TODAYS OUTFIT - FØLER MEG SOM EN KJERRING

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kåpe - Zara / Jeans - Monki Kimomo / Hettegenser - H&M / Sko - Mango

Good onsdagmorgen, jenter (og gutter)! I dag tenkte jeg å dele en outfit jeg tok for noen uker siden. Jeg ble ikke fornøyd med disse bildene, men siden det er fullt snøkaos i Brumunddal i dag må de nesten deles likevel, hehe. Jeg elsker at det snør ute, og håper det blir liggende en stund. Tror faktisk det er meldt regn igjen allerede i morgen, så krysser fingrene for at vi slipper det! Jeg har julestemning jeg, og det slår liksom aldri feil; jeg får det i november, og når julen nærmer seg har den forsvunnet for lengst..

Nå sitter jeg å hører på P3 Morgen (jeg elsker å høre på radio på morgenen), drikker kakao og koser meg med blogg. Jeg har fri i dag på grunn av hoften min, og det kjenner jeg er godt, for den er skikkelig vond om dagen. På mandag var jeg på MR, trodde jeg skulle ta av hoften, men så viste det seg at det var akillesen som skulle scannes. Det var nok greit, for jeg er overbevist om at om vi finner ut som hva som feiler akillesen min (som jeg kuttet for snart 10 år siden), så finner vi nok også ut hva som feiler hoften min (som jeg ble påkjørt i). Tipper det er snakk om over- eller feilbelastning, men hadde vært fint å finne ut hva som er problemet.. Fysioterapi har ikke funket, så spent på hva alternativet er.. Ulykkesfugl sa du? Ja, sa jeg... Haha! Det komiske er at hoften min er så vond, så selv om jeg er veldig vant til å gå i høye hæler, og gikk med det til hverdags hele tiden før, så må de rett av etter outfitbildene er tatt. Føler meg som en gammel kjærring! Jaja, sånn går no dagan :-)

Ønsker dere alle en fin dag videre i alle fall! Snør det hos deg? Let me know!
Xx Ingrid

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

3 kommentarer

Snubla over bloggen din, og herreguuud så flink du er på hår og sminke!! Du har ikke tilfeldigvis en sminkevideo på lur? Blir så nysgjerrig på hvilke produkter du bruker for å få det så fint :)

Kult antrekk! Er kåpen kjøpt nylig?

Mie: Takk <3 Nei, den er 2 år gammel :-( Men jeg har akkurat lagt den ut for salg da den har blitt for liten til meg, så ta gjerne turen innom min Tise <3

Skriv en ny kommentar