hits

Interiør

SLIK HAR JEG PYNTET JULETREET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Juletre - Clas Ohlson / Julekuler - Kremmerhuset, Søstrene Grene og Mestergrønn / Lys - Clas Ohlson

Iih, jeg ELSKER julen, så her har den vært hus i en uke allerede. Dette blir vår første jul i den nye leiligheten, og det er også første gang vi har plass til juletre! Wihu! Der vi bodde før hadde vi ikke så mye plass å boltre oss på, så derfor er det skikkelig gøy å endelig kunne pynte til jul. Vi har gått for kunstig tre av den enkle grunn at kattene syns det er litt for spennende med ekte, og mest trolig hadde klatret i det før vi i det hele tatt hadde blitt pyntet. Men for all del, jeg syns kunstig er tipp topp jeg altså, og dette bruke jeg ikke mer enn 450 kr på.. Skikkelig kupp spør du meg :-) Kjøpte det på Clas Ohlson, og lysene er også derfra. Julepynten har jeg kjøpt litt her og der, men mesteparten er fra Kremmerhuset, Søstrene Grene og Mester Grønn. De har vanvittig mange fine julekuler, og jeg hadde lett kjøpt en haug til om jeg hadde plass. Som dere sikkert ser har jeg gått for gull og hvitt, rett og slett fordi resten av huset har interiør i samme stil/farge. Jeg er stråålende fornøyd i alle fall, og syns det er så koselig her hjemme nå! 

Flere som har begynt pyntingen til jul?
Xx Ingrid
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NOEN DETALJER FRA LEILIGHETEN VÅR!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei fininger, og god søndag! I går tok jeg en liten fridag, kjente det var godt med litt helg, hehe. Men i dag er det fullt kjør igjen, så da tenkte jeg å vise dere noen detaljer fra leiligheten vår! Vi har mye igjen enda, men det begynner endelig å ta litt form. Når alt er på plass skal jeg prøve å få filmet en liten leilighets-tour, om det høres bra ut? Enn så lenge legger jeg ved noen bilder av detaljer rundt om i leiligheten. Det er vel ingen tvil om at jeg liker kombinasjonen svart/hvitt, hehe.

Hva syns dere?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

PROSJEKT LEILIGHET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Pult - Skeidar / Blomsterpotter i gull - IKEA / Gullkurver - Lagerhaus / Lysestaker - Kähler

Som jeg nevnte tidligere har vi ommøblert litt her hjemme, og i den anledning tenkte jeg å vise dere hvordan kontoret vår har blitt. Altså, det er mye som gjenstår enda, men det nærmer seg sakte men sikkert her nå. For dere som er nye lesere her inne, så har vi nettopp flyttet inn i en splitter ny leilighet som sto ferdig i midten av juli! Det tar litt tid å få ordnet alt her hjemme siden vi begge jobber fulltid, men det blir.. Jeg har så mange ideer, har lyst til å male, henge opp litt bilder osv, men kontoret begynner i alle fall å ta form, å slik ser det ut enn så lenge.

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC