hits

JEG SVARER PÅ DET DERE HAR LURT PÅ!

10.10.2017 - 11:08 Ingen kommentarer

SAMSUNG CSCHei fine lesere, og god morgen! Jeg jobber seinvakt i dag også, så da har jeg tid til å oppdatere dere en rask tur før jobb. I dag tenkte jeg å svare på noen spørsmål som har tikket inn i kommentarfeltet de siste ukene. Jeg svarer som regel på alle i kommentarfeltet, men kanskje noen av dere lurer på det samme? Da er det jo fint å ta det i et eget innlegg også! Så here we go :-)

1. Kjempefin leilighet dere har! Hvor er spisestuestolene fra?
- Spisestuestolene våre er fra Jysk! Veldig gode å sitte i. Dere finner de HER.

2. Hvor på Hamar befinner Madonna frisørene seg? Er du på cc, maxi eller sentrum? Leter etter en ny frisør 😁😁
- Madonna Frisørene har frisør salong på CC Mart'n, CC Stadion (kun dropin), samt to salonger på CC Gjøvik (hvorav en av de er dropin-salong).

3.  Kjempefine gensere og herlige farger. Jeg la forresten merke til at du har lagt ut treningssett som du har fått sponset av tights.no på Tise merket "ubrukt" og "kun brukt til å ta bilder med" og også t-skjorten fra Na-kd med "future equals female". Spørsmålet mitt er hvorfor du selger treningstøy som du sa du var kjempefornøyd med og skulle bruke masse for bare et par måneder siden? Og om du ikke bruker klær flere ganger? Mener det ikke vondt, for jeg liker bloggen din veldig godt, men stusser litt over disse tingene. God kveld videre! Klem <3
- Hei! Det er som jeg skrev på Tise, at klærne ikke blir brukt så mye som jeg håpet, til tross for at jeg elsker passform osv. Det har ikke noe med kvaliteten eller utseende å gjøre (som jeg elsket!) men at jeg ikke har fått trent så mye som jeg hadde planer om.. Da er det bedre at noen andre får mer nytte av det, enn at det blir liggende i skapet. Når det kommer til klær byttes det ut hyppig her i gården, men jeg bruker ofte klær flere ganger før de blir solgt. Jeg shopper mye, og har ikke plass, så når jeg er "lei" selger jeg det videre og kjøper noe nytt i stedet. Når det er sagt så er jeg fremdeles kjempefornøyd med klærne, og står ved alt jeg har skrevet tidligere!  Håper det var oppklarende <3

SAMSUNG CSC

4. For en amaaaazing kjole!! og må bare påpeke at øyenskyggen din (sminken din generelt) er helt nydelig!! Kan jeg spørre hvilket palett du bruker? Er det palettet fra Nyx som du skrev om for et par innlegg siden? Ha en fin dag videre, flotte deg!!
- Flere som har spurt om dette, og i det siste har jeg har brukt NYX palettet Perfect Filter som jeg skrev om HER. Det er så utrolig fine farger, perfekt nå på høsten <3 

5Jeg helbleket håret mitt i 2015 til veldig kald, platinablond og var kjempefornøyd. Brukt masse lillashampo og kurer for å opprettholde og farget etterveksten hjemme, som funket bra for meg. Men i de siste månedene så syns jeg at håret mitt fra litt over skuldrene og ned ikke er like bleket som vanlig og har et annet fargeskjær i seg. Vil du anbefale at neste gang jeg tar etterveksten så drar jeg blekingen ut til tuppene, eller hva anbefaler du at jeg gjør slik at tuppene blir like lyse som røttene?
- Hei! Jeg skjønner hva du mener- opplever det ofte slik selv. Nå er det veeeldig vanskelig for meg å si hva du burde gjør da jeg ikke vet hvordan kvaliteten på håret ditt er, og hvilke behandlinger du har gjort tidligere.. men jeg ville kanskje fått tatt en skikkelig rens hos frisøren for å få ut tidligere farge som har samlet seg opp. flere lag med farge/lillasjampo blir fort litt grumsete, i tillegg er forurensning, klor, sol og masse annet med på å påvirke fargen over tid.. Ville lagt et kaldt skyll over etterpå for å jevne fargen. Om ikke det hjelper må du vurdere å bleike lengdende på nytt, men dette er noe du må se an i forhold til hårkvaliteten din. Mitt tips er uansett å høre med frisøren din, så finner dere ut av det sammen! 

 

SAMSUNG CSC6. Hei! Takk for et veldig lærerikt innlegg! Du snakker mye om sjampo, men hvordan er det med balsam!? Bruker du det? Og hva slags type balsam bruker du i så fall? Er det innafor å bruke balsam for "normalt hår", eller bør man bruke balsam for "farget hår"?
- Hei, så bra du likte innlegget <3 når jeg bruker fudge clean blonde bruker jeg tilhørende balsam. Dette av den grunn at de lilla pigmentene er så store at en vanlig balsam klarer ikke å lukke de inn i sjellaget. Ellers er jeg veldig glad i K-pak condtioner for farget hår, da den også er med på å beskytte fargen, samt pleie håret. Du kan selvfølgelig bruke balsam for normalt hår, men et farget hår vil ikke da få den "beskyttelsen" den trenger og fargen kan bli vasket ut tidligere.. Her må man nesten bare prøve seg litt frem! Resten av innlegget kan leses HER.

7. Kjempefin er du:) har du den ash brown brynspennen på deg på dette bildet? jeg kjøpte dessverre feil her om dagen, kjøpte den espresso fargen og den ble skikkelig rødbrun:( men den ashbrown er en kald farge, men den er vel ikke alt for lys?:) Ha en kjemppefin kveld videre :)
- Tusen takk <3 Ja, det stemm, jeg brucker NYX Micro brow pen i ash brown! Espresso er varm i tonen, veldig rødbrun som du selv skriver.. Har prøvd den jeg også, men endte raskt tilbake til ash brown! Ash brown har typ samme "dybde" som espresso, bare myyye kaldere :-D Prøv den i stedet, så blir du nok mye mer fornøyd! Klem <3SAMSUNG CSCDet var noen av spørsmålene dere har spurt meg om i det siste! Om du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å svare dere så godt jeg kan! Ønsker alle en fin tirsdag videre!
Xx Ingrid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar