hits

UKEN SOM GIKK - JADA, JEG ER HÅPLØS

08.10.2017 - 19:34 2 kommentarer

Da var det på tide med en liten oppsummering på uken som har gått! Jeg jobber for det meste om dagene, så det skjer ikke så mye- men gøy å ha et lite tilbakeblikk likevel.. Slik var min uke:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg å blogger, naturligvis.. hehe! Har flydd litt hit og dit i dag, men været har vært så nydelig så har bare kost oss ute. Høsten har virkelig kommet for fullt, og jeg elsker det! I dag var vi å spiste på La Perla her i Hamar, og kom hjem for ikke så lenge siden. God mat og god stemning siden det er hockeykamp i dag!

UKENS OPPTUR: 
Føler jeg snakker så mye om været, men altså!! Strålende sol og nydelige høstfarger gjør virkelig noe på humøret. Bare jeg som føler det slik? Lyst til å være ute hele tiden, gå lange turer og bare nyte livet. Skulle ønske høsten varte evig, vil ikke ha vinter helt enda... Dere som har høstferie er heldige!!

UKENS NEDTUR:
Kaylee, katten vår, klarte å rømme ut vinduet på onsdag. Hun er alt for liten til å være ute enda (har ikke fått særlig stedssans), og jeg ble superstressa. Heldigvis var hun ikke langt unna, så etter mye lokking og rasling med favorittleken fikk vi henne inn. Fra nå av er vinduet lukket. Alltid. Haha!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS CRAVING: 
Okei, forrige uke hadde jeg cravings på Candy King godteri, som er skikkelig vanskelig å finne... Men vet dere hva eller!! Ved ren tilfeldighet var vi innom Rema 1000 på Olrud på fredag, og jammen hadde de det der! Ble så sjukt glad, atte hjelp.. Haha. Min favoritt er Jordbær Bonbon (disse), så denne gangen kjøpte jeg en hel pose med kun de. Jada, jeg er håpløs.

UKENS KJØP: 
Jeg har kjøpt meg Emory Crepe Wrap Dress fra Ganni, og jeg gleder meg så sykt til den kommer! Det er en "kolleksjon" som selges ekslusivt på Ganni.com og i Gannibutikker. Dere finner den HER. Jepp, jeg har Ganni-dilla.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT:
BlondMe fra Schwarzkoph! Blitt veldig glad i produktene, og om du vil lese produktanbefalingen jeg gjorde kan du trykke deg inn HER.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 
"Noen detaljer fra leiligheten vår", som jeg publiserte tidligere i dag! Gøy at dere likte innlegget.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Så, det var uken min! Det har ikke skjedd så mye spennende, men syns det er koselig med en liten oppsummering likevel. Liker dere slike innlegg?
Xx Ingrid

2 kommentarer

Emilie Helle

08.10.2017 kl.21:44

Elsker slike innlegg :D

ingridbjugan

08.10.2017 kl.22:22

Emilie Helle Andersen: så bra! <3 klem

Skriv en ny kommentar