hits

UKEN SOM GIKK - UKE 46

20.11.2017 - 12:58 Ingen kommentarer

SAMSUNG CSC

Hei, og god mandag! Nok en uke er forbi, og jeg tenkte som alltid å ta en liten oppsummering av uken som har gått! Denne uken har egentlig vært en liten berg og dalbane, god blanding av opp- og nedturer. Om du vil vite hvorfor, er det bare å lese videre; 

AKKURAT NÅ: Sitter jeg i pysjen og blogger. Jeg har akkurat sminket meg og spist frokost, så selv om pysjen er på har jeg vært våken lenge altså, hehe. Jeg starter seint på jobb i dag, så prøver å få unna litt blogging før jeg tar bussen inn til Hamar. I kveld etter jobb skal jeg på MR av hoften min, så jeg har nok en lang dag i vente. 

UKENS OPPTUR: I helgen har det skjedd mye gøy! Først Astrid S på fredag, så CC Awards på lørdag. Kjempemorsomt! Er så glad for at det endelig begynner å skje litt her, vinteren byr jo ofte på mange festligheter, og det liker jeg!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCUKENS NEDTUR: Det må jo bli hoften min. Jeg har hatt plager med i mange år, og jeg håper de finner ut hva som er feil snart. Eller, jeg vet jo hva skaden kom av (påkjørselen), men den burde jo være bra innen nå.. Som sagt blir det MR i kveld, og da krysser vi fingerene for at de finner ut hva som er problemet! Sist gang jeg var på MR, for litt under et år siden, fant de en muskel og senefeil.

NESTE UKES MÅL: Henger litt sammen med ukens nedtur det her altså, men neste ukes mål er å høre etter når kroppen sier stopp.. Hvile litt mer.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCUKENS KJØP: Den nye kjolen min som jeg vise dere i går! Innlegget finner du HER. Denne blir mye brukt fremover, perfekt julekjole.

UKENS CRAVING: Jeg har KUN spist junkfood hele uken, og jeg føler meg såå dritt. Haha! Cravings denne uken må bli en sunn smoothie, eller fisk eller noe. Kanskje litt grønnsaker også. Jeg trenger det.. 

SAMSUNG CSCUKENS ANTREKK: Ukens antrekk finner du HER og HER 

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT: I går skrev jeg jo en liten review om Gigi Hadid x Maybelline sine lip kits, så tror jaggu det må bli de jeg altså! De var veldig gode, selv om det var småting jeg ikke likte helt. Om du vil lese hva jeg syns, finner du innlegget HER.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hvordan har din uke vært?
Xx Ingrid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar