NYE FAVORITTER FRA SKJØNNHETSHUSET

Reklame // Innlegg i samarbeid med SkjønnhetshusetSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

FRØYA COSMETICS - SKJØNNHETSHUSET

Ved forrige besøk på Skjønnhetshuset (hvor jeg fikser neglene mine) fikk jeg med meg et par av mine favoritter fra Frøya. Jeg har jo skrevet masse om merket før, så det er jo ingen tvil om at det er store favoritter hos meg.. Jeg fikk med meg blandt annet Luminous pen, en highlight pen/concealer som inneholder lysreflekterende partikler av et mineral som heter Mica. Jeg syns alltid det er vanskelig å finne concealere som er lyse nok, men denne er altså helt perfekt. Jeg bruker produktet til å fremheve flatterende partier i ansiktet, slik som under øyne, neseryggen og i pannenDen er utrolig lett og blende og etterlater huden feilfri. Jeg har min i farge nr 1, altså den lyseste. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCJeg fikk også med meg favorittleppestiften min og en lipgloss som passet perfekt til. Jeg er jo (mildt sagt) avhengig av leppestift. Her snakker vi ille altså- jeg går nesten ikke ut av huset uten å ha noe på leppene. Av den grunn har jeg virkelig testet ut det meste, og tørr nesten å utnevne meg til en slags leppestift ekspert, haha! Jeg bruker jo de fleste farger, men havner som regel tilbake på fine, nude toner. Det går jo virkelig til alt, og også de fleste makeup-looker. FRØYA Cosmetics Tinted Lipcstic består av 50% pigmenter og 50% fuktighet. Altså, ikke bare er den godt pigmentert- men den smører og pleier leppene i samme slengen. Perfekt nå på vinteren! Den kommer i 11 ulike farger. Jeg har de fleste, men nummer 10 er en stor favoritt her i gården. The perfect nude! I tillegg fikk jeg med meg lipglossen fra samme merke, og den er bygd opp av næringsgivende oljer. De er fuktighetsgivende, rik på Vitamin E og har SPF 10. Denne har jeg i farge nr 7, og de passer perfekt sammen. ❤️ Jeg har også fått testet ut de nye liquid lipsticksene de har kommet ut med i samarbeid med beautybloggere, og jeg er frelst! Jeg har fargen som Sofie Kvelland har laget, og den er såååå fin! Den blir matte, men ikke sticky. Har heller ikke opplevd at den kaker seg, og det er veldig bra! Akkurat slik det skal være, hihi.. 😚

Alle produktene fåes kjøpt hos de flinke jentene på Skjønnhetshuset. Anbefaler dere å ta turen dit, de har så mange gode produkter, og ikke minst behandlinger. Lover det er verdt turen!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER!
Facebook: HER
Instagram: HER
Youtube: HER
 

4 kommentarer

frkfrontend: tusen takk, og lige måde <3

Kristine Larsen: takk, fine! <3

Skriv en ny kommentar