hits

Gavetips

JULEGAVETIPS - MIN FAVORITT HIGHLIGHTER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHei, og good fredag til dere! Herregud, enn at det er 1.desember allerede! Tiden går så fort.. Jeg er i alle fall i skikkelig julestemning om dagen, så jeg tenkte rett og slett å komme med et nytt julegavetips til dere! Så ut som at det forrige innlegget med tips ble godt likt (du finner det HER), så da blir jeg nok å lage flere slike innlegg. I dag skal jeg tipse dere om Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sugar, og Blush Kit Radiant! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker ABH, og men disse to produktene har jeg blitt så glad i at jeg må bare dele de med dere. SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCABH Glow Kit Sugar:
Verdens fineste highlightere!! Jeg har jo en haug glow kits fra Anastasia fra før, men denne ble jeg SÅ positivt overrasket over. Kitet består av 4 metalliske highlightere som gir fantastisk glød. Fargene er som følger: 

Marshmallow: hvitt gull
Gumdrop: duokrom rosalilla
Buttersvhotch: Honninggull
Starburst: Isrosa

Selv bruker jeg Anastasia sin A23 børste (den er fantastisk til å påføre highlight, føler det blir mye mer intenst), men man kan også bruke en vanlig fan-brush. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCABH Blush Kit Radiant: 
Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; bruk blush, jenter!! Jeg føler ansiktet blir så flatt uten, og disse er kjempefine og nøytrale. Perfekt for en frisk look som ikke blir for mye. Jeg er helt avhengig, og går ingenplass uten litt blush i kinnene. Det lille ekstra, kan du si :-) Fargene er som følger:

Spoiled: kjølig rosa med gullglans
Coastline: silkemyk korallfarget fersken
Breeze: silkemyk rose
Terrace: silkemyk høyrød fersken. 

Fargene er nydelig, og perfekt på nordisk hud. Fargene er diskré, og ser så naturlige ut! De har også et kit som heter Gradient som er perfekt på mørkere hud; den anbefales for de med litt mer farge.

SAMSUNG CSCPerfekt julegave til mor, søster, venninne- you name it! Du finner produktene HER <3 Og forresten! De er også fine på øyelokkene- jeg har brukt Blush Kit som øyenskygge i dag. Love it!

JULEGAVETIPS - VERDENS FINESTE SMYKKER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Big Sun Earrings - HER / Chunky Hoops - HER / Kjole - Ganni / Letter Pendant, red - HER / LoveTag - HER 

De som har fulgt meg en stund har sikkert sett at jeg aldri går et eneste sted uten smykket mitt fra Jane Kønig. Det betyr mye for meg ('J' for Jon, så klart!), og jeg føler meg ikke hel uten det. For en stund siden viste jeg dere mine nye Chunky Hoops (se innlegget HER), og nå har jeg også fått tak i Big Sun Earrings. Sistnevnte har stått på ønskelisten lenge, og endelig er de mine! Liker de så godt at jeg vurderer å kjøpe de i den litt mindre versjonen også.. Haha!

Uansett! Julen nærmer seg med stormskritt, så hva passer vel bedre enn litt julegavetips? Smykkene fra Jane Kønig er perfekte å gi i gave til en venninne, søster, mor eller noen andre du bryr deg om. Smykkene er så enkle og fine, og hva er vel finere enn å gi et smykke med LoveTag av et hjerte til noen man er glad i? Kanskje litt klisje, men gud så koselig! I mine øyne gir smykkene det lille ekstra til antrekket, enten det er til fest eller til hverdags, og er virkelig det perfekte tilbehør.. 

Hva syns dere om smykkene? Likte dere innlegget, og vil dere jeg skal lage flere julegavetips? Let me know!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC