hits

Klær

NY VIDEO UTE PÅ YOUTUBE! VISER DERE KJOLENE MINE FRA GANNI

SAMSUNG CSC

NY VIDEO PÅ TUBA!

Hei dere! Da var det på tide med en ny video igjen! Jeg prøver å laste opp en ny film i uken, og enn så lenge går det bra, hehe. 😃 Etter forrige video fikk jeg spørsmål om jeg kunne vise alle klærne mine fra Ganni- og det kan jeg jo! Det tar bare veldig mye tid, så derfor har jeg delt det opp og viser dere kjolene mine i første omgang. 🖤 Jeg har faktisk kjøpt meg et par kjoler til i etterkant, men de viser jeg dere i et eget innlegg! Anyways.. Jeg har ikke skikkelig utstyr enda, så filmer med mitt lille hybridkamera- derav litt dårlig kvalitet til tider. Ikke sikkert dere merker det, men jeg påpeker det likevel, så dere vet hvorfor! Uansett, håper dere liker filmen, og gi meg gjerne en tommel opp om dere vil se mer! Og ikke glem å subscribe til kanalen min, så får du beskjed neste gang jeg legger ut en ny film....

P.s.. Du vet du liker kjolene dine når du omtaler nesten alle som favoritter, og sier du elsker samtlige.. Haha! 😂 Hvilken kjole er din favoritt?
Xx Ingrid

Tidligere filmer:
 

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

NEW IN - DEN PERFEKTE KJOLEN I JULA

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC🖤 SECOND HAND 🖤
Hei fininger! Fotografen min (altså Jon 😂) er bortreist, så bildene i dette innlegget blir litt så som så.. Håper dere tåler det! Uansett. I dag tenkte jeg å vise dere mitt siste Tise-kjøp. Som dere vet er jeg stor fan av å handle second hand, ikke bare fordi man får noe man ønsker seg til en billigere penge, men også fordi det er så bra for miljøet. Denne drømmen av en kjole har jeg altså kjøpt på Tise, og den er fra Ganni. Nypris på denne var vel rundt 4-5000, og jeg fikk den til en 1/4 av prisen. Wow! Kjolen er perfekt nå til jul, og jeg gleder meg til å sprade rundt i denne på alle festlighetene vi skal på. Lover også å få tatt et bedre bilde av den da. Love it! ❤️

Kjøper dere mye brukt?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

MINE BESTE TIPS TIL CLOSET DETOX

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Innimellom får jeg skikkelig behov for å rydde i klesskapet. Bli kvitt det gamle som aldri blir brukt, sortere etter farge og type, omrokkere litt og bare gjøre ting lettere. I dag er en sånn dag så nå er jeg godt i gang med rydding av klesrommet (eller walk in closet, om du vil). Jeg elsker å rydde i skapet, eller, misforstå meg rett; selve ryddingen er ikke særlig morsom, men det er så digg når skapet er oversiktlig og sortert! Jeg hater å ha det uoversiktlig i garderoben, for da er det så lett at man ikke får brukt alle klærne sine. Om man sorterer og kvitter seg med det man aldri bruker er det så mye enklere å se hvilke klær man har. Dette gir meg så mye mer inspirasjon til å sette sammen antrekk.. Uansett! For en stund tilbake postet jeg et innlegg med mine beste tips til "closet detox", og siden jeg har fått så mange nye lesere tenkte jeg det var perfekt å dele det igjen. Har du noen gode tips? Skriv de i kommentarfeltet da vel 😀

Her kommer 6 tips som gjør det litt enklere å ha et ryddig klesskap:

SAMSUNG CSC1. PLAGGENE DU ALDRI BRUKER
Jeg syns alltid det er skikkelig vanskelig å kvitte seg med klær. Plutselig får man jo bruk for genseren man ikke har brukt på 2 år! Neppe.. Et lite tips er å snu alle hengerne i skapet. Hver gang du bruker et plagg snur du hengeren tilbake. Etter 6 måneder (hvor lenge bestemmer du selv) ser du hvilke klær du har brukt. Alle hengerne som ikke er snudd innen tiden har gått kan du gi bort eller selge til noen andre!

2. DOBLE PLASSEN I GARDEROBESKAPET
Dette tipset funker SÅ godt, og er supert for de som har lite plass i klesskapet. Bytt ut trehengerne med tynne stålhengere i stedet! De tar mye mindre plass, og plutselig har du doblet plassen!

3. TA BILDE MED KLÆRNE PÅ
Denne har dere sikkert hørt før; men det funker! Prøv klærne og ta bilde med de på! Føler du deg vel? Er plagget flatterende? og ikke minst; passer det? Det er mye lettere å se på bilder, og man blir raskt litt mer kritisk..

SAMSUNG CSCMin lille hjelper. Haha! Kaylee elsker å leke i skapet mitt. Ikke like gøy for klærne mine tho...

4. RYDD MED NAVNGITTE ESKER
For en litt enklere sortering kan du bruke seks bokser/poser som du navngir følgende: Doner/selg, behold, usikker, sy-om, off-season og kast. Da blir sorteringen en lek, og det blir mye enklere å holde oversikt over hva du skal beholde og ikke! Ikke minst er det godt å flytte shortser, singletter og andre sommerklær til boden..

5. ARRANGER BYTTEKVELD
Det er lett å gå lei av klær man bruker mye, så hva passer vel bedre enn å bytte litt på? Arranger byttekvelder med venninner, og bli kvitt klærne du har gått lei av! One man's trash is another man's gold, vet du.. Haha! Slike kvelder er morsomme, jeg lover! Også får man nye tilskudd til skapet uten å betale en krone. Og om du angrer; så er det jo bare å bytte tilbake.. Litt enklere enn om man kaster plagget.

6. KJØP/SELG BRUKT
Klær du ikke bruker mer eller har gått lei av kan andre få gleden av. Selg unna på Tise og Finn, så tjener du raskt noen kroner på det. Ikke bare bra for lommeboken, men også for miljøet! Selv selger jeg unna klær ofte, så kan jeg kjøpe meg noe nytt med litt bedre samvittighet.. Ja til gjenbruk!

SAMSUNG CSC

Håper dere likte tipsene, og om du har noen gode tips så må dere ikke glemme å dele tipsene med meg, hihi! 
Xx Ingrid