hits

ALLE JULEGAVENE ER BORTE.... TAKK POSTEN!

21.12.2017 - 21:26 11 kommentarer

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCTAKK TIL POSTEN SOM KLARTE Å MISTE ALLE JULEGAVENE MINE

Altså.. Hvor skal jeg begynne.. I år har jeg vært SÅ flink. Var ferdig med alle julegavene typ 7.desember, lagt mye penger og tanke i hver gave- og gledet meg skikkelig til å gi de til familien min. I år feirer jeg julen i Hamar med familien til Jon, så pakkene måtte sendes til Trøndelag.. Og her starter selvfølgelig styret! Posten har jo informert om at fristen for å sende pakker som skulle komme frem til jul var 16.desember, og derfor tenkte jeg det var lurt å være ute i god tid. Jeg dro på posten på formiddagen 11.desember, i god tro om at pakkene skulle være fremme før julen; men så feil kunne jeg ta. I dag fant jeg ut at pakkene, som jeg pakket i én stor pappeske, er sporløst forsvunnet; og posten aner ikke hvor de er... ARGH! altså, er det mulig? Hvordan kan man miste en diger pappeske på nesten 5 kg? Jeg hadde forstått det om det var et brev, men ikke en diger pakke. Jeg sendte heldigvis med Norgespakke, og da har man forsikring, men det er likevel sykt kjipt. Det er nok et par skuffede småsøsken som ikke får pakken sin på julekvelden.. Selv må jeg punge ut for flere tusen for nye gaver, da jeg ikke får igjen på forsikringen før på nyåret. Jeg bare skjønner ikke hvordan Posten har fått til å miste pakken jeg sendte; og i tillegg ikke har gitt meg beskjed. Det var jeg selv som fant det ut, da jeg stusset på at pakken jeg sendte for 10 dager siden ikke hadde kommet frem. Derfor ringte jeg Posten, som fortalte meg at pakken aldri hadde kommet frem til terminalen engang. ALTSÅ!? Fra postkontoret til terminal burde jo virkelig ikke være noe problem.. *FRUSTRERT*. Skikkelig kjipt er det, men ikke så mye å gjøre med. Noen av dere hadde erfaring med at posten roter bort pakker? Hvor lang tid tok det før dere fikk igjen på forsikringen? Let me know..

Takk til posten, takk for meg; og GOD JUL :)

11 kommentarer

livingdoll

21.12.2017 kl.21:50

Jeg hadde BLITT så forbanna, du aner ikke..! Kan det være at postkontoret (post i butikk heter det vel nå) du leverte pakken på rett og slett har glemt å sende den, tror du? Det ville jeg sjekket opp i. Om ikke må det nesten være noen som har tatt den med seg hjem, tror jeg. En pakke på 5kg kan jo ikke bare forsvinne av seg selv.

ingridbjugan

21.12.2017 kl.21:55

livingdoll: Jeg har vært på postkontoret, og pakken er sendt der fra, det har jeg fått bekreftet.. Har sendt utallige pakker fra postkontoret, aldri hatt noe problem, så de stoler jeg på. Men at den kan komme bort på veien derfra til terminalen, det syns jeg er godt gjort! Tipper det er en som jobber i posten som har hatt det litt for travelt i julerushet; men det er jo ingen unnskyldning, og jeg forventer at pakken kommer til rette eller at jeg får igjen på forsikringen....

Bjørg

21.12.2017 kl.23:17

Ikke gjør som enkelte har gjort: Oppgitt høyere verdi enn det egentlig er på gavene, for å få igjen mer på forsikringen. Pakkene kommer som oftest til rette, og da kan det bli straff på den som har jukset med forsikringen.

ingridbjugan

21.12.2017 kl.23:26

Bjørg: Hei, Bjørg. Det har jeg selvfølgelig ingen planer om å gjøre, så hvorfor dette nevnes stusser jeg litt over? Uansett! Det viktigste for meg er at pakkene kommer til rette, slik at familien min kan få julegavene de har ønsket seg. Gjør den det, så er julen reddet og ingen forsikring nødvendig.
God jul til deg.

21.12.2017 kl.23:54

Skjønner at det er dritt kjedelig. Men skal love deg at de har jævlig mye å gjøre rundt i desember. Og uansett så er det faktisk lett å miste så stor pakke for det er så mye post at man kan lett miste dem. Men igjen dritt kjedelig.

ingridbjugan

22.12.2017 kl.00:36

Anonym: det vet jeg jo (selvfølgelig), men det skal likevel godt gjøres at pakken forsvinner på vei til terminalen. At desember er travel er jo ikke noe nytt, og det var derfor jeg leverte pakken fem dager før fristen de hadde satt. Vi frisører har det travelt før jul vi også, men slurver ikke med saksa av den grunn ;-)

Hmmm

22.12.2017 kl.00:45

Du fikk kvittering, og kan sjekke sporingsnummeret .Ble pakken scannet inn fra der du leverte den, og så aldri sendt videre? Den bør i så fall befinne seg på postkontoret, eller noen der har f.eks.rappa hele pakken. ( Jeg stoler ikke på noen, alt kan stjeles)

Synes det helst er PostNord som har stått for rot de siste ukene, men så begynner jaggu Posten også.

ingridbjugan

22.12.2017 kl.00:54

Hmmm: Jeg har både kvittering og sporingsnummer, og pakken har blitt scannet på postkontoret men ikke noe etter det. Jeg vet det ikke er de på postkontoret, jeg har sendt hundrevis av pakker gjennom de (aldri vært et enste problem), så det har nok skjedd en feil på vei til terminal eller når den kom dit... :-/

byAnne

22.12.2017 kl.15:34

Ååå neiiiii! Så utrolig kjipt! Krysser fingrene for at pakkene kommer til rette :)

ingridbjugan

22.12.2017 kl.17:32

byAnne: såååå kjipt :((( krysser fingrer og tær!

Camilla

26.12.2017 kl.09:53

Syns både posten og PostNord har tatt litt av med å drite seg ut i det siste.. Vi har flere ganger opplevd at pakkene våre havner på et annet sted og er klare for utlevering. Vi bor i Hønefoss, men har fått beskjed om at pakkene kan hentes i Berja som er i Kongsberg, ca 1 time unna.. Tidlig i november bestilte typen en pakke som skulle fraktes med PostNord. Den ble først sendt "feil" til et annet utleveringssted i byen, også ble den returnert til sorteringssentralen i Oslo, for å så skulle sendes til det andre utleveringsstedet i byen. Etter at den hadde blitt returnert fra feil utleveringssted visste plutselig hverken de som returnerte den eller Postnord hvor pakken var .. Den var bestilt fra Sverige, og vi fikk beskjed om at den var kommet til Norge allerede etter tre dager, men vi fikk ikke utlevert pakken før etter nærmere tre uker! Jeg har gitt fullstendig opp å sende ting for jeg føler de aldri klarer å gjøre noe riktig. Og Posten/Bring behandler pakkene som søppel. Er ikke rent sjelden jeg har mottatt pakker hvor jeg kan ta innholdet ut av esken uten å åpne den :( håper julegavene du har kjøpt kommer til rette, eller at de er raske med å gi deg pengene!

Skriv en ny kommentar