hits

Gavetips

NÅ KAN VÅREN KOMME..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

NYE BOOTS 
Flere enn meg som er skikkelig lei vinter? Misforstå meg rett, jeg elsker egentlig vinteren, men her er det SÅ mye snø at man må kave seg frem uansett hvor man går, og enn så lenge er det kun vintersko som gjelder.. Jeg har kjøpt meg så mange fine sko (haha) som jeg gleder meg til å få brukt, men de må stå på hyllen frem til snøen har smeltet. Disse bootsa fra River Island er mitt siste tilskudd til samlingen, og jeg fant de faktisk på Ebay. Helt nye, og dødsfine..

Nå kan bare våren komme, slik at jeg kan sprade rundt i disse... Jatakk!
Xx Ingrid 

OUTFIT DETAILS:
Genser - Hjemmestrikket
Skjørt - Ganni 
Boots - River Island (Ebay)
Øredobber - Vintage

SAMSUNG CSCFØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

KINGA - NYTT IPHONE DEKSEL!

Dekslet er sponset // ReklameSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMAGNOLIA STRIPES

Herregud, har dere sett noe så nydelig? Jeg har hatt samarbeid med Ideal of Sweden i noen år nå, og når dette plutselig dukka opp i postkassen ble jeg SÅ glad! Dekslet er en collab mellom Dearing Kinga og Ideal of Sweden, og jeg elsker resultatet. Faktisk har hun vært med å designe tre deksel, du finner hele utvalget HER 💕

Ikke glem å bruk koden 'Kingaxideal', så får du 20% på hele kjøpet!

Jeg bruker mine deksel hele tiden, elsker å ha litt å bytte på.. Faktisk er alle like fine som da jeg fikk de, og det sier litt om kvaliteten. Ikke har jeg knust skjermen på iPhonen min heller (etter 1,5 år), og det er faktisk helt utrolig til meg å være.. 😂 Mine favoritter er: Magnolia Stripes (selvfølgelig), Wild Leopard, Tropical Fall, Banana Coconut og Tropical Dots. Resten av utvalget finner dere HER!

Xx IngridSAMSUNG CSC

WHO KNOWS ME BETTER? - NY VIDEO PÅ YOUTUBE!

NY VIDEO PÅ YOUTUBE!

Når Hedda var på besøk i helgen foreslo hun å lage en "Who knows me better"-video, og det tenkte jeg kunne være gøy! Så hvem kjenner meg best, Jon eller Hedda? Se filmen, så finner du det ut! Spørsmålene er superrandom, og jeg gliser meg ihjel igjennom hele filmen, men jeg håper dere liker den! Og du, ikke glem å gi meg en tommel opp og subscribe da.. 🖤

TIDLIGERE FILMER:

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

DENNE MÅ DU PRØVE!

Hansken er sponset // Reklame

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCBRONIZING MITT

Okei, first thing first.. Jeg er utrolig bleik fra naturens side, hehe. Jeg er lys i huden, med mange fregner og rødlig hår; og derfor har jeg alltid tydd til selvbruning (for solarium eller overdreven soling er helt uaktuelt). Oppgjennom åra har jeg hatt mine runder med orange hender, stygge skiller og ujevn farge.. Mildt sagt, hallo fjortisstiden hvor vi brukte Dove selvbruning- det var seriøst helt krise. Haha! Men de siste årene har jeg heldigvis funnet en fin balanse, både når det kommer til selvbruning og påføring. Denne selvbruningen, Cocoa Brown, oppdaget jeg faktisk bare for noen uker siden (jeg er egentlig fast bruker av St. Moriz), men denne ble raskt en favoritt hos meg altså. Jeg kjøpte den på Cubus, og tror den kostet litt over 100kr. Den gir huden en fin, men naturlig farge. Føler meg så mye mer fresh når jeg får litt farge på kroppen, men jeg er helt overbevist om at fargen ikke hadde blitt like fin om det ikke var for denne påføringshansken fra Vani-T. Den er mye tykkere enn de du får i vanlig butikk, og den forrige jeg kjøpte fra samme merke hadde jeg i over et halvt år (!!).  Bare vasket den i maskinen når den ble skitten, og så har den vært like fin igjen. Genial! Man kan bruke begge sidene, og kvaliteten er altså upåklagelig, virkelig noe helt annet enn man får kjøpt på feks. Vita..

Jeg fikk påføringshansken av Skjønnhetshuset, hvor jeg også fikser neglene mine. De har både sminke, selvbruning og andre kule skjønnhetsprodukter, så dere som bor i området burde absolutt ta turen! Jeg elsker at de har produkter du ikke får tak i andre plasser, som i tillegg er i utrolig god kvalitet. 🖤
Noen av dere som har testet selvbruningen fra Cocoa Brown og/eller påføringshansken fra Vani-T? Hva syns dere? 
XxSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

KOSELIG DATE MED JON

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCGLEMTE BILDER

Disse bildene fra slutten av desember har jeg helt glemt å dele med dere. Jeg og Jon var å spiste lunsj på Jordbærpikene, midt i julegaverushet, så det var egentlig full kaos der; men så koselig til tross! Syns maten er ganske god der også, så det var verdt turen. 🖤 Jeg syns det er SÅ koselig å dra ut for å spise lunsj, men det blir ikke så ofte vi har muligheten, og derfor setter jeg ekstra stor pris på dager som dette. Jon er forresten IKKE fan av å bli tatt bilde av, derfor blir det alltid mest bilder av meg. Haha! 😂

Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JULEGAVETIPS - MIN FAVORITT HIGHLIGHTER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHei, og good fredag til dere! Herregud, enn at det er 1.desember allerede! Tiden går så fort.. Jeg er i alle fall i skikkelig julestemning om dagen, så jeg tenkte rett og slett å komme med et nytt julegavetips til dere! Så ut som at det forrige innlegget med tips ble godt likt (du finner det HER), så da blir jeg nok å lage flere slike innlegg. I dag skal jeg tipse dere om Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sugar, og Blush Kit Radiant! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker ABH, og men disse to produktene har jeg blitt så glad i at jeg må bare dele de med dere. SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCABH Glow Kit Sugar:
Verdens fineste highlightere!! Jeg har jo en haug glow kits fra Anastasia fra før, men denne ble jeg SÅ positivt overrasket over. Kitet består av 4 metalliske highlightere som gir fantastisk glød. Fargene er som følger: 

Marshmallow: hvitt gull
Gumdrop: duokrom rosalilla
Buttersvhotch: Honninggull
Starburst: Isrosa

Selv bruker jeg Anastasia sin A23 børste (den er fantastisk til å påføre highlight, føler det blir mye mer intenst), men man kan også bruke en vanlig fan-brush. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCABH Blush Kit Radiant: 
Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; bruk blush, jenter!! Jeg føler ansiktet blir så flatt uten, og disse er kjempefine og nøytrale. Perfekt for en frisk look som ikke blir for mye. Jeg er helt avhengig, og går ingenplass uten litt blush i kinnene. Det lille ekstra, kan du si :-) Fargene er som følger:

Spoiled: kjølig rosa med gullglans
Coastline: silkemyk korallfarget fersken
Breeze: silkemyk rose
Terrace: silkemyk høyrød fersken. 

Fargene er nydelig, og perfekt på nordisk hud. Fargene er diskré, og ser så naturlige ut! De har også et kit som heter Gradient som er perfekt på mørkere hud; den anbefales for de med litt mer farge.

SAMSUNG CSCPerfekt julegave til mor, søster, venninne- you name it! Du finner produktene HER <3 Og forresten! De er også fine på øyelokkene- jeg har brukt Blush Kit som øyenskygge i dag. Love it!

JULEGAVETIPS - VERDENS FINESTE SMYKKER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Big Sun Earrings - HER / Chunky Hoops - HER / Kjole - Ganni / Letter Pendant, red - HER / LoveTag - HER 

De som har fulgt meg en stund har sikkert sett at jeg aldri går et eneste sted uten smykket mitt fra Jane Kønig. Det betyr mye for meg ('J' for Jon, så klart!), og jeg føler meg ikke hel uten det. For en stund siden viste jeg dere mine nye Chunky Hoops (se innlegget HER), og nå har jeg også fått tak i Big Sun Earrings. Sistnevnte har stått på ønskelisten lenge, og endelig er de mine! Liker de så godt at jeg vurderer å kjøpe de i den litt mindre versjonen også.. Haha!

Uansett! Julen nærmer seg med stormskritt, så hva passer vel bedre enn litt julegavetips? Smykkene fra Jane Kønig er perfekte å gi i gave til en venninne, søster, mor eller noen andre du bryr deg om. Smykkene er så enkle og fine, og hva er vel finere enn å gi et smykke med LoveTag av et hjerte til noen man er glad i? Kanskje litt klisje, men gud så koselig! I mine øyne gir smykkene det lille ekstra til antrekket, enten det er til fest eller til hverdags, og er virkelig det perfekte tilbehør.. 

Hva syns dere om smykkene? Likte dere innlegget, og vil dere jeg skal lage flere julegavetips? Let me know!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC