hits

LETS TALK BROWS!

11.10.2015 - 01:52 Ingen kommentarer

BROWS ARE SISTERS,
NOT TWINS! 

 
Tenkte jeg skulle dele noen av mine absolutte must innen øyenbrynsminke med dere!
Er det en sminkerutine jeg anser som viktig, så er det brynene. Brynene er virkelig med på å definere ansiktet, og kan utgjøre så mye!
Jeg skal innrømme selv at jeg ikke alltid har hatt fine bryn, for som alle andre har også jeg tegnet på litt for mye. Heldigvis har jeg kommet meg videre fra det, og innset at naturlig som oftest er det beste!

Nå skal det sies at jeg ikke har noe fasitsvar, da vil alle kler forskjellige ting, men at jeg har funnet den metoden og kombinasjon av produkter som passer meg best!

Jeg varierer litt på hvilke produkter jeg bruker, men har funnet ut at brynspenn er utrolig lett å håndtere. Før brukte jeg kun brynsblyant, noe jeg i utgangspunktet ikke syns noe om. Når jeg var i Paris i sommer la jeg min elsk på Sephoras Retractable Brow Pencil i fargen Rich Chestnut. den ga utrolig fint resultat, men gikk dessverre tom ganske raskt, noe som virkelig var en nedtur siden vi ikke har Sephora her i Norge. I desperasjon bestillte jeg meg, etter mange anbefalinger, brynspennen til Million Dollar Brows. Denne skulle i utganspunktet være univiersal og passe alle brynsfarger, men dette syntes ikke jeg at stemte. Den ble alt for mørk og siden den er såpass tykk var det for min del vanskelig å få tynne nok streker. Nok en gang i full desperasjon endte jeg opp meg å kjøpe meg brynspenn fra MAC. Denne likte jeg veldig godt, og det er den jeg bruker nå! Er dessverre litt usikker på hvilken farge jeg har. Denne pennen er tynn, litt svakere og er lett og presisere med! Andre brynspenner jeg liker er forresten Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills (ofc) og Makeup mekka sin Brow Wow Pencil! Sistnevnte er et billig og fint alternativ for oss studenter, hehe :-)

I tillegg til brynspenn liker jeg å fullføre med pudder, samt en tinted browgel. Her bruker jeg Brow Powder duo og Brow Gel, begge fra Anastasia Beverly Hills.
Jeg har fyldige mørke bryn fra naturens side, så for min del er det viktigste å kunne forme brynene mine og fylle inn litt der det mangler. Det er lett å tegne på brynene, det vanskelige er å få det til å ikke se for påtegnet ut! Dus ut med brynskosten, og unngå produkt i starten av brynene, dette gjør at det blir mye mer naturlig!! Jeg skal prøve å manne meg opp til å lage dere en liten videosnutt av hvordan jeg gjør det :-) På bildet til venstre ser dere hvertfall brynene mine as we speak, men det skal sies at de har vært utfor litt av hvert i løpet av dagen! Livet som frisør altså, hårføneren er virkelig brynene mines værste fiende, haha!

 

Hva er deres must haves innen brynssminke?
Klem 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar