hits

NYTTÅRSFORSETT?

03.01.2018 - 18:00 Ingen kommentarer

SAMSUNG CSCMINE MÅL I 2018

Okei, la oss snakke litt om nyttårsforsetter.. Jeg har egentlig aldri hatt noen, men 2017 har vært en berg og dalbane for min del, og derfor tenkte jeg å sette meg noen i år. Eller.. jeg vil ikke kalle de nyttårsforsetter, la oss heller kalle de mål. Nyttårsforsetter føler jeg er noe man lager seg i slutten av desember og bryter i starten av januar, haha, og det vil vi jo ikke! Derfor kaller jeg det heller mål, så blir de enklere å strekke seg etter. Jeg har ingen planer om å bli en ny meg, for let's face it; that's not going to happen, jeg vil heller bli flinkere på ting som kan gjøre hverdagen min bedre. Nok babling, her er mine mål for 2018.

1. DRIKKE MER VANN
Dette målet SKAL jeg klare. Hvorfor spør du? Jo, fordi vann har en haug med helsefremmende faktorer. Er man dehydrert blir man fort slapp og sliten, så jeg skal drikke mye vann for å holde energinivået oppe. I tillegg er vann bra for hodepine (noe jeg plages mye med), det reduserer risikoen for hjerteattakk, gir bedre hud og fordøyelse, reduserer risikoen for kreft, og ja.. The list goes on. Dette målet burde det være null problem å nå..SAMSUNG CSC2. SLUTTE MED IMPULSSHOPPING
Her er jeg en værsting, og det er verken bra for miljøet eller lommeboken. I 2018 skal jeg kun kjøpe meg klær jeg har ønsket meg lenge, og heller prioritere få plagg i bedre kvalitet. Miljøvennelig og etisk mote, kan vi kalle det. Her er jo second hand også et supert alternativ (som jeg benytter meg mye av allerede). Selvfølgelig, kommer jeg over noe jeg liker og trenger kan jeg jo kjøpe det, men jeg skal bli flinkere til å tenke meg nøye om før jeg drar kortet. Det har nok vi alle godt av. 

SAMSUNG CSC3. SPISE FROKOST
Flere enn meg som skipper frokosten? Altså, jeg har NULL matlyst på morgenen, så det handler overhode ikke om slanking eller mindre kalorier. Jeg bare har ikke lyst på mat, og dette vil jeg så inderlig snu på. Frokost er jo dagens viktigste måltid, så jeg skal bli flinkere til å spise også på morgenen. Jeg blir så slapp og ukonsentrert av å ikke få i meg frokost, og det er det jo kun jeg som kan gjøre noe med. Brødskive frister lite når jeg nettopp har våknet, derfor skal jeg bli flinkere til å lage meg smoothies, frokostblandinger, egg, sunne pannekaker osv.. Who's with me? 

SAMSUNG CSC4. LESE MER - LOGGE AV OFTERE
Jeg elsker å lese, men skylder alltid på at jeg ikke har tid.. I stedet sitter jeg og scroller på Instagram, Facebook og andre sosiale medier, og det blir jo bare for dumt, haha. Nei, i 2018 skal jeg bli flinkere til å logge av PCn, ta frem boka og lese mer. Det er flere grunner til det, bland annet at: du utvikler språket og ordforrådet ditt, det stimulerer fantasien din, gir deg kunnskap (om alt mellom himmel og jord), det er underholdende, du lærer å forstå deg selv og andre, lesing reduserer stress.. og ja, du skjønner greia! Jeg skal lese mer, både magasiner og bøker, og jaggu har jeg lyst til å høre mer på lydbøker også. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC5. JOBBE TIL ANGITTE TIDER
I forrige punkt nevnte jeg at jeg har lyst til å logge av PCn og mobilen oftere, og her kommer dette punktet inn. Jeg har lyst til å bli flinkere å jobbe til gitte tider. Altså, slutte å blogge på kvelden og andre ugunstige tider, og heller sti opp i rett tid på morgenen, jobbe med bloggen i noen timer, og så logge av. Skjønner dere? Som en kontorjobb. Det tror jeg gjør meg mer strukturert og effektiv, og jeg tror nok bloggen har godt av det, hehe.

 

Det var altså mine mål for 2018, og jeg føler dette er veldig gode mål og sette seg. Ikke noe typ "trene mer" eller "spise sunnere", for det klarer jeg aldri å holde uansett. Disse er overkommelige, og jeg tror nok også de kommer til å øke livskvaliteten min- og det er jo det viktigste.
Har du satt deg noen mål? Gleder meg til å høre :-D 
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar