hits

MATOMA + MAJOR LAZER!

30.01.2016 - 13:29 Ingen kommentarer

 

Hei alle sammen! 

Har dere hatt en fin helg? Det har vertfall jeg! Det har skjedd så mye i det siste, og jeg har det så morsomt. Som nevnt tidligere er jo UKA i gang, og til nå har vi vært på Oktoberfest, Roast av Stian Blipp, UKArl Johan og Lemaitre! Alt har levd opp til forventningene så langt, og nå gleder jeg meg skikkelig til fortsettelsen. I kveld skal vi på Matoma + Major Lazer(!!) og jeg må si dette er et av UKAs høydepunkt sammen med Wiz Khalifa og A$AP som vi skal på til helgen. 
Her om dagen vant jeg forresten billetter til Rosenborg kamp, så i går gikk turen til Lerkendal for å heie fram RBK mot Bodø Glimt. Okei, nå skal det sies at jeg slettes ikke er noe fotballfan, MEN stemningen er så god på Lerkendal, (spesielt når stadion er fullsatt som i går) og da er jeg ikke vanskelig å be. Det er så sjelden at jeg har vinnerlykke også, så jeg har vært helt i hundre jeg, haha! :-D 
Nå babler jeg i vei her, når jeg egentlig bare skulle poste dagens outfit! 
Fine pusekatten vår, Dora <3 vi har to katter for dere som lurer!
Lace up top Gina Tricot Bukse Mango Klokke DW

Jeg har en sånn skikkelig greie for lace up tops fortiden, syns det er så fint! Men anyways.. Prøvde å ta litt bilder under konserten i dag, men det var så sjukt mye folk og kaos, så tror de ble litt så som så. Skal sjekke i morgen, men nå skal jeg sove. Gud, så sliten jeg er.

Natta ??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar