SLIK HAR JEG PYNTET JULETREET

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Juletre - Clas Ohlson / Julekuler - Kremmerhuset, Søstrene Grene og Mestergrønn / Lys - Clas Ohlson

Iih, jeg ELSKER julen, så her har den vært hus i en uke allerede. Dette blir vår første jul i den nye leiligheten, og det er også første gang vi har plass til juletre! Wihu! Der vi bodde før hadde vi ikke så mye plass å boltre oss på, så derfor er det skikkelig gøy å endelig kunne pynte til jul. Vi har gått for kunstig tre av den enkle grunn at kattene syns det er litt for spennende med ekte, og mest trolig hadde klatret i det før vi i det hele tatt hadde blitt pyntet. Men for all del, jeg syns kunstig er tipp topp jeg altså, og dette bruke jeg ikke mer enn 450 kr på.. Skikkelig kupp spør du meg :-) Kjøpte det på Clas Ohlson, og lysene er også derfra. Julepynten har jeg kjøpt litt her og der, men mesteparten er fra Kremmerhuset, Søstrene Grene og Mester Grønn. De har vanvittig mange fine julekuler, og jeg hadde lett kjøpt en haug til om jeg hadde plass. Som dere sikkert ser har jeg gått for gull og hvitt, rett og slett fordi resten av huset har interiør i samme stil/farge. Jeg er stråålende fornøyd i alle fall, og syns det er så koselig her hjemme nå! 

Flere som har begynt pyntingen til jul?
Xx Ingrid
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

7 kommentarer

Anette Sjørlie

Heia!<3 Så fint juletre du har fått, samt veldig flott pynt! : ) Fikk litt jule feeling jeg nå, hehe! :-) Jeg mener du lagde et sådan innlegg for en stund siden, men kan du lage noe ala «Whats on my iphone» 2017 nå?? Skik som Martine & Isabelle?

http://martinelunde.blogg.no/1507297556_p_min_telefon.html

http://m.isabelleeriksen.blogg.no/1508248979_personlig_innblikk_i_livet_mitt__p_min_telefon.html

Artig å kunne se hvordan du har organisert telefonen din! Du virker ekstremt nøye og organisert + trenger tips!

Klem fra Anette fra Skien <3

Anette Sjørlie: Hei, Anette <3 Så hyggelig med fin tilbakemelding! Ja, lagde et sånn innlegg for en stund tilbake, men det er såpass lenge siden at jeg kan godt lage et nytt! Takk for godt tips, innlegg kommer i løpet av uken!

Klem til deg <3

Åååh, så fint! Her var treet pyntet og klart til 1. desember. Vi kjøpte vårt på Rusta og er strålende fornøyd med det. Resten av pynten inkl. lysene kommer fra Rusta og Flying Tiger CPH (som har fåttt såååå mye fin julepynt dette året) og så stjerne fra Clas Ohlson! :-D

Malin Våde: Åh, takk for tips! Skal ta turen innom Flying Tiger jeg også! Klem til deg <3

ingerid Eriksen

Veldig fint juletre :) Tror jeg må anskaffe et slik selv <3

ingerid Eriksen: Takk <3 Superfornøyd, og veldig god kvalitet til den prisen altså! :-D

Anette Sjørlie

Herlig!! <3 Gleda mæ til det kommer!! Nettop kjøpt meg iPhone X! :)))

Skriv en ny kommentar