hits

JEG HAR TESTET HUDPLEIE FRA E.L.F!

13.10.2017 - 11:57 Ingen kommentarer

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHar dere hørt om e.l.f. før? Når jeg var mindre elsket jeg å handle produkter fra nettbutikken deres, de var superbillige og man fikk masse for pengene. Husker jeg maste på mamma om å kjøpe, og når jeg endelig fikk ja til å bestille, var det på en betingelse: at jeg holdt meg under toll-grensa. Hehe! Nå, noen år senere, har de endelig lansert i Norge. Nå trenger jeg ikke bekymre meg for verken toll eller dyr frakt, så bedre blir det ikke.. De har utrolig mange gode produkter til en billig penge, så her kan man teste ut produkter i fleng uten at det svir i lommeboka. Jeg har kjøpt meg litt sminke, men gleden var også stor da jeg så de hadde hudpleie. Noen av dere så sikkert at jeg testet disse produktene på instagram her om dagen, men for dere som ikke følger meg der tenkte jeg å skrive noen ord her i stedet! 

SMOOTH SKIN IN 1.2.3..:

E.L.F. HYDRATING GEL MELT CLEANSER
Denne fjerner sminke og smuss, etterlater huden såå ren og fin- uten at man føler seg uttørket. Bruker denne hver kveld før jeg legger meg, og den inneholder blant annet vitamin C og arganolje. Dere finner den HER.

E.L.F. HYDRATING BUBBLE MASK
Okei, denne masken er GØY! Man smører den i ansiktet, og etter et par minutter kjenner man at det begynner og kille/danne seg hundrevis av små bobler. Den renser porene, fjerner smuss og gir huden en fantastisk glød. Dere som følger meg på Instagram så sikkert meg og Jon teste den her om dagen. Haha, vi holdt på å daue! Denne blir nok mye brukt av oss fremover. Dere finner den HER.

E.L.F. MOISTURIZING SLEEPING MASK
Denne masken bruker jeg hver kveld før jeg legger meg, da den skal være på over natten! Skikkelig genialt for oss som alltid har dårlig tid, da den bare vaskes av med varmt vann morgenen etter. Føler huden min blir veldig myk og god, og at denne masken gir et godt grunnlag for sminke. Genialt, med andre ord! Inneholder forresten både vitamin E, aloe og jojoba. Du finner den HER

Og forresten! Jeg så nå at de har 25% på all hudpleie på nettsiden sin, så da kan du handle med god samvittighet :-D 
Xx IngridSAMSUNG CSC

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar