GIRLS JUST WANNA HAVE SUN...

Reklame / sponsetSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSUN EARRINGS​ FROM JANE KØNIG
Som dere vet har jeg et skikkelig crush på alle smykkene og øredobbene fra Jane Kønig. De er så fine og klassiske, og jeg går ingen plass uten smykket mitt med Lovetag og J for Jon, og ørene mine prydes alltid av øredobber fra samme merke.. Før jul viste jeg dere mine nye Big Sun earrings (HER), og som jeg nevnte i innlegget den gang, så likte jeg de så godt at jeg vurderte å kjøpe de små også.. Og vel, guess what... Jeg har endelig fått Little Sun øreringene også! Det var virkelig love at first sight, og jeg elsket de SÅ mye at jeg måtte både ha stor og liten. De små er kjempefine alene, men jeg syns også det er kult å style de sammen med de store. Helt perfekte- både til hverdags og fest.. 

Big Sun - HER / Little Sun - HER / LoveTag - HER / Red Letter Pendant - HER

Smykkene fra Jane Kønig er perfekte å gi i gave til en venninne, søster, mor, deg selv(!) eller noen andre du bryr deg om. Smykkene er så enkle og fine, og hva er vel finere enn å gi et smykke med LoveTag av et hjerte til noen man er glad i? Kanskje litt klisje, men gud så koselig! Kanskje du trenger en liten belønning selv også? Disse kan du virkelig kjøpe deg med god samvittighet 🖤Ps.. Alle smykkene fra Jane Kønig kommer i dødsfine bokser... Jeg tar var på alle sammen, og bruker de som pynt her hjemme! To fluer i en smekk, hehe.. 
Xx IngridSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

6 kommentarer

Wow, de var sykt fine! Ganske unike også, kan ikke huske å ha sett noe som ligner på de øredobbene.

Lisabeth: Kjempefine :-D er såå fornøyd med de <3

Wow, nydelige! OG flotte bilder <3

Kristine Larsen: takk <3

Dødskule sko! Er det lov å spørre hvor du har kjøpt de?

frkfrontend: skoene er fra Nelly.com <3

Skriv en ny kommentar