hits

januar 2018

NY VIDEO UTE PÅ YOUTUBE! VISER DERE KJOLENE MINE FRA GANNI

SAMSUNG CSC

NY VIDEO PÅ TUBA!

Hei dere! Da var det på tide med en ny video igjen! Jeg prøver å laste opp en ny film i uken, og enn så lenge går det bra, hehe. 😃 Etter forrige video fikk jeg spørsmål om jeg kunne vise alle klærne mine fra Ganni- og det kan jeg jo! Det tar bare veldig mye tid, så derfor har jeg delt det opp og viser dere kjolene mine i første omgang. 🖤 Jeg har faktisk kjøpt meg et par kjoler til i etterkant, men de viser jeg dere i et eget innlegg! Anyways.. Jeg har ikke skikkelig utstyr enda, så filmer med mitt lille hybridkamera- derav litt dårlig kvalitet til tider. Ikke sikkert dere merker det, men jeg påpeker det likevel, så dere vet hvorfor! Uansett, håper dere liker filmen, og gi meg gjerne en tommel opp om dere vil se mer! Og ikke glem å subscribe til kanalen min, så får du beskjed neste gang jeg legger ut en ny film....

P.s.. Du vet du liker kjolene dine når du omtaler nesten alle som favoritter, og sier du elsker samtlige.. Haha! 😂 Hvilken kjole er din favoritt?
Xx Ingrid

Tidligere filmer:
 

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

DENNE MÅ DU PRØVE!

Hansken er sponset // Reklame

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCBRONIZING MITT

Okei, first thing first.. Jeg er utrolig bleik fra naturens side, hehe. Jeg er lys i huden, med mange fregner og rødlig hår; og derfor har jeg alltid tydd til selvbruning (for solarium eller overdreven soling er helt uaktuelt). Oppgjennom åra har jeg hatt mine runder med orange hender, stygge skiller og ujevn farge.. Mildt sagt, hallo fjortisstiden hvor vi brukte Dove selvbruning- det var seriøst helt krise. Haha! Men de siste årene har jeg heldigvis funnet en fin balanse, både når det kommer til selvbruning og påføring. Denne selvbruningen, Cocoa Brown, oppdaget jeg faktisk bare for noen uker siden (jeg er egentlig fast bruker av St. Moriz), men denne ble raskt en favoritt hos meg altså. Jeg kjøpte den på Cubus, og tror den kostet litt over 100kr. Den gir huden en fin, men naturlig farge. Føler meg så mye mer fresh når jeg får litt farge på kroppen, men jeg er helt overbevist om at fargen ikke hadde blitt like fin om det ikke var for denne påføringshansken fra Vani-T. Den er mye tykkere enn de du får i vanlig butikk, og den forrige jeg kjøpte fra samme merke hadde jeg i over et halvt år (!!).  Bare vasket den i maskinen når den ble skitten, og så har den vært like fin igjen. Genial! Man kan bruke begge sidene, og kvaliteten er altså upåklagelig, virkelig noe helt annet enn man får kjøpt på feks. Vita..

Jeg fikk påføringshansken av Skjønnhetshuset, hvor jeg også fikser neglene mine. De har både sminke, selvbruning og andre kule skjønnhetsprodukter, så dere som bor i området burde absolutt ta turen! Jeg elsker at de har produkter du ikke får tak i andre plasser, som i tillegg er i utrolig god kvalitet. 🖤
Noen av dere som har testet selvbruningen fra Cocoa Brown og/eller påføringshansken fra Vani-T? Hva syns dere? 
XxSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

TODAYS OUTFIT - GÅ TIL INNKJØP AV HANDLENETT!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JEG ER BEKYMRET

Er det noe som bekymrer meg, så er det bruken av plastikk i samfunnet vårt; jeg blir helt skremt over bruk- og kast-mentaliteten. Jeg er absolutt ikke flink nok selv heller, men jeg tror alle må gjøre sitt for å endre på dette. Selv har jeg sluttet helt med blant annet sugerør og plastlokk, jeg selger og kjøper klær brukt, og nå prøver jeg også å kutte ned helt på bruken av plastposer. Over de siste årene har jeg gått til innkjøp av flere kule handlenett, og dette fra Samsøe&Samsøe er det siste tilskuddet. Jeg digger det, et godt eksempel på at handlenett kan være kult. Nå må jeg bare bli enda flinkere til å bruke det, slik at jeg alltid kan si neitakk til pose på butikken. Håper flere tenker på det samme, for det er skremmende å se hva plast gjør med planeten vår. Bare tenk over det. Det er plast OVERALT! Rundt grønnsakene i butikken, tannbørsten din, mat, godteri, klær.. alt er pakket inn i plast, og det er skremmende. Nå skal ikke jeg ha en moralpreken her altså, men bare tenk litt over det. Alle kan ikke gjøre alt, men det er helt utrolig hva litt kan være med på å utrette- så ikke glem at alle monner drar. Vi kan alle bli MYE flinkere!

Så over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om- nemlig dagens antrekk! 😂 Jeg ville bare vise dere at det å tenke på miljøet også kan se kult ut! Noen av klærne har jeg kjøpt brukt, og handlenettet er utrolig jo så utrolig stilig og smart for miljøet. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

OUTFIT DETAILS:
Handlenett - Samsøe & Samsøe 
Jakke - H&M
Jeans - Lindex 
Sneakers - Vans Old Skool
Hatt - Gina Tricot

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCFØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

NYE NEGLER - FØLER MEG ENDELIG HEL IGJEN!

Behandlingen er sponset // reklame

SKJØNNHETSHUSET

Ææh, endelig er jeg hel igjen! Som dere vet tok jeg en liten pause fra negler i en stund, men nå har jeg endelig fått fikset de igjen. Altså, dere aner ikke hvor etterlengtet dette var. Jeg er neglebiter, og uten gelenegler klarer jeg ikke å la fingrene være; og de har derfor vært redningen min. Jeg fikser de som vanlig hos Skjønnhetshuset i Brumunddal, og jeg er SÅ fornøyd. Det er flinkeste Marthe som har ordnet de, og det blir alltid bra! Vi har gått for litt kortere denne gangen, men det er kun fordi mine egne var så korte nå, og for at det ikke skal bli for stor overgang er det greit å starte litt smått. Når det er sagt, elsker jeg de! Føler meg så fin med nye negler, og nå slipper jeg å gjemme hendene mine i sosiale settinger. For ja, når man biter negler, så ønsker man ikke noe oppmerksomhet på fingrene sine.. Nå derimot, skal jeg vise de frem til alle, haha! Har noen småsår enda da, men de forsvinner raskt nå som hendene mine har fått så god behandling 🖤 Så naturlige å fine..

Uansett, nok prat! Vil du bli like neglefin? Bestill deg en time du også da vel! Jeg lover deg, du kommer ikke til å angre.. Hehe 😀 Dere finner siden til Skjønnhetshuset på facebook HER, og timebestilling HER! De gjør så og si alt, her får du alt fra negler, spraytan og brynsforming til vippeextentions og vippebøy. 

Xx Ingrid

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

SLIK BLE JEG PÅ HÅRET!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NEW HAIR!

Forrige uke hadde jeg en liten avstemning på Instagram. Jeg spurte dere om hvordan jeg burde klippe meg, altså om jeg skulle gå tilbake til bob igjen, eller om jeg skulle fortsette å spare. Vel, det var nesten enstemming, dere ville alle at jeg skulle klippe meg kort. Så da gjorde jeg det! Haha, hører på dere vet du.. Det er uvant å ha det så kort igjen, men også veldig godt. Som frisør er det viktigere for meg at håret mitt er sunt (selv om jeg har en lang vei å gå enda), enn at det er langt. Det var nok godt for håret mitt å få vekk det slitte, og jeg er veldig glad for at jeg klipte det! Jeg stripet det forresten også, men det ble ikke så mye lysere, så må nok noen runder til før det blir skikkelig blondt igjen. Slike ting er jo en prosess, og det tar tid. Men det er også så viktig å ikke ha det for travelt, målet er jo å sitte igjen med hår på hodet etter endt behandling, hehe. 😂 Jeg er i alle fall veldig fornøyd, og det var snilleste Marit på Madonna Frisørene som fikset det for meg! 

Og ja, jeg vet jeg har halve håret opp på bildene, men jeg regner med dere ser sånn ca lengde uansett.. 😀 Så hva syns dere?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

NEW IN! SKOEN SOM ALDRI GÅR AV MOTEN

DEN PERFEKTE SNEAKER

Åh, disse har stått på ønskelisten en stund, og endelig er de mine. Modellen heter Nike Cortez, og er en klassiker som ble lansert rett før OL i 72. Hvor kult er ikke det? Jeg digger pieces som holder seg i motebildet i alle år, og aldri går av trenden. Syns disse er like kule til skjørt (SLIK stylet jeg de under Oslo Runway) som til jeans. Nå håper jeg bare snøen kan smelte, slik at disse kan bli hyppig brukt fremover!

Hva syns dere?
Xx Ingrid

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

TODAYS OUTFIT - OSLO RUNWAY

MITT ANTREKK OSLO RUNWAY DAG 1

I går var det duket for Oslo Runway igjen! Sist gang hadde jeg ikke mulighet til å dra, så gleden var stor da jeg kunne ta turen på nesten alle showene på fredag. Jeg dro sammen med tre herlige jenter, Madeleine, Tonje og Maria, og vi koste oss veldig! Vi var innom bla Tom wood, Iben og Line of Oslo, og alle showene var veldig bra. Selv syns jeg noe av det gøyeste er å se hvordan alle de andre moteprofilene og influencerne har kledd seg- for gud så mange kule mennesker. Får så mye inspirasjon!

Alt i alt var det i alle fall en veldig vellykket dag, og jeg er såå glad for at jeg fikk tatt turen. Vurderte å dra i dag også, men bestemte meg for at det ble litt mye frem og tilbake med Oslo-Hamar to dager på rad; så satser heller på flere show neste gang. Uansett.. Takk for denne gang, Oslo Runway!

OUTFIT DETAILS
Skjørt og strikk - Ganni
Solbriller - Vintage
Sneakers - Nike Cortez
Veske - Chanel

NY VIDEO UTE PÅ YOUTUBE!!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

1 BLAZER - 4 MÅTER Å STYLE DEN PÅ!

Hei fininger! Hvordan går det? Selv har jeg akkurat kommet hjem fra fysioterapauten og er skikkelig sliten/støl. Det er smertefullt, men jeg vet at det blir bedre! I dag har jeg ikke store planene, men i morgen drar jeg faktisk inn til hovedstaden for å være med på Oslo Runway. Gleder meg, og håper inderlig at jeg ikke er så støl i morgen, hehe!

Uansett.. Jeg har faktisk laget enda en video til dere. Jeg må bare beklage at kvaliteten ikke er så god, men jeg håper det går bra til tross. Her viser jeg dere hvordan jeg liker å style blazeren! Ikke så mye hokus pokus, jeg liker det enkelt- men det enkle er jo ofte det beste, eller hva? Hihi! Håper dere liker filmen, gi meg gjerne en tommel opp om du vil se mer! Og ikke glemt å subscribe, da 🖤

 
 

JEG ER TILBAKE!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCLONG TIME NO SEE!

Hei dere! Det var godt med noen dager "ferie", men nå er jeg tilbake igjen. Jeg har savnet dere, og setter så vanvittig pris på alle de fine meldingene dere har sendt meg de siste dagene.. For dere som er bekymret: jeg har det veldig bra! Men noen ganger sier kroppen fra om at nok er nok, og da er det viktig å lytte til det. Så nå har jeg hatt noen fine, men tunge, dager med fri. Jeg har ikke gjort stort, men det kjenner jeg var veldig godt.. Av og til er det viktig å gjøre ingenting. På lørdag dro vi faktisk til Lillehammer, tror både jeg og Jon trengte å komme oss ut av Brumunddal en tur. Lillehammer var fint som alltid, men fy så kaldt! Vi tok noen bilder til dere, men jeg skalv hele tiden, og de ble derfor litt uklare. Haha, blog problems, ass! Dette var i alle fall antrekket mitt på lørdag, men det må nevnes at skoene ble byttet ut med et par sneakers like etterpå. Høye hæler er fremdeles litt vondt til hofta, og ikke minst upraktiske på dette glatte føret; men kule, ikke sant? Måtte bare vise de til dere!

Ellers har jeg ikke så mye på hjertet, ville bare innom å si hei og tusen takk for at dere er så snille og gode mot meg.
Ønsker dere alle en fin uke 🖤 Stor klem, Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kåpe - Bubbleroom
Høyhalset genser - Gina Tricot
Jeans - Karve, Carlings
Sko - Nelly.com
Smykker - Jane Kønig

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JEG LOGGER AV

TAKK FOR STØTTEN

Hei fine lesere. ❤️ Jeg har hatt noen tøffe dager denne uken, både fysisk og psykisk, og har derfor bestemt meg for å ta litt fri. Som dere vet sliter jeg med hoften (dere er sikkert dritlei av å høre om den nå), og til tider føler jeg ikke at jeg møtes med forståelse for de smertene og problemene det medfører. Som jeg har nevnt tidligere ser dere kun en brøkdel av livet mitt her på bloggen, så selv om alt virker rosenrødt og flott, er det ikke alltid sånn.. Og det er det viktig for meg å være ærlig om. Ting er til tider litt tøft, men da må man bare ta litt tak og tenke på seg selv. Når det er sagt, så har dere vært veldig gode mot meg, og jeg setter ekstremt pris på all støtten jeg får fra dere. Nå må jeg bare ta meg noen dager fri, samle meg litt og ikke minst fokusere på å bli bra i hoften igjen.. Fortvil ikke, jeg klarer nok ikke å holde meg unna lenge, så vi snakkes nok i løpet av helgen igjen.. ❤️ 

Enn så lenge vil jeg bare si takk for forståelsen, og gi dere en stor klem fra meg. 

EN HELT ANNEN RESPONS ENN JEG HADDE SETT FOR MEG

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCTUSEN TAKK!

Wow, SÅ gøy at dere likte videoen min i går! Så tusen takk, det var virkelig en helt annen respons enn jeg hadde sett for meg 🖤 Jeg er som sagt veldig ukomfortabel foran kamera, men alle de positive tilbakemeldingene deres gjorde at dette ga skikkelig mersmak. Jeg har allerede begynt på enda en film, så nå skal jeg prøve å få ut en film i uken. Hva syns dere om det? Og ikke minst; hva vil dere se? Gi meg gjerne litt feedback! Og for dere som ikke har sett filmen enda... Trykk dere inn HER 😃

Dagen i dag har gått i ett, selv om jeg egentlig ikke har gjort så mye. Startet dagen med å spise en skikkelig frokost med Jon. Vi lagde pannekaker med nyrørt blåbærsyltetøy og bacon, så bedre start på dagen får man ikke! Siden har jeg, som jeg nevnte i stad, begynt på en ny film til dere. Det tar vanvittig mye tid, så plutselig var klokken 3 og jeg måtte nærmest løpe til legen (les: halte, pga hoften, haha). Det er forresten skikkelig snøstorm her også, så å kave seg gjennom all snøen fristet virkelig ikke. Men må man, så må man! Jeg kom meg i alle fall både ned til legen og hjem igjen, og nå har jeg rompa godt plantet i sofaen. Her blir jeg resten av kvelden, kjenner jeg! Hehe.. Uansett! Slik så jeg ut i dag :-) Med en diger boblejakke og vintersko til, men det trenger vi ikke å se for oss.. ☃️ Haha!

Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Følg meg på sosialemedier
Instagram: Ingridbjugan
Facebook: Ingridbjugan.com
Snapchat: Ingridbjugan

 

MIN FØRSTE VIDEOBLOGG - NELLY OG NAKD SHOE HAUL

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

VIDEOBLOGG

Genseren i videoen er fra Ganni, bukse fra Karve og øredobber fra Jane Kønig.

Ææh, jeg har endelig laget min første video! Eller, første og første.. Jeg har laget noen filmer på Youtube før, men dette er den første jeg snakker på; så om du er keen på å høre en trønder bable om sko i nesten 10 minutter er det bare å trykke play, haha! Neida, men seriøst. Jeg har hatt lyst til å lage videoblogger lenge, men siden jeg er (mildt sagt) ukomfertabel foran kamera har jeg utsatt det lenge. Men en gang må jo bli den første, og nå har jeg altså laget en Nelly og NAKD haul! Jeg har kjøpt en haug med sko, 8 par for å være eksakt, og selv om jeg har hatt noen av de en stund allerede tenkte jeg det kunne være gøy og lage en haul ut av det. Alle disse skoene finner dere også på salg nå, så bedre blir det jo ikke. Uansett, om du syns jeg er klein eller ikke, så håper jeg i alle fall du liker videoen min! Og abonner gjerne på kanalen min, så får du beskjed neste gang jeg legger ut en film. 🖤

Helt til slutt.. Hvilke sko var din favoritt? 
Xx Ingrid

↓   ↓​   ↓​   ↓​   ↓​   ↓​

KONTORET VÅRT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

ENDELIG ET STED Å JOBBE

Hei fininger! Nå sitter jeg endelig å blogger fra kontoret. Dere har jo sett bilder av det før, men nå har omsider fått internett, så da jeg kan bruke PCen her også! Så godt å ha et eget kontor til å blogge på, jeg plages mye med nakken og da har det mye å si at man har en ordentlig arbeidsplass. Her blir jeg nok sittende mye fremover, og det å ha et kontor gjør det jo også mye lettere å holde det ene nyttårsforsettet mitt (å jobbe til faste tider, typ som en kontorjobb). Nå skal jeg sitte her noen timer før jeg skal PRØVE å filme en liten sko-haul til dere. Var mange som ville se de nyeste innkjøpene mine fra Nelly og NA-KD, så skal prøve mitt beste.. Jeg er seriøst SÅ noob på slike ting, men det skader vel ikke å prøve, hehe. På tide å komme seg ut av komfortsonen!

P.s... Jeg vet datoen på toppen av hyllen viser 24.desember, men jeg orket ikke å endre den. Haha! Lenge leve latskapen.
Xx Ingrid
SAMSUNG CSC

SKINM PÅ GÅSBU

          

SKINM - MIN INSTASTORY

Hei! Som dere kanskje har fått med dere har vi tilbragt helgen på Ski NM på Gåsbu. Jeg hadde med meg kamera, men jeg blir ALLTID så engasjert når jeg ser skirenn at det glemte helt å ta det opp av sekken, haha! Derfor tenkte jeg å dele noen bilder jeg la ut på MyStory på Instagram (ingridbjugan), så får dere sett noen bilder av hvordan vi har hatt det like vel. I dag sto det stafett på planen, og Varden (Meråker) tok gull i både herre og dameklassen. GØY! Trøndelag representerer som alltid 😛 

Hva har dere gjort i helgen? 
Xx Ingrid

          

JEG TROR DETTE ER MIN FAVORITT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

KVELDENS LOOK - UTE Å SPISE
Genser - Ganni / Øredobber og smykke - Jane Kønig / Jeans - Karve

Hei dere! Jeg er bare kjapt innom å hilser på før jeg må løpe ut døren. I kveld skal jeg ut å spise med et par jenter fra jobb, og det blir veldig koselig, gleder meg! Tidligere i dag har vi vært å sett SkiNM på Gåsbu, men det kan jeg fortelle dere mer om senere. Kjenner det er gøy å være på litt skirenn igjen, savner veldig å drive med langrenn, så fint å få fylt det "tomrommet", hehe. Uansett! Slik ser jeg ut i kveld. Altså, jeg ELSKER denne genseren i oransje. Den er fra Ganni, og jeg tror kanskje dette er favoritten min av de tre Ganni-genserene jeg har (har også i rosa og rød).

Nå må jeg løpe, så ønsker dere alle en strålende lørdagskveld. Stor klem!
Xx Ingrid

LUNCH MED KJÆRESTEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCLUNCH TIME

Hei fininger <3 Som jeg nevnte i outfit-posten HER, spiste jeg og Jon lunsj sammen i går, og for en gangs skyld var jeg flink å tok med meg kameraet! Haha, jeg er alt for dårlig på å ta med meg kamera når jeg er ute på ærend, men jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å vise dere hva jeg driver med til hverdags også. Så, i går spiste vi altså lunsj sammen, og det var skikkelig koselig. Godt å komme seg ut av huset en tur! Vi endte opp på Jordbærpikene igjen, hvor Jon kjøpte seg pizza og jeg Nachos. Mmm, så godt! 🖤 Skulle gjerne spist slik lunsj hver dag jeg altså, hehe. SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

CAPTURE YOUR STYLE - BOKANBEFALING

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCCAPTURE YOUR STYLE - AIMEE SONG

De fleste av dere har sikkert sett instagrammen til Aimee Song, hun har jo snart 5 millioner følgere.. Men for dere som ikke vet er hun en blogger/influencer, oget stilikon jeg får SÅ mye inspirasjon av. Faktisk har hun sluppet bok for en god tid tilbake, og den tenkte jeg å tipse dere om i dag! Den handler (ikke så overraskende) om hvordan man kan bygge den ultimate plattformen på Instagram og blogg. Masse gode tips om hvordan man skal ta gode bilder, fortelle en historie, få de beste outfitpostene og.. Resten må dere nesten lese selv! Hihi 🖤

Boken kan kjøpes HER.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - SLIM FIT BLAZER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSLIM FIT BLAZER

Blazer - H&M / Rollneck - Cubus / Jeans - Pieces / Hatt - Hallhuber / Boots - Zara / Veske - Louise Vuitton

Hei, og god torsdag fininger! Denne uka (som alle andre) har gått så raskt, og nå nærmer vi oss helg igjen. Det er godt det, men føler tiden bare løper fra meg. I helgen er det SkiNM her på Hamar, og dit skal vi selvfølgelig! Har en del kjentfolk som skal gå, så det blir moro å se på. :-) I tillegg kommer pappa nedover (han jobber for en levrandør av skiutstyr bla), og det blir veldig trivelig. Han har ikke sett den nye leiligheten vår heller, så gleder meg veldig til å vise han hvor vi bor! Anyways. Nå skal jeg innover til Hamar en tur, og der skal jeg spise lunsj med Jon, samt gjøre noen ærender. Dette er i alle fall dagens antrekk, digger denne blazeren fra H&M. Den er figursydd, og gir en så kul vri på et ellers veldig enkelt antrekk.

Hva syns dere? Hva skal dere i helgen? 🖤
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

KOSELIG DATE MED JON

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCGLEMTE BILDER

Disse bildene fra slutten av desember har jeg helt glemt å dele med dere. Jeg og Jon var å spiste lunsj på Jordbærpikene, midt i julegaverushet, så det var egentlig full kaos der; men så koselig til tross! Syns maten er ganske god der også, så det var verdt turen. 🖤 Jeg syns det er SÅ koselig å dra ut for å spise lunsj, men det blir ikke så ofte vi har muligheten, og derfor setter jeg ekstra stor pris på dager som dette. Jon er forresten IKKE fan av å bli tatt bilde av, derfor blir det alltid mest bilder av meg. Haha! 😂

Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DET BESTE SOM KUNNE SKJEDD AKKURAT NÅ

SAMSUNG CSCJEG KAN IKKE TRO DET..

Iih, i går skjedde det endelig. Vi har fått internett og tv! Herregud, jeg gråter av glede, liksom. Vi har vært uten internett siden vi flyttet hit i juli, men det har altså tatt over et halvt år (!!) å få det.. Vi har blitt lovt datoer i hytt og pine, men de har aldri klart å holde de, så det har vært svært frustrerende.  Nå har vi uansett internett og tv, og det blir så mye enklere å blogge nå (og leve, haha).. I tillegg til at mobilregningene mine, forhåpentligvis, blir mye lavere.. Mobildataen har fått kjørt seg det siste halvåret, for å si det sånn. Haha!

Nå feirer jeg internett med en kopp kakao, og med Dr. Phil på TV i bakgrunnen. Dere aner ikke hvor mye jeg har savnet Dr. Phil! Min guilty pleasure. 😂 Det har vært veldig stille i leiligheten uten tv, så godt med litt "lyd" her igjen. Uansett! Nå skal jeg snart hive meg rundt å få på meg litt sminke, og komme meg på butikken en tur. Jeg er forresten superstøl etter jeg var til fysioterapauten i går. Får god hjelp der nå, så selv om det blir å ta tid, har jeg troen på at hoften min blir bedre!

Vi skrives senere, håper dere alle har en fin onsdag!
Xx Ingrid

MINE FAVORITTER I 2017

SAMSUNG CAMERA PICTURESMINE FAVORITTER I 2017

Den første uken i 2018 er allerede over, og det føles veldig surrealistisk.. Hvor har tiden gått? Hehe.. Uansett. I fjor lagde jeg et eget innlegg med mine favoritter fra det forrige året, og siden dere likte det så godt tenkte jeg å gjøre det samme i år! Det blir en liten blanding mellom skjønnhet og tilbehør, så klær får bli et eget innlegg. Håper dere liker innlegget, og kanskje dere finner noen nye favoritter også?SAMSUNG CSCFAVORITT ØYESKYGGEPALETTER

Jeg starter det hele med mine favorittøyeskygger. Mine favoritter er fra NYX og Anastasia Beverly Hills, og som dere ser bruker jeg for det meste øyenskygger i rød, orange, burgunder og bruntoner- og disse palettene er SÅ fine. Veldig pigmenterte og enkle å blende ut. Fine til hverdags, og komplementerer blå øyne veldig. Love these! SAMSUNG CSCFAVORITTVESKER

Jeg kjøpte meg en del "dyrere" vesker i 2017, og disse fire er uten tvil de mest brukte. Øverst til venstre er det siste tilskuddet fra Calajade, og ved siden er min trofaste Chanel som jeg har hatt en stund nå. Begge perfekt til hverdags! Den gule er fra Stella McCartney, og er sååå fin på sommeren. Nederst til høyre er min elskede Louis Vuitton veske, en klassiker som aldri går av moten.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCFAVORITT HIGHLIGHTS ​

Kanskje ikke noe sjokk at alle mine tre favoritt highlightere er fra Anastasia Beverly Hills? Hehe.. Disse har blitt hyppig brukt i 2017, og dere finner tidligere reviews om de HER og HER. Disse gir i alle fall fantastisk glød, og kan enkelt bygges opp om man ønsker en mer intens look. Like fin til hverdags som til fest!SAMSUNG CSCFAVORITT IPHONE-TILBEHØR 

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å matche outfiten min med kule mobildeksel.. Føler det gir det lille ekstra, og disse dekslene fra Ideal of Sweden er mine absolutte favoritter i 2017. Jeg har en haug til liggende også, så det var skikkelig vanskelig å velge kun noen få, men da ble det altså disse. Noen av dere legger kanskje merke til at to av dekslene har to store rundinger på seg også? Det er Popsockets, en genial dings som gjør det mye enklere å holde i telefonen. Perfekt for meg som har diiger iPhone, hehe!SAMSUNG CSCMINE FAVORITT FOUNDATIONS

Okei, noe av det morsomste jeg vet å teste er foundations. Når det er sagt synes jeg også det er utrolig vanskelig å finne en som lever opp til alle forventningene jeg har. Disse har i alle fall blitt favoritter hos meg, men som dere alle vet bruker jeg L'Oréal Infallible til hverdags. Den er min ride or die foundation, og jeg har enda ikke funnet en som funker like bra. Uansett, på listen har jeg så MAC Studio Fix, og den er også kjempegod. Egentlig veldig lik Infallible, og derfor en stor favoritt hos meg, hehe. Videre har vi Luxe Liquid Foundation fra GloMinerals og Clinique Superbalanced. Begge gir nydelig glød og er utrolig fine på sommeren når man ikke trenger like mye dekkevne. Love it!SAMSUNG CSCFAVORITT HÅRPRODUKTER

Jeg tester uendelig mange hårprodukter i løpet av et år (både på grunn av jobben min som frisør og fordi jeg blogger), og derfor er det veldig vanskelig for meg å kun velge ut et par.. Jeg har skrevet om andre produkter jeg liker veldig godt også, så selv om de ikke er med her, er de fremdeles favoritter hos meg. Hehe.. Uansett, den første er en silvershampoo fra Lanza. Altså, glem Fudge, glem alle andre blå/lillasjampoer der ute. This is the shit! Korrigerer fargen uten å tørke ut håret, og etterlater det kaldt og fint. Favoritt! Nestemann ut er Nutricolor creme i fargen 1002, en kjempefin kur som korrigerer fargen uten at det blir for mye. Veldig god! Matrix Repairinside- en dødsgod kur jeg anbefaler dere å teste. Denne er fantastisk på slitt hår (trust me; I know all about it.. Haha!).

Når det kommer til styling har jeg blitt superfan av Löwengrip All Time High Dry Volum Spray. Denne gir supermye tekstur og volum, og jeg bare eeelsker den. Helt perfekt på glatt, nordisk hår. Evo Happy Campers er en leave-in fuktighetskur som er en livredder nå på vinteren. Denne  har blitt, blir nok mye brukt i fremover!SAMSUNG CSCMINE FAVORITTSMYKKER 

Disse smykkene har blitt brukt MYE i 2017, mildt sagt.. I'm a gold girl, og disse favorittene passer meg ypperlig. Chunky hoops og Big Sun Earrings fra Jane Kønig, klokke fra Dyrberg/Kern, Øredobber fra Sif Jacobs Jewlerry og smykke med anheng fra Jane Kønig. Jeg har alltid på meg klokke, øreringer og smykke, så disse brukes typ hver dag av meg. LOVE!MINE FAVORITTLEPPESTIFTER

Jeg går ingenplass uten leppestiften på, og i 2017 har jeg egentlig kun brukt leppeprodukter i nøytrale farger.. Husker i 2017 brukte jeg mye rødt, burgunder og brunt, men nå går jeg egentlig bare i nøytrale rosatoner.. Litt mer hverdags med andre ord. Fra venstre: IsaDora Perfect Matte Lipstick (les full review HER) i fargen 07, NYX Full Throttle Lipstick i fargen Sidekick, NYX Liquid Suede i fargen Tea & Cookies, Rimmel Matte Lipstick i fargen 700 og sist men ikke minst; IsaDora Ultra Matte Liquid Lipstick  i fargen 03. Haha, ikke så mye variasjon i fargene som dere ser, men disse er alle SÅ fine!SAMSUNG CSCDIVERSE SMINKEFAVORITTER

Helt til slutt tenkte jeg å avslutte med litt diverse sminkefavoritter. En god blanding, rett og slett. Hehe! Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg sverger til MAC Studio Fix Powder (fantastisk dekkevne), og bruker den typ hver dag. Jeg har også blitt veldig glad i solpudder/bronzer fra Smashbox og NYX, disse er veldig fine da de ikke blir for oransje, men heller ikke for grå (det syns jeg ikke er fint i det hele tatt..) På øynene bruker jeg ALLTID IsaDora Waterproof eyeliner, øynene mine renner alltid når jeg er ute, og dette er den eneste eyelineren jeg har prøvd som sitter like bra til tross. På brynene mine sverger jeg til NYX Micro Brow Pencil. Bedre brynsblyant finner du ikke altså! Tegner så presist, og fargen (jeg har min i ash brown) er veldig naturlig og fin. Helt til slutt tenker jeg å nevne at Anastasia Beverly Hills Blush Trio også er en stor favoritt. Som dere kanskje vet innen nå syns jeg blush er viktig, og uten føler jeg ansiktet mitt ser helt flatt ut. Denne er fin og veldig nøytral (vi vil jo ikke ha knallrøde nissekinn, haha), så anbefales!

 

Så.. Det var noen av mine favoritter i 2017! Dette innlegget ble kjempelangt, men jeg håper du likte det til tross. Kanskje vi har noen like favoritter? Let me know i kommentarfeltet! 🖤
Xx Ingrid

COFFEE O'CLOCK

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCCAFÉ LARSEN

God morgen, fine lesere! Jeg har vært oppe en stund allerede, men har styrt på med så mye annet at jeg ikke rakk å blogge før nå. Jeg driver å rydder i skapet, oppdaterer Tise med klær jeg ikke bruker, og sorterer ting og tang jeg har i boden. Slikt tar tid, men fy så godt det er å få orden på alle sakerne sine! Januar for meg betyr egentlig å komme i orden og få gode rutiner, så en liten closet detox gjorde godt!

Uansett! Egentlig ville jeg innom å dele noen bilder fra da jeg og Jon var på café i går. Det er så mørkt ute, så noe vanskelig å få gode bilder, men vi koste oss i alle fall veldig. Vi er som regel på Café Larsen her i Hamar, og jeg elsker den plassen altså! Så mye godt (kaker, kaffe, baguetter- you name it), og atmosfæren og innredningen er også dødskul. Legger ved noen bilder så dere får se! 
 

Anyways.. Nå skal jeg fortsette sorteringen. Wish me luck, haha! Ønsker dere alle en fin mandag videre 🖤
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - VINTAGE LOUIS VUITTON BAG

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCTHE VINTAGE BAG

Jakke - Mango / Jeans - Pieces / Boots - Zara / Hatt - Hallhuber / Veske - Louis Vuitton

Denne vintagevesken fra Louis Vuitton er en stor favoritt hos meg. Den er produsert i Frankrike på 80-tallet, og blir bare finere med årene. Elsker at skinnet har fått den fine mørke brunfargen som kjennetegner vintage Louis Vuitton vesker.. Modellen heter Chantilly, og den rommer overraskende mye, her har jeg blant annet plass til både kamera og ekstra objektiv. A bloggers dream, haha! Ellers har det ikke skjedd så mye, vi har vært å gjort litt ærender i dag, og snart skal vi til å lage deilig hjemmelaget pizza. Mmm! Blir sulten bare av tanken..

Vi snakkes mer siden.. Ønsker dere alle en fin lørdag videre, og håper dere liker dagens antrekk!  🖤
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NEW IN - GUCCI

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCTHE PINK WALLET FROM GUCCI

Hei, dere! Ville egentlig bare titte innom å si hei, og vise dere min nyeste skatt... Denne fine kortholderen fra Gucci er endelig min. Så nydelig, og perfekt for meg som alltid har så små vesker (og ikke har plass til stor lommebok). Gucci symbolet er i gull også, så mer perfekt blir det ikke, hihi. Kjærlighet ved første blikk!

Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

EN LITEN OPPDATERING PÅ HOFTEN MIN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCEN LITEN OPPDATERING
Hei, og god torsdag til dere! Denne uken har bare flydd forbi, og jaggu er det snart helg igjen også.. I dag har jeg vært i Hamar en tur, for å ta røntgen og MR av hofte og ankel. Herregud, begynner å ha tatt en del MR nå, men klaustrofobien tar meg hver eneste gang.. I dag fikk jeg helt panikk, for jeg skulle helt inn i maskinen, og selv om jeg hadde lyst til å trykke inn "nød-knappen" flere ganger gjorde jeg det ikke- og det er jeg veldig fornøyd med. Haha! Jeg lå inni der i typ 20 minutter, og selv om det ikke høres så mye ut går tiden skikkelig sakte.. Grunnen til at jeg var å tok MR i dag var for å få bekreftet at det de fant forrige gang stemte. De fant en cyste i hoften, mest trolig ufarlig (men svært smertefull), samt at hoften ligger i klem. Sistnevnte skal vi prøve å få ordnet vet hjelp av fysioterapi, men om det ikke fungerer må jeg kanskje operere (skrape ned så det blir bedre plass). Misforstå meg rett, men jeg er skikkelig glad for at de har funnet noe; for da er det jo så mye enklere å gjøre noe med, samtidig som det er kjedelig at det er en skade der. Ga meg uansett et lite håp!

Uansett. Nå skal jeg vente noen dager før jeg får svar på MR, og i mellomtiden skal jeg ta det heeelt med ro, hvile og bli bedre. 
Vi snakkes mer siden. Stor klem til dere alle!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

NYTTÅRSFORSETT?

SAMSUNG CSCMINE MÅL I 2018

Okei, la oss snakke litt om nyttårsforsetter.. Jeg har egentlig aldri hatt noen, men 2017 har vært en berg og dalbane for min del, og derfor tenkte jeg å sette meg noen i år. Eller.. jeg vil ikke kalle de nyttårsforsetter, la oss heller kalle de mål. Nyttårsforsetter føler jeg er noe man lager seg i slutten av desember og bryter i starten av januar, haha, og det vil vi jo ikke! Derfor kaller jeg det heller mål, så blir de enklere å strekke seg etter. Jeg har ingen planer om å bli en ny meg, for let's face it; that's not going to happen, jeg vil heller bli flinkere på ting som kan gjøre hverdagen min bedre. Nok babling, her er mine mål for 2018.

1. DRIKKE MER VANN
Dette målet SKAL jeg klare. Hvorfor spør du? Jo, fordi vann har en haug med helsefremmende faktorer. Er man dehydrert blir man fort slapp og sliten, så jeg skal drikke mye vann for å holde energinivået oppe. I tillegg er vann bra for hodepine (noe jeg plages mye med), det reduserer risikoen for hjerteattakk, gir bedre hud og fordøyelse, reduserer risikoen for kreft, og ja.. The list goes on. Dette målet burde det være null problem å nå..SAMSUNG CSC2. SLUTTE MED IMPULSSHOPPING
Her er jeg en værsting, og det er verken bra for miljøet eller lommeboken. I 2018 skal jeg kun kjøpe meg klær jeg har ønsket meg lenge, og heller prioritere få plagg i bedre kvalitet. Miljøvennelig og etisk mote, kan vi kalle det. Her er jo second hand også et supert alternativ (som jeg benytter meg mye av allerede). Selvfølgelig, kommer jeg over noe jeg liker og trenger kan jeg jo kjøpe det, men jeg skal bli flinkere til å tenke meg nøye om før jeg drar kortet. Det har nok vi alle godt av. 

SAMSUNG CSC3. SPISE FROKOST
Flere enn meg som skipper frokosten? Altså, jeg har NULL matlyst på morgenen, så det handler overhode ikke om slanking eller mindre kalorier. Jeg bare har ikke lyst på mat, og dette vil jeg så inderlig snu på. Frokost er jo dagens viktigste måltid, så jeg skal bli flinkere til å spise også på morgenen. Jeg blir så slapp og ukonsentrert av å ikke få i meg frokost, og det er det jo kun jeg som kan gjøre noe med. Brødskive frister lite når jeg nettopp har våknet, derfor skal jeg bli flinkere til å lage meg smoothies, frokostblandinger, egg, sunne pannekaker osv.. Who's with me? 

SAMSUNG CSC4. LESE MER - LOGGE AV OFTERE
Jeg elsker å lese, men skylder alltid på at jeg ikke har tid.. I stedet sitter jeg og scroller på Instagram, Facebook og andre sosiale medier, og det blir jo bare for dumt, haha. Nei, i 2018 skal jeg bli flinkere til å logge av PCn, ta frem boka og lese mer. Det er flere grunner til det, bland annet at: du utvikler språket og ordforrådet ditt, det stimulerer fantasien din, gir deg kunnskap (om alt mellom himmel og jord), det er underholdende, du lærer å forstå deg selv og andre, lesing reduserer stress.. og ja, du skjønner greia! Jeg skal lese mer, både magasiner og bøker, og jaggu har jeg lyst til å høre mer på lydbøker også. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC5. JOBBE TIL ANGITTE TIDER
I forrige punkt nevnte jeg at jeg har lyst til å logge av PCn og mobilen oftere, og her kommer dette punktet inn. Jeg har lyst til å bli flinkere å jobbe til gitte tider. Altså, slutte å blogge på kvelden og andre ugunstige tider, og heller sti opp i rett tid på morgenen, jobbe med bloggen i noen timer, og så logge av. Skjønner dere? Som en kontorjobb. Det tror jeg gjør meg mer strukturert og effektiv, og jeg tror nok bloggen har godt av det, hehe.

 

Det var altså mine mål for 2018, og jeg føler dette er veldig gode mål og sette seg. Ikke noe typ "trene mer" eller "spise sunnere", for det klarer jeg aldri å holde uansett. Disse er overkommelige, og jeg tror nok også de kommer til å øke livskvaliteten min- og det er jo det viktigste.
Har du satt deg noen mål? Gleder meg til å høre :-D 
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

HÅRBØYLEN ALLE HAR SPURT OM

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDET PERFEKTE TILBEHØRET
Etter jeg la ut antrekksbilder 1.juledag (innlegget finner du HER), fikk jeg mange spørsmål om hvor hårbøylen min er fra.. Og det skjønner jeg jo, for den er jo dødskul, hehe! Hårbøylen er fra Mango, og akkurat nå er den faktisk på salg. Om du vil ha lignende finner du den HER 🖤

Kjolen min er forresten fra Ganni, og den fikk jeg i bursdagsgave av pappan min! Elsker det gjennomsiktige partiet. Så kult!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

OPPTURER OG NEDTURER I 2017

SAMSUNG CSCGODT NYTT ÅR!

Hei fine lesere, og godt nytt år! Herregud, er 2018 allerede? Jeg fatter det ikke! Dagene hjemme i Trøndelag ble superhektiske, så da tok jeg meg likså greit en liten juleferie jeg.. Men nå er jeg altså tilbake i Hamar, og er superklar klar for et nytt år! 2017 har vært et veldig krevende, men fint år for min del, og i dag tenkte jeg å ta en rask recap. Her er noen av høydepunktene (og nedturene) mine i 2017:SAMSUNG CSC

BI
I 2016 bestemte jeg meg for å gå et år med markedsføring på BI for å fylle på utdanningen min litt mer. Jeg var veldig spent (økonomi er ikke mitt sterkeste fag, og det hadde vi mye av på BI) - men det gikk kjempebra, og jeg er utrolig glad for at jeg valgte å gå et år der. Lærte mye, både faglig og om meg selv, og gikk ut med mye bedre karakterer enn jeg hadde sett for meg. Fikk B i snitt, for dere som lurer. 

HAMAR
Noe av det største som har skjedd i 2017 for min del må jo være at jeg flyttet fra Trondheim! Jeg trodde virkelig aldri at det skulle skje (jeg elsker Trondheim, haha), men når Jon fikk seg jobb i hjembyen sin var jeg ikke i tvil; så klart jeg skulle være med! Det ble en mye større omstilling enn jeg hadde sett for meg, men jeg trives godt her. Jeg pleier alltid å si at det kommer på det samme hvor jeg er, så lenge jeg er med Jon og Kattene. Klisje, men veldig sant.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCGURI
Dere som har fulgt meg lenge vet jo at jeg elsker kattene mine, og mange fikk kanskje også med seg at vi mistet vår kjære Guri i juli 2017. Bare en katt for mange, men alt for meg. Jeg har aldri vært så lei meg før, og jeg gikk veldig i kjelleren en periode. Hun ble akutt syk, da leveren hennes sviktet, og vi merket det med at hun ikke spiste mat og var veldig slapp. Vi tok hun med til dyrehospitalet med en gang, men det gikk under ett døgn før hun sovnet inn...  

KAYLEE
Når vi mistet Guri var vi aldri i tvil om at vi skulle få oss ny katt, spørsmålet var bare når. Jeg følte meg aldri helt klar for det, men Dora (vår andre katt) kjedet seg veldig, så når vi kom til Hamar gikk det ikke lenge før vi kontaktet Dyrebeskyttelsen og fikk Kaylee. Hun er så skjønn og er Doras nye bestevenn. En berikelse i livet vårt, og jeg er veldig glad for at vi tok valget om å skaffe oss en ny katt.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSIDE2/NETTAVISEN
I september tok jeg det store valget å flyttet bloggen min fra Nouw til Side2. Det er det største valget jeg har tatt for bloggen min noen sinne, men jeg trengte litt forandringer og kjente det var godt med noe nytt. Det har vært en stor, men spennende overgang- og jeg har troen på at det har mye å si for bloggen min i 2018! Nå går vi jo over til Egmont også, og det tror jeg blir topp.. Gleder meg til å se hva dette året har å by på :-)SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

KONSERTER
Åh, vi har vært på SÅ mange gode konserter det siste året. Bare for å nevne noen: Drake, Kristian Kristensen, Astrid S, Lemaitre, Lars Vaular osv... Håper vi får dratt på like mange konserter i året som kommer også, vi har allerede bestilt en. I mars venter nemlig Kendrick Lamar: og det, det blir rått det. 

SAMSUNG CSCVENNSKAP
Ellers har 2017 bydd på mange nye bekjentskaper. Jeg har fått meg venner her i Hamar, blitt kjent med nye bloggere i Side2, nye samarbeidspartnere, fått en haug med nye lesere på bloggen og ikke minst mange nye følgere på instagram. Jeg er så glad for alle mulighetene jeg får gjennom bloggen, og ikke minst glad for at jeg får ta med dere på reisen. Det er gøy det! Håper dere vil følge meg videre i 2018 også 🖤

Med det vil jeg ønske dere alle et fint nytt år!  2017 er historie, og nå har man muligheten til å starte med blanke ark. Det skal i alle fall jeg... 
Xx IngridSAMSUNG CSC