hits

februar 2016

UKA SOM GIKK

UKENS OPPTUR: Ukens opptur må nok være supriseparty for min bestevenninne Jannicke som hadde bursdag. Hun hadde ingen anelse og var helt sjokkert, stakkars. �� Vi startet kvelden på Barmuda på Solsiden, hvor vi koste oss med vin, flotte drinker og gode samtaler. Turen gikk så til Studio 26 hvor vi danset og koste oss videre. Alt i alt en utrolig vellykket kveld!

UKENS NEDTUR: Her måtte jeg tenke meg skikkelig om, kommer ikke på noe.. Haha, det må jo være et godt tegn? Har vært en fin uke syns jeg! ��

UKENS BILDE: Aner virkelig ikke altså, men ble fornøyd med dette, da :-)

UKENS CRAVING: IS, både på pinne og i boks, men det er jo så kaldt uteee :(

UKENS SANG: Jeg elsker SIA fortiden, og da spesielt cheap thrills! Så fengende

NESTE UKES MÅL: Herregud, jeg har ikke kommet i gang med treningen enda etter jeg var syk.. Blir nesten litt flau. På tide å sparke seg selv i rumpa og komme seg tilbake til treningssentret! Så ukens mål blir å komme i gang med treningen igjen.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Det ble "TODAYS OUTFIT" som jeg la ut på tirsdag! du kan lese det HER.

UKENS FILM: 12 years a slave. En vond film som får meg til å gråte, men som også er utrolig bra. Viktig å sette lys på hvordan ting engang var..

UKENS KJØP: Denne buksen! �� Jeg er konstant på utkikk etter den perfekte svarte jeansen, og når jeg kom over denne på salg til 99 kr(!!) på Bik Bok måtte jeg bare slå til. Den sitter som et skudd, og hadde kostet 599 før. Whaat.

​HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT?��

MY MAC FAVORITES

MY FAVORITE MAC LIPSTICKS

En leser foreslo her om dagen at jeg burde ha et innlegg om mine favoritt leppestifter fra MAC, noe jeg syns var en kjempegod ide.

Jeg bruker leppestift hver dag, og har funnet mine favoritter. Som dere kanskje ser er jeg ikke så veldig crazy når det kommer til fargevalg, men jeg foretrekker toner jeg kan bruke til hverdags. Her kommer i vertfall en liten liste over mine favoritter. Legger ved bilde av de på, da det kan være vanskelig å fange opp fargene på kameraet.

1. WHIRL 2. TWIG

Matte finish. Mørk burgunder, med brune undertoner. Veldig matte, sitter hele dagen! Perfekt om man vil ha litt mørkere lepper.

Satin finish. en litt mørkere "gammelrosa". Passer veldig godt til liplineren Soar da de er i helt samme tone!

3. FANFARE 4. VELVET TEDDY

Cremesheen finish. Lysere rosa. Sitter ikke like godt, men gir mye fuktighet.

Matte finish.Mørk rosa med brun/beige undertoner. Passer perfekt til liplineren Nice 'n' spicey!

5. FAUX 6. BRAVE

Satin finish. Kald rosa tone, perfekt til daglig bruk.

Satin finish. Litt varmere rosa. Min hverdagsfavoritt!

MAC kan blandt annet kjøpes HER og HER ��

Hvilke er deres favoritter? Har dere prøvd noen av disse?

SPØRSMÅLSRUNDE!

SPØRSMÅLSRUNDE!

Får ofte spørsmål i kommentarfeltet og på innboks, men ikke alltid jeg får svart alle.. Derfor tenkte jeg det var bedre å samle alle spørsmål i ett innlegg. Er det noe dere lurer på? Still meg spørsmål, også svarer jeg dere når det har kommet inn nok! ��

Fyr i vei, jeg gleder meg til å se spørsmålene deres :-)

TACO FRIYAY!

TACO + FRIENDS = ❤

Se så fine jenter jeg var sammen med i går! Hanne og Karoline kom til meg i åtte-tiden, og tradisjon tro var det tacofredag som sto på agendaen. Vi koste oss skikkelig, med gullrekka på tv og god mat �� Velger slike kvelder foran å dra ut på byen any day!

Nå skal jeg ta meg en lang dusj og ordne meg. I kveld står det middag og vin på planen. Gleder meg til å komme meg ut litt, etter en lang arbeidsuke! ��

Ønsker dere en fin lørdagskveld ❤

BURGUNDY SMOKEY EYES

GOOD MORNING!

Beklager fraværet mitt de siste dagene- jeg har hatt så mye å gjøre! Dagene mine går for det meste i jobb, og det er ikke alltid jeg rekker på så mye annet..

Uansett! Slik ser jeg ut i dag :-) sett bort i fra eyeliner bruker jeg vanligvis ganske lett sminke på øynene og har heller mer fokus på lepper. I dag tenkte jeg å prøve noe nytt, og heller bytte om på fokuset. Derfor ble det smokey eyes med en liten tvist- i fargene sølv og burgunder. Av den grunn kjørte jeg på med en litt lysere leppestift. Jeg er ikke så glad i heelt nude,så litt farge måtte jeg ha!

PINK PASHMINA

På leppene har jeg brukt liplineren Dervish fra MAC (Dervish er ikke så pigmenter, så den kan oppleves som litt vanskelig å få farge av. Den er however veldig fin til litt lysere toner).
Samt Isadora Perfect moisture lipstick i fargen pink pashmina (132)

Håper dere alle har en fin lørdag, så snakkes vi mer utover kvelden❤️

BRILLEGURI

Hei! Har dere hatt en fin onsdag? �� Det har i vertfall jeg. I dag startet jeg dagen med en deilig hotellfrokost før turen gikk videre til jobb. Var ferdig litt tidligere på jobb i dag, så fikk ruslet meg en tur i byen før butikkene stengte. Det er helt rart hvor lang kvelden blir bare man er ferdig et par timer før man er vant til..

Todays details: Veske Grinolas - By malene birger HER Genser og bukse Bik Bok Sko Nike Huarache


Nå har vi spist deilig grønnsakssuppe til middag, og resten av kvelden skal jeg tilbringe på sofaen sammen med Jon og Kattene ��

Jeg har enda ikke helt vent meg til brillene jeg gikk til innkjøp av for et halvt års tid siden. Jeg er nærsynt, men glemmer så raskt av at jeg har briller jeg kan bruke- noe som ofte resulterer i hodepine om jeg konsentrerer meg over lengre tid. Nå skal jeg være flink fremover!
​Brillene mine er forresten kjøpt på Koren Optikk her i Trondheim, men jeg vet dessverre ikke hvilket merke de er fra.. ��

EARLY MORNINGS

GOD MORGEN

I dag starter jeg seint på jobb, men jeg har allerede rukket å vært oppe i snart 3 timer. Jeg syns det er så deilig å få utnyttet dagen, og ikke sove den bort. Jeg har brukt morgenen til å se Dr. Phil (Jeg e.l.s.k.e.r slike program. Guilty pleasure!!), sminket meg og spist en god frokost. ��

PRODUKTANBEFALING

Da var det på tide med en produktanbefaling igjen. Denne gangen skal jeg anbefale shampoo, conditioner og kur! Disse produktene bruker jeg selv, og liker de veldig godt. Merket er Catwalk by TIGI, og serien heter Oatmeal & Honey. Disse produktene er for tørt og skadet hår, noe jeg vet mange sliter med nå på vinteren ��

De er heller ikke så vonde i pris, så om du er student og ikke ønsker å bruke en formue på hårprodukter er disse geniale! ��

SHAMPOO

Sjampoen inneholder blant annet vitamin E, acaciahonning og hveteprotein, som hjelper på å gi fuktighet til tørt og skadet hår. Perfekt nå i vinterhalvåret, når håret er litt ekstra elektrisk og tørt. Oatmeal & Honey Shampoo er også med på å beskytte farget hår.
Vi bruker jo i utgangspunktet sjampo for å fjerne rester av stylingprodukter, skitt i hodebunnen, hårtalg og døde celler, men denne er i tillegg designet for å gi håret en glatt finish- og håret føles silkemykt etterpå. Den gir rett og slett slitt hår et nytt liv. Lukter også fantastisk godt, minner nesten om jul med lukten av honning, hehe! ��

Kan kjøpes HER

CONDITIONER

Også denne inneholder vitamin E og hveteprotein, i tillegg til coconut oil. Vet mange dropper balsam, men det er kjempeviktig å bruke. Husk at en bieffekt av sjampo er at skjellaget på håret sveller litt- mens balsam lukker det igjen! Når skjellaget på håret ligger åpent, er det mer mottakelig for ytre påvirkninger. Sjampoen vasker håret, mens balsam tilfører håret ingredienser som beskytter og pleier håret. Oatmeal & Honey balsamen hjelper blandt annet til med å beskytte håret mot varme og UV-stråler. Et hår som har fått riktig behandling med balsam holder godt på fuktigheten, er elastisk og er mykt og glansfull - noe man vil oppleve med balsam fra Oatmeal & Honey! ��

Kan kjøpes HER

KUR

Til tross for at man bruker balsam regemessig, trenger håret også en god kur. Balsam beskytter håret godt mellom hårvask, men er langsiktigsett ikke særlig pleiende på håret. Derfor er det viktig å bruke kur en gang i blant.

Visste dere at varierende vær, uv-stråler, varm luft innendørs, vind og vann er med på å skade håret? Mange er faktisk ikke klar over alle faktorene som spiller inn når det kommer til et slitt hår. For ikke å snakke om varmestyling som glatting, føning og krølling, som sliter ekstra mye på håret. Dessverre reparer ikke håret seg selv, så for å vedlikeholde er det viktig å bruke en kur. Den intensive Oatmeal & Honey Nourishing Mask kompletterer trioen med shampoo og balsam, og har i tillegg ingredienser som reparerer og nærer, samt gjør håret skinnende og mykt!

Et lite tips fra meg til dere er forresten å påføre kuren i håndkletørket hår i stedet for vått! Når håret er vått tar vannet mye plass i skjellaget, og gjør at kuren får mindre plass ��

Kan kjøpes HER

Dette er vertfall min go to shampoo, balsam og kur for å gi liv til tørt og livløst hår! I tillegg lukter den fantastisk godt, noe som er en god bonus i mine øyne ��

Produktene kan også kjøpes hos oss på H2 Olavskvartalet.

DAGEN MIN MINUTT FOR MINUTT

10:02 Jeg bråvåkner i troen om at jeg har forsovet meg. Kommer på at det er søndag, og jeg har fri. Sjekker sosiale medier før jeg omsider kommer meg opp.

10:43 På tide å få på maska! Jeg vasker ansiktet, sminker meg og krøller hår. Blir ikke fornøyd, prøver å krølle det på nytt, men gir opp. La gå..

11:30 Etter mye mas fra min side (jeg kjeder meg lett..) står Jon opp. Vi skal lage vafler til frokost!

12:05 I dag er det Jon som lager vaffelrøra, med veiledning fra meg. De blir sprøe og gode. Vi blir sittende å se på en dårlig film som går på tvn, før vi omsider kommer oss ut døra.

13:30 Ut i finværet! Prøver å ta litt antrekksbilder, men kameraet spiller ikke helt på lag i dag. Innser at jeg ser sykt dum ut når jeg prøver å posere casual...

13:45 Rusler videre. Gjør et forsøk på å komme oss inn på NTNU for å skrive ut noen papirer, men etter å prøvd typ alle dører må vi bare innse at det er stengt..

14:05 Jeg vil ikke hjem, så jeg overtaler Jon til å bli med meg på cafe! Stakkars gutt..

14:10 Vi ender opp på Ni Muser. Vi er fremdeles ganske mette etter å ha spist vaffler, så Jon bestiller seg kaffe og jeg Solo. Vi blir sittende en times tid og snakke om alt og ingenting.

15:10 På tide å begynne å tenke på middag! Vi bestemmer oss for å lage lasagne. Går innom butikken. Ender opp med alt annet en lasagne.

15:30 Setter meg å ser over dagens bilder. Bestemmer meg for hvilke jeg kan bruke å ikke. Starter å blogge litt. Syns fremdeles det er litt kleint.

16:30 Middagen lager seg ikke av seg selv! Vi ordner sammen, men heldigvis er det ganske lettvint. Jeg orker ikke kokkelere for mye på en søndag.. Hviledag er hviledag!

17:20 Vi koser oss med middag. Foreløbig ingen dessert, men det frister veldig å gå på butikken å kjøpe. Jeg har lyst på iiiis ��

18:10 Kosetid! Kattene er oppmerksomhetssyke, så nå må det koses og lekes. Ikke at det gjør meg noe akkurat.. *crazycatlady*. Innser med det samme at det var litt smådumt å kjøpe oransje kattesand når man har hvite katter..

Det er det jeg har brukt dagen min på så langt! �� Hvordan har deres søndag vært?

STARBUCKS

Dagen i dag har vært fin, været til tross. Jeg hadde sett for meg sol og blå himmel i dag, men når jeg våknet regnet det som bare det. Jeg hadde jo store planer om å få tatt litt bilder for dere, men det var ikke bare bare.

Vi bestemte oss for å rusle en tur i byen likevel, og det var veldig koselig. Litt for mye folk for min del, men det gikk fint uansett. Kjenner jeg blir litt stressa av å gå i kø, folk som ikke tar hensyn til andre og generelt mye bråk. Tror noe av det værste jeg vet er å gå bak folk som går saaakte og 5 i bredden, og aldri komme meg forbi. Er det muuuulig... Kun jeg som irriterer meg over det?

Etter å ha gått litt i butikker, endte vi opp på Starbucks, hvor vi koste oss med frappuccino, kaffe og muffins ❤ Det er så deilig å ha frihelg, helt rart å gå rundt i byen og se hvor mye folk som er ute. Jeg er jo vant til å stå inne på et stille kjøpesenter..

Nå har vi kommet hjem, ryddet leiligheten og spist middag. Nå skal vi bare kose oss resten av kvelden. ❤
Snakkes mer i morgen. Da skal dere få bilder av dagens outfit..

NEW IN

Okei, hvor kul er ikke denne?! Jeg har lenge vært på utkikk etter en litt mer laid back veske til å ha sammen med bomber og sneakers, og denne passet perfekt! Også passer ipaden i den, noe som er et must for meg.

Veske fra Adidas/ Urban, 399,-

Den minner meg om slike vesker jeg hadde da jeg var mindre.. Kan vel kalle den retro, hihi ��

ENDELIG HELG!

Hei dere. Ville bare stikke innom og ønske dere god helg! �� Dagen min har jeg tilbringt på jobb, før jeg og Jon dro på kino. Vi så Zoolander 2. Ikke så mye å skryte av (jeg hadde veldig høye forventninger), men morsomt å dra på kino var det nå uansett uansett!

Resten av kvelden er satt av til tv-underholdning. I morgen har jeg faktisk fri, så tenkte jeg skulle komme meg ut å få tatt litt bilder til dere. Må utnytte dager hvor man ser dagslys, hehe!

Nye boyfriend jeans fra Bik Bok. Sko Stan Smith, Adidas. Genser fra H&M.

Vi snakkes mer i morgen, nå skal nyte kvelden sammen med Jon! ❤ Hva bruker dere helgen på? ��

TI TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Jeg har tidligere drevet aktivt med langrenn. La opp da jeg flyttet til Trondheim som 19 åring. Jeg savner det litt innimellom, men er også glad for at jeg sluttet.

Jeg er tidenes ulykkesfugl. Ved en anledning klarte jeg å kutte akillesen min ved å sparke inn et glassvindu. Jeg fikk en glassbit i akillesen som jeg måtte operere ut. Deretter gikk jeg med skinne på foten i maange månder. Ekkelt, I know!

Jeg har blitt påkjørt av bil. Det førte til brist i bekkenet og flere sting i øyenbrynet. Mange tror jeg har hatt piercing i øyenbrynet før, men det er bare arr fra da jeg dunket hodet i panseret ��

Elsker cola på boks, og kjøper meg dette nesten hver dag før jobb.

Jeg er kjempekresen. Liker nesten ikke grønnsaker, og er veldig glad i ketsjup og majones! Haha. Men jeg har blitt mye bedre, og begynner å like mer og mer.

Jeg har mange fregner! Faktisk ikke så mange som vet, da jeg dekker de så godt til med sminke.

Jeg har alltid vært platinablond, helt til for et halvår siden, da jeg farget bunnen mørkere. Angrer ikke!

Jeg elsker sneakers, og velger de fremfor de fleste sko, uansett vær. Sneakersene er på uansett om det snør eller regner.

Jeg har en rar obsession med at jeg beholder eskene på ting jeg kjøper. Jeg har for eksempel fremdeles esken til Kähler lysestakene jeg kjøpte meg til jul, og skoesken til de siste sneakersene mine.

Jeg biter negler. Skikkelig dårlig uvane, som jeg konstant prøver å slutte med! Vanskeligere en man skulle tro..

Noe dere ikke visste fra før? ��

ALMOST BACK FROM DEAD

Hei, dere.. Nå har det snart gått en uke, beklager. Jeg har vært syk. Det er lenge siden jeg har vært så syk som jeg var nå, med skikkelig feber, bihulebetennelse, hoste og vond hals. Nå håper jeg at jeg er ferdig med sykdom for i år, for dette må være noe av det kjedeligste jeg vet. Jeg har smittet Jon også, stakkar, så nå ligger han med feber og influensa og..

Bildene er gamle, men tenkte kanskje dere ville se noe annet enn CuraMed, katter og nesespray denne gangen!�� Jeg må bare understreke at jeg ikke ser slik ut når jeg er syk��

Jeg prøvde meg på jobb på lørdag. Det var ikke så god idé. Formen ble bare værre, men det var bare godt å komme seg ut litt. Tro det eller ei, men man blir faktisk lei av å ligge hjemme å se tv hele dagen også.. spesielt jeg, som er så utålmodig. Jeg er hjemme i dag. Jeg har vondt i halsen og hoster veldig enda. Også har jeg ikke nå stemme. I morgen er jeg derimot tilbake på jobb. Jeg gleder meg så, kjenner det skal bli veldig godt å komme tilbake i gamle rutiner, møte folk og være litt produktiv igjen. Blir litt tullete av å bare ligge hjemme, glemmer helt hvilken dato og år det er, haha! Føler jeg går glipp av så mye også.

For å få tiden til å gå begynte vi her om dagen å se Broen. Vi er kanskje litt seint ut- men for en bra serie! Det er ikke så ofte jeg ser gode, skandinaviske serier, men denne overrasket skikkelig. Dette er kanskje det mest spennende som har skjedd den siste uken, så det sier vel litt, hehe.

Nå skal jeg legge meg på soffaen igjen (sjokk, haha!) og lese litt. Skal bare ta det helt med ro i dag, slik at jeg er fit for fight i morgen. Håper dere har en fortsatt fin dag, også lover jeg at dere skal få høre fra meg litt hyppigere fremover.

SYK

Hei! Beklager fraværet mitt de siste dagene, men jeg ligger slått ut med forkjølelse. Jeg sover, og spiser smerestillende og CuraMed i ett sett i et håp om å bli frisk.. Netflix og chill har virkelig fått en ny betydning de siste dagene �� Noen som har serieforslag til meg? Trenger noe for å få tiden til å gå!

Heldigvis har jeg to søte katter å kose med slik at dagene blir litt bedre! Og ikke minst kjæresten min. Han lager mat, koser med meg, og drar på kinarestaurant klokken 22 for å kjøpe take away, kun fordi jeg vil ha det. Han er så snill! Jeg konkluderer med at elsker meg, når han fremdeles er ved min side etter å ha sett meg i den tilstanden jeg er i nå ��

Dere får nøye dere med bilder av den smågale katten min i dag, hehe. �� Lover dere bedre oppdateringer når jeg er frisk! Er det noe dere kunne tenkt dere å lese om?

PRODUKTANBEFALING

Da var det på tide med en liten produktanbefaling igjen! Siden jeg jobber som frisør får jeg testet ut mange hårprodukter, og føler derfor jeg har fått ganske god peiling innen området. Denne uken tenkte jeg å vise dere verdens beste tørrsjampo! Glem batiste- dette er tingen. Jeg snakker selvfølgelig om "Oh bee hive!" fra Bed Head Tigi. Denne lukter amaazing!

Ikke bare fungerer den som en tørrsjampo, den er også genial om man ønsker volum og tekstur i håret. Jeg bruker i alle fall min selv når håret er nyvasket, hehe �� For dere som ikke har brukt særlig med tørrsjampo før, så er det pudderteknologi som gir en mattende effekt på fett hår. Den er altså genial hvis man ikke har tid til å vaske håret ☺️ Etter påføring er det lurt å la den sitte litt før man rufser håret, slik at den får trekt til seg fettstoffene i håret.

Ofte når jeg bruker tørrsjampo fra billigere merker, opplever jeg at håret blir hvitt, til tross for at jeg sprayer langt unna. Selv om jeg har brunt hår, har jeg enda til gode å oppleve dette med Oh Bee Hive! Den blender seg godt inn i håret, og gir en råkul finish ��✌��️

Hvilken tørrsjampo bruker dere? ☺️

MY MAKEUP ROUTINE

Jeg får stadig vekk spørsmål om hvilke produkter jeg bruker når jeg sminker meg, og tenkte derfor å vise alle produktene i et samlet innlegg! Jeg har virkelig testet ut det meste på markedet, både dyre og billige merker, men nå har jeg endelig funnet mine favoritter. Det skal sies at det som funker for meg, ikke nødvendigvis fungerer for andre, men det er jo det som er så morsomt med sminke! Alle kan uttrykke seg på sin måte, noen liker mye, andre mindre. Her er det bare å prøve seg frem ��

BASE: Først starter jeg med primer! Min er fra Kicks. Primer bruker jeg for å få jevnere overflate, og for at huden min skal få fuktighet gjennom dagen. Jeg bruker bare en liten ert av denne, som jeg fordeler i hele ansiktet. Jeg liker å la den trekke inn litt før jeg påfører foundation.

Foundationen jeg bruker er fra Loreal, og jeg har min i fargen 120 Vanilla. Denne har god dekkevne, og holder hele dagen! Den har en gul undertone, noe jeg syns er veldig fint, da rosa undertone raskt kan bli for rosa for meg.

Deretter bruker jeg concealer. Jeg bruker MAC Select Cover-up i fargen NC20. Jeg bruker concealer etter foundation, for da er det enklere å se hvor man trenger ekstra dekkevne. Jeg bruker i hovedsak concealer for å highlighte. Denne bruker jeg under øyne, i panne og på nese.

Etter den flytende foundationen og concealeren er påført, matter jeg den ned med pudder. Som jeg fortalte i et tidligere innlegg, har jeg blitt frelst av MAC Studio Fix (i fargen NC25). Dette bruker jeg over hele ansiktet, bortsett fra der jeg har brukt concealer.

Under øynene, i pannen, på nesen og under kinnbeina bruker jeg en teknikk som kalles baking. Jeg legger et tykt lag (løst) pudder, som jeg lar sitte på huden i 5-10 minutter før jeg børster det av. Dette gir huden en en feilfri finish.

Bronzing powder legger jeg i et tretall fra tinningen, ned under kinnbeinet og under kjeven. Jeg bruker bronzing powder fra MAC og har mitt i fargen golden.

ØYENBRYN: et mer utfyllende innlegg om hvordan jeg gjør brynene mine finner dere her, men jeg har endret rutinen litt siden den gang. Jeg bruker nå brynspennen fra Makeup mekka i fargen light brown til å ramme inn brynene. Deretter fyller jeg inn med Dipbrow Pomade. Jeg varierer mellom fargene Chocolate og Dark brown. Dark brown syns jeg noen ganger kan bli litt i mørkeste laget. Avslutningsvis går jeg over med concealer som jeg legger under brynet (min er fra NYX) samt en browgel med farge.

ØYNE: Jeg er helt avhengig av av øyenskygge og eyeliner, og bruker det hver dag! Jeg liker å bruke komplementærfarger for å fremheve øyenfargen min, men i det siste har jeg blitt veldig glad i å bruke en burgunderfarget øyenskygge i globallinjen. Den jeg bruker nå fant jeg faktisk på salg på H&M til 50kr for leenge siden! Den er fra Isadora, og er overaskende godt pigmentert! Veldig drøy i bruk.

Så påfører jeg eyeliner og mascara. Akkurat nå bruker jeg mascara fra Sephora og eyeliner fra Loreal, men her bytter jeg merke stadig vekk �� Liker å prøve ut litt nytt også!

Deretter bruker jeg NYX Wonder pencil på våtlinjen for å fjerne rødhet og åpne blikket mer ��

LEPPER OG HIGHLIGHTER: En annen avhengighet jeg har er lip liner og leppestift, da spesielt de fra MAC. Akkurat nå veksler jeg mellom kombinasjonen Brave og Soar, Velvet Teddy og Nice ´n spicey, Twig og Soar og whirl med wirhl.

Helt til slutt bruker jeg highlighter. Jeg liker veldig godt denne fra Kicks, da den gir utrolig fin glød!

Det var min sminkerutine! Det kan kanskje virke som mye for noen, men jeg har gjort det så mange ganger nå at denne rutinen går kjemperaskt! ��

Så nå er jeg spent på å høre! Hva er dine favorittprodukt og hvilken sminkerutine har du? Jeg leter stadig etter ny inspirasjon ��

TODAYS

Hei, og god mandag til dere! �� Har dere hatt en fin start på uken? Det har i vertfall jeg. Jeg har fri på mandager, og det er så deilig! I dag kom jeg meg opp til i 9-tiden, og var faktisk så flink at jeg fikk tatt bilde av hvilke produkter jeg har i sminkeveska. Nå skal jeg bare få ut fingeren å lage et innlegg til dere som har etterspurt det!�� I dag brukte jeg god tid på morgenrutinene før jeg omsider kom meg ut døra.

Til tross for at jeg har fri, dro jeg innom frisørsalongen for å klippe søskenbarnet mitt, Ole Marius. �� Deretter tok jeg og Jon Håvard turen til Solsiden, nærmere bestemt Una, for lunch. Der spiste vi pizza og hygget oss, før turen gikk videre. Vi ruslet litt i butikker og kjøpte oss is (må jo ha dessert ��) før vi gikk hjem igjen. Det er godt å ikke ha noen planer, bare rusle rundt og se hvor man ender opp.

Antrekket mitt i dag bestod av skinnjakke fra H&M, genser fra Gina Tricot, bukse med vid legg Vero Moda, sko fra Adidas og veske fra By Malene Birger.

Hva har dere brukt mandagen deres på? �� Nå skal vi lage middag, før resten av kvelden skal brukes på å spille litt spill og kose oss!

Ha en fortsatt fin dag ❤

UKA SOM GIKK

Uka her har sust forbi! Dagene har gått i ett, med både jobb, trening og sosiale eventer. Her kommer i alle fall en liten oppdatering om hvordan uken min har vært!

UKENS OPPTUR: Uten tvil konserten med Karpe Diem! Herr-e-gud, sier jeg bare. De er så rå at jeg blir helt målløs!

UKENS NEDTUR: Jeg er blakk, og det er enda 3 dager igjen til lønn. Ææh!

UKENS BILDE: Det må være dette av meg og kjæresten min!

UKENS SANG: This one is a shocker! Men det blir nok Hus/hotell/slott brenner av Karpe diem. Er skikkelig inne i karpe modus jeg.. Sorry!

UKENS TRENINGSTIPS: Jeg har akkurat kommet i gang med treningen igjen selv, og jeg tror nok at mitt beste tips er at trening skal være gøy, og noe du ikke føler du gjøre. Da merker jeg selv at motivasjonen kommer mye lettere. Om jeg ikke har lyst til å trene en dag, så gjør jeg ikke det. Enkelt og greit, og null dårlig samvittighet!

NESTE UKES MÅL: Jeg er egentlig ikke så god på å sette meg mål, men målet mitt neste uke er å være flink til å blogge, ta masse bilder og oppdatere dere ofte �� I morgen skal jeg prøve å ta litt bilder av hvordan jeg sminker meg, ser det er flere som etterlyser det!

UKENS CRAVING: Kinder Bueno og slush. Beste jeg vet..

UKENS FILM: The Revenant. Jeg og Jon elsker å gå på kino, og vi er som regel på kino en gang i uken, haha! Filmopplevelsen blir mye bedre, og jeg syns det er fint og sette av litt tid for å være sammen. Og i tillegg kan jeg kjøpe meg (2!!) slush, og da er det uten tvil verdt det ��

UKENS KJØP: MAC studio fix powder! Dette har allerede rukket å blitt mitt favorittpudder. Jeg har det i fargen NC25 og bruker det i utganspunktet som setting-powder.

Så det var en liten oppdatering på uken min. Ha en fortsatt fin søndag ❤

HEISANN MONTEBELLO

Hei, dere �� Herregud, torsdag allerede, kan dere tro det? Denne uka har virkelig bare flydd forbi! Nå er det ikke lenge igjen til helg og jeg gleder meg veldig. Jeg fikk nemmelig billetter til Karpe Diem i bursdagsgave i november, og nå er konserten rett rundt hjørnet. På lørdag braker det hele løs, noe jeg har gledet meg i evigheter. Dette blir faktisk 4. gangen jeg ser de live. Jeg (samt resten av Norge virker det som) elsker virkelig de gutta ��


Konserten skal være på Studentersamfundet her i Trondheim, og jeg skal dra sammen med Jon og noen kompiser. Jeg tør egentlig ikke å ta med meg kameraet på konsert, men jeg skal prøve å knipse noen bilder og dele med dere uansett �� Nå håper jeg dagene går raskt til lørdag!

Hva skal dere bruke helgen på? Noen flere som skal på Karpe Diem konsert?

#karpediem #konsert

GORGEOUSKURS OG PRODUKT ANBEFALING!

Hei og god tirsdag til dere! Dagen min har gått i ett. Dagen startet med Gorgeous kurs, som var veldig lærerikt. For dere som ikke vet, er Gorgeous London en linje med fantastiske hårprodukter som vi blant annet fører hos H2. De har forresten et produkt som heter ten in one (som bokstavelig er ten in one) som jeg vil anbefale dere! Hvis jeg skulle valgt et produkt av alle vi har i salongen, hadde det blitt det. Det av den enkle grunn at det gir fuktighet, er varmebeskyttende, er flokeløsende, bevarer farge, gir glans, fungerer som leave in conditioner, gir pleie og fjerner frizz- bare for å nevne noe. Her får man alt i ett, til den nette sum av 249,-! Bare en liten tirsdags anbefaling fra meg ��

Ellers i dag har jeg jobbet. Merker veldig godt at vi har litt mer å gjøre nå i februar, etter en litt roligere start på året. Men morro er det! Jo flere kunder man har, jo raskere går dagen. Jeg er i alle fall veldig sikker på at jeg har valgt rett yrke, for jeg storkoser meg virkelig når jeg har mye å gjøre �� Det er det viktigste av alt, spør du meg.

Genser fra Vero Moda, dressbukse meg vid legg fra Vero Moda, smykke med J fra Gina Tricot.


Nå har jeg endelig truffet sofaen, og her har jeg planer om å bli resten av kvelden �� Nå skal vi se filmen "Steve Jobs". Jeg håper den lever opp til forventningene! Ha en fortsatt fin tirsdagskveld, alle sammen ��


#hår #hårpleie #jobb #klær #kurs #frisør