hits

Blogg

MIN FØRSTE VLOG - ROADTRIP MED KJÆRESTEN

MIN FØRSTE VLOG - ROADTRIP!
Da var det på tide med en liten vlog! Det var noen av dere som forespurte det, så tenkte det kunne være morsomt å prøve. Vi har akkurat fått oss splitter ny bil, og tok oss derfor en roadtrip til Sverige. Der ble det litt shopping, mat og kos- så bli med oss på turen da vel. Jeg er ikke så stødig på dette med filming enda, og Jon er typ suuuuperklein foran kamera, men jeg håper dere liker vloggen til tross! :-)
 
Du finner kanalen min HER, og jeg blir superglad om du gir meg en tommel opp/subscriber! Ved å klikke på bildet under kommer du direkte til videoen.
Xx Ingrid
RSnha6V3KZg
TIDLIGERE VIDEOER: 

xpUsR0u7uMU

OT3FSuIbDUA

1myZJT9gh2c
FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

HVA VIL DU SE MER AV PÅ YOUTUBE?

JEG TRENGER DERES HJELP!
Først må jeg si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått etter jeg begynte med Youtube. Det er skikkelig gøy, og gir meg masse mersmak.. Nå lurer jeg på hva DU vil jeg skal filme neste gang. Gi meg noen tips i kommentarfeltet, så blir jeg veldig glad! 🖤 I mellomtiden kan dere se noen av de siste filmene mine på youtube nedenfor. Kanalen min finner dere HER, og jeg blir sååå glad om dere subscriber! 

Xx Ingrid

xpUsR0u7uMU
OT3FSuIbDUA
1myZJT9gh2c
51-eAlDcWRM
eBm95jKoeOg

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

THE 2ND EDIT

HØYE HÆLER OG SØRPE = DÅRLIG IDÉ

Som dere kanskje så på mystory var jeg en svipptur innom Oslo i går. Grunnen var at jeg hadde et lite filmintervju med The 2nd Edit, som selger second hand klær på nett. Jeg dro dit i alle fall fra morgenen av, og hjem rett etterpå. Bare en liten jobbtur med andre ord, men det var veldig gøy å bli med. Det slår liksom aldri feil, men hver gang jeg er i Oslo er det altså skikkelig ruskete vær. I går var intet unntak, og en del av intervjuet gikk ut på å filme meg som gikk ute. I høye hæler. I snøkaoset/sørpa... Jeg vaklet meg fremover, sklei litt og hælene gikk igjennom snøen.. Men det ble vel til slutt, og det blir spennende å se hvordan det ble, haha! Gleder meg til å se resultatet, og deler det selvfølgelig med dere når det er ute! ❤️
Xx Ingrid

 

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER
 

BESØK, CAFÉ OG ROSA DRESS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

BESØK AV LILLESØSTER

I helgen hadde jeg besøk av lillesøsteren min, Hedda. Vi er ikke så like, som dere kanskje ser, og fem år skiller oss (hun er 18). 😚 Hun tok turen på fredag, og overnattet til lørdag. På fredag koste vi oss med enchiladas, godteri, og brettspill, og hadde en veldig trivelig kveld her hjemme. På lørdag viste vi henne litt rundt i Hamar, tok en tur på CC (kjøpesentret her i Hamar) og selvfølgelig måtte vi innom café Larsen. Altså, snickerskake, nybakt sjokolade cookie og gulerotkake- kan det bli bedre?! Mmm... 😍  Senere på kvelden dro jo vi, som nevnt tidligere, i 75-årslag, og da hoppet Hedda på toget tilbake til Oslo. Lettvint når vi bor sæ nære hverandre :-)

SAMSUNG CSCFØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER

JEG LOGGER AV

TAKK FOR STØTTEN

Hei fine lesere. ❤️ Jeg har hatt noen tøffe dager denne uken, både fysisk og psykisk, og har derfor bestemt meg for å ta litt fri. Som dere vet sliter jeg med hoften (dere er sikkert dritlei av å høre om den nå), og til tider føler jeg ikke at jeg møtes med forståelse for de smertene og problemene det medfører. Som jeg har nevnt tidligere ser dere kun en brøkdel av livet mitt her på bloggen, så selv om alt virker rosenrødt og flott, er det ikke alltid sånn.. Og det er det viktig for meg å være ærlig om. Ting er til tider litt tøft, men da må man bare ta litt tak og tenke på seg selv. Når det er sagt, så har dere vært veldig gode mot meg, og jeg setter ekstremt pris på all støtten jeg får fra dere. Nå må jeg bare ta meg noen dager fri, samle meg litt og ikke minst fokusere på å bli bra i hoften igjen.. Fortvil ikke, jeg klarer nok ikke å holde meg unna lenge, så vi snakkes nok i løpet av helgen igjen.. ❤️ 

Enn så lenge vil jeg bare si takk for forståelsen, og gi dere en stor klem fra meg. 

JEG TROR DETTE ER MIN FAVORITT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

KVELDENS LOOK - UTE Å SPISE
Genser - Ganni / Øredobber og smykke - Jane Kønig / Jeans - Karve

Hei dere! Jeg er bare kjapt innom å hilser på før jeg må løpe ut døren. I kveld skal jeg ut å spise med et par jenter fra jobb, og det blir veldig koselig, gleder meg! Tidligere i dag har vi vært å sett SkiNM på Gåsbu, men det kan jeg fortelle dere mer om senere. Kjenner det er gøy å være på litt skirenn igjen, savner veldig å drive med langrenn, så fint å få fylt det "tomrommet", hehe. Uansett! Slik ser jeg ut i kveld. Altså, jeg ELSKER denne genseren i oransje. Den er fra Ganni, og jeg tror kanskje dette er favoritten min av de tre Ganni-genserene jeg har (har også i rosa og rød).

Nå må jeg løpe, så ønsker dere alle en strålende lørdagskveld. Stor klem!
Xx Ingrid

LUNCH MED KJÆRESTEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCLUNCH TIME

Hei fininger <3 Som jeg nevnte i outfit-posten HER, spiste jeg og Jon lunsj sammen i går, og for en gangs skyld var jeg flink å tok med meg kameraet! Haha, jeg er alt for dårlig på å ta med meg kamera når jeg er ute på ærend, men jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å vise dere hva jeg driver med til hverdags også. Så, i går spiste vi altså lunsj sammen, og det var skikkelig koselig. Godt å komme seg ut av huset en tur! Vi endte opp på Jordbærpikene igjen, hvor Jon kjøpte seg pizza og jeg Nachos. Mmm, så godt! 🖤 Skulle gjerne spist slik lunsj hver dag jeg altså, hehe. SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

CAPTURE YOUR STYLE - BOKANBEFALING

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCCAPTURE YOUR STYLE - AIMEE SONG

De fleste av dere har sikkert sett instagrammen til Aimee Song, hun har jo snart 5 millioner følgere.. Men for dere som ikke vet er hun en blogger/influencer, oget stilikon jeg får SÅ mye inspirasjon av. Faktisk har hun sluppet bok for en god tid tilbake, og den tenkte jeg å tipse dere om i dag! Den handler (ikke så overraskende) om hvordan man kan bygge den ultimate plattformen på Instagram og blogg. Masse gode tips om hvordan man skal ta gode bilder, fortelle en historie, få de beste outfitpostene og.. Resten må dere nesten lese selv! Hihi 🖤

Boken kan kjøpes HER.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

DET BESTE SOM KUNNE SKJEDD AKKURAT NÅ

SAMSUNG CSCJEG KAN IKKE TRO DET..

Iih, i går skjedde det endelig. Vi har fått internett og tv! Herregud, jeg gråter av glede, liksom. Vi har vært uten internett siden vi flyttet hit i juli, men det har altså tatt over et halvt år (!!) å få det.. Vi har blitt lovt datoer i hytt og pine, men de har aldri klart å holde de, så det har vært svært frustrerende.  Nå har vi uansett internett og tv, og det blir så mye enklere å blogge nå (og leve, haha).. I tillegg til at mobilregningene mine, forhåpentligvis, blir mye lavere.. Mobildataen har fått kjørt seg det siste halvåret, for å si det sånn. Haha!

Nå feirer jeg internett med en kopp kakao, og med Dr. Phil på TV i bakgrunnen. Dere aner ikke hvor mye jeg har savnet Dr. Phil! Min guilty pleasure. 😂 Det har vært veldig stille i leiligheten uten tv, så godt med litt "lyd" her igjen. Uansett! Nå skal jeg snart hive meg rundt å få på meg litt sminke, og komme meg på butikken en tur. Jeg er forresten superstøl etter jeg var til fysioterapauten i går. Får god hjelp der nå, så selv om det blir å ta tid, har jeg troen på at hoften min blir bedre!

Vi skrives senere, håper dere alle har en fin onsdag!
Xx Ingrid

COFFEE O'CLOCK

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCCAFÉ LARSEN

God morgen, fine lesere! Jeg har vært oppe en stund allerede, men har styrt på med så mye annet at jeg ikke rakk å blogge før nå. Jeg driver å rydder i skapet, oppdaterer Tise med klær jeg ikke bruker, og sorterer ting og tang jeg har i boden. Slikt tar tid, men fy så godt det er å få orden på alle sakerne sine! Januar for meg betyr egentlig å komme i orden og få gode rutiner, så en liten closet detox gjorde godt!

Uansett! Egentlig ville jeg innom å dele noen bilder fra da jeg og Jon var på café i går. Det er så mørkt ute, så noe vanskelig å få gode bilder, men vi koste oss i alle fall veldig. Vi er som regel på Café Larsen her i Hamar, og jeg elsker den plassen altså! Så mye godt (kaker, kaffe, baguetter- you name it), og atmosfæren og innredningen er også dødskul. Legger ved noen bilder så dere får se! 
 

Anyways.. Nå skal jeg fortsette sorteringen. Wish me luck, haha! Ønsker dere alle en fin mandag videre 🖤
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

EN LITEN OPPDATERING PÅ HOFTEN MIN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCEN LITEN OPPDATERING
Hei, og god torsdag til dere! Denne uken har bare flydd forbi, og jaggu er det snart helg igjen også.. I dag har jeg vært i Hamar en tur, for å ta røntgen og MR av hofte og ankel. Herregud, begynner å ha tatt en del MR nå, men klaustrofobien tar meg hver eneste gang.. I dag fikk jeg helt panikk, for jeg skulle helt inn i maskinen, og selv om jeg hadde lyst til å trykke inn "nød-knappen" flere ganger gjorde jeg det ikke- og det er jeg veldig fornøyd med. Haha! Jeg lå inni der i typ 20 minutter, og selv om det ikke høres så mye ut går tiden skikkelig sakte.. Grunnen til at jeg var å tok MR i dag var for å få bekreftet at det de fant forrige gang stemte. De fant en cyste i hoften, mest trolig ufarlig (men svært smertefull), samt at hoften ligger i klem. Sistnevnte skal vi prøve å få ordnet vet hjelp av fysioterapi, men om det ikke fungerer må jeg kanskje operere (skrape ned så det blir bedre plass). Misforstå meg rett, men jeg er skikkelig glad for at de har funnet noe; for da er det jo så mye enklere å gjøre noe med, samtidig som det er kjedelig at det er en skade der. Ga meg uansett et lite håp!

Uansett. Nå skal jeg vente noen dager før jeg får svar på MR, og i mellomtiden skal jeg ta det heeelt med ro, hvile og bli bedre. 
Vi snakkes mer siden. Stor klem til dere alle!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

NYTTÅRSFORSETT?

SAMSUNG CSCMINE MÅL I 2018

Okei, la oss snakke litt om nyttårsforsetter.. Jeg har egentlig aldri hatt noen, men 2017 har vært en berg og dalbane for min del, og derfor tenkte jeg å sette meg noen i år. Eller.. jeg vil ikke kalle de nyttårsforsetter, la oss heller kalle de mål. Nyttårsforsetter føler jeg er noe man lager seg i slutten av desember og bryter i starten av januar, haha, og det vil vi jo ikke! Derfor kaller jeg det heller mål, så blir de enklere å strekke seg etter. Jeg har ingen planer om å bli en ny meg, for let's face it; that's not going to happen, jeg vil heller bli flinkere på ting som kan gjøre hverdagen min bedre. Nok babling, her er mine mål for 2018.

1. DRIKKE MER VANN
Dette målet SKAL jeg klare. Hvorfor spør du? Jo, fordi vann har en haug med helsefremmende faktorer. Er man dehydrert blir man fort slapp og sliten, så jeg skal drikke mye vann for å holde energinivået oppe. I tillegg er vann bra for hodepine (noe jeg plages mye med), det reduserer risikoen for hjerteattakk, gir bedre hud og fordøyelse, reduserer risikoen for kreft, og ja.. The list goes on. Dette målet burde det være null problem å nå..SAMSUNG CSC2. SLUTTE MED IMPULSSHOPPING
Her er jeg en værsting, og det er verken bra for miljøet eller lommeboken. I 2018 skal jeg kun kjøpe meg klær jeg har ønsket meg lenge, og heller prioritere få plagg i bedre kvalitet. Miljøvennelig og etisk mote, kan vi kalle det. Her er jo second hand også et supert alternativ (som jeg benytter meg mye av allerede). Selvfølgelig, kommer jeg over noe jeg liker og trenger kan jeg jo kjøpe det, men jeg skal bli flinkere til å tenke meg nøye om før jeg drar kortet. Det har nok vi alle godt av. 

SAMSUNG CSC3. SPISE FROKOST
Flere enn meg som skipper frokosten? Altså, jeg har NULL matlyst på morgenen, så det handler overhode ikke om slanking eller mindre kalorier. Jeg bare har ikke lyst på mat, og dette vil jeg så inderlig snu på. Frokost er jo dagens viktigste måltid, så jeg skal bli flinkere til å spise også på morgenen. Jeg blir så slapp og ukonsentrert av å ikke få i meg frokost, og det er det jo kun jeg som kan gjøre noe med. Brødskive frister lite når jeg nettopp har våknet, derfor skal jeg bli flinkere til å lage meg smoothies, frokostblandinger, egg, sunne pannekaker osv.. Who's with me? 

SAMSUNG CSC4. LESE MER - LOGGE AV OFTERE
Jeg elsker å lese, men skylder alltid på at jeg ikke har tid.. I stedet sitter jeg og scroller på Instagram, Facebook og andre sosiale medier, og det blir jo bare for dumt, haha. Nei, i 2018 skal jeg bli flinkere til å logge av PCn, ta frem boka og lese mer. Det er flere grunner til det, bland annet at: du utvikler språket og ordforrådet ditt, det stimulerer fantasien din, gir deg kunnskap (om alt mellom himmel og jord), det er underholdende, du lærer å forstå deg selv og andre, lesing reduserer stress.. og ja, du skjønner greia! Jeg skal lese mer, både magasiner og bøker, og jaggu har jeg lyst til å høre mer på lydbøker også. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC5. JOBBE TIL ANGITTE TIDER
I forrige punkt nevnte jeg at jeg har lyst til å logge av PCn og mobilen oftere, og her kommer dette punktet inn. Jeg har lyst til å bli flinkere å jobbe til gitte tider. Altså, slutte å blogge på kvelden og andre ugunstige tider, og heller sti opp i rett tid på morgenen, jobbe med bloggen i noen timer, og så logge av. Skjønner dere? Som en kontorjobb. Det tror jeg gjør meg mer strukturert og effektiv, og jeg tror nok bloggen har godt av det, hehe.

 

Det var altså mine mål for 2018, og jeg føler dette er veldig gode mål og sette seg. Ikke noe typ "trene mer" eller "spise sunnere", for det klarer jeg aldri å holde uansett. Disse er overkommelige, og jeg tror nok også de kommer til å øke livskvaliteten min- og det er jo det viktigste.
Har du satt deg noen mål? Gleder meg til å høre :-D 
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

HÅRBØYLEN ALLE HAR SPURT OM

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDET PERFEKTE TILBEHØRET
Etter jeg la ut antrekksbilder 1.juledag (innlegget finner du HER), fikk jeg mange spørsmål om hvor hårbøylen min er fra.. Og det skjønner jeg jo, for den er jo dødskul, hehe! Hårbøylen er fra Mango, og akkurat nå er den faktisk på salg. Om du vil ha lignende finner du den HER 🖤

Kjolen min er forresten fra Ganni, og den fikk jeg i bursdagsgave av pappan min! Elsker det gjennomsiktige partiet. Så kult!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

OPPTURER OG NEDTURER I 2017

SAMSUNG CSCGODT NYTT ÅR!

Hei fine lesere, og godt nytt år! Herregud, er 2018 allerede? Jeg fatter det ikke! Dagene hjemme i Trøndelag ble superhektiske, så da tok jeg meg likså greit en liten juleferie jeg.. Men nå er jeg altså tilbake i Hamar, og er superklar klar for et nytt år! 2017 har vært et veldig krevende, men fint år for min del, og i dag tenkte jeg å ta en rask recap. Her er noen av høydepunktene (og nedturene) mine i 2017:SAMSUNG CSC

BI
I 2016 bestemte jeg meg for å gå et år med markedsføring på BI for å fylle på utdanningen min litt mer. Jeg var veldig spent (økonomi er ikke mitt sterkeste fag, og det hadde vi mye av på BI) - men det gikk kjempebra, og jeg er utrolig glad for at jeg valgte å gå et år der. Lærte mye, både faglig og om meg selv, og gikk ut med mye bedre karakterer enn jeg hadde sett for meg. Fikk B i snitt, for dere som lurer. 

HAMAR
Noe av det største som har skjedd i 2017 for min del må jo være at jeg flyttet fra Trondheim! Jeg trodde virkelig aldri at det skulle skje (jeg elsker Trondheim, haha), men når Jon fikk seg jobb i hjembyen sin var jeg ikke i tvil; så klart jeg skulle være med! Det ble en mye større omstilling enn jeg hadde sett for meg, men jeg trives godt her. Jeg pleier alltid å si at det kommer på det samme hvor jeg er, så lenge jeg er med Jon og Kattene. Klisje, men veldig sant.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCGURI
Dere som har fulgt meg lenge vet jo at jeg elsker kattene mine, og mange fikk kanskje også med seg at vi mistet vår kjære Guri i juli 2017. Bare en katt for mange, men alt for meg. Jeg har aldri vært så lei meg før, og jeg gikk veldig i kjelleren en periode. Hun ble akutt syk, da leveren hennes sviktet, og vi merket det med at hun ikke spiste mat og var veldig slapp. Vi tok hun med til dyrehospitalet med en gang, men det gikk under ett døgn før hun sovnet inn...  

KAYLEE
Når vi mistet Guri var vi aldri i tvil om at vi skulle få oss ny katt, spørsmålet var bare når. Jeg følte meg aldri helt klar for det, men Dora (vår andre katt) kjedet seg veldig, så når vi kom til Hamar gikk det ikke lenge før vi kontaktet Dyrebeskyttelsen og fikk Kaylee. Hun er så skjønn og er Doras nye bestevenn. En berikelse i livet vårt, og jeg er veldig glad for at vi tok valget om å skaffe oss en ny katt.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSIDE2/NETTAVISEN
I september tok jeg det store valget å flyttet bloggen min fra Nouw til Side2. Det er det største valget jeg har tatt for bloggen min noen sinne, men jeg trengte litt forandringer og kjente det var godt med noe nytt. Det har vært en stor, men spennende overgang- og jeg har troen på at det har mye å si for bloggen min i 2018! Nå går vi jo over til Egmont også, og det tror jeg blir topp.. Gleder meg til å se hva dette året har å by på :-)SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

KONSERTER
Åh, vi har vært på SÅ mange gode konserter det siste året. Bare for å nevne noen: Drake, Kristian Kristensen, Astrid S, Lemaitre, Lars Vaular osv... Håper vi får dratt på like mange konserter i året som kommer også, vi har allerede bestilt en. I mars venter nemlig Kendrick Lamar: og det, det blir rått det. 

SAMSUNG CSCVENNSKAP
Ellers har 2017 bydd på mange nye bekjentskaper. Jeg har fått meg venner her i Hamar, blitt kjent med nye bloggere i Side2, nye samarbeidspartnere, fått en haug med nye lesere på bloggen og ikke minst mange nye følgere på instagram. Jeg er så glad for alle mulighetene jeg får gjennom bloggen, og ikke minst glad for at jeg får ta med dere på reisen. Det er gøy det! Håper dere vil følge meg videre i 2018 også 🖤

Med det vil jeg ønske dere alle et fint nytt år!  2017 er historie, og nå har man muligheten til å starte med blanke ark. Det skal i alle fall jeg... 
Xx IngridSAMSUNG CSC

JUL I VINTERLAND

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKåpe - Ganni / Jeans - Karve / Boots - Dr Martens / Veske - Chanel

I går før jeg tok flyet til Trondheim var vi innom Oslo. Været var litt så som så, men vi måtte dit for å bytte en julegave jeg kjøpte til Jon på Høyer. Dårlig vær til tross, så var det utrolig koselig å gå innom 'Jul i Vinterland'. Åh, det luktet brente mandler og belgisk vaffel overalt, og jeg kom utrolig nok, til tross for mangel på snø i hovedstaden, i litt julestemning igjen. Anbefales å ta turen dit om man er innom Oslo før julen er over.

Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

KVELDEN FØR KVELDEN

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei, og god jul til alle mine fine lesere! Herregud, jeg fatter ikke at det er lillejulaften allerede.. Gud så fort tiden har gått i desember! I dag har vi fått unna litt ærend før butikkene stenger i jula, altså handlet mat, levert julegaver til familie som bor i nærheten, og handlet noen julegaver. Nå har jeg skikkelig julestemning, og gleder meg til både i kveld og i morgen. Uansett! Jeg ville bare innom å ønske dere alle en riktig god jul og si tusen takk til alle som har sendt meg fine meldinger de siste dagene.. Sykt kjedelig at julegavene våre er blitt borte, men livet går videre og vi skal nyte julen til tross! Stor klem fra meg til dere, så høres vi mer senere i julen <3

Xx IngridSAMSUNG CSC

ALLE JULEGAVENE ER BORTE.... TAKK POSTEN!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCTAKK TIL POSTEN SOM KLARTE Å MISTE ALLE JULEGAVENE MINE

Altså.. Hvor skal jeg begynne.. I år har jeg vært SÅ flink. Var ferdig med alle julegavene typ 7.desember, lagt mye penger og tanke i hver gave- og gledet meg skikkelig til å gi de til familien min. I år feirer jeg julen i Hamar med familien til Jon, så pakkene måtte sendes til Trøndelag.. Og her starter selvfølgelig styret! Posten har jo informert om at fristen for å sende pakker som skulle komme frem til jul var 16.desember, og derfor tenkte jeg det var lurt å være ute i god tid. Jeg dro på posten på formiddagen 11.desember, i god tro om at pakkene skulle være fremme før julen; men så feil kunne jeg ta. I dag fant jeg ut at pakkene, som jeg pakket i én stor pappeske, er sporløst forsvunnet; og posten aner ikke hvor de er... ARGH! altså, er det mulig? Hvordan kan man miste en diger pappeske på nesten 5 kg? Jeg hadde forstått det om det var et brev, men ikke en diger pakke. Jeg sendte heldigvis med Norgespakke, og da har man forsikring, men det er likevel sykt kjipt. Det er nok et par skuffede småsøsken som ikke får pakken sin på julekvelden.. Selv må jeg punge ut for flere tusen for nye gaver, da jeg ikke får igjen på forsikringen før på nyåret. Jeg bare skjønner ikke hvordan Posten har fått til å miste pakken jeg sendte; og i tillegg ikke har gitt meg beskjed. Det var jeg selv som fant det ut, da jeg stusset på at pakken jeg sendte for 10 dager siden ikke hadde kommet frem. Derfor ringte jeg Posten, som fortalte meg at pakken aldri hadde kommet frem til terminalen engang. ALTSÅ!? Fra postkontoret til terminal burde jo virkelig ikke være noe problem.. *FRUSTRERT*. Skikkelig kjipt er det, men ikke så mye å gjøre med. Noen av dere hadde erfaring med at posten roter bort pakker? Hvor lang tid tok det før dere fikk igjen på forsikringen? Let me know..

Takk til posten, takk for meg; og GOD JUL :)

WHAT'S ON MY PHONE

🖤 WHAT'S ON MY PHONE 🖤
Jeg fikk spørsmål i kommentarfeltet her om dagen om jeg kunne vise hva jeg har på telefonen min, og det er det jo klart jeg kan! Jeg har ikke så mange spennende apper, de fleste har jeg av praktiske årsaker, men det kan jo være morsomt for dere å få et lite innblikk likevel! Jeg har forresten Iphone 6s plus med 16gb, så ikke så mye plass å gå på. Neste gang kjøper jeg meg telefon med mer lagringsplass for å si det sånn, haha.. Uansett! Her kommer et lite innblikk i hva jeg har på telefonen min!

🖤 FORSIDEN 🖤

På forsiden har jeg bare alle Iphone-appene som er med når du kjøper telefonen. Mest brukt her er nok alarm, notater, Google Maps og kalkulator. Ikke så spennende med andre ord!

🖤 SIDE 2 🖤
På neste side har jeg appene jeg bruker litt oftere! Her har jeg delt de inn etter kategoriene 'Sosialt', 'Finans', 'Kollektivtrafikk', 'Kjøp og Salg" og 'Diverse'. Nederst på skjermen har jeg meldinger, telefon, Instagram og Safari. Rett og slett mapper jeg bruker ofte! 🖤 SOSIALT 🖤
Den første mappen kaller jeg 'Sosialt', og her er alt av sosiale medier (untatt Instagram, som jeg har nederst på skjermen). Tipper jeg ikke trenger å forklare appene her så nøye, de fleste der ute vet nok hva Facebook, Spotify, Gmail og Snapchat er, hehe. Jodel har jeg, men det brukes aldri da jeg ikke er helt fan av "konseptet". I tillegg har jeg forresten NRKRadio appen, og den er jeg helt avhengig av. Har alltid på radio når jeg sminker meg eller jobber med bloggen, og da går det for det meste i P3 Morgen eller Radioresepsjonen. 🖤 FINANS 🖤
I neste mappe, 'Finans', finner man nettbank, vipps og Digipost. Sistnevnte er en digital postkasse, så slipper du all brevpost som kommer unødvendig i postkassen. Bra for miljøet, og veldig lettvint/tidsbesparende!🖤 KOLLEKTIVTRAFIKK 🖤
Navnet sier vel sitt, men i denne mappen har jeg alt som hører til kollektivtrafikk, som for eksempel Nsb og Hedmark Trafikk. I tillegg har jeg laget meg en snarvei til sanntiden på bussen her i Hamar, for den er aaaalltid forsinket. Haha!🖤 KJØP OG SALG 🖤
Det er vel ingen hemmelighet at jeg er glad i nettshopping, hehe! I denne mappen har jeg alt som gjør shoppingen på mine favorittbutikker, H&M, Zara og Mango, litt enklere. Jeg shopper mye, men er også fan av å kvitte meg med klær som ikke blir brukt; og da er Tise en livredder. Her selger (og kjøper) jeg klær titt og ofte. Anbefales!🖤 DIVERSE 🖤
Den siste mappen er egentlig en samling av litt forskjellig. Her har jeg blant annet Facetune og Lightroom (redigeringsapper), Snug (en instagram forhåndsviser), PicStitch (for å lage "collage") og Samsung (for å overføre bilder fra kameraet). Google Disk bruker jeg for å ta backup av bilder. Jeg er også sjukt glad i å game, så Gardenscapes og Homescapes blir hyppig brukt. Haha!

 

Det var altså telefonen min! Som sagt, ikke så spennende, men veldig praktisk.. Håper dere likte innlegget.
Xx Ingrid

DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET I DET SISTE

SAMSUNG CAMERA PICTURES♥ EN LITEN OPPDATERING ♥

Hei dere! Jeg vet bloggingen min har vært svært sporadisk i det siste, og i dag tenkte jeg å si noen ord om hvorfor. Som dere vet er jeg sykmeldt på grunn av hoften min, og det har rett og slett gått utover motivasjonen min veldig. Jeg går for det meste hjemme, og slikt blir det lite blogginspirasjon av. I tillegg har jeg såpass vondt, at det er tungvint å få tatt outfitbilder, å bloggen min (som omhandler mote) fungerer dårlig uten.  Men jeg prøver da, så i dag har vi vært ute å tatt noen bilder til dere. Jeg syns jo det er så gøy å blogge, så jeg blir så nedenfor når jeg ikke får det til som jeg vil. Jeg prøver jo å ikke la hoften ta over livet mitt helt, men det er vanskelig å ikke la seg påvirke av det. Jeg har for det meste lyst til å ligge i sengen, men det går jo ikke. Det hele går litt til hodet på meg, men jeg håper dere vet at jeg prøver mitt beste, for denne bloggen (og dere lesere) betyr så mye for meg!

Xx IngridSAMSUNG CAMERA PICTURES

WORLD CUP PÅ LILLEHAMMER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHei. For en helg, dere! Jeg er ikke helt i form om dagen (på grunn av hoften) men endte med å ta turen til Lillehammer på lørdag likevel. Der var det verdenscup på ski (for dere som ikke vet det, så drev jeg aktivt med langrenn før), så veldig morsomt å se gamle kjente og kose seg på skirenn igjen. Jeg savner skimiljøet masse, alle er så hyggelige, dedikerte og målrettet- men når det er sagt er jeg også glad for at jeg la opp, for fy så lei jeg var av å trene. Haha.. Uansett! For en helg vi har hatt! Været var fantastisk, stemningen var til å ta og føle på, og nordmennene er gode på ski som alltid. Det var så gøy, og Lillehammer leverer som alltid! I tillegg hadde broren min Henrik tatt seg turen fra Oslo, så det var ekstra koselig. Nå blir jeg liggende på sofaen i et par dager, for denne jenta hakke lytta til kroppen for å si det sånn, og nå har hoften låst seg helt, men det er så verdt det, haha.... Men nok prat, legger heller med et lite bildedryss fra helgen vår jeg! SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

CHRISTMAS CAME EARLY THIS YEAR

SAMSUNG CSC

Hei alle sammen! Jeg lever! Haha.. 😀 Jeg har hatt tidenes bursdagshelg, og har derfor ikke hatt tid til å blogge; men nå er hverdagen tilbake, og da var det på høy tid å komme i gang igjen. Jeg hadde som sagt bursdag på søndag, og den ble feiret med en heidundrende fest på lørdag. Fy flate som jeg koste meg altså! Kjente det på søndag for å si det sånn, og da hadde vi selvfølgelig invitert hjem familie på bursdagskaffe.. Hele leiligheten måtte vaskes, for den så mildt sagt ikke ut, og det måtte bakes kaker og mer til.. Ikke den beste aktiviteten når man er hangover, haha!

Uansett! I går etter jobb dro jeg å kjøpte juletre. Ja, du leste riktig- juletre. Vi har startet julen tidlig her i gården, men jeg syns det er så koselig, og jeg vil ha julen i hus så lenge som mulig. I går ble det med andre juletrepynting, og kattene syns det er skikkelig spennende, hehe. Er vel ikke lenge til det velter og julekulene går i tusen knas, men krysser fingrene for at vi slipper det.. Jeg skal kjøpe litt mer pynt, men ville bare vise dere hvordan det så ut enn så lenge! Dora ser skikkelig stolt ut i alle fall, hehe! 

Har dere juletre? 🎄
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

ÅRETS JULEKALENDER

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCNYX - Lippie Countdown

Åh, desember nærmer seg med stormskritt, og selv om snøen forsvant i dag (nedtur!!), så har jeg litt julestemning enda. I den anledning tenkte jeg å vise dere årets julekalender som akkurat ramlet ned i postkassen! Jon har kjøpt en Kinder-kalender til meg, men det er altså ikke den jeg skal vise dere i dag, haha.. Jeg har nemlig kjøpt med NYX Lippie Countdown! Iih! Gleder meg til å åpne en ny luke hver dag, for å si det slik.. Denne inneholder både matte soft lip cream, buttergloss og andre bestselgere fra NYX. Burde vel ta den helt ut, å bruke ny farge hver dag på jobb i julen? Uansett. Jeg kjøpte min på Coverbrands, men så de hadde den på Blivakker også. Kostet vel rundt 400 kr om jeg ikke husker feil. Du finner den HER 🖤

Hvilken julekalender har dere i år?
Xx IngridSAMSUNG CSC

 

DETTE GÅR JEG MED PÅ JULEBORD I ÅR

SAMSUNG CSC

Hei, alle! For noen dager siden ble jeg intervjuet av avisen Trd.By om årets julebordtrender. Legger ved et lite utsnitt, men om du vil lese hele saken finner du den HER! Guri Heli har også svart på noen spørsmål, og det så ut til at vi var relativt enige om hva årets julebordtrender er, hehe! Om du vil vite hva vi mener, er det bare å fortsette å lese!

... Vi har snakket med motebloggerne Guri Heli og Ingrid Bjugan Hegdahl om årets fineste festklær til damer, og med Gilbert Ofori om herremoten på julebordet. Først og fremst presiserer Trondheims motebloggere at det ikke er noen fasit på hva du kan ha på deg på julebordet.

SAMSUNG CSCHegdahl sier at wrapkjoler er superhot denne vinteren.
- Gjerne stylet med fargerike sock boots eller overknee boots, tipser hun Trd.by.
Men det er ikke bare kjoler hun fronter til årets julebord.
- På årets julebord er det like kult med kjole som dress. Dressen kan styles med en fin singlet eller bralett og enkle pumps.

Hun forteller at paljettene fortsett er med, men selv har hun sett seg lei på de tettsittende minikjolene i paljetter.
- Gå heller for en kul paljett-topp til et enkelt skjørt eller dressbuksene. Nytt i år er også den superkule blazerkjolen. Dødskul! Den lille sorte er en klassiker, men i år ser vi flere versjoner med "Sheer"- detaljer. Altså gjennomsiktige partier, sier motebloggeren.

SAMSUNG CSC

- Hvilke farger gjelder denne vinteren?
- Rødt er fremdeles superhot, og blir med oss inn i vinterhalvåret. Men gjerne i mørkere nyanser, som burgunder. Mørk grønn er også en vinner.
Når det gjelder stoff og mønster, sier Hegdahl at høstens blomsterprint blir med oss inn i vinterhalvåret.
- Det er superaktuelt i vinter også. Style med sorte strømpebukser og en kul kåpe. Kjoler i silke, blonder eller velour er også superhot.

- Lite stilfullt å ikke klare å gå
- Statement-øredobbene blir med i år også. Om du foretrekker litt mindre smykker er chunky øreringer og enkle smykker en klassiker. Går du for helsvart antrekk er det kult å bryte det opp med en fargerik veske, eller fargerike sko, sier Hegdahl om årets tilbehør.
Heli synes øredobbene har blitt større, og at sølv er på tur inn igjen.
- Ofte kan man se en sammenheng mellom interiør og mote. Nå som gull og messing har vært veldig on, kommer sølv hakk i hel. Kraftige sølvringer i ørene er fint, men de trenger ikke å være svære. Også lange diamant-øredobber er fint til julebord.

SAMSUNG CSC

- Hvordan skal årets finsko være? Høy eller lav, tynn eller tykk hæl?
- Selv går jeg for tynn og høy hæl, men om du har planer om å danse hele kvelden eller ikke er vant til å gå i høye sko, er det ingenting i veien for en annen variant. Tenk alltid komfort først. Det er lite som er mindre stilfullt enn å ramle på isen eller ikke klare å gå, sier Hegdahl.

Heli mener definitivt at hælen har blitt lavere, og at det er nytt av året.
- Ellers synes jeg hælen er fin både som kraftig og tynn. 
Hun trekker også fram sokkeskoen.
- Den er hot både i hæler og sneakers. Praktisk.

Bloggernes favoritter
Hennes vinterfavoritter er silkedresser.
- Og knelange klassiske silkekjoler. Gjerne i rødt, lyseblått eller svart.
Hegdahl har kjøpt inn en haug med kjoler i blomsterprint, og skal style kjolene med overknee boots eller sock boots til julebordet.
- Jeg går for enkelt tilbehør, altså Chunky Hoops, gullsmykker og chanelveske på armen.
Hun presierer at det viktigste er alltid å kle seg så man føler seg vel.
- Kle deg etter størrelse og passform, og gå for noe du føler deg bra i.  Velg alltid sko du kan gå i, så kan du holde det gående hele natten. Når det er sagt er det kun en ting å si: kos deg på julebord, og drikk med måte.


Resten av saken finner du på Trd.by! Hva går du for på årets julebord?
Xx Ingrid

UKEN SOM GIKK - UKE 45

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ny uke, nye muligheter, er det ikke det man sier? Forrige uke bestod av både oppturer og nedturer, så tenkte rett og slett å kjøre på med en ny "Uka som gikk"! Alt for lenge siden nå, men jeg har bestemt meg for å droppe spalten når jeg har hatt en uke kun bestående av jobb. Denne uken skjedde det derimot litt mer spennende (med ekstra vekt på LITT), så da tenkte jeg å ta en liten oppsumering. Here we go!

AKKURAT NÅ: Sitter jeg i tidenes fineste joggis i rosa velur fra Minimum (kommer bilder senere), rydder litt i klesskapet mitt og blogger for dere. Jeg har hatt en litt kortere dag i dag, og derfor hjemme allerede nå. Deilig!

UKENS HØYDEPUNKT: Ikke noe sjokk sikkert, men konserten med Kristian Kristensen, så klart, hehe.. Jeg syns det var så bra, så nå hører jeg på det siste albumet hans på repeat. Good feeling all the way. Sjekk han ut på Spotify da vel! Vi må støtte opp norske artister alt vi kan.

UKENS ANTREKK: Finner dere HER 💙

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS NEDTUR: Å ikke kunne være hjemme for å feire farsdag med familien min. Jeg har skikkelig hjemlengsel, og savner både Steinkjer og Trondheim. Skulle ønske jeg hadde familie og venner litt nærmere.. Håper jeg får dratt hjem en tur snart! Mamma og pappa: jeg savner dere!

UKENS CRAVING: Rød husholdningssaft med isbiter... Liten funfact: rød husholdningssaft er noe av det beste jeg vet. Drikker det typ heletiden, og det er jo absolutt ikke bra, haha.. Til gjengjeld drikker jeg sjeldent brus, så føler det kunne vært verre! 

NESTE UKES MÅL: Åh, bloggingen min har IKKE vært bra i det siste. Neste ukes mål er derfor å komme tilbake til de samme gode rutinene jeg hadde for noen uker siden. Jeg mister litt motivasjonen når det er så mørkt og kaldt ute, og ikke minst når jeg jobber mye ved siden av bloggen. Litt vanskelig å kombinere, føler som regel mest for å legge meg på sofaen når jeg kommer hjem, haha! Skjerpings... 

UKENS KJØP: Iiih, jeg har handlet mye sminke i det siste, så ukens kjøp må bli øyenskygge-palettet Modern Renaissance fra Anastasia Beverly Hills! Etter en lang periode hvor jeg kun har handlet klær,vesker og sko er det gøy å endelig unna seg litt sminke igjen. Jeg vet dere etterspør sminkevideo, og tro meg: jeg har prøvd. Jeg er elendig på å forklare/filme, men jeg skal prøve en gang til- så det kommer nok snart! Tror jeg.... 🙄

UKENS SANG: "Kristian Kristensen - Kan du lære mæ?" 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Det var altså uken min! Alt i alt en veldig fin og begivenhetsrik uke, og det liker vi jo! Hvordan har uken din vært?
Xx Ingrid

COFFEE O'CLOCK

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCEdit; surra holdt på å miste bussen, og rakk derfor ikke å trykke på publiser... Men her kommer altså innlegget som skulle skrives før i dag. Haha!

Hei alle sammen, og takk for fine tilbakemeldinger på det "nye" håret mitt i går. Dere er så gode! Jeg skal straks avgårde for seinvakt på jobb, men ville innom å hilse på først. Tenkte å dele noen bilder fra da jeg og Jon var på café Larsen her om dagen. Jeg har jo nevnt det hundre ganger før, men det er absolutt den koseligste caféen i byen, hehe! Merker godt at det begynner å bli vinter dog, for disse bildene er tatt midt på dagen, og de er veldig mørke.. Vel, sånn er det bare; denne årstiden er virkelig en bloggers verste fiende. Flere som føler på den eller? 

Uansett! I morgen skal vi på konsert med Kristian Kristensen, og jeg gleder meg SÅ innmari mye. Han er så flink, og jeg får gåsehud av typ alle sangene hans. Konserten er på Gregers i Hamar- noen av dere som skal dit? 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JEG SELGER GARDEROBEN MIN!


Hei alle sammen, og god onsdag til dere! Herremin, halvveis i uken allerede.. Dagene bare flyr forbi, og jeg føler det er mørkt ute fra jeg står opp til jeg legger meg. Uansett! I dag tenkte jeg å tipse dere om brukeren min på Tise, hehe. Jeg selger unna store deler av garderoben min, så ta en titt da vel! Alle klærne er pent/lite brukt, og jeg er sikker på at det er noen ute der som får brukt de mer enn meg.. 🖤

Gå inn å se, og om du finner flere ting du liker lager jeg selvfølgelig en pakkepris, hihi.
Xx Ingrid

 

ALT ELLER INGENTING..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKjole - Mango / Smykker - Jane Kønig / Klokke - Lars Wivallius 

Hei, alle sammen! Ææh, jeg har totalt skrivesperre! Det er skikkelig lite kult som skjer om dagen, jeg jobber bare.. Men hei likevel! Jeg må jo inn å hilse på dere, selv om jeg ikke har så mye på hjertet. I dag har jeg som sagt vært på jobb, og etterpå gikk jeg meg en tur på senteret like ved- men jaggu kom jeg tom hendt hjem. Godt gjort til å være meg! Nå sitter jeg i sofaen etter å tatt meg tidenes diggeste dusj (dere vet den følelsen, når man aldri vil gå ut av dusjen, og bare står der driiitlenge? der var jeg i dag, haha..), og nå skal jeg spise sein middag og se film med kjæresten min. Sånn går egentlig dagene, og det er jo litt godt deg også.. Husker når jeg hadde mye fritid og mye kult som skjedde hver dag, så savnet jeg rutiner og det forutsigbare.. Nå vil jeg ha det motsatte. Skulle funnet en fin balanse på det, men her er det liksom alt eller ingenting, hehe! I morgen skal jeg forresten farge håret. Jeg leker litt med tanken på å gå litt mørkere nå som vinteren er her, men hva syns dere? Let me know!

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre i alle fall, så snakkes vi mer i morgen <3 Da har jeg forhåpentligvis mer på hjertet også, hehe!
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

ON MY MIND LATELY

 
Lemon - N.E.R.D ft. Rihanna
 
Denne går på repeat om dagen. Elsker at N.E.R.D har fått med seg Rihanna på comebacket. Hør den, så blir du hekta du også...
Xx Ingrid

HVOR HAR JEG VÆRT DE SISTE DAGENE?

SAMSUNG CSC

Genser - H&M / Smykke og øredobber - Jane Kønig /Kjole - Ganni

Hei, alle fine gode lesere! Jeg lever! Her ble det faktisk en (ufrivillig) bloggpause på 3 dager.. Det har rett og slett gått i ett, så da har bloggen blitt nedprioritert. Tror faktisk aldri jeg har hatt "fri" så lenge før, så kjenner det er godt å skrive til dere igjen! En liten recap av hva som har skjedd siden sist:SAMSUNG CSC

På torsdag lå jeg i sengen hele dagen. Jeg plages med migrene, og jeg kjente den smøyg seg på allerede på onsdagskveld- og da var det vel egentlig gjort. Torsdagen bestod med andre ord av migrene og kvalme, og da er det eneste som hjelper er å ligge i et helt mørkt rom, trøkke i seg paracet og ikke gjøre en dritt. Huff.. 

På fredag var jeg heldigvis bedre, og da gikk turen til Oslo! Opp klokken 5, og rett på toget i 6-tiden. Jeg skulle i et møte på Egmont sammen med resten av Side2-bloggerne, så det var veldig hyggelig! Side2, Side3 og blogg.no er kjøpt opp av Egmont, så møtet omhandlet det. Tror vi har en spennende tid i vente, og at dette blir veldig bra! Hyggelig å hilse på resten av bloggerne, og ikke minst trivelig å se fineste Monica igjen <3 

På lørdag var det fullt kjør på jobb, og etterpå dro jeg og Jon for å se filmen Snømannen. Den har jo vært mye omtalt, fått både gode og dårlige tilbakemeldinger- så følte jeg måtte se den selv. Syns den var okei, men ikke noe mer.. Føler den har skikkelig potensiale, men de griper over alt for mye av historien, noe som fører til at filmen blir noe rotete. Koselig var det uansett, jeg elsker å dra på kino!

SAMSUNG CSC

Og i dag.. har vi gjort alt og ingenting, hehe. Håper alle har en fin søndag, så snakkes vi mer senere.  
Xx Ingrid

 

NEI TIL PELS! VI GIR OSS ALDRI..

 

SAMSUNG CSCSiden jeg la ut bildene av den nye jakken min fra FWSS (HER), har jeg fått flere kommentarer på at jeg går i pels, til tross for at jeg i blogginnlegget presiserer opp til flere ganger at jakken er FALSK. Dette kjenner jeg at jeg blir veldig opprørt av, da pelsdyrnæringen er noe jeg tar sterk avstand fra. De fleste som leser bloggen min vet godt alt arbeidet jeg legger ned for å sette en stopper for pelsdyrnæringen, men jeg blir likevel lei meg av at et fåtall av dere kan tro noe slikt om meg. Senest for noen dager gikk jeg og Jon Håvard i fakkeltog for pels, så jeg kan love dere at jeg aldri kommer til å gå i et plagg laget av et dyrs lidelser.. Dette er 4. året jeg deltar, og jeg syns det er like trist hvert år. Denne gangen føltes det ekstra tungt, da jeg føler vi har tatt 3 steg tilbake med tanke på det nye statsbudsjettet... Vær så snill å meld dere inn i NOAH, hjelp oss å sett en stopper for denne galskapen. Håper jeg har fått oppklart hvor jeg står i forhold til dette nå.. Dette er en kamp jeg aldri kommer til å gi opp.

«Det vil ikke finnes rettferdighet så lenge mennesket står med en kniv eller et gevær og dreper de skapninger som er svakere enn ham.»
 Isaac Bashevis Singer

SAMSUNG CSC

Og dere.. vær så snill og les innleggene mine før dere hopper til anklagelser. Da blir alt så mye lettere.
Xx Ingrid

 

 

TUSEN, TUSEN TAKK.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCJeans - H&M / Sneakers - Adidas / Kåpe og tee - Ganni / Hatt - Hallhuber / Veske - Chanel

God lørdag fine dere! Først og fremst vil jeg si takk til alle som trykker seg innom bloggen og legger igjen fine kommentarer om dagen. Blir helt overveldet jeg! Det er dere som gir meg motivasjon til å drive med dette, så jeg er veldig takknemlig <3 Tusen, tusen takk til dere. Hihi! I dag har jeg jo som sagt fri, så morgenen her har startet passe treigt, hehe. Slumret lenge i dag (helt til klokken 9, for tenk!), og nå sitter jeg med morgenkåpen og bare slapper av. Jeg så jo egentlig for meg en helg helt uten planer, men det endrer seg fort gitt. Nå skal jeg snart få på meg maska (les: sminke) før turen går inn til byen og IKEA en tur. I kveld skal vi gå i fakkeltog, og etterpå skal jeg til en venninne her i Hamar. Det blir veldig koselig, og jeg gleder meg!

Nå skal jeg hive meg i rundt og komme i gang med dagen, så ønsker dere alle en super lørdag. Vi snakkes mer senere.
Xx Ingrid SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SØNDAG + LARSEN = SANT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Noe av det beste jeg vet er å sitte på café. Bare slappe av, høre alle stemmene som summer i bakgrunnen og få inspirasjon. Det er merkelig med det, at man skal få det av å sitte på en café- men det er liksom noe med stemningen og alle menneskene. Vi prøver å dra så ofte vi kan, og senne søndagen var intet unntak. Vi var som alltid på Larsen, hvor de har sittegrupper i vinduet. Det er ekstra kos, for da kan man sitte å se ut på alle som farter forbi. Jon kjøper seg kaffe, og jeg kakao- og der blir vi sittende. I tillegg kjøper vi alltid sjokoladekjeks, for den er så goood! Denne gangen prøvde vi oss på en liten snickerskake også, og det er bare en ting å si: NAM!

Det er kanskje ikke søndag i dag, men besøk som dette legger grunnlaget for en god uke, tenker nå jeg! :-) Forsatt god tirsdag til dere.
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

WRAP DRESS AND TSHIRT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Dress and tshirt - Ganni

Det er vel ingen hemmelighet at knytekjoler, også kjent som 'wrap dresses', er godt likt her i gården. Jeg går med det så raskt sjangsen byr seg, og nå som høsten har kommet tenkte jeg å vise dere en annen måte å style kjolen på. De fleste av dere har nok sett det før; men jeg kjører like gjerne på med t-shirt og jeans under kjole, i stedet for å style den alene. Syns det gjør så mye mer med antrekket, og ikke minst blir det mye varmere, hehe.

En kul detalj syns jeg! Hva tenker dere?
Xx IngridSAMSUNG CSC

NY SPALTE - SPØR FRISØREN!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Bluse - Ganni

Hei dere! Jeg får daglig frisørrelaterte spørsmål, så nå tenkte jeg å kjøre i gang en ny spalte som jeg har valgt å kalle "Spør frisøren". Her kan dere spørre meg om hva som helst i den kategorien, alt fra farge, klipp, shampo, jobb og lærlingetid- you name it! Jeg skal prøve så godt jeg kan å svare på alt dere måtte lure på, og får jeg inn nok spørsmål skal jeg prøve å ha spalten en gang i uka.

Så, da er det bare å spørre i vei! Hva lurer dere på?
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

JEG SVARER PÅ DET DERE HAR LURT PÅ!

SAMSUNG CSCHei fine lesere, og god morgen! Jeg jobber seinvakt i dag også, så da har jeg tid til å oppdatere dere en rask tur før jobb. I dag tenkte jeg å svare på noen spørsmål som har tikket inn i kommentarfeltet de siste ukene. Jeg svarer som regel på alle i kommentarfeltet, men kanskje noen av dere lurer på det samme? Da er det jo fint å ta det i et eget innlegg også! Så here we go :-)

1. Kjempefin leilighet dere har! Hvor er spisestuestolene fra?
- Spisestuestolene våre er fra Jysk! Veldig gode å sitte i. Dere finner de HER.

2. Hvor på Hamar befinner Madonna frisørene seg? Er du på cc, maxi eller sentrum? Leter etter en ny frisør 😁😁
- Madonna Frisørene har frisør salong på CC Mart'n, CC Stadion (kun dropin), samt to salonger på CC Gjøvik (hvorav en av de er dropin-salong).

3.  Kjempefine gensere og herlige farger. Jeg la forresten merke til at du har lagt ut treningssett som du har fått sponset av tights.no på Tise merket "ubrukt" og "kun brukt til å ta bilder med" og også t-skjorten fra Na-kd med "future equals female". Spørsmålet mitt er hvorfor du selger treningstøy som du sa du var kjempefornøyd med og skulle bruke masse for bare et par måneder siden? Og om du ikke bruker klær flere ganger? Mener det ikke vondt, for jeg liker bloggen din veldig godt, men stusser litt over disse tingene. God kveld videre! Klem <3
- Hei! Det er som jeg skrev på Tise, at klærne ikke blir brukt så mye som jeg håpet, til tross for at jeg elsker passform osv. Det har ikke noe med kvaliteten eller utseende å gjøre (som jeg elsket!) men at jeg ikke har fått trent så mye som jeg hadde planer om.. Da er det bedre at noen andre får mer nytte av det, enn at det blir liggende i skapet. Når det kommer til klær byttes det ut hyppig her i gården, men jeg bruker ofte klær flere ganger før de blir solgt. Jeg shopper mye, og har ikke plass, så når jeg er "lei" selger jeg det videre og kjøper noe nytt i stedet. Når det er sagt så er jeg fremdeles kjempefornøyd med klærne, og står ved alt jeg har skrevet tidligere!  Håper det var oppklarende <3

SAMSUNG CSC

4. For en amaaaazing kjole!! og må bare påpeke at øyenskyggen din (sminken din generelt) er helt nydelig!! Kan jeg spørre hvilket palett du bruker? Er det palettet fra Nyx som du skrev om for et par innlegg siden? Ha en fin dag videre, flotte deg!!
- Flere som har spurt om dette, og i det siste har jeg har brukt NYX palettet Perfect Filter som jeg skrev om HER. Det er så utrolig fine farger, perfekt nå på høsten <3 

5Jeg helbleket håret mitt i 2015 til veldig kald, platinablond og var kjempefornøyd. Brukt masse lillashampo og kurer for å opprettholde og farget etterveksten hjemme, som funket bra for meg. Men i de siste månedene så syns jeg at håret mitt fra litt over skuldrene og ned ikke er like bleket som vanlig og har et annet fargeskjær i seg. Vil du anbefale at neste gang jeg tar etterveksten så drar jeg blekingen ut til tuppene, eller hva anbefaler du at jeg gjør slik at tuppene blir like lyse som røttene?
- Hei! Jeg skjønner hva du mener- opplever det ofte slik selv. Nå er det veeeldig vanskelig for meg å si hva du burde gjør da jeg ikke vet hvordan kvaliteten på håret ditt er, og hvilke behandlinger du har gjort tidligere.. men jeg ville kanskje fått tatt en skikkelig rens hos frisøren for å få ut tidligere farge som har samlet seg opp. flere lag med farge/lillasjampo blir fort litt grumsete, i tillegg er forurensning, klor, sol og masse annet med på å påvirke fargen over tid.. Ville lagt et kaldt skyll over etterpå for å jevne fargen. Om ikke det hjelper må du vurdere å bleike lengdende på nytt, men dette er noe du må se an i forhold til hårkvaliteten din. Mitt tips er uansett å høre med frisøren din, så finner dere ut av det sammen! 

 

SAMSUNG CSC6. Hei! Takk for et veldig lærerikt innlegg! Du snakker mye om sjampo, men hvordan er det med balsam!? Bruker du det? Og hva slags type balsam bruker du i så fall? Er det innafor å bruke balsam for "normalt hår", eller bør man bruke balsam for "farget hår"?
- Hei, så bra du likte innlegget <3 når jeg bruker fudge clean blonde bruker jeg tilhørende balsam. Dette av den grunn at de lilla pigmentene er så store at en vanlig balsam klarer ikke å lukke de inn i sjellaget. Ellers er jeg veldig glad i K-pak condtioner for farget hår, da den også er med på å beskytte fargen, samt pleie håret. Du kan selvfølgelig bruke balsam for normalt hår, men et farget hår vil ikke da få den "beskyttelsen" den trenger og fargen kan bli vasket ut tidligere.. Her må man nesten bare prøve seg litt frem! Resten av innlegget kan leses HER.

7. Kjempefin er du:) har du den ash brown brynspennen på deg på dette bildet? jeg kjøpte dessverre feil her om dagen, kjøpte den espresso fargen og den ble skikkelig rødbrun:( men den ashbrown er en kald farge, men den er vel ikke alt for lys?:) Ha en kjemppefin kveld videre :)
- Tusen takk <3 Ja, det stemm, jeg brucker NYX Micro brow pen i ash brown! Espresso er varm i tonen, veldig rødbrun som du selv skriver.. Har prøvd den jeg også, men endte raskt tilbake til ash brown! Ash brown har typ samme "dybde" som espresso, bare myyye kaldere :-D Prøv den i stedet, så blir du nok mye mer fornøyd! Klem <3SAMSUNG CSCDet var noen av spørsmålene dere har spurt meg om i det siste! Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å svare dere så godt jeg kan! Ønsker alle en fin tirsdag videre!
Xx Ingrid

UKEN SOM GIKK - JADA, JEG ER HÅPLØS

Da var det på tide med en liten oppsummering på uken som har gått! Jeg jobber for det meste om dagene, så det skjer ikke så mye- men gøy å ha et lite tilbakeblikk likevel.. Slik var min uke:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg å blogger, naturligvis.. hehe! Har flydd litt hit og dit i dag, men været har vært så nydelig så har bare kost oss ute. Høsten har virkelig kommet for fullt, og jeg elsker det! I dag var vi å spiste på La Perla her i Hamar, og kom hjem for ikke så lenge siden. God mat og god stemning siden det er hockeykamp i dag!

UKENS OPPTUR: 
Føler jeg snakker så mye om været, men altså!! Strålende sol og nydelige høstfarger gjør virkelig noe på humøret. Bare jeg som føler det slik? Lyst til å være ute hele tiden, gå lange turer og bare nyte livet. Skulle ønske høsten varte evig, vil ikke ha vinter helt enda... Dere som har høstferie er heldige!!

UKENS NEDTUR:
Kaylee, katten vår, klarte å rømme ut vinduet på onsdag. Hun er alt for liten til å være ute enda (har ikke fått særlig stedssans), og jeg ble superstressa. Heldigvis var hun ikke langt unna, så etter mye lokking og rasling med favorittleken fikk vi henne inn. Fra nå av er vinduet lukket. Alltid. Haha!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS CRAVING: 
Okei, forrige uke hadde jeg cravings på Candy King godteri, som er skikkelig vanskelig å finne... Men vet dere hva eller!! Ved ren tilfeldighet var vi innom Rema 1000 på Olrud på fredag, og jammen hadde de det der! Ble så sjukt glad, atte hjelp.. Haha. Min favoritt er Jordbær Bonbon (disse), så denne gangen kjøpte jeg en hel pose med kun de. Jada, jeg er håpløs.

UKENS KJØP: 
Jeg har kjøpt meg Emory Crepe Wrap Dress fra Ganni, og jeg gleder meg så sykt til den kommer! Det er en "kolleksjon" som selges ekslusivt på Ganni.com og i Gannibutikker. Dere finner den HER. Jepp, jeg har Ganni-dilla.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT:
BlondMe fra Schwarzkoph! Blitt veldig glad i produktene, og om du vil lese produktanbefalingen jeg gjorde kan du trykke deg inn HER.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 
"Noen detaljer fra leiligheten vår", som jeg publiserte tidligere i dag! Gøy at dere likte innlegget.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Så, det var uken min! Det har ikke skjedd så mye spennende, men syns det er koselig med en liten oppsummering likevel. Liker dere slike innlegg?
Xx Ingrid

STAMGJESTER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hoodie - Cubus / Skjørt - Ganni / Smykke - Jane Kønig

Som jeg nevnte i forrige innlegg ruslet vi oss en tur på café på søndag. Da gikk turen til Larsen (som alltid), hehe. Føler vi er blitt skikkelig stamgjester der, men det er jo så trivelig der at vi alltid drar tilbake. Denne gangen fikk vi vindusplass også, og gud så koselig! Bare sitte å titte på bilene og menneskene utenfor.. Får en slags indre ro. Har planer om å sitte der mye fremover, og kanskje jeg skal driste meg til å ta med macen å sitte der å blogge også? Føler jeg får så mye inspirasjon når jeg sitter alle andre plasser enn hjemme, så tenker det kan være fint for å få litt variasjon. 

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre, så snakkes vi mer senere i dag! Da kommer det en produktanbefaling, så bare å følge med!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

UKEN SOM GIKK - FIRST WORLD PROBLEMS...

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCÅh, nå er det alt for lenge siden jeg har oppdatert dere med spalten 'uken som gikk', så nå følte jeg det var på høy tid! Dagene flyr jo av gårde, og jeg føler ikke jeg rekker på noe, så da er det godt å sette seg ned litt, puste godt ut og ta et lite tilbakeblikk på uken som gikk- og plutselig ser man at man fikk gjort mer enn man hadde trodd likevel..

UKENS OPPTUR:
Forrige mandag var jeg på kurs i Oslo, og det syns jeg var veldig gøy! Jeg lærte mye og ble kjent med en gjeng flotte damer. Etter kurset gikk turen innom Side2, og deretter på litt shopping. En fin dag, i en fin by <3

UKENS NEDTUR:
Jeg har alt for mye å gjøre om dagen, noe som fører til at.. jeg ikke gjør noe i det hele tatt. Haha! Flere som er slik eller? Blir så overveldet av alt jeg har å gjøre at jeg føler jeg må ta meg et "pust i bakken", og brått ender opp med å ikke få gjort noe av det jeg skal. En annen nedtur er at det begynner å bli så mørkt ute på kveldene, slik at jeg ikke rekker å ta bilder når jeg kommer hjem fra jobb. Er veldig spent på hvordan bloggingen blir når vinteren kommer for fullt, men man må vel bare gjøre det beste ut av det..

UKENS TO-DO:
Jeg hadde et mål for uken, nemlig å flytte kontoret fra det ene soverommet til det andre. Og jaggu fikk jeg det gjort! Resultatet ble også veldig bra <3

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS OUTFIT:
Denne uken har jeg faktsik bare postet en outfit, men den finner du i alle fall HER.

UKENS KJØP:
Jeg har kjøpt meg Ganni Montrose skjørt og topp i blått, og jeg elsker det! Kult at man kan bruke det hver for seg, men også sammen slik at det blir en kjole. Er vel ingen hemmelighet at jeg elsker Ganni heller da, men sånn er det når de designer dødsfine kolleksjoner gang på gang! hihi..

UKENS CRAVING:
Candy King smågodt! Men hvor får jeg kjøpt det? Jeg leter overalt, men etter Rema1000 gikk over til Nidar er det jo ikke å finne. Det er helt KRISE! Vet noen hvilke butikker som fører det? Haha, first world problems eller? 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Denne ukens mest leste innlegg ble kan du lese HER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hvordan har deres uke vært?
Xx Ingrid

IKKE HELT DEN SAMME FREDAGSKOSEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Bluse - Ganni / Jeans - Monki

God kveld, alle sammen! Her i gården ble det litt sein oppdatering i dag. Jeg har vært på jobb, og resten av kvelden har blitt brukt på IKEA.. Fredagen sin det! Hehe.. Vi har jo verken nett eller TV her hjemme enda, så da blir det liksom ikke helt det samme med fredagskosen. Derfor farter vi rundt og gjør litt ærend i stedet, og det er jo neimen ikke så verst det heller! Jeg jobber i morgen også, men er hjemme alene hele kvelden, så loverloverlover at jeg skal få oppdatert dere da.. Planen er å jobbe med bloggen hele helgen, så har jeg masse spennende innhold å dele med dere til uken! Jeg ønsker dere en god helg enn så lenge, så snakkes vi mer i morgen.

Og forresten! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingen på den nye luggen min. Dere er SÅ gode!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

KAN IKKE TRO TIDEN HAR GÅTT SÅ FORT

Herregud, i dag er det 3,5 år siden jeg og Jon ble kjærester. Tiden har gått så fort! Eller, misforstå meg rett. På en måte føles det som vi har vært sammen for alltid, kan nesten ikke huske en tid uten Jon; men samtidig føles det også ut som vi møttes i går. Hehe! Jeg har fortalt hvordan vi møttes før, men siden jeg har mange nye lesere her inne, tenkte jeg å fortelle den igjen. Vi møttes faktisk på tinder.. Haha! Noe godt kom det ut av den appen, i alle fall. Faktisk gikk det nesten 6 månder fra vi matchet før vi snakket med hverandre, men deretter gikk det ganske fort. Vi avtalte å møtes, og kun to korte uker senere gjorde vi det offisielt på facebook. Gikk litt fort i svingene kanskje, but when you know you know! 😍 Nå, 3,5 år siden er jeg SÅ glad for at jeg sveipet til høyre og at jeg turte å møte han. Herregud, så rart å tenke på! Tror vi begge visste at det kom til å bli oss første gangen vi møttes. Alt føltes så naturlig!

Vi har opplevd utrolig mye sammen. Vi har vært på mange fine reiser, flyttet til en helt ny by sammen, og opplevd selve livet- både oppturer og nedturer. Jeg er utrolig glad for at jeg får dele det med Jon, for bedre kjæreste skal man lete lenge etter. Han er så omtenksom, snill og god, og faktisk litt morsom til tider også (selv om jeg ikke vil si det til han- da blir han fort høy på pæra. haha!)  Okei, nok kliss. Hehe.. I dag skulle jeg gjerne vært ute å feiret jubileum, men jeg ligger med influensa enda. Får se om vi får stelt i sammen noe god mat her hjemme i stedet, er jo koselig så lenge man er sammen. Uansett! Ønsker dere alle en fin dag.  

Størst av alt er kjærligheten!
Xx Ingrid

KAKAO FOR SÅR HALS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei dere! Jeg er fremdeles syk, så tenkte jeg skulle dele noen bilder fra helga med dere! Som jeg nevte i går var vi på hockeykamp på søndag, og før vi dro dit stakk vi innom Larsen en tur. Utrolig koselig café, med deilig bakevarer og kakao. Formen var ikke helt på topp, så det var godt med litt varm drikke for den såre halsen. Stedet anbefales i alle fall, om noen av dere skal til Hamar! Nå ligger jeg i sofaen godt pakket inn i dyna- og her blir jeg nok liggende resten av dagen. Ser film og spiser paracet til frokost. Haha! Huff, håper jeg blir frisk snart...

Ønsker dere alle en fin dag, så snakkes vi mer senere! 
Xx Ingrid

 

7 TIPS FOR DEG SOM HAR FLYTTET TIL NY BY

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC- SYV TIPS NÅR MAN HAR FLYTTET TIL NY BY -

Som dere vet har jeg akkurat flyttet til ny by sammen med kjæresten min, og i den anledning tenkte jeg å komme med noen tips for å bli "bedre kjent". Vi skal begge jobbe, så vi har ingen fadderuke eller andre morsomme aktiviteter for å bli kjent med nye mennesker, så her må man ta initiativ selv. Det kan være skummelt å vanskelig, men her er mine 7 tips for deg for har flyttet til ny by!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC1. YES MAN
Er det noe jeg har merket, så er det at man må bli et ja-menneske. Skal man bli kjent, både med byen og nye mennesker, må man si ja til alle eventer og arrangement man blir invitert på. 

2. UTFORSK BYEN
Ikke ta bussen direkte dit du skal! Gå heller av et par stopp for tidlig, og gå resten av veien dit du skal. Du kan også dra inn til sentrum og bare gå deg en tur, uten mål og mening, hehe. Man må tulle seg bort litt, gå noen omveier og suse litt rundt for å bli godt kjent. Jeg har gjort det samme selv!

3. SKAFF DEG EN HOBBY
Okei, vi nordmenn er veldig dårlige til å oppsøke folk vi ikke kjenner. Men er du helt ny i en ukjent by MÅ du bare! Skaff deg en hobby eller spesiell interesse- så har du en super mulighet til å oppsøke like mennesker som deg uten å gå for langt ut av komfortsonen! Treningssenter, kurs og forskjellige idrettslag er en fin arena for å få nye venner!SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

4. HENG DEG PÅ
Om du skal jobbe, studere, eller bo i kollektiv - heng deg på! Ikke vær redd for å være masende eller trenge deg på, hiv deg med om medstudentene dine eller noen du bor/jobber med skal på fest eller andre sosiale tilstelninger. 

5. FRIVILLIG
Frivillig arbeid er et kjempegodt alternativ om man er ny i byen. Selv meldte jeg meg frivillig på flere festivaler når jeg flyttet til Trondheim, og jeg ble kjent med masse nye mennesker. 

6. ALENE
Ikke vær redd for å oppsøke plasser alene, dra på kino, café eller restaurant. Det er utrolig befriende, men man kan også komme i kontakt med mennesker på slike steder. Det krever naturligvis at du går ut av komfortsonen og snakker med "fremmede"- men hvorfor skal det være så skummelt? De fleste du møter på syns bare det er trivelig å bli kjent med nye mennesker!

7. VÆR TÅLMODIG
Det tar tid å opprette et stort sosialt nettverk, så vær tålmodig! Ikke gi opp om du ikke har fått deg en stor vennegjeng med det første, for det skjer etter hvert. Og husk at det er alltid noen i samme båt som deg, så ikke vær redd for å oppsøke andre/gå ut av komfortsonen. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Håper dere likte innlegget, og at noen av tipsene kan hjelpe andre som har flyttet til ny by! Har du noen gode tips? Skriv de i kommentarfeltet!
Xx Ingrid

DERFOR MÅ DU VAKSINERE OG ID-MERKE KATTEN DIN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

I dag har vi vært med Dora til dyrlegen. Han har fått vaksine og chip, så nå kan han endelig ferdes ute. Dora har vært innekatt siden vi bodde i blokk i Trondheim, men nå har vi endelig hage og kan slippe han ut. Det gikk i alle fall bra, og Dora var frisk og rask ellers. Det gjør meg glad, har vært skikkelig paranoid for at Dora skal bli dårlig også (etter vi mistet katten vår Guri til akutt sykdom for noen måneder siden). Heldigvis var alt tipp topp, og jeg kan puste lettet ut :-)  Dora er allerede kastrert, men tenkte likevel å si noen ord om hvor viktig det er å kastrere/chippe kattene sine! Dette har jeg skrevet om tidligere, men det er SÅ viktig så gjentar meg selv litt. I Norge finnes det alt for mange hjemløse katter. De har det ikke særlig godt, og aller verst er det på vinterstid. De sulter, får mange sykdommer og kan dø av kulde. I Norge har vi ikke villkatter, kun hjemløse katter som tidligere har vært noen kjæledyr. Vi kan, ved å kastrere, hjelpe til med å med å senke antallet😊

Visste du at en kjønnsmoden katt som går fritt ute, kan få i gjennomsnitt 12 kattunger i løpet av et år? Og at året etter kan disse fjorten kattene produsere 84 kattunger? I løpet av 10 år vil denne ene ukastrerte katten være årsaken til over 89 millioner katter! Dette er veldig satt på spissen, men man forstår raskt hvor viktig det er. Det finnes ikke nok mennesker til å ta vare på alle kattene.

I tilleg er det jo også mange helsefremmende årsaker til å kastrere. Kastrerte katter er mindre i kontakt med andre katter, og derfor er de mindre utsatt for sykdommer. Den blir roligere, sloss mindre og holder seg mer hjemme. Viktigst av alt: å kastrere katten reduserer risikoen for jursvulster og livmorsbetennelse ❤ JA, det er dyrt å kastrere katter, men det er her hele poenget mitt kommer frem. Dette er noe man må tenke over FØR man går i anskaffelse av kjæledyr. Nå høres jeg veldig streng ut altså, men jeg syns det er så viktig! 😊 Det er også veldig lurt å ID-merke katten sin, slik at den har en mulighet til å komme hjem dersom den går seg bort, blir påkjørt eller stjålet. Det gjør også arbeidet til dyrebeskyttelsen så mye enklere <3

 

Har du katt? Er den kastrert?
Xx Ingrid

 

SWEATER WEATHER

Genser og jeans - H&M / Smykker - Sif Jakobs Jewellery

Jeg gleder meg faktisk til det blir litt kaldere ute, slik at jeg kan pakke meg inn i gode ullgensere og skjerf. Denne genseren er det nyeste tilskuddet i samlingen min, og den har blitt flittig brukt allerede. Altså, denne fargen da dere! Syns den er så fresh og fin! Genseren er fra H&M og kostet ikke mer enn et par hundre kroner. Ny favoritt hos meg i alle fall!

Nå skal vi i bursdag, så vi snakkes mer senere. Ønsker dere alle en god helg!
Xx Ingrid

FAVORITTKLOKKEN MIN!

Lars Wivallius black - HER / Kjole - Ganni

Jeg er faktisk en av de få menneskene som fremdeles sjekker klokken på arma i stedet for mobilen. Nå har jeg fått favorittklokken min fra Lars Wivallius med svart reim også, så i dag tenkte jeg å vise dere den! Denne er såå fin, og jeg bruker den seriøst hele tiden.

Nå får du forresten 20% på alle klokkene med koden 'ingrid', så her er det bare å slå til altså, hehe! Du finner hele utvalget HER.
Xx Ingrid

ET LITE TIPS!

Hver gang vi er i Oslo må vi innom Tullins Café. Her snakker vi god (dog enkel) mat og store posjoner til en rimelig penge. Det slår liksom aldri feil! Hehe. Denne helgen var intet unntak. Hele gjengen var skrubbsultne etter en runde shopping, så da gikk turen til Tullins. Alle gikk for burger (spennende....) og den smakte, som alltid, fantastisk! Anbefaler dere å ta turen om for enkel, men god mat!

Xx Ingrid

EIGHT HOUR CREAM

Reklame

Eight Hour Cream Skin Protectant - HER / Eight Hour Cream Daily Moisturizer - HER

Hei dere! I samarbeid med NordigFeel tenkte jeg å tipse dere om to fantastiske kremer fra Elizabeth Arden. Intensive Daily Moisturizer har SPF 15 og beskytter i tillegg huden mot ekstremt vær og klimaendringer. Perfekt på denne årstiden med andre ord :-D Selv bruker jeg den daglig, og jeg merker at huden blir myk og fuktig. Skin Protectant (en mildere utgave av den orginale Eight Hour Cream) er en universalkrem som har utallige bruksområder, den kan brukes på alt fra sprukne lepper, solbrenthet og skrubbsår. Begge fantastiske produkter som jeg har blitt veldig glad i! Dere finner hele utvalget til NordicFeel HER. De har superrask levering og kjempegod kundeservice, så jeg kommer til å shoppe mye der fremover, haha!

Og du! Nå får du 20% på all hudpleie ved bruk av koden LYX. Kjøpet må være over 499,-
Xx Ingrid


DET ER IKKE HELT MEG...

I helgen snakket jeg, Henrik og Jon litt om det å bruke bloggen til å skrive "provoserende" innlegg. Jeg vet det er mange bloggere som tyr til dette for å generere klikk, men det har liksom aldri vært helt meg.. Det er jo noen som spør om hvorfor jeg ikke bruker stemmen min til å skrive om viktigere ting enn sminke, mote og hår. Tro meg, jeg har mange sterke meninger; og jeg bruker mye av fritiden min på å informere og opplyse andre. Men bloggen min, det er mitt lille fristed. En plass folk kan komme å lese (nesten) utelukkende om min overfladiske hobby. Et sted du skal kunne gå for å finne inspirasjon og tips, uten å ha dårlig samvittighet. Sminke og klær er terapi for mange, inkludert meg selv, og det var derfor jeg startet bloggen min. Mange får nok sjokk når de møter meg, for jeg er langt fra så overfladisk i virkeligheten. Faktisk er jeg det stikk motsatte. Ja, jeg er opptatt av hvordan jeg ser ut- men samtidig ikke. Jeg er faktisk mye mer opptatt av å fremstå som opplyst, smart og målbevist. Når det er sagt, skal jeg prøve å skrive mer variert- men dere ser nok ikke meg skrive for å sjokkere med det første....

EN LITT RAR TREND

Kjole - Gina Tricot / Jeans - Weekday / Sko - Mango / Tee - H&M / Veske - Chanel

Bukse og wrap-kjole. En trend jeg har et litt hat-elsk forhold til. Syns det er utrolig kult på andre, men kanskje ikke like kult på meg selv? Haha, sånn er det alltid når det kommer nye trender, tar litt tid før man tar de til seg. Syns uansett dette antrekket ble ganske kult, selv om Jon syns det var liiiitt spesielt med bukse innenfor kjolen. Hehe, sånn er det. Kan ikke forstå seg på alt ��

Hva syns dere om trenden?
Xx Ingrid

EN FIN DAG I OSLO

Hei! I dag har vi vært på farten hele dagen. Startet som sagt på Tise pop-up marked, før turen gikk til Darja Barannik, Janka Pollani ogTone Damli sitt bakgårdssalg. Fant meg en superkul bukse fra By Malene Birger, så gleder meg til å vise dere den! Etter litt shopping plukket vi opp Henrik og Hedda (søsknene mine) og dro for å spise en matbit på Villa Paradiso. Nydelig mat og god stemning! Ellers har vi kost oss i Sofienbergsparken, gått i litt vintagebutikker og drukket kaffe på Frogner. Alt i alt en kjempefin dag, gud som jeg har kost meg! Glad jeg bor så nærme Oslo nå, så enkelt å hoppe på toget. Blir nok noen turer hit fremover. Hihi!

Håper dere har hatt en fin dag også!
Xx Ingrid

IKKE NOE Å SKRYTE AV....

Skjørt - Ganni / Tee - Nelly / Sneakers - Adidas / Øredobber - Vero Moda

God morgen, lesere! Nå har vi akkurat kommet på hotellrommet etter å spist frokost her. Hotellfrokosten var ikke akkurat noe å skryte over, men vi fikk da spist noe.. Kjedelig, gledet meg veldig på god frokost. Nå skal vi bare slappe av litt, før turen går til Schous Plass og Tise pop-up marked. Håper på å finne noen skatter, men er koselig å bare titte også. Solen skinner jo også, så har troen på at det blir en fin dag! Skal noen av dere dit?

Vi snakkes mer siden, ønsker dere en fin søndag enn så lenge.
Xx Ingrid

JEG BLE SÅ FORNØYD

Reklame

Hei fininger! Jeg er i Oslo, og titter bare innom for å vise dere de nye vippene mine! Jeg må bare si det; jeg ble SÅ fornøyd denne gangen. Altså, jeg blir alltid fornøyd, men denne gangen ble de liksom heeelt on point. Haha, skjønner dere? Jeg har som alltid fikset de hos flinkeste Marthe på Skjønnhetshuset i Brumunddal. Makan til flink og trivelig dame! Anbefales på det sterkeste :-) Timebestilling finner dere HER.

Vi ligger forresten på Scandig Solli, fint og sentralt hotell. Nå er vi bare innom for å bytte om, før turen går videre i bursdagsfest til Hanne Stine. Vi gleder oss skikkelig, blir gøy å teste ut utelivet i Oslo :-) Ønsker dere alle en fin lørdag videre, så snakkes vi mer siden!

Xx Ingrid

HELLO GANNI LOVE

Tilden Mesh Skirt - Ganni / Høyer

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har en greie for både Ganni og leopardmønster. Dette har jeg siklet på lenge, og endelig er det mitt! Gleder meg til å vise dere skjørtet i en outfit snart.

Ønsker dere alle en god helg!
Xx Ingrid

OUTFIT

Kimono - Zara / Tee - Gina Tricot / Veske - Mango / Sneakers - Nelly / Jeans - Monki / Klokke - Dyberg Kern

Hei fininger! Takk for alle de fine tilbakemeldingene på innlegget i går. Så godt å vite at dere har forståelse for at jeg har blogget litt dårligere. Nå tenkte jeg å vise dere dagens outfit! Elsker denne kimonoen, og syns rødt er SÅ kult. Lovelovelove it! Ellers håper jeg dere alle har hatt en fin torsdag. Nå nærmer det seg helg! Vi skal inn til Oslo i helgen. Bursdag, Tise-loppis, hotell og kos står på planen, og jeg gleder meg. Skal selvfølgelig oppdatere dere underveis. HihI!

Xx Ingrid


KJÆRE LESERE..

Skjorte - H&M / Jeans - Monki / Smykke - Jane Kønig

... Beklager at jeg ikke klarer å oppdatere dere like ofte fortiden, og at innholdet ikke blir så spennende. Jeg jobber døgnet rundt, og hverdagen blir liksom litt deretter. Jeg gjør ikke stort annet, og har derfor mindre å blogge om. Jeg har dog SÅ lyst, så det er ikke motivasjonen det går på! Jeg vil så gjerne, men det er ikke alltid energien er der. Jeg tror det vil gå seg til litt etter hvert, når jeg har kommet meg mer inn i den nye jobben, men enn så lenge må jeg ta det litt steg for steg. Jeg kommer fremdeles til å oppdatere dere så ofte jeg kan, men jeg må nok trappe ned litt nå i første omgang. Håper dere vil besøke bloggen min til tross! Jeg setter skikkelig pris på hver og en av dere som trykker dere inn, det er dere som gir meg motivasjon til å drive denne bloggen. Og det blir bedre, jeg lover!


P.s Takk for alle de fine kommentarene på innlegget jeg var sminkeløs. Det betyr utrolig mye for meg!
Xx Ingrid

JEG HAR BLITT MER KOMFORTABEL

Kjole - Ganni / Sandaler - H&M

I går var en sånn søndag hvor jeg ikke fikk gjort noe, gikk uten sminke og bare slappet av. Egentlig litt digg, selv om det betydde at bloggen sto stille.. Unnskyld! Det er så rart å tenke på at jeg for noen år siden, ja egentlig bare månder, viste jeg meg aldri uten sminke. Nå går jeg titt og stadig sminkefri, og føler meg egentlig ganske fresh uten. Jeg syns det er flott å få fokus på det å gå mer naturlig, samtidig som jeg hedrer de som går med mye sminke også. Jeg kan gå uten en dag, og så full glam dagen etter. Hehe, her er det liksom ingen mellomting. Men om du føler deg bedre med mer sminke, så for all del! Jeg syns det er synd at vi skal sette mennesker i bås, og fortelle de hvordan de skal se ut. Do you, gjør det du er mest komfortabel med. In the end så er det viktigste at du har det bra med deg selv- med eller uten sminke!

Xx Ingrid

A HINT OF SUMMER

Reklame

F.v: A hintof summer / Sun Face Cream / Aftersun Shimmer Sorbet

I dag tenkte jeg å fortelle dere om et helt fantastisk produkt vi har tatt inn hos Madonna Frisørene! Vi er faktisk de eneste i Hamar som fører merket- og det syns jeg er litt kult! Jeg snakker selvfølgelig om Rudolph Care! Mange av dere har sikkert lest om produktene i Costume og andre store magasiner, men tenkte jeg skulle skrive noen ord likevel.

Denne fantastiske hudpleieserien er svanemerket og økologisk, og har høyt fokus på å redusere bruken av kjemiske stoffer. 'A Hint of Summer' er selvbruningsdråper man enkelt anvender i dagkremen sin for å forlenge brunfargen. Bærekraftig luksus som gir skikkelig sommerglød! Perfekt å mikse med 'Sun Face Cream' som beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Aftersun Shimmer Sorbet' er perfekt etter en lang dag i solen, da den virker lindrende på huden. Etterlater seg en delikat, glitrende glød som gjør at du stråler litt ekstra! Denne elsker jeg å bruke på skuldrene og kragebeina, da den inneholder kjempefint glitter. Love it!

Som nevnt så fører vi disse produktene hos Madonna frisørene, så kom gjerne innom oss for å høre mer om produktene, eller bare spør meg i kommentarfeltet!


Xx Ingrid

NEW IN!

Skjorte - H&M

God lørdag fine dere! Har dere en fin dag så langt? Selv har jeg styrt på her hjemme siden i dag tidlig. Jeg er hjemme alene, for Jon har blitt hyret inn som fotograf i et bryllup i helgen. Flink! Selv skal jeg om ikke så lenge på Kick-off med Storhamar Hockey! Madonna Frisørene er sponsor, så i kveld skal jeg dit for å representere de. Det blir gøy, så det gleder jeg meg til!

Ellers så tenkte jeg å vise dere den nye skjorten min. Ah, jeg syns den er SÅ kul. Denne er fra H&M, jeg handler mye der. Finner liksom alltid noe kult, samtidig som det er billig. Denne tror jeg kostet 399, og det er jo ikke så ille i det hele tatt. Ny favoritt er det i alle fall!

Xx Ingrid

A LONG LOST OUTFIT

Kjole - Vero Moda / Sko - Puma Basket / Veske - Zara (skjerf H&M) / Smykke - Jane Kønig

Denne outfiten glemte jeg helt å poste! Det er en måneder siden bildene ble tatt, men det har da vel ikke så mye å si! Denne kjolen er uten tvil en av mine favoritter. Jeg syns den er så fin at jeg faktisk har den i både sort og blå. Meg i et nøtteskall; liker jeg noe MÅ jeg ha den i alle farger. Hihi!

Ønsker dere alle GOD HELG! Jeg setter veldig pris på at dere klikker dere inn her hver dag. Stor klem!
#nouwoutfit

SAVING ORDINARY HUMANS FROM THEMSELVES

Når jeg startet denne bloggen i 2015 hadde jeg et stort ønske om å dele erfaringene mine innenfor frisøryrket. Både når det kom til klipp, farge og også produktene jeg testet. Nå er jeg jo som dere vet tilbake i jobb igjen, og derfor har jeg lyst til å oppdatere dere oftere med produktanbefalinger! I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om Evo, en utrolig kul serie jeg har fått sansen for i det siste!

Evo er et australsk merke, og produktene deres er sufalt, paraben og dea, tea og proylene glycol frie. Avansert; men veldig bra! Produktene er lukseriøse, men med en skikkelig kul urbansk tvist. De har fokus på at produktene inneholder de viktige og nødvendige ingrediensene, men ikke alt annet oppskrytt tull. Jeg syns det er så bra!! Designet er forresten også my cup of tea; rent og fint og passer likegodt på utstilling som nedi produktskuffa. Bare se på de vittige sitatene på produktene. Jeg digger det!!

Produktene finner du hos blant annet Madonna Frisørene. Kom gjerne innom eller spør om dere lurer på noe!

ET LITE TIPS

Jeg bruker alltid beautyblender til å påføre foundation og blende ut concealer. Her om dagen kom jeg over denne fra Blivakker til kun 40 kr, og overraskende nok var den utrolig god! Nå har jeg hamstret en haug, og tenkte jeg skulle tipse dere om den i samme slengen! Min nye favoritt i alle fall, så denne har blitt flittig brukt allerede.

Du finner den HER!
P.s Innlegget er ikke sponset, bare jeg som ville tipse dere om tilbudet! Klem

TI TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Ti ting du ikke visste om meg del 1 (HER) og del 2 (HER)

1. Jeg er en godtemons uten like, og må alltid ha noe godt på kvelden. Om vi ikke har noe raider jeg skapene helt til jeg finner noe å spise. I Trondheim bodde vi likeved butikken, så da endte det ofte med at vi måtte dra dit sent på kvelden.

2. Når jeg blir skikkelig skikkelig sint gråter jeg. Ikke fordi jeg blir lei meg, men fordi jeg blir SÅ frustrert.

3. Jeg er skikkelig sta av meg, og nekter å innse at jeg tar feil.. Gir mer med andre ord aldri når jeg har diskusjoner med folk, noe som ofte fører til dårlig stemning.. Haha, Jon kan bekrefte- han orker nesten ikke å diskutere med meg lengre..

4. Jeg synger alltid for full hals når vi kjører bil eller er hjemme, selv om jeg verken har sangstemme eller kan teksten. God stemning!

5. Sist gang nevnte jeg at jeg er kveldstrøtt, og denne henger litt sammen med det punktet. Jeg våkner alltid tidlig, og hater å sove bort dagen. Har på alarm og er oppe tidlig også i helger og fridager. Digg!

6. Jeg er alltid ute i GOD tid. Jeg er veldig punktlig av meg, og syns ikke noe om folk som alltid kommer for sent. Viktig å respektere tiden til andre og komme tidsnok- men jeg har selvfølgelig full forståelse om det er noe du ikke kan for selv.

7. Jeg er en skikkelig frossenpinn, og fryser som regel når andre syns det er varmt.

8. Jeg liker ikke alkohol, og drikker det svært sjeldent. Kan selvfølgelig nyte et kaldt glass vin en sjelden gang, men ikke ofte du ser meg på fylla.

9. Jeg er flink til å krisemaksimere. Haha! Ser alltid for meg det verst tenkelige- men det er fordi jeg har erfaring med at ting kan gå skikkelig dårlig.

10. Jeg er superstresset av meg, og for noen år siden stresset jeg så mye i en periode at jeg pådro meg rift i spiserøret og magesekken. De på sykehuset sa de aldri hadde sett noen så unge stresse på seg det. Wops!


Noe du ikke visste fra før?

JEG ER IKKE I TVIL OM AT DET VAR DET RETTE VALGET

På søndag var det kjempefint vær her i Hamar, så jeg og Jon brukte dagen på litt sightseeing. Som jeg nevnte i går var vi blant annet på Jessnes for å spise vafflel og is i solen. Åh, gi meg flere slike dager! Koser meg veldig her i Hamar, spesielt i selskapet til Jon. Jeg er i alle fall ikke i tvil om at det var det rette valget å flytte hit. Jeg savner selvfølgelig Trondheim, venner og familie veldig mye- men det er heldigvis ikke lange veien hjem om savnet blir for stort.

P.s. Jon trives best bak kamera, og det er alltid en skikkelig struggle å få ta bilde av han. Haha, han syns det er skikkelig kleint, men disse ble veldig fine da! Fin mann på en fin dag.

GULT ER KULT

Riviera Stripes - Ricmond Finch (HER) / Negler - Skjønnhetshuset

Dere har vel skjønt innen nå at jeg er glad i gul, hehe. Dette dekslet er en av mine absolutte favoritter, og fargen er så flott! Mobildeksel er for meg et tilbehør som fresher opp et hvert antrekk. Dette fra Richmond Finch har i alle fall blitt en stor favoritt hos meg, og blir flittig brukt. Fargen gjør meg så glad, og jeg tørr påstå at gult er favorittfargen min! Hehe ��

Hva syns du? Og ikke minst; hva er din favorittfarge?
Klem!

UKEN SOM GIKK - UKE 32

Nå er det altfor lenge siden jeg har hatt spalten 'uken som gikk', og nå som sommerferien er over tenkte jeg det var fint å starte på igjen! Ukene består for det meste av jobb, men det skjer også mye spennende om dagen. Her kommer en liten oppsummering av uke 32!

UKENS HØYDEPUNKT: Frihelg! Hehe, utrolig godt med fri i helgen, og siden vi hadde bil fikk vi gjort så mye. Været var også deilig, så vi tok turen til blant annet Domkirkeodden, Jessnes og Koigen. Fint!

UKENS NEDTUR: At hverdagen kom så brått på. Jatakk til mer ferie! Haha..

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 'Slik går det med vår nye katt'. Du kan lese hele innlegget HER.

UKENS FILM: Dunkirk! Utrolig bra film, så tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg om den. Lenge siden jeg har hatt en filmanbefaling her inne nå.. Hva syns dere?

UKENS OUTFIT: Finner du HER!

NESTE UKES MÅL: Er å blogge bedre! Gud, det er så vanskelig å sette seg ned med bloggen etter en lang dag på jobb- men jeg har likevel SÅ lyst. Jeg må rett og slett bli flinkere til å prioritere, og det er neste ukes mål.

UKENS CRAVING: Is, is og mer is! Jeg har spesielt dilla på Sandwich om dagen. NAM!

UKENS KJØP: Det nye Björn Borg undertøyet mitt. Jeg har det i svart også, men bare måtte ha et sett til da det er så utrolig behagelig å ha på. Love it! Du kan se flere bilder HER


Det var litt om min uke! Hvordan har din vært?

VI MÅTTE BARE STOPPE

Jeans - Monki / Sko - Zara / Topp - Gina Tricot / Veske - Mango / Smykke - Jane Kønig

God mandag! Håpe alle har en fin dag så langt. Selv skal jeg straks på jobb, men ville bare vise dere gårsdagens antrekk først! Vi kjørte oss en tur i Hamar og kom over denne kule veggen, og da var det jo ikke noen tvil om at vi måtte stoppe for å ta noen bilder. Haha, Blogg-lyfe, ass.. Syns bildene ble kule tho, hva syns dere?

Ønsker dere alle en fin mandag, så snakkes vi mer senere ❤ Klem!
#nouwoutfit

BLACK&YELLOW

Klokke - Dyrberg Kern / Armbånd - Frost HER / Sko - H&M

God morgen kjære lesere! I dag tenkte jeg å starte dagen med å vise dere de nye neglene. Altså, disse er SÅ meg; føler de bare skriker Ingrid, haha. Jeg gikk for matte svarte denne gangen, og jeg er så fornøyd. Må se på neglene mine hele tiden, for jeg synd de er såå kule, hehe. Jeg fikset de hos Marthe på Skjønnhetshuset. Hele gjengen som jobber der er så utrolig flinke og profesjonelle, så jeg anbefaler dere absolutt å sjekke de ut om dere ønsker negler, vipper, spraytan osv. De utfører en rekke behandlinger, så om dere vil se mer av arbeidet de gjør kan dere sjekke ut facebooksiden deres HER.

Timebestilling finner dere HER.
Hva syns dere?

TODAYS OUTFIT + MY NEW HAIR!

Shoes - H&M * Jeans - Weekday * Shirt - Lindex * Bag - Chanel * Jewellery - Jane Kønig, Frost and Dyberg/kern.

Hei fininger! Har dere en fin lørdag? Her har vi fartet rundt i hele dag. Startet dagen min hos Skjønnhetshuset, hvor jeg fikk fikset neglene mine. De ble dødskule, så de viser jeg dere i et eget innlegg! Nå tenkte jeg, som lovt, å vise dere det nye håret mitt. Jeg skulle egentlig spare litt til, for så å lage bayalage, men jeg syns det er så kult med helblondt; så da ble det heller det. Hehe, litt ubesluttsom.. Jeg har også klippet det en del. Jeg liker det, føler det er skikkelig meg!

Hva syns dere?
#nouwoutfit

JEG GLEMTE HELT AV..

Gule sko - H&M / Veske - Chanel / Jeans - Weekday / Skjorte - Lindex

.. Å vise dere de nye skoene mine! Jeg er hekta på gult, så når jeg fant disse på salg på H&M måtte de bare bli mine. Tror ikke jeg betale mer enn 200 kr, så det var et kupp! Skikkelig kule til å freshe opp ett ellers kjedelig antrekk. Looove it!

Ønsker dere alle en fin lørdag videre! Kommer outfit av skoene og det "nye" håret mitt senere. Klem! ��

SLIK SER DEN UT PÅ!

Så ut som at mange av dere likte Anastasia Beverly Hills Blush Trio- så i kveld tenkte jeg å vise dere de på! På bildene har jeg rett og slett mikset alle sammen, hehe. Det som er så fint med den, man kan enkelt fikse en farge som er perfekt for deg! Her har jeg forresten også brukt den som øyenskygge. Fint, ikke sant? :-D Må bare påpeke, bildene ble tatt for noen dager siden, for som jeg nevnte har jeg endelig farget etterveksten. Viser dere bilder av det i morgen!

Klem ❤

TRAVLE DAGER

Kjole - Ganni / smykker - sif jakobs

Hei fininger ❤ står alt bare bra til med dere? Her går det i ett med jobb, derav så sein blogging... I dag ble det litt ekstra lang dag, for jeg har endelig fått farget etterveksten! Wihu! skal vise dere resultatet i et innlegg litt senere, men nå ville jeg først å fremst bare hilse på dere! Får såå dårlig samvittighet når jeg ikke får oppdatert dere like hyppig; men i helgen har jeg fri, så da skal jeg blogge masse! Hehe :-) ellers skjer det ikke så mye. Vi styrer fremdeles på med katt, leilighet og jobb.. hverdagen kom så brått! Hvor ble det av all tiden, liksom..

Vi snakkes mer senere. Klem til dere!

BLUSH TRIO FRA ABH

Reklame

Blush Trio - Anastasia Beverly Hills (HER)

Jeg bruker alltid blush til hverdags, da jeg føler ansiktet mitt blir så flatt uten. Man ser så mye friskere og mer opplagt ut med en gang! Nå har Anastasia Beverly Hills kommet med Blush Trio i uendelig mange nydelige farger, og selv falt jeg på fargen Peachy Love. Jeg syns ferskenfarger er utrolig fint til nordisk hud, men her er det noe til alle hudtoner og ønsker. Fargene kan også mikses sammen for å få det resultatet du ønsker. De gir en veldig naturlig glød, og kan også brukes som øyenskygger. Blush Trio falt i god smak og ble raskt en favoritt hos meg, så håper flere av dere liker den!

Bruker du blush? I såfall- hvilken er din favoritt?
Klem, Ingrid

GIVEAWAY!!

Dere har sikkert fått med dere at jeg elsker Brassybra, og nå er jeg fått muligheten til å gi bort en pakke til to av dere! For dere som ikke helt vet hva det er skal jeg forklare det kort først: Brassybra er en teip-bh som er perfekt å bruke under kjoler og topper hvor normale bher ikke fungerer. Brassybra er faktisk norsk-designet, og er en brysttape som løfter, støtter og former brystene - samtidig som den er usynlig under klær. Den etterligner huden din ved å puste/strekke seg likt, så den er med andre ord perfekt å bruke under kjoler med dype utringninger og åpen rygg. De passer for størrelser helt opp til DDDD, så her er det størrelser for ALLE! Bades med kan den også, så bedre blir det ikke.

I dag har jeg gleden av å holde en liten GIVEAWAY for dere! Wihu. Jeg trekker to vinnere som får med seg en pakke Brassybra hver. Alt du trenger å gjøre er:

1. Følg @ingridbjugan på instagram
2. Tagg to venner i kommentarfeltet på mitt siste bilde.

Du kan delta så mange ganger du vil for ekstra stor sjangse til å vinne, men du må tagge noen nye.
Vinnerene trekkes på søndag. Lykke til!

SLIK GÅR DET MED VÅR NYE KATT

Som dere vet har vi fått oss nytt familiemedlem, og i dag tenkte jeg å fortelle dere litt hvordan det går! Vi har hatt henne i snart ti dager, og herregud for en skjønn skapning! Hun er full av energi, men også veldig kosen. En skikkelig godklump med andre ord, som sover sammen med meg på puta mi gjennom hele natten. Kos! Ellers ble det en liten overgang for henne når hun kom, hun var nok litt stresset stakkars; da hun har vært litt dårlig i magen. Nå har hun fått skånefôr og Zoolac, så det har heldigvis gått seg til! Slike ting må man ta på alvor når hun er en liten kattunge enda, da er det jo så viktig at de får i seg næringen de trenger! Heldigvis går det bedre nå, og hun ble jo trygg med en gang!

Når det kommer til Dora merker vi at han ikke er like hyper som Kaylee, hehe. Han vil gjerne sove på dagtid, og det syns ikke hun er så veldig morsomt. Han blir med andre ord litt grumpy, men han er likevel bare snill og god med sin nye lillesøster. Dora er derimot litt småsint på meg og Jon fordi vi har tatt med en sånn rar skapning hjem (han har aldri hilst på andre katter enn Guri), og han skulle vel helst hatt all oppmerksomheten selv. Haha! På kveldene leker og herjer de derimot i ett sett, så de kommer godt overens. Vi har alle blitt skikkelig glad i Kaylee allerede, og vet at hun passer veldig godt inn i familien vår. Ser ut til at hun stortrives også; og det er jo det aller viktigste ❤

EN LITT ANNERLEDES OUTFIT

Tights - HER / Sportstopp - HER / Sko - HER / Hoodie - HER

Iiiih! We Are Fit har kommet med ny kolleksjon hos tights.no, og jeg har vært så heldig å motta denne freshe tightsen og sports-toppen. Jeg har testet mye når det kommer til treningstøy, og dette settet er virkelig et av de bedre. Sportstoppen er perfekt for oss som trenger litt ekstra støtte da den holder alt på plass. Selv syns jeg fargen var helt perfekt, morsomt å ha noe annet enn svart også �� Disse blir med andre ord flittig brukt fremover!

Dere finner hele den nye kolleksjonen HER

NEW IN - BJÖRN BORG

Reklame

Hvit: Bh - HER / Truse - HER / Svart: Bh - HER / Truse - HER

Som lovt så kommer det i dag en post med ett av mine siste innkjøp fra Tights.no! Jeg bestilte meg veldig mye fint, så tenkte å dele det opp i flere innlegg. Dette undertøyssettet fra Björn Borg har jeg også i svart, og jeg likte det SÅ godt at jeg likså greit kjøpte det i hvitt også, hihi! Ikke bare ser det bra ut, men det er ekstremt behagelig også, og det er veldig viktig for meg. Love it! ❤

HVOR SYKT ER IKKE DET?

Hei dere! Jeg har akkurat slått meg ned i sofaen etter en lang dag på jobb. Det går fremdeles veldig bra, men kjenner jeg gleder meg til å ha kunder. Så langt har jeg for det meste sittet i resepsjonen, solgt produkter og hatt kurs. Spennende det også, så klart, men gleder meg på enda flere utfordringer! I kveld skal vi kose oss her hjemme, lenge siden vi har hatt en skikkelig lørdagskveld sammen; med taco, film og godis. Det blir skikkelig godt! Bestilte meg forresten en stor pakke fra Tights.no i går, og når jeg våknet i dag tidlig lå den på trappa. Altså! Hvor sykt er ikke det? Hjemlevering på under et døgn på en LØRDAG! Wihu, gleder meg til å vise dere alt det fine jeg har bestilt meg denne gangen. ❤ Kommer et eget innlegg på det i morgen!

Uansett.. Ville egentlig bare innom å si HEI, jeg! �� Bloggingen min har ikke vært helt på topp i det siste, sliter litt med å finne en fin balanse mellom blogg og jobb; men jeg lover at det skal bli bedre. Dette blogginnlegget ble litt all over the place, men sånn er det bare noen ganger. Mye på hjertet, hehe!

Ønsker dere alle en fiiin helg videre, dere er best! Klem❤

NEW IN - FLOWER POWER

Sko - Zara / Veske - Mango

Hei dere, og god morgen! I dag starter jeg ikke på jobb før klokken to, så tenkte jeg skulle vise dere mitt nyeste skokjøp. Jeg har skikkelig skodilla (som dere sikkert har skjønt, haha), så når jeg så disse måtte jeg bare ha de. De er fra Zara, og kostet bare 250 kroner. For et kupp! Gleder meg til å bruke disse masse ❤

Ellers håper jeg dere alle har en fin fredag! I kveld skal vi feire Aase, søsteren til Jon, som har bursdag i dag. Hipp hipp hurra! Det blir stas :-) Vi snakkes senere, klem!

FINESTE BRUNFARGEN FÅR DU HER

Reklame

Kjole - Vero Moda / Smykke - Jane Kønig

På mandag var jeg å frisket opp brunfargen igjen. Jeg går som dere vet til Skjønnhetshuset her i Brumunddal, og de er så flinke! Denne gangen gikk vi for en litt dypere brunfarge, og det ble skikkelig bra! Naturlig og fint. Spraytan tar bare rundt 15 minutter, og varer i 5-10 dager; så det er et utrolig godt alternativ om man ikke blir så brun på egenhånd. Også slipper man overdreven soling, som ikke er bra for huden i det hele tatt. Bedre blir det altså ikke. Perfekt om man skal på noe spesielt, eller om man bare vil føle seg litt ekstra fresh i hverdagen.

Nå håper jeg bare at solen titter frem litt til før høsten kommer for fullt , slik at jeg kan sprade i bikini, skjørt og kjoler med brune bein og skuldre. Yes please! Om du også vil føle deg litt ekstra fresh, kan du bestille time HER

SLIK GIKK MIN FØRSTE DAG..

Skjorte - Lindex / Jeans - H&M / Smykker - Jane Kønig og Gina Tricot

Hei, fineste leserne! Beklager sen oppdatering, men i dag har jeg hatt første dag på jobb! Eller, jeg har jo allerede jobbet en del som sosiale medier ansvarlig, men i dag var jeg altså på jobb i salongen som frisør. Det har gått veldig bra, og det er godt å være i gang igjen! Alle var kjempetrivelige, og jeg gleder meg til å jobbe videre der :-)

Ellers driver jeg bare å flytter.. Altså, dere skulle sett kaoset som er her! Vet ikke hvor jeg skal begynne, haha. Og internett har jeg heller ikke sett noe til enda, så dere kan tro jeg begynner å bli gal. Men sånn er det bare, og jeg må vel bare smøre meg med tålmodighet. Men som dere sikkert skjønner blir det litt dårligere blogging av den grunn. Det syns jeg jo selvfølgelig er kjempekjipt, men vi får bare krysse fingrene for at det ordner seg snart ❤

Nå sitter jeg med ansiktsmaske, spiser potetgull og ser på dokumtentaren 'The keepers' (anbefales!). Vi snakkes senere fininger!

VI HAR FÅTT ET NYTT FAMILIEMEDLEM

Si hei til vår nye pus! Skjønneste Kaylee, som vi allerede har blitt veldig glad i. Dora ser ut som en diger bamse i forhold, haha!

Som dere vet mistet vi katten vår, Guri, for en liten stund tilbake. Jeg har vært og er helt knust, og det har jeg ikke vært alene om. Dora (den andre katten vår) har virkelig savnet vennen og mammaen sin, og har kjedet seg veldig uten henne. Vi har vært mye frem og tilbake, og jeg har tenkt mye på når det er innafor å skaffe seg ny katt. De siste ukene har jeg merket veldig på Dora at han har behov for en lekekamerat, så etter mange samtaler med Dyrebeskyttelsen Hedmark, fant vi en katt som passet oss og vårt behov perfekt. Nå har vi fått oss et nytt familiemedlem- en søt liten jente med navnet Kaylee. Hun ble funnet ute sammen med søsteren sin når hun var veldig liten, men hun er helt frisk og rask nå. En skikkelig leken pus, som durer bare man tar borti henne. Hun ble trygg her hjemme med en gang, koser og leker som bare det; og Dora synes det var skikkelig stas med en ny venn. De kommer med andre ord godt overens, og jeg har troen på at de kommer til å bli bestevenner. Hihi!

Noen syns kanskje det er litt tidlig, men for meg var det viktigste at Dora har det bra- så jeg vet at det var det rette valget på sikt. Dere kan lese innlegget "Hvor tidlig er for tidlig?" HER.

DENNE ER EN LIFE SAVER!

Reklame

Åh, er det noe som virkelig har tått på de siste dagene, så er det flytting; og det tror jeg henderne mine sier seg enige i. Flatpakker, pappesker, løfting og utpakking har gjort at fingrene mine har blitt skikkelig flisete og fæle. Men, Marthe på Skjønnhetshuset har virkelig vært en reddende engel, ikke bare med neglene, men også fordi hun tipset meg om denne neglebåndsoljen fra LCN som er perfekt for såre fingrer/negler! Den heter Care Pen Tea-Tree Oil. Altså, den har vært min life saver de siste dagene, og jaggu har fingrene blitt helt bra igjen også. Et skikkelig mirakelprodukt dette altså, hehe!

Du finner den hos Skjønnhetshuset i Brumunddal.

ULIKT MEG - NYE NEGLER

Reklame

Dere finner facebooksiden og timebestilling til Skjønnhetshuset HER, eller så kan dere ringe 90158056.

Tenkte jeg skulle vise dere de nye neglene mine! Som dere vet er jeg heeeelt avhengig av å ha på negler, så gleden var stor da Skjønnhetshuset her i Brumunddal kunne fikse. Neglene mine så ikke ut (mildt sagt) etter all flyttingen, så de var virkelig reddende engler. Jeg gikk for en skikkelig baby rosa farge, litt ulikt meg, men syns den var skikkelig fresh og fin nå når sommeren er her! Ser litt ekstra brun ut også, så det ekke feil! Hehe ��

Jeg er skikkelig fornøyd og anbefaler dere alle å dra dit; enten dere skal fikse negler, vipper, tenner eller brunfargen. De kan faget sitt!ALL WHITE EVERYTHING

Ripped jeans - H&M / Tee - Livid Jeans / Boots - Zara / Jewellery - Sif Jakobs (HER) / Watch - Dyrberg/Kern (HER)

Kameramannen min (les: Jon) er endelig hjemme igjen! Wihu, nå blir det endelig litt outfits her inne igjen. I dag gikk jeg for helhvitt. Det er litt uvant, men syns det ble veldig kult til blomsterskoene mine. Ellers skjer det ikke så mye annet enn at vi driver å pakker ut. Jon kom med et digert flyttelass på fredag, og akkurat nå føles det som rotet ingen ende vil ta.. Akk ja, sånn er det å flytte! Nå skal jeg dykke inn i et hav av bokser og klær, så vi snakkes senere!

Håper dere har en fin søndag ❤ Stor klem til dere!
#nouwoutfit

IKKE GÅ GLIPP AV...

Tights - Adidas (utsolgt, lignende HER) / Sko - Adidas (HER) / Yoga matte - Levity (HER) / Hoppetau - Levity (HER)

Hei dere! Nå er det endelig helg, og digg er det �� Jon Håvard kommer hjem om noen timer også, og jeg gleder meg så sykt mye! Haha, det blir skikkelig gjengsynsglede... Men ja, over til overskriften! Som dere sikkert vet er jeg ambassadør for Tights.no, og i dag har jeg hatt en aldri så liten snapchat-takeover. Det må dere ikke gå glipp av �� De heter Tights.no på snapchat og der ligger det fullt av oppdateringer å venter på dere, hehe!

God helg fininger! Klem

JEG FIKK SJOKK!

Hei fininger, og goood fredag! Nå er det snart helg �� Selv har jeg startet dagen med litt styrketrening på matte inne, spist en god frokost og bare jobbet med bloggen. Men! Det var ikke det jeg skulle snakke om i dag, for nå tenkte jeg endelig å fortelle dere om min erfaring med tannbleiking! Fikk inn litt spørsmål etter jeg postet bilde på instagram, så lets go!

Behandlingen tok jeg på Skjønnhetshuset i Brumunddal, jentene der er så utrolig dyktige; så jeg visste at jeg var i trygge hender. De bruker skånsomme produkter som ikke skader, og man får et synlig resultat uten at det går på bekostning av tennene. Behandlingen tok rundt en time, så det er ikke ille i det hele tatt. Jeg tok to behandlinger med en liten ukes mellomrom for å få et skikkelig wow-resultat. Altså, for å si det slik: jeg fikk sjokk når jeg så før-bildene! Herregud, hadde jeg virkelig så gule tenner? Ææh! Man ser tydelig forskjell vertfall, så nå går jeg bare rundt å smiler hele tiden, hehe. Resultatet kan vare i opptil tre år også, så dette er en skikkelig investering. Jeg lar før og etter bildene tale for seg selv...

Brynene har jeg også fått formet og farget hos Skjønnhetshuset, og det er virkelig en lek å sminke seg om dagen. Føler meg freeeesh! Om dere også har lyst til å prøve ut noen av behandlingen finner du timebestilling HER

TO NYE FAVORITTER!

Dere kan lese mer om KORRES og deres produkter HER

Polhem PR sendte meg en for litt siden noen produkter fra blandt annet KORRES og Eleni&Chris; så i dag tenkte jeg å vise dere to av mine nye favoritter! Jeg har testet utrolig mye innen foundation og concealer, og er veldig kresen. Det skal ha mye dekkevne- men heller ikke for mye. Den skal ha gul undertone- men heller ikke for gul. Den skal være matte- men ikke tørr. Hehe, dere skjønner greia eller? Jeg er vanskelig, så det skal litt til før jeg blir overbevist.... Men disse likte jeg altså veldig godt, og jeg har brukt begge veldig hyppig i sommer. De har litt mindre dekk en jeg er vant til, men når solen endelig kom syns jeg det var bare godt. Også får jeg jo vist frem alle fregnene mine også! Bare et lite sommertips ❤


Noen av dere som har testet denne?
P.s Dette er min ærlige mening - innlegget er ikke kjøpt og betalt. Sånn, da har vi klarert det �� Klem til dere!

DETTE HAR JEG VENTET PÅ LENGE!

Hei fine dere! Håper dere alle har en fin torsdag! Her i gården startet dagen tidlig med noen møter på jobb, litt ærend i Hamar og en runde på postkontoret. Jeg har endelig fått meg postkasse, så deilig å få hentet ut posten sin igjen, etter å ha gått to uker uten. Ellers skal jeg bare vaske å styre på her hjemme i kveld. I morgen kommer Jon hjem! Åh, som jeg gleder meg... To uker uten hverandre er jo ikke en evighet, men for oss som er vant til å bo sammen ble det likevel litt i lengste laget. Han har også med seg det siste flyttelasset, så det blir superdigg å få på plass kjøkkenbord og diverse stæsj; rett og slett bare få det litt mer hjemmekoselig her. Uansett! Nå skal jeg hive meg rundt å ordne litt her hjemme. Vi snakkes mer senere! Klem ❤

INSTAGRAM LATELY

Dere finner instagramprofilen min HER!

Jeg er superaktiv på instagram, så om du vil ha hyppige oppdateringer, varsel om nye innlegg og en dæsj inspo er det bare å følge meg! Ovenfor ser dere noen av mine seneste oppdateringer.. Glad i gult, sa du? Hehe! Jeg heter ingridbjugan på instagram, og følger leserne mine tilbake �� KLEM!

NEW IN

Boots - H&M (HER)

Ville bare vise dere de nye bootsene mine! Nå gleder jeg meg (misforstå meg rett) på kaldere vær slik at disse kan bli hyppig brukt! Ser for meg disse er skikkelig kule både til kjole og ripped denim. De er forresten fra H&M og jeg fant de på salg til 200 kroner. Kjærlighet ved første blikk ❤

MITT SISTE INNKJØP FRA TIGHTS.NO

Reklame

Levity treningsmatte og hoppetau - HER, HER / Björn Borg sportstopp og tights - HER, HER / Adidas sko og bukse - HER, HER / Mars proteinbar - HER

Som dere sikkert har fått med dere, er jeg så heldig å får være ambassadør for Tights.no. De har så utrolig mye fint, og i dag tenkte jeg å vise dere mitt siste innkjøp derfra! Her finnes det noe for de fleste, treningsklær både for mosjonister og de som satser litt mer. I tillegg har de nå et stort salg, så alt dette ble under 2000 kr (jeg fikk det sponset) og det er jo helt sykt! Se så mye bra! Selv elsker jeg treningsmatten og hoppetauet fra Levity; perfekt når man er mye på farten og bare har tid til en rask økt hjemme. Eller på dager som i dag, når det regner og man ikke orker å trene ute. Love it! Man ser forresten at jeg er glad i svart, hehe...

LARS WIVALLIUS HAR DE FINESTE KLOKKENE!

Reklame

Klokke - Lars Wivallius (HER) / Negler lagt av Marthe på Skjønnhetshuset

Iiiih, for en stund siden dumpet denne nydelige klokken ned i postkassen min, og jeg har brukt den hver dag siden. Jeg har alltid ansett meg selv for å være en "gull-jente", men etter jeg mottok denne klokken fra Lars Wivallius har jeg jaggu begynt å gå med masse sølv accessories også. Størrelsen og reimen er perfekt, skikkelig clean (og det passer meg perfekt). Klokken er sponset, men tror dere kjenner meg såpass at dere vet at jeg kun skriver om ting jeg er oppriktig fornøyd med. Men altså; bare se på den da! Haha �� Om dere vil se mer av utvalget til Lars Wivallius kan dere trykke dere inn HER!


Og dere? Nå får dere 20% med koden 'ingrid'. Go crazy!
Jeg har klokkene 'Mesh', 'Black', 'Havana' og 'Grey'. LOVE them all!

JA, JEG HAR FÅTT MEG JOBB!

Smykker - Sif Jakobs (sponset) / singlet -Zara / Skjørt - Lindex / Solbriller - Vintage

Hei dere! I dag tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på hvordan det går her i Hamar/Brumunddal. Jeg trives veldig godt så langt, men jeg skal innrømme at det er litt kjedelig å være her alene til tider. Jon kommer på fredag tho, så det blir veldig bra! Ellers er det veeeldig mange som lurer på hva jeg skal gjøre her nede, og det skjønner jeg jo. Grunnen til at vi flytter hit i utgangspunktet er jo at Jon har fått seg jobb, og da ble jeg med. Men JA, jeg har fått meg jobb jeg også, hehe! Virker som dere var veldig nysgjerrige på det, men den var altså i boks for flere måneder siden; har bare ikke ville sagt noe før kontrakten var underskrevet. Jeg skal jobbe som frisør og sosiale medier ansvarlig for Madonna Frisørene i Hamar, og det tror jeg blir kjempebra! Det blir litt rart å jobbe som frisør igjen, etter over et år pause, men det blir også veldig godt å komme i gang igjen! Det er også veldig greit at jeg har fått stilling som sosiale medier ansvarlig, så får jeg brukt året med markedsføringsledelse til noe. Det var jo det som var baktanken når jeg begynte på BI også. Vel, da vet dere det- og da er det bare for dere å komme å klippe dere, hehe �� Dette blir bra!!

STAY TAN

Hei dere! I går tok jeg meg bloggfri, for det var jo SÅ fint vær ute! Fristet lite å sitte inne å skrive da, og jeg tror ikke det var så mange av dere som satt inne å leste heller, hehe.. Jeg lå ute å solet meg nesten hele dagen, og det gjør så godt på både kropp og sjel.. Skikkelig digg! I dag er været litt dårligere, så da tenkte jeg å komme med en produktanbefaling perfekt for en dag som dette. Som jeg fortalte dere på lørdag har jeg tatt spraytan, og jeg tenkte å vise dere produktene jeg bruker for at brunfargen skal holde så lenge som mulig.

Jeg smører meg med Vani-T Custard hver dag. Ikke bare gir den pleie og fuktighet, men den bygger også opp en gyllen, dyp brunfarge over tid. Den er amazing, og kan brukes både med og uten spraytan i bunn. Dersom jeg skal noe spesielt bruker jeg Velocity Rapid. Det er en spray som bare skal virke en time (eller lengre) før man kan skyller den av. Gir skikkelig fin glød og er perfekt før man skal på byen eller lignende. Begge produktene er ypperlige å bruke nå på sommeren, da de gir så fin farge og masse glød. Anbefales!

Begge produktene kan kjøpes hos Skjønnhetshuset.

SPRAY TAN HOS SKJØNNHETSHUSET

Reklame

Bikini - H&M / Smykker - Sif Jakobs / Solbriller - Vintage

Da var det dag to i beauty-helgen min, og i dag tenkte jeg å fortelle dere om hvordan jeg har fått så fin farge i det siste! Sommeren i Trondheim har, som dere sikkert har hørt med sutre om, latt vente på seg. Når jeg flyttet til Brumunddal var det derimot skikkelig finvær med strålende sol. Jeg eier ikke tålmodighet til og sole meg, så jeg har tydd til selvbruning de siste åra. Det har bare vært et problem i det siste; nemlig ryggen. Haha! Dit når jeg jo ikke på egenhånd, og siden Jon (som btw hater å hjelpe meg med slikt) er i Trondheim enda ble spraytan løsningen. Jeg har selvfølgelig gjort behandlingen hos flinke Marthe på Skjønnhetshuset i Brumunddal.

Spraytan er utrolig effektivt, tar bare typ 15 minutter. Brun på nullkomma niks- og det beste av alt er at man slipper å utsette kroppen for soleksponering. I tillegg er den forresten økologisk og parabenfri, så bedre blir det ikke. ❤ Det varer i 5-10 dager, og er ideelt hvis man skal på fest, til syden, i bryllup eller bare vil føle dere litt ekstra fresh. Selv gikk jeg for litt mer naturlig denne gangen, men det er selvfølgelig mulig med en enda dypere brunfarge. Det er helt opp til deg! Jeg er i alle fall strålende fornøyd, og føler meg såå fresh

P.s Jeg har ikke brukt bikini på flere år, og syns det er skikkelig rart å skulle legge ut bilde av seg selv i en. Men; det er jo sommer, og hva er vel mer naturlig enn badetøy i sola? Shitau, tenker nå jeg. Må vel bare komme seg over kneika.

ET MUST OM MAN VIL HOLDE VIPPENE FINE!

Reklame

Hei! Som lovt kommer det et innlegg om hvordan jeg behandler vippene mine når jeg har vippe extentions! Hos Skjønnhetshuset kan man kjøpe Purelash Aftercare Kit, som er helt ideelt om man vil forlenge levetiden til vippene, så idag tenkte jeg skulle fortelle dere litt om disse! Pakken inneholder mascara, rens og børste, og jeg er veldig fornøyd med alle tre. Extention Coating er et rensende middel som man kan påføre vippene et par ganger i uken. Det beskytter og fjerner olje fra diverse sminke (som gjør at limet løsner), så den er virkelig genial. Mascaraen er utviklet for vippe extententions, og den ELSKER jeg! Børsten sprer vippene så de ikke krøller seg/faller av, og den inneholder ingen skadelige oljer. Vaskes veldig lett av, så bedre blir det ikke. Pakken inneholder også en vippebørste, og det MÅ man jo bare ha når man har extentions. Denne er utrolig god, og selv bruker jeg den morgen å kveld for å gre vippene på plass.

Jeg er som sagt veldig fornøyd med disse produktene, og føler det er et must for at vippene skal holde seg fine lenge. �� Dere finner kittet blant annet hos Skjønnhetshuset her i Brumunddal.

VIPPEFIN

Reklame

Om dere vil se mer av arbeidet til Skjønnhetshuset er det bare å følge med på bloggen i helgen, eller trykke dere inn på facebook siden deres HER! Der finner dere også link til timebestilling!

Hei fininger! Som jeg nevnte i går har jeg hatt en skikkelig bli-ny dag, og tenkte å ta for meg alle behandlingene hver for seg; og først ut er vippeextentions�� Noen av dere husker kanskje at jeg hadde det før, men nå har jeg hatt pause på flere måneder; så det var skikkelig digg å sette på igjen! Jeg har inngått et samarbeid med Skjønnhetshuset her i Brumunddal, som flinke Marthe eier. Hun gjorde alle behandlingene på meg i går, og jeg er skikkelig fornøyd. De legger veldig stor vekt på at dine egne vipper ikke skal bli skadet, og derfor kom vi frem til at cashmere vipper var det beste for meg. De er utrolig lette og behagelige, merker nesten ikke at jeg har de på, og gir et fyldig men naturlig resultat. Jeg liker de litt ekstreme, så om jeg ikke husker feil har jeg 14mm på det lengste. Selv bruker jeg jo også eyeliner til vanlig, men følte egentlig ikke at jeg trengte der. Jeg fikk også med meg rens, mascara og børste for å holde vippene finest mulig- men disse kommer det et eget innlegg på senere i dag! ❤

Hva syns dere?

SOMMER

Deksel - Ideal of Sweden / Stråveske - Fretex / Solbriller - Vintage

Heihei! Beklager for sein blogging, men her har dagen bare flydd forbi.. Det har nok litt med at jeg har tilbrakt mesteparten av dagen på Skjønnhetshuset her i Brumunddal., hihi I dag har jeg nemlig hatt en skikkelig bli-ny dag, med både vippeextentions, påfyll av negler, forming av bryn, tannbleiking osv. I den anledning tenkte jeg å ha en liten "beutyhelg", så kan jeg gå igjennom hver behandling steg for steg, og fortelle dere mine erfaringer med de, samt dele resultatet.

Ellers i dag har jeg vært på oppdagelsesferd. Været er jo så fantastisk her nede, så gikk meg lik så greit en tur ned til Mjøsa. Herregud så deilig! Ble bare sittende der å føle. Livet er godt når solen skinner. Måtte faktisk ned til vannet å stikke tåen utti også; men det er nok alt for kaldt til å bade enda for min del.. Iiik!

Håper dere alle har en fin sommer ❤ KLEM!

DET ER TIL Å GÅ PÅ VEGGEN AV..

Hei dere! Har dere en fin onsdag så langt? Det har i alle fall jeg, for her stråler solen og jeg har solt meg masse i dag. Digg! Bloggingen blir det derimot litt mindre av, men det er fordi vi ikke har internett enda.. Vi har ringt å mast for å få fortgang i det kjempelenge, men siste beskjed var at dette kan ta opp til 3 månder. OMG! Det er til å gå på veggen av.. Skjønner ikke hvorfor det tar sånn tid, men sånn er det vel bare. Heldigvis har jeg mobilnett da, så får blogge derfra når jeg kan.

Ellers skjer det ikke så mye; jeg ordner for det meste i leiligheten. I går møtte jeg Hanne, en venninne av meg på IKEA, så da fikk vi handlet litt, spist kanelsnurrer og kost oss. Fikk vist henne leiligheten også, så det var skikkelig trivelig. I dag kommer Aase og Kristian på besøk, så jeg har da litt å drive med om dagene; til tross for at jeg er her helt alene. Gleder meg til Jon kommer nedover også �� Uansett! Håper ikke dere er lei av å se på bilder av leiligheten, for her kommer det noen til! Som sagt er det VELDIG tomt her enda, men det kommer mer på plass etterhvert.

PERFEKTE SKO TIL TRENING OG HVERDAGS

I samarbeid med Tights.no

Her om dagen dumpet disse fine skoene ned i postkassen min. Dessverre ble de litt for store, men jeg måtte bare vise dere de likvell. Jeg likte de faktisk så godt, at jeg akkurat bestilte meg et nytt par hjem. Hihi! De er selvfølgelig fra Tights.no og akkurat nå er de på salg også. De er utrolig lette og gode på foten, og passer perfekt til lette treningsøkter, styrke og hverdagsbruk. Dere finner de HER ��

ENDER OPP I GOKK

Hei fininger! Har dere hatt en fin start på uken? Selv har jeg pakket ut det siste av klær, vasket litt og vært ute for å utforske Brumunddal. Eller, utforske og utforske.. Gikk meg en tur på kjøpesentret i byen, hehe. Koselig å rusle seg en tur var det nå uansett; selv om dette stedet er rake motsetningen til hva jeg er vant til. I morgen skal jeg prøve å ta bussen inn til Hamar for å kjøpe inn litt nødvendigheter til leiligheten. Vel, vi får se hvorfan det går. Plutselig ender jeg opp i gokk eller noe sånt. Hahah.. Uansett! Mye som begynner å komme på plass i leiligheten nå, men det mangler enda en hel del.. Jeg trives i alle fall veldig godt så langt, så får vi bare håpe at den følelsen fortsetter, hihi ❤

BANANA COCONUT - RABATTKODE!!

Reklame

Mobildeksel - HER / Kjole - Ganni / Smykke - Sif Jakobs Jewellery HER

Her om dagen viste jeg dere mitt nye deksel fra Ideal of Sweden, Banana Coconut, og siden så mange av dere likte det har jeg ordnet en rabattkode til dere! Koden 'SOMMER2017' som gir dere hele 30% på kjøpet. Koden er gyldig i et døgn, så her gjelder det å være rask. De har en helt ny kolleksjon ute nå, med SÅ mye fint, så jeg er sikker på at du finner noe som passer deg!

P.S Akkurat nå har de et tilbud med ta 3 betal for 2 også, så nå er det bare å slå til! Hihi <3
Klem til dere!

JEG KAN IKKE TRO AT DETTE ER VÅRT NYE HJEM

Hei dere! Da var vi vel fremme i Hamar. Eller, leiligheten vår er i Brumunddal faktisk, men vi skal begge jobbe i Hamar så blir en del pendling dit. Vi er mildt sagt fornøyd med leiligheten, og den levde virkelig opp til forventningene. Her skal vi få det så bra!! Tanken på at det er ingen som har bodd her før oss er så digg, og jeg blir skikkelig glad for at dette er vårt. I dag har vi vært å kjøpt garderobeskap (OMG!), så resten av kvelden skal vi bruke på å sette det opp. Haha, meg og flatpakker dere.... Vi får se hvordan det går! I mellomtiden legger jeg ved litt bilder fra leiligheten, men merk at det mangler myyye her enda- det kommer på plass etter hvert❤

HVOR TIDLIG ER FOR TIDLIG?

Raringene mine...

Etter vi mistet Guri ble det veldig tomt her hjemme, og både jeg, Jon og Dora merker godt at vi mangler en. Dora kjeder seg veldig, og planen er etter hvert å skaffe seg en ny katt. Jeg syns tanken på en annen katt er veldig rar, og på en måte føler jeg meg nesten litt "utro" mot Guri. Haha.. Jeg vet at Dora ikke er særlig vant til å være helt alene hjemme, så for hans del haster det litt med en ny lekekamerat. Men hvor tidlig er for tidlig? Jeg er usikker på om jeg er klar for det, og er redd for at folk skal misoppfatte det hele som at jeg har "gått videre" allerede. Det har jeg selvfølgelig ikke, jeg er jo helt knust enda, men for Dora sin del så vet jeg at det på sikt er for det beste. Jeg har vært i kontakt med dyrebeskyttelsen, da det for meg er viktig at en eventuell katt kommer derfra, så får jeg bare se hvordan det blir frem i tid... Det er uansett ikke aktuelt helt med det første, men det viktigste for meg er jo at Dora har det bra❤

Hva syns dere?

NÅ SKJER DET!!

Hei fine dere! Her har det vært litt stille i det siste, men det er rett og slett fordi vi driver å pakker ned leiligheten. Jeg har jo så ekstremt mye, så jeg er skikkelig spent på hvor mye vi får i bilen i kveld. Haha, knoll og tott på tur.. Vi kjører tiiidlig i morgen, og i dag jobber jeg seint; så vi blir nok holdende på hele kvelden. Selv om det er veldig vemodig og rart, så kjenner jeg at jeg er veldig klar for å dra. Jeg aner dog ikke hva jeg drar til, for jeg har ikke engang sett leiligheten enda. Ingen bilder eller noe, så dette blir spennende. Det er jo helt nytt, så jeg har veldig troen på at det blir bra.. Ææh!

Vel, nå skal jeg fortsette pakkingen, så får jeg se om det blir tid til å oppdatere dere senere. Klem ❤

SIF JAKOBS JEWELLERY

Reklame

Ear cuff - HER / Øreringer - HER / Smykke - HER

Her om dagen dukket disse skattene opp i postkassa mi, og jeg har brukt de hver dag siden. Jeg elsker de nye smykkene mine, og har fått SÅ mange spørsmål hvor de er fra; så det er det tydeligvis mange andre som gjør også. Hihi! De er fra Sif Jakobs Jewellery, og jeg anbefaler dere å sjekke ut utvalget deres, de har så sykt mye fint! Selv er jeg en skikkelig "gull-jente", men de har rosegull og sølv også; så her er det noe for alle, og jeg lover at dere finner noe som faller i smak.

Sjekk gjerne ut utvalget deres HER

UKE 27

- UKEN SOM GIKK -

Jeg var litt i tvil om jeg skulle kjøre den faste spalten "uken som gikk" denne gangen. Som dere har fått med dere har ikke dette på noen måte vært en god uke, men jeg velger å skrive noen ord likvel! Prøver å trekke frem det som har vært bra, så får jeg bare håpe at den kommende uken blir bedre ��

AKKURAT NÅ: Sitter jeg i et hav av pappesker og rot. Jeg flytter førstkommende fredag, og leiligheten skal pakkes ned før den tid. I tillegg så jobber jeg en del denne uka, så jeg er spent på hvor mye jeg får med meg...

UKENS NEDTUR: Som dere sikkert har fått med dere gikk katten vår, Guri, bort på tirsdag. Å kalle det en nedtur er virkelig en underdrivelse, da jeg har vært helt knust hele denne uken. Guri betydde alt for meg, og at hun ble syk og døde så brått er fremdeles et sjokk.

UKENS HØYDEPUNKT: Selv om denne uken har vært helt forferdelig, skal jeg prøve å tenke positivt. Vi har fått unna mye når det kommer til ting i leiligheten, så det er bra!

UKENS CRAVINGS: Jeg har trøstespist hver dag, så cravings har det blitt mye av. Blant annet Stratos, is, French Fries, Haribo stjernemix... Ja, bare for å nevne noe. Sommerkroppen kan med andre ord vente til neste år... Heh!

UKENS KJØP: Den nye Ganni kjolen min! Elsker den grønnfargen, altså!

UKENS INNLEGG: "Jeg har aldri grått så mye før". Du kan lese det HER

NESTE UKES MÅL: Målet for den kommende uken er egentlig å rekke på alt. Som sagt skal leiligheten pakkes ned, og målet er å få med seg alt som er mitt. Jon flytter ikke nedover før 1.august, så det gjør ikke noe om det blir igjen noe; men det hadde vært såå greit om jeg i det minste fikk med meg alt av klær. Vel, I wish...

UKENS FILM: Jeg har som sagt ikke hatt en så alt for fin uke. På kvelden har jeg tenkt mye, og derfor har vi sett mye komedie for å få tankene på andre ting. I går kveld endte vi faktisk på en av mine favorittfilmer fra når jeg var liten, nemlig Småkryp. Flere som husker den? Altså, for en koselig og morsom film! Husker jeg hadde den på VHS back then, og jeg så den hele tiden...

UKENS MATOPPLEVELSE: Selv om porsjonene var små, syns jeg maten var god på Taqueros! Morsomt å prøve noe annet enn pizza og burger for en gangs skyld..

UKENS OUTFIT: Finner dere HER, HER og HER!

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT: Selvbruningen fra Vita Liberata. Jeg har kjøpt min på Tights.no (HER) og jeg elsker den! Perfekt for oss som ikke blir så lett brun og ikke vil utsette huden for solarium.

Q: Hvordan var uken din?

BRUN UTEN SOLARIUM

I samarbeid med Tights.no

Sommeren har latt vente på seg her i Trondheim, og det har brunfargen også. Selv tar jeg ikke solarium, så da er det fint å ha andre alternativer når kjolen skal på. Kanskje ikke alle som vet det, men Tights.no fører også skjønnhetsprodukter, blant annet Vita Liberata selvbruning. Moussen er en stor favoritt hos meg, da den holder mye lengre enn andre selvbruninger jeg har prøvd,. Fargen blir SÅ naturlig., den lukter minimalt, og det er enkelt å få den på uten at den skolder. Jeg elsker den vertfall, og nå er den på salg sammen med fult av andre produkter. Anbefaler dere å sjekke det salget!

Dere finner den HER

SEEING GREEN

Kjole - Ganni / Veske - Chanel / Sneakers - Adidas / Smykker - Sif Jakobs HER (sponset)

Nok en grønn outfit, hehe, men jeg har virkelig fått sansen for dette printet fra Ganni. Ganni Capella Mesh Maxi dress er siste tilskudd i samlingen, og jeg syns den er så fin å sommerlig. Den er utsolgt overalt, men jeg kom tilfeldigvis over en butikk i Moss som hadde en igjen. De var villige til å sende også, så det passet jo perfekt! Nå håper jeg bare på flere dager med sol, så jeg kan få brukt den masse. En skikkelig favoritt hos meg i alle fall! Hva syns dere?


#nouwoutfit

TAQUEROS

På fredag var jeg, Jon, Robin og Ingrid på åpningen av Taqueros på Lademoen. Taco og tequila stod på menyen, og det var et skikkelig kult sted, med god stemning og mye folk! Maten var veldig god, men dessverre var det veldig små porsjoner. Sikkert ideelt å mixe flere retter, men vi ble i alle fall ikke mett på bare en. Koselig var det uansett, og ikke minst morsomt å prøve ut noe nytt! Om dere vil teste ut noe som ikke ligger midt i byen, så anbefaler jeg dere å dra dit!

PAKKER NED LEILIGHETEN

Dress - Zara / sneakers - Puma Basket / Veske - Chanel / Smykker - Sif Jakobs HER

Hei, fininger! Håper alt står bra til med dere. Her går det bedre og bedre for hver dag; jeg prøver å finne på mest mulig slik at tankene er på litt andre ting. I kveld har vi begynt å pakke ned leiligheten. Veldig vemodig, og jeg kan faktisk ikke tro at det er bare en uke til jeg flytter! Jeg gleder meg kjempemye, men syns såklart det er litt skummelt også. Det blir dog utrolig godt å flytte inn i en splitter ny leilighet som er vår. Ææh, jeg har så troa på at dette blir bra!

GLOSSYBOX

Reklame

Det er alltid et høydepunkt å motta Glossybox. SÅ spent på hvilke produkter man får! Jeg repeterer nok meg selv litt nå, men til dere som er litt usikker på hva Glossybox går ut på forklarer jeg det enkelt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

ENTEN JEG VIL DET ELLER IKKE

Hei, fine dere! Først må jeg starte med å si tusen takk for alle støttende meldinger og kommentarer det siste døgnet. Jeg setter så utrolig pris på det! Det er fint å høre at flere har gått gjennom det samme (misforstå meg rett), for da vet jeg at det kommer til å gå bedre med meg etter hvert også. I dag har jeg vært på jobb , for uansett hvor trist og lei meg jeg er fortsetter jo livet som vanlig. Skal innrømme at jeg har mest lyst til å ligge under dyna hele dagen; men det går jo ikke. Så nå skal jeg forsøke å komme i gang med bloggingen igjen også, selv om det føles veldig rart å skulle skrive om klær og sminke når det overhode ikke er det som opptar tiden min for øyeblikket.

Vel, livet går videre, enten jeg vil det eller ikke...

JEG HAR ALDRI GRÅTT SÅ MYE FØR.

I går skjedde det utenkelige. Fineste kattepusen vår, Guri, sovnet stille inn mens hun var under observasjon på dyrehospitalet. Hun ga til slutt opp kampen, da kreftene tok slutt. Jeg er i sjokk, veldig trist og forstår ingenting. Hun ble bare 4,5 år, og jeg trodde vi hadde mange år sammen enda. Guri ble akutt syk, da leveren hennes sviktet. Mest trolig grunnet kreft, men det vet de ikke helt sikkert. Fra hun ble syk til hun døde gikk det under et døgn, så jeg har ikke helt rukket å tatt det innover meg. Det er så tomt her hjemme, og jeg klarer ikke å slutte å gråte. Hun er kanskje "bare" en katt for mange, men for meg var hun alt, og jeg klarer ikke tanken på at jeg aldri skal få kose på henne igjen. Fineste jenta mi, som var så snill og god mot alle.. Vi fikk bare 2,5 år sammen, men jeg er så utrolig takknemlig for den tiden vi hadde. Verden er så urettferdig noen ganger...

Guri var en engstelig liten frøken, og vi tok over henne når hun var to år. Da kom hun fra en familie med småbarn, og det passet henne ikke helt. Når hun kom hit var hun veldig redd, men sakte men sikkert ga hun oss tillit, og jeg føler meg beæret over at hun følte seg trygg i vårt nærvær. Når vi fikk henne rakk vi bare å ha henne i knappe to uker før hun fikk kattunger, så vi var mildt sagt i sjokk, haha! De tidligere eierne "glemte" å fortelle oss at hun var gravid, og plutselig satt vi der med tre nusk ekstra. Men det gjorde ikke meg noe, vi ble jo forelsket i alle sammen; og spesielt Dora, som vi valgte å beholde..

Dora er også veldig trist, leter og mjauer etter Guri; og det knuser hjertet mitt. Selv om de kranglet og småsloss med hverandre, var de også bestevenner som sov, lekte og koste sammen. Det tar nok litt tid før vi venner oss på at hun ikke er her, og tårene forsvinner nok ikke med det første. Håper dere har forståelse for at bloggen blir satt litt på vent i noen dager. Nå må vi bare samle oss litt, så kommer jeg sterkere tilbake senere.


Hvil i fred, Guri. Du blir aldri glemt ❤

TODAYS OUTFIT

Kjole - Ganni / Jeans - Monki / Veske - Chanel / Smykke - Jane Kønig / Klokke Komono / Sneakers - Adidas

I dag har jeg brukt den fine Ganni kjolen min som topp, og jeg syns det fungerte veldig bra. Elsker når man kan bruke et plagg på flere forskjellige måter! Outfit bildene var sykt vanskelige å ta i dag, for jeg grein hver gang jeg så inn i kamera siden solen var så skarp. Haha, blog problems ass! Ellers har jeg fri i dag, men skal bruke hele dagen på å jobbe med blogg. Vurderer å begynne litt smått med nedpakking av ting og tang til flytting også, men jeg får se hva jeg rekker på :-)

Uansett! Håper alle har en fin start på uken. Klem ��

DERFOR HAR JEG IKKE FARGET ETTERVEKSTEN PÅ EVIGHETER

Jeg har tidenes ettervekst, og tror faktisk ikke jeg har gått så lenge uten å farge håret før. Føler meg ikke særlig fresh med andre ord, men det er jo faktisk en grunn bak det hele! Som dere kanskje har fått med dere gjennom mine to år som blogger på Nouw, så har jeg vært gjennom en hau med farger (alt fra brunt til rosa). Som frisør har jeg testet ut det meste, og selv om jeg alltid råder kundene mine til å ta ting i flere omganger, finnes jeg ikke tålmodig selv. Med andre ord gikk jeg fra brunt til blondt på kun to behandlinger, og håret mitt var skikkelig slitt etterpå. Argh, hvorfor følger jeg ikke mine egne råd?! Uansett.. Av den grunn lar jeg det nå hvile, slik at det skal bli tykt, sterkt og sunt igjen. Nå venter jeg bare på at etterveksten skal bli lang nok til at jeg kan stripe meg en naturlig balayage, og det tar litt tid... Jeg prøver å holde ut, men skal innrømme at jeg har vært like ved å stripe det flere ganger... Vel, nå har jeg jo kommet så langt, så da kan jeg vel bare vente enda litt lengre.. I mellomtiden må dere tåle synet av min naturlige hårfarge. Haha! ��

NEW NAILS - BY PETIT

Sponset

"Your nails aren't going to change the world, but the woman that wears them will!"

Åh, på torsdag var jeg endelig å fikset neglene mine igjen. Jeg tuller ikke når jeg sier det er måndens høydepunkt, haha! Føler meg automatisk så mye freshere. Jeg går til Silje på Petit Skjønnhetssalong, og jeg blir seriøst ALLTID fornøyd! Denne gangen gikk vi for knivspisse negler (bokstavlig talt), og jeg føler disse passer personligheten min så godt! Og fargen da, ikke minst.. Iih! Om du også vil bli like neglefin kan du booke deg time HER eller ringe 48504056 ❤ De holder til på Møllenberg og tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler, brynsfiks og vippe extensions. Perfekt nå på sommeren!

Hva syns dere?

GLADNYHET! JEG HAR BLITT AMBASSADØR FOR...

Jakke - Zara / Sneakers - Pieces / Solbriller - Monki / Veske - Stella McCartney

Hei fininger, håper alle har en fin søndag! Selv har jeg bare nytt fridagen så langt, men snart skal vi ha vaskedag her hjemme.. Ah, søndager ass! Uansett, det er mye spennende som skjer for tiden, og jeg har så mye å fortelle dere! Men first things first; for en ukes tid siden ble jeg kontaktet av noen søte jenter bak nettsiden Tights.no , og nå har jeg faktisk vært så heldig å bli en av deres ambassadører! De har så mye fint der inne, ikke bare treningsklær og utstyr, men også skjønnhetsartikler og kosttilskudd. Perfekt for aktive jenter og gutter med andre ord! Jeg har allerede klikket hjem masse godsbiter, og jeg gleder meg såå til å vise dere alt! Så, nå er det bare å komme i gang med treningen igjen, si ��

Klem til dere!

TOP 5: CONCEALERS

F.v.: L'Óreal True Match Concealer, L.A girl Pro Conceal, Bronx boosting, NYX HD Concealer, Emité Make up Active eye light.

Jeg får alltid mange spørsmål om hviilken sminke jeg bruker, men det er veldig vanskelig å svare på da jeg som regel varierer fra dag til dag. �� Men, nå tenkte jeg å vise dere mine favoritt-concealere, så kanskje dere blir litt klokere. Jeg er helt avhengig av concealer under øynene, og disse er veldig gode - uansett anledning. Kort beskrevet: True Match er litt lettere, men den liker jeg kjempegodt fordi den fargen er skikkelig lys (jeg bruker 01 Ivory) , og er derfor perfekt å bruke til highlight. L.A Girl Pro igjen er svært tykk og dekkende, men perfekt når man trenger litt ekstra korrigering. Bronx og NYX har middelsdekkevne, og Emite sin nesten ingen. Sistnevnte er perfekt når man ikke har på sminke, da den bare minimerer mørke ringer (og motvirker aldring). Alt i alt er alle kjempegode, til hvert sitt bruk.

Hva er din favorittconcealer? Spør gjerne om dere lurer på noe❤

NEW IN: SNAKE HEELS

Heels from H&M

Se de kule skoene jeg fant på salg her om dagen! Tror de kosta 75 kr eller noe, så det kan man si var litt av et kupp, hehe! Gleder meg til å røffe opp et antrekk med disse, ser for meg de blir sykt kule til et par slitte jeans eller en litt penere kjole. Me love!

THESE PANTS THO!

Bukse og singlet - Zara / Sko - Mango / Smykke - Jane Kønig / Veske - Stella McCartney

Hei, fineste dere! Har dere en fin helg så langt? Det håper jeg virkelig! Selv har jeg jobbhelg, så innen dette innlegget kommer ut har jeg nok dratt på jobb for lengst. For dere som spør så jobber jeg på Vero Moda i midtbyen, så det er bare å ta turen innom for å hilse på! Uansett. I går hadde jeg fri, og vi hadde nok den fineste sommerdagen så langt i år, med 27 varmegrader og steikende sol. Herregud så digg! Jeg og Jon tok med oss grillen ned til Skansen, hvor vi ble sittende resten av kvelden. Håper vi får flere slike kvelder i Trondheim.. ❤ Hva gjør dere i helgen? Klem

#nouwoutfit

TRONDHEIM I MITT HJERTE

Kjole - Vero Moda / Veske - Zara / Sneakers - DIY Puma Basket / Øredobber - H&M

Åh, det er så fint i Trondheim om dagen! I går jobbet jeg bare noen timer, så jeg fikk nytt godværet nesten hele dagen. Jeg og Jon var egentlig bare turist i egen by, ruslet til Solsiden om Bakklandet, så til Festningen. Åh, som jeg kommer til å savne denne byen her!! Trondheim i mitt ❤

PLUTSELIG SKJEDDE LIVET

Kjole - Vero Moda / Sko - DIY Puma Basket / Smykker - Jane Kønig / Veske - Mango

Hei fine dere! Plutselig hadde det gått to dager.. Og jeg som skulle være flink å oppdatere hyppig! Vel, livet skjedde og plutselig gikk tiden litt fra meg. Det har vært kjempefint vær i det siste (!!), så bortsett fra jobb har jeg vært ute å nytt sola. Det skal jeg straks nå også, men tenkte å vise dere dagens antrekk først. Håper alle får en fin sommerdag, så snakkes vi mer senere ❤

SKUFFET....

Kjole - Gina Tricot / Sko - Vero Moda / Veske - Chanel / Smykke - Jane Kønig

Hei! En litt sen oppdatering her i dag, men har som sagt vært på jobb. Er skikkelig sliten, og er virkelig ikke i det kreative hjørnet i kveld; men ville bare innom å si hei likevel! ❤ Jeg jobber stort sett hver dag denne uken, så litt usikker på hvor hyppig jeg får oppdatert dere; men skal prøve så godt jeg kan.. Ellers var jeg og Jon på kino i går hvor vi så filmen All Eyez on me, filmen om Tupac Shakur, men herregud så skuffet jeg ble!! Hørte jo på forhånd at den ikke skulle være så bra, men får da være måte på. Den var langdryg og de skulle ha med alt for mange scener i filmen som gjorde den skikkelig kaotisk. I tillegg vet jeg at venner av Tupac (Jada Pinkett Smith blant annet) har fortalt av mye av det som skjer i filmen ikke stemmer overns med det som egentlig skjedde... Vel, det var en skikkelig bummer i alle fall. Noen av dere som har sett den? Hva syns dere?

THROWBACK

Kjole - Ganni / Solbriller - Gina Tricot / Smykke - Jane Kønig

Good morning! Her har alarmen slumret i snart en time, skikkelig tungt å sti opp i dag.. Jeg begynner ikke på jobb før ett, men har litt å gjøre; så greit å komme seg opp i rett tid. �� Uansett! Legger ved noen bilder fra Nouw sin sommerfest som jeg ikke har fått postet enda. Drømmer meg bort til sommer i Oslo, her er været kaldt og kjedelig...

Håper været er fint der dere er! Nyt det ❤

UKE 25

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: Sitter jeg å jobber med bloggen. Svarer på litt mail og forhåndsskriver innlegg slik at dere kan få hyppige oppdateringer selv om jeg er på jobb!

UKENS OPPTUR: Denne uken har alle de små øyeblikkene vært oppturer. Det har ikke skjedd noe spesielt, hverdagen er i gang igjen, men jeg har satt veldig pris på småting som det å gå seg tur på kvelden for å kjøpe softis, kose med kattene, se bra serier og spise god mat. ❤

UKENS NEDTUR: Mye av tiden vår går til flytting om dagen. Det nærmer seg, og snart er det bare to uker til turen går nedover til Hamar. Det tar mye tid og energi, men jeg vet at det blir bra når alt kommer på plass.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: "Jeg ble påkjørt av bil". Innlegget handler om hvorfor jeg har hofteplager; og du kan lese det HER.

UKENS KJØP: Den nye dressen min fra Zara! Jeg har ønsket meg den lenge, og utrolig nok fant jeg både blazer og bukse i min størrelse på salg. Wihu!

UKENS CRAVINGS: Patatas Bravas fra San Sebastian.. Vurderer å prøve å lage det selv, men skal ærlig innrømme at jeg ikke er verdens flinkeste kjøkkenet. Tror dog det skal være ganske enkelt, så hvis noen har en god oppskrift på Patatas Bravas; holla at me!

UKENS SERIE: Jada, vi er treige; men ser fremdeles Twin Peaks.. Haha, at det går an! Vi ser bare typ en episode om dagen, da vi er så travle for tiden. Derfor tar det litt tid, men vi er snart ferdige med sesong 2 nå!

UKENS OUTFIT: Denne uken har det faktisk blitt mange outfits, og jeg elsker det! Har det supermorsomt når jeg setter sammen antrekk. Dere finner antrekkene HER, HER og HER

UKENS FILM: Inglorious Basterds gikk på NRK her om dagen, og jeg har ikke sett den på flere år. En skikkelig god film spør du meg, så anbefaler dere å se den! Ressigert av Quentin Tarantino.

NESTE UKES MÅL: Begynne nedpakkingen av leiligheten her i Trondheim. Som sagt så flytter jeg nedover allerede 14.juli, og jeg har MYE som skal pakkes ned innen den tid, i tillegg til at jeg jobber. Greit å starte i god tid, så jeg får med meg alt. Jon blir i Trondheim frem til 1.august, siden han jobber her. Trist, men gleder meg til å begynne å ordne i den nye leiligheten, hihi.

Q: Hvordan har deres uke vært?

JUST ANOTHER OUTFIT

Kjole - Vero Moda / Sneakers - Pieces / Veske - Stella McCartney / Solbriller - Monki / Diverse smykker - Gina Tricot og Jane Kønig (HER)

I dag har jeg fri, og har sovet lenge. Det regner og er full storm ute, derav strømpebukse på bildene.. Vanligvis er dette en skikkelig innedag, men jeg skal faktisk straks ut av døren for å være statist i en kortfilm sammen med Jon. Har dere sett episoden der Phil og Gloria i Modern Family er statister i reklamefilm? Haha, der har dere oss i dag (Se klippet HER). Hahah! Neida.. Joda..


Vi blogges ❤ Klem

SUMMER FAVORITE

Nå på sommeren orker jeg ikke å bruke så dekkende foundation som jeg vanlgvis bruker. Jeg vil vise frem fregnene mine, og har endelig funnet en lett foundation som dekker akkurat nok, nemlig Clinique Superbalanced. Denne smelter inn i huden, og ser så naturlig ut. I tillegg er den vannfast, og beskytter mot skadelige miljøpåvirkninger. Selv kjøpte jeg min på Douglas, og dere finner den HER

BLUE STRIPES

Skjorte - H&M / Jeans - Pieces / Boots og veske - Mango / Smykker - Jane Kønig og Gina Tricot

Hei dere <3 Håper alle hadde en fin lørdag. Selv jobbet jeg, men været var (utrolig nok) veldig fint i går kveld, så jeg og Jon gikk oss en tur til Bakklandet for å kjøpe oss softis. Koselig! I dag har vi ikke store planene, men vi finner nok på noe uansett, jeg er jo så rastløs av meg.. Blogges mer utover dagen. Klem til dere ❤

#nouwoutfit

THE SUIT LIFE CHOSE ME

Blazer og culottbukse - Zara / Bag - Chanel / Sneakers - Stan Smith by Adidas / Klokke Daniel Wellington / Smykke - Jane Kønig


Herregud, denne dressen dere! Jeg elsker den.. Hadde aldri trodd jeg skulle bli glad i farger, blomster og sett som dette, men det har virkelig forandret seg. Elsker å eksprimentere og skille meg litt ut, og det gjør man med denne dressen i Trondheim; hvor de fleste kler seg ganske kjedelig. Hehe. Hva syns dere? �� Klem

DINNER FOR TWO

Noen bilder fra da jeg og Jon Håvard var ute å spiste på torsdag. ❤ Vi dro på Døgnvill (som alltid), og burgeren smakte fantastisk (som alltid). Hehe! Hva syns dere forresten om den nye dressen min? Iiih, selv elsker jeg den! Outfit kommer senere i dag. Klem

JEWELRY BOX

Et lite tips til dere som er like glad i smykker og øredobber som meg. Oppbevaring er alltid et problem; men for en stund siden ble jeg tipset om å bruke en "verktøyeske" som smykkeskrin. Jeg betalte 25 kroner for denne, og den funker dritbra! Kanskje ikke det peneste alternativet, men den er veldig oversiktlig, og man kan jo alltids pimpe den opp litt. Hihi!

TODAYS OUTFIT

Kjole - Zara / Veske - Stella McCartney / Sneakers -Vero Moda

Denne kjolen har jeg fått så mange spørsmål om, både av folk på gaten, og av lesere på instagram og lignende. Den er fra Zara, og er uten tvil en ny sommerfavoritt hos meg. Så behagelig å ha på, og ikke minst perfekt til å slenge på seg på varme dager. I love it!

JEG BLE PÅKJØRT AV BIL

HOFTEARTROSKOPI

Litt usikker på om jeg har fortalt dere dette før, men for noen år siden ble jeg påkjørt av bil. Det resulterte i 10 sting i brynet (som jeg dunket i panseret) og en brist i bekkenet. Au! Husker det var veeldig vondt i starten, men med årene ble jeg vant til "smerten", og jeg glemte nesten at jeg hadde en skade der. Etter jeg begynte å jobbe mye derimot, har smertene kommet tilbake. Hoften min låser seg, knekker og styrer på, så for 9 mnd siden ble jeg henvist til Røntgen og MR. Jeg dro til Aleris, hvor de gjennomfører behandlingen, og fikk beskjed om at de ikke brukte å ta røntgen av så unge personer som meg, og jeg fikk derfor kun ta MR. Dette tiltross for at henvisningen min sa at jeg hadde behov for begge deler. Selv tenkte jeg ikke noe mer over det, og regnet med det han sa stemte.

Det gikk noen måneder, og jeg fikk svar på MR. Der fikk jeg beskjed om at røntgen var absolutt nødvendig for å kunne utrede hofteartroskopi. Blæh! Testene så langt viste at jeg hadde forandringer i både sene og muskel i hoften, men for å finne ut det eksakte problemet måtte jeg altså tilbake til legen og så få en ny henvisning til røntgen. Mye styr med andre ord, men i dag har jeg altså omsider fått tatt røntgen.. det tok bare nesten et år, haha! Nå håper jeg at jeg får svar, og at jeg endelig kan få gjort noe med smertene. Misforstå meg rett, jeg fungerer helt fint i hverdagen, problemet er bare at dette kan føre til store skader i lengden; og det ønsker jeg jo ikke. Helt utrolig at det skulle ta så lang tid å få tatt en røntgen, men det ble heldigvis bra til slutt. Håper jeg i alle fall..

Sorry for tidenes kjedeligste historie, men følte det måtte forklares for å komme til poenget. Hihi! Noen av dere som har opplevd lignende?


Ingrid ❤

LASHES ON BUDGET

NEW FAVORITE

Jeg bruker vipper hver dag, og det er både dyrt og tidskrevende i lengden. Jeg bestiller ofte vipper fra Ebay, men kvaliteten er så varierende, så når jeg kom over disse fra H&M måtte jeg prøve. De koster bare 50 kr, og var langt bedre enn jeg hadde forventet. Et godt alternativ om man ønsker å spare litt penger. Jeg begynner å bli ganske rutinert når det kommer til påføring av vipper, men etter jeg kjøpte denne 'pinsetten', ble det hele enda lettere! Anbefales ❤

Fullness and definition lashes fra H&M

Q: Har dere testet noen av H&M sine vipper? Hva syns dere? ❤

5 WAYS TO CUSTOMIZE YOUR HANDBAG

5 WAYS TO TIE A SCARF AROUND YOUR HANDBAG

Skjerf har blitt en stor trend, og i dag tenkte jeg å vise dere fem forskjellige måter du kan knyte skjerfet rundt vesken din. Perfekt for å gi antrekket det lille ekstra, eller for å endre utseende på vesken. Du kan bruke hvilket skjerf du vil, men selv syns jeg det er best å benytte et som er 50cm x 50 cm. Da blir det verken for langt eller kort, og er enklere å hanskes med. Her kommer mine favoritt måter å style skjerfet på!

THE HANDLE
THE BOW TIE
THE ROSE
THE RELAXED STYLE
THE COVERUP


Hva syns du om skjerf på vesker, og hvilken er din favoritt?
Klem ❤

PAIN AU CHOCOLATE & SMOOTHIE

LATE BREAKFAST

Hei, og god formiddag til dere! Jeg har vært oppe siden ni, men først nå har jeg tid til å sette meg ned for å spise frokost og blogge litt. I dag har jeg faktisk fri, men har masse å gjøre til tross. Ingen hvile her i gården med andre ord! Jon er på jobb hver dag, så litt godt å ha leiligheten for seg selv på dagtid; så får jeg konsentrert meg ekstra mye om bloggen også. I dag er en skikkelig inne dag, da det mildt sagt pøsregner i Trondheim. Blæh! Kjøpte meg så mange fine sommerklær når jeg var i Oslo, og hadde virkelig håpet at jeg skulle få brukt det snart... Vel, på den positive siden får jeg gjort mye på dager som dette, så da er det bare å jobbe på. Nå skal jeg kose meg med Pain au Chocolate og smoothie og svare på litt mail; så vi snakkes mer senere ❤

Håper alle har en kjempefin onsdag! Vi snakkes mer senere i dag ❤ Klem!

MITT SISTE VINTAGEFUNN

TODAYS OUTFIT

Forrige søndag var jeg og Jon på Loppis, og da kom jeg over denne freshe skinnjakken. Jeg har lett etter en lignende lenge, så når jeg spottet denne var det ikke noe tvil. Den er i ekte skinn, så kvaliteten er upåklagelig, og i tillegg kostet den meg bare 150 kr. Altså!! Vintage er tingen, og jeg elsker å handle brukt. Man kan finne så mye fint. Ikke bare er det billig, men man får noe ingen andre har OG det er bra for miljøet. Ja til gjenbruk! Hihi❤

DETAILS

Trousers - Zara / Tee - H&M / Jacket - Vintage / Earrings - H&M / Ballerinas - Zara / Bag - Chanel

Q: Handler dere mye vintage?

UKE 24

UKEN SOM GIKK:

AKKURAT NÅ: Skriver jeg denne spalten. Haha! Skal snart begynne å ordne meg for jobb. I dag skal jeg på Vero Moda i Midtbyen, så ta gjerne turen innom!

UKENS HØYDEPUNKT: Det kommer nok ikke som noe sjokk; men så klart Nouw Sommerfest! Hadde det veldig gøy. Osloturen i seg selv var jo et eneste stort høydepunkt også. Så trivelig å se igjen søsken, dra på shopping og spise god mat. Skikkelig digg med en liten ferie!

UKENS NEDTUR: Jeg har brukt ALT for mye penger. Haha! Sitter igjen med mye fint da, så da syns jeg det er verdt det :-D

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Ukens mest leste innlegg ble "Closet Detox!". Mine 5 beste tips for å få et ryddig og oversiktig garderobeskap. Du kan lese hele innlegget HER.

UKENS CRAVINGS: Akkurat nå craver jeg smågodt... Har ikke kost meg med det på evigheter. Spørs om jeg må innom å kjøpe meg etter jobb, hihi!

UKENS FILM: Denne utgår.. Har hatt nada tid til å se film de siste dagene. Gleder meg å komme litt tilbake til hverdagen igjen, da skal jeg se masse filmer og serier slik at jeg har å anbefale til dere!

UKENS MATOPPLEVELSE: Åh, på fredag spiste jeg og Hedda, lillesøteren min, lunch på Albert Bistro. Herregud så godt! Vi spiste oss så mette på burger, fries og makroner at vi nærmest rullet ut døren etterpå. Haha! Albert Bistro ligger på Aker Brygge forresten, så anbefaler å ta turen innom om man er i Oslo.

UKENS SERIE: Vi ser fremdeles Twin Peaks. Hatt en pause på fem dager nå mens jeg var i Oslo, men gleder meg til å komme igang igjen. Er så spent på hvem morderen er!!

UKENS OUTFIT: Finner du HER og HER

UKENS KJØP: Må jo nesten bli min nye Stella McCartney Falabella Mini Tote og min nye Ganni kjole. OMG, så fornøyd. Om du vil se flere bilder finner du innlegget HER og HER ��

NESTE UKES MÅL: Okei, jeg lover ingenting; men har lyst til å prøve å lage en sminkevideo! Dere spør hele tiden, så nå må jeg nesten få gjort det... Jeg Skal prøve i alle fall ��

Q: Hvordan har din uke vært? ��

NOUW SOMMERFEST

FLERE BILDER!

Som dere sikkert har fått med deg var jeg i Oslo i anledning Nouws sommerfest, og det var så absolutt verdt turen. Herregud som jeg koste meg sammen med alle de flotte jentene! Sommerfesten ble holdt på Lekter'n på Aker Brygge, hvor vi fikk god champagne og fingermat. I tillegg hadde de photobooth og goodiebags, noe som var veldig stas! Her kommer som lovt litt flere bilder fra kvelden:

Den fantastiske goodiebagen var fra Mildhpress, og photobooth fra Fotobaren AS.

fine @dinahansen i fotobaren ��

Bildene er tatt, med unntak av noen få, av @eddam. Utrolig flink - dere burde besøk bloggen hennes, hihi! ��

NEW IN

STELLA MCCARTNEY FALABELLA TOTE

Det ble mye shopping i Oslo, så tenkte kanskje å ta et eget innlegg med alle innkjøpene mine. Men; vesken jeg skal vise dere nå følte jeg fortjente et eget innlegg. Haha! Jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe meg en ny designer-veske, men vært usikker på hvilken. Jeg ville ha en i knæsj farge som skilte seg litt ut, så når jeg fant denne fra Stella McCartney ble jeg så glad! Passet virkelig midt i blinken, og jeg er SÅ fornøyd. Gleder meg til å vise dere denne i et antrekk!

Q: Hva syns dere? ��

NY FAVORITTKJOLE

- NOUW SOMMERFEST OUTFIT -

Her kommer noen flere bilder fra sommerfesten på torsdag. �� Kjolen kjøpte jeg tidligere på dagen, siden jeg hadde nada å ha på meg. Det er i alle fall unnskyldningen jeg ga meg selv, haha! Men herregud så glad jeg er for at jeg kjøpte den! Ny favorittkjole, hihi...

DETAILS

Dress - Ganni / Boots - Mango / Bag - Chanel / Necklace - Jane Kønig

Nå skal jeg snart dra tilbake til Trondheim. Litt kjedelig å dra, men kjenner også det skal bli veldig godt å komme hjem til Jon Håvard og kattepusene. �� Ha en fin dag videre, så snakkes vi mer siden. Klem!

ET LITE STYKKE PARIS I OSLO..

Reklame

ALBERT BISTRO

Hei! Jeg koser meg enda i Oslo, og i dag har jeg egentlig bare løpt rundt i butikker. Blir sliten av det, så jeg og Hedda, lillesøsteren min, tok oss pause fra shoppingen med en deilig lunsj på Alberst Bistro. Vi begge gikk for burger, og herregud så godt! Vi spiste oss så stappmette at vi nærmest rullet ut derfra, haha! De har så utrolig mye godt der, så jeg anbefaler dere å ta turen dit om du vil oppleve litt Paris i Oslo, hihi! Stappmette eller ei, så avsluttet vi med makroner og kaffe, og det var så verdt det �� Albert Bistro ligger på Akerbrygge, så ta turen om dere er i Oslo!

Håper alle har en fin fredagskveld ❤ Klem!

TIL NOUW JENTENE...

- NOUW SOMMERFEST -

... Tusen takk for en fantastisk kveld! Dere er så snille og gode, og dere tok i mot meg som kom helt fra Trondheim veldig godt. Mange av dere har jeg jo hilst på før, men det var også en del nye ansikt. Morsomt! Jeg koste meg i alle fall veldig, og det er alltid like trivelig å møte alle blogg-kollegaene �� Føler liksom jeg kjenner alle så godt fra før av, men det blir noe helt annet å møtes ansikt til ansikt. Vi koste oss på Lektern med champagne, konkurranse, fotobar, mingling og mat. Skikkelig god stemning!

Det var i alle fall verdt turen til Oslo, og jeg gleder meg allerede til neste gang! Det kommer flere bilder etterhvert, men her kommer i alle fall et lite bildedryss fra gårsdagen �� og forresten! Takk til @karolinesmadal og @tessb som har stått på skikkelig for at denne kvelden skulle bli så bra. Dere er så flinke, og jeg er veldig takknemlig for at jeg er en del av Nouw!

Ellers håper jeg alle har en fin fredag så langt! Nå er det helg, og jeg skal nyte de siste dagene mine i Oslo. I morgen ettermiddag går turen tilbake til Trondheim, og jobbsommeren begynner for fullt. Sånn er livet!
Klem til dere ��

NEW IN FROM GANNI

- DALTON CREPE DRESS -

Hei fra Oslo! Beklager fraværet mitt de siste dagene, men det har rett og slett gått i ett. I går startet jeg dagen med avslutning for Jon, som har fullført master! Herregud så stolt jeg er �� Etterpå dro jeg direkte til Oslo, og her blir jeg til lørdag. Været er superdigg, så i dag har jeg vært på shopping (seff). Har funnet meg mye fint, blandt annet kjolen jeg skal vise dere nå! Sikkert flere av dere som har sett den før, men den er fra Ganni, og jeg kjøpte den på Tatler.

Ganni Dalton Crepe Dress, 1300,-

Gleder meg til å vise den på! Hva syns dere om Ganni sine kjoler?

TODAYS OUTFIT

- RUNNING AROUND LIKE A CRAZY PERSON -

Hei dere! Har dere en fin tirsdag så langt? Her har det gått i ett i hele dag. Løpt rundt i byen som en gærning for å få ordnet alt før jeg drar til Oslo i morgen. Nå er jeg hjemme igjen etter en liten tur på Petit, så resten av kvelden går med til pakking. Gleder meg til å ut å reise i morgen! Ellers tenkte jeg å vise dere dagens antrekk. Details finner dere nedenfor ❤

DETAILS

Blazer - H&M / Tee - Gina Tricot / Jeans - Monki / Sneakers - Vero Moda / Bag - Chanel / Earrings - H&M

Q: Hva syns dere? ❤ Klem

NEW NAILS

Sponset

- LET'S TALK ABOUT NAILS -

Den diggeste følelsen ever må være å gå ut fra salongen med helt freshe negler. Man føler seg liksom hel igjen, haha! Som dere sikkert skjønner har jeg vært å fikset nelgene mine igjen! Jeg går til Silje på Petit Skjønnhetssalong, og hun får de alltid akkurat slik jeg vil ha de. Denne gangen gikk jeg for en litt kortere variant (sikkert langt for noen), og i en fantastisk lyserosa farge. Iiiih, så fornøyd! Nå må bare finværet komme slik at jeg får litt brunfarge på kroppen, så blir dette helt perfekt!

Nå har de fått online timebestilling, så om du også vil bli neglefin kan du bestille time HER eller så kan du ta kontakt på 48504056 ❤ De holder til på Møllenberg og tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler, brynsfiks og vippe extensions.

Q: Hva syns dere?��

CLOSET DETOX

- FEM TIPS FOR ET RYDDIGERE SKAP -

Jeg elsker å rydde i skapet. Misforstå meg rett; selve ryddingen er ikke særlig morsom, men det er så digg når skapet er oversiktlig og ryddig! Da ser man mye enklere hvilke klær man har, og det gir med mer inspirasjon til å sette sammen antrekk. Det er på tide å finne frem sommergarderoben, så hva passer vel bedre enn en en skikkelig closet detox? Her kommer fem tips som gjør det litt enklere å kvitte seg med klærne man aldri bruker!

1. PLAGGENE DU ALDRI BRUKER

Jeg syns alltid det er skikkelig vanskelig å kvitte seg med klær. Plutselig får man jo bruk for genseren man ikke har brukt på 2 år! Neppe.. Et lite tips er å snu alle hengerne i skapet. Hver gang du bruker et plagg snur du hengeren tilbake. Etter 6 måneder (hvor lenge bestemmer du selv) ser du hvilke klær du har brukt. Alle hengerne som ikke er snudd innen tiden har gått kan du gi bort eller selge til noen andre!

2. DOBLE PLASSEN I GARDEROBESKAPET

Dette tipset funker SÅ godt, og er supert for de som har lite plass i klesskapet. Bytt ut trehengerne med tynne stålhengere i stedet! De tar mye mindre plass, og plutselig har du doblet plassen!

3. TA BILDE MED KLÆRNE PÅ

Denne har dere sikkert hørt før; men det funker! Prøv klærne og ta bilde med de på! Føler du deg vel? Er plagget flatterende? og ikke minst; passer det? Det er mye lettere å se på bilder, og man blir raskt litt mer kritisk..

4. RYDD MED NAVNGITTE ESKER

For en litt enklere sortering kan du bruke seks bokser/poser som du navngir følgende: Doner/selg, behold, usikker, sy-om, off-season og kast. Da blir sorteringen en lek, og det blir mye enklere å holde oversikt over hva du skal beholde og ikke! Ikke minst er det godt å flytte strikkegensere,boblejakker og andre sesongbetonte plagg til boden..

5. ARRANGER BYTTEKVELD

Det er lett å gå lei av klær man bruker mye, så hva passer vel bedre enn å bytte litt på? Arranger byttekvelder med venninner, og bli kvitt klærne du har gått lei av! One man's trash is another man's gold, vet du.. Haha! Slike kvelder er morsomme, jeg lover! Også får man nye tilskudd til skapet uten å betale en krone. Og om du angrer; så er det jo bare å bytte tilbake.. Litt enklere enn om man kaster plagget!

Håper noen av tipsene var nyttige! Nå skal i alle fall jeg rydde i skapet, hihi! ❤
Q: Hva er dine beste ryddetips?

GIVEAWAY!!

Giveaway i samarbeid med Brassybra

THE BOOBTAPE YOU CANT LIVE WITHOUT

Dere har sikkert fått med dere at jeg var i skikkelig ekstaste etter å ha testet Brassybra i mai. Vel, nå har jeg blitt ambassadør for den fantastiske tapen, og det tenkte jeg å feire med en aldri så liten giveaway! Så, for dere som ikke helt vet hva Brassybra er: Brassybra er faktisk norsk-designet brysttape som løfter, støtter og former brystene - samtidig som den er usynlig under klær. Kort forklart etterligner den huden din ved å puste/strekke seg likt. Den er med andre ord perfekt å bruke når en vanlig BH ikke funker, som for eksempel kjoler med dype utringninger og åpen rygg. De passer forresten for størrelser helt opp til DDDD, så her er det størrelser for ALLE!

Sommeren har kommet for fullt, og flere av dere skal sikkert i konfirmasjoner, bryllup, sommerfester og annen morro. Det betyr for de fleste kjole og lette topper, så hva passer vel bedre enn å vinne et Brassybra kit?

- SLIK DELTAR DU -

1. Følg @ingridbjugan og @brassybra på Instagram
2. Tagg to venner i kommentarfeltet.

Du kan delta så mange ganger du vil, så lenge du tagger noen andre. Jeg trekker en heldig vinneren neste søndag, og jeg gleder meg til å se hvem det blir! Håper mange av dere deltar ��

Spør om det er noe dere lurer på! Stor klem ��

UKE 23

- UKEN SOM GIKK - 

AKKURAT NÅ: Ligger jeg og Dora (katten min) som to slakt i senga.. Det frister helt sjukt å sove litt, men det blir jeg helt ødelagt av; så da blogger jeg i stedet! Søndagen sin det :-)

UKENS HØYDEPUNKT: Sommerferie!! Herregud så digg. Været har jo vært kjempefint også, så bedre kunne det ikke blitt.

UKENS NEDTUR: Eksamen i Statistikk.. På en måte er det veldig godt å være ferdig, men jeg hadde liksom ikke helt god-følelsen når jeg var ferdig. Klarer ikke slappe av helt før vi får karakteren tilbake, så denne blir nok hengende over meg en god stund til...

UKENS FAVORITTPRODUKT: Brassybra så klart! Det kommer en liten giveaway i løpet av kvelden; så følg med!

UKENS CRAVINGS: Fries med aioli.. Det er så digg!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Ukens mest leste innlegg ble "Sommerferie!!", hvor jeg feiret at jeg var ferdig med eksamen med en liten outfit. Du finner hele innlegget HER

UKENS SERIE: Twin Peaks, helt rart at jeg ikke har sett det før.. Litt merkelig serie så langt, men veldig spennende! Er jo fra 90-tallet, så det er vel litt av sjarmen. Jeg begynner å bli hekta, å gleder meg til å finne ut hvem morderen er... Anbefales!

UKENS FILM: En liten funfact: jeg er ekstremt kveldstrøtt og sovner alltid før vi har kommet halvveis i filmen.. Jeg er egentlig veldig glad i å se gode filmer, men i det siste har jeg sovnet i god tid før handlingen har kommet i gang. Haha!

UKENS OUTFIT: Finner dere HER og HER og HER ❤ Føles så godt å endelig ha tid til å ta litt antrekksbilder igjen!

NESTE UKES MÅL: Til uken reiser jeg nedover til Oslo og blir i 4 dager. Siden jeg har verken jobb eller eksamen å tenke på er neste ukes mål rett og slett å nyte dagene jeg har "ferie". Jeg har en tendens til å stresse (mye) og bruke fridagene mine til å tenke på alt som må gjøres. Det skal jeg IKKE gjøre denne uken. Da har jeg FRI ��

UKENS KJØP: Det nye objektivet mitt. Altså, går det an å bli mer fornøyd?! Det tar så utrolig fine bilder, og plutselig ble outfit-post en lek uansett bakgrunn. Du kan lese mer om det nye 45mm objektivet mitt HER

Q: Hvordan har din uke vært?

STROLLING AROUND

DAGENS ANTREKK

Så ble det regn likevel da.. Jaja, sånn er det å bo i Trondheim! Vi har kost oss i byen i dag uansett vi, da. Gått litt i butikker, spist fries med aioli på Bare Blåbær (nam!), og tatt turen innom Fretex. Min type lørdag! Elsker å bare rusle rundt uten planer for dagen, det er som regel de dagene som blir finest. :-) I kveld skal vi lage oss hjemmelaget "italiensk" pizza og se serier. Har faktisk begynt å se Twin Peaks, helt rart at jeg ikke har sett det før.. Litt merkelig serie så langt, men veldig spennende! Er jo fra 90-tallet, så det er vel litt av sjarmen. Haha! Uansett, slik ser jeg ut i dag. Litt trøtt i trynet, men det er antrekket som er i fokus. Haha! Detaljer finner dere som alltid nedenfor ❤

OUTFIT DETAILS

Blazer and jeans - H&M
Tshirt - Vans
Sneakers - Pieces
Watch - Komono
Bag - Vintage Chanel

Håper alle har en fin lørdag videre! Vi snakkes mer i morgen ❤ Klem!

FLOWER POWER

"There are always flowers for those who want to see them."

God helg alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og planen er å sitte på ute å nyte det fine været resten av kvelden. Tok disse bildene tidligere i dag. Trondheim er SÅ fint når solen skinner! Håper det blir like fint i morgen, da har både jeg og Jon fri, så planen er å være ute hele dagen. Krysser fingrene for at vi slipper regnet! Ellers har jeg ikke så mye på hjertet. Jeg er veldig sliten om dagen, så kjenner det blir skikkelig godt med en liten miniferie nå, før jeg skal begynne å jobbe. Det er nok eksamenstiden og mye stress som henger igjen enda, så jeg har nok litt mer energi igjen etter et par netter med god søvn. Haha! I går sovnet jeg klokken elleve liksom, så det sier vel sitt.... Uansett, håper dere alle har en fin fredagskveld videre ❤Hva skal dere i helgen?

Q: Hva skal dere i helgen?

TODAYS OUTFIT

DAGENS ANTREKK

Hei fine! Håper alle har en fin fredag så langt. Selv er jeg på jobb nå, så innlegget skrev jeg i dag tidlig før jeg dro, hihi. Det er så varmt og fint i Trondheim om dagen, men fy som det blåser! Dagens outfit-bilder var med andre ord ingen dans på roser, men det ble da noen bra bilder til slutt! Detaljene finner dere nedenfor ❤

OUTFIT DETAILS

Blouse - H&M
Ballerinas - Zara
Skirt - H&M
Bag - Chanel

NEW IN - 45MM

SAMSUNG 45MM LENS

Jeg har ønsket meg nytt objektiv i evigheter, og nå har jeg endelig gått til innkjøp av det! En liten eksamensgave til meg fra meg. Outfitbildene fra i går er tatt med det nye objektivet, og det blir SÅ mye bedre enn med mitt gamle. Objektivet er 45mm, og det gamle jeg har er 20-50mm. Begge er kjempegode til hvert sitt bruk, men 45mm er veldig lyssterkt og perfekt til å ta portrettbilder og outfits med. Jeg har jo kameraet, Samsung NX300, i både hvitt og svart, så jeg blir rett og slett å bruke objektivene på hvert sitt kamera. Haha!

�� Gleder meg SÅ mye til å ta bilder til bloggen fremover. Lite som gir så mye motivasjon som nytt objektiv ��

SLIK VIL JEG GÅ I SOMMER

DEL 1: THE MIDI SKIRT

Sommeren kommer sakte men sikkert til Trondheim, så i dag tenkte jeg å vise dere mine favorittskjørt! Jeg tenkte å dele det opp i to innlegg, et med lange skjørt og et med korte. Høres det bra ut? Hope so! I dag blir det midi skjørt, som jeg elsker! Syns de er dødskule om man styler de "ned" litt, altså med kule t-skjorter med print, collage-gensere, røffe smykker og så videre.

Her kommer mine favoritter!

THE LEOPARD SKIRT

Leopardmønster er et av årets største trender, og jeg elsker det! Skjørtet er fra Vero Moda, og jeg syns det passer utrolig godt til røde ballerinas.

THE VINTAGE SKIRT

Ikke så lenge siden jeg viste dere dette, men det er såå fint! Det er kjøpt på Fretex til kun 80 kr,. og det er fra 70-tallet. Jeg elsker å handle gjenbruk, det er billig, og best av alt; plaggene er ofte unike, og du møter sjeldent på noen med det samme.

THE MESH SKIRT

Dette sukkersøte skjørtet syns jeg blir SÅ kult når man rocker det opp med en litt røffere genser eller tskjorte. Det er fra Zara!

THE STRIPED SKIRT

Dette klassiske midiskjørtet kjøpte jeg på salg for en stund siden, og det har allerede blitt en stor favoritt hos meg. Det er fra Gina Tricot, og om du vil se flere bilder kan dere sjekke ut min siste outfit.

THE BLACK AND WHITE SKIRT

Dette litt mer klassiske skjørtet er fra Vero Moda. Selv syns jeg det er fint med en lett strikk til, som gjør det perfekt om det blir litt kaldt på kvelden. Love it!


Så, det var altså mine favorittskjørt. Forhåpentligvis finner jeg flere vintageskatter og salgskupp i løpet av sommeren, men disse blir jeg å gå med mye!
Q: Hvilket skjørt er din favoritt?

MÅNEDENS GLOSSYBOX

BEAUTY TAKE OF!

Det er alltid et høydepunkt å motta Glossybox. SÅ spent på hvilke produkter man får! Jeg repeterer nok meg selv litt nå, men til dere som er litt usikker på hva Glossybox går ut på forklarer jeg det enkelt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

Kan bestilles HER

SOMMERFERIE!!

TODAYS OUTFIT

Først og fremst må jeg si tusen takk for alle de fine kommentarene på innlegget hvor jeg var sminkefri. Litt forsinket, men fokuset mitt har vært på eksamen de siste dagene. Men dere aner ikke hvor mye det betyr, og plutselig ble det ikke så skummelt å droppe maska. Takk! Jeg har de beste leserne og blogg-kollegaene, det vet jeg! Snakk om å løfte hverandre opp og frem. ❤

Uansett.. JEG HAR SOMMERFERIE! Herregud, det har ikke helt gått opp for meg, men nå er jeg altså ferdig med et år på BI! I dag hadde jeg eksamen i statistikk, og jeg aner ikke hvordan det gikk. Haha! Ferdig er jeg vertfall, og gud så godt. Finværet har kommet til Trondheim også, så snakk om en fin måte å ta ferie på. Jeg feirer rett og slett ferien med en liten outfit, hehe.

OUTFIT DETAILS

Sandals - Högl / Skirt - Gina Tricot / Tshirt - Vero Moda / Bag - Mango / Watch - Daniel Wellington / Necklace - Jane Kønig

Q: Flere som har sommerferie? ❤

BURGER O'CLOCK

DØGNVILL

Åh, flere enn meg som ble sulten nå? Haha! Her om dagen var vi på Døgnvill (igjen) for å spise burger. Alltid like godt, og søtpotet friese med aioli må dere bare prøve! Jeg hadde faktisk aldri smakt det før for noen måneder siden, og nå må jeg bare ha det hver gang vi er ute å spiser. Yummy! Uansett; Her kommer noen bilder fra daten vår ❤

Klem❤

HELT SMINKEFRI - TODAYS OUTFIT

SLIK SER DU MEG IKKE OFTE

Det er ikke ofte jeg går uten sminke. Sminke har liksom alltid vært litt min greie, men nå i eksamenstiden har jeg ikke orket å bruke så lang tid på badet. I dag var intet unntak, og når solen skinner fristet det mer å droppe maska i dag. Litt skummelt å poste, men jeg føler det er litt viktig også. Ikke bare for meg, men for andre å se at det ikke bare er glitter å glamour. Haha!

Uansett! I dag gikk jeg for full leopard, og herregud så mange rare blikk jeg har fått. Haha! Skjønner at det ikke er for alle, men det får da være måte på.. Jaja, jeg syns det var skikkelig kult, så her kommer dagens antrekk:

OUTFIT DETAILS

Topp og skjørt - Pieces
Sneakers - Gazelle
Veske - Vintage Chanel
Klokke - Daniel Wellington

Q: Hva syns dere?

PRODUKTANBEFALING

OH BEE HIVE!

Da var det på tide med en liten produktanbefaling igjen! Gjennom å jobbe som frisør har jeg fått testet ut mange hårprodukter, og føler derfor jeg har fått ganske god peiling innen området. Denne uken tenkte jeg å vise dere verdens beste tørrsjampo! Glem batiste (som ødelegger håret ditt, men det kan jeg komme nærmere innpå senere)- dette er tingen. Jeg snakker selvfølgelig om "Oh bee hive!" fra Bed Head Tigi. Denne lukter amaazing, og har vært en favoritt hos meg i mange år nå.

Ikke bare fungerer den som en tørrsjampo, den er også genial om man ønsker volum og tekstur i håret. Jeg bruker i alle fall min selv når håret er nyvasket, hehe �� Regner med de fleste av dere er godt kjent med tørrsjampo innen nå, men for dere som er litt usikker; så er det pudderteknologi som gir en mattende effekt på fett hår. Den er altså genial hvis man ikke har tid til å vaske håret. Etter påføring er det lurt å la den sitte litt før man rufser håret, slik at den får trekt til seg fettstoffene i håret. Den blender seg godt inn i håret, og gir en råkul finish, så du slipper å bekymre deg for at du skal bli helt hvit i håret og på klærne!

Q: Hvilken tørrsjampo bruker du?

DØDSLITEN ETTER REISEN

DATE NIGHT OUTFIT

Hei fine lesere! Da var jeg tilbake i Trondheim igjen. Gud, for en lang togtur! I går gikk det ganske raskt, men å skulle ta samme strekningen igjen i dag var hakket tyngre. Ble sittende ved siden av en eldre mann som snorket hele veien, så å sove var ikke aktuelt.. Mildt sagt trøtt og sliten nå, haha. Vel, seks timer senere er jeg i alle fall vel hjemme igjen, og det var godt å komme hjem til pusekattene og Jon. Nå skal vi en tur på Døgnvill for å spise burger, så det blir skikkelig kos. Viktig med litt kjæreste tid, hihi! Dette har jeg på meg på daten ikveld:

OUTFIT DETAILS

Gingham pants - Zara
Silk blouse - Nelly
Earrings - Weekday
Boob tape - Brassybra

Q: Hva syns dere om antrekket?

HEKTISK DAG

JEG ER I HAMAR

Hei dere! Herregud for en hektisk dag jeg har hatt. Dagen startet klokken seks i dag tidlig, for jeg måtte rekke toget til Hamar i 8-tiden. Her har jeg hatt litt ærend i dag, og det har mildt sagt gått i ett. Jeg blir her til i morgen, før turen går opp til Trondheim igjen. Mens jeg er her låner jeg leiligheten til søsteren til Jon. Hun skulle til Trondheim i helga, haha! Flink til å planlegge ass...

Det er SÅ rart å tenke på at jeg bor her om under to måneder, jeg skjønner det liksom ikke helt enda. Men jeg gleder meg veldig da! Nå skal jeg bare nyte døgnet jeg er her, været er jo så fint også. Vi snakkes mer senere! ❤ Stor klem til dere

3/4 EKSAMENER UNNAGJORT

CAFÉ LØKKA

Da var jeg en eksamen nærmere sommerferie! I dag var det bedriftsøkonomi og finans som sto for tur; og jeg aaaner ikke hvordan det gikk. Haha! Ikke mitt sterkeste fag, men nå er jeg ferdig med det. Neste eksamen nå blir den siste, og det er i statistikk. En liten uke igjen, så har jeg sommerferie! Åh, det skal bli så godt..

Vi tok feiringen litt på forhånd, så på tirsdag gikk vi oss en tur til Solsiden og Café Løkka. De har dødsgod milkshake, og fries med aioli er alltid en vinner. Jeg nevnte ikke Løkka på restaurant guiden, men det er en plass jeg absolutt anbefaler dere å besøke. Skikkelig kos med andre ord, og været var faktisk på vår side denne gangen. Nå håper jeg solen kommer til uken, slik at jeg virkelig får kjent på feriefølelsen og får tatt flere turer hit. Hihi!

Ha en fin torsdagskveld videre, så snakkes vi mer senere ❤ Klem

DETTE VISSTE DU KANSKJE IKKE OM MEG

45 SPØRSMÅL

Jeg elsker å lese slike type innlegg på andre blogger, så i dag tenkte jeg rett og slett å kjøre på med "45 spørsmål". En litt morsomt måte for dere å bli bedre kjent med meg! �� Så, let's go!

1. Hva har du på deg akkurat nå? T-skjorte og mom jeans. Min favorittkombo!

2. Hva får deg til å brekke deg? Matrester. Usj. Syns det er ekstra ekkelt hvis det er våte matrester i vasken, da får jeg Jon til å ta oppvasken. Haha, skikkelig pysete der altså..

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Alle brudd er kjipe spør du meg, men jeg har ikke opplevd et 'fryktelig brudd' i den forstand. Heldigvis!

4. Hvor høy er du, og hvor mye veier du? Vekten min ANER jeg ikke, men er rundt 176 cm høy!

5. Hva var det siste du spiste? Hjemmelaget pizza! Nam.. Her i gården er vi glade i å kose oss med god mat. Hihi!

6. Hva gjør du i dusjen? Dusjer?

7. Er det noen du savner? Søsknene mine.

8. Hvilken jente ville du ha vært for en dag? Tror det hadde vært kult å være katten min Guri. Telles det? Hun er jente, da?? Hahah

9. Favoritt tv-show? The Office! Herregud, like morsomt hver gang.

10. Favoritt artist? Kendrick Lamar.

11. Har du piercing? Nei, men jeg tok hull i navlen på meg selv når jeg var typ 14. Det varte ikke lenge; mamma så den i løpet av noen timer og da var det rett på badet å fjerne den. Takk gud for det..

12. Hva er din favorittsang? M83 - Midnight city

13. Hva sover du i? Truse.

14. Stjernetegn? Jeg er født 26.november, så jeg er skytten!

15. Hva ser du etter i en livspartner? En livspartner må respektere meg, ha humor, være pålitelig, omtenksom og snill.

16. For å få deg sinna må man? Bruke pels, ikke ønske dyrs beste..

17. Hvem er det du liker minst? Hm...

18. Hvilke farger liker du best? Om sort ikke telles som en farge må jeg nok si rød! Fresht.

19. Hva drikker du helst når du er ute på byen? Jeg drikker egentlig veldig sjeldent og lite, men om jeg er ute på byen kjøper jeg meg ett glass vin eller en iskald cider. Nam!

20. Hva gjør du når du er lei deg? Ringer Jon. Verdens beste kjæreste, som trøster meg og er der for meg når jeg har det vanskelig.

21. Har du noen tattoos? Nope!

22. Du orker ikke? Å lese til eksamen.....

23. Har du noen gang vært så full at du har glemt alt? Nei, heldigvis ikke! Men jeg har vært skikkelig full, det har jeg. Å være overstadig beruset tror jeg er en av de verste følelsene jeg vet, så det er ikke ofte dere ser meg drita på byen. For å si det sånn..

24. Turn on ved gutter? At de er høflige og sprer godt humør. Det er turn on for meg!

25. Turn off? Cocky gutter med alt for god selvtillit. Meh.

26. Har du noen gang operert deg? Opererte når jeg fikk en glassbit i akillesen og ble påkjørt av bil, men har aldri vært gjennom en kosmetisk operasjon.

27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? To filmer på Facebook. Den ene om hunder som selges på marked i Kina. De ligger i kurver tett i tett, og de som selger dem har bunnet fast bakføttene deres så de skal se søte ut og ikke røre på seg. FY så sint og lei meg jeg blir.. Den andre var om "gateartister" som får hundene til å gå som mennesker (altså på bakføttene). Dyreplageri så til de grader! Så, om du syns en hund er søt når den går på bakbeina - tenk om igjen. Skjønner ikke hvordan folk kan få seg selv til å være sånn mot uskyldige dyr.. :-(

28. Hvem kunne du tenke deg å gitt en klem? Kongen.

29. Når sa du at du var glad i noen sist? Nå nettopp, til Jon Håvard.

30. Hvilken bok var den siste du leste? Tusen Strålende Soler.

31. Har du noen gang sett på porno? Ja.

32. Hvilket tv-show så du sist? Dr. Phil (ofc). Min guilty pleasure!

33. Hvem snakket du med sist? Kattene. JA, jeg er crazy cat lady :)

34. Hva står det i den siste sms du fikk? "Sitter ved elefanten"

35. Hvilket sted kunne du tenke deg å fyttet til? Hamar! Og dit flytter vi snart. Det blir så spennende.

36. Hvem hjalp du sist? Hundene i Kina. Eller, hjalp og hjalp. Jeg skrev under på underskriftskampanjen og donerte penger. Føler meg litt hjelpesløs, men alle monner drar!

37. Hvorfor? Fordi det knuser hjerte mitt når dyr ikke har det bra.

38. For å sjarmere deg må man? Være høflig og omtenksom. Det setter jeg høyt!

39. Beste danselåt? Jeg danser aldri....

40. Når ble du sist sinna? I dag, som jeg nevnte ovenfor.

41. Hva er favoritt godteriet ditt? Stjernemix fra Haribo og Stratos Milky! Åh, nå fikk jeg lyst på..

42. Gir du penger til tiggere? Nei, men jeg kjøper gjerne sorgenfri eller =OSLO.

43. Snorker du? Håper ikke det..

44. Har du god selvtillit? Både og! Noen dager føler jeg meg bra, andre dager ikke. Det er vel slik for de fleste..

45. Når hadde du latterkrampe sist? Før i dag! Skulle gi Jon et kyss, og lagde helt uplanlagt tidenes rareste lyd. Holdt på å daue..

TODAYS OUTFIT

WHEN IN DOUBT, WEAR RED

Hei fininger! ❤ Bare innom for å poste dagens outfit jeg. Sitter på skolen å leser til eksamen, og begynner å innse hvor travelt jeg har det. Haha! Jeg har eksamen i Bedriftsøkonomi og Statistikk. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå, men får bare gjøre så godt jeg kan- og det er jo mer enn godt nok! :-) Anyways! Nå skal jeg lese videre, så her har dere dagens antrekk i mellomtiden. Vi snakkes mer senere i dag ❤

OUTFIT DETAILS

Bomber - Vero Moda
Mom jeans - Monki
T-skjorte - Gina Tricot
Veske - Chanel
Ballerinas - Zara

Q: Hva syns dere?

MINE FAVORITTRESTAURANTER!

"It upsets me when restaurants think they are too good for ketchup. No one is too good for ketchup. Ketchup is too good for you"

Jeg elsker å dra ut å spise, og hadde det vært opp til meg hadde jeg gjort det hver dag.. Haha! I løpet av mine snart 5 år i Trondheim har jeg funnet meg noen favoritter, og i dag tenkte jeg rett å slett å ha en liten restaurantguide. Så, om du er ny i byen, bare på besøk eller har lyst til å utvide horisonten litt, er det bare å følge med! Trondheim byr på MYE burger og pizza, men jeg har prøvd å legge inn litt alternativer til det også. Jeg har rett og slett gjort det enkelt, å gitt hver restaurant en score fra 1-10, der 10 er best. Og husk; smaken er som baken.. Hehe!

UNA PIZZERIA E BAR
Først ut er Una! Åh, min favorittpizza.. Jeg elsker denne plassen, og interiøret er dødskult. Una ligger på Solsiden, så beliggenheten og stemningen scorer full pott. Om det er noe jeg skal klage på her, og nå er jeg pirkete altså, er at du ikke får en servitør å forholde deg til, noe som blir litt uoversiktelig og kaotisk. Ellers er det ingenting å utsette på, og dette er nok en av mine favorittrestauranter.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽❾⑩

OLIVIA SOLSIDEN
Okei, på denne jukser jeg litt. Jeg har nemlig ikke besøkt Olivia som akkurat har kommet til Solsiden, bare den på Akerbrygge. Men, jeg regner med det er mye likt. Maten på Olivia er veldig god, men her velger jeg å sitere Ed Sheeran: "It upsets me when restaurants think they are too good for ketchup. No one is too good for Ketchup. Ketchup is too good for you." Haha! Skuffelsen var stor da jeg ikke fikk ketchup på pizzaen min, så nå går heller turen til Una..
Score: ❶❷❸❹❺⑥⑦⑧⑨⑩

FRIDA
Byens beste meksikanske mat! Åh, hit må dere dra om dere vil prøve noe litt annet. Ligger i Fjordgata, så beliggenheten er sånn helt ok. Koselige lokaler, men kanskje litt bråkete. Ellers er maten kjempegod og servitørene trivelige. Perfekt om du liker litt sterk mat :-D
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽⑨⑩

TULLA FISCHER
Den kvelden jeg og Jon ble kjærester var vi ute å spiste på Tulla Fischer. Stedet har med andre ord litt spesiell betydning for oss, og det er vel egentlig grunnen til at vi har vært der litt også. Men bortsett fra det har jeg ingen grunn til å dra tilbake.. Små porsjoner med mat, tull med bordbestillingen, sinte og uhøffelige ansatte er bare noe av alt vi har opplevd der. Maten scorer ikke så høyt heller, så vi tar nok ikke turen tilbake denne gangen. Pluss for koselige lokaler.
Score: ❶❷❸❹⑤⑥⑦⑧⑨⑩

INDIAN TANDOORI:
En ypperlig indisk restaurant plassert midt i Trondheim sentrum. Autentisk mat, og godt utvalgt av retter. Omgivelsene og personalet er også veldig trivelige, så hit drar jeg gjerne igjen. Selv har jeg smakt Tikka Masala og Butter Chicken, og det smakte kjempegodt! Akkurat passe sterkt også.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽⑨⑩

GRAFFI GRILL OG BAR
De fleste som bor i Trondheim har nok vært en del på Graffi. De ligger i midtbyen og på Solsiden, så plasseringen er tipptopp. Maten er veldig god, men kanskje litt overvurdert? Grillfest er alltid en vinner, tho! Alt i alt en helt grei plass, men ikke dit jeg drar oftest.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼⑧⑨⑩

DØGNVILL BURGER:
Døgnvill kom akkurat til Trondheim, men jeg har rukket å vært der tre ganger allerede. Haha, glad i burger much? Men neida, Døgvill har blitt en stor favoritt hos meg. Restauranten ligger midt på Trondheim Torg, har godt utvalg av både mat, drikke og tilbehør. Jeg tørr påstå at det er en av de bedre burgerne jeg har smakt, så det ble full pott for min del. Pluss for hyggelige ansatte, god atmosfære og rask matservering.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽❾⑩

SUSHI BAR
Byens beste sushi, uten tvil! Nå har de åpnet en avdeling på torget også, men der har jeg ikke vært enda. De har både buffet og vanlig meny, så det er jo et topp alternativ om man ønsker det! Veldig god atmosfære og hyggelig betjening, så anbefaler dere å ta turen hit.
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽⑨⑩

SUPERHERO BURGER
Dette kommer nok som et sjokk for mange, men jeg syns SHB er skikkelig oppskrytt. Misforstå meg rett, burgeren er god den, men jeg syns liksom den mangler det lille ekstra. Har vært der to ganger, og fikk begge gangene overstekt/brent burger. Litt kjedelig siden alle sier den skal være så god! Mulig jeg har vært litt uheldig, men hver gang jeg har tenkt å gi de en ny sjangse er det stappfullt og ingen ledige plasser. Et lite minus der altså!
Score: ❶❷❸❹❺❻⑦⑧⑨⑩

SAN SEBASTIAN TAPAS OG VINBAR
Nok en favoritt hos meg. Her er det virkelig noe for alle, og maten er virkelig upåklagelig! Selv bestiller jeg nesten alltid den ferdigsatte menyen "Grillpanne", men man kan også egenkomponere og bestille småretter. De har forresten verdens beste patatas bravas, sikler bare av tanken.. Dessverre er det litt for pricy, så hit går vi bare ved spesielle anledninger. De ligger på Torget og Solsiden!
Score: ❶❷❸❹❺❻❼❽❾❿

Åh, jeg kunne nevnt restauranter i fleng., så her var det vanskelig å velge ut kun noen få. Om dere liker dette innlegget kan jeg kanskje lage flere? ❤
Q: Hva er din favoritt restaurant i Trondheim?

SENSUR PÅ SEMESTRETS FØRSTE EKSAMEN

UNDERVURDERER MEG SELV

God morgen dere! I dag har jeg sovet leeenge. Vi var ute å feiret at Jon har levert master i går, så ble litt seint før vi kom oss i seng. Jeg er ikke glad i å sove utpå i det hele tatt, da føler jeg at jeg mister så mye av dagen, så nå er jeg i full sving med både blogg og eksamenslesing. Apropos eksamen! I dag fikk vi sensur på Forbrukeratferden, og jeg fikk B! Veldig fornøyd, hadde sett for meg en C eller D.. Undervurderer meg selv, som alltid. Haha! Men veldig stas altså. Nå har jeg B i snitt, så får jeg bare krysse fingrene på at jeg klarer å holde det slik...

I dag har jeg ikke store planene. Været er litt så som så (det regner i alle fall ikke!) så vi tenker oss en tur på Solsiden i løpet av dagen. Ellers skal jeg lese til eksamen, innom Petit å fikse en knekt negl og selvfølgelig må jeg inn å se litt på Fretex i samme slengen. Vi blogges mer senere dere! Klem ❤ Xx.

DETTE BRUKER JEG PÅ LEPPENE

"ON A BAD DAY, THERE'S ALWAYS LIPSTICK"

Et av de mest spurte spørsmålene her inne er nok hva jeg bruker på leppene, og selv om jeg varierer veldig fargemessig, så har jeg i det siste holdt meg til et merke. Det er nok litt fordi vi går mot sommeren, for da syns jeg det er så godt å ha noe litt lettere på leppene. Min obsession for NYX Soft Matte Lip Cream startert for lenge siden, men i det siste har jeg stort sett ikke bruk annet enn disse fargene. Syns det er veldig fint å blande de litt mer rosa med de med bruntoner i, så blir de veldig nøytrale og fine!

Fra venstre: Copenhagen, Tokyo, Sydney, London, Zurich, Athens, Cannes, Abu Dhabi og Istanbul. Min største favoritt er nok Athens og Copenhagen, men jeg syns også det er veldig fint og blande Tokyo og London. Dere finner de fleste HER

Q: Hva er din favoritt?

UKE 21

Har dere hatt en fin uke? Det har i alle fall jeg! Denne uken har jeg mye spennende på planen. Jeg kan ikke si så mye enda, men jeg skal selvfølgelig oppdatere dere så raskt jeg kan! Ellers håper jeg solen kommer til Trondheim også, så kan vi feire Jon Håvard med en utepils i godt vær. Han har nemlig (endelig) levert masteroppgaven sin. Åh, jeg er så stolt, og nå gleder jeg meg til vi begge kan ta sommerferie med god samvittighet! Hihi. Uansett, her kommer en liten oppsummering på uken som gikk:

UKEN SOM GIKK 

AKKURAT NÅ: Har startet dagen med en liten powerwalk rundt Nidelven. Godt å komme litt skikkelig i gang før jeg skal sitte foran pc'n hele dagen. Eksamenstiden fortsetter, selv etter en gøy og innholdsrik helg som denne. Blæh!

UKENS HØYDEPUNKT: Det var selvfølgelig å få besøk av Nora i helgen! Åh, som vi koste oss. Håper det ikke blir lenge til vi får litt søstertid igjen, vi bor jo tross alt bare to timer unna hverandre.. Enn så lenge!

UKENS NEDTUR: Været i Trondheim! Okei, jeg vet jeg snakker mye om det; men tror det er vanlig i Trøndelag hvor været skifter så mye? Vertfall. Jeg blir gal av å se alle som koser seg i solsteiken i Oslo når det pøsregner her. Gi meg sol!!

UKENS CRAVING: Smoothie! Friskt og godt. Virkelig en perfekt start på dagen, eller som en boost når man trenger litt energi. Jeg spiser litt lite frukt/grønnsaker, så smoothie er en perfekt måte for meg å få i meg næringen jeg trenger. Hehe.

UKENS KJØP: Jeg har funnet så mange skatter på Fretex i det siste, så mitt nye vintage blomsterskjørt stikker av med seieren her. Er skikkelig fan av gjenbruk, så tar turen innom bruktbutikker og Tise stadig vekk; enten for å kjøpe klær, gi bort eller selge. Genialt, og man kan shoppe med god samvittighet!

UKENS FILM: Jada, jeg er litt sent ute, men nå har jeg endelig sett Skjønnheten & Udyret. Jeg, Nora og Jon så den på kino i helgen og herregud for en søt film! ELSKER Disney, å dette var jo virkelig a trip down memory lane!

UKENS OUTFIT: Finner du HER og HER

UKENS SERIE: Har bare sett Riverdale uken her, syns det er ganske bra! Veldig spennende high school drama. Anbefales!

UKENS FAVORITTPRODUKT: Tørrsjampoen fra Bed Head, Oh bee Hive. Dere som har fulgt meg lenge husker kanskje at det var en av de første produktanbefalingene jeg skrev? Vel, fremdeles en favoritt et halvannet år senere, hihi! Kommer nok en ny anbefaling på denne snart!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Det ble innlegget "Den perfekte sommerkjolen". Om du vil lese det finner du det HER.

NESTE UKES MÅL: Blogg, blogg, blogg.. Åh, jeg er så lei av alt her inne på bloggen er litt sånn halvveis. Snart ferdig med eksamenstiden, og da blir det fult fokus igjen, jeg lover! Da skal jeg komme med produktanbefalinger, beauty-tips, dagens antrekk og annet som det har blitt litt mindre av i det siste.

UKENS SANG: Ikke snakk til meg - Merone. Som hørt på Skam, så klart. Flere enn meg som digger den serien eller? Haha!

Håper dere alle har hatt en fin uke; og at denne blir bare enda bedre! Stor klem ❤ Xx

INSTAGRAM LATELY

FOLLOW FOR UPDATES, INSPO AND GIVEAWAYS

Hei fininger! Har dere husket å følge meg på instagram? Jeg poster flere ganger om dagen, så om du vil ha oppdateringer på nye innlegg, litt inspo, giveaways og annen morro finner dere meg @ingridbjugan! ❤ Syns det er veldig morro å følge andre bloggere, lesere og brukere med mye inspirasjon; så jeg følger tilbake.

Klem til dere ❤ Xx

DRITTVÆR

BILDEDRYSS

Da har jeg akkurat sagt farvel til Nora. Vi har hatt en kjempefin helg sammen, funnet på mye sprell, og ikke minst veldig morsomt å se på Nora konkurrere i turn. I dag var det hopp og skranke, og det gikk veldig bra. Så flink vettu!

Det er skikkelig drittvær ute (som alltid i Trondheim), så i dag føler jeg for å ha en skikkelig innedag. Dyna er hentet frem, så nå blir det film og kos på stua. Legger ved noen bilder fra en litt finere dag i går. Hihi.

Og husk; i dag er siste mulighet for å være med på konkurransen jeg har i samarbeid med Jane Kønig. Sjekk instagrammen min for mer info! (@ingridbjugan)

Ønsker dere alle en fin søndag videre! ❤

DAGENS ANTREKK

STOLT STORESØSTER 

Hei alle sammen! Beklager litt sein blogging, men i dag har vi brukt store deler av dagen i turnhallen. Nora har konkurrert, og hun gjorde det kjempebra på alle øvelsene! Stolt storesøster. �� Nå skal vi kose oss med taco og brettspill, men før det tenkte jeg å vise dere dagens outfit:

OUTFIT DETAILS

Culottbukse - H&M
Jakke - Monki
Sneakers - Pieces
Strikk - Vero Moda
Øreringer - H&M
Smykke - Jane Kønig
Veske - Louis Vuitton

BESØK FRA STEINKJER

GOOD TIMES

Hei dere! Bare innom å hilser på. Jeg har besøk av lillesøsteren min i helga, så ikke all verdens tid til å blogge. Nora kom tidligere i dag, så så langt har vi vært på litt shopping, spist litt is og bare kost oss, og i kveld skal vi på kino. Så koselig! ��

Håper alle har en kjempefin fredag så langt. God helg til dere ❤

VINTAGE SKIRT

SHOPPING MED GOD SAMVITTIGHET

Som dere sikkert vet er jeg veldig fan av gjenbruk. Jeg kjøper mye brukt, selger eller gir bort det jeg ikke har bruk for lengre og er stadig vekk innom Fretex og andre bruktbutikker. Man kan jo finne så mye fint! Og best av alt; plaggene er ofte unike, og du møter sjeldent på noen med det samme. Her om dagen fant jeg dette nydelige skjørtet på Fretex. Det er fra 70-tallet, og kostet rundt 80 kr. Hvor kult er ikke det? Rødt og blomstrete er jo et av sommerens største trender også, så det syns jeg var et kupp. Shopping med god samvittighet.

NEW NAILS BY PETIT

BURGUNDY NAILS

Elsker de nye neglene mine! De er som alltid lagt av Silje på Petit Skjønnhetssalong. Denne gangen gikk jeg for mørkere negler igjen, er liksom litt mer meg det. Hehe, vinglepetra skjønner dere. Sist gang ville jeg ha lysere siden sommeren nærmer seg, og nå ville jeg ha de litt mørkere. Jaja! Morsomt å variere litt da. Nå har de fått online timebestilling, så om du også vil bli neglefin kan du bestille time HER

DAGENS ANTREKK

GINGHAM OFF SHOULDER TOP

Okei da, bildene er fra i går; så det er ikke helt dagens antrekk.. But still! I går var det så fint vær, og jeg hadde håpet det skulle fortsette i dag også, men nå ser det ut til at det blir regn. Blæh! Alltid så ustabilt. Ellers er det ikke mye som skjer, men jeg skal straks av gårde for å fikse neglene mine hos Petit. Alltid et høydepunkt! Jeg aner som vanlig ikke hva jeg skal gå for når det kommer til farge, men det finner jeg nok ut når jeg kommer dit. �� Hihi! Uansett, her kommer dagens outfit. Toppen kjøpte jeg forresten på Fretex for 59 kr.

DETAILS

Topp - Mango (kjøpt på Fretex)
Bukse - H&M
Sneakers - Vero Moda
Veske - Mango
Solbriller - Ebay
Øreringer - Weekday
Klokke - Daniel Wellington

GIVEAWAY! LOVETAG

VINN SMYKKE MED LOVETAG FRA JANE KØNIG 

Hei fine lesere! I dag ville jeg vise dere det fine smykket jeg mottok fra Jane Kønig her om dagen. Åh, jeg elsker det så mye! Jeg har jo allerede LoveTags med J og I, så det passet perfekt med dette hjertet og kløveren i tillegg. Det er det som er så fint med smykkene fra Jane Kønig, at du kan kjøpe til nye tags når du føler for det. ❤ Nå er student-tiden i gang for fullt, og hva passer vel bedre enn å gi bort et smykke i gave til deg selv eller noen du er glad i? De har faktisk en hel studentkolleksjon som du kan finne HER. Jeg syns det er helt innafor å unne seg en liten studentgave nå når eksamenstiden går mot slutten!

Nå har jeg faktisk en giveaway gående, hvor du har muligheten til å vinne akkurat samme smykket selv. Fremgangsmåten finner du nedenfor. Wihu, morsomt å endelig kunne gi noe tilbake til de fine leserne mine ��

SLIK DELTAR DU I GIVEAWAYEN 

1. Følg @ingridbjugan på Instagram
2. Lik bildet og tagg to venner i kommentarfeltet.

Du kan selvfølgelig delta så mange ganger du vil (for å øke vinnersjangsen) men da må du tagge noen andre. Jeg trekker vinneren neste søndag, og jeg gleder meg til å se hvem av dere det blir ❤

Håper dere deltar! Stor klem fra meg ❤

DEN PERFEKTE SOMMERKJOLEN

Sponset

CHIARA  FORTHI 

De fleste som kjenner meg vet at jeg ikke er en typisk "kjole-jente", men for denne gjør jeg lett et unntak. Dette er virkelig den perfekte sommerkjolen, og jeg ser den for meg både til hverdags og fest. Et par sneakers og skinnjakke gjør den litt mer laidback, og med høye hæler til er du klar for fest på null komma niks! Den gir deg en skikkelig fin figur, og holder alt på plass. Hihi! Kjolen er fra Chiara Forthi, et av Bubblerooms merker, og du finner den HEROm du vil se alle kjolene fra Chiara Forthi kan du trykke deg inn HER.

Jeg har selvfølgelig Brassybra under, som former, løfter, og støtter brystene under kjoler hvor det kan være vanskelig med vanlig bh under!

Q: Hva syns dere om kjolen? ❤ Stor klem

UKE 20

UKEN SOM GIKK

I alt eksamensstresset har den faste spalten "Uken som gikk" blitt litt nedprioritert. Nå er det alt for lenge siden jeg har hatt en liten oppsummering, så nå følte jeg det var på høy tid! Herregud som tiden flyr, sommeren er rett rundt hjørnet og jeg er snart ferdig med eksamen. Heldigvis får jeg skviset inn litt hygge også, så uken har vært veldig fin til tross❤

AKKURAT NÅ: Har jeg bakt brownies. Jeg sitter egentlig å øver til eksamen (selvfølgelig) men gjør virkelig alt annet enn det jeg skal. Haha! Det frister mer å rydde leiligheten liksom, det sier litt..

UKENS HØYDEPUNKT: 17.mai! Selv om jeg syns nasjonaldagen har blitt litt trynefaktor og alt for mye alkohol (les hele innlegget mitt HER) syns jeg det er en skikkelig fin dag. I år var vi jo dødsheldige med været også, så koste oss skikkelig i sola. Jatakk til flere slike dager!

UKENS NEDTUR: No shocker dette, men å lese til eksamen er jo en eneste stor nedtur.. Gi meg motivasjon!!

UKENS FAVORITTPRODUKT: Brassybra! For en genial oppfinnelse, og uten tvil den beste tape-bhen på markedet. Løfter, former og støtter brystene under kjoler/topper hvor vanlig bh ikke funker. Om du vil lese mer kan du trykke deg inn HER.

UKENS CRAVING: Is! Så raskt solen kommer frem må jeg spise is, enten det er på pinne, softis, kuleis eller slush; jeg MÅ ha det. Haha!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: "Vi flytter fra Trondheim". Jon Håvard har fått seg jobb i Hamar, så etter sommeren flytter vi dit! Vi har kjøpt oss leilighet som står ferdig i juli/august, og gleder oss skikkelig. Les hele innlegget HER

UKENS SERIE: 13 Reasons Why og Riverdale! Dere har sikkert hørt om de allerede, så jeg orker ikke å gi et handlingsreferat, men disse må dere se. �� Spennende!

UKENS OUTFIT: Finner dere HER og HER

NESTE UKES MÅL: Lese, lese, lese.. Dere er sikkert kjempelei av ordet eksamen; men sånn er det når dagene ikke består av stort annet.

UKENS FILM: Jeg har egentlig ikke sett så mye film denne uken, da det har gått mest i serier, men her om dagen så vi About Time. For en søt film! Jada, jeg er seint ute, men om det er flere som ikke har sett den før nå, så anbefales den! Haha ��

Q: Hvordan har deres uke vært?

TRONDHEIM KUNSTMUSEUM

"ART ENABLES US TO FIND OURSELVS AND LOSE OURSELVES AT THE SAME TIME."

Heihei! Håper dere alle har en fin søndag! Her har dagen så langt gått til eksamenslesing, men vi tok oss en liten pause i stad og ruslet bort til Trondheim Kunstmuseum. Godt med et avbrekk og litt andre inntrykk. Denne gangen gikk turen til museumet som ligger i Bispegata, men de har en avdeling på Gråmølna også (som jeg skrev om HER). TKM har en god blanding av samtidig og eldre kunst, og jeg anbefaler alle å ta turen dit! Koselig å bare rusle rundt. Legger ved noen bilder fra dagen vår ❤

Always dressing to match the wall.. Haha!

Q: Hva har dere gjort i dag?

TODAYS OUTFIT

TODAYS OUTFIT

Herregud, for et vær det er i Trondheim om dagen! I dag har det vært godt over 20 grader og full sol. Når jeg kom på jobb i dag hadde jeg på meg strikkagenser, men innså raskt at det ble aalt for varmt. Da er det greit å jobbe i klesbutikk, for å si det sånn! Altså, se så kul denne tskjorten er! Love it �� Selvfølgelig fra Vero Moda. Resten av detaljene finner dere nedenfor:

DETAILS

Jeans - Pieces, Vero Moda
Jakke og sko - Zara
Topp - Vero Moda
Smykke - Jane Kønig (sponset)
Øredobber - Gina Tricot

Ha en fin lørdag videre! Klem ❤

TODAYS MAKEUP LOOK

SMINKEVIDEO, FLYTTING OG EKSAMENSTID

Hei fininger, og god helg til dere! ❤ Jeg er snart på vei ut døra for å dra på jobb. I dag har jeg stengevakt på Vero Moda, og håper på å se noen av dere der! Etter jobb skal jeg på en innflyttingsfest til en venninne, så det blir koselig. �� Ellers skjer det ikke så mye. Jeg har fremdeles eksamenstid, men tankene mine er virkelig en helt annen plass. Leilighet og flytting tar mye av tiden min, og jeg kjenner det skal bli godt å få alt unnagjort (selv om det er lenge til). Livet altså, haha!

Anyways.. Slik ser jeg ut i dag! Jeg får stadig vekk spørsmål om jeg kan lage sminkevideo, og selv om jeg har veldig lyst har jeg ikke helt tatt steget dit enda. Er det noe dere ønsker at jeg skal lage? I så fall, let me know, så skal jeg prøve å få ut fingeren ��

Q: Hva gjør dere i dag? ❤ Klem

HOLD PUPPENE PÅ PLASS

Sponset

BRASSYBRA

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og flere av dere skal sikkert i konfirmasjoner, bryllup, sommerfester og annen morro. Det betyr for de fleste kjole, og i dag tenkte jeg å tipse dere om den beste teip-bhen jeg har prøvd, nemlig Brassybra! Jeg har prøvd det meste, alt fra stroppeløse til klistrebher i silkon, som alle blir for små eller sitter dårlig.

Brassybra er faktisk norsk-designet, og er en brysttape som løfter, støtter og former brystene - samtidig som den er usynlig under klær. Kort forklart etterligner den huden din ved å puste/strekke seg likt. Den er med andre ord perfekt å bruke når en vanlig BH ikke funker, som for eksempel kjoler med dype utringninger og åpen rygg. De passer forresten for størrelser helt opp til DDDD, så her er det størrelser for ALLE! Bare se så stor forskjell det var før og etter jeg tok på meg Brassybra her:

Former, støtter og løfter brystene, og det aller beste; man merker ikke at den er på! Veldig behagelig med andre ord :-) Jeg skal i alle fall finne frem alle kjolene og toppene jeg ikke har kunnet brukt tidligere, og nå gleder jeg meg på sommer og lette klær. Ps: den kan bades med! Om du vil lese eller se mer, kan du trykke deg inn HER

Brassybra er et engangsprodukt (kan bare brukes en gang) men du får med 3 stk på kjøpet! ��
Finnes i både hudfarget og svart, og kan kjøpes HER

IKKE SÆRLIG NASJONALROMANTISK

VEL OVERSTÅTT

Hei dere! Hadde dere en fin 17.mai? Selv gjorde vi ikke så mye ut av det i år, men vi var en liten gjeng som møttes til frokost. Koste meg utrolig mye, og syns det aller viktigste er at man er sammen med folk man har det bra med. �� Jeg føler at 17.mai de siste årene har blitt skikkelig trynefaktor. Jeg syns det er veldig bra at folk feirer på nasjonaldagen, jeg er bare så lei av at denne dagen har blitt en kamp om å ha det flottest. Hele instagrammen min i går var preget av bilder av den dyreste champisen, flotte bunader og folk som henger på "de kuleste" plassene. 17.mai har jo bare blitt et eneste stort fyllekalas. Ikke særlig nasjonalromantisk.. Misforstå meg rett, jeg syns det er superkoselig at folk tar seg et par glass champagne, men å drikke seg dritings føler jeg passer bedre en annen dag. Dager som 17.mai kan kjennes ekstra tungt for de som føler seg ensomme eller alene, og jeg tror det er veldig mange som føler på presset.

Selv valgte jeg å ikke drikke i år, av den enkle grunn at jeg lett klarer å kose meg like mye (om ikke mer) uten alkohol. Som nevnt ovenfor gjorde vi ikke så mye ut av feiringen i år, og jeg tror faktisk det er en av de bedre 17.mai'ene jeg har hatt. Og ikke har jeg bunad heller, hehe. �� Vi koste oss i sola med grilling, sukkerspinn, og tog. Jeg fikk spist is og god mat, vært med folk jeg bryr meg om - og det er det viktigste for meg!

Håper i alle fall at alle hadde en fin dag, uansett hvordan man valgte å feire den ��