UKEN SOM GIKK - UKE 45

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ny uke, nye muligheter, er det ikke det man sier? Forrige uke bestod av både oppturer og nedturer, så tenkte rett og slett å kjøre på med en ny "Uka som gikk"! Alt for lenge siden nå, men jeg har bestemt meg for å droppe spalten når jeg har hatt en uke kun bestående av jobb. Denne uken skjedde det derimot litt mer spennende (med ekstra vekt på LITT), så da tenkte jeg å ta en liten oppsumering. Here we go!

AKKURAT NÅ: Sitter jeg i tidenes fineste joggis i rosa velur fra Minimum (kommer bilder senere), rydder litt i klesskapet mitt og blogger for dere. Jeg har hatt en litt kortere dag i dag, og derfor hjemme allerede nå. Deilig!

UKENS HØYDEPUNKT: Ikke noe sjokk sikkert, men konserten med Kristian Kristensen, så klart, hehe.. Jeg syns det var så bra, så nå hører jeg på det siste albumet hans på repeat. Good feeling all the way. Sjekk han ut på Spotify da vel! Vi må støtte opp norske artister alt vi kan.

UKENS ANTREKK: Finner dere HER 💙

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS NEDTUR: Å ikke kunne være hjemme for å feire farsdag med familien min. Jeg har skikkelig hjemlengsel, og savner både Steinkjer og Trondheim. Skulle ønske jeg hadde familie og venner litt nærmere.. Håper jeg får dratt hjem en tur snart! Mamma og pappa: jeg savner dere!

UKENS CRAVING: Rød husholdningssaft med isbiter... Liten funfact: rød husholdningssaft er noe av det beste jeg vet. Drikker det typ heletiden, og det er jo absolutt ikke bra, haha.. Til gjengjeld drikker jeg sjeldent brus, så føler det kunne vært verre! 

NESTE UKES MÅL: Åh, bloggingen min har IKKE vært bra i det siste. Neste ukes mål er derfor å komme tilbake til de samme gode rutinene jeg hadde for noen uker siden. Jeg mister litt motivasjonen når det er så mørkt og kaldt ute, og ikke minst når jeg jobber mye ved siden av bloggen. Litt vanskelig å kombinere, føler som regel mest for å legge meg på sofaen når jeg kommer hjem, haha! Skjerpings... 

UKENS KJØP: Iiih, jeg har handlet mye sminke i det siste, så ukens kjøp må bli øyenskygge-palettet Modern Renaissance fra Anastasia Beverly Hills! Etter en lang periode hvor jeg kun har handlet klær,vesker og sko er det gøy å endelig unna seg litt sminke igjen. Jeg vet dere etterspør sminkevideo, og tro meg: jeg har prøvd. Jeg er elendig på å forklare/filme, men jeg skal prøve en gang til- så det kommer nok snart! Tror jeg.... 🙄

UKENS SANG: "Kristian Kristensen - Kan du lære mæ?" 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Det var altså uken min! Alt i alt en veldig fin og begivenhetsrik uke, og det liker vi jo! Hvordan har uken din vært?
Xx Ingrid

Én kommentar

Savner deg også kjære Ingrid ❤

Skriv en ny kommentar