hits

MYS

11.10.2015 - 00:42 Ingen kommentarer

God lørdag kjære dere! 
Har dere hatt en fin dag? Jeg har det iallefall, til tross for en litt treig dag på jobb. Når jeg var ferdig på jobb dro jeg og samboeren min til noen kompiser, hvor vi bare har spist pizza, drukket øl og spilt Fifa (ikke jeg da, bare gutta, hehe). Nå kom vi akkurat inn døra hjem, og nå skal vi egentlig bare slappe av med en god film resten av kvelden! :-) 
Tenkte forresten jeg skulle lage et lite innlegg til dere om hvordan det er å være frisørlærling. Får så ofte spørsmål om yrket, utdanningsløpet, og generelt hva jeg driver med så tenkte kanskje det kunne være av interesse? Let me know!


Toppen min er forresten fra Gina Tricot, og nå er den forresten på salg også :-)
 

Har så mange idéer på hva jeg skal blogge for dere fremover, så nå må jeg bare få satt disse ideene ut i livet, hehe!
Skal jo ut i ferie snart også. Da får jeg litt mer tid til å oppdatere, for ikke å snakke om at det skjer litt mer spennende enn bare jobb i livet mitt. UKA i Trondheim er jo i gang for fult også, og i den anledning skal vi på så mange arrangement fremover. Det er så morsomt når det faktisk skjer noe her i Trondheim! Er det flere der ute som skal på UKA? Hvilke arrangement skal dere på? Kanskje jeg treffer på noen av dere :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar