DETTE GÅR JEG MED PÅ JULEBORD I ÅR

SAMSUNG CSC

Hei, alle! For noen dager siden ble jeg intervjuet av avisen Trd.By om årets julebordtrender. Legger ved et lite utsnitt, men om du vil lese hele saken finner du den HER! Guri Heli har også svart på noen spørsmål, og det så ut til at vi var relativt enige om hva årets julebordtrender er, hehe! Om du vil vite hva vi mener, er det bare å fortsette å lese!

... Vi har snakket med motebloggerne Guri Heli og Ingrid Bjugan Hegdahl om årets fineste festklær til damer, og med Gilbert Ofori om herremoten på julebordet. Først og fremst presiserer Trondheims motebloggere at det ikke er noen fasit på hva du kan ha på deg på julebordet.

SAMSUNG CSCHegdahl sier at wrapkjoler er superhot denne vinteren.
- Gjerne stylet med fargerike sock boots eller overknee boots, tipser hun Trd.by.
Men det er ikke bare kjoler hun fronter til årets julebord.
- På årets julebord er det like kult med kjole som dress. Dressen kan styles med en fin singlet eller bralett og enkle pumps.

Hun forteller at paljettene fortsett er med, men selv har hun sett seg lei på de tettsittende minikjolene i paljetter.
- Gå heller for en kul paljett-topp til et enkelt skjørt eller dressbuksene. Nytt i år er også den superkule blazerkjolen. Dødskul! Den lille sorte er en klassiker, men i år ser vi flere versjoner med "Sheer"- detaljer. Altså gjennomsiktige partier, sier motebloggeren.

SAMSUNG CSC

- Hvilke farger gjelder denne vinteren?
- Rødt er fremdeles superhot, og blir med oss inn i vinterhalvåret. Men gjerne i mørkere nyanser, som burgunder. Mørk grønn er også en vinner.
Når det gjelder stoff og mønster, sier Hegdahl at høstens blomsterprint blir med oss inn i vinterhalvåret.
- Det er superaktuelt i vinter også. Style med sorte strømpebukser og en kul kåpe. Kjoler i silke, blonder eller velour er også superhot.

- Lite stilfullt å ikke klare å gå
- Statement-øredobbene blir med i år også. Om du foretrekker litt mindre smykker er chunky øreringer og enkle smykker en klassiker. Går du for helsvart antrekk er det kult å bryte det opp med en fargerik veske, eller fargerike sko, sier Hegdahl om årets tilbehør.
Heli synes øredobbene har blitt større, og at sølv er på tur inn igjen.
- Ofte kan man se en sammenheng mellom interiør og mote. Nå som gull og messing har vært veldig on, kommer sølv hakk i hel. Kraftige sølvringer i ørene er fint, men de trenger ikke å være svære. Også lange diamant-øredobber er fint til julebord.

SAMSUNG CSC

- Hvordan skal årets finsko være? Høy eller lav, tynn eller tykk hæl?
- Selv går jeg for tynn og høy hæl, men om du har planer om å danse hele kvelden eller ikke er vant til å gå i høye sko, er det ingenting i veien for en annen variant. Tenk alltid komfort først. Det er lite som er mindre stilfullt enn å ramle på isen eller ikke klare å gå, sier Hegdahl.

Heli mener definitivt at hælen har blitt lavere, og at det er nytt av året.
- Ellers synes jeg hælen er fin både som kraftig og tynn. 
Hun trekker også fram sokkeskoen.
- Den er hot både i hæler og sneakers. Praktisk.

Bloggernes favoritter
Hennes vinterfavoritter er silkedresser.
- Og knelange klassiske silkekjoler. Gjerne i rødt, lyseblått eller svart.
Hegdahl har kjøpt inn en haug med kjoler i blomsterprint, og skal style kjolene med overknee boots eller sock boots til julebordet.
- Jeg går for enkelt tilbehør, altså Chunky Hoops, gullsmykker og chanelveske på armen.
Hun presierer at det viktigste er alltid å kle seg så man føler seg vel.
- Kle deg etter størrelse og passform, og gå for noe du føler deg bra i.  Velg alltid sko du kan gå i, så kan du holde det gående hele natten. Når det er sagt er det kun en ting å si: kos deg på julebord, og drikk med måte.


Resten av saken finner du på Trd.by! Hva går du for på årets julebord?
Xx Ingrid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar