hits

JEG HAR TESTET EN HÅRSERIE SPESIELT LAGET FOR BLONDT HÅR

03.10.2017 - 19:45 Ingen kommentarer

Da var det på tide med en liten produktanbefaling igjen! Siden så mange likte innlegget om hvordan jeg får en kald blondfarge (HER), tenkte jeg å kjøre på med et lite oppfølgingsinnlegg. Dette er altså en produktanbefaling for blondiner, men fortvil ikke- det kommer en anbefaling for brunetter også. Siden jeg jobber i frisørsalong får jeg testet mye. Noen produkter faller i smak, andre ikke. Disse innleggene er med andre ord ikke sponset, kun ærlige meninger som jeg skriver da interessen fra dere er høy.  Denne gangen har jeg testet BlondeMe serien fra Schwarzkoph, og tenkte derfor å fortelle dere litt om den!SAMSUNG CSC

TONE ENHANCING BONDING SHAMPOO
Jeg testet sjampoen for cool blondes, altså kalde blondiner, men den finnes også for de med varm hårfarge. Denne inneholder et snev av lilla pigmenter, men skal ikke brukes for å korrigere hårfargen, bare vedlikeholde den etter frisørbesøk. Selv opplever jeg fargen min mye renere etter bruk av produktene, da den "renser" ut urenheter og gule toner. Siden den ikke inneholder så sterke lillapigmenter er den en perfekt hverdagsshampo. Jeg har brukt den ved hver hårvask de siste ukene.

ONE ENHANCING BONDING MASK
Kuren bruker jeg en gang i uken, og den etterlater håret SILKEMYKT, noe som skal godt gjøres på dette overbehandlede håret her, hehe. Den har også et snev av lilla pigmenter, som er perfekt da det vedlikeholder fargen man har jobbet hardt for å oppnå. Skal virke i 5-10 minutter, og etterpå har den fjernet floker, pleiet og gitt skikkelig glans. Love it!

KERATIN RESTORE BONDING CONDITION
Jeg avslutter alltid med conditioner, da den lukker skjellaget. Denne opplever jeg at gjør jobben uten å tynge, noe som er viktig for meg. Jeg har conditioner for "all blondes" , som er upigmentert. 

SAMSUNG CSC

Jeg er faktisk SÅ fornøyd med disse produktene. Hadde hørt mye bra på forhånd, men siden jeg tester så mye forskjellig er jeg alltid litt skeptisk til tross. Denne klarte derimot å overbevise meg, og har derfor blitt en favoritt her. Det er uansett alltid viktig for meg å påpeke at det som passer mitt hår, ikke nødvendigvis passer ditt. Her må man bare prøve seg litt frem, eventuelt spør om det er noe du lurer på! <3 
 

Xx Ingrid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar