hits

KJÆRE ANONYM.. JEG "LATER" IKKE SOM JEG ER FRISØR

03.11.2017 - 20:42 2 kommentarer

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

I går tikket det inn et spørsmål på spørsmålsrunden jeg har med Jon, som jeg rett og slett følte for å svare på selv. Spørsmålet gikk som følger:

"Hvorfor later Ingrid som om hun er utdannet frisør når hun bare er lærling?"
Vel, kjære anonym.. Jeg "later" vel ikke som jeg er utdannet frisør, da jeg ved flere anledninger skrevet at jeg er lærling (blant annet i innlegget HER, hvor jeg skriver om lærlingetiden)- men at jeg ikke nevner det hver gang jeg snakker om frisørfaget betyr jo ikke at jeg lyver om å være frisør. Når det er sagt har det seg jo sånn at jeg snart er ferdig med lærlingetiden og tar svenneprøven til våren. I tillegg har jeg nå jobbet i frisørsalong siden 2014, og dermed tar fullpris på alt av klipp og behandlinger.. Med andre ord har jeg opparbeidet med såpass kunnskap og ferdigheter at jeg kan det. Nok erfaring har jeg kanskje ikke, men jeg brenner såpass for yrket at jeg er ivrig etter å lære hele tiden, så det kommer nok. Akkurat derfor omtaler og anser meg selv som frisør, da det tross alt er det å være frisør jeg driver med, uansett om jeg "bare" er lærling. En elektriker-lærling blir omtalt som elektriker- så hvorfor skal det være noe annet her? Når det er sagt er jeg fryktelig lei at det å være lærling skal bli sett på som en dårlig ting, og brukes på en nedlatende måte. Skjerp deg! Om du føler deg villedet fordi jeg gir ut tips i spalter som "Spør frisøren" og lignende er jo det er synd, for tro det eller ei: jeg vet hva jeg snakker om. Såpass kunnskap har jeg, frisør eller ikke. 

Håper du/dere fikk svar på det dere lurte om. Jeg kommer i alle fall til å fortsette som før, både med hårtips og svar på frisørrelaterte spørsmål. Det er jo tross alt det jeg driver med dag ut og dag inn :-)
Xx Ingrid. SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

2 kommentarer

Emilie Helle

03.11.2017 kl.21:17

Nei guri, for et teit spørsmål! :o godt du svarer for deg, jeg syns du er flink som har spalte om det du driver med hver dag, det er jo bare gøy :D

ingridbjugan

03.11.2017 kl.21:36

Emilie Helle Andersen: ikke sant? Tusen takk for støtten fine du! Stor klem og god fredag til deg <3

Skriv en ny kommentar