hits

Antrekk

TODAYS OUTFIT - LEOPARD SKIRT

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESGenser - H&M / Skjørt - Ganni / Sko - Selected Femme / Veske - Chanel / Smykker - Jane Kønig

Hei alle sammen, og god mandag til dere! Håper alle har en fin start på uken så langt. Selv ligger jeg hjemme og er småsyk, krysser fingrer og tær for at jeg ikke blir syk nå. Det er det siste jeg trenger.. Huff! I dag har vi ikke store planene, bare ordne litt småting i leiligheten og rydde; men det kjenner jeg er mer enn nok. Haha, for en blåmandag! Uansett, tenkte å vise dere gårsdagens outfit. Helt ærlig: dette var iskaldt. Gradestokken viste 12 minus, og det er jaggu ikke rart jeg er småsyk i dag. Herregud, man må lide for skjønnheten- men makan altså. Dumskap, kaller man dette.. 😂

Ønsker dere alle en superfin uke!
Xx Ingrid

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

TODAYS OUTFIT - DU SYNES GODT I DENNE

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES♥ TODAYS OUTFIT - MIN FAVORITTJAKKE ATM ♥
Kåpe og genser - Ganni / Jeans - Cubus / Sko - Nelly / Hatt - Zara / Veske - Chanel / Smykker - Jane Kønig

Hei, og god fredag fine lesere! Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg endelig fått tatt litt outfit-bilder til dere! Jeg vet dere har savnet litt fler oppdateringer i den duren, så jeg skal sørge for at det kommer mer uken som kommer. Forresten! Hva syns dere om den nye kåpen min? Den er gul, haha jeg vet det; men elsker den. Jeg fikk den i gave av Jon faktisk (ønsket meg den leenge), og den er SÅ meg. Man synes i alle fall i den, for den er jo knallgul; men det er det jeg liker så godt. Jeg elsker jakker som skiller seg ut, spesielt nå på vinteren når vi ikke får vist klærne vi har under. 

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

TODAYS OUTFIT - GANNI SKIRT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCGenser - strikket av mamma / Skjørt - Ganni / Sneakers - Vans / Veske - Chanel 

Hei, og god lørdag til dere! Føler jeg starter alle innleggene mine slik- men jeg ønsker dere virkelig en fin dag, altså! Haha.. Uansett! Jeg skal på jobb til 12, og etter det er det rett hjem for å feire bursdagen min, så derfor tenkte jeg å dele dagens outfit med dere nå! Regner med det kommer noen bursdagsbilder også, men den tid den sorg.. eller? I morgen blir jeg 23 år, så det må feires. Jeg kjenner ikke så mange her, så det blir nok mer en innflytningsfest med kompisa til Jon, men så lenge jeg får bursdagssangen klokken 12 er jeg fornøyd jeg altså, haha!

Nå må jeg løpe på jobb, men vi snakkes senere.. Ønsker dere alle en fin helg!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - FØLER MEG SOM EN KJERRING

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kåpe - Zara / Jeans - Monki Kimomo / Hettegenser - H&M / Sko - Mango

Good onsdagmorgen, jenter (og gutter)! I dag tenkte jeg å dele en outfit jeg tok for noen uker siden. Jeg ble ikke fornøyd med disse bildene, men siden det er fullt snøkaos i Brumunddal i dag må de nesten deles likevel, hehe. Jeg elsker at det snør ute, og håper det blir liggende en stund. Tror faktisk det er meldt regn igjen allerede i morgen, så krysser fingrene for at vi slipper det! Jeg har julestemning jeg, og det slår liksom aldri feil; jeg får det i november, og når julen nærmer seg har den forsvunnet for lengst..

Nå sitter jeg å hører på P3 Morgen (jeg elsker å høre på radio på morgenen), drikker kakao og koser meg med blogg. Jeg har fri i dag på grunn av hoften min, og det kjenner jeg er godt, for den er skikkelig vond om dagen. På mandag var jeg på MR, trodde jeg skulle ta av hoften, men så viste det seg at det var akillesen som skulle scannes. Det var nok greit, for jeg er overbevist om at om vi finner ut som hva som feiler akillesen min (som jeg kuttet for snart 10 år siden), så finner vi nok også ut hva som feiler hoften min (som jeg ble påkjørt i). Tipper det er snakk om over- eller feilbelastning, men hadde vært fint å finne ut hva som er problemet.. Fysioterapi har ikke funket, så spent på hva alternativet er.. Ulykkesfugl sa du? Ja, sa jeg... Haha! Det komiske er at hoften min er så vond, så selv om jeg er veldig vant til å gå i høye hæler, og gikk med det til hverdags hele tiden før, så må de rett av etter outfitbildene er tatt. Føler meg som en gammel kjærring! Jaja, sånn går no dagan :-)

Ønsker dere alle en fin dag videre i alle fall! Snør det hos deg? Let me know!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

GÅRSDAGENS ANTREKK - KJOLEN ALLE SPURTE OM

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKjole - Ganni / Boots - Zara / Smykker - Jane Kønig / Veske - Chanel

Hei alle sammen! Fikk så mange spørsmål angående antrekket mitt da jeg postet det på instastory i går, så da tenkte jeg lik så greit å dele gårsdagens antrekk samt skrive litt om CC Awards! I går var det altså duket for full fest for alle ansatte på kjøpesenteret jeg jobber, CC Hamar. Vi var en gjeng som dro fra salongen, og gud så morsomt vi hadde det! Litt for mye innabords, men stemningen var virkelig upåklagelig. Lenge siden jeg har ledd så mye! 

I dag er formen tipp topp, men noe trøtt.. Vi har spist pizza til frokost og gått oss en tur langs Mjøsa. Finfin søndag! Nå ligger vi på hver vår enda av sofaen mens vi ser film (les: jeg blogger). Her blir vi nok liggende resten av kvelden, hehe, så tenker vi heller viser bilder av gårsdagens antrekk jeg! Elsker denne kjolen fra Ganni. Iiih!

Hva syns dere? Ønsker dere alle en fin søndag videre.
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

YESTERDAYS LOOK - KONSERT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kjole - Ganni / Smykker - Jane Kønig 

Hei, og goood lørdag til dere! Selv har jeg sovet helt til nå, og det er uvanlig til meg å være. Jeg er en morgenfugl uten like, men vi var på konsert i går, så kjenner det var veldig godt å få sovet ut litt i dag. Vi var på Astrid S, og det var skikkelig gøy. Må jo si at det ikke kan måle seg med Kristian Kristensen (som vi var på forrige helg), men det blir jo to helt forskjellige konserter også, så kan kanskje ikke sammenlignes. Astrid S blir litt mer show og fest- men det var skikkelig bra det også! Vi startert kvelden til en kompis av Jon i 17-tiden. Tror vi var rundt 15 stykker, spiste pizza og vorset litt, før vi dro til Gregers på konsert. Da Astrid S var ferdig dro vi rett på McDonalds for nattmat. Haha! Flere som er sånn? Nattmat er typ den beste delen av hele kvelden. Neida. Joda.. 😂 Ble tidlig kveld, men det kjenner jeg var godt- for jeg skal nemlig ut i kveld også. Jada, jenta som aldri drikker skal faktisk ut to kvelder på rad. Hva skjer? Hehe. Uansett... Her kommer gårsdagens antrekk! Eller... To minutter før vi skulle dra byttet jeg, da jeg tenkte det var upraktisk med hvit kjole om noen skulle søle øl eller vin på meg under konserten.

Hva syns dere om antrekket? Og hva skal dere i helgen?
Xx IngridSAMSUNG CSC

 

TODAYS OUTFIT - LOVE SOCIETY

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKåpe - Bubbleroom / Jeans - Monki / Tee - Ganni / Boots - H&M / Veske - Chanel

Hei dere! Håper alt står bra til :-) Selv har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og nå sitter jeg å spiser godis og ser film sammen med Jon. Jeg har som dere sikkert har merket vært litt fraværende i det siste, og det kommer rett og slett av at jeg er veldig sliten og har pådratt meg en skade i hoften. Eller, "pådratt meg" blir vel litt feil å si, men jeg ble påkjørt og fikk et brudd i bekkenet for mangemange år siden, og nå har jeg overbelastet hoften. I tillegg har jeg kuttet akillesen på samme side, så det er med andre ord veldig håpløst og ikke minst vondt. Nå er jeg sykmeldt, og jobber kun 40%, så håper jeg det hele ordner seg når jeg får avlastet litt. Det blir litt kortere dager, men jeg prøver å ta det litt mer med ro, etter en periode med alt for mye farting og jobb.. Håper dere skjønner :-)

Vel, over til noe helt annet! Her kommer en outfit jeg har glemt å poste. Jeg har lett etter sokkesko i rød i det som føles ut som en evighet, og ble så glad når jeg så H&M tok inn et parti igjen. De er utsolgt alt nå, så var heldig som fikk hendene mine på et par.. Hva syns dere?
Xx Ingrid 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - FLUFFY FAUX FUR

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Falsk pels - Zara / Jeans - Vero Moda / Veske - Chanel / Hettegenser - H&M (herreavd.)

Hei alle sammen, og god tirsdag! Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, men ville innom å hilse på alle! Tenkte jeg skulle vise dere gårsdagens outfit, før jeg havner på sofaen, hehe. Denne faux furen ønsket jeg meg i fjor, men den var UMULIG å oppdrive, da den ble utsolgt fra Zara med en gang- men her om dagen dukket den opp på Tise, og da måtte jeg bare kjøpe! Tise altså, seriøst, det er jo så genialt.. Kjøpe og selge brukte klær, jeg digger det. Bra for miljøet og lommeboken PLUSS at det dukker opp ting du ikke finner andre steder. I dag fikk jeg to på jobb til å laste ned appen også, hehe. Flere som blir hekta nå, tipper jeg...

Uansett! Nå skal jeg spise en god middag (Jon har vært så snill og laget til jeg kom hjem, mmm), og så skal jeg ligge på sofaen resten av kvelden. Forresten! Det har kommet massevis av snø her, og jeg elsker det! Vinteren er så koslig, og jeg liker at det endelig er minusgrader og snø ute. Er vel ikke lenge til jeg nynner på julesanger og baker pepperkaker her hjemme nå... Neida. Joda :)

Ønsker dere alle en fin kveld videre!
Xx Ingrid

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - KJÆRESTEN MIN HATER DENNE..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKjole - Ganni / Veske - Zara / Sneakers - Vans / Smykker - Jane Kønig

Åh, long time no outfit.. Denne uken har jeg ikke fått postet en eneste antrekkspost, og det syns jeg er skikkelig kjipt. Men! I går fikk jeg endelig fått tatt noen bilder til dere. Som dere kanskje leste i forrige innlegg var vi på konsert med Kristian Kristensen i går, og fy flate altså! FOR en konsert- og FOR en stemme. Jeg har hørt veldig my på musikken hans, og hørt at han var bra live, men jeg ble helt satt ut jeg. Helt rått! Om dere ikke har hørt særlig på han før, anbefaler jeg å sjekke han ut på Spotify! Jeg er sikker på at dere kommer til å digge det..

Uansett! Tilbake til outfitsnakk, hehe. Dette hadde jeg på meg på gårsdagens konsert. Jon hater (mildt sagt) "rumpetaska", men shitau- jeg syns den er dødskul jeg.. haha! Gutter og mote, vet dere..  Hva syns du?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - THE PINK COAT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kåpe - Bik Bok / Skjerf - Holzweiler / Veske - Cala Jade / Boots - H&M / Hatt - Hallhuber

Hei, og god fredag til dere! Denne uken har bare flydd forbi, og jaggu er det snart helg igjen også. Jeg har fri, og det blir veldig godt. Kjenner jeg har lyst til å reise vekk, bare gjøre noe annet.. Føler Hamar blir for lite til tider.. Men vi får se om tiden strekker til. Helgen flyr jo forbi så raskt.. Uansett! Hvor RÅ er denne kåpen? Stor favoritt hos meg i alle fall, elsker at den matcher Holzweilerskjerfet mitt også. Hihi! Nå skal jeg kjempe meg gjennom et par timer til med jobb (innlegget er forhåndsskrevet), så snakkes vi senere i dag.

Og du! Ikke glem spørsmålsrunden jeg har gående, hvor Jon svarer. Du finner den HER ❤️
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - WHO LET THE DOGS OUT?

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCGenser - OOTD / Jeans - Monki / Boots - H&M / Veske - Hallhuber

Tenkte jeg skulle vise dere bootsene fra forrige innlegg i en outfit også! Her har jeg stylet de sammen med mom jeans og collagegenser. Kult, ikke sant? Denne genseren har blitt en stor favoritt hos meg. Elsker motivet (hallooo elsker dyr) og kvaliteten. Den er supermyk og god, så denne kommer jeg til å bo i fremover. Hihi! Ellers skjer det ikke så mye. Jeg er hjemme alene, for Jon er bortreist gjennom jobb. Kjeder meg i hjeeel, for å si det sånn. Men han er hjemme igjen på fredag, så det skal jeg vel overleve, hehe. Har vel bare godt av å kjede seg litt også, selv skal jeg prøve å bruke tiden på blogg og kattekos (fin kombo). Haha..
 

Ønsker dere alle en fin onsdagskveld videre <3
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - SKIKKELIG BLÅMANDAG

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kjole og genser - Ganni / Boots - Bianco (Camilla Phil) / Veske - Chanel / Hatt - Hallhuber

Denne genseren har blitt en stor favoritt hos meg. Jeg elsker virkelig fargen, formen, ullet.. Ja, alt. Her har jeg stylet den over en wrap-kjole og til boots. En kul kontrast, spør du meg! Uansett. I dag har jeg hatt en skikkelig blåmandag.. Startert morgenen med hodepine (plages veldig med det rundt årstidsskifte), og har derfor sovet dårlig i natt. Det resulterte i alt for lang slumring, og at jeg nesten forsov meg til legetimen jeg hadde i dag tidlig. Legetimen gikk så som så, men det kan jeg fortelle dere mer om senere. Resten av dagen har jeg egentlig bare surret rundt, gått inni ting og bare vært helt fjern. haha! Kjenner det er mandag, for å si det sånn.. Nå er jeg omsider hjemme igjen, og resten av kvelden tilbringes på sofaen.. Det kjenner jeg er enda godt, hehe.

Ønsker dere alle en fortsatt fin mandag! 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - MIX FEMININE OG LAIDBACK KLÆR

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hettegenser - H&M (Herreavdeling) / Sneakers - Vans / Skjørt - Ganni

Jeg elsker å mixe femineklær med litt mer laidback tilbehør. I dag ble det dette fine skjørtet sammen med hettegenser og Vans. Kult, ikke sant? Veldig enkelt, og noe man kan slenge på seg i farta. I dag har jeg egentlig ikke så mye på hjertet, føler jeg fikk en skikkelig utblåsning her i går (les innlegget HER). Noe frustrert og opprørt, men føler meg bedre i dag :-) 

Ønsker dere alle en fin onsdag, så snakkes vi mer siden!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - ELSKER DENNE KOMBOEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sneakers - Vans Old Skool / Strikk og skjørt - Ganni / Veske - Chanel / Iphonedeksel - Ideal Of Sweden

Glemte helt å vise dere denne outfiten fra forrige helg! Her var håret litt blondere, hehe, men syns denne komboen med strikk og skjørt er så fin at jeg måtte vise det likevel. <3 Nå ligger jeg og Jon som to slakt på hver vår side av sofaen, mens vi spiser godteri og ser film. Vi har vært ute å spist pizza, så resten av kvelden skal vi bare slappe av. Fredagen sin det! Jeg har faktisk fri i helga, og i morgen skal jeg å gå i fakkeltog mot pels. Håper å se flere av dere der. Uansett, ønsker dere alle en fin helg, så snakkes vi mer siden!

Hva syns dere om antrekket? Skal dere gå i fakkeltog?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - JEG ELSKER LEOPARDTRENDEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hatt - Hallhuber / Hoodie - Cubus / Jeans - H&M / Sko - Second Female / Kåpe - Ganni 

Bare innom å poster en liten outfit, jeg! Leopardmønster er uten tvil et av høstens it-mønster, og jeg har hvid meg på trenden for lengst. Denne kåpa fra Ganni er siste tilskuddet i samlingen, og jeg elsker den! Kåpen fikk jeg i tiiiidlig bursdagsgave fra Jon, og jeg er veldig fornøyd med det. Funfact: jeg får alltid gaver typ to måneder før bursdagen min, for jeg er superutålmodig/nysgjerrig og klarer ikke vente. Har bursdag 26.november... Stakkars Jon. Haha! Anyways.. I dag starter jeg i utgangspunktet klokken to på jobb, men er på vei dit allerede nå til tross. I dag skal nemlig etterveksten farges, og det blir veldig godt! Har gått alt for lenge, så begynte å bli på høy tid for å si det slik. Viser dere resultatet senere <3

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - JEG HAR KJØPT MEG STRIKKEGENSEREN ALLE SNAKKER OM

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSkjerf - Holzweiler / Strikk - Ganni / Jeans - H&M / Sko - Superga / Hatt - Hallhuber 

God mandag fininger! Ny uke, nye muligheter- eller hva? Jeg liker egentlig mandag veldig godt, spesielt når det er så fint ute om dagen. Høsten er nok min favorittårstid, og jeg digger at jeg endelig kan pakke meg inn i deilige strikkegensere og skjerf. Som dere sikkert ser har jeg kjøpt meg Ganni Faucher, som jeg har ønsket meg i en evighet. Jeg har jobbet hardt i det siste, så følte jeg fortjente den. Hehe! Lov til å unne seg litt innimellom, selv om prislappen er litt stivere.. :-) Ellers i dag er ikke planene store. Jeg jobber, og når vi kommer hjem skal vi ordne en del i leiligheten. Vi har endelig fått på plass garderobeskap i gangen, men det må til noen små justeringer før det blir helt bra. Viser dere når vi er ferdige! <3 

Ønsker dere alle en fin mandag videre, så snakkes vi mer siden!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - VILLE IKKE GÅTT I DET SELV

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Pants - By Malene Birger / Tee - Ganni / Leather jacket - Hallhuber / Bag - Chanel / Sneakers - Nelly

Når jeg spurte Jon om han likte buksene mine fikk jeg til svar "joda, men ville ikke gått med de selv". Haha! Kanskje ikke for alle, men jeg digger de. Buksene kjøpte jeg faktisk på et bakgårdssalg av Darja Barannik, så da er det jo litt ekstra stas! I dag starter jeg ikke før klokken to på jobb, så har prøvd å få gjort unna masse blogg-ting før den tid. Det er virkelig vanskelig å kombinere blogg og fulltidsjobb, men jeg syns det er så gøy- så da prøver jeg alt jeg kan for å få det til å gå. Da må man benytte til alle timene av døgnet man ikke er på jobb til å blogg, hehe. Slik ble det i dag også, men jeg koser meg når jeg holder på, så er det jo veldig greit :-)

Ønsker dere alle en fin mandag videre! Og forresten! Hva syns dere om buksene mine? Hehe..
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - THE SOCK BOOT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sock boots - Zara / Jeans - H&M / Strikk - H&M / Bag - Zara / Smykke - Jane Kønig

Hei, og god helg til dere! I helga har jeg faktisk fri, men ingen planer. Litt rart, siden vi alltid har noe på agendaen, men også veldig godt. Eller, i kveld skal vi faktisk til søsteren til Jon, Aase, så litt planer har vi jo. Vi skal bare spise litt mat, spille spill og kose oss. Veldig chill, med andre ord! Fredager er hellig for meg, da må jeg se gullrekka på tv, spise masse godteri og bare ligge i sofaen hele kvelden. Haha! Flere som er slik eller? Orker aldri å gjøre noe på fredagskvelder.. Men uansett! Dette er dagens outfit. Skoene så dere jo i forrige innlegg, men syns de ble så fine til ripped jeans og rød strikk. I love it!

Ønsker dere alle en fin fredag videre, enten om dere tilbringer den på sofaen som meg, eller ute på livet, hehe!
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - FAUX FUR

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Lue - H&M/ Jakke - Gina Tricot (gammel) / Jeans - H&M / Boots - H&M / Veske - Chanel

Høsten er her for fullt, og jeg elsker det! Alle de fine fargene, den deilige luften.. Så friskt og godt ute! På kvelden kommer det endel nedbør her, og da er det ekstra godt å sitte inne under pleddet mens man hører regnet pisker på ruta mens man ser en god film eller blogger. Fordelen med at det blir litt kaldere ute er jo at man kan dra fram alle de deilige høstjakkene sine, slik som denne jeg har på i dag. Fuskepels, så klart, men så varm og god likevel! 

Hva syns dere? 
Xx IngridSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - FLOWER POWER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hettegenser - Cubus / Skjørt - Ganni / Sneakers - Adidas / Veske - Chanel

Hei dere! <3 Tenkte jeg skulle titte innom å si hei, samt vise gårsdagens outfit! I går suste vi rundt å gjorde alt og ingenting hele dagen, men vi fikk tatt oss en liten runde i sentrum også. Der ble det en tur på café, samt en liten outfit-shoot! Like etter disse bildene ble tatt begynte det å regne, så litt upraktisk med skjørt kan man si.. men man må vel lide litt for skjønnheten, er det ikke det man sier? 

Ønsker dere alle en fin mandag! 
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - LOVE DOG

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Faux fur - Lindex / Tee - Ganni / Jeans - Pieces / Boots - Nelly / Bag - Zara

Goood lørdag fininger! Endelig helg, eller hva? Jeg har bare fri en dag, men godt er det likevel.. I dag fikk jeg Jon til å ta noen bilder av antrekket mitt før jobb, så tenkte å vise dere det. Litt trøtt i trynet, men det får bare være, hehe! Elsker denne jakken forresten. Jeg kjøpte meg i utgangspunktet en annen faux fur i leopardmønster (som jeg viste dere her for noen uker siden), men når jeg kom over denne måtte jeg bare ha den! Perfeksjon..

I kveld har jeg ingen planer. Jon er ute på eventyr, men jeg var så sliten etter jobb at jeg bare ble hjemme. Godteriskålen er full, og jeg har satt på en god film som ruller i bakgrunnen. Lørdagen sin det! 

Hva syns dere?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

EN PLASS Å SKRIVE NED TANKER OG IDEER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCAlmanakk - HER / klokke - Dyrberg Kern / Diverse - Lagerhaus 

For noen uker siden dukket disse fine opp i postkassen! Jeg har så mye på agendaen om dagen, og har oppdaget at jeg er helt avhengig av å skrive det ned et sted for å ikke glemme alt jeg har av planer. Disse laget jeg selv på personligalmanakk.com, og jeg syns de ble skikkelig fine! Solsikker er en stor favoritt her i huset, så det måtte jo nesten bare bli fremsiden, hehe! Jeg bestilte meg en planlegger og en notatbok for å skrible ned bloggideer og tanker i. 

Hva syns dere? Jeg ble veldig fornøyd, hehe! 
Xx Ingrid

 

OUTFIT - THE FUTURE EQUALS FEMALE

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Skjørt - Ganni / Tee - NAKD / Sko - H&M / Klokke - Mockberg / Veske - Zara

Hei dere. Jeg er fremdeles syk, derfor har det blitt litt dårlig oppdatering de siste dagene.. Heldigvis har jeg noen upubliserte antrekk liggende, så tenkte jeg skulle vise dere ett av disse i dag (jeg ser med andre ord IKKE slik ut i dag, haha)! Dette skjørtet fra Ganni har blitt en stor favoritt hos meg. Det gjør så mye med et antrekk, og jeg syns det blir så kult når man bryter det opp med litt kule farger og sko! Det er kaldt ute, og alle de fine fargene høsten har å by på begynner å dukke opp. Dette skjørtet er perfekt på denne årstiden, men t-skjorten må nok byttes ut med en varmere genser om ikke lenge. Akk ja, jeg tviholder på sommeren litt til..

Nå skal jeg straks av gårde til legen.. frykter at jeg har fått bihulebetennelse eller influensa, men krysser fingrene for at det bare er snakk om en forkjølelse. Oppdateres mer senere!
Xx Ingrid

 

OUTFIT - THE PERFECT DRESS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Skinnjakke - Hallhuber HER (sponset) / Kjole - Envii / Sneakers - Adidas / Klokke - Mockberg (sponset)

Hei igjen, fine lesere! Jeg ligger fremdeles paddeflat i sengen, så disse bildene er ikke fra i dag, haha! Jeg hater å være syk, så selv om jeg sa til meg selv at jeg skulle ha bloggfri i dag, så kommer det et innlegg likevel. Vel, denne outfiten hadde jeg på når jeg var på event med Ideal Of Sweden forrige helg. Glemte helt å poste den, men det passet jo egentlig bra siden jeg mildt sagt ikke er fotogen i dag.. Syns denne kjolen fra Envii er SÅ fin, og hvor kul ble den ikke stylet ned med skinnjakke og sneakers? Ah, love it!

Hva syns dere?
Xx Ingrid

HOCKEYFEBER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei fininger! Det er en syk Ingrid som blogger i dag. Har brygget på en forkjølelse en stund, og i natt slo den til for fullt. Blæh! Jeg er vel ikke den eneste som IKKE har tid til å bli syk nå? Så mye som skjer fremover, så det var skikkelig typisk. Får håpe det er en kortvarig greie.. Uansett, i går var vi på hockeykamp. Jeg har jo flyttet til Hamar, så får prøve å integrere meg så godt jeg kan, haha! Her i byen er det hockeyfeber så til de grader, så det var morsomt å få med seg kampen (selv om formen ikke var helt på topp). Storhamar vant 4-1, så det var veldig gøy! 

Nå skal jeg pakke meg inn under dyna, dytte i meg masse paracet og bare sove.. Så snakkes vi mer siden!
Xx Ingrid

SLIK FÅR DU EN FIN OG KALD BLONDFARGE

SAMSUNG CSCHei! Jeg får daglig spørsmål om hvordan jeg har oppnådd hårfargen jeg har. Det er ikke noe hokus pokus, men det ligger mye tid og tålmodighet bak, og i dag tenkte jeg å fortelle dere hvilke steg jeg har vært i gjennom for å få denne fargen! Dette innlegget har jeg skrevet tidligere, men siden så mange spør tenkte jeg å repetere meg selv litt, hehe! Som frisør har jeg testet ut mye, og derfor vet jeg hva som funker for meg! Lengre ned i innlegget skriver jeg litt om hvordan man enkelt kan vedlikeholde den :-)

Okei, før vi begynner er det viktig å nevne at det som passer mitt hår- ikke nødvendigvis passer ditt.
Her spiller tidligere behandlinger og hårkvalitet en stor rolle, så jeg anbefaler alle å spørre en frisør om råd! Det er gratis, og de har mulighet til å se på håret ditt og anbefale farge som er skreddersydd til ditt hår.

SAMSUNG CSC

- FOR Å BLI BLOND - 

Uansett! Jeg har jo alltid vært veldig lys i håret, dog noe varmere. For et par år siden bestemte jeg meg for å farge bunnen mørk, og da var det gjort. Jeg hadde alt fra helbrunt hår, til ombre og balayage i over et år, så når jeg ønsket å bli lys igjen var det mye farge som lå under. En stor prosess med andre ord! 

Tuppene mine var allerede blonde, så av den grunn la vi kun striper (tett i tett) i bunnen. Jeg lot håret hvile, og gjentok prosessen etter en uke. I mellom tiden kuret jeg håret mye, unngikk glattetang og føning og kammet ikke håret når det var vått (hårstråene er mer mottakelige for slitasje når håret er vått). Når håret hadde hvilt seg nok helbleket jeg etterveksten med lav vannprosent. Jeg hadde endelig blitt blond igjen, men håret var relativt gult enda. Jeg ventet en måneds tid igjen, og helbleket håret enda en gang- denne gangen med laveste vannprosent (no lift). Deretter la jeg et skyll over for å få det så kaldt som mulig (en farge som tas i vasken, når håret er vått. Vannet tar da plass i skjellaget og fargen blir mer semi-permanent). Da brukte jeg Wella Illumina i fargen 10/89. En fantastisk fin farge som gjør håret kaldt, men ikke for grått! Den trenger ikke å virke mer enn 5-10 minutter, og håret får et nydelig gråskjær. 

Jeg hadde en lang bob i utgangspunktet, men etter alle behandlingene måtte jeg klippe det til en kortere bob i stedet. Å bleke håret så hardt sliter ekstremt mye, og det er kjempeviktig å la det hvile og ikke minst å klippe det regelmessig. Dette kommer ikke på en behandling, og man må sette av både tid og penger!

SAMSUNG CSC

Når fargen endelig er oppnådd trenger jeg ikke gjøre særlig annet enn å vedlikeholde den. Jeg tar etterveksten ca. hver 6. uke. Da bruker jeg som sagt Wella Illumina i fargen 10/89 som et skylll i hele håret, men lar den virke noe lengre i etterveksten. I mellomtiden bruker jeg Fudge Clean Blonde (HER) rundt hver 3. gang jeg vasker håret. Det er virkelig den BESTE lillasjampoen på markedet- og tro meg, jeg har testet mange. Denne nøytraliserer og fjerner gulskjær fra blondt hår, samtidig som den inneholder fuktighetsgivende Guarana. Denne er effektiv og svært pigmentert, og skulle man være så uheldig å la den være i litt for lenge (lillaskjær i håret) så er det heldigvis lett og vaske ut igjen! Håret mitt er såpass blondt og porøst at jeg lar den kun virke i 2-3 minutter for å oppnå ønsket resultat. 

Ellers kurer jeg håret to ganger i uka, og varierer mellom fuktighet og protein. Håret trenger begge deler, men klarer ikke å holde på fuktigheten uten proteiner, så de to henger litt sammen. To av mine favorittkurer er Fudge Dynamite (HER) og Joico K-Pak deep Penetraiting Reconstructor (HER),

Jeg bruker også fargebevarende sjampoo av den enkle grunn at en sjampo som ikke er egnet på farget hår, stripper håret for all farge. Du vasker bokstavelig talt investeringen din rett ned i sluket. Jeg kjenner utrolig mange (både kunder og venner) som bruker tusenvis av kroner på å få den perfekte hårfargen, for så å bruke billig sjampo når de vasker håret.. Det finnes mange gode fargebevarende sjampoer og noen av mine favoritter er Joico K-pak Color Therapy (HER) og Tigi Catwalk Fashionista Violet shampoo (HER). Sjampoen fra Joico K-Pak er fargebeskyttende og gjenoppbyggende for håret! Den er med på å doble (!!) levetiden på fargen din, som samtidig også beskytter mot fremtidig skade. Sistnevnte inneholder et snev av lilla pigmenter, som gjør at fargen holder enda lengre, samtidig som den inneholder perleektrakt og rismelk.

SAMSUNG CSC

Mye informasjon her nå, denne frisøren har MYE på hjertet, hehe! Men da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på! Skulle det være noe mer så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare etter beste evne :-)

MIN FAVORITTJAKKE I HØST

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jakke - H&M / Jeans - Vero Moda / Tee - Zara / Sneakers - Adidas

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og digg er det. Vi er litt usikre på hva vi skal finne på i kveld, men akkurat nå står det mellom kino og vors, så får vi bare se hvor vi ender opp i løpet av kvelden. Uansett! Fikk Jon til å knipse noen bilder når jeg kom hjem i sted, da jeg tenkte å vise dere den nye jakken min! Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker leopardmønster, hehe. Syns det er så edgy og kult, og siste tilskudd i samlingen er denne kule faux furen fra H&M. Skikkelig varm, myk og god- perfekt nå til høsten! 

Hva syns dere?
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - BALLOON ARMS

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Skjorte - Zara / Jeans - Vero Moda / Sko - Nelly / Smykke - Jane Kønig og Sif Jakobs

Hei fininger! Beklager sen oppdatering, men jeg har jobbet sent i dag, og siden har det gått i ett. Jeg har dog rukket å ta antrekksbilder mellom slagene, så ville vise dere de før jeg tar kveld! Jeg jobber sent i morgen også, men kjenner det skal bli godt med en god natts søvn nå!

Ellers ville jeg bare ønske dere en fin torsdagskveld videre!
Xx Ingrid

MITT SISTE LOPPIS FUNN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Topp - Ganni / Jeans - Weekday / Smykke - Jane Kønig / Klokke - Mockberg 

På søndag tok vi turen inn til Hamar, da det til min store glede var loppemarked i sentrum. Som dere sikkert vet er jeg veldig fan av gjenbruk. Jeg kjøper mye brukt, selger eller gir bort det jeg ikke har bruk for lengre og er stadig vekk innom Fretex og andre bruktbutikker. Man kan jo finne så mye fint! Og best av alt; det er bra for miljøet. Denne toppen fra Ganni fant jeg på et stativ til kun 150 kr. Altså! Ganni er jo mitt favorittmerke, så dette var jo virkelig et kupp! Jeg elsker å ha et skap med en blanding av nytt og gammelt, hvor klærne har en historie <3

Noen av dere som handler brukt?
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - THE SKIRT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Genser og skjørt - H&M / Sneakers - Adidas / Veske - Chanel

Hei dere! Har dere en fin tirsdag? Selv har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, så tok likså greit noen bilder av antrekket mitt i samme slengen. Det er så skiftende vær her, så sekunder etter disse bildene ble tatt høljet det ned.. Nå sitter vi inne,og skal snart til å spise taco og se film. Litt helg i hverdagen, er vel lov? Hehe..

Ønsker dere alle en fin dag videre!
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT - HALLHUBER

I samarbeid med Hallhuber

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

Jakke - Hallhuber (HER) / Tee - H&M / Bukse - Hallhuber (HER) / Hatt - Hallhuber / Boots - Zara / Veske - Chanel

Okei, hvor kul ble ikke denne looken? Digget kontrasten med det røde, og har forelsket meg helt i denne kåpen og buksen fra Hallhuber. De har sendt meg så sykt mye kule klær, og dette er bare noen av mange favoritter. Gleder meg til å vise dere resten også! Hallhuber har butikker på blant annet Steen & Strøm i Oslo, samt Nordre gt. og Solsiden i Trondheim. I tillegg har de nettbutikk, så ingen grunn til å deppe om det ikke er butikk i nærheten av der du bor. Dere finner hele utvalget til Hallhuber HER!

Hva synes dere?
Xx Ingrid

DET NYESTE TILSKUDDET I GANNI-SAMLINGEN

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kjole - Ganni / Smykke - Jane Kønig / Klokke - Mockberg

Åh, jeg elsker Ganni sine kjoler, og når vi var i Oslo i går var jeg så heldig å få denne i jubileums-gave fra Jon Håvard. Iih! Syns Ganni har SÅ mye fint, og nå gleder meg til å bruke denne masse fremover. Ser den for meg med ullgenser over, eller bare alene med en skinnjakke. Like fin til sneakers som pumps. I'm in love <3

Hva syns dere?
Xx Ingrid

BLI BEDRE KJENT MED MEG!

SAMSUNG CSC

Nå som jeg har begynt å blogge for side2, tenkte jeg det kunne vært gøy å kjøre noen spørsmål slik at dere blir bedre kjent med meg! Syns slike innlegg er morsomme og både lage samt lese, så håper det faller i smak hos dere også!

1. Hva har du på deg akkurat nå? T-skjorte og mom jeans. Min favorittkombo!

2. Hva får deg til å brekke deg? Matrester. Usj. Syns det er ekstra ekkelt hvis det er våte matrester i vasken, da får jeg Jon til å ta oppvasken. Haha, skikkelig pysete der altså..

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Alle brudd er kjipe spør du meg, men jeg har ikke opplevd et 'fryktelig brudd' i den forstand. Heldigvis!

4. Hvor høy er du, og hvor mye veier du? Vekten min ANER jeg ikke, men er rundt 176 cm høy!

5. Hva var det siste du spiste? Vi kjørte innom McDonalds Drive Trough på vei hjem fra jobb.... Nam!

6. Hva gjør du i dusjen? Dusjer?

7. Er det noen du savner? Søsknene mine. 

8. Hvilken jente ville du ha vært for en dag? Tror det hadde vært kult å være katten min Kaylee. Hun er superhyper døgnet rundt, hadde gjort mye for den energien!

9. Favoritt tv-show? The Office! Herregud, like morsomt hver gang.

10. Favoritt artist? Kendrick Lamar.

11. Har du piercing? Nei, men jeg tok hull i navlen på meg selv når jeg var typ 14. Det varte ikke lenge; mamma så den i løpet av noen timer og da var det rett på badet å fjerne den. Takk gud for det..

12. Hva er din favorittsang? M83 - Midnight city

13. Hva sover du i? Truse.

14. Stjernetegn? Jeg er født 26.november, så jeg er skytten!

SAMSUNG CSC

 

15. Hva ser du etter i en livspartner? En livspartner må respektere meg, ha humor, være pålitelig, omtenksom og snill.

16. For å få deg sinna må man? Bruke pels, ikke ønske dyrs beste..

17. Hvem er det du liker minst? Hm... 

18. Hvilke farger liker du best? Om sort ikke telles som en farge må jeg nok si rød! Fresht.

19. Hva drikker du helst når du er ute på byen? Jeg drikker egentlig veldig sjeldent og lite, men om jeg er ute på byen kjøper jeg meg ett glass vin eller en iskald cider. 

20. Hva gjør du når du er lei deg? Ringer Jon. Verdens beste kjæreste, som trøster meg og er der for meg når jeg har det vanskelig.

21. Har du noen tattoos? Nope!

22. Du orker ikke? Å rydde i klærne mine..

23. Har du noen gang vært så full at du har glemt alt? Nei, heldigvis ikke! Men jeg har vært skikkelig full, det har jeg. Å være overstadig beruset tror jeg er en av de verste følelsene jeg vet, så det er ikke ofte dere ser meg drita på byen. For å si det sånn..

24. Turn on ved gutter? At de er høflige og sprer godt humør. Det er turn on for meg!

 

 

25. Turn off? Cocky gutter med alt for god selvtillit. Meh.

26. Har du noen gang operert deg? Opererte når jeg fikk en glassbit i akillesen og ble påkjørt av bil, men har aldri vært gjennom en kosmetisk operasjon! 

27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Jeg gråter fremdeles mye når jeg tenker på katten vår Guri, som vi mistet for noen måneder siden. Det er noe av det værste jeg har vært med på, og jeg savner henne så utrolig mye. 

28. Hvem kunne du tenke deg å gitt en klem? Kongen. 

29. Når sa du at du var glad i noen sist? Nå nettopp, til Jon Håvard.

30. Hvilken bok var den siste du leste? Tusen Strålende Soler.

31. Har du noen gang sett på porno? Ja.

32. Hvilket tv-show så du sist? Dr. Phil (ofc). Min guilty pleasure!

33. Hvem snakket du med sist? Kattene. JA, jeg er crazy cat lady :)

34. Hva står det i den siste sms du fikk? "Sitter ved elefanten"

SAMSUNG CSC

 

35. Hvilket sted kunne du tenke deg å fyttet til? Nå har vi jo akkurat flyttet fra Trondheim til Hamar, og trives godt- men jeg har veldig lyst til å prøve å bo i Oslo!

36. Hvem hjalp du sist? Hundene i Kina. Eller, hjalp og hjalp. Jeg skrev under på underskriftskampanjen og donerte penger. Føler meg litt hjelpesløs, men alle monner drar! 

37. Hvorfor? Fordi det knuser hjerte mitt når dyr ikke har det bra.

38. For å sjarmere deg må man? Være høflig og omtenksom. Det setter jeg høyt!

39. Beste danselåt? Jeg danser aldri....

40. Når ble du sist sinna? Jeg er en liten hissigpropp, så ikke mange timene siden jeg var småsint. Haha..

41. Hva er favoritt godteriet ditt? Stjernemix fra Haribo og Stratos Milky! Åh, nå fikk jeg lyst på.. 

42. Gir du penger til tiggere? Nei, men jeg kjøper gjerne sorgenfri eller =OSLO.

43. Snorker du? Håper ikke det..

44. Har du god selvtillit? Både og! Noen dager føler jeg meg bra, andre dager ikke. Det er vel slik for de fleste..

45. Når hadde du latterkrampe sist? Vi har begynt å se Friends igjen (for N'te gang) og jeg ler så jeg griner gang på gang..

SAMSUNG CSC

TODAYS OUTFIT - LEOPARD KÅPE

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kåpe - H&M / Jeans - Weekday / Tee - H&M / Boots - Zara / Veske - Chanel

Jeg har fått så mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt leopardkåpen min. Den er fra fjordårets kolleksjon hos H&M, og den er minst like aktuell i år. Hadde aldri trodd jeg skulle kle meg i dyremønster (da jeg syns det var superharry før), men det er utrolig hvor fort man tilpasser seg når trender kommer. Haha! Dette er i alle fall min favorittkåpe i høst!

Hva syns du om leopard-trenden?
Xx Ingrid

DETTE SAVNER JEG..

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Er det noe jeg savner fra Trondheim så er det å ha caféer og restauranter i umiddelbar nærhet. Her i Hamar må det liksom planlegges litt mer når man skal ut en tur, men når det er sagt så er det ekstra koselig når man først drar! Her om dagen tok vi turen på Larsen, en kjempekoselig café i Strandgata. Der ble vi sittende i  sola noen timer, bare se på folk og snakke om livet. Ja takk til flere slike dager!
 

Xx Ingrid

VERDENS FINESTE SKO?

ReklameSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sko - Hallhuber HER  (sponset) / Veske - Chanel / Klokke - Dyrberg Kern (sponset)

Okei, I'm in love!! Disse skoene fra Hallhuber er så utrolig fine, og jeg elsker perledetaljene på hælen. Jeg elsker sko med det lille ekstra, og med disse var det virkelig love at first sight! Ikke bare er skoene fine å se på, men også veldig behagelige på foten. Spør du meg blir disse like kule til jeans som kjole, og så de blir nok flittig brukt fremover. Takk til Hallhuber!

Hallhuber har butikker i blandt annet Trondheim og Oslo, og skoene fåes kjøpt der! Hva syns dere?
Xx Ingrid

JEG HAR BLITT SIDE2 BLOGGER!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jakke - H&M / Jeans - Weekday / Boots - Zara / Bag Chanel

Nyheten er ute, å som noen av dere har sett har jeg byttet bloggplattform! Jeg har tidligere blogget for Nouw, men etter to år på siden deres ønsket jeg å prøve noe nytt, og nå har jeg signert kontrakt med Nettavisen/Side2. Jeg har tenkt hardt og mye, men jeg tror dette er det beste for meg og bloggen min. Det er  selvfølgelig veldig skummelt å forlate det gamle og trygge- men jeg følte samtidig at det var på høy tid å gå litt ut av komfortsonen og prøve noe nytt. Bloggingen kommer selvfølgelig til å fortsette som før, så her er det ingen grunn til bekymring, hehe. :-) Jeg har troen på at dette blir veldig bra, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Håper dere vil følge meg på veien videre!
Xx Ingrid

TODAYS OUTFIT

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Topp (kjole) - Vero Moda / Jeans - Weekday / Sneakers - Stan Smith, Adidas / Veske - Chanel / Smykker - Sif Jakobs

Hei fine lesere! As we speak er jeg på vei ut døra til jobb, men tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk først! Toppen jeg har på meg er egentlig en kjole, men siden det er litt kjølig i luften syns jeg den var like fin i jeans. I dag starter jeg sent på jobb, så har brukt formiddagen til å jobbe med bloggen. Skikkelig godfølelse å få unna alt på agendaen før klokka har slått to. Det blir ikke blåmandag med mindre man gjør det til det selv. Enig?

Uansett, nå må jeg faktisk løpe ut døra.. Ønsker dere alle en fin mandag!
Xx Ingrid