hits

JEG HAR TESTET L´ORÉAL TOTAL COVER

27.12.2017 - 12:27 5 kommentarer

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCINFALLIBLE TOTAL COVER
Nå var det på tide med en liten foundation-test igjen, og denne gangen var det L´Oréal Infallible Total Cover sin tur. Så vidt jeg vet har denne nettopp blitt lansert (?), og jeg fant den kun på nettet- ikke i fysisk butikk. Bare sånn til info! Uansett. Denne foundationen lover å ha total dekkevne, fra hårfestet til brystet, om man skal ikke trenge å påføre den flere ganger. Den inneholder fuktighetsgivende gel, og skal gi en langvarig følelse av friskhet. Inneholder svært konsentrerte kamuflasje pigmenter, men skal likevel føles lett på huden.

Holder den det den lover? Jeg har testet, og her er min dom!

SAMSUNG CSC

+
Den har veldig god dekkevne, og konsistensen er veldig lett. Holder  relativt godt gjennom dagen, men jeg har dessverre ikke noe annet positivt å si... Eller jo! Den er veldig billig, og det er jo bra. Koster vel ikke mer enn 100 kr på nett.

-
Dårlig fargeutvalg! Åh, dette har jeg sagt før, men fargeutvalget er veldig viktig for meg. Så vidt jeg ser finnes denne i 11 nyanser på utenlandske nettsider, men på norske nettbutikker finner jeg bare 5-6. Hvordan så få nyanser skal matche uendelige hudtoner skjønner ikke jeg... Nedtur! Som jeg nevnte ovenfor er det god dekkevne og konsistensen er lett, men når jeg prøver å bygge denne opp føler jeg den legger seg veldig kakete, og at fargen blir mørkere. Jeg bruker for eksempel litt ekstra foundation rundt munnen, da jeg har ekstra mange fregner der, men denne etterlot meg med en foundation-bart. Haha, ikke bra!SAMSUNG CSCMIN DOM
Vel, surprise, surprise.. Denne foundationen falt IKKE i smak hos meg. Fargeutvalg har mye å si, men det som virkelig var make or break for min del var fargebarten jeg fikk da jeg skulle bygge opp dekkevnen. KRISE! Ikke meningen å være negativ, men det er SÅ viktig for meg å være ærlig når jeg tester sminke, og denne levde ikke opp til mine forventninger.. Det er dog viktig å huske at sminke er veldig subjektivt, og at denne kan likevel passe deg og dine ønsker. Derfor er det veldig positivt at den kun koster 100 kr- da skader det jo ikke å teste :-D

Har du testet denne? Hva syns du?
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

5 kommentarer

Malin Våde

28.12.2017 kl.00:41

Aldri prøvd, men bruker denne daglig: https://www.blush.no/product/835476/sminke/ansikt/foundation/loral-paris-infallible-mattefoundation?gclid=CjwKCAiApo3SBRA4EiwAty8i-u6OSI4KA623DaWxBRVVAI5_fDm1w126uCzALn7OOmJHnwr_hKuxVxoCxekQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#. Den elsker jeg! :-)

ingridbjugan

30.12.2017 kl.20:08

Malin Våde: Ja, den er god! Selv foretrekker jeg den orginale, som ikke er matte, men det kommer jo veldig an på hudtype! Gode foundationer begge to i alle fall <3

LifebyCamilla

30.12.2017 kl.20:59

Veldig gøy med et slikt innlegg :D har faktisk vurdert om jeg skal kjøpe den, meeeen nå skal jeg revurdere den :) Skulle likt å se den på, though! :)

ingridbjugan

30.12.2017 kl.21:18

LifebyCamilla: jeg tok bilder med den på, men den foundation-barten fikk meg til å IKKE legge ut bilder, hahah! Huff... gøy å teste, og den kan jo passe deg godt!

LifebyCamilla

30.12.2017 kl.23:00

Ååå, det skjønner jeg! Hehe :)

Skriv en ny kommentar