Trondheims-guide. Klart jeg kan! Har bodd her i snart 4 år nå, og stortrives! Ingen planer om å flytte med det første. Dette innlegget kunne blitt utrolig langt, så derfor valgte jeg å kun ta med mine absolutte favoritter:

Restauranter

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er glad i å ut å spise. Syns det er så koselig! Jeg har testet ut mye, men langt i fra alt, så her kommer noen av mine favorittrestauranter.

Una Pizzeria e Bar: byens beste pizza! I sommer bodde jeg nærmest her, spiste pizza seriøst hver dag. Nydelig mat og perfekt lokasjon (Solsiden). De har også pasta. Anbefales!

San Sebastian: tapas, en stor favoritt hos meg. Som dere sikkert har fått med dere er jeg og Jon der stadig vekk, rett og slett fordi jeg ELSKER kombinasjonsmenyen "grillpanne". Nam! San Sebastian har byens beste patas bravas, en selvfølge når man spiser tapas.

Frati: dødsdigg italiensk mat i byens kuleste lokale som ligger midt på Trondheim Torg. De har alt fra pizza til biff, og store porsjoner til en rimelig penge. Verdt turen!

Superhero Burger: får vann i munnen bare jeg tenker på denne burgeren. Hjemmelaget, saftig burger, nam! Her er det god stemning, billig øl og brettspill.

Shopping

Trondheim har de fleste store kjedebutikkene. Selv går jeg alltid innom Vero Moda og Zara i Nordre gate, og ellers shopper jeg på H&M, Gina Tricot og Bik Bok på Trondheim Torg. Hvis jeg skal ha litt mer eksklusive varer går jeg på Retro, Carma, Seams (bakklandet) eller Høyer. Så mye fint, så her er det vanskelig å beherske seg, haha!
Ellers elsker jeg Fretex, der kan man finne så mye kult! Ligger en på Møllenberg og Fjordgata.

Attraksjoner

Det er mye å se/oppleve i Trondheim, og Jon og jeg elsker å være turist i egen by. Viktig med litt kultur! Her kommer noen anbefalte attraksjoner:

Justismuseet: ligger rett ved der vi bor, og jeg anbefaler alle å ta turen. Et veldig spennende museum som viser gjenstander og hendelser fra norsk rettshistorie fra 1600-tallet og frem til i dag. Ble helt sjokkert over alt det fæle som har skjedd med mennesker før i tiden..

Trondheim Kunstmuseum: dette er plassen for deg som er glad i kunst, men er absolutt en opplevelse for de som ikke er det også. Så koselig å rusle rundt å titte. Her er det både temporære utstillinger med internasjonal og regional kunst, i tillegg til museets store kunstsamling.

Festningen: fint turmål, med utsikt over hele byen. På toppen er det også en kjempekoselig restaurant.

Bakklandet: Trondheims koseligste bydel, uten tvil! Masse koselige cafeer og nisjebutikker. Vi er innom her nesten hver gang vi går tur, enten for å gå på cafè eller bare kjøpe oss en kakao på Narvesen. Koselig! Sjekk ut sykkelheisen.

Nidarosdomen: no words needed! Denne kirken er ah-mazing. Må sees!

Utesteder

Nå er jo ikke jeg ute så ofte, men når jeg først er det liker jeg veldig godt Diskoteket og TAG. God stemning, med muligheten til å snakke og/eller danse om man heller vil det. Jeg er ikke så glad i utesteder der man må rope for å høre hverandre, og drar heller på en bar eller et litt roligere sted om det er mulig. Venninne mine drar meg som regel med på Studio 26, Down Town eller The Mint, men jeg skal innrømme at jeg ikke er SÅ stor fan, haha.

Cafèer

Nå drikker jo ikke jeg kaffe, men jeg elsker å gå på cafè uansett.

Ni Muser: kjempekoselig kunstcafè like ved Nidarosdomen. God stemning, store lokaler og god kakao! Her bruker jeg ofte å sitte med skole også, for det er så stille og godt der. Leste mye der i eksamenstiden!

Ila Brannstasjon: denne caféen ligger like ved der vi bor, og har helt sykt gode, nystekte vafler. Lite lokale, men det er litt av sjarmen!

Starbucks Solsiden: Starbucks må selvfølgelig med! Vi har to i byen, men spør du meg er den på Solsiden den koseligste. Her får du jo alt fra kaffe til frappe, så er noe for alle!

Q: Spør gjerne om det er noe du lurer på!

Klem, Ingrid

OPPSKRIFT

Pizzahorn

Her i huset har vi en relativt travel hverdag, og gjør det som regel veldig lettvint på matfronten. Med andre ord må det dokumenteres når jeg først slår på stortrommen å baker! Jeg lagde både med og uten fyll, og her kommer oppskriften!

Du trenger..
 • 250 g smør
 • 6 dl melk
 • 50 g gjær
 • 1 ts salt
 • 4 ss sukker
 • 1 kg hvetemel

Du kan også bruke grovt hvetemel for en sunnere versjon! Husk egg til pensling.

Fremgangsmåte

Kok opp smøret, og tilsett melken slik at det blir fingervarmt. Bland i gjæret. Tilsett mel, salt og sukker og elt det sammen til en smidig deig. Tilsett mer mel om nødvendig! Sett deigen til heving i 40 minutter på et lunt sted.

Elt deigen, og del den i tre like store biter. Kjevl dem runde (som pizza) og skjær de i åtte trekanter. Hvis du ønsker kan du nå tilsette fyll. Selv brukte jeg tomatpuré, ost og skinke. Mmm! Rull de sammen fra den brede enden mot spissen. Hornene skal så etterheve i 25 minutter.

Forvarm ovnen til 225 grader. Pensle hornene med egg, og stek de i 10-13 minutter. And voila, simple as that! Hevingen tar litt tid, men ellers er det gjort på et blunk. ❤ Kan enkelt fryses ned, så har man middag i flere dager. Økonomisk vettu, hehe! Sånn er det når man er student :-)

Håper oppskriften faller i smak ❤

Klem, Ingrid