hits

importbilder

TODAYS OUTFIT - SØVNLØS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kåpe - H&M  / Jeans - Weekday / Tee - Ganni / Sko - Zara / Bag - Chanel

I natt har jeg ikke fått sove. Ligger bare å tenker på alt og ingenting. Stresser over unødvendige ting, og tenker på alt jeg må få gjort i morgen..  Heldigvis starter jeg ikke på jobb før to i dag, så har fått sovet litt utpå, og det kjenner jeg var veldig godt. Jeg er utrolig stressa av meg, og våkner derfor alltid tidlig. Må få gjort mye. Blogge, rydde, styre og ordne. I dag tok jeg med meg dyna i sofaen, trosser tankene om at jeg må være produktiv. Det trengte jeg.. Så, av den grunn kommer det en glemt outfit som vi tok for et par uker siden. Orker ikke å ta bilder i dag, og disse syns jeg ble så fine. Skikkelig høst-vibes, og en veldig fin dag jeg hadde sammen med Jon. Slike ting gjør meg glad! 

Nå er det på tide å våkne, starte dagen og komme seg på jobb. Vi snakkes mer senere <3
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

ET LITE TIPS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Strikk - Mango / Jeans - Weekday / Smykke - Jane Kønig / Klokke - DyrbergKern

Jeg har lenge ønsket meg Ganni Julliard Mohair Pullover, aka verdens fineste strikk, men jeg akkurat nå er den litt utenfor budsjettet mitt..  Derfor var gleden stor når jeg kom over denne "kopien" fra Mango. Ikke helt lik, men med litt Ganni-vibber, akkurat sånn jeg liker det! Ble raskt en favoritt her i alle fall, og absolutt et kupp da den ikke kostet mer enn 400 kroner.. 

Hva syns dere?
Xx Ingrid

NEW IN - ROUGH STUDIOS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Veske - Rough Studios / Mules - H&M / Hatt - Hallhuber / Klokke - Lars Wivallius

Jeg har helt glemt å vise dere min nye veske fra Rough Studios! Har sett på veskene lenge, syns de er veldig kule og skiller seg ut fra det som finnes på markedet fra før. Selv gikk jeg for denne i grått, slik at jeg kan bruke den til alt jeg har av klær. En hverdagsveske, med andre ord.

Hva syns dere?
Xx Ingrid

EN FORMIDDAG I LILLEHAMMER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKjole - Ganni / Skinnjakke - Hallhuber / Sneakers - Adidas / Veske - Chanel

Formen er ikke helt på topp enda, men gud så lei jeg er av å ligge i sengen.. Derfor tok vi oss en tur til Lillehammer i dag, hvor vi bare ruslet litt rundt og satte oss ned på en utrolig koselig bakgårdscafé. Jeg er potte tett i nesen, så verken smaker eller lukter så mye, men når det er sagt var nok dette en av de beste kakaoene jeg har smakt. Nam! Ligger i en bakgård i gågaten i Lillehammer. Husker ikke helt hva den heter, men bare se etter det røde hjerteskiltet, så finner dere den nok <3 Nå skal jeg bare slappe av og samle krefter resten av kvelden. I morgen går nemlig turen til Oslo på kurs og diverse møter. Gøy! Oppdaterer dere mer senere.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Håper alle har en fin søndagskveld!
Xx Ingrid