hits

Interiør

OPPDATERT KONTORET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCNOEN SMÅ ENDRINGER

Føler jeg viser dere kontoret vårt hele tiden jeg, men sånn er det når man aldri blir helt ferdig.. Nå har vi gjort noen små forandringer igjen, denne gangen har vi kjøpt ny lampe, litt krimskrams til ameringsjernet over pulten og stokket litt om på kurvene i hyllen. Syns det ble så ryddig og fint, og ikke minst fikk vi mye bedre lys her inne, noe som er viktig når vi sitter å jobber. Selv syns jeg det ble veldig fint, men hva syns dere?

Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCFØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

KONTORET VÅRT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

ENDELIG ET STED Å JOBBE

Hei fininger! Nå sitter jeg endelig å blogger fra kontoret. Dere har jo sett bilder av det før, men nå har omsider fått internett, så da jeg kan bruke PCen her også! Så godt å ha et eget kontor til å blogge på, jeg plages mye med nakken og da har det mye å si at man har en ordentlig arbeidsplass. Her blir jeg nok sittende mye fremover, og det å ha et kontor gjør det jo også mye lettere å holde det ene nyttårsforsettet mitt (å jobbe til faste tider, typ som en kontorjobb). Nå skal jeg sitte her noen timer før jeg skal PRØVE å filme en liten sko-haul til dere. Var mange som ville se de nyeste innkjøpene mine fra Nelly og NA-KD, så skal prøve mitt beste.. Jeg er seriøst SÅ noob på slike ting, men det skader vel ikke å prøve, hehe. På tide å komme seg ut av komfortsonen!

P.s... Jeg vet datoen på toppen av hyllen viser 24.desember, men jeg orket ikke å endre den. Haha! Lenge leve latskapen.
Xx Ingrid
SAMSUNG CSC

WALK-IN CLOSET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Garderobeløsning - PAX, IKEA / Bokhylle til sko - Billy, IKEA 

Etter jeg viste et liten videosnutt av skapet mitt på Instagram fikk jeg utrolig mange meldinger om jeg kunne vise dere vårt walk-in closet.. og klart jeg kan! Vi har to soverom i leiligheten, og det ene rommet brukes altså til klær. Rommet er ikke så altfor stort (og belysningen er for dårlig enda; dette skal vi ordne etter hvert), så noe vanskelig å ta bilder; men jeg har gjort mitt beste, og håper det går greit. Kommer forresten et eget innlegg om kjolene mine, så de blir ikke med her 🌝 Håper dere liker innlegget!

P.s... Jeg tror jeg er avhengig av sko...
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

VÅRT NYE SOVEROM

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC- GREEN MARBLE - 

God lørdagsmorgen, kjære lesere! I natt har jeg sovet godt dere.... I går var vi nemlig endelig ferdig med soverommet vårt, og jeg er SÅ fornøyd! Vi har malt veggen (eller, Jon har malt veggen, og jeg har hjulpet til), vi har hengt opp hylle, kjøpt nytt nattbord og ny lampe. Det mangler fremdeles en matte på guvlet og noen bilder på veggen; men det er bestilt og kommer snart. Vi har malt veggen med Jotun Lady i Green Marbe, og jeg syns den passet så godt til gulvet vårt.  Det tar litt tid, men hjemmet vårt begynner endelig å ta litt form, få litt mer personlig preg.. Jeg syns det ble så fint! Hva syns dere?

Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SLIK HAR JEG PYNTET JULETREET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Juletre - Clas Ohlson / Julekuler - Kremmerhuset, Søstrene Grene og Mestergrønn / Lys - Clas Ohlson

Iih, jeg ELSKER julen, så her har den vært hus i en uke allerede. Dette blir vår første jul i den nye leiligheten, og det er også første gang vi har plass til juletre! Wihu! Der vi bodde før hadde vi ikke så mye plass å boltre oss på, så derfor er det skikkelig gøy å endelig kunne pynte til jul. Vi har gått for kunstig tre av den enkle grunn at kattene syns det er litt for spennende med ekte, og mest trolig hadde klatret i det før vi i det hele tatt hadde blitt pyntet. Men for all del, jeg syns kunstig er tipp topp jeg altså, og dette bruke jeg ikke mer enn 450 kr på.. Skikkelig kupp spør du meg :-) Kjøpte det på Clas Ohlson, og lysene er også derfra. Julepynten har jeg kjøpt litt her og der, men mesteparten er fra Kremmerhuset, Søstrene Grene og Mester Grønn. De har vanvittig mange fine julekuler, og jeg hadde lett kjøpt en haug til om jeg hadde plass. Som dere sikkert ser har jeg gått for gull og hvitt, rett og slett fordi resten av huset har interiør i samme stil/farge. Jeg er stråålende fornøyd i alle fall, og syns det er så koselig her hjemme nå! 

Flere som har begynt pyntingen til jul?
Xx Ingrid
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NOEN DETALJER FRA LEILIGHETEN VÅR!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei fininger, og god søndag! I går tok jeg en liten fridag, kjente det var godt med litt helg, hehe. Men i dag er det fullt kjør igjen, så da tenkte jeg å vise dere noen detaljer fra leiligheten vår! Vi har mye igjen enda, men det begynner endelig å ta litt form. Når alt er på plass skal jeg prøve å få filmet en liten leilighets-tour, om det høres bra ut? Enn så lenge legger jeg ved noen bilder av detaljer rundt om i leiligheten. Det er vel ingen tvil om at jeg liker kombinasjonen svart/hvitt, hehe.

Hva syns dere?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

PROSJEKT LEILIGHET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Pult - Skeidar / Blomsterpotter i gull - IKEA / Gullkurver - Lagerhaus / Lysestaker - Kähler

Som jeg nevnte tidligere har vi ommøblert litt her hjemme, og i den anledning tenkte jeg å vise dere hvordan kontoret vår har blitt. Altså, det er mye som gjenstår enda, men det nærmer seg sakte men sikkert her nå. For dere som er nye lesere her inne, så har vi nettopp flyttet inn i en splitter ny leilighet som sto ferdig i midten av juli! Det tar litt tid å få ordnet alt her hjemme siden vi begge jobber fulltid, men det blir.. Jeg har så mange ideer, har lyst til å male, henge opp litt bilder osv, men kontoret begynner i alle fall å ta form, å slik ser det ut enn så lenge.

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC