JULEGAVETIPS - MIN FAVORITT HIGHLIGHTER

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHei, og good fredag til dere! Herregud, enn at det er 1.desember allerede! Tiden går så fort.. Jeg er i alle fall i skikkelig julestemning om dagen, så jeg tenkte rett og slett å komme med et nytt julegavetips til dere! Så ut som at det forrige innlegget med tips ble godt likt (du finner det HER), så da blir jeg nok å lage flere slike innlegg. I dag skal jeg tipse dere om Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sugar, og Blush Kit Radiant! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker ABH, og men disse to produktene har jeg blitt så glad i at jeg må bare dele de med dere. SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCABH Glow Kit Sugar:
Verdens fineste highlightere!! Jeg har jo en haug glow kits fra Anastasia fra før, men denne ble jeg SÅ positivt overrasket over. Kitet består av 4 metalliske highlightere som gir fantastisk glød. Fargene er som følger: 

Marshmallow: hvitt gull
Gumdrop: duokrom rosalilla
Buttersvhotch: Honninggull
Starburst: Isrosa

Selv bruker jeg Anastasia sin A23 børste (den er fantastisk til å påføre highlight, føler det blir mye mer intenst), men man kan også bruke en vanlig fan-brush. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCABH Blush Kit Radiant: 
Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; bruk blush, jenter!! Jeg føler ansiktet blir så flatt uten, og disse er kjempefine og nøytrale. Perfekt for en frisk look som ikke blir for mye. Jeg er helt avhengig, og går ingenplass uten litt blush i kinnene. Det lille ekstra, kan du si :-) Fargene er som følger:

Spoiled: kjølig rosa med gullglans
Coastline: silkemyk korallfarget fersken
Breeze: silkemyk rose
Terrace: silkemyk høyrød fersken. 

Fargene er nydelig, og perfekt på nordisk hud. Fargene er diskré, og ser så naturlige ut! De har også et kit som heter Gradient som er perfekt på mørkere hud; den anbefales for de med litt mer farge.

SAMSUNG CSCPerfekt julegave til mor, søster, venninne- you name it! Du finner produktene HER <3 Og forresten! De er også fine på øyelokkene- jeg har brukt Blush Kit som øyenskygge i dag. Love it!

3 kommentarer

Håndballgutt

Hei. Kan du lage et innlegg om at vi skal på håndballtrening?? Har du sjekket hva du har av håndballutstyr?

Takk for tips :) Flotte bilder. Jeg har et spørsmål om noe annet: Forsøkte lilleshampo (fudge sin) i hår som ikke er behandlet med striper, farging e.l. for å fjerne gul/ oransjeskjær ( som er naturlig). Vasket håret med renseshampo først. Så fudge lilleshampo i ca 2 min uten noe virkning. Så da er mitt spørsmål: Virker ikke lilleshampo i ubehandlet hår? Eller var det fordi håret var vått at det ikke virket? Evt for kort virketid? Håper på svar fra deg :) Ha en fin helg. Stor klem!

Så fin den var på deg! Aldri prøvd den selv, men vært moro å prøve den :-)

Skriv en ny kommentar