JEG HAR TESTET NYX TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION - ER DET EN HYPE?

SAMSUNG CSCSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CSC

- NYX TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION -

Jeg er stor fan av NYX og syns de har mye bra sminke til en god penge. De fleste leppestiftene mine er derfra, og flere av mine favoritt-øyeskygger stammer også fra samme merke. De fleste av dere har sikkert sett make-up guruer verden over bruke NYX Total Control Drop Foundation, og jaggu måtte jeg prøve den jeg også. Er det en hype, verdt pengene eller burde man styre unna? Jeg har testet den, og her er min dom!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CSC - DETTE LIKER JEG -
Jeg liker veldig godt fargeutvalget! Det er alltid et stor pluss, for jeg hater å kjøpe foundation som har dårlig utvalg når det kommer til både dybde og undertone. Da styrer jeg heller unna.. Den er også veldig enkel å fordele, gir et jevnt resultat og sitter bra gjennom dagen. Pipetten er også et pluss, men ikke et must for min del.

- DETTE LIKER JEG IKKE -
Jeg syns foundation er for tynn, og derfor blir det for lite dekkevne. Den kan bygges opp, men jeg føler man må bruke unødvendig mye produkt for å få den dekken man (vertfall jeg) trenger. Dog veldig naturlig, så super for dem som ønsker enn lett foundation. Som jeg nevnte i stad liker jeg tanken bak pipetten, men siden foundationen er så tynn føler jeg det bare blir gris og den renner overalt.  Jeg syns også den er litt dyr (ja, faktisk!!), da flasken kun inneholder 13 ml og koster 219kr. NYX er jo i utgangspunktet et "drugstore brand", og jeg syns derfor ikke prisen matcher innholdet. SAMSUNG CSCSAMSUNG CAMERA PICTURES- MIN DOM -
Så.. Når det er sagt, syns jeg ikke NYX Total Control Drop Foundation er verdt penga. Det er en helt greit foundation, men passer ikke meg og mine behov. Sminke er jo veldig individuelt, og noen foretrekker jo for eksempel mindre dekk og de vil nok like denne bedre enn meg. For meg er den for dyr i forhold til innhold, og jeg føler det blir mye søl siden den er så tynn i konsistensen.. I tillegg må man bruke mye tid og produkt for å bygge opp dekkevnen, og det er et minus for min del. Jeg blir i alle fall ikke å bruke den igjen, da jeg har andre foundation jeg liker bedre.. 

Har du prøvd den? Fortell meg hva du syns i kommentarfeltet! 
Xx Ingrid

SAMSUNG CSC

2 kommentarer

Du er så fiiiin Ingrid<3

Fredrikke Gustavsen: Lige måde, fineste du!! <33

Skriv en ny kommentar