hits

januar 2017

FRA HVERDAGS TIL FEST

Leopard love

Hei fine dere! Åh, i dag vil jeg vise dere denne trendy toppen. Jeg er helt hekta på leopardmønster fortiden, og jeg syns den er SÅ kul. Den er fra Vero Moda, og siden den er i mesh kan den raskt pimpes opp med en kul bh under. Like fin til hverdags som til fest!

Kan kjøpes HER

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

FILMANBEFALING

Mine favorittfilmer

Nå er det altfor lenge siden jeg har gitt dere filmanbefalinger, så nå var det på høy tid! Jeg elsker å se film, og da spesielt de med en litt dypere mening. Filmer som jeg blir sittende å tenke på i ettertid, og som påvirker meg er uten tvil mine favoritter. Nedenfor kommer en rekke gode filmer! Litt god blanding sjanger-messig, men absolutt filmer som er verdt en titt! I tilfeldig rekkefølge:

The blind side / Flight / Hacksaw Ridge / Law Abiding Citizen

The Pianist / Whiplash / 12 Years a Slave / Sully

The Impossible / Crash / Million Dollar Baby / Seven

Moonlight / The Machinist / Lion / Nightcrawler

War Dogs / Sleepers / Foxcatcher / Southpaw

Deepwater Horizon / Colonia / Bridge of Spies / Spotlight

Dette er altså noen av mine favorittfilmer! Har du sett noen av de? Jeg leter hele tiden etter nye, gode filmer, så nå lurer jeg på hva din favorittfilm er?

Klem, Ingrid

COAT FEVER

Shopping is my cardio

Noe av det morsomste jeg vet er å shoppe på salg, og når jeg var hjemme i helgen fant jeg denne lekre kåpen nedsatt til 150 kr. Utrolig nok var det igjen en i min størrelse, og da var det ingen tvil- den måtte bli min! I tillegg hadde jeg et gavekort fra julen som jeg brukte, så føler egentlig at den var gratis, haha! Den er forresten fra H&M.

As we speak sitter jeg på skolen, så dette innlegget er forhåndsskrevet! Jeg og jentene bestemte oss for å møtes før forelesning for å jobbe med et par arbeidskrav som skal inn om ikke lenge. Begynner allerede å kjenne på at dette semestret blir hardt, men syns det egentlig er ganske greit. Ingen unnasluntring mulig!

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre ❤

Klem, Ingrid

FAVORITE HIGHLIGHTER

All that glitters ain't gold

Jeg får hele tiden spørsmål om hvilken highlighter jeg bruker, og her kommer svaret! Anastasia Berverly Hills Glow Kit er ah-mazing, så skjønner at dere spør, hehe. �� Jeg var litt usikker på hvem av de jeg skulle velge, That Glow eller Gleam, så jeg kjøpte likså greit begge. Når det er sagt er det uten tvil Gleam jeg bruker mest, da den er i litt kaldere toner. Passer godt til min bleike vinterhud, men tipper jeg blir å bruke That Glow mer mot sommeren! Jeg bruker fan brush for å påføre highlighter og Fix+ for å forsterke gløden ✨

So, there you have it! Disse er mine go-to highlightere! Litt stivere i pris, men uten tvil verdt det! Veldig drøy i bruk er den også ��

UKE 4

Uken som gikk

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg å spiser godteri, haha! Har vært på skolen, og nå skal jeg jobbe litt med bloggen, pakke ut kofferten fra i helga og styre litt på her hjemme.

UKENS OPPTUR
Uten tvil å dra hjem for å feire bursdagen til lillesøsteren min, Nora! ❤ Tanten og Onkelen min var også på besøk, så vi hadde rett og slett en kjempetrivelig helg.

UKENS NEDTUR
Å dra fra kattene på fredag! Alltid like fælt å dra fra de, selv om jeg vet det kommer til å gå veldig bra. Ekstra godt å komme hjem igjen på søndagsmorgen.

UKENS PERSON
Det må jo bare bli bursdagsbarnet, Nora! ��

UKENS SERIE
Nå er det ikke lenge igjen til ny sesong av Prison Break, og derfor har jeg begynt fra starten igjen! Iiih. En liten funfact: Jeg har sett alle sesongene minst 6 ganger. Haha!

NESTE UKES MÅL
Jeg kjenner litt på motivasjonen til å trene igjen, etter en veldig lang pause. Skal prøve å starte litt smått, og målet etterhvert er å komme igang igjen!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
"Hva du må tenke på før du går til anskaffelse av katt". Dere finner det HER. Kjempeviktig tema!

UKENS CRAVING
Sørlands Chips spansk paprika. Love it!!

UKENS FILM
The blind side! Har sett den før, men når den gikk på tv i helga måtte jeg nesten se den igjen. Handler om Michael Oher, en hjemløs gutt som har hatt en traumatiserende barndom. Han blir tatt inn av en velstående familie, som hjelper han til å spille amerikansk fotball. Veldig rørende film. Må sees!

UKENS OUTFIT
Ukens outfit finner du HER og HER

Q: Hvordan her deres uke vært?

Klem, Ingrid

A WALK IN THE PARK

Kjærestetid

Som nevnt i forrige innlegg var vi ute på tur i dag. Det har blitt en liten søndagstradisjon for oss å rusle en tur i byen, drikke kakao og kose oss. Det var utrolig mange ute i dag, så ble ikke så lang tur på oss, men koselig var det uansett! ❤ Nå står middagen i ovnen, og etter en småhektisk, men koselig, helg skal vi bare slappe av i kveld. Kjærestetid med film og godis er gullverdt! Uansett. Her kommer noen bilder fra dagen vår:

Q: Hvordan har deres helg vært? ❤

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

The grey coat

Hei, fine dere! Da var vi hjemme i Trondheim igjen, etter en koselig helg i Steinkjer. Skikkelig godt å komme hjem til kattepusene igjen, har savnet de masse! I dag bestemte vi oss for å gå en tur rundt Bakklandet, men vi var visst ikke de eneste med den tanken. Det krydde av folk ut på tur, og siden jeg hater å gå i kø ble det ikke lange turen. Koselig var det nå uansett, og her kommer dagens outfit!

The outfit

Kåpe - H&M / Bukse - Zara / Genser - Bubbleroom / Caps - Vero Moda

The details

Sneakers - Puma Basket / Veske - Vintage Chanel / Klokke - Daniel Wellington

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

KM-GULL

Stafett

Hei dere! Da var vi hjemme igjen etter en dag på skirenn. Hele familien var med å heitet, og det endte med stafettseier for Nora og laget hennes, og sølv for søskenbarnene mine Viljar og Johanne. Kjempemorsomt! Nå har vi kommet oss inn i varmen, og koser oss med en film. I kveld blir bursdagsfeiring for Nora. �� Alt i alt en veldig fin dag!

Legger ved et lite bildedryss fra dagen i dag❤

Håper alle har en fin lørdagskveld ❤

Klem, Ingrid

PETIT SKJØNNHETSSALONG

sponset

Konkurranse 

Hei fine ❤

1. februar åpner Petit Skjønnhetssalong i nye lokaler på Møllenberg! Som dere sikkert har fått med dere er det der jeg ordner neglene mine, og jeg er sjukt fornøyd! De legger vipper, negler og mer, så jeg anbefaler alle som vurderer det å dra dit. �� Den nye adressen er Nonnegata 16, og det åpner altså nå førstkommende mandag. �� I forbindelse med re-åpningen kjører Petit en konkurranse der du kan vinne et nytt sett med vipper eller gelenegler:

Dere finner konkurransen og mer info HER.

Klem, Ingrid

RIPPED DENIM AND FISHNET

Good morning

Good morgen!
Denimskjørtet kjøpte jeg for en evighet siden, men har ikke fått brukt det så mye enda. For noen dager siden klipte jeg det opp nederst, og plutselig fikk det nytt liv. Ripped denim er tingen! Uansett. Ville egentlig bare innom å si hei! Nå er jeg straks på vei ut døren for å dra på jobb, og i dag har jeg åpning. �� Håper jeg ser noen av dere i løpet av dagen, hihi!
Nå må jeg løpe, snakkes senere i dag ❤

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEG

Dette visste du kanskje ikke om meg

Ser på statistikken min at det er mange nye lesere som titter innom, og av den grunn har jeg rett og slett samlet tidligere innlegg med "ti ting du ikke visste om meg" i ett, så kan dere bli bedre kjent med meg! Med noen få justeringer stemmer punktene like godt enda, selv om de er skrevet for over et år siden. �� Lets go!

- Jeg har tidligere drevet aktivt med langrenn. La opp da jeg flyttet til Trondheim som 19 åring. Jeg savner det litt innimellom, men er også glad for at jeg sluttet.

- Jeg er tidenes ulykkesfugl. Ved en anledning klarte jeg å kutte akillesen min ved å sparke inn et glassvindu. Jeg fikk en glassbit i akillesen som jeg måtte operere ut. Deretter gikk jeg med skinne på foten i maange månder. Ekkelt, I know!

- Jeg har blitt påkjørt av bil. Det førte til brist i bekkenet og flere sting i øyenbrynet. Mange tror jeg har hatt piercing i øyenbrynet før, men det er bare arr fra da jeg dunket hodet i panseret ��

- Jeg elsker rød husholdningssaft. Noe av det beste ieg vet! Drikker gjerne det i stedet for brus��

- Jeg er kjempekresen. Liker nesten ikke grønnsaker, og er veldig glad i ketsjup og majones! Haha. Men jeg har blitt mye bedre, og begynner å like mer og mer.

- Jeg har mange fregner! Faktisk ikke så mange som vet, da jeg dekker de så godt til med sminke.

- Jeg elsker sneakers, og velger de fremfor de fleste sko, uansett vær. Sneakersene er på uansett om det snør eller regner.

- Jeg har en rar obsession med at jeg beholder eskene på ting jeg kjøper. Jeg har for eksempel fremdeles esken til Morphe øyenskyggene mine og skoesken til de siste sneakersene mine.

- Jeg biter negler. Skikkelig dårlig uvane, som jeg konstant prøver å slutte med! Vanskeligere en man skulle tro.. Har heldigvis fått satt på negler igjen nå, og da biter jeg ikke.

- Jeg har ikke førerkortet.. I en alder av 22 år. Ingen planer om å ta det med det første heller, føler ikke jeg har behov for det når jeg bor i Trondheim med kollektivtrafikk i umiddelbar nærhet.

- Jeg er livredd duer. Haha! Aner ikke hvorfor engang. Går skikkelig omvei hver gang jeg ser en due.

- Jeg brenner meg hele tiden.. Enten jeg lager mat eller krøller håret, det skjer hver gang. Au!

- Jeg er en skikkelig rotekopp. Dette er jeg sikker på at samboeren min sier seg enig i �� klær overaalt..

- Jeg har extentions! Ikke særlig mange, bare noen foran for å gi litt mer volum og tykkelse! Sånn er det når man jobber som frisør og eksprimenterer med farge..

- Jeg har gått et år på lærerhøyskolen! Fant raskt ut at det ikke var noe for meg, så da begynte jeg på norsk frisørskole i stedet. Nå går jeg på Handelshøyskolen BI, og trives veldig!

- Jeg har to halvsøstre, en helbror og en stebror. Litt mine, dine og våre- men kunne ikke tenkt meg noe annet. Utrolig glad i familien min!

- Jeg er utrolig kveldstrøtt, og klarer sjeldent å holde meg våken etter tolv. Noe som ofte resulterer i at jeg sovner på sofaen.

- Til tross for at jeg sover lett, sliter jeg med noe som heter søvnparalyse (også kalt hypnagogia). Dette er utrolig ubehagelig, og er en tilstand hvor kroppen midlertidig lammes i det jeg våkner eller sovner. Enklere forklart vil det si at jeg er lysvåken i hodet, men klarer ikke røre på kroppen uansett hvor mye jeg prøver. Veldig skremmende, men heldigvis ufarlig..

Q: Noe dere ikke visste fra før?

Klem, Ingrid

JEG ER AVHENGIG

Prep + prime + fix +

Denne har jeg fortalt dere om før, men den er så god at jeg likså greit dedikerer et eget innlegg til den! Selv har jeg brukt fix+ i evigheter, men det var først når jeg ble tom og ikke hadde mulighet til å kjøpe ny at jeg innså hvor avhengig jeg er. Sminken blir virkelig ikke like flawless uten! Den inneholder vitaminer og mineraler, samt beroligende ingredienser som agurk og grønn te. I tillegg lukter den skikkelig friskt og godt!

Tips til bruksomeråder:
- Påfør fuktighetskrem og spray fix+ over. Da fungerer den som en primer!
- Spray den på kosten din før du påfører øyenskygge og highlighters. Da kommer pigmentene frem.
- Spray den i produkter som har tørket ut, som for eksempel dip brow pomade og gel liners.
- Spray den over sminken helt til slutt. Da blir ikke sminken liggende utenpå som en maske!
- Spray den utover dagen for å beholde fuktigheten i huden under sminken. Gir masse glød.

Kan kjøpes HER.

Q: Flere som elsker dette produktet?

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit

Hei, fine lesere! ❤ Her kommer dagens antrekk. Det er litt mildere ute igjen, så da kunne jeg droppe lua denne gang. Deilig! Selv om jeg er veldig glad i vinteren, kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig på vår og sommer. �� Håper tiden går fort! Uansett. Neglene mine er lagt av skjønne Sandra på Petit Neglesalong, og resten av detaljene finner dere nedenfor:

the outfit

Jakke - H&M / Bukse - Jenny Skavlan, Vero Moda / Genser - Bubbleroom

The details

Veske - Vintage, Chanel / Sko - Puma basket / Ringer - Gina Tricot / Ørerringer - Glitter / Klokke - Daniel Wellington

Klem, Ingrid

PRODUKTANBEFALING - PÅ BUDSJETT

Schwarzkopf Gliss fiber Therapy

Som frisør skal jeg innrømme at jeg ikke er stor fan av billige hårprodukter. Når det er sagt, vet jeg nå hvordan det er å være student, og forstår at ikke alle har råd til å kjøpe de dyre frisørproduktene. Derfor passer det perfekt at Schwarzkopf Gliss har lansert en hårpleieserie som inneholder Omegaplex, som tidligere kun har vært å finne hos frisøren. Derfor tenkte jeg i dag å gi dere en produktanbefaling på rimelige, men også gode, produkter ��

Jeg har testet produktene i noen dager nå, og er faktisk positivt overrasket. Omegaplex-teknologien gjenoppretter skadede bindinger i hårstrukturen, og man får i gjengeld et glansfullt og smidig hår. Beskytter håret, og er perfekt om du utsetter håret mye for farging og styling. Produktene er tilgjengelig i utvalgte H&M og Spar fra og med 1.februar!

Klem, Ingrid

DETTE MÅ DU TENKE PÅ FØR DU GÅR I ANSKAFFELSE AV KATT

Time spent with cats are never wasted.

Jeg får stadig vekk spørsmål om hvordan det er å ha katt. Vi har to katter, Guri og Dora, og jeg elsker de så høyt! ❤ Når det er sagt, så er det ikke bare fryd og gammen, og det å anskaffe seg et husdyr er en stor beslutning. Det må tenkes nøye gjennom, og man må være klar over at man muligens binder seg i 20 år. That being said, en katt kan gi så mye kjærlighet og så lenge man er klar over ansvaret, og har planlagt nøye, er det uten tvil verdt det! Her kommer et lite innlegg med mine erfaringer, og noen oppfordringer. Hihi ��

First of, litt kjedelig fakta om hvorfor du må sterilisere/kastrere katten din. Det er SÅ viktig, og nå skal jeg fortelle det hvorfor: i Norge finnes det alt for mange hjemløse katter. De har det ikke særlig godt, og aller verst er det på vinterstid. De sulter, får mange sykdommer og kan dø av kulde. I Norge har vi ikke villkatter, kun hjemløse katter som tidligere har vært noen kjæledyr. Vi kan, ved å kastrere, hjelpe til med å med å senke antallet��

Visste du at en kjønnsmoden katt som går fritt ute, kan få i gjennomsnitt 12 kattunger i løpet av et år? Og at året etter kan disse fjorten kattene produsere 84 kattunger? I løpet av 10 år vil denne ene ukastrerte katten være årsaken til over 89 millioner katter! Dette er veldig satt på spissen, men man forstår raskt hvor viktig det er. Det finnes ikke nok mennesker til å ta vare på alle kattene.

I tilleg er det jo også mange helsefremmende årsaker til å kastrere. Kastrerte katter er mindre i kontakt med andre katter, og derfor er de mindre utsatt for sykdommer. Den blir roligere, sloss mindre og holder seg mer hjemme. Viktigst av alt: å kastrere katten reduserer risikoen for jursvulster og livmorsbetennelse ❤ JA, det er dyrt å kastrere katter, men det er her hele poenget mitt kommer frem. Dette er noe man må tenke over FØR man går i anskaffelse av kjæledyr. Haha, nå høres jeg veldig streng ut altså, men jeg syns det er så viktig! ��

Så litt om mine erfaringer. Først og fremst er det jo veldig koselig! Jeg elsker kattene mine over alt på jord, og uten dem hadde jeg nok ikke hatt det like bra. Å komme hjem til de søte pusene mine gir meg så mye glede. ❤

Men når det er sagt, så merker jeg det også godt på andre måter. Jeg har mye mindre frihet, og kan ikke reise like mye som tidligere. Jeg er for eksempel nesten aldri hjemme på Steinkjer, fordi jeg ikke kan dra fra kattene i flere døgn. Kattene skal aktiviseres og lekes med døgnet rundt, ellers kan de faktisk bli deprimerte og inaktive. Det tar mye tid, og i tillegg er det viktig å nevne at det er dyrt. Mat, sand, vaksiner, chipping, ormkur og sterilisering/kastrering koster mye, men er så utrolig viktig! Alt dette var jeg dog veldig klar over før vi bestemte oss for å få katt, så det kom ikke som en overraskelse på meg.
For meg er det SÅ verdt det, og jeg ofrer gjerne reising, tid og penger for å være med Guri og Dora. ❤

Håper jeg ikke skremmer dere helt nå altså! Å få seg en katt er en stor berikelse i livet, men jeg syns det er viktig å informere dere om alle faktorene som spiller inn. ❤ Jeg anbefaler alle som vurderer å gå til anskaffelse av katt til å besøke sin lokale dyrebeskyttelse. Det er så mange fine katter som trenger et nytt hjem. Katten vår, Guri, er selv en omplasseringskatt, og det er det beste valget vi har tatt noen gang!

Klem, Ingrid

WEEK 3

Uken som gikk

AKKURAT NÅ:
I dag har jeg fri, så nå sitter jeg å ser på The Ellen Show mens jeg pusler litt med bloggen. Har akkurat inntatt en stor frokost bestående av ristet brød, speilegg og bacon. Fin start på dagen ��

UKENS OPPTUR:
Denne uken har bestått av flere oppturer �� Besøk av lillesøteren min og Berit på lørdag! Det var skikkelig kos, hadde ikke sett de siden jul. I tillegg fikk jeg B på hjemmeeksamen i Bedritfen, og fikset neglene mine på Petit neglesalong��

UKENS NEDTUR:
Jeg er blakk, og får ikke lønn før om en uke.. Jeg er elendig på å disponere, haha! Nå blir det havregryn til middag noen dager fremover.. Neida, er ikke så ille ��

UKENS PERSON:
Okei, jeg er tidenes catlady, så sier kattene mine Dora og Guri jeg. Er det innafor?? ��

UKENS SERIE:
How to get away with murder. Vi så sesong 1 for evigheter siden, men først nå er vi i gang med sesong 2. Veldig spennende serie, er spent på om denne sesongen kan måle seg med den første!

NESTE UKES MÅL:
Denne uken skal jeg ha fullt fokus på å få god døgnrytme igjen! Jeg er egentlig et skikkelig A-menneske som liker å legge seg/stå opp tidlig, men i det siste har det blitt litt for mange sene kvelder. Jeg har så lyst til å få mye ut av dagen, så fremover skal jeg komme meg opp senest 8! ��

UKENS ANTREKK:
Ukens antrekk finner dere HER!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Det var innlegget om statement earrings! Dere finner det HER

UKENS CRAVING:
Iskald Stratos Melky. Favorittsjokolden min.. Nam!

UKENS FILM:
Flight med Denzel Washington. Handler om flykapteinen Whip som er alkoholiker. Han drar på jobb etter å ha inntat store mengder kokain og alkohold, for å fly til Atlanta. Underveis får flyet tekniske problem, og holder på å styrte. Whip krasjlander på en åker, og ender med å redde 96 av 102 mennesker ombord på flyet. Spørsmålet er: hadde flyet tekniske problemer eller var det hans skyld siden han var under dop-og alkoholdpåvirkning. Veldig spennende film, anbefales på det sterkeste!

UKENS SANG:
Places - Martin Solveig ��

Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

SEEING SPOTS

Todays outfit

Hei dere! ��

Altså, jeg elsker denne jakken! Spriter opp en ellers kjedelig outfit. Den er ikke så varm, så passet perfekt med en tykk ullgenser under, eller på dager som i dag når det var litt mildere ute. ❤ Antrekksdetaljer finner dere lengre ned!

The outfit

Jacket - Zara / Hoodie - H&M / Pants and caps - Vero Moda

The details

Bucket bag - H&M / Shoes - Pieces, Vero Moda / Watch - Daniel Wellington / Rings - Gina Tricot

klem, Ingrid

TRAVEL LØRDAG

Bloggpause

Hei og god søndag til dere! �� I går tok jeg meg en liten bloggpause, da tiden rett og slett ikke strakk til. Jeg startet dagen med jobb, før turen gikk på restaurant med familien. Nora og Berit var på en liten dagstur til Trondheim, så koselig å møtes. ❤ Senere på kvelden dro jeg på bursdagsfeiring på Una. Malin har bursdag i morgen, så vi koste oss der før vi dro videre til Idrettsgalla på Clarion. Hadde det så gøy, men jeg dro videre for å møte noen av jentene i klassen på byen etter hvert. En travel dag med andre ord! Var helt utslitt når jeg kom hjem i natt, så når hodet traff puta sovnet jeg på et blunk.

Nå skal jeg og Jon ut å gå oss en tur, må jo nytte med når det er oppholds her i Trondheim! Ellers skal vi bare slappe av, det trenger jeg i dag! Har heldigvis fri i morgen også, så det skal nytes til det fulle. ❤ Nedenfor ser dere dagens look!

Q: Hvordan var deres lørdag?

Klem, Ingrid

LINGERIE

Nyx Lingerie liquid lipstick

Hei dere!
Jeg får stadig vekk spørsmål om hva jeg bruker på leppene, og i dag tenkte jeg å vise noen av de. Jeg har jo ekstremt mange leppestifter, så jeg varierer jo hele tiden. Til tross for det havner jeg ofte tilbake til NYX Lingerie. Fargene er så fine, de sitter hele dagen og i tillegg er de ikke så ille for lommeboka. Noen syns kanskje de er litt vel matte, men personlig er de grunnen til at jeg liker de så godt. Selv har jeg alle fargene, men har bildene valgt ut et utvalg av mine favoritter!

Her ser dere noen av mine favorittfarger (her i tilfeldig rekkefølge): 02 Embellishment, 04 Ruffle trim, 06 Push-up, 07 Satin ribbon, 09 Corset, 11 Baby doll og 12 Exotic. Om dere vil se de på kan dere se mitt tidligere innlegg HER ❤

Q: Hva syns dere om NYX lingerie?

Klem, Ingrid

LEOPARD

Slip sliding away

God morgen, fine lesere. ❤
Håper dere har hatt en fin start på dagen! Min har vært litt... kaotisk. I dag hadde vi forelesning 0830, og (typisk meg) så slumret jeg litt for lenge, noe som resulterte i masse stress. I frykt for å miste bussen løp jeg ut døra, og jeg rakk ikke å komme lang før jeg lå på ryggen. Det var med andre ord kjempeglatt ute, og jeg tryna så det grein etter. Haha! Er det mulig.. Jeg kom meg på skolen til slut da, men etter fallet var jeg så våt og kald at jeg ble der i en knapp time før jeg dro hjem igjen. Nå har jeg tatt meg en varm dusj, og kommet i varmen igjen. For en start på morgenen.. �� Nå er planen å jobb med bloggen i noen timer før jeg drar på jobb i kveld. Jobber på Trondheim Torg, så ta gjerne turen innom ��

For noen dager siden nevnte jeg at jeg hadde kjøpt meg en dødskul leopard jakke, og i dag tenkte jeg å vise dere den �� Den er fra Zara og jeg fant den (selvfølgelig) på salg! Haha, alt jeg viser her inne har jeg funnet på januarsalg, men hvor genialt er ikke det? Det ekke galt å spare penger, si ��
Selv syns jeg det ble veldig kult når jeg rocket den opp litt med hettegenser, sneakers og caps!

Q: Hva syns dere?
Håper deres fredagsmorgen har vært litt bedre ❤

Klem, Ingrid

OVERRASKENDE KARAKTER PÅ HJEMMEEKSAMEN

Hjemmeeksamen

God morgen, fine lesere! Jeg har akkurat kommet ut av dusjen, etter å ha ligget å dratt meg i sengen i en evighet. I dag skulle jeg egentlig i forelsening, men i natt har jeg hatt migrene (usj) og derfor kom jeg meg ikke dit. Sånn er det noen ganger, så da får jeg prøve å få lest litt her hjemme i stedet! I går var jeg på jobb etter skolen, derfor var det litt stille her inne fra min side. Når jeg kom hjem ble jeg sittende i sofaen resten av kvelden. Note to self: ikke gå inn nye skinnsko på jobb.. Haha! Hadde helt glemt hvor vondt det var��

Ellers fikk vi igjen nok en eksamenskarakter for noen dager siden. Det var hjemmeeksamen i Bedriften, og jeg hadde virkelig ingen aning om hvordan det hadde gått.. Overraskende nok fikk jeg B! Det hadde jeg aldri trodd, men jeg er veldig fornøyd! ������ Gir meg masse motivasjon til å jobbe hardt fremover.

Ønsker dere alle en fin torsdag videre ❤

Klem, Ingrid

PETIT - NEW NAILS

sponset

Pink ballerina

Åh, endelig har jeg fått fikset neglene mine igjen! Mine naturlige negler var helt katastrofe etter eksamenstid og mye stress, så det var på høy tid.. Denne gangen gikk jeg for en litt mer naturlig look i lys rosa. Litt kortere enn hva jeg har hatt tidligere, men synes det er så utrolig elegant og fint! Formen jeg har heter ballerina, og selv varierer jeg mellom den og almond.

Jeg ordner neglene mine på Petit Skjønnhetssalong, og jeg er SÅ fornøyd! ❤ Denne gangen var det skjønne Sandra som ordnet neglene mine, og jeg anbefaler henne på det sterkeste. Neglene ble akkurat slik jeg hadde ønsket! De legger forresten også vipper for de som ønsker det.
1.februar bytter de lokaler til en superfin salong i Nonnegata på Møllenberg. Frem til da finner dere de på Solsiden. Veldig sentralt med andre ord! Om du vil se av arbeidet til Sandra finner dere facebook siden HER.


For timebestilling ring eller send melding til 485 04 056

Q: Hva synes dere?

Klem, Ingrid

STATEMENT EARRINGS

This earrings tho

Altså!! Hvor kule er ikke disse øredobbene? Har lett etter slike i månedsvis, og plutselig dukket det opp et par på halvpris på Glitter. Selv går jeg mest med øreringer, men syns slike øredobber gjør så mye med et antrekk.
Blusen min er forresten fra Vero Moda. ❤ Frills, altså!

Hva syns dere om slike øredobber?

Klem, Ingrid

UKE 2

Uken som gikk

Da var nok en uke forbi! Føler dette året kommer til å gå så raskt. Tenk at vi allerede er halvveis inn i januar.. Tiden flyver forbi, og da er det greit å sette seg ned å tenke litt på uken som har gått. Her kommer en liten oppsummering av min uke 2:

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg å ser på kjendis farmen. Har ikke fulgt med i det hele tatt, men morsomt å se er det! Egentlig ikke nå fan av farmen (føler det er litt oppbrukt) men når det er kjendiser blir det plutselig litt mer underholdende.

UKENS OPPTUR:
Ukens opptur er nok saken om meg på Trd.by! Skikkelig stas å bli intervjuet. Om du ikke har lest saken finner du den HER

UKENS NEDTUR:
Dette syns jeg alltid det er så vanskelig å svare på.. Prøver jo å være positiv og legge det negative som har skjedd bak meg, i tillegg til at jeg har det veldig bra om dagen. Ukens nedtur var nok å være fyllesyk på søndag, men then again hadde jeg jo en utrolig gøy kveld på lørdag!

UKENS PERSON:
Silje ❤ Just because!

UKENS CRAVING:
Denne uken har jeg cravet Superchips. Haha! Dere skulle sett meg på vors på lørdag. Slukte en hel pose alene på null komma niks..

UKENS ANTREKK:

Ukens antrekk finner dere HER, HER og HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Innlegget om at jeg trodde jeg skulle stryke ble mest lest. Om du ikke fikk det med deg finner du det HER ��

NESTE UKES MÅL:
Å forhåndsskrive innlegg! Som nevnt tidligere er skolen i gang for fullt, og det er vanskelig å rekke på alt. Målet er derfor å bruke formiddagen før forelesning på bloggen. Spent på å se hvordan det skal gå, haha! Litt for glad i å sove på morgenen.. ��

UKENS FILM
Vi har sett Da Vinci koden, Engler og Demoner og Inferno. Veldig spennende filmer, men må nok si at de to første er mine favoritter. Anbefaler dere å se alle sammen uansett ��

UKENS KJØP:
Kjøpt meg en superfresh leopard kåpe på Zara. Høres kanskje litt mye ut; men den var så fiin! �� viser dere i et eget innlegg.

UKENS SANG:
Same procedure as last week! Ed sheeran - Shape of you går på repeat om dagen. ��

UKENS SERIE:
Sherlock! Endelig har det kommet ny sesong. Elsker Benedict Cumberbatch og synes han er perfekt i rollen som Sherlock. Kommer ny episode på Netflix hver mandag ❤

Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

MAC - PRODUKTANBEFALING

Produktanbefaling - Studio fix fluid

Nå er det en stund siden siste produktanbefaling, så tenkte det var på tide igjen. �� I dag tenkte jeg å tipse dere om MAC Studio Fix Fluid. Dere vet jo at jeg elsker MAC studio fix powder, og dette er altså den flytende versjonen av den. Den har middels dekkevne, men man kan enkelt bygge den opp til bedre dekk. På meg holder hele dagen, og har en matt og fin finish. I tillegg har den SPF 15, noe som er utrolig bra. Det er jo så viktig å beskytte huden mot soleksponering!

MAC Studio Fix Fluid er oljefri, så passer best til de med oljete/normal hudtype! Selv bruker jeg pudder i samme serie for å få en feilfri finnish. Love it! ❤ Jeg har den forresten i fargen NC25 og NC30! Varierer ut i fra hvor brunfarge, og noen ganger blander jeg de. ��

Kan kjøpes HER.

Q: Noen av dere som har testet MAC Studio Fix Fluid?

Klem, Ingrid

TRD.BY INTERVJU

Januarkupp - trd.by

Hei fine lesere!

Jeg har vært så heldig å bli intervjuet av trd.by om januarsalg og trender denne våren! Forteller litt om hvor jeg har gjort salgskupp og klær jeg går for i det varierende trønderværet ��

Om dere ønsker kan dere lese hele saken HER!

TODAYS OUTFIT

Todays outfit

Denne sykt kule skinnjakken fant jeg på salg på Gina Tricot her om dagen. Det var kun 1 igjen, i størrelse Large, og først lot jeg den bare henge da den så alt for stor ut. Etter litt ombestemte jeg meg og prøvde den likevel, og da var det gjort. Som oversized var den jo utrolig kul, og for en hundrings var det jo ikke særlig å tenke på. �� Nå angrer jeg ikke, for å si det sånn!

Her kommer dagens outfit:

The outfit

Skinnjakke - Gina Tricot / Hettegenser - H&M herreavdeling / Jeans - Vero Moda

The details

Sneaker - Vans Old Skool / Lue - Bik Bok / Hanser - Gina Tricot / Veske - Vintage Chanel

Q: Hva syns dere? Noen av dere som har gjort gode salgskupp?

Klem, Ingrid

YESTERDAYS MAKEUP

Pink hair and flowers

Hei fine lesere. ❤

Før jeg dro ut i går rakk jeg å ta noen (les: mange) selfies, så tenkte jeg skulle vise dere gårsdagens sminke-look! Litt ekstra øyenskygge så ble hverdagssminken raskt litt mer festklar. Blusen min er forresten fra Gina Tricot, finnes kun online. Syns den matchet håret mitt godt, hihi ��

Detaljer på sminken finner dere nedenfor!

FACE:
L'oreal Innfalible (120 Vanilla)
MAC Studio fix powder (NC25)
Bronx boosting hydrating concealer (HER)
MAC Mineralize Skinfinish (Global glow)
ABH Glow kit (Gleam)

LIPS
NYX lipliner (natural)
NYX Liquid Suede (Tea & Cookies)

EYES_
Morphe 35F (Fall into Frost)
Ebay lashes
L'oreal Superliner (black)

BROWS:
NYX Micro brow pencil (Ash brown)
ABH Dip brow pomade (Brunette)
NYX Concealer jar (fair)
BITCHN' BROWS brow pencil (blonde, HER)
BITCHN' BROWS brow fix (clear, HER)SANDPAPIR

Sunday funday

Hei dere! Håper alle har hatt en fin helg. Det har i alle fall jeg, selv om jeg må innrømme at dagen i dag har vært litt tung. Som nevnt tidligere var jeg på vors med jentene fra BI i går. Utrolig koselig kveld, hadde det så gøy! Matvrak som jeg er endte jeg opp på McDonalds når resten skulle ut, så det ble en (relativt) tidlig kveld. Til tross for det har jeg kjent det litt i dag, så jeg og Jon har bare tatt det med ro. En liten gåtur i byen før vi dro videre på café og spiste litt brownies. My kind of day! Nå sitter vi begge godt plantet i sofaen og planen er å bli sittende resten av dagen. Haha!

Under ser dere dagens antrekk! Må innrømme at dette ble litt i kaldeste laget, men må vel lide litt for skjønnheten! Buksen har jeg klippet opp selv, syns det ble veldig kult. Brukte sangpapir for å "rufse" den opp litt ��

Q: Hvordan har deres helg vært? ❤

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Teddy faux fur

Hei, og god lørdag til dere. ❤ I dag våknet vi opp til snø og minusgrader. Så skiftende vær her i Trondheim, i går regnet det i ett sett, og plutselig ble det vinter igjen. Men det har jeg virkelig ingenting i mot- bare en god unnskyldning til å pakke meg inn i store fuskepelser og lue. Her er i alle fall dagens outfit!

The outfit

Faux fur og slengbukse- Gina Tricot / Genser - Vero Moda / Lue - Bik Bok

The details

Hansker - Gina Tricot / Sko - Pieces, Vero Moda / Veske - Pimms Bag by Malene Birger / Solbriller - Ebay

Ønsker dere alle en fin lørdag videre!

Klem, Ingrid

FISHNET

Lace it up

Hei, og god helg til dere ❤ I kveld tenkte jeg å vise dere mitt nyeste innkjøp, nemlig fish net stockings. Disse kjøpte jeg på ebay for rundt 10 kroner, og kvaliteten er overraskende god! Syns det bleveldig kult innenfor oppklipte boyfriend jeans, så dette er uten tvil en look jeg kommer til å gå for fremover.

Kan kjøpes HER ��

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

ONE OF THOSE DAYS

Fredag

Hei, og god morgen til dere! Nå er det ikke mange timene igjen til helg, men aller først skal jeg på en forelesning til. Kjenner det er godt å være i gang igjen, men merker at jeg har et tungt skoleår i vente. Mye mer som forventes av oss dette halvåret, men desto større grunn til å jobbe hardt. �� Etter skolen i dag skal jeg direkte til Vero Moda og jobbe noen timer. Som nevnt tidligere skal jeg ut med jentene i morgen, så i kveld tipper jeg vi tar det helt med ro her hjemme. Muligens jeg og Jon tar oss en tur på kino. Har så lyst til å se Lion! Noen som har sett den?

Ønsker dere alle en kjempefin fredag ❤

Klem, Ingrid

50 SPØRSMÅL OG SVAR

50 spørsmål

Den siste tiden har seertallet økt masse, og derfor tenkte jeg å kjøre på med "50 spørsmål". En enkel måte for dere å bli litt bedre kjent med meg �� Syns slike innlegg er veldig morsomme å lese selv, så håper dere liker det!

1. Hvor gammel er du om 5 år?
Om 5 år er jeg 28 år, og forhåpentligvis ferdigutdannet!

2. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag?
Jon Håvard ❤

3. Hvor høy er du?
Jeg er 175 cm, akkurat passe spør du meg ��

4. Hvilken film så du sist?
Den siste filmen jeg så var en dokumentar på Netflix om seriemordere.. Haha, syns det er veldig spennende.

5. Hvem ringte du sist?
Jon Håvard, som forsåvidt er den eneste jeg ringer. Hater å snakke i telefonen, med mindre det er noe viktig.

6. Hvem ringte deg sist?
Telefonsalg..

7. Hva sto det på siste meldingen du mottok?
"Yes �� Kjøttkaker?"Jon som lurte på hva vi skulle ha til middag.

8. Foretrekker du å ringe eller sende melding?
Som nevnt tidligere hater jeg å snakke i telefonen, så her må jeg nok si tekstmelding ��

9. Hva er ditt favorittsted?
Home! Jeg stortrives hjemme i leiligheten til meg og Jon ❤

10. Hvilket sted foretrekker du minst?
Har antydning til klaustrofobi, så trange rom er ikke å foretrekke��

11. Når så du moren din sist?
I jula.

12. Hvilken øyenfarge har du?
Øynene mine er blå! ��

13. Hvilken julesang er din favoritt?
Vårres jul - Hans Rotmo. Haha, skikkelig trønder.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt?
De var aldri gift, og er heller ikke sammen. ��

15. Når våknet du i dag?
I dag var jeg oppe klokken 0900! Deilig å komme igang med dagen i litt rett tid igjen. Blitt mange sene morgener den siste tiden. ��

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?
Har ingen anelse, og tar det helt som det kommer! ��

17. Hva skremte deg om natten som barn?
Jeg var veldig redd for at det skulle bli krig. Har helt siden jeg var liten interessert meg for historie, og leste nok litt for mye faktabøker om 2. verdenskrig. Tanken på krig skremmer meg fortsatt, kanskje mer enn noensinne.

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le?
Ser ikke så mye på youtube egentlig, men dukker opp kattefilmer på facebook som jeg ler av stadig vekk, haha! ��

19. Hva er din beste egenskap?
Jeg anser meg selv som en veldig omtenksom person, og det må nok også bli min beste egenskap. Bryr meg veldig om personene rundt meg :-)

20. Hva er din verste egenskap?
Jeg er litt for flink til å ta sorgene på forskudd, som for eksempel når jeg deppa i en måned fordi jeg trodde jeg skulle stryke på eksamen.. Gikk jo kjempebra, så var jo bare tull å være så lei seg.

21. Sover du med eller uten klær om natten?
Uten, men med dersom det er veeldig kaldt. ⛄

22. Hvor mange puter har du i sengen?
Vi har fire puter i sengen!

23. Hva er det rareste du har spist?
Blekksprut. Aldri igjen... ��

24. Har du stasjonær eller bærbar data?
Bærbar! Skulle gjerne hatt en stasjonær også, men bærbar holder i massevis for min del :-)

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Sokker, faktisk! Ikke særlig glad i tær

26. Hva hører du på akkurat nå?
Shape of you - Ed Sheeran går på repeat om dagen!

27. Hvilken iskrem er din favoritt?
Cookies & Cream og Lollipop sorbet. Nam!

28. Hvilken dessert er din favoritt?
Brownies og is ��

29. Hva er den største premien du har vunnet?
Vant en mp3 spiller fra Ungom mot Narkotika på ungdomskolen.. Siden har jeg ikkehatt særlig vinnerlykke. Haha!

30. Liker du kaffe?
Nope, og lukten av kaffe gjør meg skikkelig kvalm.. Faktisk så er kakao den eneste varme drikken jeg liker☕

31. Hva drikker du helst til frokost?
Rød saft, så klart! Min favoritt, haha ��

32. Hvem var din favorittlærer på vgs?
Hadde en mattelærer første året på videregående som var skikkelig flink! Satte av tid til alle elevene og var utrolig flink til å forklare. Matte ble plutselig gøy.

33. Kan du spille poker?
Not at all.. Men lærer det sikkert fort?

34. Hva har du spist i dag?
I dag har jeg spist brødskive til frokost, Bigbite til lunsj og kjøttkaker til middag. Ikke så spennende, med andre ord!

35. Nevn historiske personer som interesserer deg?
Desmond Doss, Alan Turing, Marie Antoinette og Ludvig den 14 (ble svært fascinert da vi besøkte Versaille)

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?
Hører aldri på radio, men var vel P3.

37. Vil du ha barn?
Dersom økonomi, bo- og jobbsituasjon tillater det. Må være planlagt, og noe vi begge ønsker. Tar det veldig som det kommer :-)

38. Kan du noen andre språk enn norsk?
Engelsk (såklart), litt tysk og litt fransk.

39. Sover du på en spesiell side?
Ligger alltid på venstre side av sengen.��

40. Foretrekker du havet eller basseng?
Ja takk begge deler!

41. Hva bruker du helst penger på?
Her burde jeg vel si noe fornuftig, men bruker mye penger på sminke, vesker, sko og klær.. Ellers er både jeg og Jon veldig glad i å reise og oppleve noe nytt, så bruker jo gjerne penger på det! Museumsturer, konserter og så videre.

42. Eier du dyrbare smykker?
Nei. Er ikke så glad i smykker, så her går det mest i klokker.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv?
The Office. Så morsomt!

44. Hva skal du gjøre i helgen?
I helgen skal jeg ut med jentene. Ble avlyst forrige helg, så nå gledes det ekstra. Godt å ha alle tilbake til byen igjen!

45. Kan du stå på slalom?
Det kan jeg absolutt, men på ingen måte rutinert.

46. Hvordan imponerer man deg?
Ved å være høffelig, omtenksom, kunnskapsrik og snill! Mer enn det skal ikke til.��

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen?
Standar iphone ringetone. Sist gang jeg hadde noe annet var vel når man kunne kjøpe poly-ringetoner på baksiden av Topp. Haha! ��

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg?
Mange som ikke vet at jeg har masse fregner, da jeg har blitt flink til å sminke de bort med årene.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
Saft...

50. Er du sosial?
Jeg er veldig glad i å være sosial, men takker heller ikke nei til en rolig kveld hjemme!

EMBROIDERY

Embroidery

Broderi på klær er hottere enn aldri før, og jeg elsker trenden! For en stund siden kom jeg over dette skjørtet på salg, og da måtte jeg bare ha det. Piffer opp et ellers enkelt antrekk. De rosa blomstene matcher jo håret mitt også, hihi!

Skjørtet finner dere HER

Q: Hva syns du om klær med broderier?

Klem, Ingrid

JEG SELGER GARDEROBEN MIN

Tiseit

Mange av dere har sikkert fått med dere at jeg er aktiv på Tise! Jeg har så mye klær som bare blir liggende, nesten ubrukt, og derfor syns jeg det er bedre at noen andre får brukt det istedet! Mye syns jeg det er kjipt å kvitte seg med, men i en så liten leilighet som jeg og Jon bor i går det dessverre ikke an å ha så mye ting liggende rundt. I tillegg får jeg en del klær osv gjennom bloggen, som ikke blir brukt. Hvis dere vil se hva jeg selger finner dere meg på Tise @ingridbjugan! Send meg gjerne en melding der inne om det er noe du lurer på❤

Klem, Ingrid

FRILLS

Frills

Januarsalget har kommet for fullt, og jeg har funnet meg så mange fine skjorter, bluser og gensere med rysjer. Jeg elsker trenden med frills, og denne skjorten, som jeg fant på salg til 50 kr (!), har blitt en stor favoritt hos meg. Så enkel og stilren, men med det lille ekstra. ❤

Også har jeg forresten oppdaget at jeg kan bruke telefonen som fjernkontroll på kameraet! Derav telefonen i alle bildene.. Haha! Men utrolig genialt, ting ble plutselig mye lettere..

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

TRODDE JEG SKULLE STRYKE

Trodde jeg skulle stryke..

Hei, og god morgen til dere! Selv har jeg vært våken siden 8, for i dag fikk vi tilbake karakteren i makroøkonomi. Jeg var helt sikker på at jeg skulle stryke, for følte det gikk veldig dårlig. Hadde forberedt meg på å ta den opp å hele pakka, så dere kan tro sjokket var stort når jeg så at jeg hadde fått C! Haha, er det mulig.. Ikke en toppkarakter, men så mye bedre enn jeg hadde trodd! �� forstår det ikke helt selv, men fin start på morgenen var det vertfall. Nå slipper jeg å bekymre meg mer om det faget, og kan ha fullt fokus på semestret jeg har foran meg. Deilig!

I dag etter forelesning går turen direkte på jobb! Nå er hverdagen i gang for fullt, og jeg syns egentlig det er litt godt. Blir kjedelig å ha fri hele tiden også. �� Uansett! Ønsker dere alle en fin dag videre ❤

Klem, Ingrid

UKE 1

Uken som gikk

I eksamenstiden tok jeg en liten pause fra "uken som gikk", da det rett og slett var lite å skrive om. Jeg gjorde jo ikke annet enn å lese.. Men nå er hverdagen i gang, så da er det jo perfekt å begynne igjen. Denne uken har jeg hatt fri, en liten juleferie, og det har vært så digg! Alt i alt har det vært en veldig fin uke, så her kommer en liten oppsummering:

AKKURAT NÅ
Sitter jeg å jobber med bloggen! Forhåndsskriver litt innlegg, slik at det blir litt enklere for meg å holde bloggen oppdatert når skolen begynner for fullt. Veldig greit!

UKENS HØYDEPUNKT
Denne uken har det ikke skjedd noe spesielt, men siden jeg har hatt fri, har hele uken i seg selv vært et høydepunkt! Så godt å våkne opp å bare gjøre som man vil. Hverdagen med skole og jobb kommer fort nok, så jeg har bare nytt tiden skikkelig. Ellers var det et høydepunkt å få den nye LV vesken min! Iih

UKENS NEDTUR
Jeg kommer faktisk ikke på noe; og det må jo være et godt tegn?? Eneste jeg kan tenke på var at jeg og Jon brukte 2 dager på å shine hele leiligheten, og det var jo småkjipt. Vi har begge hatt eksamenstid og i julen jobbet jeg, så vi tok likså greit julevasken nå.. Haha!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Produktanbefalingen av REF Leave in Conditioner var det mest leste innlegget. Om du gikk glipp av det, finner du det HER!

NESTE UKES MÅL
som nevt tidligere begynner skolen for fullt igjen fra og med neste uke, og da er målet å delta på alle forelesningene! Det er ikke obligatorisk, og da er det såå lett å sluntre unna. Dette halvåret har vi veldig vanskelige fag (syns jeg i alle fall) og da er det viktig å følge med fra starten av!

UKENS ANTREKK
Denne uken har jeg faktisk postet tre outfits! Du kan se de HER, HER og HER

UKENS FILM
Her om dagen så vi filmen Captain Phillips med Tom Hanks. Den er basert på ekte hendelser og handler om kaptein Richard Phillips som ble tatt til fange av somaliske pirater da de kapret lasteskipet han styrte i 2009. Det var faktisk det første amerikanske lasteskipet som ble kapret på 200 år. En utrolig spennende film, som anbefales å se. Som jeg alltid sier: filmer er så mye bedre når det er basert på en ekte historie.

UKENS SERIE
Jeg har ikke fulgt med på en serie på evigheter, bestemte meg for å ta pause i eksamenstiden, så tips til gode serier mottas med takk! Jeg har sett det meste..

UKENS CRAVING
Husholdningssaft! Det er noe av det beste jeg vet, og drikker det lett i stedet for brus. Hver gang vi var på butikken denne uken glemte vi å handle inn rødsaft, så jeg gikk fire dager uten. Heeeelt krise, haha! Trenger faktisk saft om morningen for å våkne.. Favoritten min er den uten sukker fra Lerum. Nam!

UKENS KJØP
Storstipend og januarsalg er en farlig kombo, så denne uken ble det en god del shopping. Alt er jo så utrolig billig, så jeg fikk med meg flere plagg til bare 50 og 100 kr. Kupp! Faux fur, Iconic skoene og Louis Vuitton Chantilly må nok dog sies å være ukens beste kjøp! Full sparing fremover nå...

UKENS SANGER
Scars to Your Beautiful - Alessia Cara
Make Me (Cry) - Noah Cyrus ft. Labyrinth
Shape of you - Ed Sheeran

Q: Hvordan har deres uke vært?

Klem, Ingrid

HVORDAN FÅ PERFEKTE SELFIES

New in: video ringlight

Jeg er seriøst verdens heldigste jente! Jeg har ønsket meg video ringlight i det som føles som en evighet, og nå har kjæresten min vært så snill å gi meg det i tidlig treårsgave. Jeg har vel nevnt før at jeg alltid får gaver på forhånd? Haha! Uansett. Nå skal bloggingen bli så mye enklere fremover, og jeg trenger ikke bekymre meg like mye over at det er så mørkt ute. Blogging ble plutselig så mye mer fleksibelt, og motivasjonen er på topp!

Litt praktisk info:
Video Ringlighten består av 300 hvite led lys. Den er på 20W og kommer med stativ, samt brakett for å feste kameraet på. Lyset kan dimmes og justeres alt etter hvor lyst og intenst man ønsker det! Kommer også med diffuser for mykere og jevnere lys.

Dette MÅ jo være det perfekte selfielyset. Selfiene i innlegget er ikke redighert det hele tatt; hverken lysstyrke, kontrast eller noen andre justeringer. Lyset gjør det for deg! Haha. Virkelig a bloggers dream. Nå er planen å få ut litt videoblogger fremover også, så dette blir så bra!

Ringlighten kommer fra Skatush, som også har Lumi Pop for å ha på telefonen! De har video ringlights med flere LED lys også; men denne holder i massevis for min del! Tror jeg hadde blitt blind om lyset var sterkere, haha ��

Dere finner utvalget HER.

Konklusjonen må bli at jeg har verdens beste kjæreste, og video ringlight er et must om man blogger!��

Q: Noen av dere som har ringlight?

Klem, Ingrid

SNAPCHAT

Snapchat lately

Da var det på tide med en ny runde snapchat lately! Denne gangen har jeg samlet opp en god dose Mystories siden jul, så her er det en god blanding. Det er bare å følge meg på snapchat ved å legge til @ingridbjugan eller ved trykke på spøkelset i sidemenyen ��

Klem, Ingrid

CLEAN

Eu de perfum

Jeg eier så utrolig mange parfymer. Jeg bytter på hvilke parfymer jeg bruker hver dag; men disse to har blitt faste favoritter hos meg. Jeg nevnte de jo i innlegget jeg postet i går, så da tenkte jeg å fortelle litt mer om disse deilige duftene! De er veldig forskjellig fra de jeg bruker til vanlig, men de lukter så godt og.. reint. Haha! De er verken for søte eller tunge, bare veldig friske og gode. Anbefales på det sterkeste ❤

Q: Noen av dere som har testet disse?

Klem, Ingrid

FAVORITES

3 favorites at the moment

2017 er her, og mange av mine sminke- og skjønnhetsfavoritter fra 2016 blir med meg videre inn i det nye året. Her kommer en liste med mine topp 3 favoritter innen de forskjellige kategoriene. Lets go:

MAKEUP

Sminkefavoritter kommer og går, men noen blir alltid med videre. L'oreal Infallible 24H foundation, NYX Liquid Suede Tea & Cookies, MAC Studio Fix Powder plus Foundation. Her kunne jeg seriøst nevnt i fleng, men dette er i allefall topp 3!

​ FRAGRANCES

Jeg elsker å oppdage nye dufter, og disse er noen av mine favorittparfymer: CLEAN Cool Cotton, CLEAN Cotton T-shirt and Juicy Couture Viva la Juicy Gold Couture. Friske og gode!

TRENDS

De største trendene som blir med meg inn i det nye året er uten tvil gensre og skjorter/bluser med frills, faux fur og klær med blomsterbroderi. Så mye fint som kommer fremover, gleder meg til moteåret 2017.

BAGS

Jeg har kjøpt meg tre nye vesker som har blitt store favoritter hos meg. Vintage Chanel medium caviar flap bag, By Malene Birger Pimms Bag og vintage Louis Vuitton Chantilly. Veskedilla? Yes indeed!

SKIN CARE

Jeg er elendig når det kommer til hudpleie, men også her har jeg funnet meg noen (enkle) favoritter: Noir Eternae Youth Potion ansiktsskrubb, Miracle worker Facemask og Unani Illuminating milk cleanser. Veldig gode produkter, og noen av de oppdaget jeg faktisk gjennom glossybox!

HAIR PRODUCTS

Disse hårproduktene kan jeg ikke leve uten: REF Dry Shampoo, Paintbox Pink Riot, Gorgeous Shine Serum. Fantastiske produkter som virkelig anbefales. Jeg blander Paintbox med balsam for den perfekte rosafargen.

Q: Hva er dine favoritter?

Klem, Ingrid

GOOD MORNING

pyjamas

Goood morgen! Nå har jeg akkurat fått på meg sminken, og nå koser jeg meg i pysjen med litt kattekos. Altså, se så søt Guri er! �� Fine pusekatten min.

Jeg bor bokstavelig talt i denne pysjen om dagen, den er så digg! Kjøpte den rett etter jul på halv pris hos Vero Moda. Gotta love it. ❤ Planen etter hvert er å komme seg ut av pysjen, dessverre, og på med finstasen. I kveld skal jeg ut med noen venninner! Ikke helt sikker på hva planen er enda, men morsomt blir det uansett!

Q: Hva er deres planer i kveld?

Klem, Ingrid

MIRROR MIRROR

Finally friday!

God fredag til dere! I dag har jeg brukt mesteparten av tiden på å rydde, sortere og vaske her hjemme. Helgevasken har blitt tatt, og nå tar jeg helg med god samvittighet! Det er så deilig å ha helt fresh leilighet, og jeg kjenner jeg får så mye mer inspirasjon når jeg har det ryddig rundt meg ❤

Sånn ellers skjer det ikke så mye spennende. Over helgen begynner jeg på skolen igjen, så dagene fremover skal bare nytes til det fulle. Heldigvis begynner folk å komme tilbake til Trondheim etter juleferien, så da blir det litt mer å finne på fremover. Det liker vi! ��

Nå skal vi lage oss en god middag, spise godis og se på film. Bare slappe av med andre ord- akkurat slik en fredag skal være. �� Ønsker dere alle en god helg!

Klem, Ingrid

TODAYS OUTFIT

Todays outfit

Hei dere ❤ Her kommer dagens outfit! Denne fuskepelsen syns jeg var altfor stor i starten, men nå syns jeg den er så kul! Varm og god er den også, og det passer jo perfekt i når kuldegradene har kommet!

the outfit

Faux fur - Monki / Slengbukse - Gina Tricot / Polo - H&M

The details

Veske - Louis Vuitton Chantilly / Sko - Pieces / Hansker - Gina Tricot

Klem, Ingrid

LOUIS VUITTON CHANTILLY

Vintage Louis Vuitton

Denne flotte vintageskatten er kjøpt i Frankrike på 80-tallet, og nå er den endelig min. Syns Louis Vuitton vesker blir finere med årene, når skinnet får en fin, mørk brunfarge. Den er i topp stand, og jeg elsker tanken på alle historiene den har vært med på. Louis Vuitton Chantilly rommer mer enn man skulle tro, og jeg får faktisk plass til kameraet mitt i den. A bloggers dream! ❤

INSTAGRAM

Instagram lately

Her ser dere noen av mine siste poster på instagram! Du finner med @ingridbjugan. ❤ Følg meg gjerne, så følger jeg tilbake! Så morsomt å følge nye, inspirerende mennesker der inne.

Klem, Ingrid

FAUX FUR

In love with a jacket

Denne jakken viste jeg dere i en outfit her om dagen, men har forelsket meg så mye i den at jeg må vie den et eget innlegg, haha! �� Den er fra Gina tricot, og utrolig nok fant jeg den på halv pris. Jeg var litt i tvil om det turkise ble kræsj mot det rosa håret, men det var bare en igjen, så da måtte jeg bare ha den. Love it!

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

VINTER

Den store byttedagen

Hei, og god onsdag til dere! I dag har vi kost oss i byen, byttet litt julegaver og vært på café. Den store byttedagen, kan man vel egentlig kalle det! Fikk så mange fine julegaver, men noe ble for lite, og noe hadde vi fra før; så da byttet vi bare farge og størrelse ��

Vintereren har som nevnt virkelig kommet til Trondheim, og i dag er det 10 minusgrader ute. Skikkelig kaldt, men gud så friskt og godt! Håper det holder seg slik fremover, sånn at jeg kan pakke meg inn i store skjerf og kåper litt til! ❤ Legger ved et lite bildedryss fra dagen:

OOTD

Todays outfit

Åh, endelig kom snøen! Her i Trondheim er det litt av og på, men denne gangen håper jeg virkelig at snøen blir liggende! En liten stund i alle fall.. Nå er jeg på jobb, så innlegget skrev jeg før jeg dro. Når jeg er ferdig i kveld tar jeg juleferie jeg også! Haha.. Litt på etterskudd, men det skal bli utrolig godt med litt fri før skolen begynner igjen.

Uansett! Her er dagens antrekk:

The outfit

Jakke - vintage / Jeans - Skinny, Vero Moda / Genser - Gina tricot

The details

Skjerf - H&M / Lue - BikBok / Sko - Iconic / Veske - Vintage Chanel / Hanser - H&M

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre ❤

Klem, Ingrid

ÅRSKAVALKADE

Bildedryss fra 2016

Som lovt; her kommer årskavalkade for 2016 i bilder! Den største forandringen gjennom året er nok hårfargen, haha! Fra brunt, til ombre, til blondt, til rosa.. At det går an! Sånn er det når man er frisør �� Anyways! Det er så morsomt å se året som har gått, for det er mye gjennom året som allerede har blitt glemt. Da er det greit å ha en blogg å se tilbake i! Jeg begynte å blogge for fullt i februar. Om dere vil se mer finner dere alt i arkivet på blogget

2016, kort oppsummert:

Januar
Februar
Mars
April
Mai
Juni
Juli
August

PRODUKTANBEFALING

Sponset

Leave in conditioner

Da var det på tide med en liten produktanbefaling igjen! Denne gangen tenkte jeg å fortelle dere om REF leave in conditoner. Enkelt forklart så er det en lett conditioner spray, som ikke skal skylles ut. Den består av botaniske ekstrakte som beskytter, styrker og glattgjør håret. Perfekt om man har skadet eller fargebehandlet hår, men passer også til alle andre hårtyper. Den inneholder også naturlig varmebeskyttelse (ikke mot glatting) noe som er perfekt dersom man føner håret mye.

Jeg elsker alle produktene til REF, og det med god grunn. Ikke bare er de gode til håret; men i tillegg er de 100% vegansk. Det er utrolig bra, og disse produktene kan man altså bruke med god samvittighet!

Produktene finner du hos Frisør Velde på Solsiden. Det er der jeg ordner håret mitt også! Jeg går til Malin, og er alltid like fornøyd! Dere kan bestille time på 73 52 42 68 eller bare ta turen innom for å se på alle de gode produktene!

Klem, Ingrid

YESTERDAYS MAKEUP

new years eve - morphe 35F

Hadde dere en fin nyttårsfeiring? Det hadde i alle fall jeg :-) Jeg og jon var jo som nevnt ute å spiste, før vi dro videre til noen venner av oss! Vi ble mange utover kvelden, men med tanke på kattene dro jeg hjem i 11-tiden. Kattene klarte seg greit hjemme, men når klokken slo 12 og rakettene begynte for fullt ble de ganske redde. Vi bor jo midt i byen i Trondheim, og her er det ulovlig å skyte opp raketter- men som alltid er det jo noen tullinger som ikke klarer å følge regler..

Uansett! Her er gårsdagens makeup :-) Fikk ikke tatt nå bilder av antrekket, men selfies har man da alltids tid til, haha! ��

FACE:
MAC Studio fix foundation (NC30)
L.A GIRL Concealer (Porcelain)
MAC Studio fix powder (NC25)
MAKEUP REVOLUTION Highlighter palette

LIPS/EYES:
NYX lip liner (natural)
SLEEK matte me (Birthday suit)
MORPHE 35F, fall into frost
L'OREAL Superliner
DEPEND lashes (alayah)

BROWS:
NYX Micro brow pencil (Ash brown)
ABH Dip brow pomade (Brunette)
NYX Concealer jar (fair)
BITCHN' BROWS brow pencil (blonde, HER)
BITCHN' BROWS brow fix (clear, HER)

Q: Har dere hatt en fin nyttårsaften?

Klem, Ingrid

NEW YEAR NEW SHOES

new in - Iconic shoes

Åh, disse skoene har jeg siklet etter lenge; og når de var på salg måtte jeg bare slå til. Ser for meg så mange antrekk til disse skoene, gleder meg til å vise dere de på! ❤ Skoene er kjøpt på DNA Shoes.

KBluse - Vero Moda / Øreringer - H&M / Clutch - DAY Birger et Mikkelsen

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid